Nu vill jag ha vår.

För jag vill kunna använda mina nya skor (:
 

Måndagen 29 Februari.

Började dagen med att jobba, sen blev det en timmes övertid. Efter jobbet gick jag och hämtade ett paket, köpt skor till mig själv. Tog bussen hem och beställde hem sushi. Var då hungrig att jag beställde hur mycket som helst, dog efter bara några bitar haha. 
 
 
Min fina morfar hade fått tag i mitt nummer och ringde och grattade mig för en stund sen. Jag är omringad av så många fina människor. 
 
Se på Frankenstein och äta mer sushi. Det är hur jag ska spendera min kväll. Första kvällen i mitt tjugoåtta åriga liv. Mer spännande än så blir det inte. 

Söndagen 28 Februari.

Sista dagen på mitt tjugosju åriga liv och med tanke på hur året varit känns det skönt att få de avslutat. Tjugoåtta år, shit jag får ibland sån ångest över hur gammal jag och hur lite jag gjort. Sen ibland så känner jag tvärtom. Jag har varit ute och sett världen, levt ett liv i andra länder. Jag har upplevt en hel del. Så jag ska nog känna mig bra ändå. 
 
Imorgon firar jag min födelsedag på jobbet igen, denna gång med övertid också. Woop woop. Men jag fick ett bra firande igår med vänner och jag känner mig bättre idag än förväntat. Tack o lov. Kvällen började hemma hos mig sen tog vi oss ut till råå och sen Oscars. Blev inget kvart i fem ragg eller vad man kallar de nu för tiden, men jag är lika glad för jag fick med mig mat från kebab city haha. 
 
Tack alla fina som finns här för mig. Ni är verkligen underbara och jag uppskattar er väldigt mycket.

This is where I live.

Jag har försökt en längre tid att göra detta till ett hem. Har visserligen ganska snabbt fått den känslan själv, men velat ge den vidare. Och nu så mitt hem ut såhär.
 
Mer hemtrevligt än förut. 

Lördagen 27 Februari.

Emma kom hit för att äta frukost innan festen ikväll. Hon hade tänkt till och bjöd oss  champagne frukost. Super bra start på denna dag. 
 

Fredagen 26 Februari.

För att känna mig bra så  fick jag gjort 7,7km på crosstrainern, 32min och det kändes jobbigt redan efter två km så kändes bra att jag körde så långt jag gjorde. 
 
Känner mig redo för festen imorgon, kylen är fylld med alkohol och jag har någorlunda städat. 

Det är aldrig för sent.

Så låter det, så för en timme sedan tog jag på mig träningskläderna och körde 7,1km på crosstrainern. Körde lite lugnare tempo och de tog hela 28min att ta mig de avståndet. Svetten rann även denna gång, så då kändes de som de gav något. 7,1km alltså de hade jag aldrig trott jag skulle orka, mina pass körs utan stopp och jag är stolt över mina framsteg. 
 

Onsdagen 24 Februari.

Fyra dagar ledighet står framför dörren, då jäkla skönt. Blir väl städdag imorgon, tvätta osv. Kanske en sväng till stan och sola, sen inom systemet för lite mer alkohol inför lördag. Så taggad! 
 
Söndag är det rehab, sen är det måndag igen (och min födelsedag). 

Tisdagen 23 Februari.

Bara ett arbetspass kvar sen är jag långledig. Dessutom är det fest på lördag. Så på söndag kommer jag må skit, men det bryr jag mig inte om så länge lördagen blir rolig (:
 

Måndagen 22 Februari.

En vecka kvar. Vad hände med det gångna året. Nej mitt liv har stått på paus i ett helt år. Konstigt man känner som man gör. Nej. 
 
Hade en plan på att jag skulle jobba och sen köra en runda på Crosstrainern när jag kom hem från jobbet. Men tiden sprang iväg med mat och soffhäng och nu mår jag bara illa så får bli en snabb dusch sen sova. 
 
Delad tur på jobbet även imorgon. Kanske ett pass på Crosstrainern då istället. Sen ska jag kanske börja spela innebandy med jobbet, haha får väl se hur det går. Bara skaffa en klubba först. 
 
Nej jag är sjukt slut nu. Godnatt. 

Söndagen 21 Februari.

Så medan alla andra har söndagsmys så är jag på jobbet, dock bara en timme kvar sen bär det hem. Ska först inom ica så jag kan laga mat idag. 
 
