Söndagen 2 Oktober.

Oj här har det stått still. Sist jag skrev var i torsdags innan jobbet. Kvällen där var det ju afterwork med teamet och det var trevlig. Jag provade på att äta kängurufilé, väldigt gott så de rekommenderas att prova för er som inte gjort. Och som vanligt var det jag, Fredrik och Patrik som var sist kvar. Stanna till dom stängde vid elva och tog sen taxi hem och sov några timmar innan fredagens arbetspass. 
 
Helgen har varit ganska lugn och skön faktiskt. Idag ställde jag larmet för att hinna duscha och vakna innan min date med Emma. Vid elva kom Emma och hämtade mig så åkte vi till Birsta. Vi var verkligen överallt idag. Hann med en hel del shopping och fika innan alla butiker stängde och klockan var fem. 
 
Åkte hem till mig och lämnade av mina grejer sen åkte vi hem till Emma. Här har vi gjort tacos, kollat Youtube och lockat håret. Nu försöker vi få idéer på frisyrer då båda ska till frisören inom närmsta månaden, ja min tid är först 21e så jag hinner väl ändra mig tusen gånger innan jag väl bestämt mig någorlunda. Kommer väl be om lite hjälp också, för jag vet vad jag vill få ut, men inte riktigt hur de ska göras för att bli så.
 
Stannar här inatt sen väntar en vecka med eftermiddagspass på jobbet. Och på fredag ska jag inta nya arbetsuppgifter, ska bli sjukt spännande och se vad detta kan ge mig för utveckling, gillar utveckling och tror på att man måste utvecklas som person. En del av livet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0