Måndagen 31 Mars.

Det är tur att jag i typ mitt första samtal imorse avslutade med trevlig helg. Nej jag är helt borta och kommer visst inte ihåg att jag precis haft helg! Wierdo. Tror personen jag pratade med också tyckte att jag var det.
 
Telefonförsäljaren som ringt och terrat mitt gamla nummer ringde äntligen när jag var hemma. Han ville absolut inte sälja någonting till mig, men undrade om han inte fick skicka två gratis prover till mig från mystik(?) Jag sa nej och min telefon fattade hinten och samtalet bröts. Hade för dåligt batteri.
 
Sen hade jag ju köpt goda pepparbiffar i fredags som vi äntligen fick avnjuta idag. Gott!
 

Söndagen 30 Mars.

Då var helgen snart över för denna gång. Jag kan inte direkt påstå att vi har gjort speciellt mycket. Kom hem i fredagskväll och började fixa med tvätten direkt, hade ju bokat tvätttid 22-02. Kändes skönt när det blivit gjort och allt smutstvätt försvunnit. 
 
Igår spenderade jag mesta tiden av dagen framför Tvn, körde seriemaraton hela dagen. Åkte även på snabbvisit hos Joakims föräldrar då vi tagit fel på dagen då vi blivit bjudna på middag. Fint väder hade vi igår också, solen sken hela dagen. Underbart. Efter besöket hos Joakims föräldrar körde vi hem sen gick vi till ICA och handlade tacogrejer och körde på tacolördag! Började se Games of Thrones då jag inte sett den serien förut och den verkar ju bra. Avverkat fyra hela avsnitt och typ nästan hela femte sen somnade jag som vanligt.
 
Idag har det inte varit fullt så fint väder. Bestämde oss för att köra lite Games of Thrones avsnitt innan vi åkte till Joakims föräldrar och åt god middag i trevligt sällskap. Nu ska vi väl avsluta kvällen med lite Games of Thrones sen måste jag sova eftersom jag börjar veckan med ett splittpass.

Fredagen 28 Mars.

Var inte riktigt sugen på att gå upp imorse när larmet ringde, inte heller när jag genom fönstret kunde se att det var kallt ute. Körde till jobbet och har haft lite olika möten under dagen och nu min långa lunch som jag spenderar hemma. Tänkte fixa med lite här hemma samt bara chilla lite sen är det dags att köra tillbaka till jobbet igen. Ikväll har jag en tvätttid bokad så resten av tvätten också kommer upp, har ju bara ett tvättställ så kan inte tvätta så mycket åt gången :p
 
Sen är det ju en ledig helg som väntar och det är sjukt nice! :D

Torsdagen 27 Mars.

Idag har jag ett kort arbetspass så jag har hunnit med en del saker under dagen. Åkte iväg och besiktiga bilen, den gick dessvärre inte igenom fast tack och lov har inte alla hål i marken gjort att jag slagit sönder bilen totalt så det handlar bara om bromsarna fram och bak på bilen. (Ändå nu man verkligen velat ha pappa och lillebror nära, dem som alltid brukar fixa bilen. Tur jag har en pojkvän som tagit på sig jobbet).
 
Åkte inom ICA på vägen hem och handlade hem lite pålägg och sånt då kylen i princip blev tom igår när jag rensade ur kylen. Sen när jag kom hem började jag att tvätta, torkat av golven och sen hängt upp tvätten. Och nu har jag då typ en timme kvar innan jag måste vara på väg till jobbet. Börjar 16:00 och slutar klockan åtta. Vadå skönt pass? 
 
Imorgon har jag dock en betydligt längre dag på jobbet. Börjar tidigt på morgonen, har en lång lunch mellan halv tolv och fyra sen slutar jag efter åtta. Sen har jag en fri helg tillsammans med pojkvän så vi tänkte mysa till det lite med ett biobesök. Får väl passa på att njuta av det fina vädret också om det håller i sig..

Våffeldagen!

Och självklart ska man äta våfflor. Så när jag kom hem idag från mitt arbetspass började jag ställa i ordning i köket igen efter att målarna varit här. Dammsugit golven vilket också behövdes, sen ställde jag mig och vispade ihop våffelsmet, värmde våffeljärnet som jag också invigde då jag köpte det förra veckan. Det blev riktigt gott, åt mig mätt också och Joakim åt bara ett hjärta, och jag allt annat. Söt-koma! 
 

