Gokväll!

Idag har jag legat på soffan i princip hela dagen, varit helt slut så jag har säkert somnat till på soffan fem gånger. Minst. Haft huvudvärk till och från hela dagen (började redan igår vid lunchtid) och jag tänkte att det kanske berodde på att jag druckit otroligt lite de senaste veckorna så jag tog en resorb, men de hjälpte inte de heller. Tagit huvudvärkstablett vid minst tre tillfällen idag och jag tänkte därför inte ta mig till innebandyn idag eftersom jag inte mådde vidare bra.
 
Dock vände mitt tänk vid åtta. Då bestämde jag mig att jag ska fan trotsa huvudvärken. Detta är sista innebandyträningen, och jag trodde inte de skulle bli så många som kom idag därför tänkte jag ta en för kontoret helt enkelt. Vi blev hela fem personer som kom dit idag så de va väl bra att jag kom också. Två mannalag och en avbytare i ena laget. Lite kul, lite jobbigt och lite skott på benen. Jag överlevde och under tiden jag spelade så hade jag ett av avbrotten av huvudvärken. Nu när jag kom hem så börjar de smyga på igen så två tabletter, ett glas vatten och några timmars sömn sen hoppas jag att de är helt väck till imorgon. Jag ska vara optimistisk. 
 
I övrigt har jag lite träningsvärk i kroppen så jag antar de lär bli lite värre imorgon tack vare att jag spelade innebandy idag också. Inget jag ska klaga på för jag vet det är bra för kroppen och jag vet att jag måste göra något åt kroppen om jag vill ha en beachbody när vi åker utomlands om tre månader. Så nu måste jag väl börja ta med mig träningsväskan till jobbet igen och ta mig till gymmet efter jobbet minst två gånger i veckan, annars kommer det aldrig hända något. Och nu är ju innebandyn dessutom slut och kommer väl åter till hösten.
 
Nej nu ska jag ta mig lilla ömma kropp och bädda ner mig i sängen, godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0