Tisdagen 31 Januari.

Idag har varit en bra dag. Först har jag jobbat och som oftast har tiden gått fort samt jag har haft kul. 
 
Efter jobbet mötte jag upp Emma för en liten afterwork. Började på innergården, sen tog vi oss till Pinchos där vi käkade god mat och hade trevligt. Avslutade på en liten krog med goda drinkar och lite bubbel. Varit en bra kväll i underbart sällskap :) 
 
Nu blir det krypa ner i sängen och kolla lite på conviction innan jag ska sova. Ledig imorgon och då är tanken att ta tag i lite stök, med det menas ta tag i att rensa garderoberna. Har fem stycken så jag drar mig verkligen för det, men det måste göras någon gång. Och någon gång kan vara imorgon. 
 

Måndagen 30 Januari.

Så idag har det varit en dag i kaos. Eller ja det har inte varit kaos egentligen, stämningen har bara varit lite kaos aktig. Massa flytt från en våning till en annan och sen tillbaka igen. Mötet innan jag slutade drog ut lite på tiden och sen råkade jag fortsätta jobba över. Tur jag trivs på jobbet :) 
 
Första jag gjorde när jag kom hem var att dammsuga hela lägenheten. Gått med skor inne i lägenheten ett tag nu, dock inga som används utomhus, men har ju ändå lyckats dra runt med byggdammet i hela lägenheten och nu kände jag att lite av allt detta skit skulle bort. Dammtorkat en hel del ytor i lägenheten också. Känns bra gör det. 
 
Nu ska jag fixa lite käk, sen blir det lite soffhäng och lite läsning. En helt okej måndag :) 

Söndagen 29 Januari.

Jag tog taxi till jobbet idag, bestämde mig redan inatt. Detta för det var lätt värt pengarna att få sova lite längre plus att jag slapp gå i den extrema kylan ;) 
 
Arbetsdagen har varit full i förberedelser inför imorgon. Och när arbetsdagen var slut så tog jag mig till gymmet för att duscha, ja förhoppningsvis är renoveringen här hemma snart slut. Jag kände att jag även sovit dåligt några nätter så tog tillfället i akt och ställde mig på crosstrainern för första gången sedan innan min semester. Höll på att dö efter sju minuter och när backarna kom kände jag mjölksyran i benen, men jag höll ut hela passet och jag hann 6,2km på 20 min så jag är absolut nöjd. 
 
Kom hem och lagade mat. Fått inspiration av min syster som gör så mycket varierad kost. Så jag tog kyckling, bambuskott, vattenkastanjer, purjolök, minimajs, kokosmjölk, kycklingfond och kryddor. Med detta gjorde jag en gryta jag hade ris till, ja det blev lyckat :) 
 

Lördagen 28 Januari.

Igår när det var dags att sova fick jag självklart jätte lust att gå ut och dansa. Fick dansa lite hemma istället. Känslan var tillbaka i morse när jag gick utanför dörren och jag startade musiken. Kickstarta denna arbetsdag. 

Fredagen 27 Januari.

I morse vaknade jag till när hantverkarna kom in och började jobba. Sov dock vidare eftersom klockan bara var typ åtta. Två timmar senare gav jag upp sömnen begav mig ut till soffan. Mattorna i badrummet har kommit på plats idag, så jag tror nog renoveringen är klar i början av nästa vecka :) Jag ser iallafall ljuset i slutet av tunneln nu. 
 
Imorgon ska larmet åter ställas tidigt, jobbhelg väntar. Enda som känns motigt är att jag måste gå till jobbet på söndag eftersom ingen buss går så tidigt, men men det är ju inte så farligt. Får se det från den ljusa sidan, motion är bra ;) 
 
Godkväll. 
 
 

Torsdagen 26 Januari.

