Kommer inte kunna gå imorgon!

Redan innan träningen hade börjat kände jag ju typ "träningsvärk" eller något i ena låret, vilket är konstigt för jag gjorde inget slitsamt igår (; haha..

Sen begav vi oss iväg på träning, blev uppvärmning med fyrkanten som vanligt, sen två varv med lite hopp och sånna saker. Sen sprang vi kortsidan av planen med nedtag och sånt, sprang baklänges vilket tog på låren något fruktansvärt för jag springer typ på tå då och då spänns låren och ja det gav träningsvärk kan jag säga...

Körde lite turneringar på liten plan med små koner till mål, väldigt roligt faktiskt. Lite anfall&försvar vid insparkar o sånt. Fick en jävla (ursäkta svortdomen, men vissa gillar ju de (; hah) boll rätt bak i huvudet , en kass nick japp men de small och jag såg nästan stjärnor så ont d gjorde. Konstigt man hellre har ballerina fötterna upp än kör fram huvudet (; fick dock in en boll men den tog på knäet så d är typ svullet (ja gud va jag gnäller haha).

Sen spelade vi på dom stora målen och det gick riktigt riktigt bra på träningen idag. Alltså jag blir bara så himla glad när det blir så bra! Älskar fasen denna träningen något enormt.. Björn & Pidde gör ett bra jobb med oss tjejer kan jag tycka! Och vi tjejer är såå bra, vi kommer äga sen när vi väl börjar serien (; hihi.. Hoppas jag! Klart..

Men ja spagettiben fick jag på träningen, stretcha låren så mycket jag kunde när det fanns tid men träningsvärk något fruktansvärt, när vi hade paus och jag skulle på toa var jag t.o.m rädd att jag inte skulle kunna resa mig igen (; hahaha. Vet överdriver kanske lite, men så illa är det jag lovar. Imorgon går jag som en gamling som tappat rullatorn eller något :P

Men det var riktigt skönt, verkligen. Längtar redan till tisdag. Mer än till helgen t.o.m :O Hur det nu går ihopa. Hehe, men det säger ju bara hur skönt & kul det känns med fotbollen. Bra något fruktansvärt alltså (: hihi..

Nej nog snackat om detta va.. Ska hoppa i duschen nu iallafall för det har jag inte fått tummarna loss o gjort ännu, men mat har jag fått i magen. Syrran & jag tog varsin hemmagjord pizza bit från frysen och tinade upp o krängde. Är mätt som bara den nu, biten var nog större än jag trodde (; höhö..

Aja, men vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0