Once I were awesome, I can be it again.

Jag är lite som en berg och dalbana just nu. Ena dagen är en dålig dag och nästa är så bra att jag inte ens förstår vad jag mådde dåligt över sen är jag nere igen. Just nu har jag ett high sedan i söndags så jag hoppas jag är påväg tillbaka. Jag var en gång i tiden okej på egenhand, klart jag kan bli det igen.
 
Sen har jag också kommit in i en fas där jag känner sug efter alkohol och fest några gånger i veckan, med tanke på hur bakis jag alltid blir är det nog bra att jag är ansvarsfull och ser till att jobbet går först. Alkohol får man ta på sin lediga tid.

Måndagen 29 Juni.

Nedräkningen började väl säkerligen för ett tag sedan men nu är det väl ändå bara tre arbetsveckor kvar innan min efterlängtade semester, därefter dröjer det inte många dagar innan jag tar min lilla silvriga bil och kör ner till Skåne. Det är helt sjukt vad jag längtar. Min familj, oooh som jag älskar er!
 
Arbetet idag, favoritkillarna som varit på semester är tillbaka så nu är alla mina favoriter och härjar på kontoret igen. Så det vart ju ganska så mycket stimm. Ja självklart fick vi ju lite arbete gjort också. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb av en stor anledning och det är mina underbara kollegor o vänner. Sjuka i huvudet ibland kanske, men det gör ju allting såååå mycket roligare .. Så tack för ni förgyller min arbetsdag!
 
Och en liten selfie innan jobbet också, såklart!
 
 

Vilken fin dag.

Vart en promenad och nu vet jag exakt var sidsjön är. Inom ica o handlade lite så jag har middag till veckan. Va underbart väder så placerade mig på balkongen direkt med en bok. Låg där några timmar o njöt av strålarna mot huden. Helt jäkla underbart!! (:
 
Nu är det dags att sova, godnatt..
 

Söndagen 28 Juni.

Nu är det typ tre veckor kvar till min semester typ och det känns ju toppen. Måste fixa med de sista med bilen innan jag ska köra ner till Skåne. Är ju fortfarande dubbdäck sen måste jag även besiktiga bilen.
 
Imorse var jag inte lika segstartad så var uppe vid nio och spelade mobilspel, men låg kvar i sängen en stund till. Har fått i mig en macka och ett glas med järn&c-vitamin och träningsbyxorna är självklart på, så nu är jag redo för en prommis i solen. Min första här i området jag bor faktiskt.

Life is better when u sing.

Så jag satt och sjöng med youtube-karaoke idag och så dör datorn så som den brukar göra ibland. Bestämmer mig då för att flytta in till vardagsrummet och koppla datorn till tvn för att se serier. Då ser jag en man gå runt o räfsa utanför sovrumsfönstret. Frågan är ju då hur mycket av min sköna stämma han hört haha. 
 
Fick mig en liten promenad till fyndlagret också. Tog dock sin lilla tid att kolla igenom pockethyllorna. Fick tillslut med mig tio nya böcker för femtio kronor. Sånt jäkla klipp alltså hehe..
 
Kom hem och åt upp jordgubbarna som var kvar i kylen. God frukost/lunch! Sen har det varit sång och serier hela dagen. Kände mig lite varmare efter en lång varm dusch också. Självklart är lägenheten fylld med tända ljus också. Enda anledningen är att få värme. Det är helt sjukt att man är inne i slutet av Juni och man tänder ljus för det är för kallt i lägenheten. Men jag fryser ju hela tiden så jag är inte förvånad egentligen.
 

Det blev visst sovmorgon.

Planen om att gå upp vid nio tiden oavsett hur länge jag kan sova går inte så bra när drömmarna är bättre än verkligheten, blir lätt att man snoozar många gånger enbart för att se vart drömmen tar en. I verkligenheten är allting mycket tomare och jag lever i en bubbla där jag fortfarande känner mig hatad oavsett om jag ska göra det eller inte. Svårt att veta hur andra personer känner o tänker när inga ord kommer fram. En magkänsla är heller inte så lätt att släcka bara genom att ignorera den, men jag försöker väl så gott jag kan.
 
