Fredagen 31 Juli.

Ikväll kör jag på en lugn kväll,  taggar inför imorgon för då ska jag festa till det på rock i dalen. Var ju något år sedan vi sist gjorde de osäkert hehe. Kommer bli kul! (:
 
 

Godnatt!

Idag har vi inte gjort så mycket, mest bara myst på hemma. När det sen blev uppehåll från regnandet så gick jag och syrran ut och gick en runda på ca fem kilometer. Känns med allt skräp som jag äter att jag kan behöva röra på mig lite också hehe. Blev till och med så varmt o skönt att jag vart tvungen att ta av mig jackan, underbart!
 
Nu ska jag bege mig i säng, godnatt!

Tisdagen 28 Juli.

Trots semester så ställde jag larmet imorse så jag kunde skjutsa syster till byn. Kom hem o läste några sidor ur min bok innan jag och mamma åkte tillbaka till byn och plockade upp syrran för att sen bege oss iväg till Hässleholm o handla lite. Yeay kom därifrån med en liten verktygslåda. Är ju i behov av en hammare då jag inte har någon o någon typ av förvaring och här fick jag allt i ett, till super bra pris dessutom. Kanoners!
 
Jag och syrran har också bestämt oss för att hinna med en dag i kungsbygget för att köra sommarrodel och även åka zipline. In och kika på hemsidan, verkar sjukt kul iallafall så får hoppas vi får något uppehåll i veckan (eller nästa vecka) så vi kan åka dit!
 
Annars håller jag mina tummar o tår för bra väder i helgen. Blir ju rock i dalen på lördag, skulle va kul o slippa regn när kvällens party kommer vara utomhus (;
 
Nu blir det skräckfilm med syrran, ha de bra!
 
Har man inget annat o ta bild på får man ta selfies!

Måndagen 27 Juli.

Andra semester veckan är nu påbörjad. Körde ner syrran till byn idag för hon hade ett ärende där. Efter det så åkte vi till Familia och tog en liten lunch på mc donalds sen gick vi runt i de olika butikerna. Lite syster o syster tid (:
 
Annars har vi inte gjort så mycket.  Jag har läst ut första boken i sandhamn serien nu och den tog en helt oväntad vändning. 
 

Söndagen 26 Juli.

Igår åkte vi först på kalas hos morfar som fyllt år. Sen var det fest hemma hos Emil och Hillevi. Det blev väldigt mycket skratt, en hel del shots och annan alkohol. Några danssteg gjordes också. Och vi spelade drickspel och de var första gången på säkert två år som jag gjorde det, kul! Tack för en rolig kväll :)
 
 
 
 
 

Never forgotten, always in our heart.

Perhaps they are not stars in the heaven, but rather openings where out loved ones shine down to let us know they are happy.

37 timmar senare.

Min dag började redan igårmorse vid nio. Låg dock och drog mig i sängen ett tag innan jag orkade ta mig därifrån. Började plocka bland kläderna som skulle packas ner i väskan. Klädde på mig och körde sen ner till stan och salongen för lite change. Efter dessa timmar så tog jag mig till synoptik för jag trodde man bara kunde gå in och hämta linser när man väl hade glasögon, men tydligen är de en särskild undersökning för de. Hm! Så får vänta med linser till efter semestern för jag har ju inte tid med sånt nu hehe.
 
Ja sen träffade jag ju Emma och efter vår sväng till Birsta följde hon med hem en stund också. Snackade och såg youtubeklipp samtidigt som jag packade. När hon sen åkte hem så skulle jag egentligen försökt sova, men de gick verkligen inte. Har tankar som inte går att komma ifrån så tillslut gav jag upp och packade bilen o körde neråt.
 
Efter en väldigt lång bilfärd kom jag hem. Har lyckats hålla mig vaken hela dagen också. Följde med mamma o syrrorna och handlade enbart för att jag inte skulle vara kvar på soffan för då hade jag somnat hehe. Blev lite soffhäng när vi kom tillbaka sen gjorde vi Tacos där vi hjälptes åt med diverse saker. Nice!
 
