Ensam mys.

Så nu ska jag faktiskt bege mig från datorn, har varit iväg och poppat popcorn och kolsyrat banan&passionsfrukt's dryck. En film har jag även fått hem så jag ska se den, tror den kommer vara känsloladdad, jag hoppas det. Så jag kan ligga här i mörkret och gråta lite. Det är mysigt, vet jag är konstig men jag tycker de (;

Min pojkvän är pedofil.

Ja det måste han ju vara om dom nu ska envisas om att jag endast är fem år (;

För jag är född på skottåret så har bara haft fem riktiga födelsedagar och dom tycker det är jätte kul och mobbas. Men då får jag ju påpeka att han isf är pedofil som är tillsammans med en femåring? Ska minsann va rättvist (;


Ugglar & Möglar.

Det är vad vi två gör, vad gör ni denna lördagkväll?


(Studentfest i parken 07.)


En version av Pelle katt.

Dock är detta inte den rätta, men jag har inte puttes remix så kan inte lägga upp den. Men den är ganska bra ändå efter man hört den några gånger (;


Darin - Pop that.


ft. David Jassy


Till alla REC fans.

Det kommer en tvåa (; Ja för det var ju de man hörde om den filmen, att den var sjukt läskig. Vissa vågade inte gå ut i mörkret efter sett filmen och någon våga inte ens gå ut i trapphuset så jag ville verkligen se filmen. Så en natt när jag sov hos Sara så kom Dallen & Olle dit och vi såg den. Vilken besvikelse det var, jag tyckte inte den var de minsta läskig. Och nu kommer en uppföljare (som jag inte lär se) som jag ville visa till er som faktiskt gillade första filmen (;


Fortfarande vaken (;

Skulle ta en dusch men kände mig frusen så tappa upp vatten istället och la mig i hot hot hot vatten och sen låg jag där och jag sa ju förut att jag var seg och trodde jag skulle kunna somna, jodå jag gjorde nästan en pappa. Vilket innebär sova i badkaret, men jag tog beslutet att duscha av mig och gå upp innan jag slockna för hade nog fått nackspärr elr liknande om jag legat kvar..

Sitter nu här med sminket bort tvättat, mina blåa shorts och min rutiga shorta, håret i en totte och vill bara slänga mig i en filt och glo film. Felet är att jag sett alla filmer redan och den jag hade kunnat se igen har jag sett så många gånger att inte ens den lockar mer.

Har ett glas Coca Cola som väntar på mig, kanske får mig piggare.. Aja får leta upp något att glo på, ha en bra lördagkväll allesammans (:


Here I go again, on my own.


Är helt seg helt plötsligt. Ja jag tror fan jag hade kunnat somna inom en halv timme om jag lagt mig i sängen men vem vill sova klockan åtta en lördagkväll? :O Hmmmm.

Mitt möte med Bambi.

Det knacka på dörren förut och Felicia&Emelie stod utanför och fråga om jag kunde köra dom till byn, snäll som jag är så ställde jag upp och vi körde iväg med min lilla wrooom'are.

Påvägen dit tycker jag jag ser något på vägen så jag bromsar och när lyserna når tillräckligt ser jag Bambi så bromsar helt för jag ser en liten bambi i vägkanten också, så ville den inte över så blinka lite med lyserna tills den skutta över så kunde jag rulla igång bilen igen.

Lämnade av tjejerna på ICA sen körde jag hem igen. Fick ett snabb besök av Hampus precis. Satt och snacka lite i köket och åt godis. Jag är fan sleden och klockan är inte ens sju. Hmm kanske kanske att de blir en tidig kväll idag? Maybe baby.

Fyra veckor.

Så igår fick jag skjuts av papi hem till putte så satt dom där och spelade sina nördspel som innebär typ cs och sånt shit. Fick se snygga Bettan också, väldigt vacker (: hehe..

Så det blev lite filmmys och sen gick martin & la sig så jag putte och tobbe spelade lite drickaspel o lyssnade på pelle katt (som faktiskt blev ganska bra efter ett tag) sen ble klockan mycket och det blev dags att sova.

Blev lite filmmys idag när vi vakna också sen åkte vi in till Hyllinge för killarna skulle på maskeradfest men hade ju inte köpt någon utklädnad. Är de killar i ett nötskal, eller är de bara dom tre?(; hehe.. Men dom hittade ju faktiskt och Martins va ju lätt häftigast då jag aldrig varit med om ett vandrande kasino förut (; hihi.

Hann hem, vänta på pizza, få pizza sen var det dags för mig att åka hem och lämna killarna till deras drickande. Så får hoppas dom får roligt, och lika så alla andra som ska iväg på halloweenfest (:

tiden går fort när man har roligt.


Trevlig helg allesammans.

Nu beger jag mig iväg till Putte, hörs när jag kommer hem igen.


En sväng in the wrooom.

Fjäskade lite för pappa så jag kunde få skjuts idag och då var jag självklart snäll o ställde upp med att åka till systembolaget och handla några cider. Vilket jag i efterhand beklaga mig över, när jag kom på att jag var tvungen att hoppa in i bilen o köra. De dönar ju så inåthelvete. Min gamla tysta lilla rostdagge är nu mera en wrooooom wroooom ); haha..

Men nu är vi hemma igen så måste leta fram kläder, hoppa i duschen och fixa vid mig för om en timme är pappa hemma och då beger jag mig..

FREDAG! (:

Blev väckt lagom till middagen, men vem orkar egentligen äta precis när dom gått upp så det gick inge vidare. Sen att de dessutom va korv hjälpte inte på traven heller. BLÄ!

Aja lillebror är hemma så jag berätta om min lilla disco-bil så efter vi käkat så hoppa vi in i bilen jag startade och sen ville han åka en runda och det bara wrooom'ade hela tiden.. Såg idag i ljuset att de va hål i ljuddämparen, no wonder it sounds like it does! men men..

Körde in på en grusväg och lillebror vill alltid jag ska hålla på att leka, men min lilla dagge pallar nog inte trycket, körde in och vände påvägen ut körde vi lite bus ändå mest för att få lillebror tyst men de hjälpte såklart inte, han ville att vi skulle leka mer. Att han skulle få köra, you wish (;


vet behöver färga håret..


The story behind the scene.

Don't ask me, cause I don't even know what happened.


Past bedtime.

För ganska längesen egentligen, men kanske inte om man heter My Svensson och har absolut no-life och måste sitta uppe hela natten och leta filmer till ingen nytta. Men hade iaf tänkt krypa under täcket nu, kanske på tiden klockan har trotts allt passerat fyra :O Hmm..

Ska sätta igång en film eller två, sen ska jag njuta av den underbara fredagen (: hihi. Godnatt!

Filmer som verkar bra.

Sitter inne på youtube och kollar trailers för att få lite filmtips och här kommer några av dom som jag själv fastna för. Smaken är som baken, delad så kanske ni inte tycker samma men förhoppningsvis faller ni för nån iaf (:








Lite komiskt att alla klippen har en brunett som visas..


My heaven,

inatt fick jag mitt efterlängtade glas oboy, och nu ska jag köra en påfyllning (;

Saw VI

För ända sen andra filmen kom ut visste man ju att det skulle bli sju filmer och jag tyckte det blev för mycket efter tredje men sen fick femman mig att längta efter sjätte. Så får väl se om den är nå bra (:


Ska du se sjätte saw filmen när den kommer ut?


I love me <3


Har alltid varit små ego, varför sluta?


Vågar inte chansa,

men jag skulle väldigt gärna vilja färga håret mörkt :O

Känner mig på topp.

För det känns ju som att det faktiskt finns någonting som funkar i mitt liv förtillfället.

Jag håller på att ta mig i kragen och nästa vecka beger jag mig och skriver in mig, tyvärr inte på en skola (om det ändå varit så väl) men de är fan på tiden. Nu kommer jag ingenstans, om jag inte full som en alika försöker få jobb på en nattklubb vill säga, men egentligen hur stor är chansen att dom kommer ringa mig? Exakt.

och under tiden så får jag njuta av ledigheten, för när livet väl ger mig rullning så kommer jag önska att jag fick ledigt men då är det andra bullar..

Varje dag ler jag, varje vaken timme ler jag. 

Puss på kinden.

Här har ni förresten min nya kofta som är fett skön (:


Blev utan kort även idag.

Startade bilen och fan va de vroom'ade, undra va papsen gjort med bilen. Jag testa på gasen i mattan men inte hade jag fått någon turbo i bilen. Körde iväg till Örkelljunga och leta efter ett hus med feta bokstäver, hitta inget så åkte till Netto och köpte cocio istället.

Kom ut till bilen och tyckte att avgasröret hängde lite väl snett, ringde pappa han fick lyssna och nog var de något fel alltid. Tog bilen gasade till gotteboet och sen ut därifrån och pinsamt är det. Kan inte förstå dom som har bilar som dönar o har sig, de är fett pinsamt. Även om min dönar av fel anledning så vill jag ha en tystlåten bil. Så folk inte glor (;

O om inte de va nog hade vi disco i bilen igen då motorlampan cepa värre än någonsin. Sen när jag skulle starta musiken råka jag trycka av displayen och sen kunde jag inte få igång stereon igen. Ja jag är nog inte så jävla teknisk trots allt ^^, hahahahah..

Stack hem till Sandra men då var hon fortfarande i duschen så fick kela med Polly, snacka med Saga och Eva tills hon blev klar. Så ira hon runder lite sen åkte vi hem till Frida där Sandra började färga sitt hår, sen tog Frida över. Medans färgen värkade åkte jag och Frida till Erik's och handlade burk-köttfärssås. Hahah två kockar och vi kör på färdiglagat, men de är fett gott (;

Hem och Frida fixa käket, åt och blev helt slö och mådde illa. Satt ett tag och lät maten skjunka in sen begav vi oss hem till Pernilla där hennes syster hade börjat duka upp på våra platser. En liten platta för krämer , varsin spegel och lite sånt.

Kräm på, kräm av, kräm på stanna på osv .. Sen var det klart. Ganska så roligt hade vi också för vi va nog lite tröga, eller egentligen inte men tröga kommentarer sades och man kunde inte annat än garva :P När sminkpartyt var över så bjöd Pernilla på kladdkaka, mums.

Fett ont i magen nu );

Satt i köket och snacka och alla blev av med energin på tre röda typ. Sen var det dags att bege sig hem, lämna av Frida hem till Sandra tog min bil körde och ställde mig i vägen då jag verkligen ville få stereon och funka, sista försöket och YES funkade. Öste hela vägen hem och sjöng på "Don't leave me" ..  Måste bränna ny skiva till bilen, med lite partymusik o så (; hihi.

Har precis tvättat av mig sminket igen och sitter här yr och vet inte vad jag ska, somna lär jag knappast göra än. Vill ha lite sällskap först, sen kanske om ett tag om jag inte piggnat till kan jag somna.

Och som ni såg på rubriken så blev det aldrig några kort från dagen, palla ta kort på oss helt kladdiga i face'et och sånt. Nja va inte så uppskattat så får väl ta med kameran nästa gång jag ska någonstans och fetta med blixten tills alla får anfall..

Men har iallafall haft en helt underbar torsdag (: Tack mina tjejer! Love u <3

Dags att hoppa in i bilen.

Nu har jag gjort vad jag ska, hade tänkt ta en snabbsväng inom Örkelljunga och kolla läget sen är det vidare till mina tjejer, wiijhooo :D Sen är det helg på ingång också. Hihi (:

Hörs senare, tjaaaaao!

Oktober tvåtusensju.


Goddagens.

Sovit väldigt oroligt imorse & framåt, vaknat till typ hela tiden somnat om, haft mardröm har jag också för jag vaknade upp med hjärtklappning och sånt. Men kan inte minnas vad som var så hemskt. Men läskigt var det iallafall );

Vaknade till liv, fixade med min lilla farm som jag ska börja vänja mig av ja ni hörde My the farmking ska sluta spela tycker det har blivit ett förstort beroende :S Sen tog jag en snabbdusch för att vakna till liv och ska snart klä på mig och göra mig iording för om en stund ska jag vidare hem till Sandra (:


Dags för sängen!

Har fixat lite kvällsmat/nattamat bestående av knäckebröd med ost&gurka och ett stort glas vatten. Hade mycket hellre bytat ut denna mat mot ett stort glas oboy (eller bara mjölk) och nybakade kanelbullar ;D hahahah..

Men ska iaf kasa ur mina kläder och ner i sängen och invänta drömmarna, i eftermiddag blir det en dag med tjejerna (:  Så natti på er!

Färga håret?


Helt seriöst kan jag inte se mig själv i denna bilden alls :O


På tiden kanske..

men nu har jag faktiskt lagt upp en sångsnutt på videobloggen så vill ni höra en liten truddelutt så klicka HÄR. Och jag säger inte att jag är världsbäst eller så, det är inte därför jag gör det, jag gör det för att jag tycker det är roligt och att jag verkligen älskar att sjunga.

Ta mig till en karaokebar och ni får mig inte därifrån föräns stället stänger, lovar.. I love it!

Med ett ord trött.

Hade velat skriva mitt ord men det går ju inte för då kommer folk och frågar om jag vet vad det betyder och visst gör jag det men pratar man med ett barn kan man säga ordet och jag kan lova att dom inte är vad ni vill att de ska betyda.. Vet pratar i gåtor men det är ganska kul ibland, roligt om någon faktiskt förstår vad jag snackar om. Nåja..

Startade 'The dark knight' och såg en bit men sen började mina ögonlock ge vika och sen vaknade jag till och tänkte nej somna sju på kvällen är inte okej så fick gå upp från sängen, stänga av filmen och sätta mig här istället. Sen ringde telefonen så snackade jag med Sandra ett tag, alltid lika underhållande hahah :D

Nu vet jag egentligen inte vad jag ska göra, är väldigt sugen på varm oboy men vi har ju ingen mjölk hemma );


Back for a second.

Innan idag fick jag en tillbaka blick.

Jag såg mig själv gå på den snöiga marken, koncentrerade mig för att inte trilla. Med händerna i vantar och öronen skyddade av mössan, räknade tiden framåt, planerade så jag skulle hinna med. Såg dörren, akta mig för vattnet som droppade ner längst stuprännan. Öppnade dörren och såg alla blickar, gick fram och betalade min tid, satte mig på en stol och startade internet..

En vardaglighandling när jag var i Bg, när jag väl hittade internetcaféet blev det ett måste att försöka ha dagligkontakt med nära & kära. Hemlängtan var stor, men jag var kvar där hela tiden ändå. Även fast jag kände mig minst på jorden..

minnen.


Chris Brown - Crawl.


mysig (:


Movietime with myself.

