Måndagen 31 December.

Nu är vi inne på årets sista timmar och jag sitter på kontoret här i Hurghada med servicetelefonen bredvid mig och är mega förkyld. Jag kan väl säga att jag väntar lite på de senare timmarna för jag vill hem och göra mig fin. Vad det är för dag idag kan ju ingen missat och ikväll har jag anledning att klä upp mig. Har dessutom sedan en tid tillbaka inhandlat en fin nyårsklänning och fina bling heels så ja. Det blir nog en bra afton.
 
7 rätters meny på Bordiehns och sen blir det papas efter det, kanske inte all in eftersom vi har arbete imorgon också men lite kul får man ju ha (:
 
Kan dock tycka att förkylningen kan ge sig, jag är ju lika gnällig som en man när det kommer till förkylningar då jag inte blir sjuk ofta och förkylning brukar vara det värsta.

Sötaste mamma!

När man minst anar. Jag brukar lägga upp sånt här på mammas facebook utan någon respond men kolla här , lite överraskad! Älskade mamma skulle dessutom slå in dom till mig (:
(Have2have är källan för de flesta skor jag lägger upp.)
 
 

Söndagen 30 December.

Har varit på Mahmya hela dagen sen har jag haft kontorsarbete i 3 timmar för att göra välkomst material till imorgon plus tagit emot servicetelefonen som är min nu i några dagar med undantag för imorgonkväll-natt då jag är fri från den och kan dricka alkohol! 
 
Mått illa hela dagen och det känns ju mindre kul! Men nu är vi hemma väntar på mc donalds mat och sen ska vi ha ett möte här i rum nummer 18. Imorgon är det nyår woopn woop!
 
Ps mamma är världens sötaste! <3

Say hello to my little friend!


Pollymys igår.

 

Lördagen 29 December.

Godmiddag! Är faktiskt ledig idag så jag har städat lite i lägenheten, eller jag håller på att tvätta och har diskat undan lite. Städat min hörna med papper/skräp och bara njutit av min lediga dag.
 
Imorgon ska jag njuta på arbetstid för jag ska åka till Mahmya imorgon och det ser jag framemot! (:
 
På måndag är det minsann nyårsafton och jag vet inte riktigt hur jag ska ha mitt hår, så det får bli måndagens i-landsproblem. För klänning och skor är ju redan bestämt! Woop woop (:

Kamelstek med chokladsås.

Jag, Linda, Julia och Louise drog på fishspa, aldrig testat de förr och det var ju ganska underhållande. Dog nästan när jag satte fötterna i vattnet. Kändes som små stötar så till en början fick jag ta upp fötterna men tillslut vande man sig och de va ganska nice!
 
Gick sedan till Bordiehns och åt middag. Tog en jägarschnitzel med kroketter och champinjonsås, gott! Anna tog kamelstek med choklad/chilisås. Jag frågade om jag fick smaka så idag har jag för första gången ätit kamelkött och det var faktiskt helt okej! Chokladsmak var dock lite märkligt men det funkade helt gott.
 
Jag, Louise, Linda och Anna gick hela vägen hem från marinan, det händer i princip ALDRIG. Tar alltid taxi för jag brukar tycka det är för långt att gå men det var en hygglig tur och de va ganska kul också. Full av skratt!
 
Tack för ikväll mina damer (och Stefan).
 

Jag dör av hunger!!

Varit iväg i Sahl Hasheesh hela början av dagen för att besöka en del av våra hotell. Sen har jag suttit på kontoret och gjort vissa saker och sen haft samtal med min SS innan jag skickade iväg min ansökan inför sommaren. Så nu får vi väl vänta och se vart det bär av i sommar. Hade velat ha med mig några från detta teamet till nästa säsong! Kommer sakna många!!!!!!
 
Nu har jag snabbt gjort min avräkning. Är ledig imorgon sen ska jag till Mahmya på söndag, awesome! :D

Mitt 2012.

Innan året började så sa jag att 2012 skulle bli mitt år. Jag hade ganska rätt faktiskt, fast jag tror nog inte jag trodde det var såhär jag menade förra året. Jag kan ju inte helt se in i framtiden, bara kändes som 2012 skulle bli ett bra år för 2011 var ganska händelselöst. Hela livet har varit en dvala typ.
 
I Januari fick jag pga platsbrist gå från min fasta tjänst hos MP. Jag tänkte att jag ska minsann inte vara deprimerad i Sverige, då åker jag hellre och är deprimerad i Thailand. Så jag började planera min resa. 
 
I Februari, den 19 åkte jag mot mitt livs äventyr. För jag har väl aldrig rest så långt bort ensam förut. Aldrig varit borta så länge heller förut utan sällskap. Jag hade inte direkt en plan i heller. Jag hade en flygbiljett tur och retur that's it. En månad skulle jag stanna borta. Jag flög ner, träffade två helt underbara människor som sen blev mina plastpäron! Dessutom fyllde jag ju år på min riktiga födelsedag.
 
 
I Mars var jag fortfarande i Thailands. Jag fick ett glatt mail ifrån ett resebolag som ville att jag skulle komma på en intervju i April. Jag svarade nere i soliga Thailand vilken dag som passade bäst och njöt av min resa. Jag fick rida på elefant, klappa en tiger, forsränning eller vad det heter, bada i vattenfall, backpackade i asien som varit en dröm sedan jag var typ 17 år. Så jag kan säga att jag var glad. 
 
 
I April så blev jag även kallad på en andra intervju åt ett annat sällskap. Så jag hade nu två resor upp till Stockholm planerade. Gick först min första intervjun, åkte hem och åkte sen upp igen någon dag senare. Blev kallad på en liten kurs i stockholm och var ganska nervös. Höll tummarna på att det skulle gå hela vägen. Tre dagar senare fick vi besked och jag skulle 2 veckor senare befinna mig på Skiathos, en grekisk Ö. Hela mitt liv vändes upp och ner. Allt jag kände till skulle lämnas bakom mig och ett nytt "mitt livs äventyr" skulle ta en början. 
 
I Maj hade jag väskorna färdigpackade och åkte upp till Stockholm för att spendera natten på radison blue hotel (arlanda) sen på morgonen skulle flyget gå till Skiathos. Jag möttes av mina nya kollegor och välkomnades till en värld jag aldrig varit delaktig i förr. 
 
 
Hela sommaren spenderades på ön och jag lärde mig nya saker och ställdes för nya utmaningar hela tiden. Jag hade den bästa sommaren på mycket länge. Jag åkte hem på 10 dagars semester då tråkiga nyheter hemifrån gick mig att behöva åka hem till familjen. Det är trots allt dem som är viktigast för mig!

 
Vi skulle söka nya destinationer inför vintern och jag trodde aldrig jag skulle få en destinaton då det är svårt som första säsongare så jag började nästan planera min vinter hemma. Sen kom beskedet och jag fick veta att jag skulle spendera min vinter i Hurghada, Egypten. Det var faktiskt med blandade känslor jag tog emot det. Men jag tackade ja, började läsa lite och såg våra utflyktsprogram och blev imponderad över vad man faktiskt kunde göra. Hade väl inte direkt någon koll på vad Egypten faktiskt var.
 
I September lämnade jag Skiathos och hann komma hem till Sverige och packa om väskan, kramas med familjen sen var det dags att åka till nästa destination. Jag kom ner och var en av de första guiderna på plats. Sen matades det in fler och fler. Vi insåg ganska snabbt att vi var team awesome och vi gick ihop väldigt bra!
 
 
Självklart kommer lite hemlängtan ibland, speciellt när man är i ett land som är väldigt olikt det man är van vid. Kultur, religon, ja det mesta är olikt. Det som är jobbigast är att jag inte kan äta den egyptiska maten, allting smakar konstigt. Så jag säger att jag har ätstörningar, får gå på mc donalds hur många gånger som helst och det känns ju inte mega bra.
 
Kollegorna är fortfarnade underbara och jag är väldigt glad för dem jag har runt omkring mig. Jag är glad för att vara här för jag tror man utvecklas extremt mycket i detta landet. Sen har vi ju utflykter som är väldigt tunga som ger en ännu mer kunskap. Så jo nog utvecklas och utmanas jag !
 
December månad är här och vi börjar närma oss slutet av 2012. Kan nog säga att mitt år har varit freaking awesome och jag ångrar ingenting som har hänt detta året. Det är nog inte särskilt ofta jag faktiskt kan säga det. Men jag tror att alla mina stora snesteg blev lämnade i 2011 och 2012 har varit i princip felfritt. Gotta love that!
 
Julafton blev dessutom bättre än förväntant. Allt tack vare Skype som jag nu också insett är något väldigt underskattat. Fick skype'a med familjen och hade det allmänt bra! Spela julklappsspelet för första gången och roffade åt mig 6 paket. Så jag var lycklig! (;
 
 
Nu är bara frågan "vad ska år 2013" bjuda på för att slå detta året. Något måste ju komma. Är det kanske detta året jag kommer komma underfunn med vad jag vill göra i framtiden, få en stabil tillvaro och träffar Mr Right? Ingen som vet..

Fredagen 28 December.

Nu börjar dagarna ticka ner mot nyårsafton. Idag är det dessutom löning för oss så nu kan jag föra över resterande pengar från förra lönen, äntligen kan jag spara lite! Dock har jag spenderat mycket pengar denna månaden, julklappar och massa shopping. Shopping är terapi för mig!
 
Hade jag varit hemma hade jag lätt köpt dessa då dem är på rea och kostar typ ingenting längre. Källa.

Godkväll!

