Jag trivs, därför blir det lätt såhär.

Jobbet är mitt liv. Ja det känns ju lite så med tanke på att jag drog fram datorn redan kvart över tio imorse eftersom jag fått sms från jobbet angående övertid. I samband med det hittade jag väl lite andra saker att hantera via mailen. Svårt att släppa taget helt och hållet, jag trivs med jobbet och jag vill ta hand om mina så då blir det väl lätt så.
 
Efter jobbhanterandet så tittade jag på TV och efter en stund så tog jag en snabb dusch och tog mig till jobbet. Jag hade glömt min gymväska och eftersom vi har en innebandy kupp imorgon så behövde jag den. Sa hej till mina och även till chefen som var på plats, sen gick jag ganska snabbt igen. Passade på att handla på ICA innan jag tog bussen hem. Nu har jag lyckats dra fram datorn och jobba lite mer hemifrån, men nu ska jag stänga ner allt och bara ägna mig åt TVn. Blir en lugn fredag med lite chips & dipp ikväll, larmet är ställt på 6:45 imorgon!

Fredagen 31 Mars.

Så för mig är det fortfarande torsdag eftersom jag inte sovit än. Jag vet att vissa förstår mig och andra säkert tycker jag är dum i huvudet som säger så, men men. 
 
På väg till jobbet idag var jag så glad att jag för andra dagen i rad kunde ta vår/sommar jackan och lämna den stora klumpiga vinterjackan hemma. La upp en bild på Instagram om hur glad jag var. På väg hem från jobbet ikväll låg det ett tunt vitt lager snö på marken och det snöar ännu. Jävla snö till att komma tillbaka hela tiden. Så fort man får lite hopp om vår. Ja jag vet april är inte ens slut så snön kommer komma tillbaka, men ändå. 
 
Mindre glad och mindre snygg, men det bjuder jag på. 

Onsdagen 29 Mars.

Tiden går så otroligt fort, veckan har precis börjat ändå har jag bara en dag kvar denna vecka. Imorgon innan jobbet måste jag till H&M och kolla igenom hela killavdelningen för att se ifall det finns svart shorts där. Annars ska jag ta mig till Birsta på fredag och ta mig igenom alla butiker till jag hittar ett par. På lördag är det innebandy kupp med jobbet och det ska bli väldigt kul, även om det kommer vara en lång dag. Vankas fest på kvällen. Woop woop.
 
Jag är fortfarande lite förkyld så jag blev övertygad om att inte träna efter jobbet. Jag får så olika budskap så jag väntar helt till jag är frisk igen. Märktes dessutom idag när jag gick från bussen och upp för backen mot mitt hem hur kass kondition jag fortfarande har. Så ett pass på crosstrainern kanske jag inte hade klarat ändå. Mår jag bättre imorgon så kör jag då annars får jag väl vänta till nästa vecka. 
 
I övrigt så har det varit en bra dag på jobbet och tiden har gått hyfsat fort. Och nu håller jag på att koka ägg så jag kan äta lite kvällsmat innan jag klockar ut och går i säng med TVn som sällskap. 

Tisdagen 28 Mars.

I väntan på annat besked har jag idag fått bekräftat att jag förlängs på min tjänst till sista maj. Jag hoppas självklart på längre än så, men jag tar detta till att börja med :) I am happy. 
 
Annars händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället. Mest arbete och sen soffhäng på kvällarna. Därför jag känner att det är ett bra läge att börja träna mer, för tiden finns ju haha. Med drygt 4,5 månad tillgodo så ska väl något kilo försvinna innan resan. 

Måndagen 27 Mars.

Godkväll. 
En ny dag och ny arbetsvecka med nya tag på jobbet. Blivit en hel del möten idag och lite annan planering och spring hit och dit. Dagen har bjudit på en hel del skratt och jag fick större lust att dra ihop en fest igen, hade riktigt kul på förfesten i fredags. 
 
