Söndagen 1 April.

Inatt var jag vaken ganska så sent och sov lite halvdåligt, detta då jag vaknade om och om av ingen anledning egentligen. Råkade sova förbi mina larm och vaknade till vid tolv typ. Det var ändå ganska molnigt på himlen, så jag kände inte någon jätte panik.
 
Jag sprayade kroppen med solskydd och sen tog jag väskan och gick mot stranden. Åt lite brunch i form av vegetariska vårrullar och sen la jag mig på stranden och solade/badade och läste hela eftermiddagen. Pga alla moln har det inte blivit någon stekning av kroppen idag, men lite färg har jag förhoppnigsvis när jag kommer hem. Det var varning på stranden för att bada eftersom de var en del vågor, jag tyckte bara att de var roligt plus vågorna var inte jätte stora. Det regnade även lite små droppar under en väldigt kort period. 
 
 
 
Vid halv fem kände jag väl att det inte fanns någon anledning att ligga kvar på stranden, så jag tog mig tillbaka till hotellet. Duschade av mig all sand och salt från kropp och hår. Sen blev det lite serier och runt halv nio mötte jag upp Mariell och Sebastian för en sista måltid tillsammans på denna resa. Det har varit roligt att umgås med dem här, det har inneburit för min del att jag vågat köra scooter här i Thailand, det har inneburit en massa skratt och väldigt mycket prat och några kvällar på balkongen med öl. Jätte trevligt verkligen. 
 
Nu börjar klockan bli mycket här i Thailand och det är dags för mig att packa ihop alla mina grejer. Kolla igenom alla väskor och låsa dom. Imorgon 9:30 ska jag vara nere i receptionen och få skjuts till flygplatsen. Jag ser verkligen inte fram emot själva flygresan. Jag tycker att resan hit var en dålig upplevelse. Tiden gick riktigt långsamt, platserna var otroligt trånga och sen att de blev så mycket turbulens under en ganska lång period var inte heller att hänga i julgranen. Denna resa ska ta 1,5H längre trots det är direktflyg precis som resan hit och därför befarar jag att tiden kommer gå ännu mer långsamt. 
 
Däremot så ser jag faktiskt framemot att komma hem igen. Det är mycket som väntar när jag kommer hem och det är kul. Framför allt längtar jag till inflytt i min nya lägenhet. Sen är det lite spännande vad för jobb jag kommer få då jag har lite bollar i luften som jag väntar besked på. Så att komma hem, även om det är till snö, känns inte så farligt. Ett nytt kapitel i mitt liv tar en början och det ser jag som något spännande.
 
Med det sagt - Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0