Sen har de blivit lite tv, snack och nu tänkte jag faktiskt låta mina ögon bestämma. Det är dags för mig att krypa ner i syrrans säng o sova några timmar. Vi har ju en dag imorgon också.

Update, I'm alive.

Ja så det tog mig tio timmar att köra ner. Vart lite jobbigt i början för de var mörkt ute, men vid halv tre ljusnade det och de blev lättare. 
 
Stannade några gånger på vägen bara för de är lätt och tappa fokus när man håller jämn gas o kör motorväg. Körde även av i Gränna o gick in i polkagrisbutik, vågade dock inte fotografera killarna som gjorde polkagrisar som jag tänkt från början. 
 
När jag väl kom på hemmaplan ringde jag lillebror för o kontrollera om han jobbade,  vilket han gjorde men åkte inom o hälsade på Hillevi. Sen hem o parkera bilen o ut kom Lisette, Angelika o mamma så de blev kramar. Fick hjälp med grejerna sen hann jag även ett besök hos grannarna. 
 
Nu är jag pisstrött för jag har varit vaken i tjugo åtta timmar och tio timmar av dessa var spenderade bakom ratten i bilen. Lär väl däcka på soffan men ska försöka hålla mig vaken. 
 
Jag när jag såg på Eniro att jag hade tre timmar kvar att köra,  då blev jag lite ledsen men de gick ju bra (:

Roadtrip!

Hann att träffa Emma en stund idag också. Åkte till Birsta o tittade lite. Drog även inom Candy Land, typ skit stor butik med allt jäkla godis från när man var liten så lite nostalgi att gå där inne faktiskt. Köpte med min lite godis att äta på vägen nu när jag har en lång bilfärd framför mig.
 
Jag har packat väskorna och bilen är snart klar för avfärd. Försökte mig på att sova för en stund sedan, men det gick inte. Tankarna far åt alla håll o kanter och även om jag förskte att bara fokusera på andningen så sket jag tillslut i sömnen. Så nu ska jag bara göra de allra sista sakerna sen backar jag ut min bil för sista gången. Känns fan lite sorgligt ändå. Bilen är ändå min egen, men jag känner att de är ingenting som behövs just nu då är det bättre att sälja den så får någon annan användning för den.
 
Ni får ha det så bra så får vi se hur många timmar denna resa tar mig. De här med att stanna o sova skrämmer mig mest, vägpiraterna gör att jag inte vill behöva det. Och har jag tur så kommer jag ner utan att behöva. Sova kan jag göra när jag är framme o har tillgång till en säng :)
 
___________________________________________
Keep holdning on.
So far away, I wish you were here
Before it's too late this could all disappear
Before the doors close, and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend

Onsdagen 22 Juli.

Godmorgon alla glada!
 
Vaknat av mig själv tidigt alla dessa dagar på semestern. Har dock legat kvar i min sköna säng de flesta dagar då vädret inte lockat ut en. Har haft en del att göra dessa dagar då jag inte kan lämna lägenheten i världens röra när jag åker på semester. Ja min lägenhet brukar visserligen aldrig vara i en jäkla röra, det är isf disken som är stökig. Annars tycker jag att jag håller ganska bra ordning på mina grejer!
 
Men har ju fått mina naglar gjorda av Anette och jag är så himla nöjd med dom. Sen i måndags så kom solen fram en del så då började jag dagen på balkongen. Njöt av solen så länge den varade, vilket inte var länge hehe. Igår så började jag städa lägenheten, tvättade hela dagen samt körde o hämtade tv-bänken som tog allt för lång tid att få ihop. Hade ingen hammare att spika in småspiken som skulle hålla baksidorna på plats så jag fick ju hammra med en skruvmejsel haha.. Den monterades ihop och min vardagsrum ser så mycket bättre ut, hemtrevligare!
 
Somnade sedan i en renbäddad säng vilket kan vara något av de bästa som finns. 
 
