Christmas tree.

Vill faktiskt ha en sådan på mitt rum, tror inte de blir av med det hade varit stört mysigt. Julkänsla till max. Vad annat som ska locka fram julen i mig är dom nya jul disneyfilmerna jag ska överföra till den externa hårddisken sen. Ice Age a mammoth christmas, The penguins of madagascar All nighter before xmas och till och med Barbie A perfect christmas. Jag har fortfarande ett inre barn ..
 

Onsdagen 30 November.

Halva arbetsveckan avklarad, awesome! Det firar jag med att ha städdag, mitt rum är i behov av det. Sen ska jag börja fundera ut vad jag önskar mig i julklapp, blir bara svårare och svårare för varje år. Likadant är det med julklapparna man köper till familjen, allt eftersom alla blir äldre blir det svårare men det är väl tanken som räknas antar jag.

När planer inte blir som planerat.

Så är det för att jag hellre ligger under täcket. Imorgon är det städnining som gäller. Tills dess, göra mig klar för jobb samt jobba hela natten. Godnatt & sovgott till er som ska sova!

Äntligen fattat de där med "hylla".

Igår morse när jag kom hem från jobbet var ju stömmen borta. Ingen tv att roa mig med på morgonen så jag läste istället. Eftersom stömmen var väck hade jag en lampa att lysa med men kunde inte hålla den i handen, så jag la den helt enkelt på hyllan och kunde läsa utan problem. En fördel.


Tisdagen 29 November.

Jag gillar strul(-a). Vilket som. På jobbet föredrar jag dock strul, utan A i slutet. Kanske inte hela tiden, men ibland. Tiden går så mycket fortare för man har liksom inte tid att kolla klockan och allting bara går i ett svep. Är det på fritiden så tar jag helst med a:et på slutet faktiskt. Mjau!

Min mobil kan inte nås för tillfället, true story faktiskt. Tydligen måste man nu för tiden fylla mobilen med pengar en gång i halv året, vilket jag inte gjort för jag har gratis sms året ut och behöver inga pengar då. Så nu går det varken ringa eller skicka varken från mig eller till mig. Som jag skrev till Jossan; Ruttet fläsk! Varför togs ett år bort? Jaja får väl lösa detta, anledningen till varför jag inte vill fylla med massa pengar är inte för att jag är snål utan därför att mina pengar varar länge och till års skiftet bytar jag både kontantkort och mobilnummer..

Jag fick något i ögat.

Tror det var sand från John Blund. Trött är jag iallafall. Har nästan precis vaknat från min pn, så nu är det dags att göra sig redo för en natt på jobbet. Lite musik och hustler får kick-starta kvällen.

Min mamma är söt.

Det är också hennes födelsedag idag så hon fick ju få en liten present. Sa att hennes julklapp är bättre för jag hade dålig fantasi idag. Men hon fick en söt text på paketen som hon så fint rev av för att spara, ja jag sa ju att hon va söt (; Grattis på gamledagen mamsi ♥

"Grattis på 45-års dagen mamma! Varje sekund av varje dag är en sekund då jag älskar dig. Always and a little more" (a little more bara för always and forever är något alla säger, jag vill va annorlunda).

Det finns en downside.

Det finns det säkert med det mesta. Jag löser mitt genom att jag försöker att inte tänka på det. Sover, äter och jobbar. Det finns inte tid till annat. Inte just nu. Natten går före allt. Den dagen jag går över på dagskiften igen, då blir jag nog mer social. Tills dess fortsätter jag att sova, äta, jobba. Förlåt.

Måndagen 28 November.

Den där stormen som drog förbi igår tog med sig strömmen, men den kom precis tillbaka så nu är jag lycklig igen. Jag är för beroende av elektronik för att klara mig utan ström. Tvn och datorn är stora faktorer, men även spisen eller micron. Lampor osv. I need them.

Färden till jobbet var inte lika farlig som jag väntade mig. Jag har ju en liten bil och trodde det blåste så mycket att jag i princip skulle hamna i en grantopp men kände ingenting när jag väl var på vägen. Visst vägen var på ställen väldigt ogillande dekorerad med träflis, grenar och annat som inte borde va där så man fick sick sacka sig fram lite. Stötte på ett halvt träd liggandes över vägen. När jag väl kom till jobbet låg där en soptunna jag fick köra runt. Annars var det faktiskt inte så farligt och det tackar jag för. Jag var ju skraj innan jag körde.

Natten passerade ganska fort och sen var det dags och köra hem igen. Åt några skivor ost tillsammans med en skiva skinka till frukost. Fanns ju ingen el när jag kom hem så något vettigare gick inte att göra. Läste ett kapitel i min vampyrseriebok (inte twilight eller någon annan tv-känd serie, någon ny jag köpte i somras). Sen va de bara ge sig på att sova.

Vaknade nästan precis av morgonbehov och när jag åter låg i sängen så hördes de där bekanta ljudet av strömm och elen var tillbaka. Var helt klart tvungen att sätta mig här, som ett tvång. Ska snart krypa ner under täcket igen. My day is saved by the electricity..

It's too late to cry.

I was praying that you and me might end up together.

Känslan av första advent finns inte här alls. Allt detta pga det tråkiga vädret vi har. Förra året vid denna tiden låg det massor med snö på marken, känslan av jul stod utanför dörren. Nu, bara blött och grått.

Godmorgon!

"Berit ta Sverige med storm". Och i år blir det ingen julskyltning i Perstorp, källan är Norra Skåne. Klass 3-varning, så man ska hålla sig inom hus idag enligt HD. Känner mig väldigt säker över att jag ska köra till jobbet ikväll, väldigt. Eller också inte.

Söndagen 27 November.

