Fredagen 20 April.

Efter jobbet idag åkte jag förbi lägenheten för att sätta hänglås på förrådsdörren, lär nog inte förvara så mycket av värde i de förrådet eftersom det känns inte jätte inbrottssäkert. Jag är ju van vid ordentliga "rum" med dörr där man inte ser in på allt som finns där.
 
Jag var även in i lägenheten och kollade lite. Städningen kan jag säga att jag är lite besviken på, så det blir till att flyttstäda innan jag ställer allt på plats.Blir att skrubba inne på badrummet, torka ur alla skåp och dammtorka lite andra ytor innan för mycket är på plats. Golven får dammsugas efter flyttlasset är inne, och den delen sa jag faktiskt till killen att han kunde strunta i just för att vi kommer gå med skor och jag kommer behöva dammsuga om golven. 
 
I övrigt känns det lite overkligt att jag snart ska bo själv igen. Att jag dessutom ska bo i Helsingborg. Det kommer kännas tomt på nytt. Det tog ju bara tre år att vänja mig vid att bo ensam och nu behöver jag vänja om mig igen. Nej jag tror det kommer gå bättre denna gång faktiskt. För nu har jag redan gjort det en gång, plus att familjen är betydligt närmare så vi skulle kunna ses på en spontan kaffe när som ifall vi skulle vilja. Skönt och en lyx man inte tänker på när man är van vid att det är så, men jag som bott 90 mil ifrån min familj och kanske träffat dem 3 gånger per år tycker det är en lyx. 
 
Ikväll har det blivit soffhäng och tv med familjen som bor här. Haft lite tävling i vem vet mest, men missade början så hann inte få ihop så många poäng. Jag vann dock idag igen ;) Sen såg jag för första gången på programmet bäst i test och jag höll seriöst på att dö av kramper i magen pga så mycket skratt. Så nu kommer jag lätt plöja igenom alla andra avsnitt på SVT Play. 
 
Trots att det är lördag imorgon måste jag ställa larm. Innan sju ska jag hämta syrran och Jonathan, sen ska vi åka till Ullared och spendera både dagen och pengar där. Jag ser ju sjukt mycket framemot att shoppa loss, därför är jag lite rädd för att jag inte kommer hitta något. Att jag går därifrån med bara de där små sakerna som plockas på i början. Fast jag vill ha inredning och detaljer till nya lägenheten, så de hoppas jag på.
 
Får pappa rätt på bilen imorgon (för delarna han beställt kom idag), så kommer flyttlasset ändå gå iväg på söndag. Jag har insett att alla möbler jag haft i Sundsvall kommer inte följa med till nya lägenheten. För jag har andra saker jag vill ersätta de med och det är väl lite de som är grejen. Köp saker och ha det ett tag, sen kan man byta ut vissa saker mot nya saker. Wohoo!
 
Nu är det dags för mig att gå och lägga mig så jag är redo för den långa dagen imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0