Tisdagen 31Maj.

Månaden slutade inte riktigt på de mål jag satt, men jag tycker de blev bra ändå. Tjänade ihop några kronor extra även denna månad. Wohoo. 
 
Ledig imorgon så får hoppas på lika fint väder som de varit idag så man kan sitta ute hela dagen. Ett besök till ICA och hämta paket och handla hem lite saker till kylskåpet. Sen är de bara njuta av ledighet som gäller.
 
Nu märker man av Norrland, klockan är halv elva på kvällen  och det är ändå såhär ljust ute.
 

Måndagen 30 Maj.

Jaha helgen har tagit slut och ännu en helg har sprungit iväg utan att jag gjort mkt nyttigt. Hade iaf en as rolig fredag, sen mådde jag mindre bra på lördagen och sköt upp allt till söndagen. Fast då va de söndag och man får lata sig utan dåligt samvete, så jag gjorde ingenting då heller haha. 
 
Idag har jag börjat veckans kvällsvecka. Lång vecka med enbart en fridag men innebandy turneringen på fredag väger upp allt haha. Go go go. 
 
 

Lördagen 28 Maj.

Igår var jag först på en öl och whiskey mässa med Mathias och Dennis. Sen med de cocktail på Udda tapas bar. Mest oväntade var att jag sen följde med och dansa till dr Bombay haha. Mest efterlängtade var kebab city som blev sista stoppet innan hemgång.
 
Hade en riktigt rolig kväll och det var väldigt längesedan jag log så mycket som igår. Nästan träningsvärk idag ;) 
 

Fredagen 27 Maj.

Wohoo det är inte många timmar kvar till helg. Och idag är planen  att träffa long lost friend Mathias som är hemma igen på obestämd tid, och dra på öl och whiskey mässa. Inte för jag gillar whiskey eller kräver mkt av en öl, men de kan ju bli kul. 
 
Håller tummar och tår på fint väder i helgen, men ser inte ljust ut. Lär väl bli nästa helg för då jobbar jag ju ;) 

Torsdagen 26 Maj.

Har haft en jätte bra dag idag. Först var de några timmar på jobbet, hade dessutom möte som gjorde att dagen gick väldigt fort. 
 
Efter jobbet mötte jag upp Emma och vi gick och tog en fika. Sen gick vi på teater som hennes syster var med i. Tyckte den var bra och hade en jätte trevlig kväll. 
 
Sista innebandyträningen var ikväll men den hann jag inte på. Och helt ärligt så hade jag inte orkat. Nu blir någon timme på soffan sen är det dags för drömmarnas land. 

Onsdagen 25 Maj.

Fortsätter regna här uppe i Sundsvall så blir lite avundsjuk när jag ser bilder från  Skåne där det verkar vara riktigt fint väder. 
 
Efter jobbet blev det en runda inom bolaget då mitt öl lager i kylen behövde fyllas på. Sen blev det lite läsning, Camilla Läckberg är sjukt bra på att skriva. 
 
 
Ja sen råkade jag somna på soffan, igen. Känner mig as gammal som inte orkar hålla mig vaken haha. 

Tisdagen 24 Maj.

Det är så typsikt att när man väl har dagvecka så ska det vara regn. Jag som vill ha sol och fint väder. Kunna njuta av solen utomhus. Nu blir det istället busstur hem och direkt lägga sig i soffan under en filt för det är kallt. Och såklart somnar man då. Eller jag. För jag har en alldeles för skön soffa. Fast idag har jag ifs hållt mig vaken. Haha. 
 
Hämtade paket på ICA idag. Något jag "råkade" beställa hem ;) 
 

Måndagen 23 Maj.

Ibland måste man leva i nuet och ibland måste man inse när det är dags att planera mer. Just nu lever jag i nuet och just nu har jag äntligen börjat se mitt eget värde. Och jag ser att jag är värd någonting bra. 
 

