Tisdagen 30 Maj.

Helgen har varit bra. Först vart det ju jobb på fredagen och sen drog jag med Linnea och hade en väldigt trevlig middag med henne och en kompis. Efter att vi ätit och druckit lite mötte vi upp några andra kollegor och fortsatte dricka. Hann med två olika ställen innan vi avslutade kvällen på Estreet. Hade en riktigt trevlig kväll med massor av skratt. 
 
I lördags var jag inte bakis, men jag var så sjukt trött. Somnade på soffan hela dagen så jag gjorde inte mycket mer än titta på tv varvat med power naps. 
 
I söndags var det så bra väder och därför tog jag fram min solstol och satt på balkongen ett tag. När solen försvann från balkongen tog jag mig ner på gräsmattan ett tag. Fick även städat lite, tvättat och diskat.
 
Igår var jag tillbaka på jobbet igen och hela dagen gick så fort som det brukar göra på måndagar. Massa möten och jag hann inte med att göra mycket kändes det som. 
 
Idag kom Sofia och plockade upp mig sen tog vi oss till jobbet. Tiden gick ju ganska fort idag också. En del möten och annat plock sen var det dags att gå hem igen. Så nu är det dags för mig att bege mig till sängen, lägga mig tillrätta och fortsätta läsa "Släke" en spännande deckare som utspelas på Gotland. 

Torsdagen 25 Maj.

Igår var jag ledig från jobbet så jag tog mig till polisen för att skaffa ett pass. Sen gick jag vidare in till centrum för att handla lite på ICA. Tog bussen hem och fixade lite käk, hann även titta lite på tv. På kvällen kom Anette på besök och fixade mina naglar samt vi käkade lite sushi, blev som vanligt nöjd med de fina naglarna! :) 
 
 
Idag har jag jobbat och som vanligt på morgonen är jag helt död. En promenad till jobbet med musik i öronen och jag har haft en otroligt bra "söndag" på kontoret med bra stämning och en hel del skratt.
 
Efter jobbet tog jag mig till gymmet. Gjorde ett tjugo minuter pass på crosstrainern med ett högre motstånd än förut. Klarade inte hela vägen till 6km, men nästan. Dock kände jag att motståndet tog mer än tidigare, vid två av backarna kändes det nästan som jag stod still. Typ en och en halv månad sedan jag sist stod där på så jag är nöjd med min insats. Nu ska jag bara se till att ta mig till gymmet oftare. 

Onsdagen 24 Maj.

Nu var det dags att lägga huvudet på kudden och det slog mig hur ljust det var trots klockan är tre på natten. Jo vi får mot ljusare tider for sure. 
 

Tisdagen 23 Maj.

Så idag kunde jag hämta hem två paket. Min makeup organizer från Cocopanda och min nya mobiltelefon. Nu kan jag äntligen skicka den vattenskadade till Folksam och lösa ut min ersättning. Att ha en bra hemförsäkring måste jag säga räddade min plånbok lite efter denna olycka där jag tappade telefonen i toalettstolen. 
 
 
Snart dags att sova, självklart blivit en del pill med den nya telefonen nu under kvällen. Även om man kan överföra från en telefon till en annan tycker jag det är roligare att lägga in det på nytt. Sen inser jag att jag ändå kollar andra telefonen för att se vilka appar jag haft och var jag placerade dom förut haha. 
 
I morgon är jag ledig och då har jag bokat in en tid på polisstationen för att fixa ett pass, ja det behövs ju inför sommarens utlandsresa, längtar!  Sen på eftermiddagen kommer Anette hem till mig och fixar till så mina naglar blir fina igen :) 

Lördagen 20 Maj.

Imorse när jag gick till jobbet var det så otroligt skönt väder. Sen har jag gjort en hel dag på jobbet och hela jag var helt slut när arbetsdagen nått sitt slut. En promenad runt i Sundsvall gjorde mig piggare och jag mötte tillslut upp Emma och vi köpte med oss nya Estrella chips, åkte hem till mig och hängde på min soffa samt kollade på film. Nu ska jag plocka undan och sen blir det en snabb dusch innan jag hoppar ner i sängen och läser några kapitel innan jag ska sova. 
 
De ljusa kvällarna är äntligen här och utanför mitt fönster är det lika ljust som om klocka skulle vara sju på kvällen. Helt underbart med dessa kvällar. Man mår bra av de ljusare tiderna :) 

Gokväll!