Efter jobbet gick jag till ICA och handlade lite och när jag kom hem gjorde jag pulled pork. Ja en fusk variant som vara behövde värmas i ugnen, men det var lika gott ändå. 
 
Nu blir det en lugn kväll på soffan och om förkylningen är mindre påtaglig imorgon är tanken ett träningspass efter jobbet. 

Lördagen 25 Mars.

Så skönt att det är lördag och inte söndag idag. Kvällen igår var hur bra som helst och jag gick ganska mycket all in fast tanken inte var så. Hade en rolig förfest hemma hos Jonas och sen drog vi ut till Oscars. Innan jag tog taxi hem så gick jag självklart in och köpte med mig en kebabtallrik från kebab city. Nattamat måste man ha :) 
 
Idag mår jag mindre bra. Sofia vill ut och äta ikväll så får se hur bra man mår senare. Nu känner jag bara för att krama kudden. 
 
På jobbet i väntan på att få stänga kontoret och gå på fest. 

En timme kvar till helg.

Jag är så lätt övertalad så självklart är det afterwork ikväll. Blir att åka hem till Jonas på förfest när jag tömt kontoret, sen hamnar vi väl någonstans i stan. Woop woop! 
 

Fredagen 24 Mars.

Jag har haft huvudvärk hela veckan och idag när jag vaknade kände jag mig hyfsat okej. Jag har tagit ledigt lite på eftermiddagen och har sovit några extra timmar på soffan. En treo gjorde susen och dagens huvudvärk är borta just nu vilket känns som en lättnad. Nu är det dags att göra en omelett och ta en snabb dusch sen ska jag in till jobbet några timmar. Får känna av hur jag mår när jag inte bara ligger på soffan, kanske kanske att jag kan gå ut och ta en öl ikväll. Jag kommer i alla fall inte gå all in ikväll..
 
Trevlig helg alla :)

Torsdagen 23 Mars.

Ännu en dag avklarad med både huvudvärk och förkylning. Febern har jag inte direkt känt av så mycket idag, men jag blir fortfarande anfådd av att gå upp för trappan på jobbet. Nej jag är inte så otränad, det är pga att jag är sjuk. Hoppas jag, annars har konditionen försämrats drastiskt denna vecka haha. Kvällens innebandy blir ju inte av pga hur jag mår bra, känns inte så bra att springa runt när man inte mår helt hundra.
 
Så en arbetsdag kvar och ifall humöret och måendet är på så blir det väl en eller två öl på kvällen med teamet. Återstår och se imorgonkväll
 
Ser framemot nästa vecka, för jag vet att jag hunnit bli helt frisk till dess och då kan jag börja träna igen. Ta det lite seriöst. Målet är ju att tappa några av mina gamla överblivna sambokilon innan resan i sommar. Och då krävs det att träna lite mer än en gång i månaden. I will make it!

Onsdagen 22 Mars.

Gick och la mig rätt tidigt igårkväll och sov genom hela natten. Vaknade upp imorse och mådde bättre. Åkte till jobbet och åt lite frukost och började dagen. Sen kom den där feberkänslan igen där man ena sekunden svettas och nästa sekund fryser, jag blir dessutom anfådd för ingenting och det är inte bara dålig kondition som är orsaken ;)
 
Jag tog ut lite komptid så jag kunde gå hem tidigare, gick inom ICA och köpte blåbärssoppa och lite mat sen drog jag hem till min soffa. Ätit mat och tittat på TV sen har jag sovit på soffan. Nu är jag nyduschad och fyllt magen med lite kvällsmat så nu tänkte jag förflytta mig till sängen och sova. En ipren till så jag vaknar utan huvudvärk imorgon och orkar med de två sista arbetspassen innan helgen är här. Lär mest troligt inte bli någon afterwork på fredag och jag kommer inte spela innebandy imorgon pga febern/förkylningen.

Tisdagen 21 Mars.

