Uh sova?

Sist jag kollade klockan i morse var den 10. Så att jag sov till fyra idag (som jag sa att jag skulle imorse) är fullkomligt acceptabelt. Jag menar sex timmar är inte mycket. Måste dock iväg o handla, vilket inte känns lockande. Sova känns myyyyycket mer lockande.

Onsdagen 31 Augusti.

Godmorgon! Har precis kommit hem från jobbet, vilket kanske är konstigt då jag slutade 5.30! Fast egentligen är det inte så konstigt, Jossan fick för sig att hon ville ha donken så efter jobbet drog vi hem till Mli för att in vänta att kl skulle bli 7 sen drog vi på afterwork!! hahaha. Och nu är jag då hemma. Ska bädda ner mig i sängen och inte gå upp förens klockan fyra!

Saker jag inte tycker om.

* Regnet, man blir lite halvt deprimerad faktiskt.
* När folk omkring mig mår dåligt och det inte finns något jag kan göra åt det.
* Att vänta, när det finns saker jag vill så ville jag helst haft det igår.

Med hösten som närmar sig,

är det inte långt tid kvar tills jag är tillbaka till mitt höstiga jag. Håret går på det mörkare tills dess att det är svart och luggen klipps av så att det fint ramar in mitt ansikte och håller mig varm!

Bild från förra året.

Mitt high just nu.

Får leva på glädjen att jag på torsdag ska lämna Skåne i någon timme innan jobbet. Att vi nästa vecka ska få göra vårat äventyr på samma gång, bara hoppas det blir av denna gången annars blir man ledsen om man måste vänta ett helt år till nästa chans.
- Vad allt är får ni veta efter sakerna har skett, annars kanske allt bara förstörs. Håll bara tummarna för mig istället, att det går vägen vad det nu än är jag ska (:


Tisdagen 30 Augusti.

Känns som att vissa stunder så borde man inte jobba. Jag var verkligen inte on i början av kvällen, inte början av natten i heller. Och att inte va on betyder att man går i sin egna lilla värld och då börjar man tänka desto mer och då blir det bara värre. Jag blir så arg, men det är väl min sätt att reagera på vad som hänt. Alla reagerar vi olika.

Tillslut så kom jag igång lite smått och natten rullade på och nu är jag hemma. Pratat lite med pappa och fått en update. Får se när helvetet tar slut och vi åter lever i en värld full av blommor och sol. Take the pills and go to la la land.

Mår illa, vilket jag i princip alltid gör nu för tiden. Och nej jag är inte gravid denna gången heller.

Lite mat & vila, sen mot jobb.

Det har inte hänt så mycket här idag, varit iväg och handlat lite mackor. Sen är jag förbannad och besviken också, men det är ingenting jag kan vidareutveckla här så jag är därför väldigt tyst idag. En lasagne ska in i ugnen och tv är påslagen, nu dyker jag ner i sängen och hoppas på en snabbnatt för jag är inte alls high on life just nu.

Lite frukost kanske?

Sen får det minsann vara bums i säng!


Måndagen 29 Augusti.

Godmorgon då sitter man här igen framför datorn efter veckans första natt pass. Kan väl säga att jag var halv seg till ett, ja fortfarande lite seg från helgens festeri men sen kom jag igång. Natten gick fort och nu hoppas jag ivrigt på glada besked så att jag kan ta de där steget.

När jag skulle logga in på bloggen kom denna reklamen fram och jag ville skratta i en timme, det är lite sådär internskämt för oss på natten skulle jag tro. Allt började med en artikel i tidningen och efter det har de spårat. HAAHAHA! eh? Nej godnatt.


Det är dags igen.

Efter den lilla helg vi haft är det nu snart dags att åka till jobbet igen. Riskakor & Coca Cola samt update om helgens bravader. Tjosan! Nu ska jag dricka lite xray pink grape och invänta Vickie. Todalo.


Jag bara sover.

Idag har jag bara sovit och kollat på TV. Dock är det snart dags att göra sig redo för en natt på jobbet. Till dess blir det lite mer tv och fylla på med energi. Inatt finns det nya saker att diskutera på jobbet, alltid lika kul (;

Söndagen 28 Augusti.

Perstorpskarnevalen igår. Började med att möta upp Sandra på stationen och sen gick vi till Vickie. Väntade in Bob och gänget och begav oss sen på förfest hos Sofia. Blev där till elva sen gick vi mot öltältet och va där till stängning. Rätt så kul där. Vidare till Sofia på efterfest och sen skulle jag gå hem för att jag redan sagt till pappa att jag inte behövde skjuts.

Kom förbi rondellen och ut mot mörkret där lamporna tar slut. Spelade högt med musik för att jag var halv rädd. Försökte lifta med en bil som körde förbi. Den vände, körde förbi och vände sen i rondellen igen. Stannade och i bilen satt en ung kille och tjej och dom skjutsade snällt hem mig. Va människor är snälla, synd bara att alla inte visar den sidan. Men tackar dom så hjärtligt.

Sen somnade jag inte fören vid åtta tiden, vaknade halv två men låg kvar i sängen till efter tre. Vågade inte röra mig. Drömde bara konstiga drömmar och mår allmänt kasst. Ikväll är det jobb igen vilket jag går på med blandade känslor med tanke på att jag är lite bakis (;

Nåväl, gårkvällen var lätt godkänd ändå så.

En repris ikväll kanske?


Detta är jag i Ayia Napa 2006 efter att ha vunnit wet tshit tävlingen, var lagom full och kunde inte stå på mina egna ben. Kanske en repris ikväll? Inte wet tshit tävlingen kanske men för full för att stå? Men tänker jag sen på att det är jobb imorgon så tror jag nog jag håller mig i skinnet ikväll. Lagom är kanske bäst?

Vill gärna göra ett nytt försök.

Vill åka till Familia idag igen, men känner mig inte riktigt taggad för det. Inte för festandet ikväll i heller. Vill bara dra täcket över huvudet och andas. Mitt huvud och jag är inte riktigt vänner idag. Om man ändå skulle , två flugor i en smäll. Nya kläder o lite mat. Klockan är trots allt bara tre så än blir det ingen fest.

Lördagen 27 Augusti.

Det blev inte mycket spenderat igår. Jag kunde nog börjat gråta i affären, är det konstigt jag aldrig köper nya sådana när jag alltid har samma ångest. Jag HATAR dom, kunde klippt av dom så mycket jag föraktar helvetesmögen. 400kronor fattigare och nått att ha på mig på jobbet & när jag är ute o joggar, jo men tack det är bra.