Idag har jag legat på soffan i princip hela dagen, varit helt slut så jag har säkert somnat till på soffan fem gånger. Minst. Haft huvudvärk till och från hela dagen (började redan igår vid lunchtid) och jag tänkte att det kanske berodde på att jag druckit otroligt lite de senaste veckorna så jag tog en resorb, men de hjälpte inte de heller. Tagit huvudvärkstablett vid minst tre tillfällen idag och jag tänkte därför inte ta mig till innebandyn idag eftersom jag inte mådde vidare bra.
 
Dock vände mitt tänk vid åtta. Då bestämde jag mig att jag ska fan trotsa huvudvärken. Detta är sista innebandyträningen, och jag trodde inte de skulle bli så många som kom idag därför tänkte jag ta en för kontoret helt enkelt. Vi blev hela fem personer som kom dit idag så de va väl bra att jag kom också. Två mannalag och en avbytare i ena laget. Lite kul, lite jobbigt och lite skott på benen. Jag överlevde och under tiden jag spelade så hade jag ett av avbrotten av huvudvärken. Nu när jag kom hem så börjar de smyga på igen så två tabletter, ett glas vatten och några timmars sömn sen hoppas jag att de är helt väck till imorgon. Jag ska vara optimistisk. 
 
I övrigt har jag lite träningsvärk i kroppen så jag antar de lär bli lite värre imorgon tack vare att jag spelade innebandy idag också. Inget jag ska klaga på för jag vet det är bra för kroppen och jag vet att jag måste göra något åt kroppen om jag vill ha en beachbody när vi åker utomlands om tre månader. Så nu måste jag väl börja ta med mig träningsväskan till jobbet igen och ta mig till gymmet efter jobbet minst två gånger i veckan, annars kommer det aldrig hända något. Och nu är ju innebandyn dessutom slut och kommer väl åter till hösten.
 
Nej nu ska jag ta mig lilla ömma kropp och bädda ner mig i sängen, godnatt!
 

Torsdagen 18 Maj.

Asså gårdagen. Jag hade så jäkla kul så jag ville att eftermiddagen inte skulle ta slut. 
 
Först gjorde jag ju en dag på jobbet sen åkte jag till Härnösand för det skulle vara innebandyturnering mot de andra två kontoren. Förra året förlorade vi mot båda kontoren och därför trodde jag det skulle vara samma i år. 
 
Vi mötte först Härnösand och det var en så otroligt rolig match. Vi gjorde många mål ganska snabbt och hela laget jobbade så otroligt bra. Matchen slutade 6-4 till oss så vi vann. 
 
Direkt efter skulle vi spela mot kontoret i Örnsköldsvik och precis innan fick jag höra att de skulle bli tuffare för dem hade ett toppat lag. Matchen började inte så jätte bra, vi låg under med 5-1 först, men vi gick alla in i full styrka. Jag tyckte det var så jäkla kul och jag gick all in och körde närkontakt med killarna i motståndare laget och vet ni, jag lyckades fälla två killar vid olika tillfällen ner i golvet och de kommer jag leva på i all evighet. Jag menar ni som känner mig vet att jag inte är så himla stor till växten och jag tror då man underskattar mig lite, men jag kände att jag gjorde bra ifrån mig igår. Och framför  allt hade jag skit kul. Matchen vände vi så det blev 5-5 vilket gjorde att vi direkt gick till finalen och fick möta de vinnande laget från den match som skulle vara efter. 
 
I matchen Övik och Härnta var det också ganska mycket närkontakt och personer som föll i golvet, men de blev också en hel del mål och Härnösand vann och blev de lag vi skulle möta i finalen. 
 
Dem gjorde ett mål ganska snabbt och efter en stund hade vi kvitterat till 1-1. Tyvärr så hann dem göra ett mål till innan tiden var slut så vi hann aldrig kvittera igen och blev därför tvåa detta året. Ett steg upp sen förra året och jag tycker ändå vi är de vinnande laget för vi gjorde flest mål mot Härnta, men jag vet också att det inte är de som gäller. 
 
Igår fick jag sådan lust att börja spela innebandy på riktigt, men jag tycker det är roligt mot killar, så vet faktiskt inte hur jag skulle känna mig i ett tjejlag så jag håller väl mig till att spela med jobbet för att det är kul.
 
Efter turneringen hade vi en after game på Apa åt god mat och drack öl. Sen tog vi en sista öl på Bishops Arms innan jag hoppade in i en taxi och åkte hem. 
 