Idag vaknade jag vid nio av sms att ej glömma min tid. Sen halvsov jag fram till larmet vid tio. Har börjat ta fram lite av kläderna som ska med mig på semester. Ska göra resten när jag kommer hem i eftermiddag. Då ska jag även dra dammsugaren en gång till över golvet i vardagsrummet eftersom de blev lite skitit efter mitt byggande igår hehe.
 
Sen blir det hinna säga hejdå till Emma också, sen ikväll bär det av neråt...
 
 

Tisdagen 21 Juli.

Att städa lägenheten innan man bygger möbler var  väl lite dumt,  men storstädat lägenheten idag. Har tvättat hela dagen samt åkt till jysk o hämtade min tvbänk. Hade tur som fick in den i bilen. Har sen spenderat fyra timmar med att montera ihop den.  Kan säga att de var ett flertal gånger jag trodde jag skulle ge upp.  Dörrarna är  inte direkt så bra som dom kan men jag låter de vara.  Vardagsrummet har äntligen fått en liten förändring. Nu saknas bara den stora tvn (; den köps till hösten. 
 
Övre bilden var en tillfällig lösning o äntligen ser det bättre ut! (förutom tvn då,  som är för liten) 

Måndagen 20 Juli.

Dagen började på balkongen då solen tittade fram. Satt ute och läste fram till solen försvann o jag istället förflyttade mig in till soffan. Har inte gjort så jätte mycket idag. Mest tagit det lugnt, betalt räkningar och börjat plocka undan. Är ju snart bilfärd ner till Skåne.
 
Så sjukt nöjd med mina naglar. Nu är det ju bara håret kvar. Sen är det packa resväskan, packa bilen och köra ner till Skåne.
 
 
Och imorgon ska jag hämta tv-bänken. Sen är det även städ och tvätt-dag! 

Godnatt.

Sovmorgon sedan helgen började ändå har jag vaknat åtta-nio både lördag o söndag hehe. En sväng till fyndlagret under eftermiddagen för att köpa några böcker till syrran,  fick med mig några till mig själv också (:
 
Sen på kvällen kom Anette hit och fixade mina naglar. Så sjukt jävla nöjd är jag (:
 
 
Och onsdag görs håret,  sen är jag sommarfin! 

Lördagen 18 Juli.

Min första semester dag och vädret är ju helt knäppt. Mulet, sen regnar det, åskar och sen blir det sol, sen regnar och åskar det igen. Jo men jag har hunnit med lite idag ändå.
 
Jag åkte inom Jysk och beställde en tvbänk som ska hämtas i nästa vecka eftersom den inte fanns på lagret. Får hoppas den går in i min bil för min bil är ju inte sååå jätte stor men ja. Åkte även inom ICA Maxi där jag köpte lite grejer så jag kunde göra pulled pork idag. Tacos och sånt här känns inte som mat för en person eftersom det är så mycket tillbehör och grejer, men ja de blir ju bra med matlådor så why not :)
 
Annars har dagen bestått av seriemaraton och med detta väder så lär det fortsätta så. 

Torsdagen 16 Juli.

En arbetsdag kvar, känns så otroligt skönt. Inte för det att jag vill från kollegorna, men för att semester innebär möjlighet att vara med familjen plus man slipper tidiga morgnar :p  Så om en vecka är jag nere i Skåne, OM bilen lyckas ta mig hela vägen ner vill säga hehe..
 
Uh nu saknar jag mitt mörka hår lite, kul att man aldrig kan bestämma sig..
Men nästa vecka får jag förändring på mitt hår, woop woop! Kommer bli snygg(are?) !

Doing just fine.

Sitter här och trycker ner tangenterna en efter en och får fram ord och lika snabbt är jag där och suddar ut allting igen. Ibland får man upp någonting i tankarna som man vill skriva ner, men ingenting blir lika bra i ord som känslorna som är obeskrivliga. Sen är det svårt att skriva om personliga grejer utan att bli för personlig, men ja jag skriver ju för mig så vad gör lite för personligt ibland..
 
