Nytta och Nöje.

Så jag fick ju som sagt gå hem med vikter från ICA vilken jag räknar som ett halvt arbetspass. Var ganska jobbigt för armarna i alla fall. 
 
Sen ikväll så mötte jag upp Anette och Tomas så åt vi god buffé på Dragon House. Mycket trevlig kväll med bra sällskap och god mat.  
 
Trots halvt om halvt matkoma när jag kom hem så blev det milen på crosstrainern. Ja inte direkt jag kom hem. Jag satt i soffan och läste några kapitel ur fyrvaktaren först. 
 
Blev svettigt på crosstrainern och efter sju kilometer ville jag egentligen gå av, men kände att har jag klarat så långt är det inte långt kvar till en mil. Svetten rann och efter milen blev det 100situps, skulle ju öka på de nu. Vart jobbigt och gjorde ont där revbenen går ihop men jag gjorde dom alla fast med paus efter femtio (och efter 70). Efter det blev det en efterlängtad dusch och det bästa av allt är att jag inte fryser längre. 
 
Så kvällen blev alltså delad på både nytta och nöje och det känns bra. Dessutom känns det mindre dåligt att dricka läsk nu ;)  Och om inte vågen ljög igårkväll så har denna träning kanske gett lite viktminskning. Vågar inte hoppas för mycket men jag har trots allt kört milen fem gånger på två veckor och de är jag stolt över. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0