Tre arbetspass kvar till jag är långledig (:

Lördagen 20 Februari.

Jag har bara legat på soffan hela dagen, haft seriemaraton. Jag har alltså inte fått ordning på lägenheten som jag skulle. Så för att inte känna mig helt meningslös så tog jag på träningskläderna och de blev 5,5km på crosstrainern på 19 minuter. Svetten rann och det kändes faktiskt sjukt bra. Jag har faktiskt hittat något som funkar för mig och jag känner mig duktig. Jag kör det i min takt och de går ju framåt, passen blir ju längre för varje gång. Woop woop. Jag känner att jag måste träna när jag ser den bakom soffan så ja. Jag är glad över köpet än så länge..
 
Nu efter en skön dusch blir det soffan en liten stund till innan jag ska sova. 
 
 
 
 

Fredagen 19 Februari.

Denna dag har varit den längsta på länge. Varit sjukt trött på jobbet, fick världens skrattattack ett tag också. Promenad både till och från jobbet, så lite träning där. Nu blir det kvällsmat framför tvn sen chillar jag. 
 
Ledig imorgon och då är det dags att storstäda lägenheten. Så de lär väl vara mer kaos imorgon då. 
 

Torsdagen 18 Februari.

Idag ställdes klockan tidigt för jag hade ett splittpass. När mitt splitt började drog jag till Ego gym och solade lite. Sen kaos bussarna hem två timmar. Har ju blivit världens kaos i Sundsvall för bussarna är paj och dem har inte tillräckligt många för att fylla upp så bussarna går lite som dom själv vill..
 
Hem och lagade mat och tog en powernap på soffan. Sen gick jag tillbaka till jobbet, inte ens lönt att bråka med bussarna utan de går snabbare att gå hehe. Tillbaka och arbeta några timmar sen tog jag bussen hem som faktiskt gick som den skulle. Tack o lov!
 
Trots att det var sent när jag kom hem och jag landade med rumpan i soffan först så drog jag på träningskläderna och skorna och körde 4,1km på 14 minuter. Känner mig ändå stolt för jag har tränat varannan dag förutom de två dagar då jag hade otroligt ont i armen och ryggen. Just nu känns crosstrainern som en otroligt bra investering. Verkligen! Jag vet att jag lägger av tidigare än jag egentigen behöver, men nu börjar jag träna upp konditionen. Snart kommer steget med mål att klara ett visst avstånd och sen ska man väl klå tiden.
 
En timmes beordrad övertid imorgon då så börjar en timme tidigare, sen ledig på lördag och tillbaka igen på söndag. Nästa vecka ser jag framemot för då jobbar jag inte full vecka plus de blir fest! :)

Onsdagen 17 Februari.

Min rygg fick sig en ordentlig massage idag. I vanliga fall går jag för jag tycker det är skönt, idag gick jag för att jag behövde det. Hon såg direkt var det var och tryckte så stelheten i nacken också försvann. Ska dit i nästa vecka också, återbesök. 
 
Annars har dagen rullat på och jag ska krypa i säng om en stund eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Jag har splitt och tänkte jag skulle ta en stund i solariet, lite färg på min bleka kropp skulle sitta bra. 

Go kväll!

Jag känner mig duktig. Jag har tränat tre gånger på en vecka, vilket är lika mycket som jag gjorde på ett år när jag hade gymkortet. Ryggen känns bättre idag så körde 3,5km idag på 12 minuter på min crosstrainer. Fortfarande inte ett långt pass men det känns bra ändå. 
 
Nyduschad och kvällen fortsätter på soffan innan jag ska sova. 
 
Köpte tulpaner igår som slagit ut, fina.. 

Tisdagen 16 Februari.

Idag har jag en dag för mig själv och jag chillar bara. 
 
Bild från idag och från i höstas. 

Måndagen 16 Februari.

Sovit skit dåligt inatt pga min rygg. Igårkväll hamnade jag i sängen tidigt och jag fastnade, kunde inte röra mig. Hade svårt att andas. Fick en panik. Bölade. Hoppades att grannen inte skulle höra och undra va fan som pågick hos mig hahah. Misshandel. 
 
Vaknade upp och jag har iallafall kunnat röra mig idag utan att känna mig som hundra år gammal. Hugger dock till lite i vissa lägen när armen får tyngd på sig. Massage på onsdag så kanske blir bättre då.. 
 
