Söndagen 27 Augusti.

Helgen har varit bra. I fredags hade vi Kräftskiva hemma hos föräldrarna. Vi drack lite bubbel, vin och lite annat samt åt goda kräftor och räkor. Det var en trevlig kväll och natt. 
 
 
 
Under kvällen kom vi också på att vi på lördagen skulle bege oss till Kungsbygget, men eftersom lillebror blev lite på gasen vaknade jag upp på lördagen och ringde och dubbelkollade om vi skulle åka. Planen höll i sig och vi åkte dit. Blev jag, lillebror, Hillevi, syrran och hennes Jonathan. 
 
Kungsbygget var ju där vi åkte Zipline för första gången, de var ju besöket här som fick oss att ta oss till smålands stora Zipline äventyr. Sen vi var där förra gången (vilket kanske är två år sedan) har dem hunnit att bygga ut och fått nya aktiviteter. Så denna gång åkte vi dit för att testa Bungy Rocket och Bungy Slingshot. Riktigt kul, pirrade en del i magen, lite läskigt men mest kul och något jag rekommenderar andra att göra :)
 
 
Vi hann med både Zipline och sommarrodel också och de var också kul, bättre än förra gången då dem byggt om Zipline så den var högre och även rodel var roligare eftersom jag vågade köra snabbare än förra gången då jag hängde på bromsen då ;) 
 
 
 
På vägen hem tog vi ett stop på McDonalds för lite mat. Jag bjöd då in mig själv till Emil och Hillevi för filmkväll. Så jag stannade där till runt två inatt sen gav jag upp för jag kände att John Blund börjat slänga sand i mina ögon. Körde hem och gick och la mig typ direkt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0