Imorgon ska vi skicka in våra ansökningar om sommardestinationen och jag har fortfarande inte kommit på mina svar. Jag är i behov av att åka hem på semester, så jag kan väl inte riktigt tänka mig vart sommaren ska spenderas redan. Det är ju dessutom ca 3 månader kvar här.
 
Nåväl. Imorgon är det ut på olika hotell sen ska jag ha samtal med Linda, kanske jag kan räta ut mina frågetecken efter det annars får det ju bara bli något. Sen är jag ledig på lördag igen. Sen på söndag hoppas jag verkligen på Mahmya!!
 
Sen är det servicetelefonen som blir min på söndagkväll.

Bara för det blev ett bra svar.

Jag gör en Egoina enbart för mitt svar faktiskt blev bra. (och vi har då ändrat 2012 till 2013)
"Hon lade armarna om hans hals och kysste honom igen." 

Torsdagen 27 December.

Det är snart nyår och detta är nog första året sedan jag var liten som jag faktiskt ser framemot det. Jag är en sådan person som annars lika gärna kunnat sitta hemma i joggingbyxor och de två senaste åren har jag faktiskt försökt men förrförra året drog Nathalie mig ur soffan och jag hängde med henne och förra året gick jag istället på hemma fest i Perstorp. Anledningen är enkel, nyårsafton är så överskattat. Alla säger det kommer bli så freaking bra men det slutar alltid i kaos och det är inget speciellt, nytt år blir det varje år!
 
Detta året är jag i Egypten och jag har ju dessutom för första gången fått en fin nyårsklänning och fina bling skor! Jag var ju så duktig och köpte dessa i början av december. Hade jag inte haft kläderna hade jag kanske inte brytt mig så mycket om nyår detta året heller. It's all about the clothes! haha.
 
Planen är väl en fin 7rätters meny på Bordiehns i nya marinan och sen får man se vad som sker. Hela teamet jobbar ju den 1 januari så ingen kommer väl gå helt all in. Kanske inte så kul dagen efter tänker jag.

Disco i rum #18.

Var redo att gå i säng efter Kairo turen. Satt och tittade på Grimm när tjejerna kom in. Nu har vi fullt disco. Ska försöka dansa bort min huvudvärk som jag nu haft sen klockan tre. Fick två huvudvärkstabletter av ett gästsällskap men det hjälpte inte helt. Kanske högmusik, tjejflumm och skratt är rätta medicinen?

Dagens kameltur vid pyramiderna!

 
 
 
 

Min söta roomie.

Hade ju fått ett väldigt sött meddelande från min söta roomie "imorse" när jag öppnade dörren till mitt rum. Där hade hon lagt en liten lapp och ett choklad till mig. Sen möttes vi ifs i hallen, hon skulle precis gå och lägga sig och jag skulle gå upp. haha (;
 

Sommar destination.

Har ju fått ansökningarna inför sommaren och ska skicka  iväg våra papper inom 2 dagar.  Jag har fortfarande ingen aning om var jag vill åka eller vad jag vill göra. Så det är hyfsat svårt. Fast idag hade jag dator med mig till Kairo just för att jag skulle kunna sitta på vägen hem med datorn och läsa lite destinationsbeskrivningar. Fast det är lite jobbigt när man har huvudvärk sittande i höger öga bak mot örat och hela den vägen. Så jag ska stänga ner datorn och vila lite. Några timmars buss resa till sen är vi tillbaka i Hurghada igen. Vilket fantastiskt gäng jag haft med mig idag! 
__
Ive got 2 days to decide where I want to go this summer. Right about now I have no idea. I think I need to come home first, cause I miss home a little bit. But now Im gonna close my computer cause my headache is killing me softly. A few more hours and then we're back in Hurghada again. Been a super nice trip to Cairo and my guests have been the best!

Mitt huvud!

Då är Kairo lämnat för denna gång, nu har vi bara en lång bussresa kvar innan vi är hemma i Hurghada. Sov i princip ingenting inatt och på vägen till Kairo gick det inte heller sova så när dagen sen började ta slut så startade en huvudvärk träda fram och nu mår jag ganska illa också. Kan visserligen vara för jag i princip inte ätt något idag.
 
När jag kommer tillbaka till Hurghada ska jag också bestämma mig om jag orkar gå all in ikväll. Papas har fixat White sensation ikväll och jag är ledig imorgon så jag BORDE dra ut och festa järnet. Men får helt enkelt se hur jag känner mig när jag kommer hem. Är ju x antal timmar kvar...
 
Men de har varit en bra dag (:
 
update:
en timme senare sitter vi vid kvällsstoppet och jag meddelar gästerna att jag inte följer med av för jag har sån huvudvärk. Flera av dem söta erbjuder sig att ge mig huvudvärkstablett och säger att "Du har ju tagit hand om oss hela dagen" . Blir man glad eller?

Onsdagen 26 December.

Jaha godmorgon? Här sitter jag och håller på att göra mig redo för att möta upp bussen och åka mot Kairo med mina gäster. Helt seriöst så har jag inte fått sova någonting alls inatt och det känns piss! Jag kan inte somna tidigt och nu kände jag mig inte direkt förberedd på turen eftersom jag egentligen skulle ut på hotellen och träffa gäster "imorgon/idag" men sånt är det ibland att man måste vara flexibel. 
 
Kan ju erkänna att jag mycket hellre legat kvar i sängen då jag börjar bli väldigt trött men nja riktigt så bra har jag det inte. Ska ta och packa färdigt väskan och sen sticka till Bella Vista och möta min buss.
 
Ha en bra dag så hörs vi!
__
I havnt slept much this night but now its a new day and in about 10 minutes Im gonna go and meet up with the bus that will take me and my guests to Kairo.

Hur söt är min pappa egentligen?


Som ett bubbligt vin.

Ibland så bara bubblar det under ytan och allt man vill är att säga något. Men ibland är det bättre att hålla tyst. Jag har lärt mig från mina misstag. Jag är en person som pratar för mycket och det ska jag ju inte göra om igen. Ändå känns det som jag inte kommer få ro förrän jag bara gör ett Ronja Rövardotter-skrii ..

And this is my day.

Hade ett IM imorse och det gick ju ganska bra faktiskt! Sen va det en sväng inom kontoret och sen på bussen för att åka runt på shoppingtur med gästerna. Haft en hygglig och rolig dag idag. Har själv shoppat lite så jag är glad! (;
 
Har fått blivit insatt att köra Kairo inatt så jag blir hämtad 01.20 inatt så jag borde gå och lägga mig men har precis kommit hem. Varit en sväng på metro och fyllt på mitt förråd med Redbull och sen gick vi till Linda och Anna för att hämta lite julmat. Skinka!! (För de åt vi ingen igår). 
 
Hoppas ni alla haft en fin jul!

Tisdagen 25 December.

Godmorgon! Jag hoppas att alla har haft en fin julafton tillsammans med personer som dem tycker om! Det har jag. Jag fick ju skype'a med familjen under deras julklappsutdelning fick panik varje gång internet'et disconnectade. Men vi fick tre skype runder sen skulle jag ju fixa mig till julmiddagen. Jag anser faktiskt att skype är väldigt underskattat. Det ger mer känsla att få se dem än att bara prata med dem! Fler skype-träffar for sure.
 
Kvällen var underbar, spelade julklappsspelet och jag fick 6 paket. Jag tror jag valde en bra plats för alla var så stressade och tog oftast paket från dem som satt närmast vilket betydde att min hög faktiskt kunde växa ganska bra ;D Här kommer mina paket.
 
 
Polly påsen är jag nog mest glad över för det är en nyhet jag inte ens hört talas om (:
ps, fick även en undervattenspåse och en twix men fick inte plats i bilden :P
 
Nu ska jag göra mig redo för ett IM på Bella Vista sen är det shoppingturen i eftermiddag. Ha en fortsatt god jul mina vänner! Nu har vi nästa steg att se framemot och det är Nyår. Jag har ju en fin klänning och fina skor för en gångsskull så jag vill känna mig lite fin denna afton! :D

Jule-fin i jule-tid.


Julafton över förväntan.

Kom hem från flygplatsen och försökte få mitt internet att fungera. Fick igång skype och videosamtalade med dem där hemma. Blev känsligt och jag blev klart ledsen men hellre se dem på julafton än inte. Tre försök för det bröts hela tiden sen var jag tvungen att hoppa i duschen för att hinna bli klar till vår julmiddag här i Hurghada.
 
Ner till Linda & Anna där dem hade platsen åt oss. Anders hade fixat den goda maten och vi alla åt och var glada. Någon shot och sen tog jag och hämtade min dator så skype'ade vi med Joakim under tiden som vi skulle lista ut vem som var våra secret santas. Jag var awesome för jag lyckades lista ut vem som var min (; woop woop.
 
Nu ska vi snart göra julklappsleken sen blir det något annat spel sen är det väl snart dags för sängen. Men jag måste säga att det är över förväntan. Jag visste de inte riktigt skulle bli som en familj med julen men riktigt bra ändå! (:
 

Ett himla tjat.

Men jag hade väldigt gärna befunnit mig i Sverige just nu. Det är julafton och jag vill inte vara ifrån min familj. Har bestämt skypeträff efter Kalle Anka (om jag kommit hem tills dess), så får jag vara med i deras julklappsutdelning. Jag kommer börja gråta that's for sure!
 
Vi har ju fått ansökningarna inför sommaren nu också. Jag är så kluven på vad jag ska göra med mitt liv. Jag har åter igen kommit in i en ålderskris. Jag har haft kris sen jag fyllde 20 men om två månader fyller jag fucking 25 och det är gammal och hur långt har jag kommit i mitt liv? Precis it sucks to be me sometimes. Other times it's freaking awesome!! 