Efter Familia åkte vi till Väla. Jag bara var är matställena? Natha bara, det är här det nya är. När vi kom in och bara WOW! Sen, vadå flygplatskänsla. Kändes som man kommit till en flygplats med butikerna där men det var nog ganska nice, undra om man får samma wow känsla när dom andra nya platserna öppnar.

Efter Väla så blev det hem till Natha, vi gick ner på Bjuvs festivalen för att kolla stånden o sånt sen blev det upp till henne igen och kollade på TV. Sen körde jag hem när ögonen började gå i kors. Stötte på ett rådjur som bara stod i diket utan att reagera annars hände det ingenting.

Sitter här o har ont i huvudet, tänkte äta lite och kolla på TV annars händer inte mer för mig denna natten.

Oj hela eftermiddagen har passerat.

Har precis duschat, så man vaknar till liv. Natha ringde mig för ett litet tag sen, väckte mig kan man nog säga så det var bra. Råkade visst sova förbi 2-larmet idag. Nåväl, ska föna håret och lite sånt sen bär det av till Bjuv sen familia och Väla, blir nog bra. Ikväll blir det lugnt, och imorgon blir det lite ferre & söndag är det dags för jobb igen. Aktiv men kort helg. Nu måste jag bege mig , todalo.

Min favorit yoghurt!


Fredagen 26 Augusti.

Godmorgon! Äntligen är helgen här, fast räknas kanske först när man sovit? Natten var lite jobbig i början, var verkligen helt slö i kroppen men efter två piggnade jag till och resten av natten gick snabbt och effektivt. Blev lite eftersnack på parkeringen innan alla gick åt vars ett håll.

Precis ätit min macka som jag glömde i kylen så inatt har jag levt på två riskakor samt fudgekaka som päran gjort. God men fruktansvärt mäktig så man blev illamående av all sötma! Men bra jobbat, keep up the good work (;

Om man skulle sova ett slag..

Sista natten på ingång.

Det känns  lite skönt att det snart är lite ledighet, sen är det förhoppningsvis på natten igen på söndag! Ja här försöker jag få så mycket natt jag bara kan. Idag är jag ensam i bilen dock, men jag tror jag minns hur man gör.

__
Varit iväg på ärende idag, pappa har fått positivt mail. Förhoppningsvis startar jag snart nya kapitel i mitt liv. Det ser jag framemot, det är på tiden att jag gör något. Sen är det bara långsiktsplaner kvar. What to do, what to do.

This is me on an ordinary day.


Alltid så het.

Kolla bara outfitten till morgonens runtour. Sen när jag kommit en bit på vägen så var jag het på ett annat sätt, med det menar jag värme het och inte utseende het om ni inte förstod. När jag kom hem från rundturen och inte kunde sova fick jag äta lite frukost. Havrefras och vaniljyoghurt (y)


Saker jag tänkte på innan jag somnade.

* När jag var ute och gick i måndagsmorse gick jag förbi en långt ifrån granne som höll på att hänga upp tvätt, utomhus klockan sju på morgonen när det duggregna.
* It doesn't matter what you wear, it always ends with taking it off anyway!
* Störigt med byggmän 3hus bort som slänger takpannor på marken & stör min sömn (såg dom mitt ansträngda hue när jag joggade förbi dom imorse tro)
* Kommer jag kunna gå när jag vaknar?
* Va gör mamma uppe och pratar i telefon nu? Klockan är halv nio då sover man om man är ledig.
* Hade de varit fredag hade jag stannat uppe, inte alls trött.
* Måste sova, jobb ikväll igen!!!!
* Sluta kom på saker att skriva på bloggen, sov!!!!!!!!!!

Kommer inte kunna gå när jag vaknar.

Mina ben är fan döda redan. Jag tog samma runda som i tisdags och då tog den mellan 45 och 50 minuter. Va inte riktigt säker på när jag stack o när jag kom hem men idag tog den 37 minuter så lite förbättring, kände att jag gick nog lite mindre idag. Dock är det väldigt ansträngande för mig så jag får lite färg i huvudet, så det är väl tur jag är ute så tidigt som när folket ligger o sover, så ingen ser mig och blir rädd liksom (;

En dusch och nu ska jag bara fläta mitt hår och ta på mig ett par undies och sen är det ner under täcket och slockna som gäller. I eftermiddag har jag ett ärende och sen orkar nog inte mina ben mer förän det är dags för sista jobbpasset innan helgen. Nåväl sova som gäller. Natti!

Utan långkalsongen.

Vi i min ålder är säkert alla uppväxta med långkalsong låten, ni vet vilken jag menar annars är ni födda i fel årtionde. Iallafall, jag har aldrig lyssnat på texten bara sjungt långkalsong i refrängen för de va såååå kul. Ikväll påväg till jobbet så kom den på radion och jag bara "sjunger han om sex?" och helt plötsligt blev den barn-roliga-långkalsongen till något helt annat.

"Girl I want to make you sweat, sweat until you can't sweat no more,
And if you CRY out, Im gonna push it push it some more."

- Helt klart tar jag detta som att han är sadist och gillar att se henne gråta. Men det är kanske bara jag? Vickie är helt hundra på att dom sjunger dry out, visst passar det in och gör hela låten till en träningslåt men var jag än letar lyrics kommer bara cry out så jag håller mig till sadistisk-sex-låt som gjorts till långkalsong för även barnen ska kunna lyssna på den utan att föräldrarna ska typ gå genom jorden. För tack vare långkalsong i refrängen har jag ALDRIG lyssnat på verserna förens just idag.


Torsdagen 25 Augusti.

Idag ska jag tänka lite extra på dig kära ängel i himlen, för idag skulle du fyllt 90.
--

Natten har gått bättre än förväntat och ändå var päran någon helt annanstans. Lite skratt och lite trötthet, lite flum och massor med kakor. Jo så att. Sista natten ikväll sen tar vi helg, ska bli skönt och det blir väl lite fylla på det också. Blir nog bra!

Nu tänkte jag dra på mig munktröjan och sticka ut men vädret känns ju väldigt deprimerande om jag får va ärlig. Försöker jag hitta undanflykter för att slippa va aktiv, jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig, men det ser ju faktiskt ut som dåligt väder (;

Trenden sprider sig.

Jag har nämnt tidigare att jag skapat en trend på natten, att ha med riskakor & coca cola till jobbet. Det har nog spridit sig utanför våra väggar för idag på Coop mötte jag en kille som kom gåendes just med en 2l coca cola och ett paket riskakor.


Saker jag tycker om.

* Varje månad den 25e när lönen kommer in på kontot.
* När man får lyckorus utan någon speciell anledning, dom små sakerna väger stort dom också.
* Tungbrottning, där tung menas tunga och inte vikt.

Saker jag inte tycker om.

