Torsdagen 18 Maj.

Asså gårdagen. Jag hade så jäkla kul så jag ville att eftermiddagen inte skulle ta slut. 
 
Först gjorde jag ju en dag på jobbet sen åkte jag till Härnösand för det skulle vara innebandyturnering mot de andra två kontoren. Förra året förlorade vi mot båda kontoren och därför trodde jag det skulle vara samma i år. 
 
Vi mötte först Härnösand och det var en så otroligt rolig match. Vi gjorde många mål ganska snabbt och hela laget jobbade så otroligt bra. Matchen slutade 6-4 till oss så vi vann. 
 
Direkt efter skulle vi spela mot kontoret i Örnsköldsvik och precis innan fick jag höra att de skulle bli tuffare för dem hade ett toppat lag. Matchen började inte så jätte bra, vi låg under med 5-1 först, men vi gick alla in i full styrka. Jag tyckte det var så jäkla kul och jag gick all in och körde närkontakt med killarna i motståndare laget och vet ni, jag lyckades fälla två killar vid olika tillfällen ner i golvet och de kommer jag leva på i all evighet. Jag menar ni som känner mig vet att jag inte är så himla stor till växten och jag tror då man underskattar mig lite, men jag kände att jag gjorde bra ifrån mig igår. Och framför  allt hade jag skit kul. Matchen vände vi så det blev 5-5 vilket gjorde att vi direkt gick till finalen och fick möta de vinnande laget från den match som skulle vara efter. 
 
I matchen Övik och Härnta var det också ganska mycket närkontakt och personer som föll i golvet, men de blev också en hel del mål och Härnösand vann och blev de lag vi skulle möta i finalen. 
 
Dem gjorde ett mål ganska snabbt och efter en stund hade vi kvitterat till 1-1. Tyvärr så hann dem göra ett mål till innan tiden var slut så vi hann aldrig kvittera igen och blev därför tvåa detta året. Ett steg upp sen förra året och jag tycker ändå vi är de vinnande laget för vi gjorde flest mål mot Härnta, men jag vet också att det inte är de som gäller. 
 
Igår fick jag sådan lust att börja spela innebandy på riktigt, men jag tycker det är roligt mot killar, så vet faktiskt inte hur jag skulle känna mig i ett tjejlag så jag håller väl mig till att spela med jobbet för att det är kul.
 
Efter turneringen hade vi en after game på Apa åt god mat och drack öl. Sen tog vi en sista öl på Bishops Arms innan jag hoppade in i en taxi och åkte hem. 
 
 
Idag fortsätter min huvudvärk göra sig påmind, tagit tabletter 5 gånger på 24 timmar och den vill inte riktigt ge med sig utan kommer tillbaka efter några timmar igen. Idag får jag väl se till att dricka mer vatten och de blir inte så mycket annat gjort för vädret är värdelöst. Jag ska hålla mig inomhus och mest troligt under filten mest hela dagen för jag fryser så otroligt mycket. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0