Lördagen 30 April.

Ibland måste man ta en väg trots man inte vill bara för det är en väg någon annan behöver. 

Torsdagen 28 April.

Tillbaka i verkligheten och två av tre arbetspass avklarade denna vecka. Har väl gått bra, men känner mig inte så utvilad så helgen ska bli lugn och skön. Förutom imorgon för då ska jag på afterwork med kollegorna och då blir det nog lite alkohol också. 
 
Arbetsmässigt är detta min bästa månad. Nu ska jag bara vara grym nog att fortsätta jobba på lika bra i fortsättningen. Money money.. 
 
Första avsnittet på en ny serie 'The catch'. Spännande. 

Hejdå Skåne.

Ja halva resan gjord nu. Väntar på ombordstigning på flyg nummer två som sker vilken minut som helst. Känner hur energin är påväg ur kroppen, så trött. Säger ju att jetlag finns även inom inrikes flygning haha. 
 
Men är ju väldigt glad för den tid jag fått med familjen denna gång och jag längtar redan till nästa gång vi ses. 
 

Tisdagen 26 April.

Goddagens. Tog lite sovmorgon idag, otroligt skönt. Sen åkte jag och sa hejdå till Emil och Hillevi. Lite bus med hunden också. Nu är det snart mat, sen blir det packa resväskan och bege sig hemåt igen. 
 
Tiden gick inte riktigt lika fort som det kändes när jag kom ner, vilket jag uppskattar. Hunnit med en del saker ändå. Träffat kompisar, träffat familj o släkt. Festat. Zipline. Ullared. Chill. Gymträning med syrran. Jo men de har varit bra. Träningsvärken i magen sitter i, tränade dessutom  på en maskin idag som troligtvis låter träningsvärken sitta kvar även imorgon. 
 
Tack alla för en underbar vecka, vi ses om några månader igen. 

Måndagen 25 April.

Imorse började dagen tidigt. Väcktes vid sju av mamma, snoozade typ en halv timme och vid åtta åkte vi hemifrån. Lite senare än vi brukar, men mamma ville sova ut. Inte för jag tycker att till klocka sju är att sova ut haha. 
 
Aja.. Vi åkte iallafall till Ullared där min vagn som vanligt ser full ut direkt. Måste va något med hur jag packar. Kom därifrån med lite nya saker och tycker det blev en trevlig dag. 
 
 
Nu blir det inte mycket mer för mig. Ganska slut efter denna långa dag. Kom hem senare än vi brukar, men vi kom ju också iväg lite senare än vi brukar också. 

Söndagen 24 April.

Idag har jag lite träningsvärk i magen. Nog dels för Zipline igår och allt skrattande under festen  igårkväll. 
 
Kvällen hos Emil och Hillevi började med pizza, sen drog drickandet igång. Shotspel, kortspel. Ja och väldigt många skratt. Jag drog mig hemåt lite tidigare än de andra, men de blev ändå till typ tjugo i tre. 
 
Idag har jag fått lite sovmorgon, snoozade till efter elva. Låg dock vaken då pappa spelade musik i samband med matlagningen. Sen nu på eftermiddagen fick vi besök av morfar, Emil och Hillevi sen åt vi god mat. 
 
Trots jag inte är bakis idag så känner jag mig ändå trött. Så idag är det en riktig söndag. Får lov att slappa på soffan, titta på TV och läsa. För imorgon ska larmet ställas tidigt igen.. 

Så jäkla kul.

Alltså när vi kom till Little rock Lake och skulle ta oss ut på första banan då slog mitt hjärta ganska fort. Mycket högre än i somras i Kungsbygget. Läskigt att ta första steget ut från byggnaden. Men sen när man väl var i luften var de så sjukt kul. Alla andra tio stationer eller va de blev vart också roliga. Här är bild ifrån den som är högst. 
 
Sjukt kul. 

Lördagen 23 April.

Så var man uppe sedan någon timme tillbaka och har hunnit till både affären och systembolaget. Lite kul att halva byn var samlad utanför innan dom öppnat haha. 
 
Kom hem drack en kopp kaffe och fixat med grejer för kvällen. Snart kommer lillebror och Hillevi och plockar upp mig och syrran. Beger oss till Småland för lite äventyr, wohoo. 
 
Och ikväll ska jag dricka min öl. Ingen kan säga att de inte står mitt namn på flaskan, för de gör det ju. 

Fredagen 22 April.

Så idag gick jag upp ännu tidigare, larmet ringde vid åtta för jag skulle köra ner mig och syrran till badet för en timme på gymmet idag också. Åkte hem och tog en snabb dusch och sen åkte jag och syrran till Familia och gick runt bland butikerna, hittade ingenting själv men jag fick ju bakad potatis på Grafiti så jag vart super glad!
 