Inatt har jag inte fått sova mycket, haft irritation/kittlande känsla i halsen som hållt mig vaken. Jag kan nu förstå dem som säger att man typ ska halvtugga ett knäckebröd och låta de riva i halsen, för lite så kände jag behov av inatt. Imorse vaknade jag upp med en mans förkylning och under dagen fick jag feber. Jag jobbade dock på ändå, för mesta dels var jag ganska pigg. Några tillfällen kände jag mig aningen hängig, men jag har inte tid att vara sjuk och även om jag skulle vilja mysa ner mig i soffan och typ ha mamma som pysslar om mig så är jag en kvinna och jag klarar av en förkylning och feber utan att dö ;)
 
Jag hade packat träningsväskan igårkväll, men jag lät ju den stanna hemma imorse. Tror jag blev sjuk för jag tränade igår, träning är inte bra för dig ;) Nej skojade bara, jag ska förbättra mig och träna mer. För jag behöver det. Så så fort jag känner mig bättre igen ska jag ta mig till gymmet igen, förhoppningsvis mår jag bättre på torsdag så jag kan spela innebandy.
 
Efter jobbet idag gick jag till Apotek Hjärtat för att köpa hem lite medicin, gick inom ICA också och köpte lite små saker så jag kan göra lite nyttiga smoothies. Nu är jag hemkommen och ska bara ligga på soffan resten av dagen. Ligga här och svettas och frysas om vart annat. 

Måndagen 20 Mars.

Alarmet ringde tidigt denna morgon och jag var väl inte jätte pigg, ja det är ju precis som vanligt då alltså. En ganska lugn förmiddag, sen blev det möten och mitt gäng på utbildningen kom ut och satt i telefon ett tag. Out of the blue har vi halvt om halvt bestämt att det är afterwork på fredag. Jag fick ta slutet av dagen med dem i utbildningen och imorgon kommer jag hålla koll på dem hela dagen. Arbetsdagen drog ut lite på tiden och efter jobbet så tog jag mig till gymmet. Hann både sola solarium och köra ett pass på crosstrainern, gjorde med högre motstånd än förut och jag klarade inte riktigt 6 km på 20 minuter som tidigare, men jag kände mig mer trött och tränad efteråt så det gjorde ingenting. Nästa gång blir det 6 km :)
 
Nu sitter jag i soffan och väntar på att min broccoli&bacongratäng ska bli klar. Även om jag hellre satt tuggorna i en fet pizza just nu, så säger min hjärna att jag inte kan förstöra allt bra jag gjort med träningen genom att äta upp en pizza. Så kör lite nyttigare variant idag. Känns bra :)

Söndagen 19 Mars.

Igår kom Emma hit och vi åkte först till ICA och köpte hem lite godsaker. Blev sen att korka upp flaskan med Fragolino, smultron vinet. Jag var inte ett fan av det efter första klunken. Påmindre om 7%-ig cider och de smakar enligt min mening bara sprit, men efter några klunkar så var det gott. Dock inget jag skulle rekommendera att bara dricka för att dricka något gott utan något man hellre dricker tillsammans med mat eller snacks av något slag. Som vi, vi åt det till ostbricka och grönsaker med dipp :) Förutom att äta så tittade vi på lite komedier och snackade lite skit. Hade iallafall en jätte trevlig och mysig kväll med en underbar vän!
 
 
Idag har jag förutom sovit även legat på soffan och fortsatt mitt maraton av Bates Motel. Emma kom förbi en sväng när hon skulle hämta bilen, så då hann vi se en film och snacka lite mer. Nu blir det att laga lite mat och även om jag sagt att jag ska försöka äta lite nyttigare så blir det pasta och köttfärssås.

Lördagen 18 Mars.

Blev ett trevligt avslut på arbetsveckan igår, gick iväg och åt på ESA med några kollegor på lunchen. Eftersom jag inte är så förtjust i deras sushi så provade jag något nytt efter rekommendation. Yakiniku, biff med grönsaker och ris, riktigt mycket smak på köttet och det kommer jag absolut äta igen. 
 
