Söndagen 22 April.

Denna dagen har såklart sprungit iväg. Jag känner att jag hade velat ha en söndag till. För idag har flyttlasset gått till Helsingborg och jag kommer sova första natten i lägenheten.
 
Imorse vaknade jag redan vid nio och slog igång ett avsnitt av bäst i test på SVT play. Sen gick jag upp och möttes av att pappa redan hade varit iväg och hyrt ett släp och det var bara att börja packa in alla mina saker i bilarna. Omgång nummer 1 körde vi iväg vid halv tolv tror jag. 
 
In och ut sprang vi tills bilarna var tömda. Då var det bara att åka tillbaka till mamma och pappa och hämta resten av mina grejer. Tog en liten paus med frukost för de hade jag inte fått i mig under morgonen. Kände mig helt slut och illamående och lite sur, men med mat i magen fortsatte vi och allt blev lastat. 
 
Körde iväg lass nummer två, sprang återigen in och ut ur lägenheten. När allt var klart och pappa skruvat ihop matbordet hjälptes vi åt att få tvn på plats, sen sa jag hejdå till dem och körde till maxi och handlade lite. 
 
Jag har hunnit packa upp lite, men är såklart långt ifrån klar. Så det är ett stort kaos nu och just därför hade det varit skönt med en söndag till denna vecka haha. 
 
Nu blir det att duscha, slänga sig i sängen och varva ner efter en dag med mycket spring. Imorgon ställer jag inte larmet lika tidigt, för nu tar det inte längre 45 minuter till jobbet utan bara typ 15. Riktigt nice! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0