Min telefon lever igen, fick tillbaka den nu ikväll och mitt liv känns helt igen :)
 
Tog sovmorgon imorse. Inga hantverkare har varit på plats idag. Jag började tvätta en maskintvätt, titta på tv och betala räkningarna. Fick torktumlat tvätten också innan Emma kom och hämtade mig för att åka till IKEA. Det hann bli en längre runda runt hela Birsta efter vårt IKEA besök. Sen åkte vi in till stan och käkade god mat på APA innan vi avslutade dagen med soffhäng hos mig. Haft en riktigt bra dag och nu är det dags att slänga byxorna på sängen och mysa ner sig under filten i soffan. Godkväll! 
 

Godnatt.

Så det luktade ännu starkare i lägenheten ikväll när jag kom hem. Dessutom hade dem lämnat en lapp där det stod att jag skulle låta dörren till badrummet stå öppen för att låta spacklet torka. Jaja, de får väl stinka då. Usch. Jag som älskar saker som luktar gott, detta starka, nej de luktar inge gott. 
 
Ja förutom renovering av badrum så jobbar jag. Inte hänt så himla mycket nytt idag. En bra dag där jag hunnit med lite administrativa saker också. Plus jag blev bjuden på tårta för en kollega och vän ska byta kontor. Efter jobbet så gick jag faktiskt hem för första gången på länge, hade sällskap med Linnea så de var kul. Lika bra att vänja mig, måste gå till jobbet på söndag eftersom bussen inte börjat köra så tidigt. 
 
Imorgon och på fredag är jag ledig från jobbet. Blir att tvätta lite imorgon, kanske även får min telefon tillbaka imorgon, en date med Emma ska också ske. Sen på fredag blir det bara fixa i lägenheten, känner att städa får jag göra även om dem inte är klar. Känner att jag får lite panik annars haha. 
 
Nej nu ska jag sova. Godnatt :)

Tisdagen 24 Januari.

När man kommer hem efter en dag på jobbet och det liksom stinker i lägenheten. Dörren till toan står öppen mest troligt för att vädra ut nu när dem spacklat och haft sig. Starka dofter i lägenheten. Åh vad jag längtar till dem är klara så jag kan stor städa hela lägenheten. Dammtorka, skura golven. Ja allt. Mest av allt vill jag såklart ha tillgång till duschen igen och använda spola knappen på toaletten haha. 
 
Nej nu är jag helt slut och skallen värker lite smått så blir att sova snart. 

Måndagen 23 Januari.

Jag har funnit en ny serie jag fastnat för, Homeland,såg hela säsong 1 i helgen. Så det var en ganska lugn helg för min del. Hade en riktigt trevlig afterwork i fredags, dessvärre fick jag migrän innan jag ens hann hem och den höll mig sällskap halva lördagen. Så lördagen gick mest ut på att sova och titta på tv om vart annat. Igår så var det första jag gjorde att ta mig till gymmet, solade solarium sen tog jag och lånade duchen. Därefter tog jag mig hem och lagade massa mat så jag har matlådor till jobbet även imorgon & på onsdag. Provade på att göra potatis/köttfärsgratäng, riktigt gott!
 
Idag har jag haft sovmorgon sedan fullt upp på jobbet med både möten och annat skoj. Timmarna rullade på och jag satt fast klistrad vid datorn till dess att jag slutade 20:15. Fick skjuts hem, så slapp att ta bussen. Nu blir det lite Homeland fram till jag ska sova. 
 
Trevlig kväll! :)

Fredagen 20 Januari.

Gjort veckans sista arbetsdag och även hunnit hem och byta om. Nu inväntar jag bussen  för att ta mig på en liten afterwork. 
 
Trevlig helg :) 
 
 

Torsdagen 19 Januari.

Även om jag vet att det kommer bli skit bra när det väl är klart, så önskar jag inget hellre just nu än att renoveringen av badrummet ska bli klart. Känns så tröttsamt att inte ha tillgång till duschen. Aldrig förut känt det som något lyxigt, men duschen är fett underskattad känner jag just nu när jag liksom måste planera in hur/när/var jag ska duscha. Det får gärna bli klart nästa vecka känner jag just nu iallafall.
 