Efter jobbet så blev det bara en lugn kväll hemma med matlagning och maraton av Bates Motel, visste inte att denna serien hade flera säsonger så jag har sett om första säsongen innan jag tar mig an de nya. 
 
Idag har jag hunnit dra dammsugaren över alla golv, diskat och tittat på TV. Blir att äta lite mat nu innan Emma kommer hit och spenderar kvällen med mig. Ska äta ostbricka, dricka lite vin och titta på film. En riktigt bra lördag med andra ord :)
 
 

Torsdagen 16 Mars.

Torsdag vilket innebär att jag varit och jobbat några timmar på dagen. Efter jobbet så drog jag igång datorn här hemma för att öppna upp fortsättningen på de test jag började härom dagen, nu har jag gjort klart tre delar och hoppas min logik och personlighet ger mig fortsatt tjänst. Jag är ju redan här :)
 
Jag tog en liten powernap på soffan för jag känt mig helt slut idag också. Första dagen denna vecka så jag är helt okej med det, plus jag skippade energidrickan idag och höll mig till vatten vilket är bättre för kroppen. Lite efter halv nio tog jag väskan och gick till Hedbergska och öppnade upp dörren så vi kunde lira lite innebandy. Vi blev inte så många vilket gjorde att jag fick spinga desto mer. Och som vanligt lyckades jag stå i vägen för ett skott mot mål och fick detta skott rätt på halsen, fy fan va ont det gjorde, men efter som jag är ganska hård så fortsatte jag ju spela som ingenting. Man kan inte visa sig svag när man är den enda tjejen på träningen, nej jag har valt att spelet spela då får jag tåla lite smällar också. Tråkigt om killarna skulle mesa med mig bara för att jag är tjej och för att jag är mindre än dem. 
 
Fick skjuts hem så jag slapp att gå eller vänta på bussen så det tackade jag för. Hoppade in i en varm dusch, ja jag duschar alltid varmt även efter träning. Nu har jag hoppat ner i sängen och tänkte slänga huvudet på kudden och sova några timmar. Imorgon gör jag veckans sista arbetspass, ser fram emot en mys helg.
 

Onsdagen 15 Mars.

Denna morgon började inte jätte bra. Som jag alltid gör på morgonen på vägen ut så sätter jag på mig mina trådlösa lurar och ska till att starta spotify på mobilen när jag lämnar huset och vips så flyger mobilen ur handen på mig och landar rätt på gruset utanför och jag tänker bara "nej nej helvete nej nej" (ja jag svär mycket så mest troligt blev det en svordom här också). När jag tar upp mobilen och ser att det inte är en spricka över hela skärmen blir det bättre, men bäst var det när jag lyfte på skyddsplastet och såg att glaset var i princip helt. Pytte liten skråma, kan jag leva med. Nu har jag iallafall fått tummarna loss och köpt ett fodral till mobilen, hoppas det passar när det väl kommer fram. Jag har ju inte den vanligaste telefonen direkt. Men den är bra, när den inte trillar ur mina händer vill säga :)
 
Efter jobbet idag så tog jag mig inom både systembolaget och ICA. Kände att jag ville ha Gynning bubblet igen, de var gott. Jag passade även på att ta hennes smultrons dricka, prova det i helgen och se om de är nå gott. In på ICA och köpte lite mat. När jag kom hem ringde Emma så hon kom på besök, suttit och snackat hela kvällen. Jätte trevligt som vanligt.
 
Nu ska jag fixa maten så jag har matlådor med till jobbet imorgon och på fredag. Sen blir det bara en lugn kväll på soffan med lite TV-tittande. 
 

Tisdagen 14 Mars.

