Tisdagen 17 Januari.

Efter att min arbetsdag var slut så tog jag mig till gymmet. I samma stund som jag bestämde mig för att kolla om det fanns plats på afrodansen ( jag kom till gymmet typ minuten efter den kursen skulle börja) så hade dem hunnit stänga dörren och börja passet. Så jag valde att istället köra en relax dag och la mig i solariet istället. Sen tog jag en skön dusch innan jag gick till bussen.
 
Nu har jag varit hemma en kort stund och jag känner att jag redan längtar till renoveringen är över. De ligger liksom sånt här jätte tunt lager vitt damm överrallt över alla mina grejer. Speciellt i hallen och köket. Känns jätte ofräscht. Får sån här känsla att jag vill tvätta händerna hela tiden för det sätter sig in i huden på ett oförklarligt sätt. Ja nej jag är inte jätte glad, längtar till dem är klar så jag kan städa hela lägenheten haha. Nej jag är långt ifrån predantisk det är bara kolla de gånger jag har kaos, men jag vill ändå ha det städat utan dammlager. Jag vet dock att det är värt det i slutändan, kommer få ett jätte fint badrum. Kommer se helt annorlunda ut tror jag då dem kommer byta plats på duschen och även flytta golvbrunnen. Ja de blir spännande att se hur resultatet blir och de inte längre bara är betong överrallt :)
 
Imorgon har jag sovmorgon och ett stängningspass på jobbet. Dock tror jag inte det kommer bli så mycket sovmorgon imorgon med tanke på att dem knackat på dörren innan sju dessa två dagar.
 
Lite tacos på detta kanske, ja tack mot köket och vidare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0