Satt iallafall och tittade runt på Facebook och fastnade för en artikel som hette "snälla sluta fråga oss när vi ska ha barn". Hennes ord är ganska så klockrena. Sen kom det några meningar som slog mig lite i magen. Sen är de lite som hon skriver, att man som kvinna känner att klockan tickar redan utan att folk nämner det (visserligen är ju inte jag över trettio än, men jag börjar ju närma mig den siffran) .. Det kanske inte är jätte bråttom just precis i denna sekund, men man blir ju inte direkt yngre.
 
Jag kan väl säga att för ett år sedan så trodde jag absolut inte att jag skulle vara tillbaka i denna sits igen. För jag trodde ju faktiskt att jag hade träffat the love of my life. Att vara nästan tjugofem år och singel det är okej, jag tyckte iallafall att det var okej. Jag menar jag levde ju livet då på den tiden, bodde till och med utomlands. Sen träffade jag Joakim. Vi jobbade tillsammans i Egypten och han bjöd på sig själv redan från början. En sådan person som liksom bättrar på stämningen när han kommer in i ett rum. Så att känslorna smög sig på sådär utan att jag märkte det var väl kanske inte så oväntat ändå. Sen skulle han ju fara vidare till ett annat land och jag trodde att precis som andra killar så skulle de liksom rinna ut i sanden och man skulle aldrig prata med varandra igen. Så fel jag hade. Det skulle ju visa sig att han skulle få mig att äntligen flytta hemifrån och lämna mitt lilla flickrum i Skåne och flytta upp till Norrland istället. Vi bodde nästan med varandra redan i Egypten och jag har aldrig träffat på en person som haft sån stor inverkan på mig som han. Han har gjort mig till en bättre människa och han har hjälpt mig att tycka om mig själv. Det finns ingen person på denna jord som känner mig så bra som han gör, han känner mig till och med bättre än vad jag själv gör och det måste ju säga något om mig som person. Hur dålig jag är på att känna människor. Men iallafall så blev det väl att vi inte riktigt var på samma plan. Jag tror att jag var den som var redo för mer, eller så kände jag bara en sån enorm stress för allt de där extra bara för åldern börjar ta ut sin rätt. 
 
Nu står jag här tjugosju år gammal och jag kan ju erkänna att även om jag just nu är på en bättre plats i mitt liv än för några månader sedan och att jag stundvis känt mig som tjugo igen så är det inte kul att vara singel nu. (Och det är första gången jag skriver det ordet så folk kan se). Visst det är kul och befriande att ha en period i livet att vara singel och det är för jävla skönt att ha en lägenhet för sig själv och att man kan göra vad man vill. Men jag känner mig stundvis för gammal för de här. Jag har redan gjort allt de här tidigare i mitt liv och känner inte att detta är någonting jag behöver. Inte för en längre stund iallafall. Just nu kanske det är precis vad jag behöver för att komma på fötter igen, men man siktar ju alltid efter någon att dela livet med för det blir lite ensamt, speciellt på kvällarna. Visst att datorn varit igång varje kväll sedan jag blev singel så jag slipper somna till en tyst lägenhet, men det finns ju också begränsningar för vad en dator kan ge en. Så nej det finns ingen mening att fråga mig "när jag ska skaffa en kille", även om jag aldrig skulle visa det så känns frågan som en kniv i magen. 
 
Så även om jag kanske inte lever mitt drömlivet just nu, så mår jag iallafall bättre och det är ett steg i rätt riktning. Någons motto är väl "Så länge man har roligt" och lite så kör jag väl just nu. 

Torsdagen 15 Juli.

Hela dagen har känts som torsdag så besvikelsen är ju där när man inser det är onsdag och ytterligare två dagar kvar på jobbet INNAN det är semester. Dagen har varit betydligt lugnare idag, anledningen är ju enkelt två tokstollar har varit lediga för dem jobbar helgen! Massagen var lätt dagens bästa, sååå skönt!
 
Nu springer jag mellan tvättrummet och köket. Lika bra o göra allting på samma gång för då blir man klar snabbare! Så lite mat i magen och upp med tvätten sen är jag klar för idag. Då blir det soffläge med lite serier innan sängen kallar. 
 