Det hade sin nackdel att jag vaknade så tidigt igår morse, när eftermiddagen började förvandlas till kväll så blev jag så trött så hela kvällen har varit on and off på vakenfronten. Jobbigt och nu blir jag säkert pigg och kommer va vaken hela natten, känns lite segt faktiskt.

Slagit in alla julklappar jag köpt so far, känns skönt att slippa julklappsstressen precis innan jul som jag alltid brukar ha. Nu har jag faktiskt varit ute i väldigt god tid (:


Fredagsmys på jobbet.


Lördagen 26 November.

Somnade ganska fort igårkväll faktiskt. Innan tolv. Och nu är man vaken, inte förvånad det minsta. Om man skulle ta och börja röja undan på rummet kanske. Det är tur att lampan är släckt så jag slipper skämmas över röran, för så här stökigt har nog inte mitt rum varit sen jag var liten haha.

En skrattfull kväll.

Det var ju väldigt trevligt sällskap, en hel del skratt utdelades. Maten var god, men stället var mysko. Kvällen avrundades tidigt, tror det var ställets fel faktiskt. Jag var ju lagom övertrött och flabbade och fick blöta ögon en del sen bara slog det om och jag blev segare än segast. Fick skjuts hem av Vickie och i bilen kände jag mig som en Zombie, kollade rakt fram med öppen mun och orkade liksom inte.

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag med kassar, ullaredsgrejer och kläder på hela golvet och sängen. Jag bara orkar inte, ska slå igång tvn och innan huvudet landar på kudden lär jag ha deckat, det är så det känns iallafall. Så trött är jag. Men inte konstigt egentligen, sovit 1½ timme under det senaste dygnet. Mitt eget val så jag visste ju vad som väntade.

Tackar för mig och önskar en trevlig helg!

Awake?

Japp. Pigg? En annan femma. Låg väl mest och ville inte upp när dom väckte mig, alla sjutton gånger. Tillslut var det bara o masa sig upp. Den som väntar på något gott måste gå ur sängen mot alla odds. Vattenkontakten mot kroppen hjälpte ju faktiskt lite, satt och spola varm vatten över kroppen och tänkte på livet, nja tänkte nog inte så mycket faktiskt.

Får väl slå in julklappar i helgen, sånt tycker jag är så kul. Det konstiga är att jag gick inte runt på Ullared och kollade grejer åt mig själv utan mest kollade jag grejer till min nästyngsta lillasyster, jaja. Fick tag på julklappar till nästan alla familjemedlemmar och jag fick tag på lite saker till mig själv så det var en bra shoppingrunda, som dessutom blev billigare än beräknat. Tumbs up even more!

Fredagen 25 November.

Fredag + 25e + Ullared, kan knappast bli bättre. Efter en lång natt så blev det en tripp upp dit med Johanna. Är hemkommen och lagom seg, mår illa av mat&sömnbrist så intar sängen nu. Sen är det tagga inför kvällen. Först en powernap så jag orkar med allt stimm som väntar. På återseende!


Matkoma.

Potatismos och ugnsstekt falukorv, jag är nu proppmätt. Äckelmätt. Kan inte röra mig från stolen mätt. Fy fan jag skulle ha lämnat mer kvar på tallriken mätt.

When the L doesn't stand for Loser.


Oh la la la I love u baby.

Torsdag och vi har en natt kvar på jobbet sen är det minsann helg! Hade riktigt svårt att somna imorse, först va jag deck-färdig men så blev det helt plötsligt för varmt för att sova och sen kunde jag inte sluta tänka på handlelistan inför Ullared. Tillslut va klockan elva och jag fick panik. Somnade och gick upp vid två.

Har iallafall fått lite önskelistor nu och har lite att gå efter imorgon. Skönt! Annars har jag en lugn dag, sparar krafter eftersom det känns som morgondagen kommer att bli lång. Och super kul!

Torsdagen 24 November.

Oh bara en natt kvar sen är det HELG! Den inleds med en Ullaredtrip tillsammans med Johanna, vi kör dirr efter jobbet och kör en snabbvisit. Hem och sova någon timme innan man ska göra sig redo för kvällen. Ska ju iväg och äta med mina kära arbetskollegor från nattteamet. Kommer bli super mysigt.

Nu ska jag äta frukost då min mage typ skriker efter mat, alltså den vanliga drillen. Puss haj!

Kvällsingen var här igen.

Så det var dags att gå upp. Eftersom jag knappt sovit något idag så gick jag och la mig efter maten, vaknade till vid åtta men tvinga mig själv till att sova igen. Behöver ha lite sömn om man ska orka arbeta hela natten. Snart helg! Lönehelg dessutom. Awesome! Men nu tackar jag för mig och önskar en trevlig kväll, bye!

Det var inte meningen.

Konst är inget som tvingas fram, konst bara blir till. Om ni använder fantasin (om det ens behövs) så ser ni ju själva vad detta ser ut som och det bara slängdes dit och blev till utan mening.


Aldrig mer shopping med lilleman.

Jag tycker visserligen det är kul och jag verkar ju ha bra smak för lillebror brukar oftast lyssna på mina råd och oftast tycka samma. Vi var först på Familia, hittade ingenting, och sen åkte vi till Väla. Det var bara lillebror som hitta grejer, på Jack&Jones som vanligt, och som vanligt blev det liksom allt nästan. En jacka, ett par byxor, nya kallingar samt två tshirtar.

Vad som fick mig att inse att vi inte kan fortsätta var när killen i butiken som också hjälpte oss sa "jag och din flickvän har valt ut en tshirt till dig, så nu får du välja en annan". Jag bara "ehm lillebror, eh storasyster". Så nej det blev ju helt fel. Skyller på att våra jeans var i liknande drag ..

