Tisdagen 26 Juni.

Här har det stått still, men livet har gått vidare ändå. Helgen spenderade jag min min familj. Först blev det midsommar firande med Nathalie och hennes familj på fredagen. På lördagen åkte jag hem till mamma och pappa för att bara umgås lite med dem.
 
Söndagen var en dag för mig själv. Jag åkte visserligen till IKEA och handlade lite. Åkte även inom jysk för att köpa en förlängning till gardinstången så jag kan få upp gardiner i vardagsrummet. Snart så! Haha.
 
Kom hem och monterade ihop bokhyllan jag köpt och började få upp en del av hela min samling pocketböcker. Jag har över 100 pocketböcker och hälften är nog olästa, ändå köper jag fler så snart jag kan fynda. Älskar böcker, speciellt pocket för dem är så enkla att ta med sig.
 
Hann med lite sol ute på min lilla gräsmatta och först på kvällen intog jag soffan och lite game of thrones.
 
Igår var jag tillbaka på jobbet efter ledighet och det kändes verkligen som att komma dit och gå hem. När jag väl skulle gå hem frågade jag mig själv vad har jag gjort idag? Hehe. Men ja jag hann med en hel del.
 
Nu blir det att sova innan det är dags för ännu ett nytt arbetspass. Och vem vet, kanske det blir lite fotboll efter jobbet. Kanske vi går vidare, kanske vi åker ut. Heja de gör jag oavsett. Skulle vara roligt att se vårt landslag gå vidare för en gångs skull. 
 
Godnatt. 

Torsdagen 21 Juni.

Seriöst! Vilken träningsvärk jag har idag. På jobbet har det ändå gått bra, men det är väl för att jag har rört mig mer. Efter jobbet åkte jag inom ICA Maxi och handlade lite. Väl hemma plockade jag fram lite godsaker och la mig på soffan för lite game of thrones.
 
Nu kan jag knappt röra mig. Alltså jag vet att de kändes jobbigt igår, men jag tyckte de var ansträngande. Inte att det tog på något speciellt ställe. Idag verkar det dock som de tog mer än de kändes igår, för idag har jag ont i låren, rumpan, magen, ryggen, axlarna och armarna. Helt sjukt att hela kroppen värker, men så otränad är jag. Haha. 
 
Crosstrainern har kommit fram i lägenheten och jag tror det är dags för mig att börja använda den igen. Någon gång i veckan. Behöver röra mig och behöver lite kondition, för min kondition är sämst. 

Onsdagen 20 Juni.

Idag blev det en kort arbetsdag på kontoret. Vid lunch åkte jag till klippan där vi skulle ha teambuilding. De var en riktigt rolig dag. Började med att gå vilse. Sen gjorde vi lite övningar och därefter drog vi till fyshuset, ett gym. Där blev det verkligen tungt. Jag är kanske lite vinnarskalle ändå för jag pressade mig själv för jag ville inte vara anledning till att vi förlorade. Hade det enbart handlat om nog själv hade jag inte gett så mycket. Men det var inte slutändan värt det för mitt lag vann tävlingen vi hade. Helt slut efteråt och kände att jag aldrig vill sätta min fot på ett gym igen, men nu när jag sitter hemma känns de faktiskt skönt. 
 
Vi avslutade dagen med lite mat tillsammans innan vi delade på oss och körde hem. Jag var egentligen i tankarna att hälsa på mamma och pappa, men jag var helt slut så de blev raka vägen hem och in i duschen. Nu blir det ett avsnitt game of thrones, sen ska jag nog i säng. 

Tisdagen 19 Juni.

Goddagens tänkte jag skriva, men det är snarare godnatt från min sida. För här ligger jag i sängen, redo att slänga huvudet på kudden för några timmars sömn. 
 
Helgen gick i ett. Jag hann umgås med mina båda familjer, mysa med bäbisar och bara känna hur underbart allt är. Ibland blir jag lite rädd, jag tänker när kommer nästa smäll, för såhär bra kan det inte vara hela tiden. Men jag är tacksam, för mitt liv är underbart både privat och på arbetsplatsen. 
 
Två arbetspass gjorda denna vecka. Bara två kvar innan det är helg. Imorgon kör jag halvdag, sen är det teambuilding som står på schemat - spännande, de ska bli kul.

Lördagen 16 Juni.

Igår efter jobbet gasade jag hem till mamma och pappa för jag var bjuden på middag. Hela syskonskaran skulle finnas på plats, även syrran som nu mer bor i Småland. Morfar var också på plats och min systerdotter. Så lite bäbismys, god mat och lite snack.
 
Idag åkte jag hem till Natha och hälsade på hos hennes familj. Vi åkte iväg på en liten utflykt sen blev det grillning därefter ett litet dopp i jacuzzin. Nu är jag placerad i min soffa och det kommer inte hända mycket mer. Jag är ganska trött idag. 

Tisdagen 12 Juni.