Tisdagen 25 Mars.

Löning idag! Wohooo.. OCH solen skiner. OCH målarna blir troligen klara med vardagsrum och kök idag, fasen va snabbt det går för dem :D
 
Sen har jag ett sånt här väldigt underbar pass idag. Har ju fått sovmorgon, visserligen fick jag lite små panik när målaren ringde på dörren då jag trodde jag försovit mig lite. Precis efter det ringer larmet. Men som sagt har sovmorgon och börjar halv tolv, sen jobbar jag till halv fyra. Hur nice är inte det. Jag hoppas solen stannar framme hela dagen så man kan njuta lite av de när man kommer hem (:

Måndagen 24 Mars.

Godmorgon! Den där extra timmen jag fick från att Joakim åkte till jobbet och tills målarna kom gav mig precis det jag behövde. För när Joakim skulle upp hade jag typ hela sahara i ögonen. Nu är jag piggare. Målarna gör sitt jobb och jag ska välja ut en tapet till köket och börja göra mig klar till jobbet för jag kör om drygt en timme. 

Kvällsing!

Kom iväg till Birsta och fick köpt blonderingsfärg så nästa helg tror jag nog jag ger mig in i färga-håret-träsket. Ska bara hitta en mörkblond/ljusbrun hårfärg som jag tycker är fin som skulle kunna färgas i sen. För annars tror jag dock påsken landar i mitt hår (med det menar jag att håret kommer va gult/orange). 
 
Kom hem och fortsatte att plocka undan. Flyttade möblerna i vardagsrummet. Lunchade pölse och bröd sen tittade jag på 2 broke girls och sov middag. När klockan blev sex började jag med potatisgratängen samt steka fläskfilén och när Joakim kom hem typ en timme senare var maten i princip klar. Diskat igen, typ tredje gången bara idag. Sen fixade vi de sista i vardagsrum & kök. Tog ner gardinerna, flyttade resten av möblerna. Ja nu tror jag nog dem kan arbeta på imorgon. Glädjande nyheter är att dem inte kommer förrän vid tio, då kan jag sova ut ändå. Annars var ju tiden halv åtta, inte lika roligt när man börjar jobba halv ett och vet man kunde fått sova längre.
 
Annars har jag två korta arbetspass denna veckan och på torsdag måste jag ge mig iväg och leta efter bilprovningen för bilen måste besiktigas. Denna månad glider ju mot sitt slut och den blir det körförbjud på min bil. Alltid ute i sista minut. 
 
Nu lite serier, påskmust och mobilspel sen ska vi sova gott.. Godnatt!

Söndagen 23 Mars.

Eftersom jag inte har någonting stort planerat idag valde jag att ta extra sovmorgon. Okej det var kanske inte därför, det var rent av för jag var för trött för att gå upp tidigare.. Har iallafall hunnit diska upp typ all disk och börjat att tömma vardagsrummet på saker. Imorgon kommer ju målarna hit så då ska vardagsrummet stå tomt på saker och möblerna i mitten av rummet så dem kan fixa allt utan problem. Ska bli så skönt när det är färdigt!
 
Så dagen idag går väl helt enkelt ut på att plocka undan så målarna kan göra sitt jobb imorgon plus städa lite och rensa lite flyttlådor. Tänkte kanske åka iväg och köpa lite hårfärg också, vi går mot ljusare tider och det är väl dags att ljusa ner mitt hår lite också. Time will tell!

Känner mig så otroligt gammal.

Sen jag blev reseledare 2012 tycker jag att jag mest träffat människor som är yngre än mig själv. Ibland undrar jag nästan var 88:orna och kullarna tidigare tagit vägen. Eller håller världen på att tas över av den yngre generationen? Nej det är inget fel med yngre, jag känner mig bara aningen gammal.
 
Som idag på jobbet. En kollega fyller 21år idag. Folk skulle festa ikväll och var typ skit taggade hela arbetspasset. Ja vi är ju lediga imorgon. Jag då. Var jag taggad för fest? Nej jag var taggad för jag kunde stanna uppe lite längre ikväll för jag kan sova längre imorgon. Eeeehm, ursäkta hur gammal var du sa du?
 
 

Lördagen 22 Mars.

Mina dagar i Härnösand är nu räknade, fick positivt besked från jobbet idag. Ska bli spännande och se vad som händer här näst.
 
Nu är det lunch iaf (:
 

E-to-the-gypten!