* Trötta ögon, att det känns omöjligt att ha dom öppna.
* När folk säger "du är som en syster för mig", då har ni inte sett min relation till mina minsta systrar (;
* Klädpaniken varje gång man ska iväg och göra något kul.

Onsdagen 24 Augusti.

Levande zombies, så tycker jag alla har varit inatt. Tror inte det funkar att jag och Päran inte snurrar i närheten av varandra. Nog vi som höjer stämningen eller så var kanske alla bara allmänt sega idag. Natten rullade på snabbt där efter fyra så det var ju skönt.

Kom hem och tänkte sticka ut samma runda som igår morse men mamma kom nyss ut ur sitt rum och sa att det åskade. Jag har inte hört något men himlen var ganska mörk åt de håll jag tänkt sticka åt så jag låter nog bli. Känns som det är ett tecken på att jag inte ska ut idag. Det är nog bäst jag går o lägger mig istället. Fast är lite hungrig så kanske lite havrefras tillsammans med smallville. Aja, godnatt!

Utsidan ger insidan en chans.

Utsidan har sina fördelar helt klart. Den som säger att utseendet inte spelar någon roll den ljuger, så enkelt är det. Alla bryr vi oss om det, sen att det är insidan som får det att gå vägen eller inte är en annan femma. Så var det här också. Jag drogs till det rosa på burken, drickan i burken var god så det var en perfect match (;


Välkommen tillbaka.

Det var inte alls svårt, på tre sekunder slocknade jag och sov väldigt gott. Nu är jag väldigt fantasilös idag så det blir lite micromat till middag idag. Funkar helt okej för min del faktiskt, jag är inte den som är den.

Svårt val.

Känner att jag har extra energi idag och vill ut och jogga en runda till, men samtidigt känner jag att jag behöver lite mer sömn innan jobbet. Så det är ju inget svårt val direkt, det blir nu sängen! Lite tv och sen måste jag fixa käk innan det är dags för ännu en fartfylld natt med mycket skratt! (:

Såhär het var jag imorse.



Pannbandet har jag på mig enbart för hörlurarna till mp3'aren inte skulle trilla ut ur mina öron, men erkänn visst va jag väl jävligt snygg ^^ O andra sidan i skogen är det ingen som bryr sig, och tur är väl det.

Godmiddag.

När jag reste mig från sängen kändes det i mina vader. Aj! Så inatt går jag väl som en gammal tant, men skit i det. Det var ganska härligt att va ute imorse även om det var väldigt kallt i början. Vad som skrämde mig lite var att jag inte riktigt visste var jag var vid ett tillfälle när jag hamna i en korsning, höger eller vänster, höger eller vänster så tog jag vänster och de blev perfekt.

Vad jag absolut inte hade velat stöta på, för då hade jag kissat ner mig, var en älg eller ett vildsvin. Tack o lov var jag ensam på grusvägarna!

Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske går o lägger mig o vilar igen.

Tisdagen 23 Augusti.

Godmorgon! Natten klarades av ganska så galant med lite små undantag. När jag kom hem fixade jag lite musik på mp3'aren och sen tog jag på mig joggingskor och gick en bit sen började jag jogga, att jag orkade mer än 5meter i taget är värt en stor applåd då jag nog inte rört mig sen våren 2009 när jag smått tränade fotboll. Denna rundan tog ca 45 min och hur lång den var vet jag inte men jag "mål'ar" ju bara med mig själv så mitt mål är att jag ska kunna jogga iallafall nästan hela rundan utan att ta gå pauser. Får se om mitt aktiva liv pågår så länge att jag någonsin klarar de, tror inte.

Nu ska jag fläta mitt hår sen slänger jag mig under täcket med ett blött hår på kudden. Ps, att duscha har nog aldrig varit så skönt dom idag även om vattnet inte blev riktigt så kallt som jag ville. Godnatt (:

Dags för jobb snart.

Har varit iväg och spontanshoppat på jysk idag, sen blev det hem och fixa spagetti & köttfärssås och nu ska jag alldeles strax till jobbet. Känner mig halv seg just nu men det går nog över strax, lite hustler på detta och go musik.

Pics från min promenix.



Godmorgon!

Gick och la mig med blött hår imorse, runt 8, och håret är fortfarande blött. För övrigt är jag riktigt trött i mina ögon. Jag gick som sagt o la mig vid 8, klockan 10 vaknade jag igen för min morbror var här så han & mamma satt i köket och förde en massa liv, ibland önskar jag nog att mitt rum var på ovanvåningen så man inte hörde rösterna från en konversation i köket. Nåväl, jag lyckades somna om tillslut och vaknade kl 2 av klockan kan inte säga att det var så välkommet men visst. A new day has begun.

En timme senare.

Så var man tillbaka, nu en dusch och sen ska jag sova. Helt perfekt liten runda på ca 5-6km skulle jag tro. Musiken i öronen gör en bara mer taggad, ville springa och gjorde ett försök mobilen flög ur fickan och gick i delar, ett tecken på att jag skulle gå helt enkelt! (;

Måndagen 22 Augusti.

Första natten är nu avklarad och jag är inte direkt trött, något jag inte väntat mig heller. Frågan är ju om man ska gå ut och gå en runda nu, få lite frisk luft och sånt som kan va bra för kroppen. Menar i eftermiddag när jag vaknar kommer jag inte orka att göra en vettig pinal. Allt sånt bör jag göra innan jag går och lägger mig, det är då jag är som piggast typ.

update; mp3-spelaren är hittad, lite nyare musik är tillagd. Nu går jag ut & går.

Mot kakorna och vidare!

Klockan har passerat 22 vilket betyder att jag är i full gång med att packa väskan, fixa nattmaten (som idag inte alls blev mackor då ICA inte hade dom jag ville ha, blir risgrynsgröt ist), ta ur piercingarna & sätter upp håret. Snart iväg och tjäna pengar igen, men framför allt ha kul (; Får se vad denna veckan erbjuder, todalo!


Something I want.

- Dessa tre tröjor vill jag ha i min garderob.

Igår gottade jag till det.

Tyckte det var många som skulle på kräftskiva igår (det var vad facebook skyltade med iallafall). Så då ville inte jag vara sämre utan jag hade lite räkfest med mig själv ^^,


Inget "vad ska jag äta till middag" idag.

Vaknade ganska sent, inget att chockas över. Kollat lite smallville och spelat spel på datorn. Mellansyrran kom in och frågade vad jag ville ha för pizza så det var ju toppen, idag behövde man inte tänka ut någon middag. Inte heller behöver man iväg och handla mackor för min älskade mami är snäll nog och handlar åt mig. Mackor, coca cola och riskakor, har man det så klarar man natten lång (; hähä.