Måndagen 24 December.

God Jul från Hurghada önskar tomten i vattnet.
 

Det är julafton, i Egypten.

Japp klockan har passerat tolv här vilket betyder att det är julafton. Ingen känsla av det what so ever men jag tror det blir en fin afton ikväll med kollegorna!
 
Ikväll har vi varit nere hos killarna och firade Stefan som fyllde år. Dem bjöd på lasagne, playstationspel, vattenpipa och öl. Sen spelade vi lite frågespel på mobilen och hade en himla hygglig afton.
 
Nu är det bums i säng för larmet är ställt på typ kvart över sju, halv åtta. 
__
It's been Stefans birthday so we went down to the boys for dinner and some playstation, shisha, beer and that was very nice. And now it's christmas cause it's over 00.00 here in Egypt. But we say merry christmas "tomorrow".
 
Sleep tight everyone. If you've been good this year maybe santa will come and give you something (;

Söndagen 23 December.

Idag har jag varit ledig och istället för att bara ligga i sängen hela dagen så bokade jag in mig på Mahmya för Julia skulle med den. Så jag har varit och slappat på paradisplatsen hela dagen. Varit vindstilla och väldigt varmt idag. Så ja att ligga nästan naken på en strand den 23 december var inte kallt! Till och med varit i och doppat mig, photoshooooot! haha. 
 
Så det har varit en helt perfekt dag. Och imorgon är det julafton, inte direkt så jag har någon känsla av den men det är väl heller inte så himla konstigt med tanke på vart jag befinner mig. Men vi kommer fira den ihop imorgon. En liten dansk/svensk julafton hos Anna & Linda. Kommer nog bli en mysig afton!
 
Hade dock hellre varit hemma, familjen är bäst!
__
Day off today so I've been to Mahmya with Julia. Had an amazing day. And tomorrow its christmas (scandinavian style) but it doesnt feel like it. Gonna be a christmas without my family and that sucks a little, but I think we will have a great christmas here in Hurghada.
 
Santa
 
 

Luxor 21/12 i bild format.



 
 

Lördagen är på väg att ta slut.

Började dagen med att besöka kontoret en sväng innan jag åkte med bussen för att hämta upp gäster som skulle ta till flygplatsen för att åka hem till Skandinavien igen. Sen var det en sväng på flygplatsen och sen ta emot dem som kom hit och skicka dem iväg till sina hotell. 
 
Sen blev det IM på Giftun och det gick faktiskt bra! Tillbaka till kontoret för att fixa min avräkning för jag är ju ledig imorgon. Blir Mahmya tillsammans med Julia imorgon så jag hoppas att det blåser mindre och solen skiner extra starkt så jag vågar mig i vattnet. 
 
Har nu en hyggeafton i rum nummer 18 tillsammans med Louise och Julia. Trycker i oss lite chips med dip och tittar på den andra twilight filmen. Så vi har det mysigt men snart ska lilla jag krypa i sängen för jag ska ju upp tidigt imorgon trots att jag är ledig. Härligt att jag tar mig utanför lägenheten på min fria dag! (;
__
Have the day off tomorrow so I am going on Mahmya with Julia, I hope the weather will be super nice so it's not to cold to take a swim in the red sea. Taking my under water camera with me for some nice pic (;

I've been good this year.

and Secret Santa has been visiting me with gifts.
 
 
 

Lördagen 22 December.

Julen står för dörren det är bara två dagar kvar och igår fick jag JULBORD!!!! :D
 
Så det blev inte så värst mycket sömn natten till fredagen, jag skulle ju till Luxor så larmet ringde vid 4. Va väl inte jätte manad till att gå upp den tiden men de va bara att göra det. Tog väskan med material och mina 2 redbull sen mötte jag upp bussen vid Bella Vista och åkte och plockade upp alla gäster.
 
Hade en fantastisk dag i Luxor och det var ett bra litet gäng på 27 personer (plus mig och lokalguide).Kom hem runt halv 10 och fick snabbt hoppa i nya kläder, måste säga att det var tur jag tog och bestämde kläder dagen före annars hade de väl tagit hundra år. Ritade två svarta drag över ögonlocken och lite maskara och parfym sen var jag redo att dra till Viking där det skulle serveras julbord! Åt god mat, drack öl sen blev jag helt död kan jag säga.
 
Har flygplats idag därför gick jag faktiskt hem efter den "sista" ölen. För det kunde annars bli hur många "sista" öl:ar som helst och det går inte för sig när man ska jobba dagen efter. Så kom hem och kan säga att jag slocknade ganska så fort. Sovit bra och den sista drömmen så drömde jag att jag skulle hem, fast jag var visserligen i mitt rum i Sverige när jag packade men de var faktiskt min semesterpackning jag skulle göra. Inte ha med mig någonting men väskan skulle fyllas till vägen tillbaka. Hehe.
 
Nu sitter jag på kontoret och ska snart med bussen och hämta upp gäster som ska åka hem lagom till jul. Sen blir det IM ikväll och imorgon är jag ledig! Freaking nice kan jag säga. Dessutom fick jag precis meddelande från Julia att Mahmya blir av imorgon så då är det min tur att pose'a och ta fina julebilder på stranden. YEAY!

Crawl into bed and stay there.

Larmet är ställt på 04:00 så jag tror det börjar bli dags för mig att krypa ner under täcket. Sova ett par timmar innan jag ska köra min tredje guidade tur till Luxor i rad. Är det konstigt man är trött? Tackar för att jag tycker om den annars hade det nog varit jobbigt. Nu hoppas jag att turen imorgon blir extra awesome, håller tummarna!
 
När jag sen kommer hem ifrån Luxor har jag ju inte direkt mycket tid på mig. Hinner hem och byta kläder kanske dra några streck i huvudet och ett sprut parfym sen ska jag på julbord på Viking! Hoppas dem serverar god mat men det har ju Ali sagt så tror på honom. 
 
Flygplats och IM på lördag sen är jag ledig på söndag, hoppas att vi får folk till Mahmya så att Julia får köra turen för då åker jag också med och får en dag på stranden. Behöver också få mina julkort tagna samt lite sol, de hade ju inte skadat. Är snart vitare än gubben på övergångsställes-skylten. Skojar inte!
__
The alarm is set on 04:00 so its time to hit the bed. It's Luxor time tomorrow! After that Im going to christmas smorgasbord, its a "swedish" thing so there is probably not a right english word for it. But I think it will be nice. Sunday off and I hope I can go to Mahmya with Julia, need my christmas photos! But right now I guess what I need is sleep. Goodnight!

Den har växt på mig.

 
Tyckte inte den var bra första gången jag hörde den men nu tycker jag nog den är ganska bra ändå (;

Torsdagen 20 December.

Godmorgon! Quiznight igår var ju ganska så rolig, vi kom iallafall inte sist så vi vann inga tequila igår heller. Lika bra då nästan alla skulle jobba idag. Kom hem runt 1 inatt, tog en snabbdusch sen gick jag och la mig. Sov ganska så gott inatt!
 
Nu väntar flygplats och IM ikväll sen är det Luxor som gäller imorgonbitti. Uh ännu en tidig morgon och det är ju något jag inte är duktig på. Är verkligen ingen morgonmänniska så en sovmorgon till klockan 9 är ju himmelriket! (: Men jag vet det kommer bli en bra dag, sen när jag kommer hem ska jag snabbt fixa mig lite sen dra på julbord på Viking, awesome!
__
Went to quiznight at Viking yesterday and that was fun! Came home after midnight and took a quick shower before jumping in bed. Airportday today and tonight it's IM (welcome meeting) and tomorrowmorning it's Luxor again. It's kind of hard to go up so early but it will be a good day I know it!

Quiznight ikväll.

Har varit ledig idag och jag har varit så trött så jag i princip sovit hela dagen. Inte haft någon energi i kroppen. Så jag har legat och tittat på olika serier. Börjar dock bli sent och middag kanske borde vara något att tänka på då jag inte ätit på hela dagen, så det är väl inte konstigt att man är energilös då. 
 
Vill hemskt gärna till fiskrestaurangen bredvid donken då jag hört dem har sushi (; Sen ikväll ska vi till Viking, det är quiznight idag. Kan hoppas frågorna är lite lättare så vi också kan få några poäng haha. Gick ju inte så jätte bra förra gången när vi i princip tävlade om sista platsen men tack o lov kom vi inte sist. Bara nästan haha.
__
The day off today and that was needed after two Luxor tours without free days between. So I've been laying in bed all day but now I am sooo hungry. Want to go to the fishrestaurant beside mc donalds cause someone told me they got sushi (;
 
Then we're going to Viking tonight cause its quiznight. Hope it will be easier questions this time so we dont get in the bottom again haha.

Onsdagen 19 December.

En bild säger mer än tusen ord.
 

En bra kväll.

Hade shoppingturen idag och den turen gillar jag. Lovade mig själv att inte komma ifrån Ramses med nya parfymer och det klarade jag. Istället köpte jag något annat vid ett annat stop. Woooops.
 
Avslutade på kontoret och sen tog vi middag på Mc Donalds. Jag sprang på Joakim i trappen och fick en snabbdusch o fix på 15 minuter sen mötte jag han, hans syster och sällskap utanför för att ta taxi och fixa en sak på ett hotell snabbt sen åkte vi och bowlade. Yes äntligen. Sagt länge till många att jag vill och nu fick jag! :D
 
Avslutade nu med balkonghäng då det var nytt liv utanför. Men tänkte nog bege mig i säng snart. Visserligen ledig imorgon men ändå lite trött nu.
__
Been bowling tonight! Yeaya..
 