Jag tänkte skriva att jag haft en bra dag på jobbet, men det känns som jag alltid har det nu för tiden så det liksom är lite uttjatat. Så tänker jag att jag faktiskt inte haft en dålig dag på väldigt länge. Inget bakslag och denna bra känsla som jag har i hela kroppen har inte varit bara tillfällig utan jag tror faktiskt att jag har fått tillbaka mitt liv helt och hållet efter denna stora dipp jag haft. Ja det tog tid, men just nu känns det inte som det gjorde något för jag mår bra nu och jag känner mig bättre än jag gjort förut så det finns väl en plus sida till allting. Sen kan man inte heller förvänta sig att saker och ting ska bli bättre om man försätter sig själv i situationer man vet gör en gott för stunden, men som egentligen bara gör mer ont. Lite som att du har ett sår som ska läka och du är där och pillar hela tiden, eller du har ett plåster för såret och så drar du av plåstret halvvägs för att sen sätta tillbaka det igen. Mitt plåster är borta och jag kunde knappast må bättre...
 
Sen kom steget upp på jobbet någonstans i samma veva som allting helt plötsligt kändes bättre. Jag fick möjligheten att bli teamledare på jobbet. Jag visste inte ens att det var någonting jag ville förrän jag fått smaka på kakan och nu vill jag inte lämna ifrån min kaka. Jag visste att jobbet var tillfälligt, men olika saker på jobbet har gjort att ett nytt fönster öppnades när dörren stängdes och jag är där väldigt snabbt och nappar. Just nu finns det ingenting jag hellre vill än att få förlängning på de jobb jag har just nu. Jag gillar att vara chef och jag tycker själv att jag gör ett väldigt bra jobb och jag får resultat. 
 
Så idag när det kom ett mail med ett test som måste göras för tjänsten jag sökt så blev jag så himla nervös. Ifall testet visar att jag är fel person för jobbet så kommer jag ju inte få det, oavsett hur bra jag presterar i verkligheten. Nej nu ska jag ta fram mitt självförtoende och min självkänsla och tillsammans med ett glas juice och ett choklad (ja ett inte en) så ska jag göra det bästa jag kan och ha förtroende på att jag gör ett så pass bra resultat att jag får gå vidare i sökningen :) 
 
 
ps, när det kommer till choklad-historian så vill jag påpeka att skulle jag säga chokladkaka eller chokladbit så skulle jag såklart säga en framför och det är för att det heter en kaka eller en bit. Däremot enbart ordet choklad säger jag ett till. En choklad låter för mig väldigt fel, men skulle ni säga en chokladkaka eller chokladbit skulle jag inte reagera för jag skulle säga samma.  Tvist, heter det en eller ett kexchoklad, för här säger ni väl ändå inte en? ;)

Måndagen 13 Mars.

Hela helgen blev precis som jag planerat. Jag låg hela helgen på soffan och drog igenom två hela säsonger av Being Mary Jane. Hann tvätta och diska lite också mellan varven , ja och äta det gjorde jag självklart också. Jag tror jag kan vara nästan bäst på att äta när jag inte har något bättre för mig ;) 
 
Idag har det varit så otroligt tomt i teamet eftersom merparten av teamet suttit på supportutbildning hela dagen. Så administrativt och möten har fyllt denna arbetsdag. Efter jobbet så hämtade Emma upp mig så åkte vi till ICA och handlade lite, åkte sen hem till mig. Blev fika och en hel del massa prat. Haft en riktigt trevlig dag idag. 

Godkväll.

Fredagkväll och jag njuter av kvällen på soffan med serier. Jag har för första gången gjort vegetarisk lasagne och den var så otroligt god.
 
 
Jag stekte skivad zucchini & aubergine i olja och kryddade med lite salt.
Kokade upp krossade tomater med en grönsaksbuljong, peppar, salt, chilipulver och lite vitlökspulver.
Jag varvade detta med färska lasagneplattor som jag delat i smalare bitar och philadelphiaost.
Översta lagret toppade jag med skivad mozzarella och ett lager med creme fraiche som jag kryddat med chilipulver, tomatpuré, salt och peppar. Toppade med riven ost.
In i ugnen i ca 35 minuter på 225grader.
 
