En kväll ute med teamet.


Kluven som en träbit efter ett yxslag.

Det var kanske lite så jag kände mig innan idag. 
 
Imorse så gick vi på båten och åkte mot Skopelos med mamma Mia musik som spelades ur högtalarna. Blev ett badstopp först och andra stoppet var även där vi skulle äta. De hade wifi och jag frågade om jag kunde låna Marias mobil bara för att kolla min jobbmail. För att se om jag fått något svar om vinterdestinationen. Det har gått 2 veckor sen jag skickade ansökan och det kändes verkligen som att nej det blir ingenting. Jag kommer till att spendera min vinter hemma i Sverige. Vilket jag börjat vänja mig vid så det var inte så hemskt.
 
Istället möttes jag av att de erbjöd mig en plats på en annan destination. Inte en plats jag själv skulle valt, snarare så att jag hela säsongen satt att dit vill jag iallafall inte. Men nu har jag fått en plats, vilket är väldigt svårt och jag vet att det är väldigt många reseledare som inte fått någon destination alls till vintern så jag ska skratta mig glad som dragit en vinst lott med destination.
 
Destinationen kommer att ge mig väldigt mycket jag är bara aningen rädd för den på något konstigt sätt som jag inte kan förklara. Och med ens så känner jag mig väldigt fördomsfull även om jag själv inte ser mig som en sådan person. Men tydligen så är jag väl det.
 
Reaktionen har varit mixad, jag har både skrattat och gråtit för jag har nog blivit så otroligt chockad över att jag ens fick en destination från början då jag verkligen var inne på att vara här till slutet sen flyga hem igen.
 
Istället verkar det kanske som jag bara kommer hem och packar om väskan sen åker jag vidare. 
 
Imorgonbitti klockan 8.00 SE time ska mitt svar vara inne. Jag tror nog jag vetat mitt svar sedan i eftermiddag men ändå känt mig aningen vilsen. Alla jag pratat med är glada för min skull, och säger också att jag ska vara stolt över mig själv för att jag fått en plats när det är så svårt.
 
Dessutom fick mamma mig nästan att gråta för hon sa hur himla stolt hon är över mig. Och det är väl lite det jag lever för. Att göra mina föräldrar stolta över mig. Jag vet att alla inte har samma familjeförhållanden som jag har men jag lever i en stor familj och min familj är mitt allt då de är de människor som stått vid min sida sen jag föddes utan att någonsin vända mig ryggen. Mina val har varit mina val och dem har stått bakom och stöttat mig varje gång. Jag lämnar dem om och om för mina äventyr ute i världen och de är också dem som får stå ut med mina tårar om axlarna för mina val men de står fortfarande glatt där och tar i mot mig när jag kommer hem igen. Ni har en otroligt stor plats i mitt hjärta och jag älskar er allihopa enormt!
 
ps, jag är väldigt stolt över mig själv.

En dag på stranden.


Torsdagen 30 Augusti.

Igår var en ganska rolig idag. Först var jag lite nervös och hade sea and sun på morgonen. Var med och hämtade upp gästerna sen gick vi ombord på båten. Förstår varför vi gärna inte vill dela båten med många andra för det blir svårt för alla att hinna prata ordentligt. Men det gick bra ändå.

 

Kom tillbaka på eftermiddagen och gick hem och duschade, var helt slut så jag skulle bara vila en halv timme för att sen hinna till kontoret och göra min avräkning. Jag sov nog en timme längre än så. Helt väck.

 

Vid 21 mötte jag Maria utanför och vi gick tillsammans med hennes bror upp till The final step och mötte upp de andra. Det blev en kväll full av vin och skratt. Nästan hela ving gruppen, nästan hela apollo och så hela airtours då det bara är Maria som jobbar för dem (; hehe.

 

Efter The final step och maten så gick vi ner till Rock n’ roll för en drink eller två. Kände mig nog ganska snygg igår då jag dragit på mig en klänning och högklackat, brukar inte klä upp mig så ofta här. Gick vidare och tog en öl på en annan bar sen gick jag, Sebastian och Cecilia hemåt.