Två dagar kvar, två dagar kvar...
Sen bär det ju ner till Skåne om en vecka, spännande o köra hela den där vägen själv. Och spännande o se om bilen klarar det. HAHA.
 
Från det ena till de andra har jag fått ett otroligt shopingberoende. Känns som allt jag ska köpa vill jag köpa precis nu. Det funkar ju dock inte då min inkomster inte räcker till allt jag vill ha. Måste liksom ha pengar att leva för också. Vet ju inte när nästa spontana ölkväll blir (;
 
 

Tre arbetsdagar kvar!

Haha!  Alltså bara att tänka på dagens arbetspass får mig att må bra.  Jag trivs så bra med mina kollegor att det är sinnes.  Flummet idag gick ju på samma nivå hela dagen,  sen fick vi arbetstidsförkortning  allihop.  Gick o köpte varsin dryck på barista innan vi gick ner till ån o snackade lite skit. 
 
Molnen kom närmare och åskan började så jag tog min cykel o hann halvvägs när regnet började.  Tack o lov hann jag hem innan den värsta skuren kom. Åkte upp till ica och hämtade mitt paket så nu har jag fått hem sommarens två färgglada bikinis.  Det gäller att våga stå ut o de gör jag ju med dom. Haha. 
 
Imorgon är det ett tidigt pass till,  har även bokat in massage och de ser jag absolut framemot.  Nacken börjar bli lite stel,  skönt med en sådan friskvård på arbetsplatsen. 
 
Sen är det bara torsdag och fredag kvar sen går jag på semester!! Ska bli så jäkla nice  (:

Myskväll.

Idag efter jobbet så hade Rita bjudit tjejerna från jobbet till hennes stuga.  Jag och Anette åkte direkt efter jobbet och kom dit först.  Guuuuuud så mysigt.  Jag ville ju knappt åka därifrån hihi. 
 
Hjälpte Rita att förbereda maten sen när alla kommit på plats åt vi.  Utdelades en hel del skratt och prat under kvällen.  Mycket trevligt. 
 
Såg ut som en tavla helt seriöst,  jätte fint!  (:

Avsluta med en öl.

Helgen är inne på sina sista timmar och det väntas en tidig morgon så det blir väl snart att krypa i säng. Igår tog jag sovmorgon sen åkte jag och träffade Emma en stund innan hon skulle jobba. Blev en fika och sen drog vi hem till henne en stund.
 
Efter det så körde jag på seriemaraton hela dagen och kvällen, vilket jag fortsatt på idag. Har även nu på kvällen öppnat en öl och städat lite i mina röriga skåp. Lite serier till sen ska jag som sagt sova, förmiddagsvecka denna vecka sen är det SEMESTER! :D
 

Helg!

Veckan har passerat väldigt fort, vilket är skönt när man börjar närma sig semestern och man vet att man snart ska åka ner till familjen! Ikväll blir det inte mycket gjort, myst ner mig i soffan o ser på serier..
 
Börjat vänja mig vid att ha bil nu när jag kört till jobbet tre dagar i rad. Nej det är inte att jag är lat egentligen. Det handlar om det dåliga vädret som gjort att jag inte velat riskera att cykla och det är billigare o ta bilen än att ta bussen. Kommer sakna den när jag lämnar den i skåne. Vem vet, en dag kanske jag köper en ny bil. Eller ja, sannolikheten att jag inte gör det är ju minimal hehe.. Men som jag sagt förut så är det inte lönt att ha en bil som kostar mer än den kommer användas med tanke på hur nära in till stan jag har, enda gången det kan va skönt med bil är väl när man ska till Birsta o köpa större saker, men då kan man ju i värsta fall hyra en bil eller nått :)
 

Godkväll!

Idag innan jobbet så åkte jag inom beauty salong för att snacka hår. Ska göra lite mer hår och har nu beställt tid för när de ska fixas. Sen bär det ner till Skåne efter de.. Blev dock dyrare med håret än jag räknat med, ganska mkt dyrare också men det är värt det.
 