Även smakat för mig ett nytt choklad, Crisp puffed rice and toffee. Hörde att den påminde om brejk som fanns förut. Kan hålla med om att de påminde om det, men måste nog ändå säga att brejk är godare. Hade gärna sett att de choklad kom tillbaka istället :) Har ännu inte provat den med nötter i.
 

Fredagen 10 Mars.

Godmorgon! Imorse vaknade jag av att det ringde på dörren, hann knappt få på morgonrocken och gå mot dörren innan en kille stod i dörren, han vart lite paff över att jag var hemma och jag kände fan hur ser jag ut. De övriga snickare som varit här har ju varit lite äldre, han var ju ung ju ;) Aja jag gick och la mig igen och hörde hur han och hans kollega höll på att borra och fixa dit dörrarna till duschen. Så nu förutom min Hemnes hylla som jag inte kunnat köpa än så är badrummet färdigt. Det är lite mindre och trångare än förut, men det är ändå snyggare.
 
Nu ska jag slänga i mig en macka och ett glas juice sen är det en arbetsdag som ska göras innan helgen tar sin början. Lugna helgen med serier och soffmys med mig själv, det är precis vad jag ska göra. Plus städa och tvätta, men det tar jag också i en lugn takt ;)

Torsdagen 9 Mars.

Nej det blev ingen träning för min del idag. Jag har mått halvkonstigt hela veckan både energi nivå och mående så jag orkar inte träna. Jag får ta igen det nästa vecka istället. I helgen blir det nog inte mycket mer än att jag myser ner mig i soffan med massa serier :) 

Onsdagen 8 Mars.

Denna vecka har jag noll energi, jag känner mig helt slutkörd redan innan arbetspasset är slut, trots jag har sovmorgon och kvällspass denna vecka. Då måste jag ändå säga att dagarna går så otroligt fort. Jag tänkte ändå dra med mig träningsväskan imorgon och tvinga själv till gymmet efter stängning, bara för jag inte hinner till innebandyn innebär det inte att jag ska skippa träningen. I need it. 
 
Idag blev jag överraskad av Olesia som kom med en present till mig. Hon kunde inte vara med på festen i helgen så fick den nu istället, en jätte fin guldig skål. Nu får jag ännu mer lust att köpa lite mer ny inredning och göra om hemma. Jätte nöjd med presenten, tack! :)  
 
 

Tisdagen 7 Mars.

Två stängningspass gjorda denna vecka och båda dagarna har varit fulla i möten som vanligt. Jag har en månad kvar på min förlängning på jobbet och jag hoppas mer än allt på att jag får fortsätta. För jag tycker faktiskt själv att jag gör ett bra jobb. Jag har självförtroende nog att säga det. Vilket gamla My aldrig skulle säga utåt även om jag skulle tycka det.
 
Imorgon slutar jag innan ICA stänger vilket innebär att jag får storhandla efter jobbet. Torsdagens innebandyträning missar jag pga att jag har stänging på jobbet, men tänkte nog ta med träningskläderna till jobbet och dra till gymmet istället. Måste ju börja nu med en gång, annars kommer jag aldrig lyckas. Motivationen måste hittas, och jag måste sluta köpa go saker hela tiden ;) Oj detta kommer bli svårt. 

Måndagen 6 Mars.

Igår kväll så bokade vi vår resa, så vi har något att se framemot och dessutom att vi nu vet att de kommer bli av. En vecka i Augusti ska spenderas i Magaluf, lite kul att jag för tio år sedan var där och gjorde bartender utbildning. Och mest troligt ska jag bo på samma hotell också, ser ut som det när jag ser poolområdet på bilderna. 
 
Så nu ska jag bara fixa ett pass och träna bort sambo kilona som inte rann av mig bara för jag blev singel. Nu jäklar blir det beach body 2017 haha, wish me luck ;) 

Söndagen 5 Mars.

Gårdagen. Var så många som inte kunde komma så en halv timme innan festen skulle börja var jag faktiskt i tankarna att ingen kommer. Men jodå. 
 