Ledig imorgon och det känns ju sjukt skönt då idag var sjätte arbetsdagen i rad. Ledigheten känns behövlig. En runda till ICA annars ska jag bara ta det lugnt. 

Söndagen 14 Februari.

Igår efter jobbet åkte jag till Anette och fick nya naglar. 
 
 
När jag kom hem efter kvällen hos henne så tog jag en snabb dusch och sen åt jag ett kokt ägg och slängde mig i sängen. Slocknade på fem röda, så jäkla trött. 
 
Imorse när larmet ringde ville jag inte riktigt upp. Inget val så snabbt upp och en promenad till jobbet. En timme extra på jobbet idag också. Sen en promenad hem och nu en kväll på soffan. Ett arbetspass imorgon också, sen äntligen en ledig dag. 
 
Fått sjukt ont i ryggen idag och de känns seriöst som att någon hugger mig i ryggen ibland när jag rör mig. Fy fan! Vet inte vad som hänt, men det går väl över. 
 
Trevlig kväll alla.. 

Lördagen 13 Februari.

Måste alltid gå till jobbet på helgerna eftersom bussarna går för tidigt eller för sent. Idag var det inte jätte kul med tanke på nya snön som kommit. Kändes som att gå på stranden, jäkligt jobbigt. Såg en gubbe som gick på vägen pga detta för där var det ju plogat som  inte bara jag som hade de jobbigt. 
 
Sju timmar kvar på arbetsdagen idag. Känner mig ändå ganska utvilad just nu. Tack och lov. Första dagen denna vecka. Helt sjukt hur trött man kan vara. Ibland känns de som de är något fel på mig eftersom jag ALLTID är trött. 
 
Nej dags att jobba lite igen då. 

Fredagen 12 Februari.

Eftersom det är tredje arbetsdagen denna vecka plus jag jobbar hela helgen och måndag, så känns det inte som fredag. Mer som onsdag hehe. 
 
Efter jobbet så tog jag mig faktiskt en tur på min Crosstrainer, andra gången. Klart jag provade när jag fick den. Körde 1,5km på  ca 8min första gången, inte så skönt utan skor. Idag körde jag 3,1km på 11min så det är ju en förbättring. Jag bara provar lite nu. Ska få upp konditionen lite sen ska jag sätta fasta mål och ordentliga pass hade jag tänkt. Det bästa med att ha den bredvid soffan är att jag känner mig tvungen att träna, så om de bara är typ tio minuter. Blir klart mer allt efter som (:
 
Nu står lasagnen i ugnen, blir mat och chill framför tvn. Sen blir det inte mkt mer ikväll. Imorgon har jag tagit på mig övertid och jobbar en timme extra. Efter jobbet ska jag få mina naglar fixade av Anette. Sen är det en timmes övertid igeb på söndag. Cash is king. 

Torsdagen 11 Februari.

Gick inom systemet när jag slutat jobbet idag. Skulle kolla efter shots till min fest och den här flaskan lockade extremt. Nytt och spännande, så ny att den saknade beskrivning. Hallon, apelsin och lime. Får väl se om den är en hit eller inte. Smaken låter god, men de var ändå flaskan som avgjorde saken haha. 
 
Kom in idag på systembolaget i Sundsvall, någon annan som hunnit smaka den och vad tyckte ni isf? 
 
Taste the rainbow, de passar ju (:

Onsdagen 10 Februari.

Så snön faller ju ner igen och det känns återigen som vi har långt kvar till sommaren. Speciellt då det var mörkt när jag gick från jobbet och då var klockan  ändå inte mer än kvart över fem. 
 
 
När jag kom hem så tog jag emot min Crosstrainer. Då får vi se om jag har rätt. Används den bara tre gånger på ett år så är det enda lika mycket träning som jag fick av mitt gymkort. Röstar på att jag klarar det. Nu finns det inte någon bortförklaring längre. Kanon. Let's do this! 
 

Tisdagen 9 Januari.

Idag har jag fixat i lägenheten, men gjort långt ifrån allt. Jag har varit så otroligt trött idag också att jag halvt somnat på soffan.
 
Imorgon blir jag förhoppningsvis med Crosstrainer, köper en begagnad och tjejen är så snäll och levererar den till mig eftersom jag inte har en bil. Kommer bli bra. 
 