Har tänt ljus, för jag kände för lite lonleymys. Så ska släcka lampan, starta The dark knight och mysa ner mig i sängen och njuta av filmen. För den är riktigt bra, och det säger jag inte för att det är Heath Ledgers "sista" film utan för att jag faktiskt tycker att den är det (:


Pp-karnevalen 2008.

Sommarpojkarna var i byn och vi stod där i högen och diggare helt plötsligt ber dom om en BH och alla bara tittar och de blir typ "my my my my" sen stod man där med händer all over och några sekunder senare bh-lös för den var på vift uppe på scenen istället. Säger då de (; hahahah.


Bad woman.


Hade jag lätt gått som (;


Hallå denna onsdag.

Jag fick mitt nattliga sällskap ändå, vid två fick jag ett oväntat sms hihi. Sen kollade jag på mina serier och avslutade med att somna till 10 orsaker att hata dig, filmen är ju bara så bra och nu blev jag väldigt sugen på att se Batman The dark knight också just för att Heath Ledger är med i den filmen också. Graaouw (;

Aja har inte fått mycket gjort idag, och lär förmodlingen inte göra något vettigt heller. Typ bara chilla, jagas av mina ounvikliga tankar och vänta på morgondagen. För då händer det äntligen något, ska hem till Sandra först på eftermiddagen sen är det vidare på sånt homeparty hos Pernilla. Blir nog väldigt mysigt, hade tänkt ta med kameran för en gångs skull, känns som de va längesen det blev några bilder (: And I do miss that (: hihi.

Annars? Inte mycket, så ha de bra så länge så hörs vi sen! (: 

Dålig ovana.

Eller ska man säga en bra ovana? För ovanor brukar ju inte från första början räknas som något bra, de klingas negativitet direkt i bara ordet. Eller kanske två negativa ord som dålig och ovana slår utvarandra och blir annat? Men jaja ni förstår nog, hade jag inte börjat skriva hade ni säkert inte ens tänkt något om det..

Men det är ju inget ovanligt att jag sitter uppe halva nätterna, t.o.m nu utan något sällskap kan jag ändå inte sova :/ Sitter uppe och kollar stjärntecken, glor BDB och gamla bilder, tänker på saker jag borde låta bli för natten och så vidare..

Så återigen ska jag play'a Grey's Anatomy, krypa under täcket och försöka mig på att sova. Än är det inte försent (; hihi. Jaja men Godnatt på er nu då (: Sov gott och vakna torrt eller hur de nu är man brukar säga (;

Artonde november tvåtusensju.


Jag och Sandra när vi förfestar hos Frida innan vi drar ut och firar hennes 18års dag! Partypinglorna (; wiijhooo.. Ge mig en dagsfylla snart sunshine (;

Ett halv år tillsammans!

Tiden går ju ganska så snabbt kan jag tycka, känns som det bara var någon månadsen som man satt på körskolan och tryckte in kunskapen i huvudet. Men idag står vi här, jag och mitt körkort, sex månader senare. Fler ska det bli, det lovar jag (; mihih.


Mitt stjärntecken.

Jag blir lika till mig varje gång jag läser om vad som ska passa ihop med fiskarna, hur dom är som person och så för det klickar in på mig direkt. Jag lovar minst 97% av de som står nedanför stämmer in på mig. Det är skrämmande men ack så coolt (;

Här kommer lite om just fiskarna (19 Feb - 20 Mars)

Element: Vatten.
Kvalité: Föränderlig.
Planet: Neptunus

Positiva egenskaper: Snäll, ärlig, tillförlitlig, vänlig, receptiv, intuitiv, sensuell, passionerad, medlidande, känslosam, fantasifull, konstnärlig, inspirerade, andlig, sentimental, intellektuell, charmig, djup, elegant, dramatisk, flirtig.
Negativa egenskaper: Slarvig, tankspridd, lättledd, har extremt starka känslor, hemlighetsfull, flyr ofta ifrån problem, överkänslig på det psykiska planet, dåligt tålamod, extrem.

Gillar: Att känna sig uppskattad, känna sig behövd och älskad, frihet, kunna gå sin egen väg, mystik och det oförklarliga, att fundera, att drömma, vara unik, känna sig intelligent.
Ogillar: Känna sig utsatt eller pressad, inte ha något mål, känna sig vilsen och oförstådd, bli tvingad att göra något som man inte vill, bli kritiserad, bråkig miljö, inte ha känsla för struktur.

Passar bäst ihop med: Skorpionen, kräftan, oxen och andra fiskar.
Passar sämst ihop med: Tvillingarna, lejonet, vågen, vattumannen, väduren.

Jobb som passar fisken: Konstnär, musiker, skådespelare, författare, läkare, forskare, regissör, poet, designet, journalist och andra kreativa jobb.
Intressen: Måla, skriva, musik, teater, matlagning.

Natten blev med ens väldigt lång.

För mitt nattliga lilla sällskap har inte tid för mig idag så jag blir helt ensam, fast just nu är ju inte kl så mycket så jag har ett litet sällskap på tråden kanske en stund till. Sen ska jag sätta igång mina nya serieavsnitt som kommit hem så får jag underhålla mig själv tills jag somnar..

En timme sen är det onsdag, dagarna tycks bara springa förbi och ändå vet jag inte riktigt vad det kommer bli av. Aja nu ska jag sluta älta och hitta lite mat för jag känner hungern skrika i magen på mig.. Godkväll!


Min & Pernillas låt.

Jag vill iallafall påstå att detta är våran karaoke-låt för om vi är ute i ängelholm och vi inte riktigt vet vilken vi ska ta så blir det till att börja med denna (: Så är det med den saken (: hihi.


Jesse McCartney - Because you live.

Lyssnade på denna låten sååå mycket förut när jag var ute på mina höstpromenader. Sjöng för fåglarna och plaska i vattenpölar. Nej men jag älskar denna låten, den är ruskit bra och nog en sån låt som kan följa mig genom åren utan att bli uttjatad..


Tidsfördriv.

Nämn någon som gjorde dig glad igår: dom sena smsen.
Vad gjorde du kl 7 imorse: Låg och sov gott i min säng.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Hade sällskap av Jennie.
Det sista du sa högt: minns inte.
Vad har du druckit idag: Alkoholfritt (;
Vad var det senaste du åt: makaroner & köttfärsås.
Vad var det senaste du köpte: cheeseburgare i fredagsnatt.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun.
Vad är det för väder hos dig just nu: Stillsamt.
Godaste glass-smaken: Ben&Jerry's chocolate fudge brownie. YUM
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.
Sover du tungt: Inte direkt, vaknar ganska lätt.
Drömmer du mycket mördrömmar: Nej någongång då & då.
Vilket ämne är roligast i skolan: Går inte i skolan men gilla musik & idrott bäst.

Favoritklädsel: Något bekvämt.
Favoritlåt just nu: Turn you on & Tick tock.
Vad ser du om du tittar åt höger: Fotoalbum, pennor osv osv osv.
Vad gör dig glad just nu: ingenting );
Vad ska du göra härnäst: Slänga mig på sängen och sen kanske få besök av Jennie igen.
Höger- eller vänsterhänt: Vänster , cause I'm special (;
Humör just nu: sleden.
Favorit godis: choklad kanske.
Klädsel just nu: Mjukisbyxor, linne och sånt..
Musik just nu: avstängd.

Sommar planer: Mallorca, eller någon annan resa tillsammans med Sandra (:
Hur många kuddar sover du med: Använder helst bara en men sängen innehåller fem st tror jag.
Spelar du något instrument: Nope.
Morgon- eller nattmänniska: Natt helt klart.
Vilka är viktigast för dig: Dom som står mig närmast hjärtat.
Bio eller promenad: Ensam promenad en mörk regnig höstkväll med kamera&mp3 som sälle.
Snarkar du: inte regelbundet men har hänt nån gång.
Stjärntecken: Fisken.
Äckligaste insekten: Alla.
Vad vill du jobba som: Reseledare/Guide, stå på scenen, bartender, mingelfotograf. Finns mycket.

Stökigt eller välstädat: Stökigt.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungyjump: Är höjdrädd, men ville när jag var yngre.
Vad gör du om du får hicka: Hickar?

Vad längtar du mest efter just nu: till nästa gång jag får träffa putte (:
Hur svarar du i hemtelefonen: Hej det är My.
Hhur svarar du i mobiltelefonen: Hej det är My.
Antal timmar sömn inatt: Tillräckligt många.
Sov du ensam: Ja tyvärr );
Vem sov hos dig senast: Putte.

Vad ser du framemot: Helgen, som alltid ^^,
Vad vill du ha just nu: kränge o mys-sällskap (:
Vem längtar du efter: Putte (:

Vilken buss åker du oftast: Den som går mellan Östra & Helsingborg gissar jag på:P
Vilken årstid är det nu: Höst.
Är du kär nu: Ja de är jag (:


sjätte november tvåtusensju.



"it all started with a look, a look into your eyes.
mah, what the fuck is so special with you?
you made me cry myself to sleep night after night.
but now I'm fine, thank god ..
I just decided I had to forget about you.
I was doing fine, but still sometimes you're back from outta space.
but bye bye, I'm doing good by myself.
I don't need you anymore."

/m

©
My Svensson.


If I could turn back time.

Sitter inne på min BDB och glor på bilder från nittonhundrafrösihjäl. Det är ganska kul och se bilder från så långt tillbaka, se hur folk har förändrats och allt sånt. Så kommer det gamla bilder så är det därför (;  Dessutom kommer det kanske komma några fler copyright texter också, om dom fortfarande låter läsbara (: hihi.

words.

she falled in love with a bartender,
he could shake and he could make her an orgasm.
she was sittin' at the bar all night long, just to see her man do his thing.
she was impressed and very proud of her man.
but then it all turned upside down,
she caught her man being unfaithful, with a beutiful blond.
there was traces all over him and when he came home he smell just like her.
she falled in love with a bartender, that was her misstake.

© My Svensson 5 November 2007.

Fortfarande en viss saknad.

Skolan och allt de dära, men speciellt vår klass. Den var magisk och helt störd i huvudet :P Men vi hade nog fan kul varje dag alltså! Alltid nya hyss och bus, alot of fun (: hihih..

För övrigt så har jag inte tänkt på de innan men känns som att jag är centrum på studentkortet. Yea jag är sååå cool (; Ingen kan ta de ifrån mig miihhiih.


Myspys.

Ibland är det härligt att tappa upp skummbad och ligga ner i de varma vattnet och läsa en bok. För det gjorde jag förut och de va mysigt förutom att kranen droppa mig i huvudet så d rann ner i ögat och när jag skulle stänga kranen extra hårt så de skulle sluta droppa öppna jag och vattnet forsade ner i huvudet och skvätte lite på min bok, my i ett nötskal! ^^

Sen kom Jennie över på ett snabb-besök, visade twilightvideon som Vickie hade länkat på min FB och jag lovar att jag vill sitta i en biosalong och se den scenen för jag kommer fan och börja gråta, för de va den delen i boken som fick mig att börja störtböla. The scene when Edward leaves Bella :O

Nu hade jag tänkt föna mitt hår och sen slänga mig i sängen och läsa lite till i min ny öppnade bok med namnet 'Flickan under gatan' som faktiskt verkar ganska så bra..

Goddagens.

Så det blev väl inte direkt något normalt inlägg igår därför att det var typ den drygaste dagen på länge. Tiden bara segade sig fram och jag hade absolut inget att göra så det va mest bara drygt.. Kollade på film och sånt tills jag inte kunde hålla ögonen öppna längre.

Idag har det inte hänt så mycket heller ifs, men känns inte som dagen kommer vara lika dryg.

He makes me smile,

even when he's not around.


If I say Jump,

you say how high..


Cute.

Me without you is like a nerd without braces, A shoe without laces, aSentenceWithoutSpaces

Ingen vecko-uppdatering.


Jag glömde helt bort gårdagens vecko-listor och jag tycker det blir fel att ta det idag så ni får helt enkelt vänta ännu en vecka ..

Still a mess.

Så jag återkommer med ord senare när jag har några användbara, tills dess ha de bra! (:

Mitt huvud är fullt.

Det känns som det finns så mycket som bubblar inne i mitt huvud som skulle behöva komma fram till ytan men samtidigt vet jag inte var jag ska börja och var jag ska sluta så det får nog bubbla ett tag till innan de kommer något.

Nu ska jag iallafall sätta igång filmen 'Paranormal activity' så får jag väl se om den är så skrämmande som de sägs att den ska vara. Har ju kontakter som berättat (; hihi.

Så jag passar även på att säga godnatt nu, sovgott! (:

Black eyed peas - I gotta feeling.

Vet videon är inte bäst men de får funka ändå (:


No energi.

Så slog upp ögonen på lördagen och mådde inte allt för dåligt men ju mer tiden gick ju värre blev det typ som alltid. Huvudet sprängdes och magen mådde illa sådär stundvis men helgen har varit ganska så mysig ändå (: Om man då räknar bort från illamåendet både under fredagens festeri & lördagsmyset. Så gick dagen framåt tillsammans med film och sånt..

Sen blev kl 2, dags att sova somnade tillslut ifrån min sprängde huvudvärk och sov och drömde konstiga drömmar om inbrott o grejer. När jag vakna insåg jag ganska snabbt att det inte var verklighet men d va ganska så läskigt ändå :P hehe..

Sen gick vi upp och det har blivit filmmys och massa skratt under hela dagen (: Sen var jag tvungen att åka hem också, va lite läskigt att åka med lillebror som övningskörde men fick ju gå bra d med ^^ Kom hem och skulle äta mat men maten hade blivit slängd i frysen o hunnit stelna lite så jag palla inte.

Starta datorn och har segat lite här men ska snart slänga mig i sängen o glo film eller något för har inte energi till något annat. Huvudvärk börjar också komma fram, jag tror jag vet anledningen men väljer att blunda för den för jag orkar inte leta fram något att äta...

Du är underbar, lyckats få mig att känna såhär. Jag tycker verkligen om dig (:

Fredagens festande.

Började med att vi drog hem till putte och vi visste inte var han bodde så martin fick komma ut och möta han sen drog vi upp till dom och började förfesta. De kom in lite folk och förfestandet varade till typ elva sen tog vi bussen vidare till HBG, blev inom Stinsen en snabbsväng sen när vi hittade putte o dom drog vi vidare till Harmony som hade karaoke-kväll och där blev vi kvar hela kvällen..

Sjöng karaoke, mådde ganska så dåligt, blev bättre, blev ganska full, och sen försökte jag fixa jobb, hur de gick återstår väl att se men har iaf lyft handen  (; haha..