 
 

Tisdagen 18 December.

Har ju spenderat min helg i Luxor kan man nästan säga. I fredags var jag i Luxor och körde en guidad tur, igår körde jag också Luxor. Så inatt kan jag erkänna att jag drömde om en guidad tur i Luxor. Ovanligt jobbet går in i mina drömmar. Sen drömde jag nog lite shoppingtur också. Och det är vad som står på schemat för mig idag. Fast jag har faktiskt bestämt mig för att jag INTE ska komma ifrån Ramses med en ny parfym. Jag ska faktiskt kunna gå utanför de dörrarna utan att ha med mig någonting utöver mina gäster (;
 
Sen är jag ledig imorgon och det känns otroligt behövt. Fast jag fick lite sovmorgon imorse om man bortser från att Nicolas ringde och väckte mig halv 9 imorse. Jag behövde sova lite efter mina två turer till Luxor. Och imorgon kanske jag kan göra någonting för en gångsskull.

Karnaktemplet 17/12.

- Välkomna till Karnaktempel.
 
 
- Inne i pelarsalen i Karnaktempel.
 
- Det är väldigt imponerande hur färgerna fortfarande är kvar. Ni kan väl ändå inte säga att ni kan se detta och inte förundras när vår hus färg hemma håller i typ 10 år sen måste målas om. Detta är målat för ca 3500 år sedan!

Måndagen 17 December.

Vaknade kvart över fyra av mitt larm sen hörde jag en massa väsen utanför. Tänkte inte så mycket på det till en början men sen av en anledning gick jag till fönstret och ser alla dessa människor utanför som håller på att slåss. Får en klump i magen, går tillbaka till sängen för att sova till det "riktiga" larmet skulle ringa men sova kunde jag självklart inte. Tänkte att ut där går jag iaf inte när jag ska till Bella Vista och bli upphämtad av bussen. Men när jag väl skulle gå så hade alla människor försvunnit. Skönt var det. Men det ger ändå en obehagskänsla. Nej detta hade nog ingenting med något allvarligt att göra, tror det bara fylle. Och sånt är vi hemma ganska vana vid själva så..
 
Hämtade upp gäster på ett hotell sen mötte vi upp den stora bussen på senzomall. Jag presenterade mig själv och bad alla sova, jag skulle väcka dom när vi anlände till morgonstoppet. Sen efter morgonstoppet så babblade jag om allt och ingenting nästan hela tiden fram till Luxor. Det kändes nice. Jag e ju bra på att prata ibland. 
 
Har haft en bra dag i Luxor och jag kom hem tidigare idag än i fredags. Håller tummarna på att fredag blir lika bra för jag ska ju på julbord när jag kommer hem från Luxor!! (; 
 
Kom hem och möttes av Julia och Louise som satt i soffan, sen blev det lite islands häst igen (med det menar vi glass o frukt, hästar finns ju inte de är en frukt som inte finns hahahaha).
 
Lite sovmorgon imorgon sen har jag shoppingtur på eftermiddagen. Tänkte sova någon extra timme imorgon efter två luxor turer utan ledigt i mellan och då blir man trött för de är långa arbetspass. Men jag är ju ledig på onsdag så jag är glad!

Myskvällen är över, nu måste jag sova!

Var en trevlig afton hos Anna och Linda, dem har super mysigt i sin lägenhet och det blev lite julstämning med glögg, pepparkakor och julbak. Har nu även nejlikadoft på handen efter att ha stått med nejlika i handen en längre tid. Blivit lite övertrött och skrattat mycket ikväll.
 
Avslutade med att springa in till killarna bara snabbt, stoppa handen i huvudet på Joakim sen sprang vi där ifrån med ringklockan igång och skratta hela vägen upp för trappan. Trodde Stefan kom efter och sprang och gömde mig först men såg sen att Louise hann få upp dörren till vår lägenhet så slank in efter henne. Dog av skratt .. Ibland är det kul att vara lite barnslig (;
 
Måste dock sova snart då jag ska bli hämtad imorgon 05:05. Har första pick upen 05:20. Sen blir det en dag i Luxor och efter det blir det sova x antal timmar sen har jag Shoppingturen igen sen är jag faktiskt ledig!!
__
The evening at Linda and Annas was super nice. Lots of laughters filled the room and it was just super nice! Now I have to go to sleep cause I will be picked up at 05:05. I have one day in Luxor , some hours of sleep then the shoppingtour then I finally have my day off and I feel that I need it. 
 
But tomorrow will be awesome, I hope (: Good night!

Söndagen 16 December.

Haft shoppingturen idag, självklart blev det ny parfym (till och med två).
 
Började morgonen med att åka mot El Gouna för att besöka ett av våra hotell som ligger lite utanför El Gouna. Det var ganska lugnt där så jag åkte tillbaka till kontoret. Gjorde lite små saker och sen gjorde jag min avräkning innan vi gick till Café Del Mar och åt lunch.
 
Åt faktiskt spagetti och köttfärssås idag! :o anledningen till att jag inte vågat förr är ju en självklarhet egentligen. Jag äter aldrig oxfärs hemma då det på ett sätt blir segare när man tillagar det än blandfärs och jag är i ett land där dem inte äter fläskkött så så enkel är anledningen. Men idag åt jag köttfärssås och den var minsann god. Så det är nice att veta att jag kan finna de där.
 
Efter lunchen blev det en snabb visist på kontoret sen hoppade jag in i bussen tillsammans med Linda, plockade upp gästerna på sitt hotell sen tog jag dem runt Hurghada på en liten shoppingtur. Jag hade roligt, gästerna var glada så jag gjorde nog ett bra jobb. Som jag sa efter förra turen så gillar jag shoppingturen. Och på tisdag ska jag köra den igen (; Blir nya parfymer på Ramses varje gång men på tisdag ska jag lyckas gå därifrån utan!
 
Inatt eller imorgonbitti bär det iväg mot Luxor igen. Har bara ett hotell att plocka upp gäster på här i Hurghada sen kommer resten från El Gouna. Även två Colona personer ska komma med, oh no (; Nej det kommer bli en fin dag.
 
På onsdag är jag äntligen ledig, då kan jag vila upp mig efter två turer till Luxor sen är det Luxor igen på fredag. Så det har blivit eller jag menar det kommer att bli en Luxorfylld vecka! 
 
Ikväll är det pepparkakor och glögg hos Linda och Anna så ska klä på mig sen går vi en trappa ner och hälsar på dem. Kommer nog bli trevligt! Glögg är ju gott!! (:
__
The shoppingtour today and like always Im getting out of Ramses with perfume! haha. Had a great day with the guests and Linda. Now we're gonna have a nice evening at Linda & Annas place , little christmas feeling.
 
Tomorrow I'll go to Luxor again. So the alarm is set on 04:30. Looking forward to my day off on wed. It's needed (; Well now Im gonna get dressed for the evening. Take care!

Det handlar om inställning.

Det är upp och ner. Trötthet, bristen på god mat. Fy sören vad jag saknar stek med ris och brunsås till exempel. Och köttfärssås, något så enkelt som köttfärssås har jag inte ätit på närmare 3 månader.
 
Jag fick precis en extremt extra energi. Pappa ringde upp mig på skype så att jag kunde prata oc se han och mamma (samt Kurt & minisyrran). Bara att få se dem gjorde mig glad. Fy fan vad skype är underskattat!! Haha mamma sa att dem kunde skicka min burk med felix köttfärssås som jag glömde kvar i skafferiet innan jag åkte (; Dem är ju för söta! haha.. Men att ta hem på semester känns som något givet, jag vill krama familjen! Jag är väldigt mycket för familj, dem betyder mest!
 
Men vad jag tänkte skriva är att jag tror att om jag slutar kommentera att jag är trött och irriterad så kanske jag inte blir så extremt trött och irriterad. Det handlar om inställning så jag ska försöka rycka mig själv upp med x antal redbulls för att bli pigg om dagarna och sen kommer resten med det. Så tänker jag.
__
I think it's all about the attitude. I am tired and easily negative and I think that if I change my thoughts and I dont talk about me being tired and negative all the time, then maybe I will be more happy. And then ofc I'll take help from redbull! And if Im not soo tired all the time, I think I will be happy. And I think the food have something to do with it also.
 
But I got extra energy less then an hour ago because my dad called me on skype! I talked and saw my papi & mami and I miss them. Saw my youngest sister and Kurt. I think we have to do it more often. I miss you. And I love you more then words can ever show. 
 

Kan tycka det är lite överdrivet.

Här sitter jag i ett land där dem just nu har val och något man kan läsa om lite överrallt att det är oroligheter och folk som går i demonstrationståg osv. Jag är visserligen på en plats som är långt borta från allt detta och drabbas därför inte om det skulle bli några oroligheter. 
 
Men det som är så sjukt löjligt är hur ni har det hemma i Sverige. Ni börjar närma er jultider och ska vara glada för ni kan spendera julen tillsammans med familjen men istället ska alla gnälla över att barn inte får klä ut sig till pepparkaksgubbar (ursäkta men jag har aldrig sett någon göra det förr men nu är det värsta grejen för dem inte fick.) och nu ska alla ta skyltarna så otroligt personligt och "rasistiskt". Jag tycker ni överdriver ganska mycket över något som egentligen inte har speciellt stor betydelse. 
 
Hade inte hela denna pepparkakshistorian kommit upp hade ingen brytt sig om att det enbart är "svarta" som får gå över vägen eller att alla "vita" sitter i rullstol och hade aftonbladet inte förstorat de här med att Kalle Anka ska klippa bort den svara dockan & "juden" så hade nog inte många lagt märke till det på julafton. Eller hade dem lagt märke av det men inte tagit det åt de "rasistiska" hållet. 
 