 
Idag fortsätter min huvudvärk göra sig påmind, tagit tabletter 5 gånger på 24 timmar och den vill inte riktigt ge med sig utan kommer tillbaka efter några timmar igen. Idag får jag väl se till att dricka mer vatten och de blir inte så mycket annat gjort för vädret är värdelöst. Jag ska hålla mig inomhus och mest troligt under filten mest hela dagen för jag fryser så otroligt mycket. 

Måndagen 15 Maj.

Första veckans arbetsdag är gjord och som så många andra dagar har tiden gått otroligt fort. Hann typ in på kontoret, gå på möten sen var det helt plötsligt dags att gå hem igen. Efter jobbet tog jag mig till ICA eftersom jag behöver fylla på kylskåpet lite.
 
När jag kom hem blev det äta lite reser och titta på TV. Har även gjort lite förberedelser inför morgondagens arbetspass och jag har bokat in en massagetid på onsdag. Jag har så otroligt ont i nedredelen av min rygg och jag vet inte varför. Har lite till och från ont och har haft i några veckor, men i helgen har jag känt mig som en gammal tant och verkligen gått typ helt böjd för jag inte kunnat räta ut ryggen, så har jag tur så kan väl massören göra något åt det på onsdag tänker jag.
 
Nu ikväll så spontan bokade jag en lång weekend ner till Skåne, detta eftersom semestern trots allt är några månader bort. Känner att jag vill hänga med familjen lite även om det bara blir för några få dagar. Och har jag tur så får jag även lite sol ;) wohoo! Kanske en sväng till Ullared? Var ju inte där sist jag var nere så vem vet hehe. Känner ju lite shoppingsug , i värsta fall får jag väl hålla mig till Augusti när jag kommer ner nästa gång..

Söndagen 14 Maj.

Mamma ringde och väckte mig imorse. Som vanligt när jag precis vaknat är jag aningen förvirrad och tänkte först att jag tagit miste på dagarna och försovit mig från jobbet. Så var ju inte fallet, såklart. Att jag är förvirrad på morgonen som nyvaken betyder ju inte att jag är förvirrad innan jag går och lägger mig. Vi hade en trevlig pratstund som alltid och pratade om allt och inget typ. 
 
Förutom att prata med mamma har det inte hänt så mycket idag. Äntligen fått tummarna loss och beställt hem min nya telefon. Blev även tvungen att beställa hem en makeup organizer från cocopanda eftersom de var så bra pris just idag. Sen har jag varit liggandes i soffan med ryggont och underhållt mig med seriemaraton.

Lördagen 13 Maj.

Här har det inte hänt så mycket under veckan ser jag.
I onsdags efter jobbet mötte jag uppe Emma så åkte vi till Birsta och shoppade lite. Sen hängde jag med Emma till sin lägenhet en liten stund innan jag åkte hem. 
 
I torsdags blev det en vanlig arbetsdag, fast jag har fått mina fem nya till teamet så det var kul. Efter jobbet tog jag en stund på soffan innan jag drog och spelade innebandy. Kul, svettigt och bra för kroppen. 
 
I fredags blev det ett arbetspass och efter det så mötte jag upp Emma så åkte vi hem till mig så jag kunde fixa mig lite. Efter de åkte vi hem till henne och korkade upp vinflaskan, drack lite bailey's också. Blev en liten förfest med massa skratt innan vi gick till stan och drack några goda drinkar. 
 
 
Idag tog jag sovmorgon och gick inte ur sängen förrän klockan elva. Har varit så himla trött idag så jag har powernapat lite på soffan också. Tittat på tv och spelat mobilspel. Gick sedan upp till Gonzalos och hämtade hem en pizza. Emma kom sen på besök och vi kollade på film och på eurovision. Nu väntar jag väl på att se hur det går för oss innan jag kan byta kanal. Självklart missade jag personen som sprang upp och visade rumpan haha. 
 
- Ja, man får ha ananas på pizza! 

Tisdagen 9 Maj.

Jag har haft en ganska dålig dag idag måste jag erkänna. Eller dagen i sig har det väl inte varit något fel på om vi bortser från den tidpunkt när det vräkte ner snö I MAJ!! Utan det är snarare mitt humör som varit på gränsen rinna över hela dagen. I princip har jag kunnat irritera mig på någon som andas för högt, och jag har ingen aning varför jag varit sån idag. Till Jonas ville bjuda på choklad och nämnde blodsocker, kanske är det. Jag gick i alla fall inom Hemmakväll innan jag tog bussen hem, dem har ju Ben & Jerry's för 29kronor/stycket för sina medlemmar. Köpte med mig två paket. 
 