Sen ble de dags att bege sig hemåt, tog taxi inom donken fick maten sen hem till putte, åt en halv cheeseburgare sen ble d som vanligt svårt o svälja så slängde resten, sa hejdå till Sandra och sen slängde jag mig i sängen.

Now the party don't start until I walk in.

Nu börjar klockan faktiskt ticka sig framåt lite sakta, om tjugofem minuter senast ska jag sitta ute i bilen påväg mot Stisseland för att plocka upp mina girls.. Tills dess ska jag fortsätta ösa med musiken och plocka ihopa grejer jag ska ha ...


Countdown (;

Snart dags för mig att vara klar, vilken tur jag har att jag ska inom Sandra o hämta henne & Pernilla för då kan jag in till min personliga frisör och få håret fixat, få en final touch (; För Sandra har magiska händer, så fort hon rör håret så blir d sådär snyggt så man vill hångla upp sig själv (; Som jag sa när jag va nyklippt första gången hahaha..

Drickan står fortfarande i kylen och jag har ju en sourz som ska med också, mumma! (; Och en massa cider, mums detta kommer bli en rolig kväll hoppas jag :D hihi.. Skulle tydligen vidare till Harmony senare och där fanns karaoke :O Oh my geeeee de visste jag inte. Happy face! Fast Pannis är ifs sjuk så hon kanske inte vill hesa fram sång vi får väl se (:

Nu ska jag klä på mig mina kläder och packa ihopa mina grejer, jag hoppas ni får en trevlig helg! De ska jag ha :D

Tequila, inget för mig.

Nej jag tog ju med min tequila flaska till André sist vi skulle ut för jag tänkte jag kunde ge till Pannis och att jag skulle testa, så farligt kan de ju inte vara förut älska jag tequila. Jag & Anna shottade de typ alltid..

Tog o hällde upp, bara lukten av tequila får det att vända sig i magen på mig och jag hade inte druckit de sen jag jobba i bulgarien (för snart två år sedan), tog in de hade de i munnen ett tag o tänkte nu sväljer jag , nej de åkte ut istället. Fy fan!

Aldrig mer tequila shot för min del ^^,

Ingen vit helg för mig.

And that's great! (: hihihi.


Maten påbörjas!

Så jag gick och la mig igen efter att jag suttit och farmat lite :P Kunde först inte alls somna och när jag väl gjorde så drömde jag om kvällens fest i tre etapper och alla tre va bara katastrof ^^ Får hoppas att det blir en annan utväg i verkligheten :P hahah..

Sen gick jag upp och började ordna o ha mig, satt vid datorn lite och inväntade tiden, snackade med Sandra och det är tur att jag iallafall har en kompis som följer med :D Annars hade jag legat under min säng ikväll och bölat:P Nej kanske inte men kunde vat så (; hahaha..

Sen blev det dags att köra och hämta My på stationen, stack inom systemet för att köpa några cider så att jag kunde mixa lite bättre ikväll och inte bara köra på xider.. Då kom jag också på att jag inte hade någon mat hemma så åkte inom netto och köpte creme fraiche, aluminiumfolie och löjrom så idag blir det ugnsbakad lax som alltid för det är så himla mumma! (: hihih..

Så lillasyster står och skalar potatis och jag har kryddat laxen väntar bara på att allt ska bli varmt så man kan slänga in de i ugnen och låta potatisen koka på spisen, så ska såsen göras sen är det bara att kränga som aldrig förr! (; hihih..

Sen ikväll blir det fest! Wijhoooo..

Godmorgon!

Var ju tvungen att gå upp lite innan sju för att skjutsa ner syrran till stationen så hon kom iväg till skolan, nog trött jag var då men kände mig ändå halvt om halvt vaken precis innan jag skulle upp.. Var inte så fasligt kallt idag heller, och sånt gillas. Tycker den kalla hösten / tidiga vintern kommit för snabbt :O men men..

Hade tänkt ställa mig och diska lite nu så jag slipper göra det senare, sen efter det ska jag nog slänga mig i sängen igen någon timme för sen är det dags och göra sig iordning och sånt shit. Jag håller tummarna på att Pernilla mår bättre idag så att hon hänger med ut för de vill jag (: hihi. Sen ska jag ju också kolla om saker & ting är safe då hakar nog Fraajd också på (: Goodiewoodie..

Godmorgon och trevlig helg allesammans! (:

Godnatt!

Så då är det dags att på allvar säga hejdå för denna gång, jag ska krypa ner under täcket och försöka inta drömmarnas land. Känns konstigt att faktiskt försöka sova såhär tidigt :O Men putte hade att göra på jobbet så ingen att hålla sällskap inatt..

Kan passa bra att halvvända dygnet rätt då, eller ja något..
Godnatt & Sovgott !


Jag är knäpp!

Men det är inget nytt faktiskt, och jag tycker livet fungerar ganska bra när man är lite sådär knäpp på ett roligt sätt och inte är satt med en påle i röven ..

Jag börjar få förståelse för personer som är så anti sina kroppdelar att dom vill hugga av dom, typ det finns ju sånna som vill amputera bort benet för det känns som den inte tillhör kroppen. Jo jag börjar förstå deras frustation och kan faktiskt på något sjukt litet sätt förstå dom som sätter en yxa i sitt eget ben för att få bort det. Bara på en yttepytte del men jag kan ändå förstå lite..

Jag bara svamlar men det är för jag är som jag är.. Men ska äta mina nudlar och kolla någon serie nu. Godkväll mina kära vänner (:

Små besök, inget ovanligt här.

Jennie har varit här en liten sväng, jag visade mitt köp och sen blev det ut på trappan. Har snackat och skrattat en massa, förstår inte varför vi alltid kommer in på de spåret men det är såå underhållande så mig gör d inget (; hahaha. Kommer nog flabba ihjäl mig en vacker dag! Herre my geeee..

Så om någon tycker det är konstigt att vi umgås med varandra så kan det räcka att jag säger att så länge man har roligt och trivs i varandras sällskap så kan man umgås, end of story (;

Ska ösa musik ett tag till, försöka hitta kläder till morgondagen och sen efter de så kanske jag äntligen får inta sängen och någon bra serie på datorn eller nått.


I am inlove.

Detta klippet är från nya Twilight filmen New moon som jag väntar på med spänning. Tycker dom har gjort omvanlingen väldigt bra om man jämför med andra filmer där människor blir varulvar/vargar. I am inlove with the Twilight saga.


Bästa party trean.

MORGONDAGEN INVÄNTAS! (;


Hemma från my runaway.

Skickade ett sms till min syster för att kolla när hon slutade skolan och jag kom till Hässholm lagom till dess att hon slutat så hämtade henne, körde och parkerade sen inom Vero Moda , hittade inget och in på H&M där jag velade ett tag tillslut kom jag därifrån iaf och har fått en mysig stickad cardigan med mig hem men tog nog ändå fel stl för den är lite stor ); Typiskt mig.. Men skit samma jag ska använda sönder den ändå (: hihi..

Nu håller jag på att tina upp min Ben&Jerry glass så hade jag tänkt krypa under täcket, kränga lite glass och kolla något bra på datorn, perfa torsdag eftermiddag (: hihi.

Run away.

Jag vill så gärna hoppa in i bilen och köra härifrån nu, men så vill jag inte iväg själv egentligen. Men ingen lust och vänta på någon heller då jag helst vill dra alldeles strax. Aja ska föna mitt hår och sånt nu sen kanske jag beger mig iväg på en liten tripp..

Hur som helst, hörs senare..


Följa sina drömmar.

Då ska jag nog helst börja spela bingolotto för där skulle jag vinna 60.000kronor och sen ska jag nog helst hålla mig ifrån Statoil i Pp för där skulle bli klabb och jag skulle köra och krocka med en bil som hade problem med bilen.

Har man inte bra konstiga drömmar ibland?

Godnatt&Sovgott!

Nu har jag inget mer att dela med mig av föräns jag har fått sova lite. För ugglandet tar musten ur mig, långtråkigt egentligen, jag tror nog att jag sitter vid datorn alldeles för mycket för allting händer för slött..

Fick ett slag i magen förut också, jag bryr mig inte såå mycket om vad som hänt förut.. Jag orkar inte lägga energi på det igen, dom som vet dom vet men när det är nytt ja va ska man då göra, ska man dra upp alla sårskorpor och låta allt blöda på nytt? Till vilken nytta? Nej jag låtar det bara vara.. En droppe i havet.

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på CSI, my new bestfriend (; Eller något. Imorgon hade jag tänkt packa ut mig själv i bilen och åka iväg, men sen hur mycket handling det är i mitt tänkande vet jag inte men hade varit ganska nice. Men vill väl egentligen inte åka själv. Aja vi får se hur det blir efter min tripp till drömmarnas land..

Godnatt allesammans! (:


Dagens diss!


Något som jag velat dissa ganska så länge är dessa Videobloggar som typ alla kör på, saken är att jag slutade kolla dom för ganska så längesen för alla låter typ likadant "eh eh eh eh". Om man nu ändå ska köra på video kan man ju vara lite förberedd ha något att säga och sluta stamma fram eh eh hela tiden, bara sjukt jobbigt.

Sen att vissa ska dra i håret och hålla på att puta med läpparna drar bara på dissen ännu mer. Nej ni ska nog inte stå där i rampljuset tyvärr. Har ni tips om någon som faktiskt gör en bra videoblogg va snäll o ge den till mig så kanske jag kan ända uppfattning men tills dess så säger jag kan du inte få fram något tal så håll dig till skrift.

© http://mysaansvensson.blogg.se/

REA har talat..

Kollade på REA förut när jag var över hos Jennie och nu står det tydligen portionsmått på chipspåsarna och en portion chips är 25g vilket innebär att en påse chips ska räcka till 12 personer. Ofta, meningen man ska få tre chips var? Då kan man lika gärna låta påsen stå kvar i affären ^^, hihi.

Min kväll med Jennie!

Så Jennie kom över nästan precis efter att jag fått datorn att fungera normalt igen, älskar att jag klarar fixa den själv utan papi (: hihi. Ja så åkte vi ner till byn och köpte glass och de var ju den godaste glassen ever. Tänk er kladdkaka o chokladglass. Mmmmm, höll på att mmmm'a mig hela tiden så de måste ju säga något (;

Sen kollade vi på film och sånt tills Sandra ringde så gick hon hem och jag pratade klart med Sandra och nu sitter jag bara här. Lyssnar på musik och ugglar (;

Yum!

Jennie kom över förut så satt vi och ugglade lite sen åkte vi ner till byn och köpte Ben&Jerry glass, och jag lovar detta är fan den godaste glassen jag smakat någonsin satt bara och mmm'ade mig hela tiden. ÅHHHH så god ;D haha.. Typ choklad glass med kladdkaka i typ, de är cepe gott iallafall ;D

Porrsurfar'n nummer 1.

Jag hade de så bra innan när jag skulle kolla CSI att om jag varit intresserad av kolla porr så behövde jag inte lyfta ett finger, nej för det kom ju upp av sig själv bara sådär..

Anledningen var att jag hade virus på datorn som jag inte kunde få väck :S Men nu har jag fixat och donat ett tag och äntligen är datorn virus fri igen. Wijhooo (:


Lill-lördag (:

SKÅL.


Återgår till mitt maraton.

Har inget bättre för mig, orkar inte uggla mer så istället återgår jag till sängen och ser klart femte säsongen av CSI NY, efter det kan jag återkomma igen. Så ha de bra (;


Två månader och två fyra dagar.

Ja sen är det ju julafton :O Herregud va tiden bara springer iväg, hinner inte med riktigt :/ Fick lite sådär smått julkänlsa när jag skalade min clementin för de "luktar" ju jul om något. Eller ja jag får iaf jul i hjärnan när jag får den doften i näsan (;

Aja nu ska jag krypa ner under täcket och underhålla mig med CSI NY och smskrig med putte (: Så godnatt på er om jag inte återkommer av rastlöshet eller så.. Natti! (:

Chokladsugen.

Speciellt på detta chokladet för det är mitt favorit choklad at the moment (: hihi..


Hej igen.

Så har varit lite busy nu under kvällskvisten. Först tog jag min paus och slängde mig i sängen och kollade på CSI NY som är så jävla bra med Carmine (; Jaja sen ringde det på dörren så fick springa och öppna, där utanför stod min fru så kom hon in och joinade mig.

Jag beklagade mig mest, men gjorde vad jag var tvungen o göra sen var jag glad igen! Räddad (: hihi.. Så har vi glott på CSI, suttit på trappan, ätit romantiskmiddag bestående av nudlar (haha) och kollat på film. Sen färgade jag även hennes hår, får hoppas resultatet blev bra, men det krävs lite mer för att bli färdigt men vi tar det steg efter steg så tillslut kommer d bli perfa.. Även om hon är söt som hon är såklart (; hihih. <3

Sitter och lyssnar på musik nu och ska snart slänga mig i sängen och glo på CSI och ha smskrig med putte. Så hörs kanske senare, klockan är trots allt inte så mycket ännu (; hihi..

Hejdå..

Kan inte sitta här mer, blir bara deprimerad.
Kryper under täcket och kommer fram när det känns bättre.

Wäääo I look like an alien :O

Men jag bjuder på bilden ändå för jag har inget bättre för mig!


Jag blir så sur!

Kan jag kanske lära mig att säga ifrån istället för att hela tiden bara göra som alla andra säger? Jag känner mig som en marionett-docka (stavning?) utan fri vilja som bara följer order hela tiden. Fan fan fan fan fan fan, ursäkta att jag svär men jag blir så jävla arg på mig själv!

Har ändå halvt om halvt planer för helgen ÄNDÅ ska jag på något sätt lirkas ur dom för att antagligen ställa upp för andra och vara andra personer till lags, nej nu räcker det ! ALDRIG MER, är trött på att bli tagen förgivet hela tiden. Nu kan alla andra lösa sina problem bäst fan dom vill... Utan mig.

Britney Spears.


ft. Lil Wayne - She'll never be me.

ft. Justin Timberlake - Stay

Lite bättre bild kanske?

Jag gissar på att denna bilden är lite bättre på att visa nya frillan, vill ni se före&efterbilder så kanske jag fixar det senare, om någon vill. Annars får ni helt enkelt kolla gamla bilder o själva jämföra. Här har vi nyfrillan iaf! (:


Min kväll.

Satt och chillade bara efter att syrran kommit in och frågat om skjuts sen knacka det på dörren och jag förstod direkt att det var Jennie som va utanför och så rätt jag hade.. Så kom hon in och visade sina fina grejer hon köpt idag och sen satt vi och ugglade lite framför datorn och youtubade musik sen blev det dags för trappsittning och lagom till då hörde även syrran av sig om skjutsen.