Efter detta åkte vi och hälsade på brossan och Hillevi, passade på att lämna drickan inför festen imorgon. Men dagen imorgon kommer vara längre än idag. För imorgon ska vi först bege oss till Småland på Zipline äventyr, ska bli så jäkla kul. Och direkt vi kommer hem därifrån så blir det alkohol intag.
 
På söndag kommer morfar på middag och på måndag är det traditiondags, Ullared och på tisdag åker jag hem igen. Veckan har gått alldeles för fort och jag skulle gärna stannat lite längre. Några månader till sen är jag nere igen.

Torsdagen 21 April.

Ja någon  semester har jag då inte här nere kan jag säga. Titta bara imorse då jag gick upp vid nio för att hänga med syrran till gymmet. Kändes i benen direkt. Spagetti ben. Ingen träningsvärk än, men de kommer väl imorgon. Dock precis bestämt mig för att följa med imorgon också haha. Bra. Gå upp klockan åtta. 
 
Tog med oss god frukost hem också. 
 
 
Ja nu ikväll åkte jag hem till Natha och hennes familj. Hälsade på hundarna och hade en mysig kväll. En hel del skratt blev det också. Så himla underbar! 
 
På vägen hem vann magen kampen  och jag körde inom Frendo och köpte en macka. Skagenröra, mm mm mm. Läsa lite sen blir det godnatt för min del. Varit en mycket bra dag idag. 

Onsdagen 20 April.

Jag har hunnit vara här nere i en dag och känner mig lite stressad på att tiden inte kommer räcka till. Jag har hela helgen och sista dagen uppbokad och dagarna fram till helgen känns ju som dom är förbi snart.
 
Men jag är sjukt glad över att vara nere hos familjen. 

Tisdagen 19 April.

Ja då var man nere i Skåne. Flygresan gick smidigt, kom lagom till ombordstigning på Midlanda och när jag landat på Arlanda blev det frukost i form av Max haha. Sen lagom till ombordstigning igen. Möttes av mamma, Lisette och Angelika på flygplatsen sen i Ängelholm. 
 
Kom hem och körde in resväskan i syrrans rum direkt. Blivit lite mys med Lasse också, ja han blev då gladare av pappas hemkomst än att jag kom. Är väl lite så med hundar också, inte intresserad av den som vill kela men den som inte bryr dig den vill man ha haha. 
 
Jetlag, jag säger att de får man även inom samma land för gud va jag är trött idag. Som vanligt då. 
 
Tiden här nere kommer springa förbi känner jag redan, trots jag nyss kommit ner. 

Måndagen 18 April.

Sista minuten som alltid. Precis bokat taxi till flygplatsen imorgonbitti. Ska bli så bra att åka ner till familjen. Känner att jag behöver lite tid från jobbet också. Nog för att det går bra denna månad och energin verkligen var på topp och glädjen varit totalt för jag gjort så bra ifrån mig. Men sista dagarna har varit så energikrävande. Jag vet att jag är den som får ta smällarna för jag har den typen av jobb, men ibland känns det som man behöver en paus. Så nu får jag några dagar att ladda batterierna och när jag är tillbaka igen  nästa vecka så kör jag på med nya krafter hade jag tänkt. 
 
Packa resväskan, titta på TV, dricka läsk och äta nacho chips med guacamole. De är vad jag tänkt göra denna kväll. 

Lördagen 16 April.

Igår efter att Emma åkt så deckare jag typ direkt. Så sjukt trött. Sov trots detta till halv elva. Och dagen idag har inte varit speciellt aktiv. Seriemaraton hela dagen. 
 
Känner mig så snygg ikväll. 

Fredagen 15 April.

Haft en mycket trevlig kväll med Emma. Gick och åt italiensk mat efter vi slutat jobba. Lite bubbel, god mat och chill. Sen tog vi bussen hem till mig och drack lite mer bubbel.  Dog av skratt av en del filmklipp som vi såg, så kul. 
 
 
En ledig helg väntar och jag ska hämta upp resväskan och packa den samt beställa taxi till flyget så jag kommer iväg på tisdag.

Torsdagen 14 April.

Idag har varit en lugn dag på jobbet. Inte speciellt mycket som hänt utöver det vanliga. Lite skratt. Mest jobb. En dag imorgon också sen väntar en ledig helg. 
 
Så efter jobbet imorgon ska jag ut och äta med Emma. Sen blir det kanske lite mer vin eller annan alkohol. En bra fredag med andra ord. 

Tisdagen 12 April.