När jag kom hem placerade jag glassen i frysen och kokade makaroner för att få lite mat i min hungriga mage. Precis när maten var klar ringde Emma och istället för att äta i ensamhet bestämde vi oss för att käka tillsammans. Jag fixade en matlåda så jag får mat med mig till jobbet imorgon istället. Emma kom och hämtade mig och vi beställde mat på Max och satt och käkade det med utsikt över hamnen. Blev helt nerkyld av Lyxshaken så nu har jag myst ner mig under två filtar och ska kolla på Lucifer (riktigt bra serie, han som spelar Lucifer gör de också så jäkla bra!)

Söndagen 7 Maj.

Så idag har jag förutom det vanliga i form av sovmorgon, suckat över dåligt väder, tittat på tv, läst jobbmail och ätit även träffat underbara Emma. Åkte hem till hennes nya lägenhet och hälsade på en stund, längtar till vi kan sitta och dricka vin i hennes lägenhet. Så underbart att vi kommer bo i vars en ände av Sundsvall så vill man kan man faktiskt gå mellan lägenheterna. Åh jag är så glad :) 
 
När jag kom hem så lagade jag mat. Var inte länge sedan jag gjorde bakad potatis sist, men det är så otroligt gott! Nu är det dags att ställa larmet och lägga huvudet mot kudden, kolla lite mer på tv innan jag somnar. 
 

Lördagen 6 Maj.

Jag kan erkänna att jag var lite less på vädret idag, speciellt då det var så underbart väder igår när jag var instängd på jobbet hela dagen. Så idag när jag väl hade möjlighet att sitta på balkongen hela dagen om jag så velat, så kommer solen inte fram alls. Dessutom var det kallt och blåste.
 
Så istället för att njuta av solen på balkongen, besökte jag Fyndlagret som hade 30% rabatt för dom ska stänga ner butiken. 10 nya pocket fick följa med mig hem, för ynka 35 kronor. Jag blev också stoppad i kassan i försök att betala allt med mynt, max 25 kronor med mynt är fett löjligt kan jag tycka. Speciellt då jag enbart försöker betala med mynt nu för att bli av med dom innan de utgår ur sortimentet. Annars betalar jag ju typ aldrig kontant alls. Var kommer reglen max 25 kronor ifrån, i vanliga fall skriker folk om växel och nu får man inte betala med det. 
 
Aja annars har det inte hänt så mycket idag, en chill dag inomhus.

Fredagen 5 Maj.

Helg!! Att gå till bussen imorse var underbart, solen sken och det var varmt trots klockan bara var nio på morgonen. Så skönt. Sen har jag varit instängt på kontoret hela dagen, massor med möten. Lite hjärtklappning, men jämförelsen med träning var så sann. Det känns jobbigt både innan och under, men efteråt så känns det så skönt att ha gjort det. Och man känner sig lite bättre. 
 
Jag gillar att utvecklas både inom mitt jobb, men också som person. Och en sådan resa har jag absolut varit på de senaste halvåret. Och jag älskar det. 
 
Ikväll hade jag gärna tagit en öl på uteservering i solnedgången, men de blir en lugn kväll hemma istället med lite dipp & morötter och lite serier på tvn. Hoppas verkligen helgen bjuder på lika bra väder som det varit idag. Underbart! 

Torsdagen 4 Maj.

Idag har jag varit på utbildning i Härnösand. Varit en väldigt givande och lärorik dag, har haft riktigt kul. Det bästa är ändå att min känsla innan dageb började var förväntans full och jag fick med mig redskap att använda även denna gång. Precis som jag hoppades på. 
 
Efter jobbet så åkte jag hem, käkade lite mat och sen blev det soffan. Helt slut efter dagen så jag var otroligt nära på att skita i att spela innebandy, men eftersom helgen kanske blir chill så kände jag att jag därför måste tärna. Dessutom är de kul. Förutom i början idag de var mest jobbigt då vi bara var fem som spelade. Två i varje lag och en avbytare, jobbigt värre haha. Aja sen kom det två till så blev de lite mer spel. Dessutom blev det promenad både dit och hem. 
 
 
Nu ska jag bli kvitt svetten sen blir det att slänga mig i säng med näsan i boken en stund. Imorgon blir veckans sista arbetspass sen är det helg igen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tiden går så otroligt fort. 

Onsdagen 3 Maj.

Idag har jag varit ledig och jag har fått en del gjort hemma. Först hade jag ett trevligt samtal med mamma, sen fixade jag lite jobbmail innan jag ringde min fastighetsskötare angående mitt kylskåp.
 