Elva blev klockan nästan innan jag öppnade ögonen. Har legat kvar i sängen med mobilen i handen och nu har jag fått på mig träningsbyxorna, inte för jag ska träna men för jag tycker dom är sjukt sköna. Ska alldeles strax ta mig ner till Fyndlagret, ser om de finns fler bra pocket att köpa. 
 
Sen lär det bli soffan hela dagen, idag är ingen bra dag. Jävla drömmar ska bara ta o förstöra genom att man återigen inser vad man inte har. Skit också!
 
Min säng är ganska underbar iallafall.

Snart helg!

Var ute med kontoret igår, åkte båt igen. Åt buffémat, drack öl, lyssna på live musik o hade allmänt trevligt. Eftersom jag skulle jobba idag tänkte jag dra hem direkt efter, men så skulle typ alla till Udda så självklart ville inte jag hem så drog med o hann med lite dricka till innan jag vid tolv bestämde mig för att gå hem. Klockade tiden och nu vet jag att det tar 20 minuter, plus minus någon minut att gå från stan o hem.
 
Sov hur bra som helst, kände mig utvilad imorse innan larmet ringde och trodde därför jag försovit mig. Men nej en stund senare tittade jag på klockan och den var tjugo över åtta så hade ju 40 min kvar o sova, awesome!
 
Dagen går inte alls snabbt idag, är väl för jag längtar hem till min lediga helg. Fyra timmar kvar sen tar jag min cykel o cyklar hem. Lite dipp och läsk får nog köpas på vägen (; myshelg!

Imorgon är vi kung i baren igen.

Känns extra skönt när man ser att kontot fortfarande har en del av förra lönen kvar, ännu mer att spara till sommarens alla möjligheter. Längtar så efter semestern, på något sätt så har jag stora förväntningar på vädret. Jag tror de kommer vara skit bra väder så fort jag åker längre söderut, shit va ledsen jag blir om det innebär regn haha.. Ser framemot Liseberg som är inplanerat, inte varit där på flera år så de nya karusellerna måste jag helt klart åka. Sen är det självklart att jag och mamma (och någon syster?) ska åka till Ullared, det är ju tradition nu när jag bor här uppe i Sundsvall hehe.. 
 
Resten av semestern är väl mest rehab för mig, från ensamhet. Ja för ett hus fullt av föräldrar, syrror och hund kommer ju kännas allt annat än ensamt. Fy fan va underbart!
 
Och imorgonkväll ska även kontoret åka på en båttur, den som jag och mitt team åkte för ett tag sedan. Kul att komma iväg med hela kontoret också. Får se va kvällen erbjuder, men en tidig sådan kommer de bli för mig eftersom fredag förmiddag innebär jobb igen.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Jag måste ju erkänna att detta året tycker jag inte sommaren hittat fram. Ska jag vara helt ärlig så sover jag fortfarande med en tjock filt under mitt täcke varje natt, och jag svettas inte ihjäl. Detta är ju helt sinnes. Lovade dem inte att det skulle vara en varm sommar, måste tagit fel på åren. Så nu är jag ju extra glad med min sena semester för har jag tur kanske sommaren hinner komma till Juli/Augusti och ner till Skåne räcker ju för där spenderar jag mesta delen av min tid.
 
Idag vaknade jag vid sju och ville som vanligt vid den tiden inte gå upp. Kände mig nästan som en tonåring och frågade mig själv om jag inte var sjuk idag. Det var jag ju inte så var bara att dra av täcket och börja dagen. Cyklade till jobbet och trodde nästan det skulle börja regna på mig, men de har vi klarat oss ifrån idag. Skönt! Arbetsdagen gick väl inte jätte fort, men veckan började iallafall okej så nu kör vi full fräs framåt ...

Vill och kan är två helt skilda saker.

Det är lite på det sätt att självklart vet jag att jag kan, det är bara det att jag vill någonting annat så otroligt mycket. Jag fattar inte ens själv varför. Lite sådär så man får lust o slå sig själv i ansiktet och säga common!
 