Det är kul med de texter som rör världens katastrofer, krig, svält osv sen kommer Sverige med pepparkakor. Det är bara pinsamt hur vissa reagerar. Visst kan man bli ledsen för att traditioner förändras men det gör inte saken bättre att börja dra upp massa andra saker som inte ens har med saken att göra. Så jag är glad att jag inte är i Sverige just nu för då hade jag antagligen varit lite pinsam och skrivit precis samma saker.
 
Jag antar ni borde vara glada istället, för att det BARA handlar om en liten utklädnad istället för något allvarligare.
__
The big problem right now is that in sweden the kids from one school was not allowed to dress up as ginger thins. It has become a hugh part of facebook and now are people also taking the traffic signs as rasism. That it's only black people that are allowed to walk over the street and that white people are sitting in wheelchairs.
 
Its kind of embarrassing. I think because I am in a country where more important things are happening I have another view of things. Because if I were home right now I think I would say kind of the same things. And I think that is the most embarrassing thing of all. But now I dont. 
 
I think you should be happy instead. Cause its ONLY about a costume, nothing more serious.

Lördagen 15 Decemeber.

Sov ganska gott inatt kan jag säga, var ganska sliten efter dagen i Luxor. Tog till flygplatsen idag med en blandad buss av danskar och svenskar. Sen fick jag dricka en redbull och läsa lite i min bok innan alla de andra från teamet var på plats. Sänt några bussar och sen åkte jag med en av dem runt till de olika hotellen och avslutade med en snabbsväng på kontoret innan jag tog en taxi hem.
 
Tryckt i mig lite brieost och en peanut & jelly macka. Tänkte stänga ögonen i två sekunder då mackan gjorde mig trött. Första jag fått i mig idag i mat väg så var behövligt. Ska till Arabia och hålla IM ikväll sen är det en lugn kväll som väntar. Måste köra lugnt för att vila upp mig innan måndagens Luxor tur.
__
Been sleepingbeauty tonight, slept very well! But I can say I was kind of tired when the alarm was ringing. Had to go up and go to the office. Took the guests to the airport and then I could drink a redbull to wake up a little more (; Sent some of the buses to the hotels and went with another bus to the different hotels. Office just for a moment and then a cabride home. 
 
Peanut & Jelly sandwich and now I need to close my eyes for a sec cause Im tired. 

Fredagen 14 December.

Det var inte allt för många timmars sömn innan larmet ringde imorse vid kvart över 4. Anledningen var att jag skulle köra Luxorturen. Hämtade upp mina gäster på deras hotell och sov sedan lite på bussen medan vi tog oss till frukoststoppet. Sen blev det en hel del historia på vägen till Luxor.
 
Gjorde först ett litet fotostopp vid Memnonkolosserna. Åkte vidare till Konungarnas dal, förklarade återigen att Ramses IV är min favorit för att den är fylld med mycket färger. Dem fick gå runt på egen hand sen tog vi till en alabasterbutik, har förut pratat om det. Har ju en vas som används som ljusstake då materialet är poröst och det blir supermysigt med ljus i.
 
Vi åkte över Nilen och tog sen ett stopp för att käka lunch. Avslutade vår tur i Karnaktempel. Har haft en rolig dag med gästerna, min lokalguide men även med den andra Apollogruppen som var i Luxor. 
 
Sen åkte vi hemåt, filmen fungerade först inte att starta men efter vi stannat på kvällsstoppet så fick dem igång Ice age 3 och det uppskattades mycket, speciellt då jag hade några barn på bussen. Härligt när man hörde dem sitta där bak och skratta. 
 
Fick kram av två gäster så jag tror jag gjort ett bra arbete idag. På måndag så är jag på det igen med Luxor, så det är bara försöka vila upp mig tills dess och försöka bli lite mer skandinavisktalande. Varför är jag så rädd för det? Idk.
 
Nu tänkte jag snart slänga mig i sängen, heeeeelt slut! Men jag har haft en bra dag. Precis som jag visste jag skulle få, ändå var jag grinig igår. Men det var igår det. Nu är det över och jag ska krama kudden extra hårt inatt!
__
Been on a guiding tour to Luxor today so the alarm was set on 04.15 this morning. I was kind of tired when it went off. But I had no choice had to crawl out of bed and change clothes and pick up the guests. 
 
But the day has been great, like all the Luxor tours are. I like them, because I can talk alot about it. I am impressed about the colors in the tombs but I've never been much for history. But then it get stuck in your head and you remember more and more and can talk about it, its more fun! So I like the trips to Luxor alot.
 
Had two guests that gave me hugs when they went of to the hotel soI think I did something right hehe. 
 
Now Im gonna crawl into bed and hug my pillow !!
 
- Memnonkolosserna från första gången jag var där.

Hyggeafton at #18.

Jag trodde jag hade haft en bra dag på jobbet. Jag stack till kontoret tidigt imorse för att skriva ett litet välkomst brev till de som ankom idag, tyckte nog de va lite kul ändå. Få skriva mitt namn så alla får veta vem jag är (; Nåväl. Det var sedan dags för dep-transfer följt av lite flygplats följt av arrival transfer. Hann komma hem och trycka i mig yoghurt och lite brieost och byta kläder sen fick jag åka till kontoret och sen till IM. Ett kort besök sen tillbaka till kontoret sen fick jag nyheten att det blev två bussar till luxor som vände upp och ner på dagen lite. Inte de att jag har något emot det men när man sen fått en ny plan om morgondagen o allting bara vänds upp och ner för de helt plötsligt är fler som bokat in sig blir man lite. Tja mindre glad.
 
Tror dock jag kommer få en fin dag imorgon då jag faktiskt som jag sagt tidigare gillar Luxor. Nu har jag den dock tre gånger i rad och det kommer ta kål på mig tror jag. Det är ju inte direkt så att turen bara varar i 8 timmar som ett vanligt arbetspass. Nej vi börjar med att plocka upp gästerna runt 4 på morgonen har sen en hel dag i Luxor och kommer hem runt 22 tiden. Men jag klagar inte. Jag borde vara glad som får uppleva så mycket, och det är jag också. 
 
Julia, jag och Louise hyggar i vår soffa just nu. Kan säga att vi är så sjukt sociala. Vi har tvn igång och sen sitter vi alla med vars en apparat i handen. Jag har ju datorn i knäet visserligen sen har dem mobiltelefonerna tryckta i huvudet. Dagens ungdomar alltså! (; haha.
__
The day has been kind of great. I came in to the office at 9.00 because I was going to write a little letter to the guests that was arriving today. Then we had the airport with transfers and all that. I came home, had time to eat some yoghurt fast and change clothes then I had to go by the office before having my IM. 
 
The plans changed and Im going to Luxor tomorrow with mixed feelings but I know the day will be great so ..
 
Julia, Louise and me are hanging infront of the TV and we are soooo social with each other. I have my computer in my knee the girls have the phones in their faces .. Kids now days! (; haha.

Torsdagen 13 December.

Visst vi har kanske inga -20 grader men jag kan tycka det är kallt här ändå. Det är liksom så att man knappt vill ta sig ut ur filten och helst bara ligga kvar i sängen några timmar extra. Fast så bra har jag det inte idag. Jag ska till kontoret alldeles strax och skriva ett meddelande. Sen är det flygplats och IM idag som gäller.
__
I would rather stay in bed cause the heat is there. Outside it's cold, maybe not as cold as you have but it's still winter time here in Egypt as well.

Godkväll allesammans!

Mina tankar just nu går inte att riktigt lita på. Så jag skjuter dom åt sidan så länge. 
 
Hyggade lite Mikaela ikväll, hon kom hit och hämtade mig så åkte vi till henne en sväng då hon skulle packa lite. Tyckte hennes rum var jätte mysigt. Åt lite middag sen åkte vi tillbaka till Hurghada igen. Jag har suttit och hyggat med Louise i någon timme nu i min säng men nu får det vara nog. Ska upp tidigt imorgon och vara på kontoret klockan 9 så jag tror det är dags för mig att krypa under täcket. Sova några timmar sen är det kontor, flygplats och IM som väntar imorgon.
__
My head is a mess right now, so Im putting it all a side at the moment.
 
Have had a great evening with Mikaela, she came and we took a taxi to her place. Talked while she was packing. She's leaving us soon for a vacation. We had dinner before we went back to Hurghada. Me and Louise have been sitting on my bed maybe an hour and just been talking about life. But now it's time for me to go to dreamland, cause I've got an early morning a head of me. 9.00 at the office for some writing then its airport followed by IM.

Det är dessa tider nu.


Och om man redan har sitt drömjobb.

När jag stod bland kakorna och arbetade hemma i Sverige så drömde jag mig bort till ett liv som reseledare, att få ha världen som arbetsplats. Men sen då, vad ska jag göra med mitt jobb sen? Jag har ju mitt dröm jobb nu. Har absolut ingen aning vad jag vill göra mitt liv. Så nu står jag där igen och vet inte vad jag ska göra. Det är inte så att detta är ett jobb jag tänkt ha för alltid. Jag vill såklart också slå mig till ro någonstans, skaffa familj och hela den drullen och det känner jag inte att jag kan så länge jag inte har en fast punkt i livet.
 
Men först innan jag bestämmer mig för att lägga ner detta måste jag kanske ha en plan. För jag vill inte ta ett steg tillbaka när jag äntligen tagit två steg framåt. Så mycket vet jag iallafall. Men det är svårt. Framtiden vet man ingenting om och ibland vågar man kanske inte chansa. Fast ifs var det precis vad jag gjorde innan jag tog steget i den här riktningen.
 