Vi blev ett härligt gäng och det var med fördröjning som jag tog nog upp imorse för jag visste vilket kaos vi lämnat i vardagsrummet. Vi drog fram vattenpipan och kolet trilla ner på mattan och har lämnat märke, spillde drinkar så det var toapapper på några ställen. Massor med flaskor och burkar. Rolig kväll som varade till typ tolv hos mig innan vi drog vidare ut.
 
 
Vi hamnade på Udda först, sen försvann folket. Jag tog mig till estreet i ett försök att hitta ena halvan av gänget men hittade ingen så jag fick klara mig själv. När estreeet stängde tog jag mig till kebab city och köpte med mig mat sen tog jag taxi hem. 
 
Nu ligger jag på soffan och mår mindre bra men det är värt det med tanke på hur bra kvällen igår var :) tack alla som gjorde det bra och för era fina presenter. 

Lördagen 4 Mars.

Idag har jag dragit dammsugaren över alla golv och ställt i ordning det sista för ikväll. Musiken har hållit mig sällskap mest hela dagen.
 
Emma kom förbi en stund och lämnade ett paket. Hon är fantastiskt den vännen :) 
 
Jag beställde hem pizza idag för jag inte orkar ställa och diska igen, ja jag hade inte orkar laga mat heller om jag ska vara ärlig haha. 
 
 
Ja så nu väntar jag väl bara på att klockan ska bli sju så folket börjar trilla in. Jag har korkat upp mitt bubbel och det går sakta men säkert ner och snart är det dags att göra sig själv klar också med lite smink och locktång. Hoppas på en riktigt rolig kväll :) 
 

Fredagen 3 Mars.

Så jag har jobbat klart för denna vecka, ja det var visserligen ett tag sedan jag slutade. Varit en hyfsat ostressad dag idag måste jag säga, skönt. Medlyssning, utvecklingssamtal och teammöte har fyllt upp arbetsdagen. 
 
När jag var på väg hem från jobbet ringde yngsta syrran, hon ska boka en resa och som gammal reseledare ville hon veta lite olika saker om själva bokningen. Jag längtar till jag själv ska ut och resa igen. Mest troligt bokar vi sommarens resa nu i helgen. Ska bli så kul att åka till värmen igen, längesedan sist. Har faktiskt inte varit utomlands sedan jag bodde i Egypten. 
 
Nej nu ska jag lägga mig och titta på TV. Imorgon är det sovmorgon, lite små fix sen är det party! :) 

Torsdagen 2 Mars.

Ja klockan har slagit över 00:00 och det är nu fredag mina vänner, men jag har inte hunnit sova så för mig är det fortfarande torsdagskväll. 
 
Skönt med lite sovmorgon i morse måste jag säga. Sen har jag haft fullt håll igång på jobbet med både medlyssningar och utvecklingssamtal. Lite annat har också hunnits med. Men var lika slut vid slutet av arbetsdagen som igår, så jag trodde verkligen inte jag skulle dra till innebandyn idag, men jag överraskade mig själv med att dra dit ändå. 
 
Hann typ hem och vända sen tog jag musiken i öronen igen och gick till träningen. Jag lyckades få en fläskläpp, en bruten nagel och ett blåmärke på benet. Men jag är ganska tuff så jag spelade självklart vidare ändå ;) haha. En timmes träning sen tog jag bussen hem för att komma hem snabbare. Lagade mat och åt mat trots klockan hann bli typ halv tolv. Dö hungrig och nu har jag matlåda till imorgon också vilket är super bra. 
 
Nu är jag efter fullt håll igång hela dagen är jag äntligen nerbäddad i sängen. Ska bli så jävla skönt att sova. Bara ett arbetspass kvar sen är det helg, wohoo..

Lite film tips.

Jag brukar inte titta på film så ofta, inte själv i alla fall. Då blir det hellre att jag gräver mig ner i en serie eller två. De senaste dagarna har jag dock sett en hel del film som jag tänkte jag skulle rekommendera eller inte rekommendera vidare.
 