Jag hittade absolut ingenting och det är här vi har anledningen till varför jag shoppar på nätet, på nätet hittar jag iaf saker jag tycker är snygga. Att det inte alltid passar det är ju en annan femma, men då kan man bara skicka tillbaka det igen. Precis som man går in i provrummet och testar och lämnar kvar de som inte passar. Inte så svårt. Inte så onödigt. Bara enkelt och få det hem skickat istället.

Av den enkla anledning att jag knappt sovit någonting idag så har jag lyckats vända mitt dygn. Vilket känns lite onödigt eftersom det väntas jobb ikväll. Men jag har fått någonting ut av denna dagen vilket känns väldigt bra. Att dom ringde från jobbet och sa att jag ska jobba natt imorgon också gjorde bara saken ännu bättre. Ingen stress innan middan på fredag med team natten så tumbs up (y)!

- Dom nya kläderna, allt utom strumporna då.

Wälo.

Efter att lyckats halv sova lite mellan halv elva och nu så var det dags att stiga ur sängen. Får inte sova bort hela dagen. Fick också ett fint sms, ikväll är det jobb igen. Im happy! Fick lönelappen idag också, mindre glad, men det är väl bara att vänja sig vid att siffrorna sjunker för utan natten kommer det sjunka mer. Man har blivit bortskämd, men jag är glad för att jag har ett jobb som faktiskt betalar bra.

Nu ska jag strax iväg och spendera pengar, måste ju göra något med min dag. Fick inte liv i min lillasyster, så det blir bara jag och lilleman (brushan). Så todalo.

Onsdagen 23 November.

Godmorgon! Har legat vaken sen halv sex imorse, och innan dess fick jag kanske två och en halv timmes sömn. Kan inte somna om, snart känns det väl inte ens lönt. Allt jag tänker på är att åka till Ullared, och jag vet inte ens varför jag har sån dille. Haha.


Är det nu jag ska lyckas somna?

Efter att sovit till halva eftermiddagen (för jag jobbade natten) så känns det nu omöjligt att lyckas somna, men eftersom det inte fanns behov av mig inatt så vet man aldrig vad morgon dagen erbjuder. Att vända dygnet lyckas jag nog inte med iallafall, så det kommer ge mig mer svårigheter till att somna.

En grilladmacka, lite proviva mango och tv blir min kvällströst. Peace out!

Mmm gott!

- suget finns där idag också men jag får stå över, har ingen vaniljsås.

Morgonskratt.

Att börja morgonen med att skratta är minst lika viktigt som frukost. Börjar man dagen glad så är det lättare att få en bra dag. Så varsegoda här har ni Filipa Bark och Benjamin, fler delar finns att se på youtube ..


Tisdagen 22 November.

Godmorgon! Jag lider verkligen med personer som måste upp vid denna tiden och inte är morgonmänniskor. Varje morgon som jag kommer hem från jobbet så möter jag en av mina små syrror för hon ska till skolan och hon ser verkligen lika "pigg" ut varje morgon. Jag är glad att jag sluppit det i några månader nu.

Jag blev lite glad igårkväll också. Jag blev inringd att jobba natten. Visserligen mått illa några timmar under natten men kan bero på att jag inte ätit ordentligt, för på sista kaffepausen tog jag fram mina ricecookies och fick dessutom en rostad macka av Johanna och efter det mådde jag bättre.

Längtar till fredag när jag ska ut och äta med team natten, ett bra avslut på månaden.

Uh I dont feel so good.

Så jag kryper nog ner under min filt och ligger där tills det är mat, för det kanske återigen hjälper mot mitt illamående. Annars? Idk. Mer tv och mer mys. Ikväll är det ju inte något jobbande och då ska jag försöka vända rätt mitt dygn, wish me luck, jag kan behöva det ganska så mycket.

Måndagen 21 November.

Godmorgon! Snart dags att sova kanske. Jag mår illa och har gjort det sen halv fyra, vet inte om det är "ångesten" eller bara nått annat skit. Nåväl, mat hjälper kanske, annars gör sömnen det. Något Ullared blir det inte, får ta det lite mer planerat kanske. Men jag vill dit. Snart. Köpa julklappar & spendera på mig själv såklart :p

Nej lite frukost och lite tv, och hoppas på att bli inringd till ikväll, jag trivs ju så bra där.

Godkväll.

Då är helgen återigen på väg mot sitt slut. Ska alldeles strax köra mot jobbet, inta min sista natt. Känns faktiskt lite dåligt att ha sista natten en söndag och då enbart ha måndagen på sig att vända rätt dygnet men jag ska väl inte klaga, jag fick iaf denna natten också.

Ruskit sugen på att åka till Ullared, någon som vill med imorgonbitti när jag slutat jobba ? ^^,
ps, vill väldigt gärna utomlands (helst thailand en månad) nu under vintern också. Någon?? (:

Hotellutsikten jag & Natha hade i Gran Canaria i våras.

Godmiddag!

Det är söndag men jag har minsann varit flitig ändå. Gick upp ur sängen för typ en timme sen och fast det är sådär halv kasst väder så har jag med pappas hjälp tvättat min namnlösebil. Den är garanterat skitig snart igen med tanke på vädret vi har framför oss, men det betyder inte att den inte har rätt att va fin för en dag.

Söndagen 20 November.

Godmorgon! Då konstaterar jag sömnproblem nu. Precis som när jag vaknar och efter någon timme inte klarar av att hålla ögonen öppna så är det likadant med sömnen. Jag somnar och bara någon timme senare vaknar jag och är klar vaken och kan inte sova mer. Om det ändå kunde vara tvärt om. Vakna och va pigg, somna och va trött. Så hade jag nog mått lite bättre faktiskt.

Nåväl, nu ska jag bara försöka tvinga mina ögon till auto shut down så att jag kan sova vidare. Godnatt.