 

La mig och halv kollade på The killing sen försökte jag sova. Sovit dåligt och vakna inatt och nästan skrek för min vad krampade sig enormt och sen när det var som värst (trodde jag) kom en till fy fan i gatan. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Masserade men ingenting hände. Tillslut släppte det och jag kunde sova vidare.

 

Uppe med tuppen på min lediga dag då jag ska med på Lazy Day utflykten tillsammans med Maria och Lovisa. Det blir nog en bra dag full med sol och bad precis som jag vill att de lediga dagarna ska se ut! (:


Tisdagen 28 Augusti.

- Innan strömmen gick igår så avrundade jag kvällen med att äta upp min sista bit brieost med lite vindruvor och digistivekex med ost. Det satt fint i magen.
 
- Läste lite i en skvallerblaska som jag fick med hemifrån. Försökt läsa lite i taget för det är min sista. Denna nyheten kom jag ju med för ganska längesen så detta visste  vi ju redan (;
 
Idag har jag varit ute på hotellen hela förmiddagen. Sitter på kontoret nu och har gjort lite förberedelser inför flygplatsdagen på lördag samt gjort lite andra arbeten vid datorn. Nu ska jag snart gå hem och äta lite och förbereda mig inför morgon dagen. Har sea and sun utflykten imorgon och den har jag inte guidat innan så är lite nervös men har min manual att läsa igenom. Kommer nog gå bra. 
 
Sen är jag ledig på torsdag och fredag vilket betyder att jag SKA ligga på stranden många timmar för jag måste arbeta på brännan. Även om jag ligger mest i skuggan för jag inte riktigt klarar av att svettas så mycket i ansiktet. Men det blir nog bra!
 
- Halv utsikt från ett av våra hotell som ligger ganska nära Skiathos town.
 

När vindarna viskar ditt namn.

Ligger hemma i sängen och läser lite och hela rummet blir mörkt. Strömmen gick. Jag tänkte Johanna! För hon skulle laga mat och strömmen gick ju i hennes rum en gång då. Men det är ju för att det blåser så extremt mycket där ute. Sjukt.

 

Så läsa lite till sen lägga huvudet på kudden och titta klart på ett avsnitt av The killing som jag börjat på nu hundra gånger utan att ha sett klart det. Gillar att se på serier innan jag somnar för då går det in i drömmarna, Joel Kinnaman har ju redan besökt mina drömmar x antal gånger och han är mer än välkommen fler gånger (; hö hö.


Känner mig lite ledsen.

Vintern börjar närma sig med stormsteg och det märks otroligt mycket. Sommardestinationerna stänger snart ner och man har önskat sina platser till vintern. Några har fått sina platser och några har inte. Jag tror dessvärre inte att jag kommer bli placerad. Jag vet att det handlar om att jag är en ny svensk tjej, vilket gör det svårt att få en plats för det finns många fler och inte så många destinationer. Men jag känner ändå såklart att det är personligt och att det är jag som är kass. Men ja what to do what to do.
 
Jag tar inte ut någonting förrän jag har det svart på vitt, jag vet inte vad som sker till vintern och tills dess så yttrar jag mig inte. Jag har reservplaner så jag tror inte jag står helt och stampar vid ett stup men ovisshet är alltid lite jobbigt. Väntan på svar. 
 
Jag har haft så sjukt kul och jag har haft turen som hamnat i ett så bra team. 
Heja Apollo team skiathos sommaren 2012!
 
- Vilken sommar, det kommer va med glädje som jag tittar tillbaka på denna tiden! (:

Måndagen 27 Augusti.

Känner mig lite hängig fortfarande men det går över snart så jag ska inte gnälla. Har varit på hotellen idag första omgången på förmiddagen sen gick jag hem och åt lite nudlar och vilade mig. Sen var det bara på det igen med lite hotellbesök.
 
Det har varit ganska mycket vind idag, jag som har blivit rädd för att köra mopeden körde ju knappt 30 på vägarna idag. Tänkte på de innan idag att de var inte alls länge sedan jag körde väldigt fort på vägarna utan rädsla men sen vågar jag knappt röra bromsen längre vilket betyder att man inte kan köra så fort ifall man måste stranna. Jaja lite feg är jag väl, men vill inte trilla igen. En gång räcker gott och väl.
 