Borde kanske sova nu.

Istället så fördriver jag tiden med denna skräckfilmen;

Söndagen 21 Augusti.

Nattsvammel.
Jag har bara mig själv att tänka på, är det de som kallas frihet? För sen kommer det in så mycket annat i bilden som man måste ta ansvar för. Just nu har jag bara mitt eget ansvar och det är att gå till jobbet. Som ni kanske märker så har jag inte så jätte mycket till liv just nu, jag är i en fas där jobbet går före allt. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv, så jag tjänar mina pengar och jag sparar det mesta så att jag kan göra vad jag vill när jag kommer på vad jag vill göra.

Just nu så är köpa bil och skaffa en tvåa mina största drömmar. Men det handlar om mycket pengar och jag är rädd för att bli fattig. Är rädd för att jag inte ska klara av att bo själv, att klara mig själv. Jag är rädd för att öppna dörren, den kanske stängs för alltid. Kanske är jag lite rädd för att bli vuxen. Fast jag börjar bli för gammal, jag känner stundvis att jag behöver mitt eget för jag kvävs här hemma.

Jag har nog kommit till den punkten i mitt liv då det faktiskt är dags att flytta. Annars händer det ingenting, jag bara står och stampar på en och samma ruta. Om jag flyttar hemifrån kanske jag förändras som person så pass att jag kan komma på med vad jag vill ha ut av livet. Kanske jag tror & hoppas för mycket, kanske ingenting ändras mer än att jag får leva ännu snålare än vad jag redan gör.

Jag vet ingenting, det är också en sak som skrämmer mig.



Hela huset för mig själv.



Därför alla andra är ute och svirar medans jag roar mig med detta. Är det jag som äldst i mitt hus? Nja inte egentligen ibland undrar man. Imorgonnatt är det iallafall jobb, tur man får gjort något vettigt på söndagar (;

Jävla mobil jävel!

Larmet som jag ställt på klockan ett ringde inte så jag vaknade typ nu :S Blir man ledsen eller, himla tur jag jobbar natt imorgon så jag inte behöver vända rätt dygnet, känns som det hade varit lite jobbigt :p

Lördagen 20 Augusti.

I think Im sick and with sick I dont mean like a cold, but like there's something serious wrong in my head.

First I heard from a friend of mine about a movie that made people throw up in the cinema. In the movie there's this doctor who sews together three people, mouth to anus, forming a human centipede. It was basically the whole story of the film so I thought it was bad. Human Centipede.

A few months ago I read the news online and read about this movie that is prohibited in some countries. I watched some clips on youtube and didn't get much out of it, didn't understand what the movie was all about. Just ruff, sex and blood. So because they've warned people to see this movie I had to.

In the beginning of the movie I thought it was just going to be like a porn movie, but I was kind of wrong there. One scene was really hard to watch, at the same time I think I was in shock. Didnt expect that at all. It's just so wrong.  And then there was another scene, and another and maybe another.

In the end of the movie I thought "If I was that man I should kill my family and then myself, because what they've been trought is nothing you're coming back from ever". When I thought the movie was over, yet again I got a surprise. And then the movie ended. I dont recommend you to watch this movie, there's very strong images of violence and pedophilia. A serbian film.

Magnus Betnér har skrivit ett blogginlägg om filmen som är väldigt bra skrivet. Där står i princip hela handlingen av filmen & hans tankar kring filmen.

--
And now I have to watch something else so that the images I've seen disappears from my head.
I think I'm sick and with sick I don't mean like a cold, but like there's something serious wrong in my head. First I heard about this movie that made people throw up in the cinema, where people heads and butts were put together. I had to see it, see if I felt the same. dunno why. I saw the movie and didnt react that way, I just thought the movie wasnt worth the time. And the movie Im talking about is the human centipede.
And then I read the news online and read about this movie that is prohib in some countries. I watch some clips on youtube and didnt get much out of it and I wanted to see the movie just because they said it was going to be really raw. In the beginning of the movie I thought it was just going to be like a porn movie but I was kind of wrong there.
One scene is really tuff and my eyes were probably as big as the sun. And right there I thought Im never gonna have sex again, because that scene was just so fcking wrong. And then there was another scene that made my eyes big again. After that another scen, and another.
In the end I thought "if I was that man I should kill my family and then myself, because what they've been through is nothing you're coming back from". When I thought the movie was over,  yet again I got a suprise and then the movie was over. Can't spoil to much if you ever would take the chans to watch this movie. The movie Im talking about is "A serbian film".



Mitt i djungeln den stora djungeln,

där lejonana boooooor!! Ja man får ju underhålla sig själv denna kväll. Alltså ingen sång i kör, inga roliga lekar och inga roliga samtalsämnen. Visst jag är sliten och behöver en ledig natt men ändå, fast kan glädja mig åt att det snart är söndagkväll igen. Think im sick if i long for work.

Äter vattenmelon och vindruvor med kesella vanilj. Jag gillar kesellan så mycket att jag ofta äter upp allt annat först och sen slevar i mig kesellan för sig själv :p Och nu blir det film, todalo.

Väckte barnet i mig.

Kollade precis på denna filmen.


Herre!

Larmet ringde klockan två som vanligt, jag tänkte jag ska bara ligga kvar en liten stund till. Vaknade till och ville bara sova mer och då hade det tydligen gått en timme. Så typ lite innan tre tog jag mig ur sängen. Att festa ikväll , nej det lockar fasen inte. Hellre lite filmmys och sova för gud så trött jag är !! (;

ps; allt mitt hoppandes slog in, på söndag går jag på igen! (y)

Fredagen 19 Augusti.

Godmorgon, det är helg nu! (; Nätterna går riktigt fort, det är bara för vi är ett så härligt gäng. Vi sjunger tillsammans, våra samtals ämnen är precis där som det brukar va när man kan prata öppet och vi äter riskakor. Nu gäller det bara att hålla tummarna på att man inte är en av dom som åker av natten för jag vill verkligen vara kvar!

Jag är inte hooked, jag blir inte hooked så jag är inte hooked.

En kopp hallon/blåbärssoppa hade inte suttit fel, är inte direkt trött och har kanske ett samtal att ringa. Jag är kluven över det hela men ändå vill jag ha svar på något som kanske är så dumt att ställa. IDK!

- Frukost i onsdags, härlig bild.

Jag har en magkänsla.

Den jag har just nu kallas för hunger, så en kastrull står nu på spisen med vatten som ska kokas upp. Idag lyxar jag inte till det, idag blir det snabbmakaroner med gojs. Sen återstår bara en natt till innan helgen. Håller fortfarande mina tummar om att vi går på igen på söndag (:

Godmorgon?