Den senaste tiden har jag haft tankar tillbaka på Egypten. Här är de saker jag saknar med Egypten.
 
- Mina underbara kollegor som blev underbara vänner som blev one big happy family!
- Alla sushi middagar vi delade på under den sista tiden där. Typ varje vecka, varje kväll!
- Lördagarna! Det betydde ju Karaoke och det är fasen vilket sug jag fått på karaoke.. Vill sjunga!
- Och värmen självklart, speciellt de lediga dagarna i Mars när Joakim kom tillbaka och jag verkligen njöt av de lediga dagarna. El Gouna var ju mysigt!
- Jag saknar kvällarna men en shisha också, det är inte alls samma sak här hemma i Sverige.
 
- Tack alla, för det var ni som var med och gjorde allt så bra! (:

Fredagen 21 Mars.

Helgen som väntar innebär 50% jobb än så länge. Det betyder att imorgon väntar ett jobbpass, men på söndag är en tom dag och än så länge har schemat inte ändras vilket betyder att jag troligtvis kommer vara ledig då. Då ska jag se till att fixa med lite av mina flyttlådor.
 
På måndag kommer målarna hit och ska börja med vardagsrum och kök, äntligen börjar saker och ting hända här. Då väntar vi bara på leverans på soffan vi beställt, köpa ett soffbord och hyllor sen kommer vardagsrummer vara klart. Känns otroligt bra! :D
 
Måste dock säga att sätta upp en Tv precis bredvid sängen i sovrummet har sin nackdel, det är lite svårare att komma ur sängen. Idag har jag legat kvar i sängen typ hela dagen och tittat på serier, mest 2 broke girls och snart är första säsongen klar. Fast det får man göra, en ledig dag för att vila upp sig lite (;

Ok, kanske halvdansk då!

Jag tänkte på hur glad jag blev på Maxi idag när jag hittade Röd Pölse på Maxi idag. Att det finns så här långt uppe och inte bara i de södra delarna i Sverige. Känns lite som hemma, måste va för pappa brukar köpa det. Så just då tänkte jag, okej kalla mig halvdansk om ni vill. I den minuten tänkte jag att det var en komplimang (:
 

Torsdagen 20 Mars.

Ännu mer snö har kommit på marken här uppe i Norr. Hade gärna sett att det slutade och att solen kom fram och töade bort att snö. Jag vill ha vår.
 
När jag satt i bilen på vägen hem fick jag lite hemlängtan till familjen, för jag fick en flashback och minnen från barndomen kom upp i mina tankar. 
 
Den här bilden får en inte att se de ljusare tiderna, men det är ändå vårdagjämning idag så vi är på väg dit! :D
 
 

Onsdagen 19 Mars.

Kom hem till en lägenhet som var lite mer i ordning idag än den var igår. Min TV har blivit uppsatt på väggen i sovrummet så behöver vi inte kramas ihop och titta på en liten datorskärm när vi ska kolla på film innan vi somnar. Jag har redan kopplat in datorn till TVn och äntligen fixade jag tillbaka ljudet till TVn :D Min fina silvriga spegel från Jysk har kommit upp på en av väggarna i hallen och även hatthyllan med hängare har kommit upp så nu blir det lite mer ordning, vi har varit lite lata och slängt jackorna på hyllan när den stått på golvet istället för att hänga upp det i kapprummet.
 
Ett arbetspass imorgon också sen är både jag och Joakim lediga på fredag! (:

Honey Im home!

Efter mitt splittpass så fick jag extra energi och resten av dagen gick ju bra. Okej fram till pausen en timme innan jag skulle hem, efter den gick tiden otroligt långsamt. Körde hem och möttes av en sambo som fixat så käket blev klart och fram dukat precis i den minut jag klev innan för dörren. He's amazing! :D
 
Nu en varm dusch, mina små fossingar fryser och lilla jag behöver lite värme. Sen ska jag väl krypa ner i sängen för klockan har ju redan hunnit bli lite mycket. Kan ju dock njuta av att ha SOVMORGON imorgon. Ja imorgon blir det inte en timme tidig till jobbet, no way. Det var en once in a lifetime kind of thing :P hehe..
 