Jag har diskat, fått ut min bänk på balkongen och denna sommar ska jag låta den stå ute hela säsongen för att slippa ha den inne i vardagsrummet. Fick ett kort besök av fastighetsskötaren som fixade till mitt kylskåp. Jag har sen chillat framför tvn och beställt hem sushi. 
 
 
Nu blir det bara chill i soffan resten av kvällen till jag byter ut den mot sängen. Imorgon väntar en tidig morgon eftersom jag ska åka till Härnösand på utbildning. På kvällen måste jag ta mig i kragen och vara med på innebandy träningen, inte varit med de senaste gångerna. 

Tisdagen 2 Maj.

Idag vaknade jag faktiskt innan larmet ringde, runt klockan sex lös solen mig i ögonen trots jag har nerdragna persienner. Skönt att vakna av sig själv, ännu skönare när man vet man kan snooza lite till. När jag gick till bussen så tänkte jag bara vilken härlig morgon. Solen skiner, det är skönt väder och det är så otroligt ljus. Kändes som klockan var närmare lunch egentligen. Riktigt bra start på dagen måste jag säga.
 
Hade mitt möte idag och jag tyckte det kändes bra. Dock blir jag lite små frustrerad på att jag inte alltid har världens bästa minne och när jag då frågor om situationer så kan jag inte relatera för jag inte kommer på något i nära tid och tänker nej då har det aldrig hänt mig. Sen när jag sitter hemma och funderar så kommer jag på händelser som jag skulle kunnat berätta om. Precis som jag inte tror att ordet anpassar sig är så bra i en ledande roll, däremot om jag använd flexibel som jag menade så hade det förklarat mycket bättre. Som att man ställer upp för kollegor ifall det behövs, att man lätt kan göra om planer inför oväntade händelser, att man kan förbereda sig på kort tid för att hålla oplanerade möten osv. Jag känner att det var ett bra möte, men jag skulle kunnat använda andra ord för att få det bättre. Nu är iallafall bollen inte längre i mina händer och jag ska fortsätta som jag gör nu och så får jag helt enkelt se vart det bär av. Jag håller alla tummar & tår som jag har. För jag vill inte tappa allt jag har just nu, för jag har hittat en plats som jag trivs på.
 
Sen efter mötet så hade jag tagit på mig ett splitt så jag tog mig hem och det blev lite tv-tittande och käka mat innan jag skulle tillbaka till jobbet (ja jag kan erkänna att jag powernapade också). Blev ett möte till efter jag kom tillbaka till jobbet sen körde jag stängning på kontoret och det hände lite allt möjligt. Ringt fastighetsjouren för att få ordning på en dörr, kände mig så smart när jag direkt kunde se vad felet var. Stolt ;)
 
Efter vi stängt kontoret åkte jag och Sofia till Mc Donalds och jag tryckte i mig en hel Big Mc och Co, brukar aldrig få i mig allt, men idag var jag tydligen extremt hungrig. Inte fått någon matkoma heller, bara allmänt seg i kroppen efter en lång dag.
 
Nu blir det soffan resten av kvällen. Imorgon är jag ledig och då måste jag få lite ordning här hemma, så det blir helt enkelt en sådan dag. Dom behövs ju ibland dom å. 

Måndagen 1 Maj.

I morse vaknade jag av att min telefon ringde tidigt på morgonen. Jag kan säga att det hann snurra många tankar i huvudet på de få sekunder det tog innan jag svarade, typ "har jag försovit mig, har jag missat åka till jobbet, vilken dag är det". Fick ett ganska glatt godmorgon när jag svarade med min "låtsas att jag varit vaken i timmar"-röst haha. Så istället för att ligga på soffan hela dagen har jag hoppat in och jobbat för en kollega, klart man ställer upp. Idag är ju dessutom röd dag vilket innebär lite extra cash vilket är bra. Det blev en skön promenad till jobbet, trots tidig timme så var solen framme och det var ganska skönt väder.
 
Jag har hunnit med en del administrativa saker, lite planeringar inför kommande medlyssningar och utvecklingssamtal. Jag har massor med fjärilar i magen inför ett möte jag ska på imorgon. Jag kan inte heller förbereda mig för jag vet inte vad som komma skall. Jag ska dock ta med mig den nyfunna självkänslan och göra det bästa möjliga! 
 
Nu blir det inte mycket mer än soffan och ögonen i ännu en ny bok. Denna gången går jag in på Camilla Läckbergs Lejontämjaren. Varvat med lite tv-tittande. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0