Lördagen 1 April.

Jag har haft en så jäkla bra dag och denna energi kan jag gärna få behålla. För det är ganska kul att sitta och le och må bra utan att ens tänka på det.
 
I alla fall. Min morgon började 6:45 och drygt 45 minuter senare kom min chef och hämtade upp mig och vi åkte runt hela stan och hämtade upp andra kollegor. Sen åkte vi till Timrå och spelade en företags kupp i Innebandy. Jag gick in med inställningen att vi skulle förlora alla våra matcher, men det är där glädjen kommer in. Vi rockade på ganska bra.
 
Den första matchen, ska vi kalla den uppvärmningsmatchen?, där förlorade vi med 2-1 och det tyckte jag ändå var okej. Trodde poäng skillnaden skulle vara högre. Andra matchen två timmar senare började inte bra, vi låg under med 3 mål ett tag sen helt plötsligt bara vände det och vi matade på med mål och matchen slutade 4-3 till oss. Sån jäkla skön känsla att vinna alltså! Efter denna match tog jag och köpte mig en toast så jag fick lite frukost i magen.
 
Vid tjugo över tolv gjorde vi vår tredje match och den vann vi med 2-1 och det kändes också så fantastiskt bra. Sen ungefär en timme senare fick vi gjort den sista matchen i gruppmatcherna och då låg vi faktiskt under med 2-1 fram till typ de fem sista sekunderna då lyckades vi kvittera och avsluta matchen oavgjort. Wohoo.
 
Med dessa matcher gjorda så hamnade vi direkt vidare till kvartsfinal och den skulle vara först efter klockan fyra så vi åkte iväg och käkade lite och fick lite arbetsrelaterade saker att hantera. Sen gjorde vi kvartsfinalen och vi vann!!! Vi låg under denna match också, men vi tog igen och vann. Jag blev även utsedd till matchens lirare, inget jag visste. Det kom en tjej fram och gav mig en vattenflaska, som jag då trodde skulle till en annan, men så förklarade hon att jag blev matchens lirare och jag var ju helt överlycklig. Jag gick fortfarande runt och var den mest glada personen på stället tror jag.
 
Det ni måste få lite information om också är att vi från början var 8 utespelare och efter första matchen så skadade en spelare sig så mycket att hon inte kunde spela mer. Så var vi bara två avbytare kvar och eftersom en tjej hela tiden var tvungen att spela så fick jag och den enda andra kvinnliga spelaren turas om. Jag höll på att dö av dålig kondition och andnöd. Minst tre andra spelare sprang runt och haltade på plan. Så trots att vi hade minst avbytare av alla lag (fanns ett lag som hade så många avbytare med sig att vissa inte ens fick spela vissa matcher) och skadade spelare av de få som fanns kvar så kom vi ändå så långt.
 
I semifinalen höll båda lagen nollan ganska länge sen efter 8 minuter något gjorde dem första målet, men vi var ganska bra på att vända matchen till lika. Men tyvärr gjorde dem ett mål till och vi fick aldrig chans att kvittera så vi fick nöja oss med en tredje plats. Vilket jag är sjukt stolt över, speciellt då ingen trodde vi hade en chans förbi gruppmatcherna typ. 
 
Jag har haft en skit rolig dag. Ont i hela kroppen nu typ och ont i halsen pga att jag vart så torr av allt springande så jag fick rethosta som gett halsont. Men lite vila så kommer de bli bättre. Träningsvärk kommer jag mest troligt ha imorgon dock.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0