Idag efter min arbetsdag åkte jag och hälsade på Natha och hennes familj. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad. Jag föddes in i den bästa familjen och jag har haft turen att hitta en lika bra extra familj som jag nästlat mig in hos.
 
Jag har fått skratta en hel del, jag har fått mysa lite och jag har insett att det är drygt två år sedan allting vände och mitt liv gick uppåt och har hållit sig så. Och nu känner jag att jag är helt rätt. Jag har två familjer som jag har så mycket kärlek till.
 
Nej nu är det dags för mig att sova, sen är det tillbaka till jobbet. Och även de känns bra, jag har en roll jag verkligen trivs med där utvecklingsmöjligheter finns. Ett sätt för mig att fortsätta växa som person både på arbetsplatsen och privat. 
 
Godnatt! 

Fredagen 8 Juni.

Då var denna arbetsvecka över och jag har öppnat en öl. Så de innebär att jag kommer inte ta mig någonstans ikväll. Det blir egentid och det blir hemma som gäller. Sen om jag motförmodan vill köra iväg imorgon är det fritt fram även om fokus ska ligga på hemmet denna helg. 
 
Ikväll blir det bakad potatis med kycklingcurryröra, smaskens. Och till de blir det mest troligt lite serier. En bra och lugn kväll. 

Onsdagen 6 Juni.

Idag har jag varit på stranden med mamma, pappa och Angelika. De blåste en del, men det var ändå skönt. Med undantag från när Angelika höll på att kasta snäckskal på en. Haha.  Efter stranden blev jag bjuden på middag och sen hann jag med några minuters powernap på mamma och pappas soffa innan jag begav mig hemåt.
 
 
I helgen är jag tvungen att prioritera mitt hem. För jag har fortfarande massa flyttlådor som står och gömmer sig i olika hörn i lägenheten trots att jag bott här i ca 1,5 månad. Så istället för att sticka ifrån kaoset varje ledig dag jag har, är det dags att få ordning så jag kan börja bjuda hit folk. 
 
Nu blir de lite serier och läsning innan jag ska sova. 

Tisdagen 5 Juni.

Godkväll!
 
Inatt vaknade jag av att telefonen plingade till och då fick jag meddelande från syrran att jag blivit moster, min systerdotter föddes igårkväll 23:18. Jag är så himla glad för min syster och Jonatans skull, jag vet ju hur mycket dem längtat efter henne. Desto mer nu den senaste veckan eftersom hon gått över tiden. Nu är Dahlia äntligen här och jag är helt säker på att hon kommer bli över öst med kärlek från familjen.
 
Så idag när jag slutade min arbetsdag (försökte till och med gå tidigare, men de lyckades jag inte med) åkte jag först inom systembolaget för att hämta ut mina två flaskor bubbel som jag beställt samt köpte jag en alkoholfri bubbelflaska åt syrran. Sen åkte jag till sjukhuset och irade runt där ett tag innan jag hittade rätt. Väl på förlossningsavdelningen fick jag hälsa på två stolta föräldrar och en liten liten flicka. Jag fick även gosa lite bäbis, men man känner ju sig allt annat än självsäker när man ska hålla denna lilla kroppen i sina armar. De var länge sedan jag höll en så liten en. Tror faktiskt inte jag hållit i en så liten bäbis sedan jag själv var barn och fick hålla mina små syskon sittandes i sängen. 
 
Tror det kommer vara väldigt mycket bäbismys under sommaren, dels min systerdotter och dels min guddotter. Just nu känner jag att hela mitt liv är fyllt med kärlek, nu saknas bara mannen i mitt liv. Fast han kanske är ett annat kapitel.
 
Jag har bosatt mig hemma hos mamma och pappa ikväll och nu väntar lite serier innan jag ska sova.

Måndagen 4 Juni.

Förra veckan var ganska hektisk. Att ha ett fullsmockat schema samtidigt som huvudet inte riktigt hänger med pga förkylning är inte riktigt en bra kombination. Trots detta blev det en lyckad arbetsvecka. Trots detta blev det en riktigt bra helg.
 
I lördags var det dop för min guddotter, en riktigt fin dag med massor med kärlek. Underbart väder, god mat och härligt sällskap.
 
Igår åkte jag hem till mamma och pappa. Jag var helt slut i huvudet när jag kom dit, jag kände mig slutkörd och jag var lite halv less och jag behövde nog bara kräka av mig lite till dem. Ibland behöver man bara prata med någon som lyssnar utan att riktigt behöva några svar tillbaka. 
 
Vi käkade lite pizza sen somnade jag på soffan hemma hos dem medan dem kollade på Tarzan. När jag kom hem blev det lite tv och de sista som behövdes för att göra arbetsveckan 100% klar.
 
Idag klockade jag ut ungefär i rätt tid, några minuter över. Jag körde hem och tog hand om disken, klippte min lilla gräsplätt  Nu blir det bara tv resten av kvällen. Koppla ifrån. Egen tid. Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0