Nej men nu ska jag faktiskt hygga med Mikaela så ska sluta tänka en massa. Ha en trevlig kväll där hemma för det tänkte jag ha nu (:

Pick me up when I'm down.

 
- Walk down memory lane.

Onsdagen 12 December.

She walks with a smile, she's so full of life. But she cries in the night, just try to hold on.
No one can hear, she's all alone. This little girl, closes her eyes. All that she wants,
is someone to love.


 

Just nu.

 
Hyggekväll med tjejerna på Viking. Mötte upp Julia på metro sen tog vi oss till Viking och beställde mat. Sen kom Louise, Mona och Michell och joinade oss och lite senare kom även Carine.

Vi har fått god mat och dricker lite öl och spelar biljard så helt perfekt kan jag tycka. Kvällen har redan bjudit på många skratt och tror knappast dom är slut.

Tacos!

Ska alldeles stax börja gå mot Metro och möta upp Julia (med flera?) för att sen gå till Viking och äta tacos. Vill dricka en eller flera öl också, kan ju det när jag är ledig imorgon också. Men är ganska så trött så blir nog en lugn kväll ändå. All in får vi gå en annan dag..
__
Gonna meet up with Julia (and more?) at Metro soon, then we're going to Viking to eat tacos! Want to drink one or more beers also, I am off tomorrow so I can. But at the same time I am tired so will not go all in tonight. Save that for another time (;

Tisdagen 11 December.

Är ju ledig idag och drog för mörkersaket för fönstret och hade inget larm på mobilen för tänkte jag skulle vakna av mig själv runt middags tid. Vaknade till så var klockan bara 9 och jag tänkte nej nej nej. Så jag la huvudet på kudden och sov till klockan 12 istället.
 
Har diskat, håller på att tvätta och har varit och handlat lite. Kände att jag var sugen på något men hade ingen aning om vad så kom ifrån affären med både kakor, godis och nötter. Hittade nya Annas pepparkakor men dessa var med mandel i.
 
Har roat mig med The wood wife hela dagen nästan. Ikväll verkar det stå tacos på menyn! mums!
__
I have the day off today and I am doing as little as possible. Been to the store cause I had cravings for something. Came home with new Anna's ginger thins but with almonds in them. Candy and nuts was also coming with me home (;
 
Been washing clothes today, other then that I've been in bed watching episodes of The good wife. The menu for today is tacos!! (:
 
- Tycker förövrigt detta är skit kul!!

Godkväll mina kära!

Efter att jag haft IM på Arabia så tog jag till kontoret, kände att jag skulle göra allt för imorgon och övermorgon ska jag vara ledig och ska inte lämna någonting efter mig. Efter arbetet tog jag hem, varmt vatten all over my body och sen lite smink i huvudet innan jag tog mig till Pita Sphinx där de andra var och åt middag. Jag tog en öl och hade en trevlig afton och det bringade många skratt vill jag säga.
 
Känns som det bara är jag som är ledig imorgon för det blev en tidig kväll men det gör ingenting. Jag behöver nog de också. Sovmorgon imorgon sen vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra under dagen. 
__
Had my IM at Arabia and then I had to go to the office for some officework and after that I took home. Hot water all over myself and then some make up, clothes and then off to Pita Sphinx for "dinner". I didnt eat anything but I had a beer.
 
Now we have Mona and Julia with us in room # 18.

Måndagen 10 December.

Larmet ringde kvart över åtta, då visste jag att jag hade tio minuter kvar innan jag behövde dra mig ur den varma filten. Slängde på mig kläderna och packade väskan. Tog sen taxi till kontoret och började veckan med vårt veckormöte. 
 
Sen fick vi packa färdigt välkomstmaterialet och sen kom bussen för att ta mig och gästerna till flygplatsen. Hade en buss fylld med göteborgare och jag var i himmelriket. Älskar när man respond i bussen. "Har ni haft en bra semester?" "JA!" lite egoboost och då måste man klart säga det en gång till. "Har ni haft en bra semester?!!" "JAAAAAA!!" Så fucking nice alltså! (:
 
Sen har man fått i sig en macka och en cola, inte druckit cola på två dagar faktiskt. Strongt jobbat, borde sluta helt tror sockret i colan gör mig både fet och ger mig hål i tänderna. Attans!
 
Sen kom gästerna som anlände och jag skickade iväg en buss och sen go'ade jag med en annan. Tog hand om dem när dem checkade in på sitt hotell och gick sen hem till en tom lägenhet. Är helt slut i kroppen.
 
Har IM klockan 18.00 på arabia sen är jag faktiskt ledig både imorgon och på onsdag vilket feels great men vet inte vad jag ska göra så kommer antagligen bara sova. Vilket just nu känns väldigt lockande (;
 
Behöver dock mat i magen så ska diska lite sen laga mat. Sen göra sig redo för IM. Woop woop!
__
Started the day at the office with our weekly meeting. Then we had to finnish the welcomematerial. Then it was off to the airport for me. I had a bus filled with swedish people, or people from Gotenborg and I love them! I do. They were awesome so when I asked if their vacation was good they all said yes! then I had to say it again and the respond was YEEEEES! and I loved my life more at that point!(:
 
The arrival came so I sent one bus and the other one I was going with. Took care of the guests when they checked in and then I went home. I need some food before going to the IM tonight at 18.00 so have to wash the dishes first.
 
Have the day off tomorrow and the day after, think I'll sleep alot!

What's for dinner?

- Söta tjejer!! (:

Min söndag på arbetet.

Jag hade ställt min mobil att ringa fem i 9 imorse så att jag skulle hinna vakna till lite innan jag skulle vara på Bella Vista för att hålla IM (inspirationsmöte). Jag är inte en människa som går upp timmar innan jag ska vara någonstans, max en halv timme innan jag ska gå utanför dörren för jag tar tillvara på min sömn på morgonen. Jag är inte en morgonmänniska alls!
 
Så tjugo över 9 gick jag mot Bella Vista, hade cardigan'en på mig och lika bra för jag tycker minsann att det börjar bli kallt här nu. Har man spenderat en hel sommar på en grekisk ö och det varit värmebölja vilket blev den varmaste sommaren på typ 50år så har man nog blivit van vid sol och värme. Så jag tror att våra ca 26 grader är lika kalla som era minus 20. Det är iallafall vad jag tror (;
 
Jag blev väldigt besviken på mitt IM idag, jag är inte jätte "skandinavisk". Skandinaviskt är något vi har hittat på, det är när man kan mixa språken mellan danska, norska och svenska så att alla kan förstå. Jag är inte så jätte duktig p det. Och idag hade jag kun danskar nästan. Kun betyder bara på danska för er som inte visste det. 
 
Jag gick till kontoret efteråt. Ja jag gick faktiskt idag, tänkte jag behöver inte ta taxi den lilla biten det tar typ 10 minuter att gå. Så jag gick. (Jag kan erkänna att jag tar taxi till kontoret varje morgon för jag ska få sova 15 minuter längre, det kostar mig 5 pund om dagen men lätt värt det). 
 
Jag stod som Shoppingtur buss 2, vilket betyder att om det är tillräckligt många som anmäler sig och det blir två bussar ska jag också vara beredd att köra den. Var inte jätte glad när jag såg att det i princip var kun danskar (nu vet ni vad kun är annars gå tillbaka till början, hehe). 
 
Tack vare mitt IM så gick jag in på googletranslate.com och översatte en del av orden så jag gjorde min manual lite halv skandinavisk. Åt en snabb lunch på mc donalds och sen tillbaka. Hittade sedan min buss och tog mig till Bella Vista och plockade upp mina gäster där och sen vidare till Arabia och plockade upp dem andra där.
 
Vi besökte först Ramses, parfymeriet och jag älskar den butiken. JA, jag kom därifrån med en ny parfym IGEN! Lukta gott mm mm mm. Jag fick prata lite, nästa gång tar jag mer men jag hade väl lite prestationsångest inför danskarna så tyckte engelskan blev bättre. Så jag lät det vara men nästa gång är jag bättre. 
 
Vi åkte vidare till papyrus stoppet där man får se hur papyrus tillverkas och man får veta hur man kan se skillnad mellan äkta och falsk. Jag höll min första demonstration och kände mig faktiskt lagom king. Jag kände mig både säker och duktig så jo jag kan visst! In my face!
 
Efter papyrus stoppet åkte vi till El Dahar/down town för att gå på den lokala basaren, där fick jag presentera sakerna i suvernibutiken och sen kryddorna i kryddeributiken och helt plötsligt kände jag mig faktiskt som en guide. Och det är de här jag vill göra. Jag vill stå i centrum och jag gillar när folk lyssnar på mig och jag gillar att lära mig nya saker så när alla de andra gick runt i basaren tog jag information om fler kryddor, för att bygga på till nästa gång. 
 
Avslutade i nya marinan sen sände jag iväg gästerna med bussen, mötte upp Louise på papas. Hälsade på Spencer som jag inte sett på många många veckor och sen åkte vi till kontoret där vi fick göra vkm inför imorgon.
 
Tog sen en taxi med Steffe, Laura och Louise. I taxin bestämde vi oss för att ta till Little buddha så vi åt Sushi till middag. Round 1 gick nästan fint ner i magen, round 2 gick minsann inte. Vi fick stoppa. Ja för vi körde ju såklart på All you can eat sushi. Sjukt gott men också såååå mättande. 
 
Så i helhelt har ju dagen varit väldigt bra. Den slutade ju helt awesome plus att jag fick duschat och luktar nu gott igen! mums.
 