Istället så måste jag hitta någonting annat att fokusera på och träningen skulle kunna vara det men jag har det inte i mig verkar det som. Trots lediga timmar under helgen det närmaste träning jag kommit är min cykeltur till ICA och mina försök till armhävningar som inte går pga att jag har ont i handen o kan ej lägga tyngd på den utan o skrika. Dock gjorde jag femtio situps igår och lite benlyft i soffan till filmen. Så lite hade jag visst gjort ändå..
 
Idag gjorde vi veckans sista arbetspass och började med illamående. Bara slog på så jag fick springa på toa. Ja de hände ju ingenting men kände mig wierd hela förmiddagen. Eftermiddagen gick på bra. Sen tog jag min cykel och cyklade hem. Tack och lov så vart de så varmt o skönt så jackan till och med åkte av. WOHO!
 
Ändå är jag instängd i min lägenhet. Märkt att balkongen inte får så mkt sol som jag önskat. Och jag hamnade väl lite på dåligt humör när jag kom hem och tankarna inte gick att stopa. Lite Brooklyn nine-nine och mat så blir de väl bättre. En lång vecka framför mig med jobb sex dagar i rad (med idag alltså).
 
Snart semester och det är nog de bästa med sommaren. Åka ner till skåne där man kan ligga ute på gräsmattan o sola halvt naken om man vill. Färg ska jag fan få innan sommaren är slut, för så blek jag är nu har jag nog aldrig varit!

A little bit inlove.

Såg ju på facebook idag att en ny Johan Falk film kommit ut och såg sedan att de kommer fler under sommaren. Wohoo. Så nu har jag äntligen fått tummarna loss och sett Kodnamn Lisa som jag inte vågat se förut. Jag hade fått för mig att Frank skulle dö, och eftersom jag är lite kär i honom kunde jag inte med det. När jag sen får veta att fler filmer kommer ut i år tänkte jag att då kan jag ju faktiskt se den. Sen slutade den inte riktigt som jag trodde den skulle. Men precis som så många andra så tycker ju jag att Joel Kinnaman är sjukt snygg alltså.
 
Nu har min "söndag" passerat och det är dags för en varm dusch innan jag tar och kryper ner i sängen. Huvudvärken har smugit sig på trots jag druckit en hel del under dagen. Har dessutom varit varmt så jag har ju spenderat tid på balkongen idag också. Skönt att känna solstrålarna bränna lite på huden.
 
Annars händer inte så mycket. Längtar sjukt mycket till 8 Juli för då har jag bokat in tid för att prata hårförlängning sen hoppas jag vi kan få in en tid snabbt där hon kan sätta i det också. Eftersom mitt hår typ inte växt någonting på två år så behöver jag hjälp. Jag har både tunt och inte speciellt långt hår så snart får jag fint hår (:
 
Den här var ju också ganska klockren faktiskt...
 

Alone on midsummer.

Jag har inte firat midsommar detta året. Jag har haft en helt vanlig ledig dag från jobbet idag. Jag tog en rejäl sovmorgon, sen låg jag kvar i sängen en timme till. Jag har myst ner mig i soffan och läst några kapitel ur Vredens Tid. Sen cyklade jag till ICA för att handla lite mat. Kom därifrån med saker så jag kunde mixtra ihop en cheesecake med lax och matjesill. Den vart ju både fin och god. Dock jävulskt mäktig så fick bara i mig några tuggor sen ville jag dö typ. Sen har jag kollat på serier och läst några kapitel till.
 
Nu tänkte jag fortsätta mysa på soffan, och jag kör väl på en likadan dag imorgon sen på söndag är det jobb igen.
 
- Rågbröd och smör är grunden till kakan. Hackad matjesill och lax tillsammans med löjrom och lite gräslök blandades ihop med philadelphiaost och lite creme fraiche och gjordes till själva röran. Aldrig gjort något sånt här förut och jag följde heller inga recept utan mer läst lite vad dem använde för saker i röran. Dekorerade med laxrosor, gräslök, löjrom, hackat ägg och cocktailtomat. Väldigt enkelt och gick väldigt snabbt att göra också. 