Efter jobbet idag tog jag en sväng inom ICA, sen hem och lagade lite snabbmat. Pasta går ju liksom alltid hem hos mig. Råkade sen somna på soffan och var inte alls pigg på att dra på innebandyn ikväll, men eftersom jag måste ha tillgång till dusch så blev det extra pushen till att gå dit. Dessutom vet jag ju hur roligt det alltid är när man väl är där.
 
Nej nu är jag så otroligt trött så de blir huvudet på kudden nu, godkväll gott folk!

Onsdagen 18 Januari.

Imorse vaknade jag av att det ringde på dörren och jag tror nog snickaren blev lite chockad när jag öppnade dörren iförd en morgonrock och trött ögon. Sa till honom att jag hade sovmorgon men att det bara var att stiga på, han sa att jag kunde hört av mig om detta dagen innan så hade han kommit senare, men jag kan tycka att måste mina grannar stå ut med stöket på morgnarna så får jag också göra detta. Jag gick o la mig igen och vaknade igen några timmar senare.
 
Arbetsdagen har väl i sin ordning varit fylld med möten och annat så det har gått bra. Även fått tummarna loss och ringt så någon kan hämta min telefon eftersom ingen ringt och bokat in det med mig redan. Så imorgon ska jag lämna ifrån mig telefonen, så tar det väl ytterligare några veckor innan jag får tillbaka den. Är dock så jäkla rädd att den inte kommer tillbaka alls, att den liksom försvinner på vägen. Gaah. Gillar det inte alls.
 
Imorgon är det dagspass och sen ska jag på innebandyträning, helt sjukt att det är torsdag igen kändes som det precis var det.Toppen btw att det är träning, passar jag på att låna duschen eftersom jag inte har någon själv längre haha...
 
Sen är det snart helg också, då blir det mest troligt en AW :)

Tisdagen 17 Januari.

Efter att min arbetsdag var slut så tog jag mig till gymmet. I samma stund som jag bestämde mig för att kolla om det fanns plats på afrodansen ( jag kom till gymmet typ minuten efter den kursen skulle börja) så hade dem hunnit stänga dörren och börja passet. Så jag valde att istället köra en relax dag och la mig i solariet istället. Sen tog jag en skön dusch innan jag gick till bussen.
 
Nu har jag varit hemma en kort stund och jag känner att jag redan längtar till renoveringen är över. De ligger liksom sånt här jätte tunt lager vitt damm överrallt över alla mina grejer. Speciellt i hallen och köket. Känns jätte ofräscht. Får sån här känsla att jag vill tvätta händerna hela tiden för det sätter sig in i huden på ett oförklarligt sätt. Ja nej jag är inte jätte glad, längtar till dem är klar så jag kan städa hela lägenheten haha. Nej jag är långt ifrån predantisk det är bara kolla de gånger jag har kaos, men jag vill ändå ha det städat utan dammlager. Jag vet dock att det är värt det i slutändan, kommer få ett jätte fint badrum. Kommer se helt annorlunda ut tror jag då dem kommer byta plats på duschen och även flytta golvbrunnen. Ja de blir spännande att se hur resultatet blir och de inte längre bara är betong överrallt :)
 
Imorgon har jag sovmorgon och ett stängningspass på jobbet. Dock tror jag inte det kommer bli så mycket sovmorgon imorgon med tanke på att dem knackat på dörren innan sju dessa två dagar.
 
Lite tacos på detta kanske, ja tack mot köket och vidare :)

Måndagen 16 Januari.

Så imorse ringde larmet redan tjugo över sex bara för nissarna skulle komma mellan halv och kvart i för att hämta nycklarna. Så imorse började projekt renovera badrummet! :) 
 
Dagpass på jobbet och fullt med möten, sen tog jag mig hem. Luktade mindre gott i lägenheten och hela badrummet är upprivet, ja detta blir nog bra. Får använda toaletten fortfarande, dock får jag hälla vatten i själv. Men det funkar. Dessutom kommer jag mest troligt ta mig till gymmet imorgon för att kunna duscha haha. Ja det finns väl inga dåliga anledningar till att gå till gymmet ;)  hahah... 
 
