Torsdagen 12 Oktober.

Lagom trött på hostan nu som inte vill ge med sig, medför mindre sömn och idag har jag faktiskt känt mig lite halv seg. Imorse pga att jag vaknade klockan sex och kunde inte sluta hosta, 45 minuter senare klev jag upp trots larmet inte skulle ringa förrän typ en halv timme senare. Kändes inte lönt att ligga kvar när det enda man gjorde var att hosta upp lungorna typ.
 
Väl uppe tog jag mig tid att koka te, göra vid mig, spela mobilspel och ändå hann jag med en tidigare buss. Tog mig till jobbet i lugnan ro och hann med en kopp te till. Hostmedicin och halstabaletter, men nej under eftermiddagen började jag känna mig anfådd vid varje hostattack, så jag valde att ta ut kompledigt i två timmar. Jag har sovit otroligt dåligt i två veckor och de är väl kroppen som säger ifrån idag. Jag känner mig ändå inte sjuk så att vara hemma sjukanmäld kommer inte på frågan. Smitta gör jag inte heller när det enbart är hosta. Dock sjukt störigt att inte kunna hålla en normal konversation utan att hosta minst en gång under snacket. Aja de försvinner nog snart.
 
Jag ser framemot helgen väldigt mycket. Imorgon har jag nog bara tänkt mysa på soffan framför idol, all by myself och det känns helt okej. Och på lördag har jag bjudit hit Emma och Malin på en liten vinkväll, ska bli himla trevligt. Och självklart Baileys, de är ett måste ;)
 
Nu står potatisgratängen och små puttrar på spisen så den är snart redo att slängas in i ugnen. I övrigt håller jag på med tvätten samt ska renbädda sängen, sen tänker jag inte göra mycket mer idag. Ett nytt avsnitt av Arne Dahl kommer stå för eftermiddagens underhållning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0