Fast i en bubbla som jag tycker borde spricka.

Alla dagar kan inte vara bra dagar I guess. Ibland blir det väl att man tänker lite för mycket på vad som kunde varit om saker och ting varit annorlunda. Jag måste sluta med det, för det är inge bra. Jag vet att de som varit har varit och kommer aldrig åter, man måste blicka framåt istället och se vilka dörrar som öppnar sig.
 
Även om det inte känns så just nu så vet jag ju att det kommer bli bättre. Även om man kanske är för fast i en bild så vet jag väl själv också att den bilden så småning om kommer blekna och en ny bild kommer att framställas. 
 
En dag kanske jag kommer förstå varför livet blev som det blev, när det inte blev som jag ville att det skulle.
 
 

Onsdagen 17 Juni.

Började arbetsdagen med medlyssning. Börjar nya som ska vara med o lyssna på samtal och lära sig systemen så början av dagen gick ju snabbt för vi var två. Sen vart det lunch och efter det gick dagen långsamt. Tycker dock jag kört på bra och avslutade dagen på ett bra sätt. Yes!
 
Cyklade hem och efter att ha skrutit på jobb att jag cyklade upp för backen utan problem nu så kom jag självklart inte upp. Helt seriöst kändes som jag sprungit en mil, seriöst vet inte om de va mitt kassa hjärta som hoppade in o sa ifrån eller vad för jag kände ju mig inte trött o anstängd innan. Super wierd.
 
Nu är jag iaf hemma och ska sätta mig i soffan o läsa lite innan det blir vidare till sängen o drömmarnas land. Försöka orka upp tidigare imorgon då, sov till halv elva idag fast jag inte tänkt snooza så länge.
 
Smile because you are beautiful.

Tisdagen 16 Juni.

Imorse vaknade jag redan kvart över nio för jag fick ett samtal ifrån hälsocoachen. Lite frågor för att se om jag skulle gå vidare i antagningen. Tittade sedan klart på Game of thrones som jag somnade ifrån igårkväll. Slutet har jag ju sagt flera gånger skulle hända, I was right!
 
Antagningen till hälsocoachen gick igenom. Däremot så kändes det inte riktigt bra att slänga ut så mycket pengar när jag inte förstod vad hälften av pengarna var för utgift så jag struntar i det. Jag får helt enkelt hitta motivation och göra detta själv. Steg ett är väl att börja ta mina vitaminer som jag köpt. Steg två är att planera maten bättre och försöka äta bättre. Steg tre blir ju att börja träna mer, att jag cyklar till och från jobbet är ju bättre och mer än jag gjort förut men det krävs mer för att en förändring i mitt liv ska ske. Sen tror jag att har man för vana att gå upp ungefär samma tid varje dag oavsett sent pass på jobbet eller inte så blir man väl piggare också. Även om jag idag varit otroligt trött, kan dock bero på huvudvärken som kom på besök också
 
Iallafall vid lunchtid kom Emma hit och hon hjälpte mig att färga håret. Sen drog vi till ICA och handlade lite mat. Drog hem till henne och lämnade bilen sen gick vi till mig. Promenad i solsken och regn, ja vädret kan fortfarande inte bestämma sig för bra eller dåligt. Det gick ju snabbare än jag trodde det skulle göra också. Och de va härligt! Hade dessutom på mig ett par av träningsbyxorna jag köpte på Ullared sist, fick börja med att dra loss prislappen för den va kvar. Alla träningskläder är ju typ oanvända hehe..
 
Kom tillbaka hem till mig och satt och snackade ett tag. Och nu ska kvällen bestå av matlagning då jag ska ha lasagne även imorgon som matlåda. Sen blir det lite serier och kvällen kommer väl vara över ganska fort känns det som. 
 
Har varit en bra dag idag. Tankarna har på något sätt varit lättare att skjuta undan. Får hoppas kvällen förbli lika. Du gjorde mig kanske en tjänst ändå, finns inga fler hjärtattacker som kan dra mig tillbaka till ruta ett. Nu är det bara att se framåt som gäller. Även om jag hellre velat något annat, men det är ju så att man kan inte få allt man vill hela tiden. Denna gången förlorade jag...