Alphas.


Att vakna halv åtta en lördag är inte en bra idé ifall man inte har planer på att göra något med ens morgon. Vilket jag inte hade, kollade lite tv och någon timme senare så somnade jag såklart.

Pappa har bjudit på lyxmiddag med klyftpotatis, sås och fläskfilé. Riktigt gott. Sen har jag roat mig med seriemaraton. Äter lördagsgodis och njuter av ännu en ledig, lugn helg.

Lördagen 19 November.

Godmorgon! Nu är jag hyfsat pigg, fast det är väl inte jätte konstigt eftersom jag lyckats sova hela natten. Jag tog en av mina allergitabletter igårkväll sen gick jag och la mig och små kolla tv och rå deckade. Så jag har sovit med kläderna på hela natten och vaknade för några timmar sen helt dö varm, tog jag av kläderna? Nej jag somna om istället.

Vet inte vad jag ska göra nu iheller, det är för tidigt för allting.

Dom tömde mig på blod.

Nej jag är inte med i Vampire Diaries eller liknande. Jag råkade dock somna imorse. Tillslut orkade jag bara inte så jag la mig på magen och somnade. Vaknade upp och tänkte jag måste kolla klockan, tror ni inte larmet varit fel inställt, det var igång men inte för att ringa idag fredag och klockan var 1. Jag skulle va där kvart över, så det var liksom bara till att springa upp ur sängen, på med jackan och in i bilen.

Doktorn konstaterade nässelutslag, någon typ av allergi. Så nu måste jag föra anteckningar om vad jag äter osv för att utesluta saker osv. Sen när dom snacka om att ta nytt blodvärde, ja då trodde jag ett nytt stick i fingret. Nej dom tömde istället mig på blod. Aldrig gjort förr så var lagom nervös.

På vägen hem kom jag på att doktorn skrivit ut allergipiller, men eftersom jag inte fick en lapp (allt körs ju via internet now days) så kom jag inte på det förens jag i princip var hemma. Eftersom jag också sett två brev till mig i köket tänkte jag att det nog var avi från Yves och Nelly så jag fortsatte hem.

Nu är det dags att köra ner igen, tredje gången gilt denna dag.

I'll pull an all nighter.

Okej det har jag ju egentligen. Det är snarare dygna jag kommer göra snart. Jag ringde till vårdcentralen, fick en tid hos sjuksystern och hon checkade mig, tog blodvärde. Jag låg under vad som var godkänt men ändå inte så långt ner att det var något att göra åt så jag är väl glad. Får käka D-vitaminer och hoppas det hjälper? Vad gällde det andra så fick jag en tid till läkaren i eftermiddag. Skulle de försvinna innan dess får jag ringa återbud men annars är det tillbaka till byn om några timmar. Så för att inte riskera att inte vakna så går jag inte och lägger mig förens efteråt.

Nu blir det tv, buh jag är faktiskt lite trött. Gäsp!


Baconfrukost.

Lyxa till frukosten imorse bara för att det är fredag. Morotsstavar med dipp och sen bacon till "efterrätt". Och gott var det minsann!


Fredagen 18 November.

Alltså denna veckan har nog gått väldigt fort ändå, fast nätterna på jobbet varit halv sega ibland. För nu är det ju helt plötsligt helg igen och det är ett uppehåll innan jag får träffa söthuena igen. Jag tycker om att vi ska iväg och äta middag med team natten, för vi har ju kul! Att vi troligen splittras är dock a sad story!

Nu är jag sugen på donken toast men eftersom jag inte orkar köra dit så blir det hemmagjord, ifall vi har rätt sorts mackor hemma. Men vet ni vad, trevlig helg på er! (:


Ingen bulle i ugnen.

Det är faktiskt en äppelpaj (eller smuldeg med några skivor äpple?). Kände mig sugen redan igår, eller om det var inatt. Så jag tänkte jag skulle ställa mig och baka lite idag. Det tar ju inte så långt tid att fixa och det är enkelt så varför inte. Nu är det bara vaniljsåsen som ska göras. Sen blir det kränge efter halv 8 ;D

Goddagens.

Lyckats få 3½h's sömn idag iallafall. Vaknade kanske för en timme sedan, mitt efterlängtade paket hade äntligen kommit. Dock saknades den tunika jag ville ha så blev lite ledsen, men jeansen var dö snygga. Vaknade till liv i all hast där så att somna om kändes inte lönt. Och imorgon kommer väl klänningarna, annars i början av nästa vecka. Woop woop.



Jag tror nog jag gillar min jacka trots allt, den är ju varm o så. Lång. Får nog bara vänja mig vid färgen då röd verkligen inte är en färg jag använder eller ens gillar.

Torsdagen 17 November.

Då var man kanske inne på sista veckan på nattskiftet, it sucks. Jag vet att jag sa att jobbsnacket skulle minska, det ska det, bara inte just nu. Jag har jobbat natt i 14 veckor och jag kan ju säga att mitt liv är helt upp och ner vänt. Jag gillar det inte fullt ut men jag gillar jobbet mer än någonsin faktiskt. Allt annat kan liksom pausas för jag lever för min inkomst då de är det enda jag har. Så jag får lov att välja jobbet först. Faktiskt. Jag lever för mig och ingen annan. Jaja what ever.

Produktionen minskas på jobbet så nattskiftet kommer att minimeras och troligen blir det inte mer detta året. Sorgligt då jag verkligen trivs och tycker att team natten är så freaking awesome. Kommer bli tråkigt att se de splittras. Ja och övergången till dag livet kommer va svårt, vet inte hur det ska gå.

Mina planer skjuts upp ytterligare. För man vet inte hur mycket man kommer till att jobba dom närmaste månaderna. Och lönen, den kommer ju sjunka nu när obtimmarna försvinner. Ångesten smyger på redan.