Emma kom och hämtade mig en stund senare och vi tog oss en runda på fyndlagret och en annan butik innan vi tog oss till ICA där det kändes som jag fick med mig halva butiken hem. Nu har jag i alla fall mat så jag kan få matlåda flera dagar i rad. Yeay.
 
Nu blir det inte mycket mer gjort. Godkväll. 

Fredagen 13 Januari.

Nu håller jag helg! Fy fan va skönt, äntligen känns det som jag kan ta igen mig sedan min lilla minisemester i Skåne. Två dagars sammanhängande ledighet! Ska försöka få lite ordning här hemma, precis som alltid när jag är ledig. Känner för att rensa ur garderoben och massa annat. Får se hur mycket jag i slutändan faktiskt gör. 
 
Mest troligt kommer jag dock tömma hela mitt badrum och det är för att jag idag fick ett väntat samtal och på måndag ska jag lämna ifrån mig extranyckel till lägenheten för projekt renovering av badrum ska göras! :) Wohoo, kommer bli sån skillnad och jag tror det kommer bli skit bra.
 
Trevlig helg!

Torsdagen 12 januari.

Så idag hade jag sovmorgon och jag sov längre än planerat, var så otroligt trött när larmet ringde. Plus i mina drömmar befann jag mig utomlands i värmen så valde det framför snön utanför fönstret hehe. Arbetsdagen har varit hyfsat lugn med bara två möten inplanerade.
 
Efter jobbet så hade vi årets första innebandypass! Svettigt och lika kul som vanligt. Lite fördel med att vara tjej känner jag, för även om jag går in i närkontakterna så är de killarna som ber om ursäkt och frågar om jag är OK, snällt. Dock känner jag att är man med i spelet får man spelet tåla och är jag den som går in i fight så får jag ju skylla mig själv om jag flyger ner i golvet eller inte .Men dom är snälla med mig de är ju bra..
 
Nej du blir det inte mycket mer gjort idag. Lite soffchill innan jag kryper ner under täcket. Godkväll/Godnatt.

Onsdagen 11 Januari.

Imorse var det lite kyligt när jag skulle ta mig till bussen. Arbetsdagen har varit ganska lugnt stundvis och jag har hunnit en hel del. Efter jobbet tog jag mig till ICA för att hämta hem min dator, wohoo. Både ny dator och Windows 10, får se hur bra detta går ;) 
 
Kvällspass och innebandy väntar imorgon sen är det kvällspass på fredag också innan ledig helg. Och vad jag just nu känner för är att ligga på soffan HELA helgen. 
 

Tisdagen 10 Januari.

Idag tror jag kroppen sa ifrån lite, kände mig helt slut i skallen efter halva dagen. Jag hade dock en bra kollega som tipsade om vatten, jag som är så sjukt dåligt på sånt. Efter fem glas vatten och tre kisspauser så mådde jag betydligt bättre. Note to self: lyssna på dem som säger drick vatten för det stämmer mot det mesta. 
 
Imorgon har jag fått byta pass till dagtid, jag hoppas jag får ett sms om att kunna hämta ut datorn trots de felsorterats och varit på samma plats hela dagen idag. Vill verkligen ha hem den nu. En bättre dator som Kommer vara kul att jobba med :) 
 
Godkväll.. 

Måndagen 9 Januari.

Eftersom jag inte haft sammanhängande ledighet så kändes helgen väldigt kort även om jag haft två dagar ledigt. Dagen idag har varit jätte bra. På lunchen tog jag mig även till Telia och fick hållare till sim-kortet så nu har jag lagt  det i min gamla telefon och finns nu kontaktbar på numret igen.. När kvällen var kommen och arbetsdagen var slut så tog jag bussen hem och det första jag gjorde var att fixa iväg en anmälan om att laga telefonen så nu ska jag bara invänta en retursedel så jag får iväg den. Sjukt störigt och mysko allting, hoppas bara de går smidigt och jag får tillbaka en fungerande telefon.