Ledigheten är nu slut och det är tillbaka till jobbet imorgon och så är det jobb hela veckan. Dagvecka. 

Söndagen 7 Februari.

Idag har jag varit och handlat innan jag lämnade tillbaka bilen. Tänkte de skulle gå snabbare att ta bussen  hem så gick inte tillbaka, självklart havererade bussen haha. 
 
Sen ser min lägenhet ut som en jäkla röra just nu. Med allt nytt och gammalt blandat. Men ska göra ordning och reda imorgon och på tisdag. Göra det hemtrevligt. 
 
Hann tvätta och laga mat och chilla lite sen kom Emma och hämtade mig och nu ska vi spendera natten hos henne. Jätte trevligt. 

Lördagen 6 Februari.

Sovmorgon, of course.  Sen tog jag mig till stan och hämtade bilen som jag lånar. Tog mig hem igen och tömde hela förrådet från pantburkar och flaskor. Blev en hel slant faktiskt. 
 
Sen blev det en riktigt lång dag på Birsta. Jag har köpt nya växter så om dom inte hinner vissna innan mamma hittar hit igen tror jag hon blir stolt hehe. Förutom de så har jag fått med mig köksgrejer, hyllor, andra diverse dekorationsgrejer. Hittade även nya kläder. Det enda jag inte tog med mig hem är byrån, nojade att bilen skulle vara för liten men tror inte den var det egentligen. 
 
Tvättdag imorgon, lämna tillbaka bilen sen ska jag hem till Emma och hygga. 
 

Fredagen 5 Februari.

HELG I FYRA DAGAR!! 
 
Ikväll blir det bara soffhäng efter en lång dag på jobbet. Var ju nästan så det blev en öl efter jobbet, men vart visst för spontant så får ta det en annan kväll. 
 
Imorgon ska jag bota mitt shoppingbegär genom att ta en hel dag i Birsta. Göra alla affärer. Efter detta får det inte bli mer shopping på ett tag antar jag. Ibland får man unna sig. 
 
Vill köpa någon av dessa också, men får bli senare. 

Torsdagen 4 Februari.

Arbetsdagen har känts längre än den var, dock varit bra som det brukar tack vare bästa kollegor. Promenad både till och från jobbet idag, känns ju skönt att man rör på sig ibland. 
 
Helgen kommer bli väldigt bra eftersom jag har fyra lediga dagar i rad. En runda till Birsta för shopping, så otroligt sugen på saker både till lägenheten och mig själv så kommer nog bli ganska mycket pengar hihi. 
Umgås med Emma ska jag också göra. Sista dagen blir fixa i lägenheten. Så mycket jag vill göra och få ordning på här hemma. 
 
Annars, ha en trevlig kväll! 

Onsdagen 3 Februari.

Gårdagen på jobbet rullade väl på som vanligt. Efter jobb blev jag upphämtad,  så jag slapp gå hem. Vi åkte inom ICA (en fråga eftersom två personer här uppe i Norrland nu påpekat "inom ICA", är de något vi säger i Skåne? De är väl ändå inte bara jag som säger så?) 
 
Blev iallafall tacos hemma hos mig. Blev film halva natten typ. Drömt lite halv konstiga drömmar och trots en sen natt så vaknade jag redan halv tio. Snoozade dock till elva.. 
 
Arbetsdagen idag har gått bra och jag känner att månaden börjar bra och då brukar det vara enklare att hålla i det. 
 
Sen kom jag hem och det kändes så tomt och tyst. Jag har kommit på ett sätt för mina tankar att skjutas undan, men jag känner ändå att jag inte vill vara själv. Visst är det meningen att man ska hitta sig själv och hela den biten, men jag känner att ensamhet är inget för mig. Jag vill ha någon att dela allting med och några kvällar i veckan skulle jag vilja ha någon som håller om mig till jag somnar. Allting handlar egentligen om att jag vill känna trygghet igen. Simple as that. 
 
Nej lite läsning sen ska jag sova. Helt sjukt va trött jag är. Godnatt (:

Måndagen 1 Februari.

Första arbetsdagen denna vecka har nu passerat. Varit en bra dag, ganska lång men bra. Nu ska jag chilla lite på soffan  innan jag lägger mig i sängen med näsan i en bok. Länge sedan jag läste så dags igen. 
 
Helgen ser jag framemot eftersom jag är långledig, lördag till tisdag wohoo. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0