Onsdagen 18 April.

Jag tar till vara på energin, för första gången på riktigt länge har jag ork och energi att göra saker efter jobbet. Vet inte om det beror på att jag kör en lång sträcka fram och tillbaka från jobbet eller om det är att jag är alert för alla nya saker på jobbet och att det håller i sig efteråt. Oavsett är jag riktigt glad över det. Livet blir mycket bättre med energi, för då orkar man göra mer än äta - sova - jobba. 
 
Idag efter jobbet åkte jag hem till Natha och hälsade på henne och familjen. Blev massa bäbismys och lite kaffe och snack. Något som det kommer bli en hel del av framöver också, speciellt då jag kommer närmare :)
 
Nu är jag hemma och det är bara att slänga huvudet på kudden med en gång. För imorgon behövs energi då det kommer hända saker non stop från de att jag kliver in på kontoret till dess att jag åker därifrån, plus att jag ska på besiktning av lägenheten. Pga bilstrul kommer jag dock inte ha någon möjlighet att flytta dit mina saker med en gång oavsett om jag får nycklarna imorgon vilket känns lite tråkigt, men det är ingen big deal för jag trodde ändå inte att vi skulle hinna med allt eftersom andra saker också händer i helgen. Vi får se, det känns som helgen är en bit bort och mycket kan hända till dess. Jag känner att jag är positiv i tankarna , stressar inte och tänker att allting löser sig. Dessutom är det inte jätte akut att flytta, de är bara att det är en rolig sak att få ställa i ordning allt och bli med lägenhet igen. 
 
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0