Söndagen 9 Januari.

Så telefonen är fortfarande inte fungerande, kommer ta ytterligare tid med tanke på att den nu ska skickas tillbaka till dom. Aja blir väl klart någon gång. Får bara lite ångest för jag vet inte om nissarna som ska renovera mitt badrum försökt kontakta mig. 
 
Blev några timmar på E-Street igår. Och idag har jag tvättat och lagat mat. Jag börjar få lite ordning efter jag kom tillbaka från mini semestern. 
 

Lördagen 7 Januari.

Arbetsdagen är över, erkänner ännu en dag att jag imorse hellre stannat kvar i sängen. Fast när jag väl kommit upp var det självklart inte så farligt. Dessutom var det inte lika kallt idag så hann ner till bussen utan att förfrysa ansiktet ;) 
 
Arbetsdagen har gått otroligt fort och nu väl hemma har jag installerat några program på datorn så jag är redo för supporten om två timmar.  Snälla rara söta någon låt detta lösa problemet med telefonen, vill ha tillbaka den! 
 
Beroende på hur lång tid allt tar ikväll så kanske det blir att jag drar ut på stan och dricker några öl med Mathias, var ju sjukt länge sedan sist så skulle va kul :) 

Fredagen 6 Januari.

Sovmorgon imorse och det var exakt vad jag behövde. Stressen är dock det som gör mig bäst, men jag hinner inte med mig själv i det. 
 
Emma kom och hämtade mig och vi hade tänkt ta oss en runda på stan, dock var det stängt. Så jäkla kallt och vi var bara ute några minuter ändå gjorde det as ont i ansiktet. Ja sån jäkla bitande kyla. Antar vi haft det för bra med den milda vintern vi haft so far. 
 
Vi tog oss till Birsta istället och där var det öppet. Trodde inte jag skulle shoppa så mycket, men visst. Två par byxor, ny bordslampa att ha i köksfönstret och två rosa fluffiga kuddar till soffan. 
 
Nu blir det lite tv och imorgon är det öppning-stängning på jobbet. På söndag ska jag äntligen ta tag i lägenheten. Fått lite ordning idag, men känner att jag inte orkar. Kylan har gett mig huvudvärk och jag tar till soffan resten av kvällen. 

Torsdagen 5 Januari.

Fullt ös medvetslös. Så mycket action på jobbet att denna månad kommer springa iväg. Som vanligt då alltså. 
 
Idag är jag glad att jag vaknade till en snap ifrån Emma där jag fick se att de skulle bli jätte kallt idag. Tog därför strumpbyxor på mig under byxorna. Hela vintern har varit ovanligt varm så idag är det när det var - 20 höll jag på att klistra igen näsan varje gång jag andades in haha. Riktigt bitande kallt, så de har inte varit många minuter som spenderats utomhus. Brrr.. 
 
En av mina många julklappar har blivit ihop satt idag, inte riktigt hunnit med så de flesta ligger fortfarande på golvet. Och det är ren kaos hemma hos mig känner jag :) 
 
 

Onsdagen 4 Januari.

Idag var det en extra längtan efter att arbetsdagen skulle sluta, för då hade det ju gått mer än 72H och enligt supporten skulle min telefon fungera. Eftersom jag googlat var jag hoppfull och när jag kom hem blev jag klart besviken att det inte fungerade. Och supportaren i mig som sa att felet satt i telefonen hade rätt hela tiden. Såklart har man rätt den enda gången man önskar att man inte hade. Nu är iallafall en felanmälan skapad och på lördag är jag inbokad på något konstigt möte där datorn ska blandas in . Skeptisk till vad de ska vara bra för, men hoppas verkligen att telefonen är i bruk innan helgen är slut..
 
