Party!

Igår hade jag inflyttningsfest. Emma kom några timmar innan festen så fixade vi lite musik och firade in år 2000 med en flaska Asti.
 
 
Sen kom de andra från teamet också o vi hade en väldigt trevlig kväll. Blev ingen utgång för mig men kvällen vart ändå inte slut förrän tidig morgon 
(: Tack för igår alla!
 
Idag har jag mått bra, plockat undan allt sen igår o sen har jag ätit grönsaker i dipp. Kollat serier hela dagen typ.
 
Imorgon är vi inne i Juni, känns inte som sommar. En och en halv månad kvar till semestern. En tripp ner till Skåne väntar, wihoo (:

Spontan afterwork.

Igår när vi slutade sken solen o det passade ju super bra med en öl. Jag o Fredrik gick o satte oss på en uteservering o tog vars en öl. Blev till två sen kom ju även Mathias o hakade på oss. En öl blev till flera o vägen hem vart lite vinglig.
 
 
Blev bakis på de öl jag drack o jag fattar inte hur man kan va så lättpåverkad en kväll o nästa är man de inte.
 
Sista arbetsdagen för månaden blev gjord idag. Ledig imorgon o då ska lägenheten besiktigas sen ska jag även till läkaren för medicin mot mina nässelutslag. Låna bil av Anette för att transportera hem alkohol ska jag också hinna med imorgon em. Sen är det party på lördag! Woop woop (:

Blekfis.

Jag är så sjukt sugen på att sola solarium eftersom jag tycker man är finare med lite färg på kroppen (: Känner inte att sommaren är nära här, tur jag ska ner till Skåne i sommar så man har chans till sol hehe.
 
Jag vill också skaffa hund. Vill helst ha en valp såklart, men vet också att jag inte har tid till det just nu. Så får vänta, men en dag ska jag ha en hund. Säg inte skaffa katt för de vill jag inte, är hundmänniska.

Söndagsmys!

Ja idag har jag haft städ&tvättdag. Tagit ner alla flyttlådor så nu är jag officiellt inflyttad I guess. Har fortfarande en del saker som ska köpas men min ekonomi tillåter inte att jag köper allt samtidigt, bla skänk till köket eftersom jag inte kommer ha köksmöbler, vill ha en tvbänk och en stor TV. Eftersom bredbandet snart aktiveras här så är de väl dags o börja se sig om efter en tv. Ja sen har jag dammsugit lägenheten så nu är de rent o fint här. Torktumlat de mesta av tvätten de andra får hänga framme till imorgon.. 
 
Så nu känner jag att jag är klar för dagen. Lite soffhäng innan sängen kallar.

Weekend is still here.

Igår var jag ute med jobbet. Började med öl på O'Learys sen mötte vi upp de andra utanför båten vi skulle åka med. Åt god buffe, lyssnade på live musik och jag blev visst lite sjösjuk o fick huvudvärk. Vart iaf jätte trevligt!
 
 
Sen var vi några som gick hem till Fredrik på lite förfest innan vi skulle vidare ut. Jag valde dock att inte följa med ut denna gång. Kände inte mig helt hundra. Väntar till nästa helg, då går vi all in.
 
Idag händer inte mycket, känns som söndag så det är extra lyxigt med en ledig dag imorgon också (:

Helgen är här!

Igår kom Emma hit o jag bjöd på lite små plock att äta och vi drack vin. Satt och snackade hela kvällen. Hade det hur bra som helst!
 
När hon sen åkte hem satt jag kvar i soffan och tittade på tv en stund innan jag la mig.
 
Vaknade ganska pigg redan åtta imorse, men eftersom jag ska ut med jobbet ikväll sov jag vidare till larmet ringde några timmar senare.
 
Snart ska man väl börja tagga för kvällen (:

Ikväll blir det vin.

Ja jag har ju sett framemot detta typ hela veckan. Efter jobb idag kommer Emma o då ska vi ju ha de hur bra som helst, dricka vin o mysa på! (:
 
 
Hade det ganska bra igår också. Fick besök på kvällen så bjöd på lite mat o dryck sen fick jag massage o kvällen avslutades med film.
 