När jag kommer hem imorgon kommer jag väl få se en liten förändring i hemmet för lite saker kommer väl ha blivit uppsatta i rummen. Inte så mycket i vardagsrum och kök då det ska tapetseras och o målas om i de rummen. Joakim är ledig och hans pappa kommer hit så får bli en överraskning och se vart min fina stora spegel hamnar någonstans. Äntligen ska den komma upp efter alla år av väntan (;

Tisdagen 18 Mars.

jag älskade inte mig själv imorse. Jag var alltså på jobbet en timme för tidigt, jag som älskar min sovmorgon så mycket! 
 
Och nu har jag då en lång lunch och börjar först 16:30 igen. För lite tid för att köra hem och det är ju massa snö på vägarna igen. Längtar efter våren, speciellt så jag kan använda mina fina skor jag köpte igår (:

Spindelmannen är tillbaka.

Jag kommer ihåg när vi såg Amazing spiderman på Skiathos. Efter att filmen var färdig gick vi från bian och det var små pojkar som sprang på gatan och liksom tog upp sina händer och sa "pschjung pschung", kan inte riktigt stava till lätet men ni kanske förstår vad jag menar ändå. Dem sprang liksom runt där på gatan och lekte att dem var spindelmannen, tyckte det var så otroligt sött.
 
Så nu nästan två år senare kommer det då ut en tvåa. Den ska jag ju självklart se, jag gillar spindelmannen (:
 

Min lediga tisdag.

Eftersom Joakim inte började förrän sent så tog vi en lång sovmorgon båda två. Sen gick jag upp och duschade. Jag märkte att huvudvärken sen igår var tillbaka, tryckte som fan på högeröga. Så som det alltid gör. Så den har följt mig överrallt idag och det är faktiskt först nu på kvällen som den försvunnit och skönt är det!
 
När Joakim åkt till jobbet ställde jag mig och diskade upp all disk, det var verkligen vad som behövdes. Sen körde jag till Rusta och köpte ett våffeljärn och när jag ändå var där köpte jag lite shampoo och sånt, samt popcorn :p
 
Sen åkte jag inom Jysk och lämnade tillbaka en gardinstång som vi inte behövde. Gick och tittade lite i butiken innan jag lämnade den. Körde inom ICA och handlade lite mer saker och efter det körde jag hem och gjorde en räkmacka med ägg och majonäs! Gott..
 
Tittat på lite serier och påbörjade köttfärssåsen, men eftersom jag fortfarande är mätt av allt jag tryckt i mig så har jag inte gjort klart maten än. Får se om jag bara gör matlådor av allting eller om aptiten kommer tillbaka lite senare.
 
Just det efter Jysk åkte jag ju inom skopunkten och hittade ett par skor som jag köpte. Tyckte att jag som inte riktigt köpt så mycker till mig själv på senaste tiden får ta och köpa ett par skor att ha när våren kommer. För så länge snön är kvar kommer dom inte användas.

Måndagen 17 Mars.

Hela helgen har det varit fint väder och det har börjat kännas som vår. Solen har varit framme och snön har nästan försvunnit. Så vaknar man idag och möts av det här..
 

Lördagen 15 Mars.

Det kändes ganska härligt när man gick utanför dörren imorse för solen sken. Trots att klockan bara var halv tio!! Så det blev en härlig start på dagen. Sen har det varit fullt arbete fram till kvart över sex när köerna var tomma och vi kunde gå hem. Imorgon börjar och slutar jag lite tidigare än idag. Och efter jobb ska jag hem till Joakims föräldrar som bjudit hem oss på middag!
 
Nu är jag sambofri, han är iväg och avnjuter sin lediga helg. Jag tänkte ställa mig och diska, fixa någon mat sen bäddar jag nog ner mig i sängen och kör seriemaraton till det är dags att sova. Vilket det snart är med tanke på att jag ska upp halv åtta imorgonbitti (;

Fredagen 14 Mars.

Ja nej det känns ju verkligen inte som fredag idag, kan väl vara för jag precis varit ledig två dagar och har jobb framför mig hela helgen. Dagen idag har av någon anledning gått väldigt långsamt, sen finns de ju de dagar som bara springer förbi.
 
Klockan har redan hunnit bli läggdags och då har jag ändå bara hunnit med att äta mat som sambon var så snäll och fixa åt mig och tagit en snabb dusch. Tror att jag föredrar de tidiga passen trots att jag inte är en morgonmänniska, för då hinner man göra saker innan man måste sova igen (; Nej nu ska jag lägga huvudet på kudden, sov gott alla söta!
 

Torsdagen 13 Mars.