Denna dag på jobbet har också varit bra trots vi bara varit tre personer inne från teamet. Tog lite längre lunch så vi kunde gå o käka grekisk mat. Gott. En del skratt och även en del arbete har uträttats idag. 
 
En vecka kvar till jag åker ner till Skåne. Längtar en del efter min familj faktiskt så ser framemot de. Ska ju dessutom på äventyr en dag, ska bli skit kul.

Söndagen 10 April.

Godkväll. Ännu en dag på jobbet har passerat. Känner dock att energin är bortblåst igen, så sjukt trött hela tiden. Arbetsdagen har ändå rullat på och en del skratt har utdelats.
 
Efter jobbet gick jag hem i det fina vädret. Öppnade en öl när jag kom hem. Sen har jag lagat mat, tittat på tv och nu blir det en förflytt till sängen och tvn i sovrummet. Ja jag har sådan lyx. Jag bor själv och jag har en soffa och en tv,  sen har jag även en stor säng och tv. Life is wonderful. 
 

Lördagen 9 April.

Ännu en bra dag på jobbet, gick visserligen ganska långsamt idag. Därefter så mötte jag upp Emma och tog en fika på Espresso House. Alltid lika kul och träffas, o det var ju ett tag sedan sist. 
 
Nu har jag fått diska upp all disk som jag bara lämnade igår eftersom jag fick en inbjudan till filmkväll. Nu blir det en dusch och sen lite soffhäng innan jag ska sova.
 
Någon som har tips på bra filmer ni sett den senaste tiden? 

Torsdagen 7 April.

En liten färgklick i ett dystert väder. Så såg det ut igår när jag väntade på bussen. Första bussen dessutom bara förbi pga att den var fullsatt. Lagom kallt o vänta ytterligare på nästa. 
 
 
Dagen på jobbet igår gick lite segt framåt. Vi var ju inte alls många inne så då blir de med en gång lugnare och lite tommare. 
 
På kvällen fick jag Max, salladen till lunchen hade inte mättat. Sen blev det film hela natten och halva morgonen. Så blev sovmorgonen idag ja. 

Onsdagen 6 April.

Man får lite ångest när man ligger i sängen och hör regnet mot rutan. Speciellt då man vet att man måste ut i de. 
 
Musiken  har spelats sedan jag gick ur sängen. Hunnit fixa matlåda att ha med till jobbet och jag har ätit lite frukost. Nu är det snart dags att gå ut och jag fryser redan bara av tanken haha. 

Tisdagen 5 April.

Sov otroligt dåligt inatt, rullade runt i sängen i flera timmar innan jag somnade. Sen vaknade jag till hela tiden. Tack o lov var jag inte helt död när larmet ringde vid tio. Gick upp och startade musiken det första jag gjorde, kändes bra att starta dagen så. Lyckades få i mig två mackor också, är ingen frukost människa annars. 
 
Bussen till stan, köpte med mig lotion och shower creme ifrån Åhléns. Luktade så jäkla gott att jag inte kunde de låta bli trots jag egentligen redan har för många. 
 
 
Sen några timmar på jobbet och allting kändes fortfarande bra. Blev sen en promenad hem och nu blir det näsan i nästa Fjällbacka bok. 

Måndagen 4 April.

Alltså. Jag vet inte men jag känner just nu att jag bara älskar mig själv. Och jag sitter på jobbet och känner mig glad och bra och flummig och ännu mer glad, ja sen lite trött också, och stolt. Jag vet inte men äntligen börjar någonting gå åt rätt håll i alla fall. Jag bara vaknade en dag så var jag bättre på mitt jobb. Nå annat är de inte.
 
Nu någon timme på soffan och läsa ut Stenhuggaren. Sen tv och lite sånt innan jag går och lägger mig. Godnatt. 
 
Typ lite såhär känner jag mig. 

Söndagen 3 April.

Godmorgon!  Även idag vaknade jag innan larmet ringde och idag kvittrar fåglarna utanför fönstret. Solen  skiner och jag håller på att baka scones så jag får lite frukost ute på balkongen. Fick dock flytta min soffa för att få sitta i solen, inte lika bra men det är bara tillfälligt. 
 

Lördagsmys.

Idag har jag bott i min lägenhet i ett år. Firar det med pizza, läsk och seriemaraton.
 
 
Bara några veckor kvar nu till jag flyger ner till Skåne för några dagar i sällskap av min familj. Längtar så. 

Lördagen 2 April.

Vaknade innan larmet ringde imorse, morgonmänniska enbart när jag inte måste. Så jag började tvätta och bakade scones till frukost. Gott! 
 
 
Annars förutom tvätta har jag inte gjort så mycket. Börjat titta på en ny serie, svenska Jordskott. Tycker den är spännande och bra. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0