Nej jag gick inte upp nu, har varit vaken ett tag men kan nog inte riktigt påstå att jag lever. Och idag skulle jag vara aktiv, kyss mig! Nej men får väl iallafall ner och hämta upp tvätten sen blir jag nog sängliggandes idag igen (;


Jag är duktig!

Det blev mer än bara ord, jag tog mig i kragen och har nu startat en maskin tvätt som ska hängas upp när jag vaknar sen i eftermiddag. Kändes som det var bästa sättet att få det gjort, göra det redan och fortsätta sen. Nu klär jag av mig och kryper ner under täcket, godnatt!

ps, om ni inte förstår första bilden så är det bara jag som "tar mig i kragen" (;

Torsdagen 18 Augusti.

Godmorgon, eller godnatt för min del. Nu har ännu en natt passerat och den har varit väldigt roande. I love it. Den avslutades med sångtävling där vi nynnade och skulle gissa rätt, jo de va nog mest jag och Päran som sjöng och stoade. Helt plötsligt stod bandet in mot ugnen still o kakorna var fast. Röksignaler, brandlarm och kolsvarta havreflarn. Detta precis lagom till vi skulle gå hem. Bara ikväll också, sen håller jag tummarna på att jag går på söndagkväll igen men just nu har jag ingen aning. Hoppas hoppas hoppas!! (:

Imorgon tar jag mig i kragen.

Idag har jag verkligen varit en sängpotatis, legat och kollat på Irene Huss film 3 och 4 samt sovit lite halvt om halvt. Mina ögon är jätte suddiga just nu men det blir väl bättre snart hoppas jag. Får äta rester idag eftersom klockan är så mycket redan och jag inte varit hungrig förens typ nu eller mest känner ett måste eftersom man ska jobba hela natten.

En två liters coca cola ska med mig till jobbet idag iallafall , och riskakor en trend som jag startade på jobbet ;p hö hö. Nej mat och snabbt dölja mörka ringar under ögonen och dylikt för attans va klockan blev åtta snabbt idag :o

Imorgon får bli en lite mer aktiv dag, men det är imorgon det.

Min favorit plats.



Hemma, i min säng framför tvn. Bättre kan det knappast bli (;

Några timmar av lugnhet.

Vaknade inte på fel sida av sängen, snarare att det kändes som att jag vaknade på golvet. Knappt väck. Nu blir det en kopp blåbär/hallon soppa tillsammans med tredje Irene Huss filmen. Så idag blir inget vettigt gjort, skjuter fram tvättandet till imorgon istället.

- en bild från min cykeltur i måndags.
Jag äger bilden så ni har ingen rätt att ta den. Bara så vi är på de klara (;

Fortfarande kudden kvar i hela ansiktet.

Somnade någon gång mellan halv 8 och 8 så nu när klockan ringde klockan två (eller ja typ tio i) så va jag inte riktigt med i svängarna. Hade nog helst sovit några timmar till men nja man måste väl bli människa någon gång så då passar jag väl på redan nu.

Dagens hjärta går till Päran!

För visst känner man väl kärleken rätt igenom, sötaste jag fått i min logg på länge. Lätt värt ett hjärta! (;


Onsdagen 17 Augusti.

Tredje natten är avklarad och denna har varit både rolig och snabb. Har inte varit trött och är fortfarande inte det så känns som sömnen är långt borta. Så tummen upp för denna natten ..

ps, trivs så bra på jobbet o natten är ju bara för rolig!

Dags för ett hejdå igen.

Blev aldrig att jag såg klart Irene Huss filmen. Jag började med att äta min mat och sen försökte jag mig på en powernap men kändes mer och mer meningslöst ju närmare 8 vi kom. Plötsligt vaknar jag av larmet och då har någon varit och dreglat på min kudde, den som bär ansvaret kan komma hit och tvätta den ..

Nu ska jag iallafall göra mig redo för en natt på jobbet.


Dagens mat.

Potatisgratäng med rostbiff och körsbärstomater, lite choklad till efterrätt (;

Hej Hej Hallå.

Sitter här och hör hur armbandet drar mot datorbordet och tankarna går tillbaka till när dom gjorde ett annat ljud. Nej idag gör jag inte mycket, har varit och handlat lite så nu står det en potatisgratäng i ugnen och det ligger rostbiff i kylen så jag lyxar till vardagen lite.

Nu blir det andra Irene Huss filmen, todalo!


Me in front of the camera.


Uppe ur sängen på nytt!

Kan väl inte säga att jag fick sova länge till hundra procent. Klockan 12 började pappas mobil låta extremt länge för att fick ett sms, lite senare började folk prata, efter det skulle syrran göra kolsyrat vatten, sen mer prat i köket osv osv. Blir man galen? Tillslut så var det väl bara att gå ur sängen för att man inte skulle ligga där hela dagen.

Tisdagen 16 Augusti.

Natten har gått på bra men runt två till halv fyra, fyra så var det ganska tungt. Blev riktigt trött och kände bara en stor längtan efter min säng. Tiden sprang iväg och vips var det dags att sluta. Skönt, så nu blir det alldeles strax sängen men tvn i bakgrunden. Sova till minst två idag, det tillåter jag !

Snart var det dags igen.

Klockan har passerat åtta så mitt larm har återigen ringt för dagen.

Idag kan det iallafall få regna bäst det vill för idag fungerar mina vindrutetorkare. Igår när jag & Vickie hoppade in i min bil skulle jag dra igång dom men dom funkade inte. Lite läskigt att köra i mörkret med regn på rutan när dom inte fungerade, men vi kom helskinnade till jobbet så de va lugnt. So today we're driving on the safe side! (; haha..

Jag lever, men det är knappt.

Jag mår lite halv konstigt, men jag lever och mår allmänt bra. Jag har tappat mitt high lite och kan andas normalt idag om man jämför med helgen. Har även varit ute en sväng med min cykel, och nu ska jag fixa käk och kanske hinner jag med en powernap innan jobbet också. Nu måste dock magen gå fört, så mat!


Godmorgon världen!

Igår ställde jag alarmet på mobilen på halv två, för jag får ta sovmorgon så länge med tanke på att jag är hemma runt 6 på morgonen och så tar det en liten stund innan man varvat ner så man kan somna. Iallafall vaknade jag tidigare och gav tillslut upp sömnen, sitter nu med en skål havrefras framför mig och håller tummarna på att illamåendet försvinner när maten är uppäten. Annars har jag minsann ingen aning vad som händer idag.


Måndagen 15 Augusti.