Arbetsdagen gick väl hyfsat,  mådde lite dåligt i början men de gick över efter någon timme. Skrattat lite o dog nästan när en kund sa raka rör till mig. Inte för att jag tycker de är roligt utan för vilket internt skämt det är haha.
 
Tog sedan bilen hem igen o nu sitter jag här och ugglar. Ska starta något serieavsnitt framför soffan innan jag förflyttar mig in i sängen. Godkväll!

Well done!

Imorse när larmet ringde ångrade jag att jag inte ställt fler så jag kunde snoozat en halvtimme istället för femton minuter. Var inte människa.. Dessutom mår jag illa, är väl dags för de igen då de var ett tag sedan. Jag är van, periodare på de också. Nåväl, nästan fyra timmar på kontoret innan jag tog cykeln hem igen. Ångrade självklart valet av färdmedel när jag insåg att det regnade ute. Hann iaf hem innan de värsta kom.
 
Sen tog jag o andades i några minuter innan jag packade ut mig själv i bilen. Insåg snabbt att nej fyra dubbdäck kan ej ligga i baksätet när jag ska besiktiga bilen, dem vill ju kontrollera alla bälten så fick springa in med två. Kände mig skit stressad. Rättade till sätena, satt fast alla bälten och sen körde jag till besiktningen Hittade utan några problem o va typ tio minuter tidig också. När det väl blev min tur följde jag med killen hela tiden, han pekade och förklarade vad som var fel och eftersom min bil gnisslar pga en rem som börjar bli kass så trodde jag inte bilen skulle gå igenom. Var t.o.m rädd för körförbud direkt. Åkte med honom när han körde runt också. Det vart två fel att åtgärda direkt, två enkla fel som tutan och att batterilådan saknar lock. Med tanke på att min bil ej rullat många meter de senaste halvåret så trodde jag klart på fler fel. Så jag är sjukt nöjd med att jag ej behöver besiktiga den förrän i mars. Ja jag vart väldigt sen med min besiktning men den gick igenom iallafall wohooo :D
Så tack för det min räddare i nöden :D
 
Nu blir de lunch och något serieavsnitt innan mitt slit är slut och jag ska vara tillbaka på kontoret igen. 

You dont choose to get hurt.

You may choose who can, but you trust them not to hurt you.
 
Jag har iallafall börjat hitta tillbaka till mig själv, jag har väl börjat inse att jag inte får glömma att leva. Långt in i garderoben (kanske fel ordval då jag inte kommer ut, men skit samma) hittade jag mitt gamla själv som jag nu dammat av och gjort ännu mer awesome. Vissa stunder så känner jag mig som tjugo igen, hur knäppt det än låter.
 
Jag har också insett att någon dramafilm är det nog inte påtal om än. Det är för tidigt. Såg på den här filmen The Fault in our stars, var ingen bra idé. Blev lite bölande. Sen är jag ju sån som alltid tänker på saker i mitt eget liv som gör att man liksom gråter lite extra. Filmen vart väl i övrigt bra, men kände att mina tankar som kom upp då är tankar som jag har sluppit ett tag nu. Så nej inga mer bölefilmer förrän om någon månad kanske. 
 
Det enda som känns jobbigt just nu är ett samtal som gjorde att allting vändes upp och ner. Ville jag att dessa resterande två veckor på jobbet skulle passera fort innan då jag vill ha semester, så är det ingenting emot vad jag vill nu. Man känner sig otroligt hjälplös här uppe, inte för att jag egentligen skulle kunna göra mer om jag var nere med familjen nu, men på något sätt så känns det som bara närvaron skulle göra skillnad. Mina tankar är hos oss alla.

(God)morgon.

Det gick inte så bra att somna inatt och regnet kom även här. I mina tankar så finns det en mening till att det började regna först då. Både av glädje och av sorg, beroende på hur man ser på saken. 

Call me, maybe.

