Lördagen 25 Augusti.

Jag vet att klockan har passerat 00:00 så det är egentligen söndag, men har inte hunnit sova än så räknar de fortfarande som lördag.
 
Imorse ringde larmet lite innan tio, men hann inte gå ur sängen innan mamma hörde av sig. Fick lite extra fart härifrån då. Mötte upp pappa och Angelika i Hyllinge där dem stod och pantade massa burkar/flaskor. Efter en stund kom även mamma och familjen Hinz (skriver så enbart för mamma sa så i sina sms, känns lite wierd att skriva men syster är ju ingen Svensson längre, nu e hon gift). Blev en runda inne i affären. Därefter åkte vi till IKEA där jag köpte mig en Hemnes byrå och sen till Jysk där jag köpte en skohylla. Tack pappa för hjälpen att transportera hem de till min lägenhet, utan dig hade det inte gått.
 
Körde sen hem till mamma och pappa för att syster bjöd halvt om halvt in mig, sen bjöd jag in Emil och Hillevi också. En extra tanke på dem då dem båda skadat sig under förra helgen och lillebror kom hem från sjukhuset igår så kändes bra att träffa dem. Efter omständigheterna mår dem båda bra och de är otroligt skönt!
 
Efter några timmar i familjens sällskap körde jag hem. Lämnade av syster och hennes familj hos dem och sen direkt hem. Började rensa ur hela klädkammaren som mest agerat förråd till mig. Det har faktiskt varit lite kaos där inne. Flyttade in min nuvarande byrå i klädkammaren och det gick bra trots att jag är både kort och utan muskler. Blev lite tv-tittande mellan varven och sen monterade jag ihop skohyllan. 
 
Här är lite före/efter bilder på hallen. De ser kanske inte så mycket ut, men känslan blev lite mer hemtrevlig efter åt. 
 
Säckakärran som gömmer sig i båda bilderna ska självklart inte stå där sen. Har dock fortfarande lite behov av den innan den kan återvända hem till pappas garage.
 
Imorgon ska jag fortsätta med mitt projekt av klädkammaren, samt montera ihop Hemnesbyrån så jag får tillbaka en tv-bänk i sovrummet. Samtidigt kommer jag få ny plats till kläder, vilket innebär att jag ska börja rensa i alla kassar med kläder som bara stått sedan inflytten. Och denna gången ska jag se till att rensa bort gammalt och trist och istället ersätta med nya kläder. Finns ingen anlednig att samla på sig sånt man inte kommer använda bara för att... Ut med de gamla och in med de nya, på alla sätt o vis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0