Även vädret är lite sådär halvdant, sol och sen regn.

Imorse vaknade jag av mig själv redan kvart i nio och då tänkte jag att det inte var någon mening att försöka somna om eftersom jag ändå skulle vara uppe innan tio för att träffa Emma., Så jag började fixa med tvätten, renbäddade sängen och gick ner och startade första maskinen med tvätt.
 
Emma kom sedan och hämtade up mig så åkte vi till Birsta och gick runt lite. Fick med mig ett bord till balkongen, en jätte fin vit ros och två nya bhar från Twilfit. Sen åkte vi inom henne och gjorde en husvisning då jag aldrig varit där. Sen åkte vi inom mig så jag kunde starta andra vändan med tvätt. Åkte till fyndlagret där jag verkligen fyndade. 10 pocket för 50:-,, (Lisette tror du måste dit när du o mamma kommer och hälsar på. Vi är ju likadana när de kommer till böcker hehe)..  Sen åkte jag och Emma tillbaka hem till mig och tog och avnjöt varsin chai.
 
Imorgon måste jag tvinga mig ner till gymet, annars ska jag göra hemma övningar. Sen ska jag även träffa Emma och vi ska ta en promenad runt stället. Har ju ännu inte utforskat området jag bor i, men har hört mycket bra om det så vill gärna se de fina så ... Sen ska jag även färga håret så man blir av med utväxten, ser ju så ofräscht ut när de kommit en bit. Sen kanske jag ska ta och beställa tid för konsulation gällande hårförlänging. Har ju velat ha de ganska länge för mitt eget hår inte växer någonting på längden även fast utväxt kommer fram samt att jag har så tunt hår. 
 
Annars har jag inte så mycket på hjärtat. Ska fortsätta tvätta och kanske börja städa snart också. Sen blir det väl lite läsning och kanske ett eller annat serieavsnitt innan denna dag är slut.
 
- Dagens fynd...

Spöken i huvudet.

Hur ska man egentligen göra för att bli kvitt dom. Mitt huvud har senaste dygnet gjort att jag nästan tror jag blivit psykiskt sjuk. Seriöst. Lämnar mig aldrig ifred. Inte konstigt allting är som det är när man blir jagad av allt.
 
Försöker trycka stopp och tänka på något annat. Går inte så bra. Försöker läsa en bok o ett tu tre har man läst en halv sida men utan att ha fattat för de blandats med sin egen skit. Ser på serier och allt får en o tänka på sina egna nära o kära..
 
Det har ändå överlag varit en okej dag. Nu går jag och lägger mig så väntar en förmiddag med Emma imorgon innan min städning börjar. Tog disken ikväll iaf så slipper jag den imorgon..
 
Godnatt.
 
Fake it until you make it they said.

En bättre dag idag, men ändå inte.

Vaknade iallafall ganska pigg imorse, vart ju också lite speedad av energidrickan redan tidigt på arbetspasset. Sen gick eftermiddagen i lite lugnare takt. Jag kunde iallafall koncentrera mig idag.
 
Det är väldigt enkelt att se sina egna brister och det är ju alltid lättare att försöka ändra på dom än på någon annan. Så självklart blir första steget att försöka göra sig själv bättre. Sen någongång måste man väl komma till insikt att det är inte alltid att felet ligger hos sig själv. Ibland spelar det faktiskt ingen roll hur mycket man är villig att slåss och hur villig man är på att förändras och gå efter någon annans mål. Ibland är det faktiskt inte DU som är orsaken. Även hur mycket man än önskade det, för som sagt man kan ju ändra sig och bli någonting annat.
 
Även om jag efter gårdagens konsekvens känner mig otrolig hatad så antar jag att jag inte ska göra det. Det ligger kanske någon annan anledning, men jag är så otroligt bra att tänka på värsta senariet hela tiden. Överanalysera saker till dess att jag förstört dom. Så jag antar att jag får helt enkelt bara ta detta beslut med en nypa salt. Och vem vet, en dag kankse tequilan också kommer fram och då blir det fest!
 
