Kollektivtrafik, ingenting för mig.

Jag åker ju buss till och från jobbet nu ibland pga att jag har min bil ståendes i en snöhög på parkeringen. Innan snön kom fick jag problem med den och jag har fortfarande inte tagit tag i det. Någon som vet hur man enkelt gör inbrott i en peugeot kan ju gärna messa mig så kanske jag kommer in i min med (; haha. Nä men jag får typ ångest varje gång jag tänker på situationen med min bil så jag skiter helt enkelt i det.
 
Joakims bil är på service och därför har jag inte någon bil alls. Kan ju säga att jag verkligen inte tycker om det här med kollektivtrafik när man bor utanför staden. Bussarna går ju inte så där jätte passande efter mina jobbscheman och att ta buss på tex fredag när jag har ett splittpass är väl inte direkt drömmen. Man blir bortskämd med att ha tillgång till bil alltså. Jag vill ju helst gå upp femton minuter innan jag ska ta bilen och den kör jag ju så sent jag kan för att hitta till jobbet i tid. Nu måste jag gå upp tidigare, gå till bussen tar typ 10-15 minuter och bussen går ju så knas att jag en minuter efter att ha åkt med bussen ska hoppa av och vänta 5-30 minuter på nästa buss. Kan säga att jag inte riktigt gillar läget. Enda positiva är väl att man vaknar till liv när man går till bussen, var ju -15C idag när jag gick min lilla promenad..
 
Ja annars började ju dammsugaren leva igen så det gjorde att en liten tyngd släppte från axlarna. Bara allt annat som också ska vända. Och jag ska försöka ta tag i mitt liv. Har iallafall efter tips från pappa börjat käka D-vitamin och jag tar dom dagligen nu så förhoppningsvis kan de ge lite mer energi nu när man känner att den typ är helt väck.
 
Nej men annars så känns det som inte mycket mer än jobb pågår just nu. Bara för man gå eftermiddagspassen och kommer hem så sent så man hinner äta sen är klockan tolv och man ska sova.
 
Nästa vecka är king dock. Jobbar måndag, sen eftersom jag jobbade under julen är jag ledig tisdag och onsdag. Då ska vi ut och spela bowling med teamet på tisdagen och på onsdag får jag troligtvis lite piffade naglar av en kollega. Torsdag och fredag är jag också ledig eftersom jag ska jobba helgen och då ska jag äntligen träffa Emma som det var hundra år sedan sist. Fredagen då får jag kanske ta tag i allt annat jag inte hunnit under mina lediga dagar. Känns underbart med lite sammanhängande ledighet så man hinner med att leva lite också. Och för en gångsskull finns det lite inplanerat också!
 
Solen sken skönt denna kalla morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0