Det värsta måste vara när man verkligen verkligen bara vill ta upp telefonen och ringa. Man har mist sin bästavän så det går inte. I stunder som denna och då familjen är för långt bort så vill man ha sin vän tillbaka. Man vill ha sin väns kloka ord och tröst. Man vill ha sin bästavän att luta sig mot och man vill ha sin bästa vän att hålla om en och säga att allting kommer bli bra igen. Inatt önskar jag verkligen att jag hade min bästavän tillbaka, om ens bara för en timme. 
 
I'll always remember your. Pappa vet mycket, men du vet mest!

Söndagen 5 Juli.

Imorgon inleds min näst sista arbetsvecka innan semestern. Känns så jäkla nice och veta att snart börjar sommaren på riktigt. Inga måsten. Bara ha det bra och må bra. Ner till familjen i Skåne, njuta av alkohol varje dag. Åka till Liseberg, åka till Ullared. Ligga o sola halvnaken på gräsmattan med syrran. Läsa bra böcker. Kommer bli så bra. Jag börjar ju äntligen känna mig som mitt gamla jag igen. En mycket bättre och gladare My! Det är fan på tiden det.
 
Igår fick jag ju hjälp av Mathias att byta däck på bilen. Körde hem till hans föräldrar och fixde det väldigt snabbt. Bilen fick även en snabbdusch och är mycket stilig. När jag sen lämnat av Mathias hos sig så körde jag hem igen. Blev en sväng inom ICA för lite chips o sånt som jag trodde jag skulle fylla hela ansiktet med under kvällen. Ack så fel jag hade, somnade på soffan helt utslagen efter maten så blev ingenting mer att äta sen, dock något serieavsnitt till innan jag somnade.
 
Idag har jag tvättat, städat och även hunnit med en fika med Emma nere på stan. Vart inte så varmt idag som de varit tidigare i veckan och det väntas regn hos oss också nu framöver. Gör ingenting egentligen, jag jobbar kväll hela veckan så ..
 
Sen är det förmiddagsvecka veckan därpå och sen semester! Wohooo. If you're happy and you know it, clap your hands! :D
 
Min fina pärla..

Trött, men utan baksmälla.

Så mötte upp Mathias med vänner efter jobbet igår och lösningen på min lilla baksmälla som jag haft ett on and off-again förhållande med under dagen försvann helt efter de första tre klunkarna öl. Helt sjukt ändå.
 
Cyklade sen hem o hoppade in i duschen för de va en svettig tur hem alltså. Vart ju ifs svettig direkt jag var tillbaka i stan, men kändes ändå lite fräschare att få ha duschat innan. 
 
Gick vidare till hamnyran och där drack vi någon mer öl, någon cider, sjöng och dansade till Peter Siepen uppträdande. Det var åter en trevlig kväll.
 
Bästa var ändå när jag sa att jag var så himla glad och har varit det i en hel vecka nu och fick kommentaren "vad har du att må dåligt över". Ja egentligen va har jag att må dåligt över, små potatis. Live life with a smile on my face, mycket roligare så.
 
Idag ska fixas lite med bilen. Sen får jag väl se om de blir ner till hamnyran igen eller om jag blir hemma och ser film. Är lite seg idag, men känner inte av någon baksmälla alls och det är ju konstigt då jag är sån att jag nästan bara behöver titta på en öl för att bli just bakis haha.
 
No walk of shame 03:30 imorse.

Öl och lite mer öl.

Igår blev en spontan utgång med grabbarna i teamet. Så härligt att bo i stan, hade aldrig kunnat följa med om jag bott kvar i Timrå. Blev lyssna på musik, dricka öl och njuta av den varma kvällen. Sommaren har hittat hit (:
 
Idag är det också underbart väder. Och nån öl ikväll också, sen byte av skor om de blir nån utgång.
 
 

Rysningar.

Eftersom jag fick se denna idag och satt där o smålog åt killen. Så jäkla fin röst. Ja jag blir glad av att se denna! Och eftersom låten är bra så ville jag dela med mig till er också.  
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0