Så jag körde och hämtade henne, S och son sen har jag mest bara ugglat här som vanligt. Så mycket har väl egentligen inte hänt men lite (:

Elvana Gjata - Turn you on.

Det var Jennie som ville youtuba låten när hon kom hit förut så gjorde de och jag fastna direkt, det gjorde ju hon med. Så detta är den nya Kesha - Tik tok låten (; hihi..

Tycker dock att när hon sjunger I can turn you on, on something like that that låter som Kat deluna's unstoppable de är de första jag tänker iallafall.. Nåväl låten är graaouw så nu får ni avnjuta den ni med (:


Jag är ganska snäll ändå.

Jag ger oftast med mig, även om jag egentligen inte vill. (Okej, beror ju på vad de är såklart^^) Men syrran kom och frågade ifall jag kunde hämta henne och sina två kompisar mc donalds senare, sure. Sa nej från början men som alltid så ger jag mig och jag sa får jag en cheeseburgare så fixar jag de, och de skulle jag få.

Gött då behöver jag inte heller tänka på vad jag ska äta till middag idag, ja för mycke har jag inte fått i mig, en kasslerskiva och lite chips ^^, Hungrig som attans är jag med men snart så (;

Jag både skriver & läser min blogg.

Jag skriver blogg för min egen skull, då är det väl självklart att jag också läser den (; Läser ni er egen blogg?

I love you, Beth Cooper.

En vacker high school-tjej råkar ut för en nördig avgångsstudents uppvaktning. När han förklarar sina känslor för henne i sitt avskedstal blir det början på en rad pinsamma äventyr för dem båda. (Källa.)

Filmen var lite dryg i början kan jag tycka, men sen bjöd den på en hel del skratt faktiskt, haha. Betyg; 3 av 5.


Godkväll.

En kort barnpassning, kan vara skönt det också. En mjukstart på veckan eller något sånt (; Jag stack dit och pappa A åkte iväg så kollade vi på tvn och jag passade upp äldsta dottern som var lite sjuk sen blev det dags för kvällsmat så de fixade jag o så sen kom mamma A hem så mycket mer än att plocka undan hann jag inte.

Så va d bara att vandra hemåt i mörkret igen, och nu är jag hemma! (:


Snart dags att bege sig.

Ska som sagt vara barnvakt en stund idag så ska va där om typ tjugo minuter. Har ännu inte hunnit äta någon men tänkte slänga i mig något smått bara så jag får något att fylla magen med för hungern är framme redan.

Har iaf använt min lilla tid till att diska (va snäll jag är hih) och duscha. Samt gjort vid mig och sånt, så är redo fysiskt men psykiskt är jag fortfarande trött ^^, Men blir nog inget långt pass idag så de kommer nog gå bra (:

Nej mat måste slinka ner nu, så hörs senare (: hihi.

Flickvänner från förr.

Den världsberömde modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik… framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Han vill inte ha något – eller någon – som håller honom fast och han vill inte ha några bekymmer. Han verkar ha precis allt han önskar, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner… (Källa.)

Redan innan filmen startas vet man ju hur det kommer sluta, som alltid typ. Vad man får nöja sig med är att man inte riktigt vet vad som kommer ske i mitten, vad som kommer strula till allting. Visst var den sevärd och inte ens sådär dålig men tror jag sett för många filmer för att kunna njuta till fullo.

Killen blir hemsökt av spöken för att få reda på att det är fel syn han har på livet, att man visst ska låta kärleken komma in i ens liv och våga hålla kvar någon. Inte vara rädd för att bli sårad utan tro på kärleken helt enkelt. Filmen är värd 3 av 5 möjliga.


Herregud Herregud Herregud.

Om två timmar ska jag iväg och vara barnvakt och tror ni inte att jag vaknade nästan precis :O Helvete! ); Nu börjar de gå alldeles för mycket utför, måste verkligen skärpa mig.. Blööp.

Skräckens timme är kommen.

Visst kanske jag är lite efter sådär, men nu snackar jag nog mest film faktiskt. Hade tänkt sätta igång en skräckfilm på repete för lägger jag ifrån mig mitt sudukoblock tror jag att sömnen kommer komma ganska snabbt faktiskt.. Åter igen, godnatt (;

My life in ruins.



Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvinga försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig. (Källa.)

Filmen var jag inte så jätte inne i till att börja med, löste mest suduko men sen hände en sak och från ingenstans kom mina tårar och sen satt jag där på kanten hela tiden och bara wööp'ade hela tiden. Egentligen var den inte ens så känsloladdad men iallafall (; Lite rolig var den också så jag ger filmen 3,5 av 5 möjliga.


Dags för sängen!

Släcka ner belysningen, tända spegellamporna krypa under täcket och njuta av en film eller något serieavsnitt tills man somnar, för nu börjar ugglandet ta musten ur mig och börjar bli drygt..

Tänkte också passa på att säga godnatt till er, ifall att jag inte återkommer senare (; Godnatt!


Helgen är typ slut snart.

Är lätt den där härligt pirrande känslan som kryper sig upp i magen, man vill bara sluta sina ögon och dras med i vinden. Få tiden att stå stilla och bara låta känslan påminnas over and over. Men så kul får man inte ha de, den ska försvinna och åter komma senare. MJAU! (:


Veckans playlist ala mysaan.

Detta är låtarna som går heta i mitt rum this week, vissa mer än andra (:

Kesha - Tik Tok.
Kesha - Backstabber.
Kesha - I madeout with a rockstar.
Kesha - Heart fall out.
Kesha - Slow motion.
Lady Gaga - Here we go again.
Lady Gaga - Second time around.
Kesha - Run devil run.
Kesha - Stuck up.
Kesha - This love.
Pink - Don't leave me.
Kesha - V.I.P
Lady Gaga ft. Fergie - They ...
Britney Spears ft. Lady Gaga  - Quicksand.
Basshunter ft. Lauren - Can't deny.
Basshunter - Don't walk away.
Kesha - Disgusting
Kesha - Overexposed Blonde.
Kesha - Crazy girl.
Kesha - Heart's on fire.
Kesha - Never know 'bout love.
Basshunter - Numbers.

Everything changes.

Saker jag en gång dissat kan vara något jag idag älskar så vem kan säga att det jag absolut inte känner att jag vill bli inte kommer ske. Precis.

Så då har jag haft två vita helger irad nu, whut? (; men kommer fler helger så ibland kan man bara chilla och umgås det är mysigare (: hihi.


Gråt inte över spillda chips ^^,

Så när jag suttit vid datorn lite tog jag mina pringles som jag köpte på statoil hann ta en tugga sen flö röret upp och ner och alla chips hamnade på golvet, sånt är ju väldigt roligt ^^ Satt där och bara ha ... ha ... ha för mig själv och tyckte väldigt synd om mig sen började jag slänga och sopa chips från golvet, tog fram min sån rullare man drar över kläder men tänkte spara er problemet, chips fastnar inte på den. Ligger bara kvar och smular på golvet (; haha..

Sen har Jennie varit här o vi har suttit vid datorn och ugglat en massa, sen har jag även varit och lämnat brushan & My hos henne skönt o slippa lillebror ibland (; Nu är jag tillbaka och vet inte riktigt vad som händer men kanske dags o slänga sig i sängen o glo film eller nått ? (:

Btw ska jag också va barnvakt en stund imorgon, trevligt.

Veckans.

Level: 34
Nya för levlen: Kan köpa miljonvillan och rödlök.
Antal XP: 79655
Antal grannar: 74 (varav två nya denna v. plus en som slutat spela)
Hack-i-häl: Lillebror på 65496 xp.
Antal medaljer kvar: Fyra stycken då en ny tillkommit.
Antal coints: 1,332,014
Senast mottagna gåva: Pomegranate tree.

Veckans.


Veckans roligaste: Helgen ofc (:
Veckans tråkigaste: tjejprob..
Veckans bästa: Alla skratten som delats ut i veckan.
Veckans sämsta: tjejprob..
Veckans ätbara: Pizza.
Veckans person: Farmor <3
Veckans arbetsinsatts: Chaffis.
Veckans önskan: Helgen.
Veckans I like: pussarna.
Veckans mysigaste: filmmyset.
Veckans störigaste: sömnproblem.
Veckans skyldighet: none.
Veckans rörelse: från huset till bilen ^^
(min egenkombinerade lista)

Helgmys.

I fredags så blev det idolmys med Sandra och Frida med lite snack och sånt ju. Igår så kom Feb hit och vi kollade film och sånt mysigt hela natten typ, sen ringde Sandra & Pernilla sådär mitt inatten lagom fulla ju haha men de va ganska kul o höra på. Sen ble de lite mer film tills man somnade, så mysigt att somna bredvid dig (: hihi.

Vaknade ju lagom varm idag och efter många om och men fick jag gå upp o stänga av elementet men jag slapp öppna fönstret och sen ble d lite film kollade på The hills run red och jag tyckte att den va ganska bra, den hade ju iallafall en handling typ. Men när jag tänker efter så va den nog ändå ganska lame fan :P

Sen var det dags för Feb att åka hem så skjutsa han till stationen och Jennie hämtade sina grejer i Dallens bil och sen åkte vi till Statoil och handlade lite och nu har jag precis intagit lite mat och ska om en stund bege mig till sängen igen. Gillar filmmys med mig själv också, även om de är mysigare med sällskap (:

Inte världens bästa bild,

men såhär är frillan nu, lovar att bättre bild kommer snarast men tänkte bara ge er en liten inblick i hur det ser ut. Typ som innan men kortare i nacken mest och lite kortare på sidorna.. Tack till Sandra som är min personliga frisör för hon är fan bäst alltså (:


Den som väntar på något gott,

väntar påtok för länge..

Ja de känns som en evighet sen jag gick upp, allt för jag kände att jag ville hinna bli klar och allt utan att stressa som en gnu, att jag ville vara fin och allt sånt hihi.. Håret tog en evighet och hålla på med sen ville jag bara börja gråta och slänga platttången genom fönsterrutan men sket i de, hade blivit kallt inatt annars (; haha..

Sen satte jag upp håret i en totte, typ en cm långt maaaah sen tog jag ner de igen för att försöka på ett nytt försök men gick inge vidare, ruffsade lite sånt där underhåret bak som Sandra sagt jag skulle sen gjorde jag likadant på sidorna och tillslut så såg de snyggt ut och jag spaya med strongspray, med finishspray och glansspray men nu ligger de som en sill igen ); Give up! ^^

Så har iallafall varit hyfsat klar en evighet och väntar på mat i en evighet och som vanligt med pasta&köttfärsås mår jag nu kräkmätt och vill bara lägga mig ner och sova. Men huvudet på kudden får jag nog skita i för då får jag bedhair och de pallas inte (;

Så nu väntar ännu mer, denna gång på ett inkommande tåg. Vet inte riktigt vilken tid men får snart besked, varför jag själv inte kollar nätet vet jag inte. Lättare att få allt serverat på silverfat och svaret i mobilen (; höhö..

Nej orkar inte beklaga mig om min väntan mer, ska ösa musik och sånt nu..

Hungrig!

Men det är väl inget ovanligt att jag är de? Det är min yngsta lillasyster som gör maten idag, spagetti&köttfärssås men ändå hon är tretton o har aldrig gjort mat innan så är lite rädd för resultatet:P Nej skoja, jag är och tittar till ibland så inget konstigt händer  (;

Men hade gärna velat ha mat för ett tag sen för jag känner irretationen lite sådär i skym undan, don't like it. Men men, ha en underbar lördag för de hade jag tänkt ha (:

Mina underbara vänner <3



Ända bilderna från inatt hihi.


Wroom wroom.

Min morbror är på besök och han tvinga med mig ut för att testa hans bil, känner lillebror lite i han faktiskt. Så körde jag ut på vägen och la i tvåan sen sa han gasen i mattan och jävlar va bilen for iväg, pirrade i magen och guuud en sån bil hade jag minsann velat ha. Allt som behövs är bara köpa grejer till min bil så är de kirrat men nja jag håller mig nog till en mesbil ett tag till ändå (;

Godmiddag denna lördag.

Satte igång filmen "miss march" men somnade ganska så snabbt ifrån den och när jag vakna var datorn avstängd och de va ännu mer wierd :S Fick snälla mami att köra till systembolaget åt mig så jag kunde sova lite till hihi. Så snällt av henne (;

Hade tänkt hoppa i duschen snart så man piggnar till for real och sen se om jag kan fixa till frillan själv annars får jag dölja håret med min älskade röda mössa (: Kan säga att man syns iallafall från mängden med den på sig and I like that ;D mohahaha ...

Nej drickan ska in kylen nu, hörs kanske senare (;

Flickan i den röda mössan.

Jag älskar min röda mössa som jag fick av Sandra, den är het.se (; hihih.. Dessutom har man den kan man skita i att göra vid frillan, fast nu har jag blivit klippt på nytt ihop om att jag enkelt ska kunna fixa håret baktill, ja för där har jag knappt något hår at the moment :O oh my geee!!

Men gilla läget, man ska gilla gilla läget och jag gillar de ;D hihihihihi.. Ehm nu är det nog dags för kudden men först några glas vatten är riktigt törstig! Och sen film, för är alldeles för hyper för att kunna sova nu ifs.. Snart dags att vakna också , puh .. hihi..

I am happy :D


Idolmys med tjejerna.

Så åkte hem till Sandra och ugglade lite först, sen ble det dags för saxtime igen. Så där satt jag och lät Sandra klippa av mitt hår ännu en gång waaaah jag har typ ingen längd alls, att ha en totte är nästan omöjligt :O Men vet ni, jag gillar förändring och Sandra vet vad hon gör så hade nog kunnat lägga mitt liv i hennes händer (; hihi..

Sen var vi väldigt hungriga och magarna kurrade ikapp typ haha. Ganska kul :P Klockan närmade sig sju och vi snacka med Fraajd, sen kom Eva, Tomas och Saga hem med kinamat som dom käkade medans jag fick skrattanfall åt amöbaparasit så jag satt och bölade vid matbordet och de va ju egentligen inget roligt (x

Sen blev klockan dags att ringa pizzerian och beställa pizza, och väntan gick snabbt sen packa vi in oss i bilen och körde och hämtade våra pizzor sen upp till Fraajd där vi kom lagom till Idol började med Michael Jackson-tema. Ganska kul o se man hade faktiskt förväntat mig lite Jackson-moves av någon iaf LAME!

Sen blev det en massa snack och skratt och flumm och sånt ända tills vi alla helt plötsligt blev av med energin och bara satt o glodde, va dags att packa ut oss i bilen igen. Slängde av Sandra hemma hos henne sen körde jag hem och sjöng 'dont leave me' hela vägen hem. I love that song :D hihi..

