Tisdagen 30 Maj.

Helgen har varit bra. Först vart det ju jobb på fredagen och sen drog jag med Linnea och hade en väldigt trevlig middag med henne och en kompis. Efter att vi ätit och druckit lite mötte vi upp några andra kollegor och fortsatte dricka. Hann med två olika ställen innan vi avslutade kvällen på Estreet. Hade en riktigt trevlig kväll med massor av skratt. 
 
I lördags var jag inte bakis, men jag var så sjukt trött. Somnade på soffan hela dagen så jag gjorde inte mycket mer än titta på tv varvat med power naps. 
 
I söndags var det så bra väder och därför tog jag fram min solstol och satt på balkongen ett tag. När solen försvann från balkongen tog jag mig ner på gräsmattan ett tag. Fick även städat lite, tvättat och diskat.
 
Igår var jag tillbaka på jobbet igen och hela dagen gick så fort som det brukar göra på måndagar. Massa möten och jag hann inte med att göra mycket kändes det som. 
 
Idag kom Sofia och plockade upp mig sen tog vi oss till jobbet. Tiden gick ju ganska fort idag också. En del möten och annat plock sen var det dags att gå hem igen. Så nu är det dags för mig att bege mig till sängen, lägga mig tillrätta och fortsätta läsa "Släke" en spännande deckare som utspelas på Gotland. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0