Men annars så går det ju bra. Jag jobbar & sover på.. Och äter.

I got a sexdrive to push the start.



On my waist, through my hair.
Think about it when you touch me there.

Yes nummer två är på G.

- Vad jag undrar är självklart var paket nummer 1 är (inte från samma ställe men leveransen brukar va 2dagar där också). Fick ju mail om att det skickades i fredags och det har fortfarande inte anlänt. Är lite orolig faktiskt.

Jag tar det jag ogillar.

Jag bestämde mig att jag skulle åka till familia och kolla efter vinterjacka då jag vill ha en längre modell än den jag har. Det skulle inte bli en svart eftersom de blir för mörkt. Den mörkolivgröna var ju väldigt ful i färgen och vips var det bara rött kvar. Jag som inte ens tycker om rött ska gå runt i en röd vinterjacka hela vintern. Ja jag säger då det.


(tror detta är min jacka men jag är inte helt hundra.)


Onsdagen 16 November.

Godmorgon! Det är lite kyligt ute, fick till och med skrapa rutorna innan jag kunde köra hem från jobbet. Nu blir det frukost och bums i säng. Nattinatt.

Back to the happy place.

Japp ni gissade rätt, det är dags för mig att köra till jobbet. Snart helg, snart helg, snart helg. Jag vill faktiskt ha helg. Redan. Jag vill åka till Ullared, klippa & färga håret, flytta hemifrån och få en hum om vad jag vill göra med mitt liv också. Men vi börjar med att jobba så kommer vi väl mot helgen och dom andra sakerna i sin om tid. Todalo.

Ingen kaka till kaffet.

(Det får jag på jobbet iallafall). Drack en koppkaffe precis, en sådan speciell My-kaffe med mer socker än kaffe, typ, nästan, nja kanske inte riktigt. Fick dock ingen kaka till kaffet hemma, men jag fick en bulle och det är ju bättre med tanke på att jag jobbar med kakor hela nätterna. PAUSE.

Känner mig piggare idag än någon eftermiddag jag kan minnas den senaste tiden. Det känns väldigt bra, tumbs up (y)!

- Kaffepaus på jobbet. (Vet nog att ni är lite avundsjuka, men bara liiite)

Oops I did it again.

Klickade hem nya saker idag :o Jag får väl tänka i banorna att jag får passa på nu, den dagen jag flyttar hemifrån blir jag fattig och kan inte längre spontanshoppa som jag vill. Så ja.

Nu välkomnar jag ett varmt bad, det är lite höst/vinter-känsla över det hela. Söker värme på alla möjliga sätt. En sista minuten resa hade ju absolut inte varit fel. Det kostar dock lite mer och tar lite längre tid. Så just idag får badet gå bra.

Godmorgon.

Väntar fortfarande på mitt paket ska levereras, konstigt nog har jag fortfarande inte fått det. Trots mailet i fredags där det stod status; skickat. Jaja det kommer väl så småning om. Tills dess får jag vänta.


Tisdagen 15 November.

Jag är halvt tillbaka som mig själv, jag är inte fullt så negativ längre. OCH OCH jag lyckas få ont i magen av skratt nästan varje dag. Så min lycka är nästan total. Ja man ska glädjas av det lilla för då glädjs man av mycket. Tackar mina jobbarkompisar för att dom förgyller min natt.

Märkena är borta, vilken överraskning. Överväger att inte ringa till doktorn. Känns inte lockande att visa en bild på vad som fanns där men som nu är borta. Blir nog frukost, tv och sova istället. Skjuter upp allt, jag som behöver ta blodprov också. Kolla mina värden. Men men. Hälsan går inte först.


Det enda ställe jag lever på.

Jag sov ju som vanligt bort hela dagen. Ätit mat och varit och handlat med lillebror. Sen har jag sovit lite till. Nu är det dags att åka till jobbet, det enda ställe jag är energifull på. Imorgon blir det doktorn varesig märke eller inte för nu har jag bildbevis. Inga älgar och andra djur på vägen inatt tack. Todilidodili.

Sömntuta.


Stop acting like you dont care.

- You're always on my mind, I talk about you all of the time.

Måndagen 14 November.

Godmorgon! Igårkväll på vägen till jobbet insåg jag att jag glömt mobilen, då får jag genast tankar om att jag kommer krocka, åka av vägen eller något annat kommer hända just bara för jag inte har en telefon att ringa efter hjälp med. Kom tack & lov till jobbet oskadad. Men seriöst, någon annan som får sånna tankar eller de är bara jag?

Jobbpasset gick undan och helt plötsligt var det måndag (kanske för vi bara jobba en timme på söndagen men skit i de haha). Resterande timmar gick också fort och helt plötsligt var det crazy talk och dags att gå hem. Lika bra, tror det blivit för mycket annars.

Innan jag lämnade omklädningsrummet så sa jag, ja jag kommer ju säkert va med om en olycka för jag glömt mobilen hemma. Körde hemåt med musiken i öronen och sjöng för fulla muggar. I Ulvs möter jag en bil och tycker det skuggas för lysena och saktar in. Tror ni inte det står två jävla älgar där mitt på vägen? (Min första tanke va klart ta fram mobilen o ta kort, men den hade jag ju som sagt glömt hemma haha). Står still och den ena älgen går över, sen får den andra ett jävla språng mot min bil. Min reaktion är att lägga i backen, ingen ska ta sönder min bil än mindre en älg. Men den sikta ner sig i diket och in i skogen som tur var så de va bara lägga i ettan och köra hemåt igen.