Blir väl trots allt ingen vit helg ändå (; mohahaha (6) NICE!

Trevlig helg!

Fredagen är här och jag antar att jag har ännu en vit helg framför mig för ikväll blir det idolkväll hos Frida, sen vet jag inte vad som sker imorgon men det lär väl nog inte vara något intag av alkohol så ja .. Kanske borde ta en vit månad? tss tror jag skippar de gick inte så bra sist ^^,

Jaja men ska packa ut mig själv i bilen nu och gasa iväg till Sandra, så have a nice day..


Välkommen fredag!

Var lite läskigt att jag tänkte i tanken att jag skulle ta och ringa Sandra men kanske bäst o vänta visste inte om hon var iväg på sitt grejs men så bara knackar pappa på dörren och Sandra är i telefonen :O Läskigt:P haha..

Så jag ska snart hoppa i duschen och sånt sen blir det myskväll med tjejerna ikväll. Idol o sånt, har ju inte sett de sen vi satt och skratta åt audition en torsdag hos Pernilla så lär bli wierd att se vilka som är kvar men mysigt o träffa mina girls (: hihi..


Säsongsstart idag.

Enligt min källa så har Ugly Betty's fjärde säsong premiär idag (16/10) ,inte svensk-tv dock. Så det lär bli roligt att se vad som kommer för skoj i denna säsong (; hihi.

Filmfreak 1 och 2.

Om jag som ägnar nästan hela min lediga tid åt att kolla på film och sånt inte kan tillfredställa någon annan person med film så är det fan illa, då kan man verkligen kalla den personen för en filmnörd (; Men nu tycker jag att jag gjort ett bra jobb för jag har fått ner några skräck & komedi filmer så jag hoppas något duger annars vet jag inte vad jag tar mig till (; hihi ..

Ska iallafall snart slänga mig i sängen och kolla på Scooby Doo (;

Ordspråk.

What doesnt kill you makes a good story,
and what does kills you makes you a legend.


Virgin gånger 2.

Inatt så kollade jag på filmen "18 year old virgin", den hade några roliga scener och nu vill jag tipsa er tjejer om att istället för att fylla bh'n med papper eller strumpor så kan ni alltid ta rå kyckling filé ^^, Men ja förutom dom få stunder så var filmen ganska så lame eller något så den får 2,5 av 5 möjliga i betyg från mig..

Sen nu ikväll så kollade jag och Jennie på denna filmen "American Virgin":



En tjej som alltid har argumenterat för att man endast ska ha sex efter bröllop får en törn i sina principer. Hon blir full och någon lyckas filma allt det hon gör. Nu måste hon göra allt för att få tag på den här filmen. (Källa.)

Filmen var ganska så rolig och vi delade några skratt. Lite kärlek & vänskap var med på ett hörn i filmen. Men har väl sätt så många liknande filmer att dom alla hamnar i samma kategori och inte kommer högre upp utan stannar där som tre poängare och lika så gör denna filmen de, vilket innebär betyg 3 av 5 möjliga.


Naturbilder.

Va som sagt ute på en snabbpromenad innan för att gå och fota detta stället för det är så vackert i ögonvrån men blir inte riktigt lika fint på bild men you get the pic (; Jaja nu kommer några få bilder på ungefär samma motiv. Enjoy. (små bilder = Klickbara)



  


Har besök.

Så Jennie knacka på dörren förut så jag joinade henne på trappan sen har vi varit på mitt rum, läst lite fula bloggar och lyssnat på musik. Hon står just nu o fixar lite nudlar och jag väntar på att toaletten ska bli ledig :S Sämsta med vårt hus, enbart en toalett och någon är där o drygar en massa nu . BAH!

Är också hungrig, men på vad? Inte nudlar iallafall har förätit mig så de smakar inte så gott längre. Jo nudlar på kinarestaurang är alltid gott med wok o sånt men inte citygross nudlar för fyra kronor (; Inte samma kling på de hela. åååh kinamat, va gott (; hehe..

Nej ska bege mig , hörs senare.

Inbyggd kamera nästa?

Jag skulle vilja ha en inbyggd kamera i mina ögon.. Det är så många gånger som man ser något som är fint o inte alltid har man en kamera till hands, även om har man kameran i närheten och kan fotografera så är det ändå väldigt sällan de får samma kling som i ögonen..


Mysaan vill tipsa.

Förra helgen när jag var på Shell tillsammans med Sandra och Frida fick jag smaka de nya marabou chokladet med yoghurt och hallon i och tyckte det var gott så köpte ett eget. Så tycker ni kan testa de och säga va ni tycker (:


Britney Spears ft Lady Gaga - Quicksand

sången är skreven av Lady Gaga om jag förstod de rätt. Låten är iallafall bra i mina öron! (:


En dag i rörelse.

Ja för jag kan tycka det varit fullrulle ända sen jag gick upp idag och vet ni, jag gillar de minsann (: Ibland behöver man att inte bara ligga i sängen och dega, ibland behöver man ut och ränna också.

Så har varit iväg och handlat med farmor, har varit och handlat med lillebror och nu tänkte jag ta mig och min kamera och gå ut på en liten promenad, tror dock inte batterierna kommer hålla så många bilder blir d nog inte men iallafall (:

Min farmor är underbar (:

Som sagt så gillar jag att lunka runder i affären med min farmor för man slipper köra allting på speed. Att titta igenom att få hjälpa henne att läsa på varorna om hon själv inte kan se vad de står. Ja jag känner mig snäll och jag gillar att va med henne, att låta henne få prata av sig lite. Få henne ifrån huset och bara va (:

I affären blev det stopp med gamlingar så kom en söt liten gubbe så jag aktade mig lite, de hjälpte inte mycket så sa han "man skulle haft ringklocka på dessa" hahah va söt jag kunde inget annat än att le åt han (; Tänk om de funnits ringklockor på kundvagnarna haha va roligt (:

När vi kom tillbaka från vår lilla shoppingtur så gav hon mig ett halsband som hon letat fram och en parfym som hon trodde någon kanske skulle gilla (: Sen har vi pratat lite mer och när vi prata om när höstlovet var så berätta farmor att när hon var liten hade dom ett potatislov, där dom var lediga för att hjälpa till att plocka potatis :P

Nu ska jag snart hoppa ut i bilen igen, tänkte jag kunde ta med mig lillebror också för vi båda ska åt de hållet. För jag tänkte åka till spargrisen och se om dom hade fler pepparkaksljus för dom var billiga och sånna stora så dom brinner inte slut på några timmar som alla värmeljus o så.. Bättre för mina myskvällar (; hihih..

Helgen närmar sig..

Idag är det torsdag, vilket egentligen inte betyder så mycket mer än att helgen är ett steg bort. Dock så ringde min farmor innan och jag ringde upp då jag sov så jag ska till henne senare så ska vi köra och handla lite. Blir nog trevligt som alltid, jag gillar faktiskt att handla med min farmor för det är ända gången man verkligen hinner med att se saker , visst just i Pp finns väl inte affärer att njuta av sådär men man tar det lugnt och går runder, tittar och tar det man ska. Helt enkelt ingen stress och det är skönt (:

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.


Cutiepie (:


Dags att säga godnatt.

Tiden har bara sprungit iväg, jag har suttit och kollat filmer på mininova och då både googlat&youtubat filmerna för att se om det är något att ta hem, vissa var eller verkade men man ska väl egentligen inte luras av trailern till filmer då dom alltid är fartfyllda för att locka tittare, men men..

Ska starta en film på repete sen får vi se om jag behöver byta eller om jag hinner somna.. Säger iallafall godnatt till er så hörs vi senare (:

Jag är en glad människa!

Som oftast har ett leende på läpparna om inte så är det inte långt ifrån iallafall, jag blir inte arg för minsta lilla heller och tycker inte att man borde bli det. Kan ägna sitt liv åt annat än att vara sur jämt.

Men om jag inte fått mat i magen på länge och inte kan komma på något jag är sugen på eller får tag på någon god mat ja då blir jag väldigt lätt irreterad. Allt som behövs är mat sen är de humöret som bort fluget.

Så om du ser mig sur & irreterad någon gång så kan det bero på matbris och allt som behövs är att fylla magen lite, sen är det ur världen liksom. Inget att haka upp sig på (;

Svensson är kung!

Och de är detta målet han gjorde i frispark mot Argentina som fick mig fast i landslagetsmatcher, han var ju bara så cool och fick Sverige vidare, ja han är mitt stjärnskott och det finns en anledning till att jag säger jag är nästa Svensson, och anledningen är Anders (; haha..



Här har vi även kvällens bästa mål gjort av A. Svensson som bara drar förbi alla backar och skjuter på mål. Du är fasen bäst (;


Back on track, eller nått.

Tillslut stod jag inte ut så då fick jag helt enkelt ta fram makaroner och göra en sleden sås till. Simpelt men det är ju mat så fick duga helt enkelt (:

Men ska tillbaka o kolla fotbollen nu, hörs senare..

Take me away.

Den värsta känslan som finns är hunger, för jag blir ledsen, arg, irreterad och allt annat negativt som går att hitta när jag är hungrig. Kan undra varför de enbart finns pommes, hamburgare och korv i vår frys. Typ världens äckligaste jävla mat som finns..

Nej nu dränker jag mig i min säng igen för jag orkar inte med mig själv, ha en trevlig dag!


Vända tillbaka dygnet.

Gick inte lika bra som det kändes imorse, låg och kollade på serier och filmer om vart annat och hade smskrig hela natten. Sen började folket i huset vakna för att dra till jobb & skola. Mami bad mig köra syrran till stationen där vid sju så det gjorde jag och jag kom hem fortfarande pigg som en lärka.

La mig i sängen för att se en ny film men då började ögonen svida och jag var inte långt ifrån drömmarnas land, så mycket för att vara vaken hela dagen för att komma i säng tidigt idag. Nej gick inte riktigt som planerat hehe..

Sitter här och lyssnar på musik nu, mjaaau (:

music make me crazy.

Så jag och Jennie låg i min säng och kollade på film och snackade lite, alltid trevligt med sällskap (: hihi. Sen lyssnade vi på musik och youtubade Kesha och vi höll båda med om att hon va bra och fick lust att dansa, speciellt åt den första låten Tik Tok ska lätt med på nästa partyskiva (; hihi.

Sen var det dags för Jennie att sticka hem så satte mig vid datorn och youtubade fram en massa bra låtar och fick hem dom på datorn. Sitter och lyssnar och blir så sugen på att festa, sjukt (; Hihi..

Ljusen har värmt upp hela rummet, väldigt mysigt saknas bara en sak för att göra de perfekt men han är inte här tyvärr );

Nej nu ska jag äta kvällsmat hade jag tänkt, godkväll på er (:

Musiktips ala mysaan!

Hittade ett nytt stjärnskott ikväll och hennes namn är Kesha.


Tik Tok <-- Den bästa! Mjau (;

Get in line

I made out with a rockstar

----- Topp tre slut, nu kommer random (: ----

Run devil run

Chain Reaction

Heart Fall out

Så då hoppas jag att ni också gillade hennes musik, och såklart tog jag inte alla låtar så ni får väl göra som jag YOUTUBA henne, men kom ihåg var ni fann hennes namn (; mohahaha (6)

 


Jennie kom på besök.

Låg och kollade på OTH's nya avsnitt när Jennie knackade på dörren så tittade vi klart på det, sen ut lite på trappan. Ska snart starta en film men först ska Jennie komma tillbaka med oboy och köra en snabb trappsittning. Hörs senare ppl (:

Flickan i den röda mössan..

That's me (;


Dagens skratt!

HAHAHA. Då kan ankan ställa sig på gatan och snaska kotte bäst hon vill... Visserligen var det mest den meningen som fick mig att falla i skratt men vill ni läsa hela Katrin's inlägg är det ju bara att klicka på länken (;

The work is done (;

La mig i sängen och kollade de nya Heroes avsnittet och sen hörde jag brushan spela hög musik o så så jag gick in och fråga om han inte kunde hjälpa mig med dammsugaren, nej de palla han inte så jag satte mig vid datorn och en liten stund senare hör jag hur någon är i köket och klabbar, förstod dirr att det var lillebror som ändå ville hjälpa till så sprang dit och han fixade ihopa de ganska så kvickt så jag kunde fortsätta min dammsugning..

Så nu är det gjort och jag känner mig genast lite duktigare (;


Så mycket för änglabarn.

Dammsugaren och jag gick skilda vägar då vi blev osams. Vi har ingen påse i vår dammsugare utan någon konstig behållare och jag skulle tömma den och nu får jag inte ihop möget igen, likadant varje gång så jag gav upp efter tio minuters hålla-pående. De finns bara så mycket man orkar, och jag gav upp ^^,

Så sängen och lite serier eller något. Men först ska ljusen tändas igen. Mys Mys (;

Mysfaktor.


Trött i huvudet,

som så många andra dagar.

Men vet ni vad, istället för att jag ska slänga mig på sängen direkt hade jag tänkt göra mami en tjänst nu när hon är på jobb och allt. Japp, nu ska jag dra fram dammsugaren och städa lite. Är jag inte ett änglabarn ibland?(; hehe..

Min diet!

Såhär kör jag; Jag äter det jag är sugen på exakt när jag känner för det, för jag tror att det man är sugen på är det som kroppen behöver, därav suget.  (Detta är min tro, ta den inte ifrån mig)!!

Wrong turn 3; Left for dead.


En grupp människor är djupt inne i skogarna i West Virginia när de blir attackerade av en grupp inavlade och missbildade rednecks. (Källa.)

Verkar som ingen gillar denna filmen men inatt kollade jag på den och kan inte riktigt minnas detaljerad handling av ettan och tvåan men jag tror minsann att jag tyckte denna var bäst. Visst den är ganska B men det kan man nästan förvänta sig när filmen handlar om inavlade och missbildade cannibaler, don't u think? Men det var fler människor med i denna filmen vilket innebar fler dog och på äckliga sätt. Jag satt och kurade ihopa mig ibland för det var så äckligt.. Så jag rent ut sagt njöt av filmen, sån känsla har jag inte fått av skräckfilmer på bra mycket länge så jag gillade filmen skarpt, ger den också 4 av 5 just för känslan. Visst känslan kan varit överdriven då jag satt och kollade mitt inatten när alla sov och med tända ljus i rummet men ändå den fanns där och de är allt som räknas (: hehe.


Goddagens.

Så bloggen strulade en massa inatt därav ingen uppdatering genom natten annars hade allt detta kommit då istället men kunde varken logga in eller kolla uppdaterade bloggar så lite tråkigt.. Men jag klarade mig ifs väldigt bra ändå med film, tända ljus och nattligt sällskap (:  Somnade kanske runt fyra någon gång, tyvärr utan att säga godnatt till mitt sällskap men han förstod nog (; tror jag..