Snart dags att gå hem och lägga sig i sängen, blir en kopp te med honung ikväll igen. Allt för att försöka göra halsen bra så fort som möjligt. 
 
- Lite bilder från sea and sun utflykten i fredags när jag var ledig. Jag på Lalaria, två från utsikten vid Kastro och sen på väg in i Skiathos hamn igen. Det är sjukt vackert, inte konstigt man trivs så bra.

Söndagen 26 Augusti.

Igår var det flygplats dag och den gick precis lika fort som den brukar. Enda felet var väl att jag började må lite illa, antagligen av värmen, innan alla transferbussar blivit klara. Men det gick bra ändå. Gick och handlade lite purjolök och tonfisk sen gick jag hem och lagade mat. La mig och läste lite sen skulle jag powernapa. Helt plötsligt blir jag helt hängig, ont i halsen och hostar. Men efter att ha vilat lite så kändes det bättre.

 

Tog mig an en City Walk med alla svenskar och norrmän, det var min största grupp någonsin. Men det gick fint ändå. Avslutade på en restaurang och tog emot frågor osv. Efter att jag var färdig för dagen gick jag hem och byta om. Gick till Dionysos och åt middag med Cecilia och hennes syster, Johanna och även Cille som kom lite senare. Gott med lite vin men sen blev jag liksom värre.

 

Gick hem och la mig för att sova, har haft en irriterande hals hela natten så nästan hostat ihjäl mig. Ett tag gick jag på toa för jag trodde jag behövde kräkas men nej det var ganska lugnt. VARNING CECILIA BILLI HOPPA ÖVER TILL NÄSTA STYCKE ANNARS BLIR DU SUR. Blivit lite förkyld också så vaknat av täppt näsa men så fort jag lyfte huvudet bara rann det så jag sov ju med en toarulle bredvid mig hela natten. Alltså de har bara slagit på. Lyckades sova lite i alla fall och det var ju skönt.

 

Idag har jag varit ledig och vaknade till och var helt seg. Drog upp mörkläggnings saket och la mig och läste lite i min bok. Åt lite frukost sen gick jag till tvätteriet och lämnade in tvätten och mötte sen upp Lovisa på stranden.

 

Så har legat på stranden i princip hela dagen, svettats massor och tagit en hel del dopp i havet. Flyttat solstolen närmare och närmare skuggan. Sen kom även Cecilia och Simon så det blev lite yatzy spelande och sen några dopp till.

 

Kom hem och slängde av mig de blöta kläderna och gick in i duschen. Startade varmvattnet och stod under strålen extra länge, fy sören va skönt det var. Bästa duschen på länge!

 

Känner mig extremt tung i hela huvudet och otroligt förkyld och har en jobbig hosta. Hoppas det är över imorgon. Så ikväll blir det total lugnt. Har gjort lite spagetti med pesto, smakar inte ett skit men jag behöver maten så trycker ner den i alla fall. Ska läsa ut boken jag började med för någon dag sen, något mer ansträngande blir det inte ikväll.

 

Hade velat bli ompysslad av mamma och få lite varm eukalyptus mjölk för halsens skull. Men nu har jag varken mamma eller eukalyptus så det blir ingenting med det. Slänger huvudet på kudden och tycker synd om mig själv. Jag blir sällan sjuk, när jag väl blir så är jag precis som en man. Alla vet ju vad det innebär haha.


Lördagen 25 Augusti.

Godmorgon alla glada, solen skiner och det närmar sig säkerligen 30 grader om det inte redan är så. Det är visserligen lite kul hur 30 grader i skuggan hemma i Sverige är en varm dag medan 30 grader i skuggan här i Skiathos är en svalkande dag haha.
 
Nu ska vi snart ta oss an flygplats dagen ska möta min chafför & buss om 10 minuter sen är det en buss full med norrmän jag ska ta till flygplatsen. Sen rullar det på väldigt fort och helt plötsligt är det eftermiddag och göra sig redo för city walken.
 
Imorgon är jag som sagt ledig och jag vill ta till vara på dagen och få mycket sol precis som igår.

Crazy cat.