Helst plötsligt var det morgon och dags att gå hem igen. Natten har rullat på väldigt bra och man har haft ett antal skrattanfall faktiskt. Mycket bra start på denna jobbvecka, tumbs up! (y) Nu blir det lite tv-tittande innan man somnar, för fullt sååå trött är jag inte än. Alltid samma sak när man kommer hem.

Femton minuter, en kvart.

Jaha, det har blivit dags att packa min väska, plocka ihop alla nödvändiga saker och göra sig redo för en natt på jobbet. Kommer nog bli riktigt kul på jobbet för vi är ett ganska så roligt gäng med tjejer som ska jobba. Blir nog toppen! Talk to you soon.

It's like they are talking 'bout me.

- Har lagt upp detta förut men det träffar så rätt så jag var tvungen att lägga upp de igen.

Har fest i min ensamhet.



Det är något underligt med mig, eller så är det kanske inte så underligt. Jag lever på mitt high och vill dansa, så det är precis vad jag gör. Jag hoppar runt och flummar i mitt rum, love it. Im out of control.

Om cirkus en timme ska jag va redo för att kunna köra till jobbet, det fixar jag! Även idag känner jag suget efter att springa ut i skogen och leka Ronja Rövardotter & skrika vårskrik, men även idag är det fel årstid för det. Attans!

Bara några timmar kvar.

I vanliga fall brukar man kanske ha lite söndagsångest för att man dagen efter ska upp tidigt för att man har ett jobb att sköta. Fallet är faktiskt inte så för mig, snarare så att jag bara väntar in mina timmar tills dess att jag väl ska börja jobba. För er som inte fattat meningarna så som "en kort helg" "24h kvar till verkligheten" and so on så går jag på natten ikväll.

Så nu står en lasagne i ugnen som snart är färdig, till det blir en liten tomatsallad och ett glas mjölk. Kolla på Smallville och om mindre än fyra timmar är det jag som gör mig redo för natten. En vecka än så länge, men man kan ju hålla tummarna på att man får fler.

Bilderna från i fredags blev inte många.

Först har vi bild på 50/50 shotarna från förfesten, med en Sandra i bakgrunden.

Vi har söta värdinnan MLI, och sen mig & Vickie på Stationen med våra dyra drinkar (;

Söndagen 14 Augusti.

Har försökt sova så länge som möjligt idag, men det blev väldigt svårt efter halv 12, nu har jag iallafall gett upp allt som har med sömn och göra, kan sova en timme ikväll istället. Imorgon kommer jag lyckas sova länge utan problem, om ingen stör sömnen vill säga.

Så vill jag också säga grattis.

Jag vet att denna dagen snart är slut men ville att ni skulle veta att idag har mina föräldrar varit tillsammans i 26år. Det rullar på och dom blir ju knappast yngre, men vem blir det? Den personen hade jag velat ta ett snack med! (;

- Bild från förra årets 13 Augusti.

Kan någon klippa till mig?

Mitt hår är extremt slitet i topparna och behöver typ klippa av hälften av mitt hår, någon som vill ge en hjälpande hand?

--
Jag klättrar nästan på väggarn nu. Min sämsta sida är nog att jag pratar för mycket, säger allt som ploppar upp i hjärnan rakt ut fast jag kanske borde hålla det inom mig istället. Dont let the feelings out. Sen är jag ganska sliten sen gårdagen och om lite mindre än 24h är det på det igen, inte flaskan men verkligheten då alltså.

Där jag hör hemma.

Efter att ha skvätt ner mig själv med varm vatten, fått håret torrt på nytt, suttit vid datorn och ugglat tillräckligt mycket för denna gång så ska jag nu slänga mig i min egen säng. Kolla tv, eller om jag deckar kan enbart tiden visa men min säng it is.

- gammal bild.

Lördagen 13 Augusti.

Gårdagen blev väldigt spontan och en snabb hemvisit för att duscha och dylikt sen var det gasen till Örkelljunga och hem till MLI för att förfesta litta, någon shot och lite cider sen ner till Stationen och drack dyra drinkar. Jag vandrade runt på mina monsterklackar och trodde på allvar att jag under kvälls gång skulle ligga på marken, då hade jag skyllt på drickan & inte skorna (; haha.

Precis som förra helgen så är bakisheten idag värt det för galenheterna som hände igår. Pasta & kycklinggryta på golv & säng samt dykningen ner i ett par boobs är ju lätt något jag fortfarande skrattar åt.

Idag har man ätit lite räksallad på pizza corner? eller va pizzerian nu heter, hyrt film och halv sovit i Mli's soffa. Är hemma och duschen kommer bli de bästa jag gjort sen jag vaknat för de behövs för både de ena och de tredje.

"Söndag" idag då så jag ska bara vila upp mig, någon dricka idag kommer inte på frågan för jag måste ju vara människa imorgonkväll . Nej så att duschen sjunger nog mitt namn i en ljuvstämma nu.

Afterwork.

Efter denna vecka avslutade vi med lite afterwork, nu hem snabbt för att snart åka iväg igen. Helgen är kort, vi lever spontant så vi hörs imorgon för inatt sover jag borta och ikväll blir de ta till flaskan o bli fulla för att senare i veckan skratta åt allt. För vi har ju roligt. The end.

Frukost.



Behöver lite mat i magen innan man ska iväg och arbeta. Tänkte skriva sista arbetspasset denna vecka, men det hade ju varit en lögn.

Fredagen 12 Augusti.

Har nog fortfarande kudden i huvudet känns det lite som, så jag snoozar nog till halv tio. Sen är det en dusch så man blir människa igen, lite mat och sen iväg till jobbet. Idag är det fredag så vi börjar lite tidigare och då slutar vi också tidigare, woop woop.

ps, haft en mardröm. Drömde att han var usel på att kyssas, kan inte bli värre än så? :o

Nej jag längtade inte hem idag.

Inte alls. Speciellt inte för att jag visste att de här väntade på mig. En hel jävla skål, bara till mig. Hugg in ! Men det är ett himla jidande med allt skalande så efter ett tag så blir man "mätt" bara för man inte orkar skala mer.

Onödigt vetande! En gång på fyllan så kom jag hem och ville ha nattamat, de blev typ 1kg räkor jag tryckte i mig. Det är väl inget konstigt med de eller? Menar med allt skal så blir de inte så mycket räkor över, klart man pallar då (;

ps, det ser kanske mycket ut av allt skal, men såååå mycket åt jag faktiskt inte. Bara nästan (;

Kyss mig!

(ursäkta fågelläppen det är över redigeringen som tog bort min överläpp :S)

What a day. Kan nog erkänna att det varit en väldigt stressig dag idag, men fy för sören vad jag har varit flitig. Det finns ingen som kan komma o säga att jag inte arbetar iallafall, och när dagen kom till sitt slut slut så var jag stolt över min insats under dagen, no doubt.