Så idag vaknade jag första rundan vid elva, va inte alls varmt på rummet om man jämförde med under mitt täcke så jag snooza och snooza tills klockan blev tolv sen gick jag upp, för jag skulle egentligen hämta syrran på stationen där vid tjugo i ett men mami skulle lämna Carita på stationen samma tid så hon körde så jag slapp. Nice.

Nu har jag tänt några ljus igen, dels för mysfaktorn och dels för att få upp värmen i rummet :P haha. Pallar inte sätta igång elementet för då glömmer jag bara stänga av när det blir lagom varmt (;

och nu väntar jag också på middag som snart är klar, nice (: hihi.. Have a nice day!

Myskväll on my own.

Igår gick jag från datorn och startade några filmer efter varandra istället, så tände jag en massa ljus på rummet så blev det ett sånt mysigt ljussken i rummet och blev sånt lagomvarmt, hade en renbäddad säng och löste lite suduko och hade smskontakt (:

Helt underbar kväll faktiskt, och det gjorde så att man längtar lite smått till vintern. Ljusen drar fram den känslan. Gillar höstens kalla och mörka kvällar när man tänder ljus och myser inomhus, kanske med varmchoklad och sånt gott (: hihi..

Transformes 2



Revenge of the fallen..
Decepticons makter återvänder till jorden i uppdrag att ta Sam Witwicky till fånge, efter att han lärt sig sanningen om dom första forna Transformers. Samtidigt tar Optimus Prime på sig uppdraget att försvara mänskligheten och bildar en allians med internationella arméer för ett andra krig. (Källa.)

Jag tyckte att filmen var riktigt bra och kan inte riktigt säga om ettan eller tvåan var bäst. Det ligger nog väldigt jämt och jag satt med spänning igenom mesta delen av filmen. Ja verkligen tummen upp på denna film alltså (: hihi. Den är värd 4 av 5 möjliga.



Snyggare med tiden.

Jag vill påstå att jag är en av dom personer som blir snyggare med tiden. Inte menar jag att jag är snygg nu men jag var ganska så ful när jag var liten så de ser ut att ljusna (; hahaha.

Kolla ikapp.

Det var några veckor sen jag såg på Andra Avenyn så har fyra avsnitt tills jag är ifatt så tänkte kolla på de nu. Har inget bättre för mig så, ha en bra måndag!


Måste vända på dygnet.

Somnar aldrig före tre på natten och går inte upp föräns efter tolv-ett :S Får nog ta och försöka ändra tillbaka snarast för det är extremt jobbigt..

Jag vill bara skrika..

Men det funkar inte, även om det känns som allting bubblar omkring och jag snart kommer spricka så måste jag vara tyst... Tyst som en mus för klockan är mycket natt och folket omkring mig sover sen länge för det är nu måndag och vanliga människor går nog upp tidigt en måndag..

men inte jag, jag kan sova länge länge om jag vill. Nu blir det mer film sen nanna, så godnatt på er (:

The ugly truth.



Hon är producent på tv och han är tv-stjärnan och relationsexperten med otroligt mansgrisiga teorier om hur man träffar den rätta. När han utmanar henne i en serier tester för att finna kärleken blir resultatet inte riktigt vad någon av dem väntat sig. (Källa.)

Jag tyckte att filmen var väldigt underhållande, man fick sig några skratt, någon tankeställare och jag tror nog faktiskt det är så väldigt mycket. Kvinnor & Män fungerar inte på samma sätt och det är bara att leva med det. Men för att man inte har någon kille, så betyder det inte att man är ful. Även om han sa så (; Jag ger filmen 4 av 5 möjliga.


Dagens grattis går till;

Min söta grannfru Jennie Carlsson som fyller 15år idag (:


YEEEEES!

Fick hem "The ugly truth" med typ världens bästa kvalité ever så nu ska jag mysa ner mig ännu mer i sängen o bara njuta av Izzie från Grey's som spelar huvudrollen i denna filmen. Vet dock egentligen inte riktigt va filmen handlar om men sen jag såg postern i HBG när vi va på bio så har jag velat se den (:

njut av den sista timmen denna veckan, godkväll! (:

Veckans.

Så, då hade jag tänkt visa hur det går på FV lite då och då, bara för att FV är en underhållning som väldigt många på FB håller på med, varesig dom gillar de eller i så har man väl börjat är det väldigt lätt att fastna. För som sagt så tycker jag att spelet är väldigt loffigt ändå så måste jag in där och odla, skörda o allt typ varje dag ^^,

Level: 33
Nya för levlen: Kan odla yellow melon.
Antal XP: 70170
Antal grannar: 73 (varav tre stycken nya idag)
Hack-i-häl: Lillebror på 60656 xp.
Antal medaljer kvar: Fyra stycken.
Antal coints: 1,254.146
Senast mottagna gåva: Horse Topiary

About the movie.

Jag tyckte nästan att den nya Harry Potter filmen var smått läskig ^^, Kanske hade jag en mörk version av filmen då kvalitén inte var den bästa men den var väldigt mörk, dyster och skrämmande. Jag hoppade till en gång också, fast jag visste att de skulle hända något ändå blev det hopp och hjärtattack typ.

Gillade filmen, nu är det bara vänta tills fortsättningen kommer. Deras fortsatta äventyr mot att besegra de onda! (:

Movietime.

Så har fått hem Harry Potter and the half blood prince på datorn i sevärd kvalité så tänkte slänga mig på sängen och titta på filmen, lösa lite suduko och förhoppningsvis slänga bort mina tankar en liten stund iallafall..


Vintern är snart här.


Igår när jag och Sandra satt hemma hos Frida så satt vi och pratade en massa om födelsedagar som kommer upp nu och så helt plötsligt kom julafton och vi pratade lite om julbakning, paketleken och utgång ååh det är nästan så att man fick lite julkänsla och bara vill att vintern ska komma typ nu nu nu (; haha..

och vi ska gå ute i kylan med mössa och vantar och hålla varandra i handen. Sött.

Veckans.


Veckans roligaste: Helgen.
Veckans tråkigaste: saknad.
Veckans bästa: skratten.
Veckans sämsta: nätterna.
Veckans ätbara: godis^^
Veckans person: -
Veckans arbetsinsatts: Barnvakt x 3.
Veckans önskan: -
Veckans I like: smsen.
Veckans mysigaste: nattsällskapet.
Veckans störigaste: sömnproblem.
Veckans skyldighet: -
Veckans rörelse: fram o tillbaka till grannen (;
(min egenkombinerade lista)

Sömnproblem.

Låg och kollade på Grey's anatomy men försökte att sova, gick inge vidare hade en obehaglig känsla i hela magen och kunde inte skaka av mig den. Satt med tårarna i halsen och bara lät de skölja över i hopp om att jag skulle kunna sova sen.. Gick inte så bra, försökte andas på ett lugnare sätt.. Funkade inte det heller, men tillslut somnade jag och drömde konstiga drömmar ..

Mitt huvud spelar mig ett spratt..

One heart.

Var ju hemma hos Ellie & Tess igår och hämtade våra grejer vilket innebar att jag åter fick min kamera, wijhoo (; hehe. Hade bara tagit två bilder när vi skulle ut och fira Tess och både var på aphjärnan för visst liknar de väl ett hjärta i grädden.. Don't u think? Jag gör och tycker det är sött (: hihi..


© My Svensson.


Måste sova.

Så ska krypa ner i sängen och se på Grey's två senaste avsnitt fram tills dess att jag välkomnar drömmarnas land, så åter igen godnatt (;


Can't talk about it.

Hur jag än försöker att formulera mina ord kan jag inte få ihopa dom på något bra sätt, så dom har skrivits och raderats om och om igen. Men i mina tankar känner jag mig förföljd och kan inte skaka av mig det, känner en klump i magen av något helt nytt.

Mina ord räcker inte till för att forma de jag vill få ut, inte heller kommer jag göra texten jag skrivit logisk för er att fatta för jag har känslor i kroppen som får mig att vilja springa ut i skogen och bara skrika ända tills rösten försvinner..

I'm going out of my mind och känner paniken smyga på..


Ett nattligt inlägg.

Tänkte skriva lite om min lördag innan jag går och lägger mig.. Körde hem till Sandra och där blev det ut på trappan för en liten rökarrunda och sen tog vi våra grejer och skulle åka och tanka på shell bara för att ha något att göra, blev där ett ganska bra tag och höll Frida sälle under sitt arbetspass hihi..

När klockan närmade sig åtta begav vi oss mot Sandras place, inom Tess & Ellie först för att hämta våra saker, blev upp på en cigg och en massa prat och skratt i soffan där. Trevligt, sen fick vi sticka hem för att äta lite kycklingfilé med tagliateli och mögelostsås mmmmm va gott (: hihihi..

Efter maten packade vi in oss i min bil och åkte hem till Fraajd, såg klart på fotbollen där vi losade mot vårt grannland danmark men gjorde ändå flest mål men gälldes ju inte pga offside & shit.. MAAAAH.. Sen stängdes tvn av och vi har pratat hela natten, ränt på toaletten och varit ute på balkongen. Haft en väldigt trevlig kväll tillsammans med mina älskade tjejer (:

Sen blev klockan mycket och Frida ska jobba imorgon så vi fick bege oss hemåt, lämnade av Sandra hos henne och körde sen hemåt via motorvägen. Fick nästan hjärtattack när en vit stor fågel nästan flög in i min ruta ); läskigt och sen har jag sjungt Pink's dont leave me låten hela vägen hem då jag råka lägga in låten två gånger på skivan haha.. Nice den är ändå sjukt bra så (:

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, klockan börjar bli mycket (: hihi.. Så godnatt och sovgott! (:

Jag & min rackoon <3


Goddag denna lördag!

Fy vad jag mår bra för att vara lördag, ingen sån extrem seg känsla i kroppen, ingen huvudvärk eller något som trycker i magen. Nej idag är en lördag där bakiskänslan inte kommer fram, va härligt (: hihi..

Somnade efter typ två avsnitt av den nya serien "The Vampire Diaries", skriver mer om den senare.. Sov ganska så bra inatt, vaknade vid typ elva av mitt larm sen igen halv ett, gick upp och sånt sen vaknade min fru också, så satte jag mig lite vid datorn och hon begav sig hem för att städa litta..

Väntar just nu på mat, blir pankakor & sånt till middag idag. mums (; hihi. Sen ska jag vara med min rackoon idag, får se vad vi ska göra men något blir de alltid (: hihi.

Ha en underbar lördag (:

Min kära Fru säger Godnatt!


Underhållning på hög nivå (:

Haha, nu avrundar vi våran kväll.. Vi har hunnit med att se filmer så som extreme movie, collage, början på good luck chuck och typ halva filmen från it's a boy girl thing (fast riktiga namnet är nått annat). Vi har haft väldigt roliga konversationer och lika så lite allvars snack. Haft mysigt så vi ska nog se till att hitta på saker fler gånger, vilket är trevligt (: hihi..

Min Fru och jag ska dela säng inatt och det blir lika mysigt som sist (; Ni minns väl när vi hade vårt minilan när vi lana farmville o sånt hahahaha. Skrattar ihjäl mig... Jaja, jag lär inte slockna nu så ska väl se om jag kan kolla något serie avsnitt eller så för jag har ju vant mig vid att vara uppe till sent då min pyssling jobbar natt och jag gillar att ha sms-sällskap tills jag somnar (:  saknar d lite nu ...

Hmm, nej så jag får väl ta och säga gondatt så hörs vi när vi vaknar igen.. GODNATT (o fortsatt trevlig helg)

Filmkväll @ my place.

Körde syrran till byn innan för att hon ska festa så åkte Jennie & My med så blev lite flum, inom ica för att jag va sugen på godis hihi.. Sen körde vi hem och när dom satt ute på trappan bestämde vi oss för att ha filmkväll så sitter nu och ugglar i soffan. Mycket trevligt men dom lämnar mig då & då för att gå ut på trappan. Busar (; hihi.

Vampyrer är sååå 2009.

Och ännu en vampyrserie finns, och nu har jag snart dom fem första avsnitten så får vi väl se vad som sägs om den sen. Jag klarade inte av att fortsätta se "True Blood", tänkte för mycket på Twilight så får se om jag klarar denna serien då. Enligt kanal 5's tv-seriebloggare så var den inte nära twilight/true blood så litar på de..

The Vamire Diaries heter serien iallafall, kanske ni redan sett några avsnitt kanke inte. Jag säger min mening senare när jag fått en skymt av serien (:


Welcome friday!


one drunk night in Ayia Napa.


Vit fredag?

Har precis kommit hem från en sväng i HLM skulle hämta syrran som annars skulle komma hem runt fem och det är väl inte kul en fredag fast med allt vårt rännande överrallt så hann kl nästan bli fem ändå haha..

Inom tyringe och handlade, någon som är sugen på en örfil? Ja de är inte vad ni tror utan faktiskt en bakelse hahah, dålig humor men vi hade ganska kul.. och sen någon som smakat bearnaisechipsen? isf what did u think? tell me...

Sen har lillebror bara varit allmänt störd påvägen hem och jag skratta så mycket att jag nästan kissa på mig, väldigt bra ju ^^, Kanske inte nej..

Favorit i repris.


En tankeställare.

Igår såg jag en film och i en scen så satt en tjej på bio tillsammans med sin kille och hans kompis och hon satt imellan dom så tänkte jag .. Tänk så går man på bio tillsammans med sin kille/tjej så vill man va gullig och pussas eller något men så vänder man sig till fel person o pussar en främmande människa hahaha..

Lika lätt som man kan hoppa in i fel bil, ta fel "pappa" i handen i affären så kan väl de också hända? Någon måste ha gjort de...

Trevlig helg på er (:

Sängen kallar mitt namn,

så det är bäst att lyssna så man har någonstans att sova inatt? ^^,
Nej men det är ganska dött nu, inget händer så jag tänkte starta några av dom serieavsnitten jag ännu inte hunnit kolla på. Så om jag inte kommer tillbaka inatt så önskar jag er en god natts sömn .. Natti!

Vill ha sommar igen! (:


Snart midnatt.

Hihi, då får man kanske besök av spökena? Någon allvetare som vet varför just midnatt är spöktimme? Ja ibland får jag sånna konstiga frågor i huvudet men utan frågor får man inga svar, eller hur är de? Precis!

Cause I'm your lady, and you are my man..


Power of love.

We're heading for something,
somewhere I've never been.
Sometimes I am frightened,
but I'm ready to learn
of the power of love.


Hårvårds tips.