Det enda jag kan göra är att se framåt. Måste nog faktiskt försöka sluta ta en dag i taget, den metoden fungerar inte längre. Jag tänker sikta in mig på en sjukt jäkla kul sommar. Och jag tror jag måste inse att jag har hela världen under mina fötter och är fri till att göra precis vad jag vill. Fast som tjugosjuåring kanske detta inte är vad man vill.
 
Ledig två dagar. Dags för en stor städ och tvättdag, sen ska jag väl försöka masa mig själv till gymet. Hur jäkla många möte med min chef har jag inte sagt att jag ska. Det är ju för min egen skull. Hälsans skull. Sen kanske man kan bli lite snyggare där också. Bort med några kilo här och där. Mm mm mm!
 
Sen ska man spela musik, och varför inte börja dansa runt i underkläder som jag alltid gjorde i mina yngre dar när jag gick bananas. Det är dags att försöka se det ljusa i livet och sluta deppa över vad jag missar.
 
Jag är bara inte bra på det här att vara själv. Jag hatar att inte ha närhet. Fan värsta jag vet. Så var det positiva tankar som gäller. Kvällen blir lugn med lite film. Får se vad veckan har att erbjuda. Midsommar på fredag och jag jobbar varken fredag eller lördag, dock ingenting planerat. Whaaaat...

Jag går snart in i väggen.

Uppenbarligen vill man väl inte bli omtyckt om man ska hålla på att såra en om och om igen. Det känns som det finns bara så mycket en person kan ta innan den går i sönder. Jag vet att det är mitt val att bo uppe i Sundsvall, men som vuxen med heltidsanställning vågar man byta det mot arbetslöshet. Jag börjar undra om det inte vore bättre.
 
De två senaste dagarna på jobbet har varit hej och hejdå. Jag har inte kunnat fokusera med tanke på mitt privatliv och efter att jag fått lätta på trycket idag så kändes det lite bättre. Till man såg vilka konsevenser det gav. Hur fan ska jag kunna gå till jobbet imorgon då när det känns som hela ens mark försvinner under fötterna på en. Det finns absolut ingenting jag kan göra och jag vill bara hem till mamma. 
 
Jag är inte på en bra plats just nu. Jag tror aldrig jag varit så här lång ner någonsin och då tycker jag ändå att jag periodvis kan krocka med marken. Denna gången vet jag inte hur jag ska ta mig upp igen. Jag är alldeles för långt bort från min familj. Längtan efter semestern blir bara större och jag orkar seriöst inte med något tjat om att fara halva Sverige runt. Jag åker ner för jag behöver en break från vardagen och för att jag behöver vara med min familj. Jag har nog redan dåligt samvete för hur sällan vi ses, vill inte slåss om den lilla stund jag har med dom med någon annan. Jag orkar inte. Inte nu. Jag har nog med saker att må dåligt över än att jag inte har tid att se alla som jag kanske borde göra. Jag vill bara vara med min familj och jag kan tycka att det är okej.
 
You have made the bed, hope you fall down and sleep on the floor.

Fredagen 12 Juni.

I onsdags efter jobbet så gick vi till Bishops och åt god mat och drack lite öl. Ska man dricka öl så ska det ju göras där, dom har ju en himla massa sorter. Trevligt var det och även om jag egentligen bara skulle va med på maten och sen gå hem för jag varit så himla trött i veckan så vart man ju typ sist med att lämna stället..
 
Igår gjorde jag absolut ingenting. Jo en smörgåsbakelse, kan ej kalla det smörgåstårta då det enbart var en ruta och en fyllning men god var den minsann! Låg på soffan och såg på serier hela dagen. Sen på kvällen hade jag ett väldigt långt samtal med världens bästa mamma.
 
Jag längtar efter semestern av en anledning och det är att jag ska åka ner och va med familjen. Jag saknar dem så himla mycket och jag känner väl att jag just nu även behöver dem en hel del. Upp och ner, ner och upp grisen gal i granens topp.
 
