Onsdagen 15 Mars.

Denna morgon började inte jätte bra. Som jag alltid gör på morgonen på vägen ut så sätter jag på mig mina trådlösa lurar och ska till att starta spotify på mobilen när jag lämnar huset och vips så flyger mobilen ur handen på mig och landar rätt på gruset utanför och jag tänker bara "nej nej helvete nej nej" (ja jag svär mycket så mest troligt blev det en svordom här också). När jag tar upp mobilen och ser att det inte är en spricka över hela skärmen blir det bättre, men bäst var det när jag lyfte på skyddsplastet och såg att glaset var i princip helt. Pytte liten skråma, kan jag leva med. Nu har jag iallafall fått tummarna loss och köpt ett fodral till mobilen, hoppas det passar när det väl kommer fram. Jag har ju inte den vanligaste telefonen direkt. Men den är bra, när den inte trillar ur mina händer vill säga :)
 
Efter jobbet idag så tog jag mig inom både systembolaget och ICA. Kände att jag ville ha Gynning bubblet igen, de var gott. Jag passade även på att ta hennes smultrons dricka, prova det i helgen och se om de är nå gott. In på ICA och köpte lite mat. När jag kom hem ringde Emma så hon kom på besök, suttit och snackat hela kvällen. Jätte trevligt som vanligt.
 
Nu ska jag fixa maten så jag har matlådor med till jobbet imorgon och på fredag. Sen blir det bara en lugn kväll på soffan med lite TV-tittande. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0