Eftersom att jag fönar mitt hår varje gång jag duschat och sen ibland plattar det så har mitt hår inte mått så himla bra men sen köpte jag denna produkt på City Gross, fick mitt hår klippt av min kompis Sandra sen har mitt hår mått väldigt bra tror jag. Jag har själv inte märkt av någon slitning på håret och tycker att L´oréal's Studio Hotstraight är en väldigt bra hårprodukt och rekommenderar den verkligen (:

Beyonce - Sweet dreams.


Godkväll.

Har inte blivit någon stor städningsdag, bara pysslat med lite. Har tvättat (även åt mami) och fixat med disken, sen varit iväg och handlat med lillebror så jag kunde göra middag. Skulle även tanka men det sket sig då den jag åkte till inte tog sedlar så orkade inte pilla mer..

Nu sitter jag och lyssnar musik på högvolym. Mjau (: hihi..

Pink - Please don't leave me.


Da da da da, da da da da
Da da da da-da da

I don't know if I can yell any louder
How many times have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
Da da da da-da

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

When my heart is
Broken
Da da da-da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise
Da da da-da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can't be without
You're my perfect little punching bag
And I need you
I'm sorry

Da da da da, da da da da
Da da da da-da da
Please, please don't leave me

Baby, please don't leave me
No, don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please,don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please don't leave me
Please, please don't leave me


Godmiddag!

Idag hade jag tänkt att ta dagen till att städa lite, har ju ett litet avtal som måste kryssas i för att jag ska få in någon månadspeng (; Har en hel del kryss kvar att göra så lika bra att sätta fart, dessutom är det snart helg så jag behöver tvätta alla mina kläder typ. Bara legat och samlat damm på rummet så..

Sen hade jag tänk göra middag också, väldigt sugen på ugnsbakad lax så blir nog de till middag idag. Mums (: Så himla gott så jag smälter (; hihi..

Trevlig torsdag! (:


Min nya väska btw.


Natten har kommit ifatt.

Nu ska jag stänga ner musiken, starta lite serier och ligga och gotta mig i sängen samt ha sms kontakt med min pyssling som jobbar så flitit (; Hehe.. Men börjar känna att gäsparna är på ingång och sitta här gör det inte bättre så godnatt (:

xoxo, mysaan.

Nattens riddare..

My knackade på min dörr för ett tag sen så jag tog mina bilnycklar och vi åkte iväg. Lämnade vårt hus bakom oss och bara körde där i mörkret med musiken på låg volym och pratade. Jag är inte den som vet vad jag ska säga för att göra saker bättre men jag hoppas att det hjälpte lite. Vet vad jag ska göra i eftermiddag, allvarligt snack!

När jag sen körde hemåt så i korsningen i bälinge så såg jag en bil längre fram som bromsade och hade bromsljusen igång en längre tid. I mitt huvud tyckte jag där va blinkljus också. Körde in mot Bälinge gjorde en snabb sväng och upp igen, stod i korsningen en längre tid för att bestämma mig vad jag skulle göra. Jag är en nyfiken person och ville veta vad som hänt, tog vänster istället för höger och körde in på en mindre väg gjorde en ny sväng och tillbaka igen och körde sen mot bilen som stod still..

Kom närmare, saktade ner sen ser jag att bilen står på en parkeringsficka.. Kul, nyfiken i onödan. Visst bra att ingenting hänt men åh jag ville ju hjälpa till. Typiskt (; Aja. Bättre lycka nästa gång kanske..

Nu är jag iallafall hemma igen och ska snart inta sängen.. Mina älskade serier väntar och jag vill påpeka en sak för er som såg ett inlägg på bloggensstartsida i söndags om att Despan hade säsongsstart, lögn. De va förrförra veckan, andra avsnittet kom ut igår så personen som fick blänka hade fel info! Ville bara säga att jag faktiskt för före (; höhö..

Aja (;

En storasysters ord.

Jag förstår inte de nya modet, allting går ut på att visa så mycket ben som möjligt. Nu snackar jag inte kortkort och shorts utan om att hetsa bort allt "fett" på kroppen så att man liknar ett vandrande skelett..

Sen alla kommentarer om hur snygg man är för man är så smal, jag förstår verkligen inte. Men det kanske bara är jag? Jag blir arg och frustrerad att ni inte kan se längre än näsan räcker och att ni inte förstår varför era föräldrar tar bort vågen för er, eller att dom tittar in hos er och vakar över er som hökar när ni äter. Är ni verkligen så efter att ni inte förstår att dom bara vill ert bästa för ni själva inte verkar förstå?

Jag är en storasyster kanske det är därför detta tar så hårt på mig? Jag vet inte de men jag gissar på det för innan brydde jag mig inte speciellt mycket. Men jag ser förändringen på henne, hon tror att hon mår bättre och tror att hon har kontrollen. Men hade hon haft den så hade hon slutat, för de är inge bra..

För jag såg hur det dalade efter att kcal började bli räknade, hur intaget absolut skulle gå plus minus noll men gärna ligga på minus. Jag blir rädd för jag är väldigt rädd för att hon ska försvinna. Skört som ett äggskal..

Jag finns här såklart, men man kan inte pusha sig in på någon som inte vill öppna sig, så åter igen ältar jag om att jag finns här för dig så fort du vill prata och behöver hjälp. 31 du vet (24/7), jag bor bara en trappa ner och du vet hur mycket jag älskar dig..

Jag var så glad när jag läste hur du skulle försöka på egen hand, hur du skulle visa att du kunde ta sig ur utan hjälp och skulle det inte funka antar jag du skulle be om hjälp. Nu är vill tillbaka på ruta ett igen och jag blir bara så ledsen för jag trodde de skulle få ett bra slut.

Att du var tillräckligt stark att få ett slut på de, att du skulle komma segrande ur den hetsande leken. Att du inte ser, jag önskade att du hade mina ögon för en dag, och hade sett hur rädd jag är. Det är svårt att se sin kära syster tyna bort. Att du inte förstår );

.....


(bilden är snodd, klickar ni kommer ni till var den är snodd ifrån)

Jag älskar dig, jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag känner mig ännu mer hjälplös .


Mysaan's favorit choklad!

Jag är inte en stor godisätare längre och speciellt inte choklad, de bara smälter och har tröttnat på de men när Saga fick mig att köra "Karl Fazer Marianne"-chokladet och jag smaka trodde jag att jag var i himmelriket, fasen va god chokladen var. Inte alls likt marabou, mjauu verkligen favoriten så den rekomenderar jag verkligen hihi (:

Sen härom helgen hade vi typ tjejkväll hos Frida och jag var sugen på choklad (konstigt nog) och det fanns inte så många att välja mellan så hade jag aldrig smakat marabou med apelsinkrokant men kan bara säga mm mm mm så god den var (: Sånna där små apelsincrisp's i hela chokladet. Verkligen gott! (: 

Someone please don't pinch me.

This is great and if I do sleep, I don't ever wanna wake up ;D

Nanny My i farten igen!

Efter att ha käkat middag och lyssnat lite på musik och sånt så var det dags att bege sig iväg till familjen A.. Minstingen satt och åt sin kvällsmat, näst minstingen hade fått lite feber och pappa A var lite stressad, sa hejdå och försvann..

Jag fixade med sista matningen på lillen sen blev det tv en liten stund sen dags och lägga lillen i sängen. Fixade kvällsmat till dom andra barnen och dom åt och var glada (eller något hehe). Efter det blev det mer tv tills dom andra också skulle i säng.

Läste läsläxan och diskade undan och sånt från kvällsmaten. Kollade på tvn och försökte trösta nästminstingen varje gång hon vaknade till och grät .. Var lite jobbigt för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, vad jag kunde göra men hon fick sin napp och jag hämtade vatten, tröstade henne och hon vakna o somna om vart annat. Antar det är så de är med feberbarn..

Sen kom mamma A hem och hon fick statusuppdatering och sen gick jag hem. Eller gick och gick gjorde jag inte, jag springer alltid hem när jag beger mig hem i mörkret.

Med andan i halsen slängde jag mig i mamma&pappa's säng och berättade lite snabbt om kvällen sen satte jag mig vid bordet och åt lite tårta..

Får se vad kvällen har att erbjuda men har ganska mycket serier att underhålla mig med. Vilket kan behövas, för man vet aldrig hur lång natten blir (:

Ännu en beundrare? (;

Jag fick faktiskt blommor även idag, börjar känna mig lite speciell om man säger så (; höhö.. Nej kanske inte men är kul, bytade ut dom andra för dom började vissna..


(dessa blommor är dock från familjen när jag klarade körkortet 28/4)


Closedown.

Nu ska jag stänga ner datorn så den får vila ett litet tag sen ska jag klä på mig andra kläder och sen bege mig iväg till familjen A och va barnvakt. Vi hörs senare (:

Another new song.

Den låt jag lyssnade på var Lady Gaga - Bad romance, jag gillade inte den till hundra men de känns som en sån låt jag kan börja gilla om jag trycker in den i skallen (; Så tänkte ni kanske också ville höra på den, så youtuba den då om den finns där har inte hunnit kolla..


En timme kvar..

Sen är det tillbaka till verkligheten, vilket betyder barnpassning i min värld.


Musiktips ala mysaan!

Här kommer några låtar jag lyssnat på idag, kommer ifrån albumet
'MTV Euro Top 20 [okt 2009]'

Black eyed peas - I gotta feeling.
Shakira - She wolf. (Gillade dock inte låten först då videon är kass)
Pitbull - I know you want me.
Nelly Furtado - Manos Al Aire.


I want some food!

Det är konstigt hur magen kan skrika ut efter mat så mycket och när man sen väl ska äta så orkar man inte nått. Wierd samtidigt som att jag faktiskt är väldigt van vid detta nu..

Aja jag åkte och handlade på netto, tog ett paket socker, en kalender som jag ska börja kladda i nu på en gång och ett choklad mmm (; Längesen jag åt det Fazer Marianne chokladet (: gott gott! hihi.. Efter min snabba tur på netto gasade jag till stationen och plockade upp My så åkte vi hemåt..

Hem och plocka fram allt som behövdes sen bakade jag snabbt tre rulltårtebottnar så att pappa sen kan fortsätta och göra tårta av det, jag är inte hemma då ): Men jag överlever, är inte sååå förtjust i tårta men vaniljkräm är gott (; hahah..

Ska ju vara barnvakt halv sex och någon timme framåt idag, blev ju inget från tolv och framåt idag för barnen skulle va på dagis/lekis istället. Skönt för då fick man lite gjort här hemma också.

Nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar, vilket är kanske om en timme. Jag dör! ); ^^,

Så mycket för bakningen.

Hann inte göra mer än ta fram skålar och ägg sen såg jag att vi inte hade något socker så jag fick ta en dusch och hållt på att uggla vid datorn och nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer sen ska jag köra ner och handla samt plocka upp My på stationen ..

Sen ska jag hem och försöka mig på bakningen igen (;

Kommit över en ny tv-serie.

Jag var inne på mininova för att kolla efter lite nytt, speciellt dom serier jag redan följer iaf så blickade jag och såg NCIS sen bara NCIS Los Angeles och tänkte det kan man väl testa, den har enbart kommit ut tre avsnitt än så länge, fixar ner dom på datorn sen får vi se om det är något att glo på.

Vanliga NCIS är iallafall riktigt bra (: Hoppas denna räcker upp till förväntningarna (;


Ondag och helgen runt hörnet.

Jag verkligen älskar att vakna upp med buller&brak utanför dörren. Klockan sju imorse kunde jag knappt somna om tack vare allt liv och irretationen på topp. Men efter ett tag så var jag tillbaka i drömmarnas land ..

Snoozade om och om på mobilen och tillslut blev klockan tolv och det var dags att verkligen gå upp. Ringde på dörren men hann inte gå o öppna föräns jag ser postkvinnan hålla på att flytta våra krukor o sånt så jag vågade inte öppna då, tyckte det var för sent ^^,

Väntade in mami och hon är nu hemma. Ska bli potatisgratäng till middag idag, mumma men först ska jag ställa mig och baka rulltårtebottnar som papi sen ska göra tårta av. Så bäst att jag sätter fart för här kurrar det nästan i magen o potatisgratäng tar sin lilla tid ..

Ha en trevlig dag! (:

Önskar er en skön natt!

Nu ska jag krypa under täcket igen och ha sällskap av mina män, avsnitten börjar rinna mot sitt slut ); hur ska jag överleva utan deras upptåg och korkade meningar haha..

Men ja dags att sova, när jag vaknar är det dags att baka rulltårtsbottnar för som sagt så fyller ju papi år idag och då är det tårtdags igen (; hihi..

Aja, godnatt o sovgott!

Dagens Grattis går till;

Pappa som faktiskt fyller år idag, grattis grattis (:

(Vill också påpeka att jag blev först med att säga grattis då papi kom ut i köket för någon minutsen och då sprang jag snabbt ut och krama han o sa grattis.. Det är inte själva tävlingen som är de viktiga, de viktiga är att vinna och jag vann för jag sa grattis först.. nä nä nä mami :P hihi)


Misslyckat försök!

Gav mig på ett försök att få hem filmerna Jennifer's body och The ugly truth men dom var båda i så dålig och eko-kvalite att man fått hjärnsläpp inom två minuter.. Så dom blev deletade istället, får helt enkelt vänta tills dom kommer i bättre kvalle (;



Musiktips ala mysaan!

Paramore's album "Brand new eyes" har bra sviiing (:
Men detta är alternative musik så det passar kanske inte allas öron men jag är allätare så för mig passar det helt utmärkt, hihi..

 


Tråk tråk!

Sitter här och har varit inne på mininova och kollat efter serier och musik. Knappt att jag våga mig tillbaka då jag trodde det var därifrån jag fått mitt virus men vad vet jag och vad är livet utan lite chanser? hahaha.. Jo jo..

Sitter här i min tysthet iallafall så hör jag världens gulligaste
"Jag älskar dig", det är pappa som säger det till mamma och jag tycker om sånt. Att dom fortfarande gör så efter hundra år tillsammans (; Gullegullan koko som en gök koko ^^

Nej men jag tror nog att jag ska ta mina män och slänga mig i sängen snart för här händer inte så mycket, först ska jag bara snabbt lyssna igenom den nya musiken på datorn.

Hörs senare (: hihi.

Kvällsing på er!

Innan jag stack iväg och var barnvakt fick jag damp på datorn för den stängde av alla program, startade om och sen hade ett antivirus program som var ett virus som inte gick att ta bort från datorn. Började flytta över alla mina grejer till den externa hårddisken men hann inte långt för sen var det dags att bege sig till familjen A..