Nu är jag på säker mark. Inte blir det ringa doktorn idag i heller för mina märken är borta once again. Va kan de va för något . Allergi, stress (fast jag inte känner mig stressad), infektion, reaktion mot tvättmedel. I dont know. Men eftersom att det återigen försvunnit känns det onödigt och gå dit, dom kan omöjligt veta vad det är om det inte längre finns kvar att visa. Nåväl, nästa gång ?

Nu lite frukost kanske. (Den mackan hade inte suttit fel, men den är uppäten tyvärr).


1 hour to take off.

Ja det är återigen söndagkväll och det är dags att tänka på helg avslutet. Denna helgen har varit väldigt lugn. Kändes bra tills jag insåg att batterierna inte är laddade ett dugg. Måste nog snart gå till doktorn, kolla både det ena och det andra. Så man får ett slut på det.

Annars, morfar var ju här på middag. Maten var god , sällskapet var underbart och sen blev det lite lugnt framför tvn. Följde senare med mina föräldrar till byn för att handla lite. Kom hem och det blev lite mer Tv-tittande samt en liten PN.

Senaste funderaren, vill nog åka upp till Ullared snart.

It was just a dream.

If you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.

Söndagen 13 November.

Goddagens! Farsdag är här och morfar har anlänt så det blir snart middag, gott! Vi firar inte farsdag egentligen heter det, men att bjuda hit morfar på middag och ge han present, det kallar jag faktiskt att fira farsdag.

Nackdelen med att jobba natt är väl att man blir lagom förvirrad. Jag beställde kläder i torsdags och i fredags fick jag mail om att det hade skickats och igår när jag skulle gå o lägga mig tänkte jag att paketet nog va här i morgon (alltså idag) innan jag skulle till jobbet. Men nu idag kom jag ju på att det är söndag, klart det inte kommer någon post då. Suck.

Nu är det dags att vara social så ha en bra farsdag och en extra hälsning till alla årets nyblivna pappor.

Saturdaynight alone.

Äter chips o dippa, dricker julmust och kollar på TV. Om det var någon som undrade vad jag har för mig, och om ingen undrar så gör jag fortfarande samma sak. Blink.


Drog fram mina uggs i torsdags, jag gillar inte skorna på vintern men nu när det är lite kallare väder och ingen snö på marken så funkar dom ju. Känner att vintern är påväg när man börjar dra fram vinterskorna och tillbehören så som halsduk,vantar & mössor.

So long I've been looking to hard, I've been waiting to long.
Sometimes I dont know what I'll find. I only know it's a matter off time.

Lördagen 12 November.

Den 11/11-11 är såååå gårdagens..

Klockan har passerat tolv och jag är verkligen cp trött i ögonen, funderar på om jag ska sova ändå. Känns som jag snart kommer göra det varesig jag vill eller inte.

Fredagsmys!

Tackar så mycket för att jag blev utbjuden på date denna fredag. Började ju med de här:



Sen gasade jag iväg mot Klippan där även någon ville säga hej, fattade ingenting. Så när jag kom till Klippan och Jossan också stod där blev jag glad. Parkerade bilen och skuttade fram och kramkalasade lite. Frida hoppade in i bilen och vi körde mot Helsingborg med Jossan bakom som inte hittade till motorvägen så vi lekte guide. När vi väl kom på motorvägen och hon kände sig som hemma visade hon jävlar att det inte låg något ägg under gaspedalen. Sören, kvinnan är galen haha. Hon körde av vid sin avfart och vi fortsatte framåt.

Parkerade bilen och gick till bian, hämtade biljetter, gick på toa och sen köpte vi popcorn och dricka. Filmen var lagom rolig så det blev ju en hel del skratt. När filmen var slut så gick vi t.o.m vilse och Frida öppnar dörren in till en annan salong, stänger och springer fort som fan och jag bara springer efter i panik. Asgarv utdelades och jag fick ont i magen.


Det blev åter en körning i Helsingborg för att placera bilen närmare Big Buddah där vi hade bestämt att vi skulle äta mat. Det såg dock fullt ut så jag var skeptisk om de fanns lediga bord men jodå, nog fick vi i oss lite mat också. Och gott var det, jag körde på friterad kyckling med ris & sötsursås medans Frida körde på friterade räkor. Magarna fylldes sen var det dags att promenixa till bilen igen.

Jag lämnade av Frida hos sig sen gasade jag hemåt i mörkret. Jag har haft en super mysig kväll, Tack! 




Anledningen är kärleken, därför jag trivs så bra på mitt jobb. Ni ser ju själva.

Getting ready for my date.

Snart dags att köra hemifrån. Ansiktet är dit målat, håret är lockat och kläderna ska på. Musik till bilen håller på att fixas sen är jag ready to go. Så nu blir det mys resten av dagen, på återseende. Trevlig helg! (:

A few hours of sleep.

Tiden bara springer iväg precis som vanligt, helgen har börjat och jag borde sova. Om några timmar är det dags att gå upp och inta helgen for real. Så av med sminket och på med nattkrämen (låter som jag är gammal men jag har inte bara torr humor, jag har även torr hy så behöver återfukta)

Saker jag inte tycker om:
- Personer som kissar på toasitsen, är det nu så lätt o träffa är det väl lika lätt o torka upp efter sig. Äckel.
- "Den som tycker sex är skönt har aldrig varit riktigt skitnödig". Jag är inte en prydflicka men seriöst? Äckligt.
- Personer som tror att dom är så mycket bättre än alla andra när dom inte ens är det.
- När personer säger "oh varför är du singel, du som är så söt?". Kommer aldrig klara den meningen.
- Att jag inte kan träffa några intressanta killar, måste man flytta från skåne?