Igår åkte jag och Joakim nästan land och rike för lite ärenden som vi skulle uträtta under vår lediga dag. Vi hann även med ett lite besök hemma hos hans föräldrar innan vi åkte hem igen. Solen sken och det var ju en ganska underbar dag. Kvällens planerar ändrades och istället låg jag och halv sov på soffan hela kvällen. 
 
Idag gick jag upp och packade ihop kläder och gick till tvättstugan och fixade snabbt igång två maskiner tvätt. Ungefär en halv timme senare gick jag och Joakim tillsammans och hämtade tvätten. Vet ju att det väger lite mer på vägen tillbaka än på vägen till tvättstugan så jag bad helt enkelt om bär hjälp (;
 
Vi hade bestämt att vi skulle åka iväg och titta på lite möbler, men även dessa planer ändrades. Vi fick istället besök av kakel-mannen som kom hit för att fixa våra trasiga kackelplattor i köket. Fick dit fem nya och han ska komma hit imorgon och fixa det sista. 
 
När han var klar med arbetet sa vi hejdå. Jag och Joakim packade in oss i bilen och så körde vi och åt lite mat, efter det gick vi på Jysk och hade sådan tur att dem hade halva priset på gardinstänger och liknande. Så vi kom ju undan ganska billigt vi som behövde typ allt. Tittade även lite på soffbord, men än så länge har vi inte riktigt hittat någon som vi båda gillar. 
 
Nu ska man väl börja ställa om sig för imorgon och helgen är det jobb som gäller igen. Känner ändå att dessa dagar har gett en hel del, vi har hunnit fixa lite saker i lägenheten eftersom vi båda varit hemma. Fått upp gardiner i alla rum också. Nu hoppas jag bara att själva tapetsering och målning av kök och vardagsrum går fort, så att resten bara flyter på (:

Tisdagen 11 Mars.

Som vanligt när jag inte har något för mig så sitter jag och "internet-fönster-shoppar". Har åter hamnat på snygga skor med allt för höga klackar. Dessa ligger på Nelly rean nu, I love them! );
 
(jag har storlek 37 i skor, blink blink)... Fast ja, enligt min sambo har jag för många skor redan (;
 
Sen är jag ju helt slut i skallen också, hållt på att somna på soffan flera gånger. Ändå tycker jag bättre om att jobba tidiga passen, trots jag inte är en morgonmänniska. Anledningen är att jag får självklart ut mer av dagen, den känns längre. När man har sovmorgon och jobbar till stängning är det inte mycket man hinner med innan man ska till jobbet, har väl en tendens att sova till jag ska åka (;
 
Nu har jag iallafall två dagar ledigt och imorgon ska jag och Joakim iväg på lite ärenden, sen på kvällen ska jag in till stan och träffa Emma. På torsdagn har jag en dejt med tvättmaskinerna, ska kanske åka till Ikea och titta lite sen hinns väl inte så mycket mer. Ens lediga dagar passerar minsann också fort (;

Jaha, då var det dags igen.

Efter en sen eftermiddag och kväll i sällskap av min kära sambo så har klockan återigen blivit mycket. Dags att ta av sig kläderna och krypa i säng. Förstår inte att den här dygnsrytm aldrig vänder för mig. Jag har fortfarande otroligt svårt att somna på kvällarna och får ångest över att veta att klockan ringer tidigt på morgonen, trodde sånt här var något man växte ur efter tonåren. Visserligen tycker jag att jag piggnar till rätt fort på morgonen. Fast sen sover jag in i det sista så skulle jag någonsin försova mig, om ens tio minuter så skulle jag bli sen. Jag går ju upp femton minuter innan jag kör till jobbet. Ja, jag är tjej! (;
 
Någon serie på datorn får avrunda denna dagen. Håller tummarna att morgondagen bjuder på lika fint väder. T.o.m så jag valt ut en färgglad topp till jobbet imorgon (ja jag till och med väljer ut kläder kvällen före så jag slipper tänka på sånt på morgonen, har inte riktigt tid på mina femton minuter haha).

Måndagen 10 Mars.

Vilken underbar dag det har varit idag. När man gick till hemköp på lunchen kände man nästan våren i luften. Tror jag minst tre gånger idag har pratat om väder och längtan efter vår och sol. Att gå mot bilen i solsken är också något jag inte är van vid, visst det blåste lite väl mycket men man kan ju inte få allt på en och samma gång (;
 
När jag kom hem började jag dammsuga hela lägenheten, har samlats lite damm överrallt. Så fixade Joakim med disken och när vi var klara blev det en Beck film som vi båda somnade till. Jag somnade lite i början och han sov i slutet haha. 
 