The Shallows - Det handlar om en tjej som reser iväg för att surfa. När hon är ute en dag när övriga folk tagit sig hem så är hon med i en haj-attack och fastnar en bit ut i vattnet och vägen tillbaka till land blir en kamp på liv och död. Jag satt och spände mig och bara "kom igen lite snabbare simtag" för att hon skulle hinna från en del till en annan, gillar den känslan även om den är lite läskig. Även om filmen utspelar sig på i princip samma ställe hela tiden så tyckte jag den var bra. Filmen får 3 av 5.
 
Hacksaw Ridge, krigsfilm som jag såg all by myself fast jag inte egentligen brukar gilla denna typ av genre. Trailern lockade och den levde upp till mina förväntningar och jag skulle ge filmen 4,5 av 5.
 
Goat, en collage film om vägen in i en studentförening och de olika utmaningar killarna får utföra för att få en chans in. Jag trodde seriöst filmen skulle ha lite mörka delar i sig och att det skulle hända något i filmen. Så jag satt i princip hela filmen och väntade på saker att hända och helt plötsligt var filmen slut. Filmen får 1 av 5, ja den var kass.
 
The Disappointments Room, en skräckfilm om en familj som flyttar in i ett nytt hus efter en tragedi i familjen. Mamman i familjen finner ett hemligt rum och vill finna sanningen om huset, övernaturliga saker händer samtidigt och självklart ser inte pappan i familjen detta och tror mamman är lite knäpp efter de som hänt. Jag trodde nog filmen skulle vara bättre för jag gillar skräckfilmer och filmen var bra gjord, men det känns som den här typen av film är lite uttjatad, man ska liksom finna en lösning för något som hänt i huset för länge sedan. Men jag ger ändå filmen 3 av 5.
 
Passengers, Avalon är på väg till en ny planet för att bosätta hela besättningen, en av sömnkapslarna slutar fungera och en man vaknar till liv ca 90 år innan dem ska vara framme. Efter ett år i ensamhet väcker han en av de kvinnliga passagerna och man får följa deras vilja mot att överleva och försöka kunna somna in igen. Mer strul händer på rymdskeppet såklart och de måste finna lösningar mot detta. Jag tyckte filmen var bra, kanske lite för jag inte hade några förväntningar. Betyget får bli 3 av 5.

Onsdagen 1 Mars.

Idag har jag varit ganska trött. Började morgonen med att vilja stänga av larmet och fortsätta sova, men man är väl ganska mogen och tar sitt ansvar så det var bara att dra på sig kläder och ta sig till jobbet. Arbetsdagen har gått relativt fort, dock blev jag kvar på jobbet ett tag för jag var helt slut i skallen och orkade inte ta mig hem. Bara för jag visste att jag skulle inom ICA och handla en del. Fick med mig två fulla kassar hem och nu har jag ätit upp resterna i kylskåpet, lite vindruvor och ett snickers-choklad. Ja nu tänkte jag snart byta från soffan till sängen, för om jag råkar somna på soffan kommer nattens sömn vara bortblåst. Jag har ju lyxen att kunna kolla TV  både från soffan och sängen så det betyder ju inte att jag går och lägger mig redan, men jag känner mig lite hängig idag. Några glas vatten och en natts sömn kommer bota mig helt klart.
 
Förut har jag aldrig vågat hoppats på saker för jag inte vill besviken om det inte händer, men nu så är det jag som går runt och hoppas och säger till alla vad jag hoppas händer. Jag tycker själv att jag gjort ett ganska bra jobb som teamledare på jobbet fast jag är helt ny inom detta område och jag hoppas verkligen att jag kommer få förlänga detta. Det finns en del vägar som öppnas framöver och jag håller mina tummar att jag får gå en av vägarna ett tag till helt enkelt. Jag trivs så bra med mina arbetsuppgifter, på jobbet, med mig själv, min utveckling, hemma. Allt. Allt har fått en positiv vändning och jag vill behålla detta.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0