♥ Saker jag tycker om:
- Mina närmaste arbetskamrater, dom är så himla härliga.
- Att det snart är jul och den tiden är så mysig.
- Att spendera pengar.
- Tanken på att flytta hemifrån (även om den samtidigt skrämmer mig).
- Att jag har hela livet framför mig, måste inte bestämma allt här och nu!

Fredagen 11 November.

Tre två ett noll.. HEEEEELG! Vilken känsla, alla är på topp för vi vet att det är fredag och en helt ledig dag står framför oss och det är imorgon då det är lördag. Som sagt blir detta lite av en rehab helg; Ikväll blir det gå på bio o sånt mys, imorgon är jag kanske öppen för förslag och på söndag kommer morfar hit på middag. Alltså lite sällskap av sånna personer som betyder lite extra? Well I dont know.

Nu blir det frukost sen får vi se hur denna helgen slutar. The end!

Förvirrad to the bone.

Jag var uppe vid ett idag, trots att jag somnade vid tio kanske. Har inte gjort så mycket vettigt för det. Åt middag och jag plus mat är lika med koma så jag tog en pn där och då. Vaknade till i panik, visste inte om det var morgon, eftermiddag eller kväll. Bah.

Nu lite vattenkontakt sen är det dags o göra sig redo för sista nattpasset innan helgen!

Nytt vill-ha-moment.

Skorna kommer ifrån Have2have.

Frukost nästa.


Detta kanske? Njae. Men hos mig får man ta från det understa lagret när man inte längre gillar dom som är kvar på övre (vilken tid på året som helst). änd aj lööööööv dom med körsbäret i, hade kunnat köpa en ask med enbart dom så jag tycker de är bra att så många tycker dom är äckliga! Fler till mig hähä.

Torsdagen 10 November.

Måste säga att jag tycker att jag har så sjukt söta vänner, både på utsidan och insidan. Bara den här synen på facebook gjorde ju lätt min morgon, du är sjukt söt!


Ibland behöver man höra sånna söta saker och ökar min självkänsla måste jag tacka A för det (:

Onsdagen 9 November.

Återigen är halva arbetsveckan avklarad. Näst sista natten intas ikväll sen är det en lugn helg framför mig. På fredag blir det gå på date och söndag är det farsdag så morfar kommer komma hit på middag. Känner att det är lite rehab.

Snart middag, potatis med pappas pyramidbiffar och espangole såklart, klarar inte mat utan sås.

Knappt att man är sugen.


Vad väljer My?

Vilken mjölk gillar du bäst? - Den med oboy i.
Vilket (mat)mål är viktigast för dig? - De när jag är hungrig.
Äts mest under veckorna? - Mina p-piller.
Har jag helst på mig? - Undies.
Hemma eller borta? - Borta bra men hemma bäst, sägs det ju.
Första jag gör när jag vaknar? - Försöker öppna ögonen.
Gör jag allra mest? - Andas.

Tisdagen 8 November.

Det är kaviar'ns fel. Jag står och lagar middag till frukost, det blir faktiskt spagetti och sås. Jag som ville ha äggmacka men nej hade ingen kaviar hemma och då funkar det inte för mig. Så spisen är min plats denna morgon och snart intar jag sängen och glor lite tv ..

Godmorgon.


Måndagen 7 November.

Godmiddag! Jag har åter sömn problem, lyckas sova någon timme sen vaknar jag och har svårt att somna om. Jag har väl en knuta eller något i min skuldra som gör cp ont så jag kan inte sova pga av det och jag mår fortfarande illa. Hej I love life!

Nonsens.

Med blandade känslor går även denna helgen mot sitt slut. Så blandade känslor att jag inte ens kan uttrycka mig. Jag tror nog att det är bra att det är jobb om två timmar, behöver nog prata lite. Terapi. Jag tar nog ett steg tillbaka nu, känns inte värt det längre. Jag behöver någonting mer, något som inte finns där. Då kan man liksom lika gärna låta bli.

that's the sound of me taking the high way.

John Blund är så välkommen.

Jag har nog legat vaken i två timmar nu, känns helt omöjligt att somna om. Att jag mår illa gör ju inte saken bättre. I'll give it another try, sleep tight.


Söndagen 6 November.

Har varit sängliggandes hela kvällen & natten. Snart lyckats ta mig igenom hela sista säsongen av Las Vegas. Borde kanske tänka på refrängen nu, klockan börjar bli mycket. Fast å andra sidan är det ju inte jobb förens klockan elva ikväll så jag har väl inte jätte bråttom i säng.

Been there, done that and now I walking away.

Btw,

Jag är nog allergisk mot alkohol, jag blir ju bara så himla annorlunda när jag dricker det. Bara en tanke såhär dagen efter när man mått dåligt hela dagen och blickar tillbaka på hur natten blev. Ehm ja nej lets talk about something else. The end!

All those crazy things we did, didnt think about it I just went with it.
Damn damn damn, what I'd do to have you here.

Lördagen 5 November.

Godmorgon? Jag lever men kan väl inte påstå att jag har mått bra idag. Blivit toalettgolvsliggande idag, det är oftast kallt på dom golven vilket gör att man mår lite bättre. Sen har man ju närmare till toastolen om man liksom behöver kräkas lite haha. Nej fy.

Kvällen igår var rolig och jag tackar Anna för en mycket trevlig förfest, sen bar det ner till stationen och imorse kom lillebror och hämtade mig. Snällt!

Nu är det väl dags att ta tag i den där kycklingsalladen.


Ikväll är det du & jag igen!

And that's love?

Hoppas jag inte är redlös inatt.

Just nu ser det verkligen ut som en bomb slått ner i mitt rum. Fy fan vilken röra, att ta sig fram till sängen är rena hinderbanan. Jaja bara tillfälligt. Blir bättre imorgon när kartongerna flyttas igen. Nu ska jag bli lite full iaf. Todaloooo

Idk Idk Idk.