Vänsterhänt i en högerhänts värld.

Detta är en av många saker som jag fått lära mig göra med högerhand. Vi lever i en värld tillhörande dom högerhänta, är det konstigt vänsterhänta är tagna som mer intelligenta när vi måste anpassa oss till något vi egentligen inte är? (;




Torsdagen 11 Augusti.

Jag är inte bara trött jag är också mer förvirrad än vanligt. Trodde det var onsdag idag, men det är sånt man gillar när det är en dag närmare helgen än man trodde. Dock blir detta en extremt kort helg för mig, men jag gillar läget, fy fan va jag gillar läget!

Är dock lite seg idag, vaknade halv 10 och gick upp men tänkte varför inte sova lite till om jag nu är trött? Så jag la mig i sängen och vilade ögonen en liten stund till. Dock bara blundat och tänkt på mat, som vad jag ska äta idag. Gått igenom hur mycket som helst men vill slippa köra o handla så idag blir det kroketter med beasås, broccoli och snitzel om jag hittar annars får jag väl leta efter ett annat kött slag (;

Hade kunnat äta en flodhäst.

Antagligen inte, men jag känner mig alltid så himla hungrig när jag kommer hem från jobbet. Som att jag inte ätit på flera veckor och kan äta både det ena och de tredje. Så lite kvällsmat i magen och sen hopp i säng för lite smallvillemaraton.

Onsdagen 10 Augusti.

Godmiddag! Har spenderat förmiddagen med att städa upp allt skit mamma la på golvet igår. Jag har lagt in mina rena kläder i garderoben och ska alldeles strax börja på middagen. Idag blir det spagetti & baconsås, nej jag har inte ätit pasta hela denna veckan, inte aaaaalls.

Har ni tips på enkla & snabba maträtter får ni mer än gärna tipsa om det då jag annars mest äter pasta innan jobbet för det går fortast och är smidigast när man inte har all tid i världen till att laga middag.


Mamma snodde min soffa,

med ens blev det väldigt stökigt på mitt rum. Kolla va hon ställt till med. Men om ni ser fåtöljen hur full den är med saker kan ni kanske förstå att golvet blev som de blev när mamma tog min soffa. Och JA jag har fortfarande gosedjur på rummet, va glada att den fortfarande inte delar säng med mig istället (;


Hallelåja!

Då var man hemma igen, snart dags för lite kvällsmat och fixa sig så man kan spendera resten av kvällen i sängen framför tvn. Är lite sliten idag faktiskt men det går över med lite mat & sömn. Är happy happy happy för att jag var med på listan, så denna helgen kommer till att bli den kortaste någonsin men lätt värt det, hihi.

Ps, läs inte rubriken som halleluja (eller hur man nu stavar de uttrycket) utan som hallelåja som i hallå fast lite annorlunda!

Tisdagen 9 Augusti.

Igår kom jag hem väldigt mycket tidigare än jag skulle, anledningen var strul på jobbet så kvart över fyra slutade jag. Kom hem till ett regnväder och värsta åskan. Internetet fungerade inte på hela kvällen och jag kröp nästan på väggarna.

Imorse vaknade jag först innan åtta, inte okej så sov en timme till. Startade datorn och internetpluppen visade att jag inte hade något internet, drog o hade mig i sladdarna och in kommer lillebror och säger att det funkar så jag testar och nu har jag suttit här typ en halv timme redan. Love it, jag vet beroende är jag.

Såhär har förändringen av mitt brännmärke gått, tror nog att jag kommer att ha kvar ett litet ärr ett tag men det försvinner säkert snart de också.  Överst från vänster till höger, underst från vänster till höger så har ni ordningen från början till slut.


Quiet day.

Inte för att jag har jobbat, utan för att det åskat och ingen satt igång vårt internet igen. Nu spenderar jag kvällen med Smallville och imorgon har jag förhoppningsvis internet igen (:

Måndagen 8 Augusti.

Godmorgon. Här sitter jag som en ny människa om man ska jämföra hur jag mår idag & hur jag mådde igår. Nu ska jag bara slappa en timme sen är det fixa käk som gäller. För om drygt tre timmar är det dags för veckans första arbetspass, känns faktiskt bra.

Timmar ifrån måndag.

Jag är fortfarande bakis, har varit de nästan hela dagen och jag gav upp sömnen klockan åtta imorse så tror ni jag blir galen? Fast just nu tror jag att det har med matbristen att göra, men sen äter jag inte om jag mår illa så det går ju åt helt fel håll. Nu tänkte jag iallafall släcka belysningen och ge all min fokus på tvn sen blir det sova, så godnatt & sovgott. Tack till alla som gjort helgen så bra!(:

Jag fick 4 hotwings i min påse!

Undra om det var för att vi fick stå o vänta så länge eller om dom bara gjort fel? Jag klagar inte (;

Söndagen 7 Augusti.

Herregud vilken kväll, massor med skratt och nästan hela backen var full av folk man kände och hälften kändes ju som jobbarkompisar. Drickan dracks upp, massa springa på toa, musik, foton och sen öppnade himlen sig, jag försökte sitta så nära marken jag kunde med mitt paraply för mina grejer inte skulle bli blöta men ack de hjälpte inte.

Sen blev det hem till MLI och käka nattamat, fy för sören va gott de va ! Jag som bara fått i mig en korv under dagen och med de menar jag korv med bröd inget annat hahaha.. Kvällen var fan sjuk och jag hade ruskit roligt. Idag mår jag väl mindre bra , har ett huvud som bankar så jag mår illa (så allt är som vanligt med andra ord)

Nu slänger jag mig i sängen o trycker i mig en eller tre hotwings till. Snaaaark.

Time to party.

Packa väskan fort som fan för nu är Vickie påväg, mitt hue blev såhär idag och med detta sagt ska jag nu bli rund under fötterna och vingla runt till rock musik och andra fulla människor. Trevlig lördag!


Lördagen 6 Augusti.

Det blir kanske inget party under my umbrella idag ändå, kollar man på denna prognos så ska det inte regna där idag. Håller mina tummar stenhårt på att det håller i sig så, utan regn.



Fast jag tar det säkra före det osäkra, packar ner ett paraply och jag gör något med håret som ändå skulle hända ifall det skulle regna så.

FB cepar sönder för mig idag.

Startsidan funkar normalt, jag kan inte läsa mina privatmeddelanden för sidan bara tänker & tänker. Så fort jag klickar på min profil (eller någon annans) så hamnar chattnamnen över allting som nedanför, jävla cp. Blir man trött? Är det nu det är ett bevis att fb tar för mycket tid av ens liv? ^^,


Det är fredag.

