Jag går snart in i väggen.

Uppenbarligen vill man väl inte bli omtyckt om man ska hålla på att såra en om och om igen. Det känns som det finns bara så mycket en person kan ta innan den går i sönder. Jag vet att det är mitt val att bo uppe i Sundsvall, men som vuxen med heltidsanställning vågar man byta det mot arbetslöshet. Jag börjar undra om det inte vore bättre.
 
De två senaste dagarna på jobbet har varit hej och hejdå. Jag har inte kunnat fokusera med tanke på mitt privatliv och efter att jag fått lätta på trycket idag så kändes det lite bättre. Till man såg vilka konsevenser det gav. Hur fan ska jag kunna gå till jobbet imorgon då när det känns som hela ens mark försvinner under fötterna på en. Det finns absolut ingenting jag kan göra och jag vill bara hem till mamma. 
 
Jag är inte på en bra plats just nu. Jag tror aldrig jag varit så här lång ner någonsin och då tycker jag ändå att jag periodvis kan krocka med marken. Denna gången vet jag inte hur jag ska ta mig upp igen. Jag är alldeles för långt bort från min familj. Längtan efter semestern blir bara större och jag orkar seriöst inte med något tjat om att fara halva Sverige runt. Jag åker ner för jag behöver en break från vardagen och för att jag behöver vara med min familj. Jag har nog redan dåligt samvete för hur sällan vi ses, vill inte slåss om den lilla stund jag har med dom med någon annan. Jag orkar inte. Inte nu. Jag har nog med saker att må dåligt över än att jag inte har tid att se alla som jag kanske borde göra. Jag vill bara vara med min familj och jag kan tycka att det är okej.
 
You have made the bed, hope you fall down and sleep on the floor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ens egen lycka och välbefinnande är så mycket mer värt än ett jobb man inte trivs på ❤️ Tro mig! Din hälsa går alltid först My! Att bli arbetslös är något man aldrig vill sträva efter men att vara olycklig är hundra resor värre! Jobb finns alltid, jobb som man trivs på. Gör det som är bäst för DIG! Styrkekramar / Amanda som sa upp sig.

Svar: Söta Amanda!Just nu är jobbet den enda fasta punkt jag har. Jag trivs bra med kollegorna så på så sätt känns det rätt att va kvar. Snarare att jag skulle vilja flytta till Skåne för o va nära familjen igen. ❤
mysaansvensson.blogg.se

2015-06-13 @ 20:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0