Bortsett från detta så har det vart en bra dag på jobbet. Massor med möten och sen har jag fått lite nya uppgifter att ta tag i. Trots månaden precis börjat så känner jag att slutet på karriären är nära. Vill fortsätta för jag trivs i det nya, men jag kom på det alldeles för sent..
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara ta det lugnt, godkväll!

Tisdagen 3 Januari.

Förmiddagspasset på jobbet gick fort med möten och andra små grejer. När lång lunchen började så åkte jag till ICA i Nacksta för att hämta ett paket samt handla. Kom hem och började rensa frysen, två plastpåsar mat fick slängas pga bästföredatum.. Sen frostade jag av frysen också för första gången någonsin, i ultra fart med hjälp av en hårfön. Förutom detta har jag även lagat mat och tittat på TV. Snart tillbaka till jobbet och göra del två av arbetsdagen.
 
Imorgon efter jobbet blir det ett nytt försök med telefonen, snälla fungera!

Måndagen 2 Januari.

Min lilla mini semester nere i Skåne har varit underbar och för första gången har känslan inte varit att tiden gått för snabbt. Till viss del kanske det beror på att jag vart sjuk de sista dagarna, men det är ändå en positiv känsla. 
 
Resan hem gick bra och det första jag gjorde var att börja packa ur resväskan så smått. Sen hann jag knappt starta datorn innan jag insåg varför jag aldrig använder den längre. Flertalet tangenter är så sega att man får slå dom halvt ner i golvet för att dom ska fungera. Så blir till att beställa en ny nu under veckan, lagom less på den så dags att sluta snåla ;)
 
Första arbetsdagen efter semestern idag och jag har knappt hunnit något innan dagen var slut. Blev lite chockad när någon sa att klockan var nio.. Tog bussen hem och nu ska jag fortsätta plocka ur resväskan. Sen blir det inte mycket mer gjort, delad tur imorgon så jag börjar redan 7:30. Blir en hel del möten hela dagen och under lång lunchen blir det att hämta ut ett paket samt att handla hem lite mat..
 
Godkväll.

1 Januari 2017.

Känns lite mysko att vi är i 2017 nu, men ja så är det. Tiden går bara framåt och jag tror knappast den kommer börja gå långsammare, snarare tvärtom.
 
Eftersom jag fortfarande var hängig och förkyld igår så valde jag att inte gå på nyårsfesten utan istället stanna hemma hos föräldrarna. Vi åt god mat och spelade bingolotto. Vid midnatt gick vi ut och kollade på fyrverkerierna, tyckte inte det var så mycket som det brukar, men jag antar att det minskar mer och mer såhär ute i skogen med tanke på allas djur och såhär..
 
När jag kom tillbaka in så började inte saker så bra, mobilen hade gjort en återställning i jackfickan och därefter vart jag tvungen att återställa mitt google konto som enbart används på telefonen, smått panik och ingenting fungerade som jag ville. Blev klart lite ledsen eftersom jag insåg att jag har allt där, de sociala utåt gör jag via telefonen, alarmet för att komma upp på morgonen har jag där, alla kontakter till jobbet och vänner har jag där. Fanns inte mycket att göra än att gå och lägga sig. Idag har jag tagit kontakt med supporten och enligt dom är det inte någon fara att få igång telefonen igen, måste bara vänta.. Får hoppas tiden går fort.
 
Sista dagen här nere för denna gången, ikväll bär det hemåt igen. Även om jag haft jätte kul här nere med familjen så kommer det va skönt att komma hem till min lägenhet och min säng. Fortfarande synd att den är så långt bort att vi inte kan ses om några dagar igen, men sånt är livet.
 
2017 kommer vara lite make it och break away from it. Så egentligen vet jag inte alls hur året kommer bli, önskan är bara att åka iväg till både Amsterdam i vår och mest troligt Ibiza till sensommaren. För resandet måste ta fart igen :)



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0