Arbete hela helgen också. Sen är jag ledig måndag och tisdag och jag ser minsann fram emot det också kan jag säga. Kanske ta en stor städ och tvättdag då också. Lägenheten börjar se lite ovårdad ut och det är nog första gången sedan jag flyttade hit (om man bortser från när flyttlådorna fortfarande stod kvar här uppe).
 
Nej, jag och mitt trötta huvud ska krypa under täcket nu. Lär ju inte somna, men man kan ju försöka. Så får jag också passa på att önska er alla en trevlig helg!

Låt kroppen vila.

Denna morgon började på ett sånt sätt där man helst bara vill snooza larmet hela dagen. Inte speciellt pigg idag, snoozade lite extra sen tog jag min cykel och mig ner till stan.
 
Arbetspassen gick bra, men jag har känt mig helt slut hela dagen. Ja i vanliga fall när man är trött går det över efter ett tag, inte idag inte. 
 
Efter jobbet gick jag runt på stan en stund innan jag mötte Emma. En sväng till Birsta där vi fikade, snackade skit och shoppade lite. Nu är min shopping av smink slut för en stund. Igår tre maskaror och idag fyra ögonskuggor från make up store och med presentkort så betalde jag 17:- för dom. Bra pris verkligen (;
 
Kom hem och slog mig ner i soffan och bara slö kollade TV. Sen blev det en snabb dusch och nu äntligen ska jag lyssna på kroppen och krypa ner i sängen så som den velat ända sen jag tog mig ur den imorse.
 
Imorgon väntar middag med teamet sen om jag inte somnar i stolen ska jag se San Andreas (: och på torsdag är jag ledig, super nice! (:

Vrida tillbaka klockan.

Hur många gånger har man inte velat göra det. Kanske har man gjort någonting dumt som man ångrar, man kanske mår dåligt eller så kanske man kände att man gjorde fel val och vill testa den andra vägen. Många säger att det som inte dödar det härdar en, men hur många tror på dom orden. Jag gör det då inte. Jag tycker snarare att det blir svårare för varje gång. Saker och ting tycks ha en mycket starkare betydelse när man blir vuxen. Det är inte som att bråka om en barbiedocka eller vem som ska få ha prinsessklänningen och klackskorna på lekis, eller gången man får nej i kryssat på fråga chansen lappen. Kanske det hade betydelse där och då, men allting gick ju över på nolltid.
 
Allting som händer idag tar så mycket längre tid att läka. Kommer man någonsin känna sig hel igen. Du mister en vän som betyder så himla mycket, eller du har någon nära som försvinner i en sjukdom alldeles för tidigt. Vissa sår tycks aldrig vilja läka. Du öppnar upp dig själv och blir så otroligt sårbar tills någon väljer bort dig. Kommer du någonsin vilja göra om det. Rädslan för att bli sårad är nog den som hindrar väldigt många att leva. Jag vet att jag själv är väldigt rädd för att släppa personer nära inpå mig för jag känner att de är så lätt att bli sviken. Någon kan ta någonting fint och göra det så otroligt fult.
 
Men vrida tillbaka klockan. Ja varför inte. Många vill nog också säga att man lär sig från det, även om man mår dåligt för stunden så tar man någonting med sig. Kanske, kanske inte.  Förra gången tog jag med mig någonting, då lärde jag mig vad jag inte ville ha. Denna gången, har jag bara lärt mig att vissa saker i livet kan man inte göra någonting åt hur mycket man än vill det. Allt är inte upp till dig, det finns andra i ditt liv som måste spela sin del också. Jag skulle kunna göra stora gester som i en film, men vi lever inte i en film detta är verkligheten och sånt skulle aldrig fungera. Det enda man kan göra är att acceptera läget och gå vidare. 
 
Men ja jag skulle vilja vrida tillbaka klockan, fast å andra sidan så är det väldigt mycket äventyr som skulle försvinna med det. Man får ju tänka på vad man skulle gå miste om, om man skulle vrida tillbaka tiden. Vilka man aldrig skulle träffat, vad man aldrig skulle fått upplevt. Så om man verkligen hade möjligheten att vrida tillbaka klockan, skulle man göra det?

Långveckan har börjat.