Nyss varit och handlat på ICA och nu håller jag på med mat till mig själv, ibland får man lyxa till det med ugnsbakad lax. Dock kom jag ju på att vi inte har någon potatispress, att äta detta till vanlig potatis är inte riktigt samma sak. Älskar löjromsåsen med den pressade potatisen. En annan sak som handlar på inköpslistan då (; 

Dags för lite dygnsvila.

Inte för det att jag gjort allt för mycket idag haha. Seriöst vad är det som händer med en, förr kunde man ju festa hur många dagar som helst i rad och det rörde liksom inte en i ryggen. Nu kan man redan på förväg veta att man är som en död fisk på land när man varit ute kvällen innan. Det är nog också därför jag och Mr Alkohol träffas så sällan som vi gör, han gör ju mig illamående .. 
 
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och se veckans Greys Anatomy avsnitt innan jag intar drömmarnas land. Larmet ringer ju tidigt imorgonbitti, måste hinna ladda batterierna till dess. Godnatt!

Livet på en räkmacka.

Och jävulskt god var den.

Söndagen 9 Mars.

Vi började gårkvällen hemma med lite fördrinkar hemma medan vi gjorde oss redo för kvällen. Sen kom skjutsen vid åtta och vi åkte in på förfest. Kollade lite mello och sen drog vi ut på stan. Började på en nyöppnad bar och det var väl ett trevligt ställe. Sen vandrade vi i stan innan vi hamnade på All Stars och där blev vi resten av natten. De va mycket trevligt igår (:
 
Idag har jag precis som jag kunde förespå igår mått kasst. Legat i sängen och halvsovt till serier halva eftermiddagen och den andra halvan har jag legat på soffan och tittat på Beck med sambon bredvid mig. 
 
Två tidiga arbetspass väntar nu, sen är jag ledig onsdag och torsdag och sen jobbar jag resten av veckan. De två lediga dagarna får jag tillsammans med Joakim som också är ledig då. Så vi ska väl få tummarna loss och sätta upp min Tv i sovrummet så det blir lite trevligare att titta på film/serier i sängen.

Det är lördag mina vänner.

Jag vaknade första rundan halv tio, soligt och fint ute såg jag när jag gick in i badrummet. La mig i sängen igen och snoozade till tolv. Låg sen och halv lyssnade på ett serieavsnitt som Joakim tittade på. Vi gick upp, jag åt en äggmacka då jag hade ett ägg och baguette kvar sen gårdagens middag. Gott med ägg & majonäs :D
 
Vi åkte sen iväg till systembolaget för att va redo på fest ikväll. Åkte hem till Joakims föräldrar för att hämta lite saker, stannade och snackade lite också. Sen blev det inom ICA här precis runt hörnet för att handla lite sockerdricka och pasta. Ska snart ställa mig och göra spagetti och köttfärsås, något snabbt enkelt och underskattat. Detta för att lägga en grund i magen innan alkoholen ska ner.
 
Sen är det musik, dusch, sminkning och komma i stämning för kvällen som gäller. Hoppas på en kul kväll, det var ju ganska länge sedan vi drack sist. Sista tiden har vi båda två lagt mest tid på jobbet så nu är det på tiden att vi kommer ut bland lite annat folk och får dricka lite och släppa lös lite. Vem vet, jag kanske till och med kommer in i de stadiet då jag tycker om att dansa (;
 
Känner mig dock gammal som redan vet vad som väntar med morgondagen haha..

Lördagen 8 Mars.

Jag kan inte sova så jag sitter här med datorn framför mig i sängen, med en sovandes pojkvän bredvid mig. Jag sitter inne på Nelly och dreglar över skor som jag verkligen vill ha, nackdelen är väl att de skor jag dreglar över är typ 15cm och jag vet väl med mig själv att jag aldrig riktigt hittar tillfällen att ha sådana skor på mig. Ändå vill jag ha fler. Menar ska man ut och festa kan man ju va fin, men vågar man på med högklackat när man ändå vet att benen kan vingla till av sig själv ändå..
 
Vill helst ha skorna till höger, men de till vänster är lite diskretare (:

Fredagen 7 Mars.