Dessa katter alltså! Visst nu var ju kattungen som sov på balkongen otroligt söt när den låg där och sov (ni missade de då bilden jag tog var precis när den lyfte huvudet och vaknade). Men de lever kring min balkong och nu kan jag skylla på alla runt omkring mig. Damen bredvid ger dem mat från sin balkong. När jag kikade ut från balkongen såg jag den fulaste katten någonsin, jag började asgarva i min ensamhet, drog fram kameran och då såg katten på mig och den fula minen var borta. Men inte länge för sen började personen ovanför mig slänga vifta med mat och vips var den fula minen tillbaka. Här har ni årets fulaste katt, hahahahahahahahahahaha. Zoomar in så ni får se ordentligt, och den icke in zoomade kan ni ju se hur den ligger med tassarna! Dog långsamt av syrebrist då skratten ej slutade. Så han där uppe matar dem också ville jag ha sagt.

 

 

Efter att ha skrattat åt den fula katten så la jag mig i sängen och läste några sidor ut ’I grunden utan skuld’ som är den nya boken jag läser. Lite innan 21 gick jag ut på Papadiamanti och väntade in Maria som skulle möta mig här utanför. Passade på att gå in i väskaffären och den lila resväskan jag ville ha är tillbaka, men nu har de även en annorlunda i rosa färg, kanske ska ha den istället? Ja just nu är jag så fattig att jag måste försöka leva på 20euro till löning men det kommer inte gå. Får väl ta ut mina sista 500kr innan löning men sen måste jag börja snåla lite mer. Har mitt lilla kök fullt av mat, borde äta inne oftare och spara in lite pengar.

 

Kvällen blev väldigt lyckad i alla fall. Mötte som sagt upp Maria här utanför sen gick vi tillsammans med Lo&La där Emma och Robin redan satt och väntade, efter en stund kom även Marthe och Joakim. Så vi tryckte i oss lite mat och cola. Jag måste verkligen sluta dricka cola, för jag dricker det verkligen VARJE DAG här. Hemma inte så ofta, kanske varje vecka men absolut inte varje dag. Men här blir det alltid de till maten, om inte vin, men nu får det vara slut på det.

 

Nu rundar jag av kvällen med några sidor ut boken sen är det sova som gäller. För imorgon är det som sagt flygplats dag så jag har en lång dag framför mig, men sen är jag visserligen ledig igen på söndag. Då tänkte jag köra på ännu mer sol, jag behöver som sagt det så jag inte kommer hem blek. Jag menar folk kommer ju säga ”Du är inte brun och du har varit i Grekland hela sommaren”. Då ska jag svara ”Ja men jag har jobbat och då försöker man undvika solen för att slippa bonnabränna plus att det är extremt varmt i piké och svarta långa shorts.”

 

Men vilken sommar jag har haft. Fått vara med om en hel del, sett fina ställen och mött underbara människor. 


Fredagen 24 Augusti.

Idag är nog den första lediga dag efter vår kick off som jag faktiskt fått ut något av dagen. Idag har jag varken sovit bort hela dagen eller kollat på film. Idag har jag minsann varit aktiv. Bestämde mig igår att jag skulle åka med Ving på deras Sea and Sun så jag har umgått med Marthe och hennes kompis Joakim hela dagen. 
 
Fått sol när vi varit på båten då jag placerade mig på soldäcket när jag inväntade de två. Sen på Lalaria simmade vi igenom bågen. En gång för att finna den eviga kärleken och tre gånger för evig ungdom. Orkade bara en gång så den eviga kärleken får väl vara nog. Annars va tanken tre gånger för är man evigt ung så har man ju tid på sig att hitta den där kärleken (; haha.
 
Vidare till Kastro där vi tre var först av båten nästan och gick upp till gamla huvudstaden i rask takt. Fy för sören va jag inte är gjord för ett aktivt liv i värme. Men upp kom vi, svettigt var det så när vi var färdiga där uppe gick vi ner och svalkade av oss i havet till det var dags att åka därifrån.
 
Hade mat paus på fastlandet, även där hade vi sen tid att bada. Blev lite kallt tyckte jag men efter att ha gått 20 meter efter man kom upp ur vattnet var det härligt brännade skönt på ryggen igen. På vägen tillbaka till Skiathos hamn läste jag några sidor i min nya bok jag börjat med. Läste samma rader hundra gånger, nickade till och la sen ifrån mig boken och försökte sova lite. Gick inge vidare.
 