Och imorgon blir det afterwork med teamet. Hamnar väl på någon krog innan sen ska vi ut på havet o äta & dricka gott!
 
Ja det är en ganska bra vecka faktiskt. Sen är man ju ledig hela helgen också. Nice!

"Lillördag".

Det är onsdag för mig idag eftersom jag jobbade söndag och är ledig på fredag. Kanske borde ta en öl eller cider, men nej håller mig till torsdag då är det ju vinkväll (:
 
Även denna arbetsdag jar varit roande. Man får ju sig alltid någonting att skratta åt. 
 
Ja sen längtar jag väl efter juni månad för då äntligen får jag igång mitt bredband. Har äntligen beställt. Är adsl så jobbar man med bredband och vet vilka priser vi har så känns det otroligt tråkigt med adsl-priser haha. Men va ska man göra när man inte har nå annat val. 
 
Go'kväll.

Måndagen 18 maj.

Det börjar äntligen ordna upp sig här. Den gamla lägenheten är snart inte min huvudvärk längre, bara två veckor kvar. Bilen har jag ju lyckats få till stan o den går ju komma in i nu efter stått still hela vintern. Jobbet trivs jag med och det för jag återigen haft turen att omringas av underbara människor! Lägenheten börjar komma i ordning och besiktning är inbokad till nästa vecka.
 
Bara tre arbetsdagar kvar denna vecka sen väntar vinkväll med underbara Emma och dagen efter är det afterwork med jobbet på en båt! Jo detta kommer bli kul (:

Söndagen 17 Maj.

Jaha här händer det inte mycket. Kommer knappt ihåg vad jag gjort den senaste tiden. Cyklar till och från jobbet varje dag, fortfarande mjölksyra i benen o jag undrar när de ska ändras..  Ja sen har jag äntligen beställt bredband, tar i att behöva ha adsl efter flera år med fiber, men jag känner att behovet efter bredband börjar öka hehe..
 
Vinkväll med Emma på torsdag så har inhandlat en ny flaska vin som jag inte smakat förut, får hoppas den smakar bra (:
 
Sen på fredag ska vi ut på afterwork med jobbet, då ska vi åka båt o ha det mysigt.
 
Ledig helg igen efter två helger med arbete, ser jag framemot (:
 

Dagen börjar bra iaf!

Dem ringde från verkstan och efter den nya sändaren kom in i nyckeln så startar min bil. Jag är så jävla glad! Så imorgon ska jag gå dit och hämta hem den. Har inte kört min bil sedan innan vintern. Den har ju bara stått still. Men nu så, nu ska den säljas. Jag behöver ingen bil så som jag bor nu. Tio minuters cykeltur till jobbet. Nej jag bor bra tycker jag. Enda nackdelen är uppförsbacken på vägen hem, fortfarande inte lyckats cykla hela vägen upp haha. Mjölksyra i benen (;
 
Nej nu ska jag o min huvudvärk cykla till jobbet. Ha en bra dag alla!

Sovmorgon!

Vaknade ganska pigg imorse klockan åtta av smssignalen på mobilen. Solen lös in igenom persiennerna och rummet kändes som hundra grader.
 
Gick ur sängen bara för ett morgonbesök på toaletten, sen la jag mig o sov igen. Ja jag har sovmorgon idag då ska jag inte va uppe för tidigt hehe..
 
Vart såklart tröttare när larmen ringde o solen lös inte längre lila starkt om den ens lyser. Ska väl snart ta mig ur sängen och göra någon frukost o mysa lite framför tvn. Jag börjar först kvart i ett idag. Sen har jag två lediga dagar framför mig, ser jag framemot efter mina sex arbetsdagar i rad (:
 
Hoppas verkligen att bilen blir klar idag/imorgon och att den startar. Annars dör jag lite..

Im lost.

Jag är inte världens bästa på ord ibland. Kanske aldrig. Men jag vill bara väl. Jag vill att alla ska ha det bra. Mår hellre själv dåligt för jag vet att förr eller senare så vänder det. 
 
Men jag börjar inse att jag har ingen som helst koll på någonting. Jag har aldrig känt mig så lost förut. Jag känner inte att jag hör hemma någonstans. Det är bara på jobbet som jag känner att jag har båda fötterna på marken.
 