Så då hade jag en tidig morgon idag och gick upp där runt halv sju imorse för att hinna till jobbet typ en timme senare. Jobbade på som vanligt, lite varierande personer och dem glada tog övertaget och förgyllde min dag!
 
När jag kom hem pussade jag på min sambo, vi la oss på soffan och på började en film jag inte tyckte verkade så bra så inom tio minuter hade jag somnat. Var kanske tur vi inte planerat in en utgång till ikväll för då hade man väl varit hemma innan tolv :p Tanken är iallafall att vi ska gå ut imorgonkväll, detta för det var otroligt längesedan vi var ute och faktiskt har haft ledigt på helgen tillsammans. För ungefär två veckor sedan hade jag ju sånt enormt sug efter en utekväll, konstigt de inte hållt i sig men imorgon välkomnar vi piggelingroggen (;
 
Nu ska det bli lite fredagsmys, köpt hem räkor som ska skalas, håller på att koka ägg sen ska jag göra en god macka och mysa framför tvn lite. Blir nog bra det här. Fick sån craving efter ägg och räkor efter jag såg en räkceasarsallad i ett reklamblad. Vart helt enkelt tvungen att äta räkor ikväll , blir min middag. Gott!

Invigt mina fina koppar!

Jag köpte dessa koppar ett tag innan jag blev reseledare så när jag fick upp dom hit till Norrland blev dom en trevlig överraskning. Jag hade nästan glömt bort dom, men jag tycker dom är så himla fina. Har två ljusa och två mörkbruna. Love them. Så idag tog jag en kopp te till "frukosten" mest bara för att få använda koppen :D
 
 
Sen såg jag att det visst var många som varit och besökt mig här inne idag. Vet inte om det intressanta låg i att jag varit hemma från jobbet idag eller om det var bilden på den goda maten som lockade folk att titta in. Trevligt med besök, ibland är det också trevligt med någon liten hälsning så inte ni förblir helt anonyma (:

Den sjukt goda maten.

I tisdagskväll efter jobbet så stod jag ju vid spisen och fixade potatisgratäng och sånt fast det var sent och fast jag stod med magvärk och allt. Först kände jag att de va kanske lite sent o stå och fixa de då, men som jag skrev i onsdags var det sjukt värt det. Såhär såg den sjukt goda maten ut.
 

Torsdagen 6 Mars.

Sjukanmälde mig igår igen och när jag pratade med sjuksköterskan som man anmäler sig till ställde hon lite frågor och efter det bestämde hon att jag skulle vara hemma även idag. Mår bra idag så jag ska ringa och friskanmäla mig så blir det ett förmiddagspass på jobbet imorgon sen lite helg igen. 
 
Nästa vecka har jag enbart torsdagen ledig då jag ska jobba hela helgen. Känns redan som den dagen blivit fullbokad. Jag och Joakim ska väl iväg på ett möte då han också är ledig den dagen (måste passa på inte ofta vi har vardagarna lediga tillsammans), sen ska jag försöka boka tid och fixa naglarna då jag fick det i present av min fina pojkvän (: 
 
Innan månaden är slut måste jag även hunnit besiktiga min bil, är dock rädd att den inte kommer gå igenom och vad gör jag då när jag inte har min pappa och lillebror i närheten som kan fixa allt genom att lägga sig under bilen. Nu måste jag väl ta den till en verkstad och sånt kostar ju en hel del mer. Ibland är det tråkigt att vara vuxen, det kostar mer...

Onsdagen 5 Mars.

Lite sovmorgon igår sen började jag min arbetsdag i Härnösand. Kan inte påstå att det gått helt smärtfritt. Bättre blev det inte efter att jobbet bjöd på semlor! Jag har inte ätit det på flera år och direkt efter min semla kom jag på varför. Värsta jävla illamående kommer över en. Trevligt, eller inte..
 
Åkte hem när arbetspasset var över och började direkt med maten. Fick sånt sug på potatisgratäng. Kan väl dock säga att när jag väl stod där och klockan var halv tio kändes det mer onödigt. Fast i slut ändan var det värt det för fy fasen vad god mat vi gjorde. Potatisgratäng och fläskfilé :D
 
Har dock haft sån otrolig jävla smärta i magen sen jag kom hem, nästan så jag fick sätta mig i fosterställning på golvet i köket. Alltså .. Tog en tablett och somnade lite halv till Beck-filmen vi såg på under tiden vi åt och även efter vi ätit färdigt för det är ju inte ofta man äter non-stop i typ en och en halv timmes tid :P
 
Nu ska jag krypa i säng och försöka sova på riktigt. Hoppas den här jävla värken går över till imorgon annars gråter jag nog fan. Försökte förklara för Joakim att det typ kändes lite som att bli sparkad på pungen, han trodde inte mig för man ligger tydligen ner då. Försökte kontra med att vi tjejer tål lite mer och kan därför stå upp. Han trodde mig fortfarande inte. Nahe...