Söndagen 22 April.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Spenderat nästan hela dagen i soffan, varvat seriemaraton och läsning. Även lagat middag och gjort matlådor. 
 
Helgen går mot sitt slut och jag kryper ner i sängen. Några timmars sömn sen väntar en dagvecka på jobb. Hoppas de fina vädret hittar hit så man får lite timmar av de också. 

Nytta och Nöje.

Så jag fick ju som sagt gå hem med vikter från ICA vilken jag räknar som ett halvt arbetspass. Var ganska jobbigt för armarna i alla fall. 
 
Sen ikväll så mötte jag upp Anette och Tomas så åt vi god buffé på Dragon House. Mycket trevlig kväll med bra sällskap och god mat.  
 
Trots halvt om halvt matkoma när jag kom hem så blev det milen på crosstrainern. Ja inte direkt jag kom hem. Jag satt i soffan och läste några kapitel ur fyrvaktaren först. 
 
Blev svettigt på crosstrainern och efter sju kilometer ville jag egentligen gå av, men kände att har jag klarat så långt är det inte långt kvar till en mil. Svetten rann och efter milen blev det 100situps, skulle ju öka på de nu. Vart jobbigt och gjorde ont där revbenen går ihop men jag gjorde dom alla fast med paus efter femtio (och efter 70). Efter det blev det en efterlängtad dusch och det bästa av allt är att jag inte fryser längre. 
 
Så kvällen blev alltså delad på både nytta och nöje och det känns bra. Dessutom känns det mindre dåligt att dricka läsk nu ;)  Och om inte vågen ljög igårkväll så har denna träning kanske gett lite viktminskning. Vågar inte hoppas för mycket men jag har trots allt kört milen fem gånger på två veckor och de är jag stolt över. 

Lördagen 21 Maj.

Hade jag inte behövt mat hade jag inte tagit mig hemifrån, men tog bussen till ICA eftersom kylen behövde påfyllning. Missade sen bussen med typ en minut och eftersom de är helg skulle nästa buss komma först efter en halv timme så fick ta mina tunga påsar och gå hem istället, tungt varmt och regnigt. Inte alls kul. Nu har jag fått huvudvärk också. Så blir mest bara chill nu i två timmars tid. 
 
Ikväll ska jag ut och äta med Anette :) 

Fredagen 20 Maj.

Då var det helg igen. Känns förvisso inte så nu när man jobbat kväll, men ska bli skönt med lite ledighet. 
 
Träningen igår var såklart kul och svettig. Nu är det även bestämt när vi ska ha turnering med kontoren, ska bli skit kul. Skadan från igår lägger sig till dess, men jag hindrade ett mål genom att ta smällen haha. 
 

I väntan på innebandyträning.

Arbetspasset idag var både skratt o frustration, men överlag en bra dag. Nu är det dags att träna lite innebandy, några veckor sedan sist. 
 
 

Torsdagen 19 Maj.

Uh jag är så trött denna vecka. Snoozat typ till halv elva varje dag, bara för att jag kan. Och inatt råkade jag vara uppe till halv två, kunde inte släppa boken haha. Så idag är jag inte alls pigg. Men men, bara att dra sig ur sängen och se glad ut.

Onsdagen 18 Maj.

Dåligt väder har vi här idag, men det blev ändå en promenad till jobbet. Hemvägen tog jag dock bussen. Dagen på jobbet har rullat på i vanlig takt och dagens bästa var en kund som berömde mig och tyckte jag skulle säga till min chef att jag var riktigt duktig på att hantera arga kunder.
 
På hemmaplan blev det lite kvällsmat. Krypa runt med en nätverkskabel och äntligen fått internet till min TV. Dags att bli modern med streaming tjänster nu då, varför ska man annars ha en smart-TV. 
 
Nu blir det sängen och läsa lite ur fyrvaktaren. Imorgon blir det jobb och sen lite innebandy med kollegorna. 
 
