Torsdagen 15 Juni.

En hel vecka har flugit förbi sedan sist. Och i fredags kom Emma och hämtade mig sen åkte vi till restaurang Skönsmon och åt god mat, följde med upp till Emma och hon har ju fått så hemtrevligt. Efter en kort visit åkte vi hem till mig en stund. 
 
På lördagen var nog tanken mest chill under dagen. Sen på eftermiddagen kom Emma och vi åkte iväg och handlade lite sen dog vi hem till henne. Emma började laga mat och jag korkade upp bubbel flaskan. Drack och käkade god mat, blev en liten förfest hos Emma innan vi gick ner på stan. Blev även denna gång ett besök på Invito där vi tog vars en lemon pie drink. Sen gick vi vidare till menaceriet och drack ytterligare drinkar. Det hann inte bli allt för sent innan vi avrundade och gick hem. Och ja jag gick faktiskt hem, vilket inte är jätte ofta att jag gör efter utgång. 
 
 
På söndagen blev det bara en lugn dag i min ensamhet, lite vad jag faktiskt behövde kände jag. 
 
Sen var det måndag och åter jobb. Arbetsdagarna har gått in i varandra känner jag. Full rulle och tiden har liksom inte stått still, fast det gör den ju aldrig. 
 
Igår efter jobbet blev det en lite aw med de andra teamledarna och vår chef. Åt god mat och vädret var hur härligt som helst. 
 
- jag tog känguru med wokade grönsaker, rödvinssås och potatisgratäng och en bea. Hur bra som helst. 
 
Idag cyklade jag till jobbet för andra gången denna vecka. Det går så himla fort ner till jobbet eftersom det är ganska mycket nerförsbacke dit, sen är det ju desto jobbigare på vägen hem eftersom det då självklarhet är mycket uppförsbacke. Men jag klarar faktiskt backen upp till mig nu. Ja jag får ställa mig upp typ, men de går. Sen är dock benen som spagetti och jag håller på att dö för att konditionen är sämst. Så cykla det ska jag fortsätta med så mycket som möjligt. Imorgon blir det dock promenad till jobbet och bussen hem eftersom jag måste inom ICA efter jobbet. 
 
Nej sova kanske.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0