Kom dit, var lite ledsna miner när pappa A åkte iväg med äldsta dottern men blev snabbt glada med nötter, tv-tittande och dockor.. Sen när klockan närmade sig 18 blev det kvällsmat och minstingen åkte i säng.. Bara en stund efter kom pappa A och dottern hem igen. Blev lite prat och jag skulle inte komma förän senare imorgon så blir trots allt ingen lång dag. Aja skönt kanske (:

Sen kom jag hem, vågade mesa fram till pappa att jag hade virus på datorn. Han sa åt mig att återställa datorn, nu är det fixat och nog är datorn normal. Den där pratbubblan som kom upp om virus och grejer är helt väck och jag är happy igen :D hihihihihihihihihihihihihihihih..

Tänkt på en sak, dessa senaste dagarna har funkat fast jag inte haft en , två eller tre hustler i magen. Men idag kände jag de, att jag gärna druckit en. Men icke (; No hustler för My inte..

An endless road..


Middagen är på G!

Min mage är påväg till att kurra lite så tänkte det var dags att göra middag, speciellt då jag om typ två och en halv timme ska vara barnvakt igen. Blir dock inte ett långt pass men behöver min energi ändå (;

Heller är det inget ovanligt att jag ska ha pasta till middag, för det blir idag makaroner & baconsås då det är enkelt och snabbt att tillaga. Dessutom är det gott också (; hihi..

Annars då? Livet leker och jag mår finfint (: hihi.

Dagens Grattis går till;

Lillebror som klarade sitt mc-kort idag.. Grattis Grattis (:


Över till säsong sex!

Ja det har minsann gått snabbt med femte säsongen tycker jag, eller kanske det bara verkat så men ett avsnitt kvar sen påbörjar jag sjätte säsongen av mina favorit män och sen måste jag vara god o vänta i omgångar med avsnitten från säsong sju precis som med så många andra serier..

Men nu ska det njutas och skrattas en massa efter att jag fixat min kvällsmat, så godkväll (och godnatt kommer troligen senare).


Bara massa gamla bilder..

Jag vill få riktig höst och bra väder så att jag kan gå ut, få inspiration och få plåta några bra bilder, tills dess får ni väl nöja er med uttjatade bilder som visas over and over .. För bildlöst funkar inte för mig, aldrig livet..


Done for the day.

Så då är man ledig i ca nitton timmar sen ska man tillbaka och passa ungarna igen. Kvällen har gått fantastiskt och jag hade inte en ända gång en tanke på att gå hem. Skönt har det varit..

Kom iaf dit lite efter sex så jag fixade kvällsmat och det blev lite spilld mjölk av det hela. Va bara att torka upp och fortsätta (; hihi. Sen var det tv tills näst minstingen somnade, bar upp henne och sen lite mer tv tittning och sen i säng med dom andra. En katt hade gjort en olycka så jag fick ta och spola en filt o klöktes nästan. Men va gör man inte? Tycker jag är ganska duktig ändå, guld stjärna till mig (: hihi..

Sen blev det läsläxan och efter det gick jag ner och tittade på chuck tills mamma A kom hem, pratade och fick exakta tiden om morgondagen så jag vet när jag ska vara där.. Blir nog bra! (:

Skönt och vara hemma och snart ska jag göra kvällsmat, blir väl sista nudelpaketet? Men jag gör inte nudlar ala Egoina med keso & rostadlök i. Tyckte inte det såg så gott ut, men nån måste ju tycka det...

Höres..

Barnvakt's duty igen.

Blev "inringd" innan idag ju, så om en kvart ska jag vara där vilket betyder att jag snart ska gå. För en gångsskull ska jag inte ens önska att tiden går snabbt, jag ska bara dit med ett leende på läpparna och njuta av tiden. En dag så kommer jag inte kunna lämna ifrån mig barnen så kanske lika bra att lära sig nu? Hmm.

Jaja men trevlig måndag på er (:

Dålig reklam.

Kan tycka att innan man skickar iväg reklam för olika produkter, kolla in vilken åldersgrupp eller vad det är för personer först. Fick precis ett mail som löd "Skulle du vilja se tio år yngre ut"? Ofta, ska jag ha minsta chansen att få komma in på puben så vill jag nog helst inte göra det...

I feel fine!

Visst jag är trött, visst jag är sleden, visst jag vill egentligen bara ligga hemma och dega i min säng. Men livet går väl ut på att få marken att röra sig under fötterna och jag borde nog bara vara tacksam för att jag får något att göra om dagarna, att jag hittat ett sätt att få in lite pengar på..

Gör ett nytt försök i att inte se så mycket av de negativa utan istället tänka på de positiva (:

Måndags tidsfördriv.

Detta spel har jag fördrivit min tid med idag, dessutom spelade jag på HARD och kom etta av alla, wijhoo jag är bara såå bäst (; haha..


Change of plans.

Nu är jag inte längre ledig till onsdag utan jag ska iväg och vara barnvakt både ikväll och imorgonkväll. Sen väntar de där extra långa passet på onsdag. Puh, o jag har ingen hustler kvar hur ska detta gå (; haha..

Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i min tomma säng igen, strax efter att jag satt igång mina två och en halv män igen. Ska sätta det på repete och somna till de hade jag tänkt. Får se om det funkar, ibland vill de bara inte.. Sen kan jag inte bestämma mig om jag är hungrig eller inte, men skiter nog i det, menar palla äta nu ^^,

Förövrigt så saknar jag min pyssling lite sådär smått (;

Godnatt allesammans!


Snart helg igen (;

Saknar Bg-style med dom där maraton-shottarna (;


Blåser extremt utanför mitt fönster.

Så jag är smått rädd att strömmen ska gå igen, inte för att jag är mörkrädd direkt utan mer för att jag blir irreterad för jag håller ju på att glo på mina älskade män (; haha..

Mer män åt folket!

Har ingen ork att sitta vid datorn och uggla så hade tänkt kolla på mina favorit 2½ män istället. Så trevlig söndag, hörs senare! (:


Veckans.


Veckans roligaste: Utgång med Pernilla (:
Veckans tråkigaste: Missförstånd.
Veckans bästa: helgen.
Veckans sämsta: Strömavbrott :P
Veckans ätbara: Äppelkaka med vaniljsås.
Veckans person: Pernilla.
Veckans arbetsinsatts: Barnpassning.
Veckans önskan: den vanliga.
Veckans I like: msn-festen i onsdags^^
Veckans mysigaste: Att pysslingen sov här (:
Veckans störigaste: Att jag spillde vatten över hela golvet.
Veckans skyldighet: Barnvakt.
Veckans rörelse: none.
(min egenkombinerade lista)

Ett hastigt stop,

men nu är jag tillbaka igen..

Det är så att jag satt på msn och Pernilla kom plötsligt in och svarade på mitt skriveri så där o då bestämde vi snabbt för att dra ut till HBG och festa så jag gjorde vid mig sen åkte jag hem till Pernilla sen drog vi vidare på förfest hos Andre och sen vidare ut i hbg där man träffade en massa kändahuen, kanske inte lika kända som vissa andra men iaf :P

Sen har det varit storm typ och stömmen har försvunnit och sen har min lilla pyssling sovit här hela helgen så inte haft någon tid, men som sagt nu är jag tillbaka igen (: hihi.

Kunde lika gärna varit Måndag,

Har ingen helg känsla alls, typ lika mycket känsla på de som om att de varit Halloween igår. Lika med noll. Mitt humör går typ upp och ner som en berg-och-dalbana. Först nere, sen upp tack vare den fula texten från bdb och nu nere igen.


<3

We connected from the start,
something you did touched my heart.
Tell me you feel the same.
I just want you next to me,
I never feel this way again.
Tell me you feel the same.

Asgarv.

SÅHÄR KÄNNER JAG MIG JUST NU, HAHAHAHAHAHAHAHAH.....
(t.o.m Zindy skrattar åt det)


Min fredag är härmed gjord!

HAHAHAHAHA. Gick in på BDB för att jag skulle kolla lite, ja jag är inte inne där så ofta längre för allting händer på FB men gick in och såg ett sånt privatmeddelande och asgarvade igenom hela texten .. 

"Hej
Jag vill bli din vän. En sån där bra vän som bryr sig.
Skulle vilja vara din tejpfånge ibland när vi är vänner också.. Det innebär att jag är tejpad med silvertejp från axlar till anklar Och då tillgänglig för dig att busa, retas och sitta på och kittlas med mm. Ibland kan vi se på film och då kan jag sitta tejpad brevdid dig i soffan. Det låter väl kul och mysigt? Ibland när jag är fri ska ja passa upp på dig:) ge dig massage, vara fotpall, vara kudde, hämta saker..
Jag är seriös. Ta hand om dig. Peter
"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..
Jag dog, sjuttongånger om (;


WAAAAOOO!


Kan inte sova );

Så fort huvudet landar på kudden är ögonen piggare än någonsin, tankarna bara flyger förbi i all världens fart och jag får stickningar&hugg på vänster sida. Klockan börjar bli mycket nu och jag VILL sova men jag kan minsann inte ); Får ruskit utbrott och blir ledsen..

I min brist till sömn gick jag in på tankafett och där såg jag att det kommit ut en Final Destination 4, den ska jag lätt se (; Trodde faktiskt trean skulle vara den sista, så fel jag hade.. Oj gick snabbt, nu blir det film tills jag somnar.

Godnatt töffar o ni andra med..

Dagens skrivpuff!

Skriv om att leka.

I mitt huvud ekar fortfarande skratten,
att jag kunde vara så dum.

Tidigare under dagen hade jag fått en lapp,
utav klassens sötaste kille.
Han sa åt mig att vänta att öppna den till senare,
så efter lektionen gick jag in på toaletten.
Väcklade sakta upp lappen med darriga händer.
"Du är underbart söt, jag är kär i dig",
stod det med stora bokstäver.

Mitt hjärta hoppade över ett slag,
och jag kunde känna hur mina kinde blossade upp.
Under resten av dagen dansa jag runder på moln,
att han sett mig, hade han förstått att jag var kär i han?
Dagen bara sprang förbi, som om de gick på snabbspolning framåt.

När sista lektionen slutade och jag stod vid mitt skåp,
så kom ett helt gäng med tjejer och killar gående mot mig.
Tjejerna fnittrade sådär hemlighetsfullt.

"Hur går det med Emil?" sa en tjej och killarna börja skratta.
Känderna blev direkt illröda.
"Ooh, jag tror vi har ett nytt kärlekspar i klassen" och skratten blev högre.
"Nej för du tror väl inte på allvar att han gillar dig"

Med ens förstod jag, allting var bara på skämt.
Jag kände att tårarna var nära så jag började gå ifrån,
ökade takten och sprang ut, till min cykel.

Trampade allt vad jag orkade,
men hur fort jag än trampade så hann skratten med.
Allt vara bara en dum lek.


Weekend plans.

Vad ska ni göra i helgen? (:

Secret admirer? (;

Idag fick jag blommor =) hihi..



   
© My Svensson.


Festsuget kom förut.

Förut låg mina tankar i shottar och direkt kom det in på Tapaz, hade lätt kunnat sitta där ikväll och shottat upp mina pengar. Mm mm mm, härligt! Men nej , ikväll är en hemma kväll. Hur stort suget än blir så är jag van vid att inte göra något åt de (; hahahah..

Jaja men en halv timme kvar ungefär tills helgen är här for real (;


Helgen är här :D

Så torsdagkväll och jag kallar det helg nu, ifs började jag göra det i mitt huvud redan innan jag kom innan för dörren förut. Kände fan va gott med fredag imorgon och ingen mer barnpassning denna vecka! (: Vet ifs fortfarande inte om något händer, men ändå! Gött gött gött (; hehe.

Whitney Houston ft Akon - Like I never left.

Denna är också väldigt fin, I like (: hihi.


Datorn är ett beroende.

Mitt beroende för hustlern är inte ens hälften så stor som mitt beroende för datorn. Det första jag gör när jag kommer hem är att sätta mig här, glo runder, uggla och bara vara. Det är liksom något som måste göras. Det kommer vara svårt att bli av med de, men någongång måste man gå till nästa nivå och stänga ner datorvärlden och fokusera på den riktiga.. Någongång, säger inte idag, inte om en månad eller ens detta året, bara någongång (; haha..

----------
Är trött ... Idag har inte varit en mega rolig dag, minstingen har bara gråtit hela tiden och det fanns typ inget jag kunde göra, vilket gör mig frustrerad typ... Annars gjorde jag äppelkaka idag, med vaniljsås. Gott gott men blev sjukt mätt i magen och mådde illa efteråt och det är väl inte de bästa.

Har nästan precis kommit innanför dörren och har ångest över mitt golv, där jag spillde vatten inatt har bubblats upp. Inte alls roligt, inte de minsta ska se om jag ställer något över sen o ser om de hjälper eller om de föralltid kommer vara bubbligt. BAH, varför ska jag va så klumpig? hmmm.

Hoppas ni haft en bra dag, o snart är det helg (; Eller min helg börjar ifs nu! GÖTT!!

Nanny My!

Japp, snart var det dags att bege sig iväg till barnen igen.. Puh, vill att det går snabbt för jag är sååå TRÖTT! Men det är ju inget ovanligt..


Godnatt alla!

Nu ska jag krypa under täcket och stänga ögonen och drömma mig bort (: och alldeles snart är det också helg igen, vet dock inte vad som sker men det märker vi. Nu är det drömlandet som kallar. Natti! (:

Den rösten <3

Ja oh my GEEE va jag älskar Whitney Houston, vet inte hur gammal jag var första gången jag sa att jag hade gjort vad som för att få den rösten. Hon är min största musikaliska förebild just för sin starka röst. I'm inlove (;


Nothin but love Mjau så bra!

Million dollar bill

Worth it

A song for you

Mat nu?!

Alltså jag pallar fan inte äta såhär sent. Men det är typiska tider för mig. Åt makaronilåda till middag innan idag sen har jag inte gjort mycket mer , inte tänkt på mat och nu åskar det i min mage. Men jag gillar inte mackor o va annars ska man äta? exakt. Skit i de och blir på dåligt humör istället .. Pallelelalala! ^^

Fest ala MSN.

Visserligen håller det på att dö ut nu men kan tycka det är ganska roligt. I början var vibbarna flitiga då killarna skulle dricka för varje vibb. Men folket har börjat dra sig mot sängen, vilket jag med ska snart tror jag då jag ska va barnvakt 12.30 idag. BAH.

Miss Klumpig.

Varannan vatten och jag kör enbart på varannan, ändå blev jag rund under fötterna och välter ut kannan över hela golvet. Grattis My, du har härmed tagit dig ännu ett steg upp på klumpighets-stegen! GRATTIS!!!!




Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0