Söndagen 25 Februari.

Som alltid när jag ska göra någonting drar jag ut på det i sista stund. Idag har jag varit skit trött och har inte gjort många saker, mest chillat på soffan samt haft besök av nya hyresgästen som skulle kolla lite saker. Jag skäms ju lite att bjuda hit folk för det är sån kaos. Jag är inte pedantisk av mig, men för de betyder det inte att jag trivs i kaos som det är just nu. Garderoberna är ganska så tomma nu och mycket av kläderna hänger liksom på soffan i väntan på om det är kläder som ska användas närmsta tiden och packas ner i resväskan eller om de kan ligga i lådor tills jag hittat nytt boende. Ja det är lite kaos nu. 
 
Igår fick jag i alla fall tvättat allting, även gardinerna kom ner och blev tvättade och ligger nu nerpackad inför flytt. Jag skickade ut ett antal massmail kring lägenhetsletande och hoppas att någon hyresvärd nappar och ger mig ett boende ganska omgående. Skulle vara skönt att få packa upp allting igen. Få ordning i livet på nytt.
 
Så kvällen kommer bestå av att titta på TV och fortsätta packa. Får dessutom besök om ca en timme då jag skänker bort en full påse med mat efter en rensning av frysen. Känns bättre att ge bort än att slänga då en hel del påsar är oöppnade.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0