__
So it's been a long day today, it started with me getting out of bed a little before 9 this morning! I went to Bella Vista to have an IM (insparation meeting). We have guests from scandinavian but that doesnt mean we all understand each other and I did have some problems today with that. 
 
After this meeting I walked to the office. I was the second bus for this shopping tour we have for our guests and I was a little nervous cause my bus was filled with danish people. But I think the tour went very well!
 
We had the first stop at Ramses and like always I get out of there with a new perfume. It smells nice and I like it! We went to papyrus and I showed the guests how the papyrus was made and also talked about some of the pictures from the walls. I felt super great cause I knew what I was talking about!
 
We went to El Dahar/down town to the lokal basar and I talked in the shops and I did enjoy my work. I like to learn new things so when the guests were walking around in the basar I got to knew more about the spices in the spice shop.
 
We ended the tour in the new marina, I sent the bus to the hotels and met up with Louise. We went by the office. Took a taxi with Steffe and Laura and in the taxi we girls decided to go to little buddha for sushi and that was an awesome way to end the day! And this week! (:

Söndagen 9 November.

Det är nu andra advent och typ bara två veckor kvar till julafton. Det är sjukt vad tiden går och vad det verkligen inte känns som jul. Fast jag ska inte hålla på att älta en massa om det. Jag låter nog som den mest negativa människan i världen ibland. Men saken är väl den att jag blivit lite lättirriterad på sista tiden och jag gillar det inte. Vet faktiskt inte vad som är fel men det går väl över som allt annat! A fat smile for life!!
__
It's not far until it's christmas but it doesnt feel like it when you don't have snow and family around. Here the sun is up and life goes on. Working, sleeping and eating. Ending this evening with movies!

En slappe dag, precis va jag behövde.

Jag har ju varit ledig idag, började med en fet sovmorgon då jag lät mig själv sova tills jag vaknade helt av mig själv. Hade dragit för mörkersaket för fönstret och låtit larmen vara av. Slog igång criminal minds och såg lite innan jag tog på mig kläder och gick och handlade.
 
Vi var ju i behov av både det ena och de tredje så jag tog mig till metro. Köpte de jag skrivit på min handlelapp plus lite till. Kom hem åt mackor med ost, kycklingskinka och creme cheese på. Sen var jag socker sugen och därför tog jag lite puffar också  (kan inte säga kalas puffar då det inte var kalas-märket).
 
Har sen legat i sängen nästan hela eftermiddagen. Tvättat lite, diskat och städat lite. Sen på kvällen så tog jag mig i kragen och gjorde lite pasta till middag som blev klart precis i lagom tid till min sambo kom hem från arbetet. 
 
Larmet ska ställas och imorgon väntar IM på ett av våra hotell sen ska jag ha shoppingturen om det blir två bussar. Jag känner mig ju redo för det nu när jag fick följa med Julia på hennes tidigare i veckan!
__
I have had the day off and I havn't done much today. I went to the store to buy some stuff to the apartment and then I came home and had brunch. Watched some tv-show and washed clothes and the dishes. I cleaned the apartment a little also. And then I've been laying in bed the rest of the day.
 
Set the alarma for tomorrow, gonna have a welcome meeting at one of our hotels and then I have the shoppingtour if there'll be 2 buses. I feel ready after going with Julia on her tour earlier this week (:

En god frukost!

Fick en lång sovmorgon sen vaknade jag och gick iväg och handlade. Hittade detta och det blev en given frukost.
 

Lördagen 8 December.

Då har vi haft ännu en trevlig kväll ihop. Jag åkte och hämtade Julia och Mona vid deras hotell sen åkte vi till Peanutsbar där man faktiskt slänger jordnötsskalet på golvet. Vi slängde lite i askfatet sen kom en servitör och tömde det på golvet. Vet inte riktigt vem som städar men dem kan ju inte tycka det är allt för roligt (; haha.
 
Hela gänget samlades runt två bord, vi beställde in shisha och började spela kort. Hade riktigt roligt så jag tackar för denna afton! Bara jag i princip som är fri så det blev till att ta hem när dem andra gjorde men lika bra för jag tror jag fick nog av det goda i onsdags! haha. Och imorgon är en fet sovmorgon välförtjänat!
 
Sen är det väl handla, tvätta och städa som gäller. Och vila lite också såklart! (:
__
Went to peanutsbar with Julia and Mona and the others came a little bit later. We got shisha and played cards and it was a super nice evening! And in this bar we acually threw the nut shells on the floor. Poor man/woman who has to clean that up.
 
Tomorrow I have the day off so I guess I'll sleep half day and the other half I have to make some shopping for the home, clean and wash dishes and clothes.
 
But now its time to go to bed. Thanks for a lovely evening. Sleep tight!
 

Godkväll!

Har varit en halv dag på kontoret idag, skrivit en liten manual till mig själv. Skrivit på lite papper och sen gjort min avräkning. Åt en god middag på Café Del Mar tillsammans med nästan alla som var på kontoret idag. Den andra halvan har jag spenderat med Julia, vi har varit runt på alla våra hotell i Sahl Hasheesh och Hurghada för att uppdatera våra pärmar. När vi kom tillbaka till kontoret var alla klara för dagen så vi gick till Mc Donalds och köpte vars en glass sen till Sherry street och jag fick köpt ett par nya ballerina skor! Dessa ska ändå hålla mer än en kväll (; haha.
 
Om en timme är jag väl nästan på väg till en taxi som ska ta mig till Julia sen åker vi vidare till El Dahar för vi ska till peanutbar och hygga oss lite. Jag är ledig imorgon så jag tycker det låter som en bra idé, vi gillar hyggkvällar (:
__
Another day at work, been at the office first and then me and Julia went around to our hotels to add some papers in our book. When we came back to the office all the others were on their way home so we went to mc donalds for ice cream and then to sherry street and I bought new shoes!
 
Going to peanut bar later tonight to play cards and have a good evening! I have the day off tomorrow (:

Fredagen 7 December.

Uh jag är trött och vill helst ligga kvar i sängen med stängda ögon men det får jag inte. För nu är det faktiskt dags att ta sig an dagen och åka till arbetet strax. Imorgon kan jag sova hela dagen om jag vill för då är jag ledig! Super nice.
__
Godmorning! I would rather stay in bed with closed eyes but I cant, I have to go to work. But tomorrow I have the day off, then I can stay in bed as long as I want to (; 

Bildregn från igår.

Men det är ingen vidare bra kvalité på bilderna hehe. Det var quiznight på Viking och vi var där, vi tävlade om sista platsen men vi vann den inte . Tack! Jag och Julia hade inte dagen efter ledig så vi skulle bara dricka ett glas vin vs en öl/drink och sen gå hem medan de andra drog till papas.
 
Kan inte riktigt påstå att vi gjorde som planerat. Men vi fick en spontan och riktigt rolig kväll som vi har asflabbat åt idag. Vi är väl ganska duktiga på de här med spontant. Som den gången vi var sist kvar på papas och beställde in sambucca och sen drog till beach club'en och dansade!
 
- Ali's special drink och en glad Julia.
 
- Sa ju bra kvalité va.
 
- och vi hade roligt!
 
 
- Jag vill inte vara med på bilder säger Ali, jag försöker men det gick inge bra.
 
Vill tacka Julia för en helt fantastiskkväll. Vi hade ju väldigt roligt som sagt! (;
__
I let the pictures talk for themselves!

Torsdagen 6 December.

At the office at the moment! Varit en lång dag på flygplatsen idag då Arlanda flyget var försenat pga att ni har snö storm där hemma. Blev inga välkomstmöte på hotellen idag då vi var sena redan. Höll ett välkomstmöte på bussen istället och kan tycka att jag pratade på väldigt bra! Fick dessutom komplimanger om att jag var duktig och att det märktes att jag gillade de jag gjorde. Woop woop.
 
Nu ska jag lämna arbetet för idag, behöver hem och äta. Sen är det på det igen imorgon.
__
I am back at the office, have been to the airport all day. The flight from Stockholm were late. So I had a welcome meeting on the bus and I thought I talked alot and about good things. Loved it! Also I had one guest who was super sweet!
 
Now Im leaving the office, have to go home and eat! And then it's back to work tomorrow!

Vilken fantastisk fridag!

Har ju haft en fantastisk shoppingdag med Julia idag. Möttes upp utanför oss och tog till senzomall. Jag fick köpt mig den där andra klänningen men sen gav vi upp senzo och tog till Sherrystreet istället. Kom därifrån med lite små saker och mina skor till nyår, fett snygga även om det inte fångas lika lätt på bild. 
 
Tog en taxi och mötte upp Louise och tog till Little buddha för att äta sushi innan tjejerna skulle fixa sina naglar. Jag har tagit hem och ska väl blunda i en halv timme sen fixa mig för ikväll är det quiznight på Viking så dit ska vi. 
__
Been shopping all day with Julia, awesome! Went to senzomall first and bought the dress I didnt buy last time. And then we went to sherrystreet and bought some stuff and I also found my shoes for new years so I am all set! Yeay..
 
Took a taxi and met up with Louise and took to little buddha for some sushi before the girls went to do their nails. I am home and are going to get ready for the quiznight soon. But first Im gonna close my eyes for about 30 minutes.
 
 
 

Onsdagen 5 December.

Godmorgon! Gud va skönt det har varit med nästan en hel natt med sömn utan att vakna. Jag vaknade bara en gång och det var runt sju imorse men annars lyckades jag sova hela natten. AWESOME! 
 