Måndagen 3 Mars.

Min pojkvän kom hem med mat igår, hur söt som helst så sa han "Ville inte att du skulle laga mat idag". Vet inte riktigt om det där var av omtanke eller för att jag inte mådde bra. Det kan ju tas otroligt fel haha. Fast ja, det var ju en blandning av båda tror jag.
 
Så när han kom hem bytte jag plats från sängen till soffan så tittade vi på en Beck film och två avsnitt av Suits. Har ju hittat en serie som vi båda tycker är bra så vi har någonting att se tillsammans. Annars har jag ju alla mina hundra serier som jag ser på ensam.
 
Magen mådde lite bättre igårkväll, men illamåendet bestod. Jag ringde och sjukanmälde mig och har sovit lite halv dåligt inatt också. Joakim somnade ganska snabbt när vi kom i säng och jag låg där och kramade om kudden och tryckte den kalla sidan mot magen. 
 
Mådde bättre när jag vaknade idag, när jag gick ur sängen så kom dock illamåendet tillbaka lite halvt. Fortsätter det såhär så tror jag dock magen är återställd och jag kan gå tillbaka till jobbet imorgon. Illamåendet kan jag leva med..

Söndagen 2 Mars.

Den här dagen blev inte riktigt som planerad. Jag tänkte jag skulle små pyssla med olika saker här i lägenheten. Istället har jag hunnit diska och fixa med tvätten sen ligger jag ner bäddad i sängen och mår illa. Ska inte va för detaljerad, men får hoppas jag mår bättre till ikväll annars tror jag inte det är någon idé att gå till jobbet imorgon. Tror inte folk blir så glada om man smittar ner dem..
 
Kvällen igår blev inte riktigt heller som planerad. Jag fixade till mig med lite smink och en locktång sen åkte jag inom Rusta för lite shampoo och balsam (typ enda stället som har mitt shampoo) sen inom Ikea för lite ljus och lite sånt krims krams. Inom Coop och handlade lite sen åkte jag in till stan och mötte upp Joakim. Gick till kina restaurangen och åt god mat. Sen avbröt vi vår date och åkte hem och fortsatte den i soffan till två Beck filmer istället. Så min födelsedag har varit bra, jag har fått spendera dagen med min underbara sambo. Tack! (:
 
Så nu ligger jag då här och tycker smått synd om mig själv medan illamående känslan trycker mig i halsen.

Alltid tid för en egobild.

 

Lördagen 1 Mars.

Igår var det min födelsedag och jag jobbade hela eftermiddagen o kvällen. Hann logga in på datorn på jobbet sen bombades jag av grattis meddelande från alla. Blev helt överraskad hur dem på jobbet visste att jag fyllde år (: Fick även en fin blomma. Dock kändes de åtta timmars passet som ett fyrtiotvå-timmar istället, timmarna gick så otroligt långsamt. 
 
Så efter en sex dagars arbetsvecka var det med glädje som jag åkte hem från jobbet igår. Sikta in mig på två lediga dagar hemma. När jag kom hem möttes jag av en städad lägenhet, tvätten hade kommit upp och disken var diskat. Doften av tacos hängde också i luften. Jag har då en underbar sambo. Så igårkväll åt vi tacos och sen myste vi ner oss i soffan och kollade på en Beck film.
 
Sen la vi oss och sov för Joakim jobbar hela helgen så han skulle upp tidigt. Imorse vaknade jag ett antal gånger innan han väl skulle iväg till jobbet. Tog sedan själv sovmorgon, hade ställt larmet på tolv för att inte sova bort hela dagen. Hade planerat lite shopping för dagen, men planerna ändrades.
 
Ikväll ska jag möta Joakim istan så ska vi ha en liten date. Gå och äta god mat och sen se på bio hade vi tänkt göra. Fira min födelsedag lite idag också (;
 
Nu tänkte jag väl klä på mig lite kläder och äta tacos till frukost. Gott (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0