Varför måste allting ta sån tid jämt.

Lördagen 9 Maj.

Igår efter jobbet mötte jag upp Emma så blev det en fika och en massa snack. Hur trevligt som helst.
 
Idag har jag varit på kontoret, lika kul som vanligt med teamet. Sen vart jag full av energi och sugen på alkohol, men det är jobb imorgon också så de blir en lugn kväll..

Helt slut.

Efter jobbet idag cyklade jag iväg till bilverkstan så dom kunde beställa en nyckel. Snälla gud låt det vara allt och att bilen startar nästa vecka!!
 
Cyklade sedan hem. Åt mackor och drack ett glas oboy sen sov jag på soffan en stund. Det tar på en att ha huvudvärk. Det är inte så farligt hela tiden, men det har legat i bakgrunden sedan i tisdagskväll. Blivit ganska duktig på att dricka vatten (;
 
Nej slö tittar på hockeyn också av någon anledning. Blir en tidig kväll ikväll också, godnatt!

Onsdagen 6 Maj.

Igår kväll vart inte en höjdare för min skalle. Tog en tablett efter första filmen, en ny tablett när vi gick o la sig. Kom upp några gånger under natten, två nya tabletter o en ny tablett på morgonen innan jobbet. Kändes sjukt motigt att åka till jobbet efter en natt med otroligt dålig sömn.
 
Inom apoteket efter jobbet för att hämta ut mitt sista paket med migräntabletter. 
 
Åt lite rester när jag kom hem o nu är jag så sjukt seg. Blir en tidig kväll ikväll känner jag. Hoppas på bättre väder imorgon också så jag kan cykla till jobbet igen.

Jag är typ frisk, wohoo.

Jag kan bli som en man när jag är förkyld, det är så synd om mig. Nu efter fyra dagars ledighet börjar det lägligt försvinna, perfekt då det är jobb imorgon.
 
Idag har jag tagit hand om tvätten och disken. Sen cyklade jag iväg för att handla. Ikväll blir det tacos o film. Bra avslut på denna ledighet (:

Fryser.

Varit en bergochdalbana idag. Bilen kostar självklart mer pengar än vad som var sagt. Valde därför att sova någon timme för att det löser ingenting men man kan tänka på annat haha. Sen fick jag mat i magen och då kändes det bättre. Burit en del möbler och avslutar kvällen med att tända typ alla ljus i lägenheten för att få upp värmen.
 
Så var denna dag över. Förkylningen börjar nog om jag har tur sjunga på sista versen så kanske jag är kry till onsdag när jag ska jobba igen. 

Mörkrädd.

Alltså när jag var liten var jag ganska mörkrädd för jag skrämde alltid upp mig själv. Jag tycker dock det ändrats den senaste tiden då jag gått hem själv i mörkret och inte lurat i mig själv en massa gällande skuggorna.
 
Däremot inatt när jag skulle gå och lägga mig så släckte jag ner hela lägenheten. Helt plötsligt kände jag mig iaktagen och varje skugga i lägenheten skrämde upp mig. Precis som jag trodde någon tagit sig in o gömde sig i det mörka hörnerna. Stängde alla dörrar för då skulle jag ju höra om dom öppnades. 
 
Nej usch de va lite små skrämmande.
 
Nu är allt ljust o känslan är som bortsköljd (: förkylningen är dock värre, tur jag är ledig imorgon o tisdag också. Hinna bli frisk (:

Go'kväll!

Haft besök av Emma idag, vi hann också med ett besök på Birsta där jag fick med mig lite saker ifrån. Även en ny osthyvel (förra vecka köpte jag en på ica, men den ville inte med hem o lämnades kvar i kassan av misstag). 
 
Sen har även bärgaren varit här o hämtat bilnyckeln. Sen körde han o hämtade min bil för att ta den till verkstad. Nu hoppas jag det bara är de där enda felet så kostnaderna inte flyger iväg. Vissa människor är inte gjorda av pengar och jag är en av dem.
 
Förkylningen har blivit värre sedan igår, men halsen känns bättre så troligtvis är jag helt frisk innan ledigheten är över. 
 
Så ikväll läser jag deckare o dricker bubbly wine.
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0