Tisdagen 27 Mars.

Godkväll! 
 
Idag tog jag ytterligare en sovmorgon. Det känns som jag gör det varje dag nu, så vet inte om jag kan kalla det sovmorgon längre haha. Jag hade bestämt med Mariell och Sebastian att jag skulle komma förbi deras hotell vid ett idag, så skulle vi hyra scooter och köra till en strand. 
 
Då jag såg på google maps att det inte skulle ta mer än tjugo minuter att gå till dem, valde jag att gå istället för att ta en tuktuk. De gick nog snabbare än tjugo minuter tror jag. Mötte Mariell och Sebastian precis i ingången till deras hotell, dem hade precis fixat en scooter till sig. Så vi gick in på deras hotell och hängde vid poolen lite. Åt lite och drack lite fruktshake. Efter ett tag kände vi oss redo att bege oss mot stranden så jag gick ner och hyrde en scooter jag med. 
 
 
Det kändes osäkert i början, inte trafiken i sig då den väg vi körde på var ganska lugn. Jag har dock inte kört moped på länge, så jag var lite nojig att jag skulle slira och trilla. Svängarna i nedförsbackarna var läskigast att köra i, men jag tyckte ändå de gick bra. Körde dock inte snabbt eftersom vägarna var väldigt kurviga, hellre säkert och tryggt än att köra fort. 
 
Vi körde till en strand som jag nu inte kommer ihåg namnet på, tog vars en iskaffe och vatten sen var vi på stranden till solen började gå neråt. Körde tillbaka hem och då började det även mörkna till lite. Jag följde med till deras hotell och sa hejdå, sen körde jag själv tillbaka till mitt hotell och såklart körde jag vilse de första jag gjorde vilket gjorde att jag hamnade på en större väg och desto längre bort jag kom desto mer vilsen blev jag. Tillslut stannade jag till på vägen och vände och körde tillbaka mot de håll jag kom ifrån, körde ner på någon mindre väg och frågade om vägen tillbaka till mitt hotell. Ett litet äventyr i sig att hitta hem haha. 
 
Nu har jag duschat av mig salt och sand och känner mig återigen lite fräschare. Mitt brända ben fjällar och jag kan liksom dra av skinnet. De är roligt samtidigt som de ser lite äckligt ut. Bättre och få bort de nu så jag kan få tillbaka färgen på benen än att jag fjällar av de när jag väl är hemma.
 
Jag skulle egentligen checka ut från detta hotellet imorgon, men jag har valt att stanna två extra nätter. Inte för att hotellet är de bästa jag bott på (snarare så att hotellrummet luktar unket och är något jag inte riktigt trivs i), men jag orkar inte riktigt hålla på att flytta runt utan detta känns bekvämast för stunden och de kostar inte så mycket heller.
 
Nu blir det lite chill och om drygt en timme ska jag möte upp Mariell så ska vi käka tillsammans. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0