Är ju jobb till helgen så denna vecka innebär en ledig dag. Ska inte klaga, nästa vecka har fyra lediga dagar (;
 
På onsdag är det afterwork med teamet, blir väl några öl också. Sen torsdag är jag ledig o ska väl iväg o se San Andreas då jag vill se den. Har jag tur har jag även sällskap till jurassic world som jag verkligen ska se. Jurassic park är ju bra filmer!!
 
Ja annars är det en massa arbete som väntar. Blir nog en bra vecka detta.. Och 14Mbit/s internet har jag ju, med kabel. Går jävligt fort de där haha.

Lördagen 6 Juni.

Det här med att vara trött eller pigg. Tycker det är sjukt konstigt. Hela veckan har jag varit jätte seg och inte kunnat ta mig upp innan elva typ. Igår kom jag hem från jobbet, lyckades faktiskt för andra gången cykla upp för den branta backen. Yeay! Men iaf, kopplade in datorn och slog igång någon serie sen lyckades jag somna och vaknade på soffan typ halv ett kanske. 
 
Skulle förflytta mig till sängen och sova, men det gick ju inte. Inte alls trött. Dessutom har det redan börjat ljusna här om natten så de är ju typ dagtid när man ska sova känns det som. Diverse saker höll ju en vaken. Sen fick man samtal på morgonen och oväntat besök. 
 
Trots att jag inte lyckades somna förrän typ sex imorse är jag pigg nu. Hur det är möjligt förstår jag inte då jag i veckan gått och lagt mig i tid och ändå inte kunnat gå upp förrän samma tid. Knas.
 
Vädret här uppei Sundsvall är inte vidare fint idag. För mig gör det ingenting, ska bara tvätta mina kläder och njuta av mina efterlängtade serier. Ja man vet ju hur datorn får jobba om natten nu för de går ju verkligen inte snabbt. Mätte ju 14Mbit/s med kabel, fick typ 11Mbit/s via wifi. Inte de hastigheter jag är van vid. Men det fungerar så jag ska inte klaga. 

Helgen ÄR räddad!

Fick samtal från teknikern vid nio. Så några minuter senare kom han hit o fixade lite, körde iväg o kom tillbaka igen. Technicolorn fick liv och mitt bredband fungerar nu!
 
Sen att jag sovit as dåligt för jag vaknat sjuhundrafemtioelva gånger är en annan femma. Datorn kommer nu få lite mer innehåll och jag lär bli soffliggandes i helgen! (;

En dag kvar till helg!

Imorgon FM har jag förhoppningsvis internet. Tekniker kommer ju hit mellan 8-12. Ja knappt lång tidsperiod, var 8-16 från början, men man jobbar ju så de går ju inte så bra. Får hoppas ingenting går fel o min kära technicolor sänder ut internet imorgon. Helgen räddad!!
 
Sen kanske man ska få lite fina naglar i helgen, ja de ser jag också framemot. Annars är det bara en date med tvättmaskinen som väntar.
 

Vilken dag!

Imorse ville jag mest bara snooza morgonen lång, men nej de gick inte. Jobbet gick med en väldans fart. Gick hur bra som helst. Kändes awesome! 
 
På lång lunchen cyklade jag hem. Åt lunch o sov på soffan. Tog sedan bussen tillbaka till jobb för de var dåligt väder igen. Cyklar gärna inte då haha.
 
Snart helg igen och förhoppningsvis har jag fått mitt internet då. Jaaaaaaa (;

När kommer sommaren?

Fasen! Det var fint väder när jag skulle till jobbet så självklart cyklade jag. När jag skulle hem öste regnet ner. Blev hur blöt som helst på vägen hem. Hostar och ont i halsen redan. En varm dusch får reda ut detta, tänker fan inte bli sjuk. MEN NÄR VÄNDER DET, NÄR BLIR DET SOMMAR?? Vill ha sol och värme varje dag.
 
Tur semestern är i slutet av juli, förhoppningsvis är sommaren kommen till dess. 

Life's good.

Lite överblivna jordgubbar sedan gårdagens fest. Kvälls fika (: Mums.
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0