Börjar känna besvikelse faktiskt.. 

Tisdagen 17 Maj.

Så en helt vanlig dag på jobbet. Promenad både dit och hem, en del av träningen jag behöver tack vare mitt stilla sittande jobb. När jag kom hem så blev det en mil på crosstrainern, känns ganska bra faktiskt. Och såklart 50 sit-ups, klarade alla utan att stanna så nästa steg är 100.
 
Dock har jag upptäckt att min Crosstrainer troligtvis kommer gå sönder snart. De låter ifrån den och idag märkte jag av svart pulver liknade grejs på golvet under. Är ju inte så teknisk så vågar inte skruva sönder den, men antar att remmen ligger fel eller något. Får se hur länge den pallar innan jag trillar ihop mellan alla delar. Haha.
 
En lugn kväll på soffan efter en skön dusch blir det nu.

Måndagen 16 Maj.

Måndags morgnar. Seriöst. Eller morgnar över lag. Efter fyra dagars ledighet har jag inte de i mig att gå upp tidigt, även om jag vaknade av mig själv klockan sex imorse. Jag är väldigt ovuxen när det kommer till att gå upp på morgonen. Annars är jag ändå ganska vuxen, förutom när det kommer till alkohol, byta cykeldäck, osv. Haha. 
 
Aja veckan har börjat och det är väl bra för mig med rutin igen. Jag har bara latat mig i fyra dagar så.. 

Söndagen 15 Maj.

Då var långhelgen snart slut. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det har varit ganska skönt att bara ta det lugnt. Dessutom fick jag njuta några timmar i solen idag. Får packa undan vintern en annan dag eftersom dessa fyra dagar inte var tillräckligt för de haha. 
 
Avslutade kvällen med milen på crosstrainern igen. Och det känns skönt att man gjort något vettigt iaf. Kände för att ge upp efter halva vägen men nja inte okej så kämpade vidare till milen. 
 
Nu efter en skön dusch är det dags att stänga ner tvn och placera mig i sängen. Upp tidigt imorgon, dags för verkligheten igen. 

Lördagen 14 Maj.

Efter två dagar där jag enbart tittat på TV har jag äntligen fått tummarna loss. Jag har börjat med tvätten och renbäddat sängen, en promenad ute i regnet har jag också hunnit med. Har en del att pilla med i lägenheten annars fortsätter helgen i lugn stil, förmodlingen i soffan..

Fredagen 13 Maj.

I onsdags efter jobbet så blev det afterwork med kollegorna. Spelade fotboll, åt god mat, gick björnstigen som var typ roligast på länge. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Blev lite kubb också innan vi avslutade kvällen. 
 
 
Blev några öl och lite karaoke också innan natten tog slut. Bra kväll! 
 
 
Igår var jag helt utan energi och det  blev tv och sova på soffan typ hela dagen och kvällen. 

Tisdagen 10 Maj.

Så igår efter att ha gått hem från bion så tog jag en snabb runda runt kvarteret. Blev även några steg i snabbare takt. Därefter kom jag hem och körde milen på Crosstrainern igen. Även denna gång hade jag kunnat fortsätta, men en mil räcker gott och väl för mig. Det spelar ingen roll vad som motiverar en så länge man har motivation. Lite situps också för magens skull, man kan inte leva singellivet med sambokilon kvar så dom ska helt enkelt bort. Lets do this :)
 
Och vädret som varit senaste veckan har gett mig en hel del energi OCH jag har varit morgonpigg! Underbart.
 

Måndagen 9 Maj.

Så i samarbete med FOX så var jag och Anette och såg förhandsvisning av deras nya serie Outcast efter jobbet idag. Jag hade inte så mycket information om vad serien skulle handla om innan jag var där i biosalongen. Jag blev positivt överraskad av första avsnittet och kommer garanterat se de övriga när de börjar sändas och ni som gillar drama, mystik och lite exorcism borde absolut ge den en chans. Serien börjar sändas på FOX i Juni.
 
