Onsdagen 16 November.

Idag har det faktiskt varit lite av en jobbig dag på jobbet. Jag har sådär små ont i mitt ena öra vilket leder till huvudvärk vilket leder till att jag blir typ trött och slö. Förutom detta har det varit en bra dag. 
 
 
 
Jag brukar hålla saker hemligt och skrivs kryptiska meddelande ibland för om jag gör något och misslyckas så vet inte alla om misslyckandet. Fast jag har med åren insett att när jag sen vill läsa gamla inlägg så  fattar jag själv ingenting så det får vara slut med det. 
 
Jag har ju gått utanför min bekvämlighets zon i förra veckan när jag tog tag i min chef (som i vanliga fall är min chefs chef) för att ansöka om ett jobb. Under mina snart två veckor som teamledare på heltid på jobbet så har jag fått en lite kick på jobbet. Och eftersom jag vet att min tid går ut på söndag och en annan teamledare ska sluta och ersättaren inte kommer vara på plats direkt så tänkte jag att vem bättre att hoppa in så länge finns det än jag. Så ja jag gick helt enkelt och kollade om jobbet fanns. Nu ligger bollen i ledningens händer och jag får helt enkelt vänta och se vad som händer. Skulle vara as kul och en otrolig utmaning att få chansen. Så håll tummarna för mig tack :) 
 
Nu har jag krupit ner i soffan och njuter av lite tv. Är ledig imorgon och då får jag lite besök för planering av att renovera mitt badrum. Sen ska jag försöka ta mig ner till stan och kolla klänning. Och på kvällen är det innebandyträning, wohoo. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0