Vaknade precis av att Julia ringde, är inte så soligt och fint idag så vi drar till senzomall istället om typ en halv timme. Så ska snabbt in i duschen sen är det shopping!! :D 
__
Godmorning! Have been sleeping like a princess tonight! The sun is not shining so much today so instead of going to the beach we're going to senzomall. I dont mind, I want to go shopping! ;D

Min roomie är för rolig!

Hinner komma hem och börja skriva ett inlägg här på bloggen och Louise tittar in genom dörröppningen och frågar om jag checkat facebook och det hade jag inte men där väntade detta. HAHA jag dog lite för hon vet ju hur mycket jag inte gillar dessa katter som är utanför oss. Den här hade visst följt med henne in i lägenheten !
 

Tisdagen 4 December.

Hej hej! I am alive men har haft en fullspäckad dag. Har först varit iväg och ätit frukost på ett av våra hotell och gick sen runt och hade det rätt nice. Åkte till kontoret och gjorde lite där. Åkte och hade lunch på ett annat hotell och gick runt lite där.
 
Följde sedan med på Julias shoppingtur. Fick med mig en parfym från parfymeriet igen. Escadas nya som inte kommit ut ännu, söt god parfym som påminner om Britney Spears fantasy och jag gillar ju söta parfymer så satt och luktade på armen hela tiden vi var där haha. 
 
Sen avslutade vi i marinan och hade en god middag ihop jag och Julia. En shisha och sen tog vi och mötte upp Mona, Laura och Michelle på Mc Donalds åt en glass och såg sen lite folk gå på gatan och avslutade kvällen på ett shisha ställe. Haft en riktigt god kväll! Ledig imorgon så kunde stanna ute sent trots att jag är väldigt trött. Shisha shisha...
 
Sitter och luktar på min hand som nyss fick en ny dos av parfymen. Mmm luktar gott! (:
 
Imorgon är det väl en stranddate inplanerad sen måste jag nog till senzomall och köpa den där klänningen jag inte köpte sist samt titta efter skor till nyår sen på kvällen är det quiznight på Viking sen är det ju back to work på torsdag. 
 
Så det rullar på precis som det ska göra!
__
Been working all day with visiting hotels and then I went with Julia on the shoppingtour because its my turn on sunday and I didnt feel totally ready to do all the talking so felt like coming with to take some notes. Went great and ended with me having another perfume from Ramses. Its a sweet smell and in reminds a little bit about Britney Spears fantasy but its a new Escada perfume that hasnt come out in the stores yet! Nice!! Was sitting with my arm under my nose under the whole visit there haha.
 
Ended with a nice dinner in the new marina with Julia and then we met up with Laura, Mona and Michelle at Mc donalds for some ice cream and then we went to another place for some shisha and had a super nice evening with them! Have to do it again sometime girls!! (:
 
Have the day off tomorrow so I think we're going to the beach. And then I think I have to go back to senzomall and buy that dress that I never bought the last time I was there. And also look for shoes to new years! Have to have high heels cause the dress is a little bit long..
 
So today is a really good day! (:

Nej sova kanske.

Har tryckt i mig allt för många pepparkakor doppade i mjölk och har nu fått ont i magen. Tänkte lägga huvudet på kudden och starta någon serie att somna till. Vi hörs imorgon, dröm söta drömmar!
__
Been eating to many Anna's ginger thins with milk and are no totaly full ! Gonna make out with my pillow and watch some tv-show before I finally fall asleep. Playing sleeping beauty!

Efter en lång dag på arbetet.

Har hunnit med att ha veckomöte, en lunch med Louise på del Mar, lite kontorshäng, en departure transfer, en snabb officesväng sen till flygplatsen för att ta emot nya gäster. Ett IM på bussen till El Gouna, mötte upp Louise som åkte med hem. Hann hem och var sen tvungen att dra på ärende på ett hotell och är nu hemma, hungrig som få men måste ta en dusch först. Lite värme och lite fräschhet sitter aldrig fel!
__
Been an action filled day and now Im gonna take a hot shower before dinnertime! 

Måndagen 3 December.

 
Det är den tredje december och det betyder en sak, det är mitt hjärtas sköraste dels födelsedag idag! Happy birthday to ya!!! Jag hoppas att du haft en fantastisk dag och tro inte att jag inte tänkt på dig, för det har jag. Det är därför du hickat! (;
__
My oldes little sister has her birthday today, she turns 22. OMG!! I hope you've had an amazing day! Love you more that lots!

En hälsning ifrån Egypten!

 

Senzo!

Har varit en liten sväng på kontoret idag. Hämtade min nya nisse i secret santa leken. Lite jobbigt läge men får väl komma på några bra julklappar till den nya. Jag som tyckte min förra var lättare. Attans! Livet är inte alltid lätt (;
 
Åkte till Senzomall med Louise och Julia. Har hittat skor jag vill ha, även idag fanns stövlar jag vill ha men köpte inga. Vet inte riktigt om jag kommer använda dem, hittar jag dock låga stövlar (med låga menar jag lågklack) kommer jag ta dem för det är sjukt snyggt till jeans och leggins.
 
Har t.o.m hittat min nyårsklänning. Jag som annars alltid letar in i det sista och får ta en gammal trasa från garderoben. Nu har jag införskattat mig en ny klänning! Woho! Ska dock till senzo snart igen och köpa den andra klänningen samt skor till nyår för att inte släpa klänningen i marken när jag går. Ja den e visst lite lång på vissa ställen men nog super nice. 
 
Sen avrundade vi. Fick ett litet besök av Mikaela och det är alltid lika trevligt (: Sen en varm dusch efter att ha gått på senzo där acn är extremt kall så nu e jag upptinad igen (; En liten myskväll väntar och imorgon är det dags för arbete igen efter två dagar ledigt. Varit en helt super nice helg faktiskt! 
__
Went to Senzomall with Louise and Julia and that was something I needed. I found a dress for new years and that is not like me to find this early in the year (; haha. I found Anna's Ginger thins also, its a tradisional swedish biscuit that we eat around christmas so I am happy about that also! 
 
Now it's going to be a quiet night. and tomorrow it's back to work after a weekend off work! 
 

Team bild från kick off-dagen.

- Här har vi team awesome aka Apollo teamet i Hurghada w1213!

Stl 37 hade passat bra på mina fötter.

Skorna finns på have2have.

Söndagen 2 December.

Hade en riktigt mysig hyggeafton igårkväll hemma hos oss. Julia, Mona och Laura kom hit med jordgubbar och läsk, vi beställde pizza från pizzahut och roade oss sen med Mtv's serier och snackade lite skit. Tryckte i oss lite jordgubbar också, 2.5kg för 35L.E är inte alls mycket pengar! Vi hann titta på 'The Campaign' också innan klockan blev mycket och det var dags att sova.
 
Idag har jag hunnit diska, sopa golvet och fixat en maskin med tvätt. Måste gå till mobinil och fixa min internetdosa samt lite pengar till telefonen. Känner mig smått begränsad när jag inte har pengar på telefonen. 
__
Had a girls night in yesterday. Julia, Mona and Laura came to visit us in room # 18 and it was super nice. Pizza from pizzahut, strawberries, cola, fanta, amazing friends. Couldn't be other than nice! Thanks alot!
 
Today I've been cleaning the apartment a little.

Nu hugger vi in på detta goda!


Hyggeafton.

Vi kommer ha hela #18 fylld med peeps idag känns det som. Julia och Mona kommer strax hit, de skulle även ta med sig jordgubbar (ni vet Egypten har jordgubbs-säsong på vintern, yey) sen ska vi även få en soffkompis som ska sova här inatt. Sen är det ju jag och Louise så det blir fullrulle.
 
Sen ska vi väl förhoppningsvis äta mat snart för jag håller seriöst på att dö. Inte ätit på hela dagen om jag räknat bort de två bitar brieost jag tagit. Så jag är duktigt hungrig just nu! 
__
Everybody want's to come to us. Room # 18 will be filled with peeps tonight. Julia and Mona is on their way also they are going to find strawberrys, you know it's strawberry season here in Egypt now in the winter! 
 
But I am sooo hungry.

Cravings!

Vill verkligen ha detta nu!! Fast jag får väl nöja mig med pizzahut & hyggekväll istället.
 

Lördagen 1 December.

Kan inte riktigt förstå att det är december nu faktiskt, men så är det. Igår drog vi till The Viking och hade det kul. Dem serverade en grillbuffé som faktiskt såg riktigt god ut. Dock åt jag ingenting för Mc Donalds maten stod mig upp i halsen. Drack öl, rökte vattenpipa, dansa och sjöng. Det var en mycket trevlig kväll men sen avrundades den.
 
Jag gick inom Metro på vägen hem och det var typ vid halv 2 så det är ju ganska nice att veta att dem har öppet till natten. Köpte nudlar, choklad och juice sen tog jag hem och gjorde lite nattamat.
 
Idag har jag bara legat i sängen i princip hela dagen. Vill hemskt gärna ha sushi home delivery men tror inte riktigt det funkar så borde ta pizza hut istället. Ja jag är lat och orkar inte ta mig någonstans. Funderar snarare på att slänga huvudet på kudden igen. Behöver dock mat i magen om man ska gå all in i kväll på papas. 
__
Cant believe that December is here already but that's the truth. Went to the Viking yesterday and that was a nice evening/night. They served food but I couldnt eat since I still was filled with mc donalds food haha. Alcohol, shisha, music and some dancemoves! Yes it was a great night out!
 
Today I haven't done much and I really want sushi delivered home but I dont think that's possible so are thinking pizza hut instead. I dont want to go anywhere. More in the line of going to bed again. But I need food if we're thinking of going all in at papas tonight!
 
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0