 

Söndagen 8 Maj.

Det enda jag kan säga med säkerhet är att när jag väl kommer ur allt de här. Då kommer jag vara starkare än någonsin. För kan jag kämpa mig igenom den här ensamheten som liksom tär sönder mig från insidan, då känns det som jag kan klå allt. 
 
Dom säger att man måste finna lyckan inom sig själv först, men jag kan säga att det är inte så himla enkelt när det enda man vill i hela världen är att få dela sitt liv med någon igen. Det är så jävla tomt. Ibland känns det som luften inte tas in hur mycket man än andas sen snurrar hela världen. 
 
Jag vill ha tillbaka mitt liv. Jag vill spola tillbaka tiden. Jag vill hem till Skåne. Jag vill bo kvar här. Jag vill hitta tillbaka till kärleken, jag vill åka utomlands, jag vill hem till mamma & pappa. Men jag får det inte att gå ihop. Jag kan inte bestämma mig. Jag ser ingen framtid. Jag vet inte vad jag vill, mer än att jag inte vill vara ensam. 

Lördagen 7 Maj.

Så lördagkväll, då brukar man väl vara ledig och umgås med vänner. Själv började jag kvällen med att läsa och äta godis. Nu avslutade jag med 10,1km på crosstrainern, milen alltså. Så sjukt jävla stolt. Det sjukast är ändå att jag hade kunnat fortsätta längre. 
 

Torsdagen 5 Maj.

Ja då var arbetsdagen över och den gick ganska snabbt. Dessutom inte jobbat ihjäl mig för jag antar folk varit ute och njutit av vädret. 
 
Någon efter-jobbet-öl blev det inte idag. Istället fick jag tid att handla vilket jag nog behövde. Lite iaf. Så ikväll blir det soffhäng med film och chips tänkte jag. Jobbar ju helgen så detta är min helg denna vecka. 

Stay in the closet.

Jag känner av våren och började plocka fram en del snygga skor ifrån garderoben. Sen insåg jag att man kanske ska ha en skohylla om man ska dra fram så många. Kan undra om de verkligen bara är en person som bor i min lägenhet. Eller hur många fötter jag har. Haha. Och detta är låååååångt ifrån alla skor. Love shoes.
 

Onsdagen 4 Maj.

Våren är här och det är freaking amazing. Promenad både till och från jobbet hela veckan, minus ikväll pga skoskav. Börjat använda mina nya skor och de ville sig inte riktigt med min häl haha. 
 
 
Fick gjort  3,2km på crosstrainern idag innan jobbet. Kändes ju ganska bra. 50 situps gjorde jag också när jag ändå var svettig. Behövde fördriva tiden lite. Typ. 
 
Arbetsdagen gick betydligt bättre än tidigare denna veckan och det känns ju sjukt bra. Tänkte tjäna lite pengar denna månaden också. 
 
Jobb imorgon trots att det är helgdag. Tjäna extra, woop woop. Efter jobbet kanske de blir en ute-i-solen-öl med grabbarna. 

Måndagen 2 Maj.

Här har det varit dött för jag spenderat hela helgen i soffan med en otrolig ångest. Inte för jag egentligen vet varför jag ens skulle ha ångest, men det var väl i så fall för att jag spenderade nästan två hela dygn med att titta på TV. Ena dygnet för jag var bakfull och andra dygnet för det var söndag haha... (Ja afterworken med teamet i fredags var bra, men jag blev som vanligt lite fullare än de andra.. Tror jag ..)
 
Aja tack och lov lite rutin i vardagen nu med eftermiddagsvecka på jobbet. Förra månaden avslutades så jäkla bra! Nu ska jag bara fortsätta lika bra och det visade inte sig idag, så imorgon är det nya tag.
 
All roads....



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0