Jag har precis varit ute i regnet och kört, himlen verkligen öppnade sig när jag var på ICA parkeringen och skulle ur bilen. Vet inte om de va ett tecken att inte gå in och handla , men jag trotsade vädret och gick in. Vattenmelon, godis, dippa (har morötter i kylen) och limeläsk. Blandat så man själv kan välja vad man vill ha för stunden. Perfecto (y)

Nya favoriten.

Kan möjligtivs varit i förra veckan, eller i början av denna jag minns inte. Dock tog jag med mig en sån här ut i fikarummet , HEAVEN. Därför den heter chokladdröm kanske? Fruktansvärt god iallafall, men kakor är godast nybakade precis tagna från bandet! Sån lyx har jag.. 
 
Jobbandet är nu över för denna veckan och jag tackar så mycket till alla som varit inblandade i allt roligt! Hä hä. Ganska skönt att veta att man har sovmorgon imorgon & söndag, ja och nästa vecka också om allt går som det ska. Fast det är självklart så att jag nu har i princip vant mig vid att gå upp vid halv 5. Det är alltid likadant när veckan glider mot sitt slut. Nåväl..
 
Imorgon är det fest, och festandet lär nog bli under paraply om vädret blir som dom lovat. Jag hoppas faktiskt dom ljuger om den saken, sol hade varit mer passande när man ska vara utomhus.

Fredagen 5 Augusti.

Då var det dags att köra till jobbet, sista arbetspasset denna veckan. Fasen va gott! Kan säga att jag nog vaknade i helt fel läge imorse, knappt jag fick upp ögonen så trötta dom var men nu så. Nu är jag fit for fight igen.

Alla barnen.

Hittade en sida som hade alla barnen historier och vissa var ju bara så fel, så som:

Alla barnen låg med varandra utom Alexandra, hon låg med sin mamma.
Alla barnen sätter sig i kyrkbänkarna föruom Alfons, han står i en dödsannons.
Alla barnen hade oralsex utom Annika, henne ville ingen slicka.
Alla barnen blev älskade av sina föräldrar förutom Arnold, för han blev såld.
Alla barnen var vampyrer utom Bella, det var henne dem ville svälja.
Alla barnen kom till himlen utom Christel, hon hade inte varit så snäll.

Veckan fortsätter att springa fram.

Det är redan torsdag och arbetsdagen är avklarad. Bara den lilla förmiddagen imorgon sen är helgen här och med storm steg kommer den efterlängtade lördagen. Med det sällskapet så kommer det nog bli en galen kväll skulle jag gissa på! (;

Välkomnar soliga dagar med följande.


Made by/in Gille.

And I guess it's going to leave a nice scar for the future.


Torsdagen 4 Augusti.

Godmorgon ! Woop woop, jag tror till och med att jag lyckats få mer än fyra timmars sömn inatt, det är värt en stor applåd! Känner mig hyfsat utvilad at the moment, dags för en skål havre fras och dölja ringarna under ögonen sen är det en ensam åktur till jobbet idag. Vickie min lille vän börjar ju klockan fem idag, och min sovmorgon är värd mycket pengar så jag sover hellre än sitter på jobbet och väntar i en halv timme innan jag får börja (;

Nåväl, snart är helgen här och det innebär både lite (läs mycket?) alkoholintag och två sovmorgnar!

Let me sleep until the morning after.

Drack en kopp kaffe som fick ögonen pigga resterande tid på jobbet. Solen fortsatte att skina även efter jobbdagens slut. Ätit paj med vaniljsås. Nu criminal minds och vet ni vad, jag skiter i om jag somnar redan, det bästa hade nog varit om jag gjort de. Gnällig som en liten bäbis.

Roa mig...

Onsdagen 3 Augusti.

Godmorgon, känner mig aningen piggare idag. Lite frukost nu sen är det åka med galen Vickie till jobbet. Jo jag hoppas att denna dagen går fort och att man får se lite sol när man kommer hem i eftermiddag. Sen var det bara två arbetsdagar kvar till helgen. Minuset är att det nu låter som det blir regn på lördag, paraply med sig ja tack.

I cant sleep.

Coz there's a party going on. Det är varmt, fönstret är öppet så musiken och rösterna från andra sidan staketet går rakt in i mitt rum och stör min sömn. Visst ska inte skylla allt på de, jag är inte speciellt trött och det är som sagt varmt. Så får man mer och mer panik ju mer klockan är bara för att man vet att man snart måste upp igen, vilket även de stör sömnen. Åh -.-'

Nu får det vara nog.


Det är bara bita ihop och le åt allting. Nu ska jag gå och lägga mig för minst fjärde gången idag, det är en tidig morgon som väntas. Bara tre morgnar till sen är det helg, keep that in mind.

Tisdagen 2 Augusti.

Godmorgon, var inte speciellt på topp imorse heller. Skickade iväg ett mess till Vickie och sen sov jag en timme till innan jag kunde ringa och sjukanmäla mig till jobbet. Gjorde det och sov sedan vidare. Nu mår jag väl lite bättre så Vickie hade kanske rätt igår att det var sömn som behövdes, i dont know.

Har dessutom ont i min arm, mitt brännmärke håller på att läkas och det stramar en massa i underarmen. Kliar gör det också. Känns inte som en bra start på veckan, får ta igen det senare.

Oj jag somnade, är väl inget ovanligt.

Orkade inte va aktiv, la mig i sängen och kollade lite porr (Spartacus) och somnade väldigt fort. Blev väckt av mamma som dillade något om en snok i källaren, ja och sen var det mat också. Klädde på mig och sen gick jag över till grannarna och åt grillat, mucho gott men jag är fortfarande som en vissen blomma. Dessutom känner jag ont i halsen när jag sväljer, tror jag att Vickie har smithat (yesbox, stavas med th, internskämt är bäst)mig? :o

Inte alls på topp.

Är det nu man ska börja gråta? Har ont i hela kroppen, vissa ställen pga av blåmärken, brännmärken eller bara av ingen anledning alls. Jag har huvudvärk & jag är hungrig så allt är bara bajs. Men ett litet leende på att solen varit framme idag även om jag själv inte njutit av de. Men ändå jag är hängig och med mungiporna pekandes neråt.

Vill inte, orkar inte, pallar inte.

Bild från min & pappas roadtrip, utsikt malmö.

Måndagen 1 Augusti.

Känns inte helt okej att vara uppe nu men va ska man göra om man börjar om en timme. Mår illa gör jag också, fast det är väl bara för att jag sovit så dåligt, sovit för lite. Går över. Om man skulle tvinga i sig lite frukost och vakna till liv. Godmorgon & välkommen måndag.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0