Jag börjar med ett varmt bad sen får vi se va kvällen bjuder på. Dock sjukt sugen på att öppna astin och dricka champangen i badet, det är sånt som jag räknat som vardagslyx just idag.

Fredagen 4 November.

Jag började min helg med att sola lite tillsammans med Sandra, sen blev det lite rundvandring för att kolla läget. Fick mig en ny bild och kanske något som blir mitt? Who knows. Framtiden får avgöra. Det var faktiskt härligt med den där promenaden faktiskt. När klockan blev åtta så gick vi till konditoriet och köpte frallor.

Ätit en underbar fredagsfrukost och druckit varm choklad. Nu är det faktiskt sömn i några timmar som gäller.


I wish you were here.

You're always there, you're everywhere.
But right now I wish you where here.
Damn damn damn, what I'd do to have you here.


Disco in my mouth.

Finns inga dåliga glass väder så fast det är november månad och nästan vinter ute (okej kanske inte), så äter jag glass och är glad. Japp. Snart är ledigheten över för ikväll men det är bara 10 timmar kvar till helgen och det är sjukt skönt!

Discoball.


En olycklig flicka.

Fast jag har väl egentligen ingen anledning. Jag hittar bara inget high längre. Alltid trött, sur och gnällig. Hatar allting och orkar ingenting. Det är lagom tröttsamt att man tappar sin personlighet mer och mer för varje dag som går.

Jag är ganska så trött på att ge och ge men aldrig få någonting tillbaka. Man har liksom gått och hoppats på något som nu inte längre kommer hända (fast vem vet, nästa vecka kanske det är på igen). Nej behöver kanske ta mig en funderare och göra något med mitt liv. För det här verkar inte längre funka, kicken har försvunnit helt.

Torsdagen 3 November.

Godmaaaarning! Jag ska försöka minska ner på jobbsnacket då det tycks vara det enda jag pratar om. Men jag har inget liv, jag bara jobbar så det kommer väl bli svårt. Efter en timme utanför jobbet så kom jag iaf in i bilen och körde därifrån. Jag o Sandra lyckas alltid ha något att prata om där ute bland bilarna. Trevlish!

Nu har jag suttit här vad jag ska så det är minsann dags för lite frukost, sen tv och sen sova några timmar. Helg om 22 timmar och 15 minuter, the countdown has begun!

My + Frida.


Onsdagen 2 November.

Tänka sig halva arbetsveckan är avklarad. Snabbt har det gått. Nog för söndagen räknas bort och sen har nätterna på linje 8 gått fort. Får hoppas på att veckan fortsätter i den takten, då är det fredag på noll tid!  Vad som händer i helgen är inte helt hundra yet men vi har ju ögonen siktade på något sen om det blir det eller en hemma helg, det återstår o se på fredag.

Nu blir det lite frukost och tv-tittande. Godmorgon!

Får aldrig nog.

Varför varför är det såhär. Nej men helt ärligt, tre sekunder i min säng och jag somnar. Jag är så ruskit trött hela tiden att ögonen automatiskt går på stäng-av-mode. Åt min goda mat, diskuterade lite mer spendera pengar projekt sen la jag mig i sängen och skulle chilla en timme, det blev till en powernap. Hade gärna sovit lite till men det är en halv timme till jag ska köra mot jobbet så tror nog det finns viktigare saker o göra.

Som tex hämta upp tvätten som blivit tvättat tre gånger bara för de inte blivit hämtat och upp hängt. Hrm. Kanske bre en macka också så man har något ifall man skulle bli hungrig, att bli bjuden på choklad och munkar funkar ju inte varje natt ibland behövs annat än bara socker hähä..

Off I go then.

Goddagens.

Hann sova två timmar innan jag vaknade och inte kunde somna om. När jag väl somna så deckade jag nog stort för sen vaknade jag inte förens tre och snooza till halv fyra. Puh!

Mötte pappa i ynkadynga och kollade upp den där saken. Reserverade och på fredag är det jag som får punga upp. Men jag gillar ju att spendera pengar så ..

Snart dags att fixa käk, blir potatisgratäng. Den enkla varianten som bara är att öppna påsen, häll i form och in i ugnen. Ni borde veta att matlagning är något jag verkligen inte gillar, det är gymnasiet som gett mig ärr för livet.


Tisdagen 1 November.

Det är November, redan. Vi närmar oss julen enormt, någon som fått julkänslor än? Ska jag vara ärlig så fick jag årets första julkänslor redan i April. Egentligen är det inte så himla konstigt. Anledningen var att jag varit utan jobb sen början av året och i April kom jag tillbaka och doften av pepparkakor fick mig direkt att tänka jul och få en sån härlig lite känsla. Trots att det bara varit jul några månader tidigare.

Ibland när jag går igenom köket och det kanske finns någon liten lampa tänd så brukar jag få julkänslor, tänker direkt jul ljusstake eller liknande.

Jag tror inte att jag hade fått någon stor vinterångest om snön kommit nu. Förra året började det ju snöa redan i Oktober så nej det får gärna snöa så länge det inte blir slask av det hela. Enda hade varit paniken över julklapparna, vad ska man köpa till vem. Min familj är ganska stor så det blir ju ganska mycket julklappar att köpa. Plus att slå in paketen är så himla roligt.

Julen är en mysig tid. Jag vet att den dagen jag flyttar hemifrån kommer julafton vara den dagen då jag verkligen kommer att komma tillbaka till mitt barndomshem, hem till mamma och pappa. Därför julafton ska firas med ens familj. Inte ut och supa sig full, fast i min ålder kanske jag är den enda som tänker så.

Oj vilket juligt inlägg det här blev, och så vill jag passa på med ett grattis till min moster för idag fyller hon år!



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0