Gick hem, tog en extremt skön dusch och fotade kattungen som sov så fint ute på balkongen. Gillar fortfarande inte katter men den va så söt. Hann dock vakna till innan jag hann knäppa bilden och så här söt va den.
 
 
Sen var jag tvungen att gå till kontoret. Göra min avräkning, lämna några uppgifter och sitta lite vid internet.
 
Ikväll ska vi troligen ut och äta på Lo&La om de lyckades fixa bord. Annars äter vi väl någon annanstans. Sen imorgon är det flygplatsdag. Lång och varm dag framför oss.

Torsdagen 23 Augusti.

Jag är ingen morgon människa men tidigare i säsongen så har det ändå inte känts så farligt att gå upp men efter min semester hemma så har det blivit lite jobbigare. Varje morgon när larmet ringer så snoozar jag en timme eller två innan det är dags att gå upp.

 

Likadant var det idag, sen var det bara att masa mig ur sängen. Klä på mig, äta en bit brieost, sminka mig lite i ansiktet och dra tandborsten över tänderna. Gick sen ner i hamnen och mötte Sebastian. Stod där och tog emot gästerna sen gick vi till båten och tog ut på havet.

 

Först hade vi stopp på Skopelos där jag tog en liten byvandring med gästerna runt i Skopelos stad. Solen stekte över oss och det blåste inte så mycket. Svetten rann och jag dog nästan. Efter vandringen hade de egen tid att gå runt och jag mötte upp Sebastian vid båten sen gick och åt lite.

 

Båten gick vidare mot Alonissos, där valde de flesta att bada. Jag förstår dem mer än väl. Att jag aldrig lär mig, ta med badkläder!! Jaja gjorde lite ärenden på agentkontoret sen gick jag och åt lite glass med Sebastian.

 

När vi kom i hamnen i Skiathos igen så gick jag hem för att duscha, riktigt skönt efter en svettig dag. Började sen göra lite ”baconsås”, fast egentligen skinksås då jag använde mig av rökt Emil skinkan som jag tog med mig hemifrån. Hann inte så mycket mer innan Giota ringde och fick då avbryta min matlagning och springa iväg till Dolphin kontoret och lämna brev. Tänkte lika bra att göra det när det är färskt i minnet än att glömma bort det.

 

Mötte Marika, Maria och några fler utanför som stod och drack vin. En av de som har kontor på Dolphin har också fått hemresedatum och åker snart så vet inte om det var ett hejdå-vin eller ett-här-ska-det-festas-för-att-du-lämnar-oss-vin (; höhö. Lämnade kuvertet till rätt person sen stod jag också där utanför ett tag.

 

Var sen tvungen och springa hem och fortsätta med maten, åt dock inte ens hälften innan jag inte kunde äta mer. Inte de att de var äckligt för jag kan laga mat men de sa bara stopp.

 

Snart läst ut min bok, spännande var den och helt twistad story. Alltså inte alls som väntat så vill ni läsa en spännande ”kriminalare” ska ni läsa Svart Mässa av Erica Spindler.

 

Sen valkas det kanske utgång, visserligen inte mega sugen på det. Rätt trött. Sen väntas det en tidig morgon imorgon fast jag inte ska jobba. Valt att åka med Marthe på Vings Sea and Sun imorgon och joina henne på hennes lediga dag då hennes vän ville åka på den. Jag måste ju också passa på att få sol innan jag åker hem efter säsongens slut och på det här viset ”måste” jag ta mig ur sängen och får förhoppningsvis sol hela dagen. Vilket jag behöver! Så det blir toppen. Städning och tvätta får göras på söndag, då är jag ju ledig igen.


You spell it L-O-V-E

Skiathos är en sådan där typisk kärlek vid första ögonblicket. Det tog inte alls lång tid, allt jag såg på så kort tid fick mig förälskad. Det är så otroligt vackert på denna ö.

 

 Idag när jag gick längst med gatan för att hämta salladen som vi förbeställt så kände jag för första gången hur hemma det känns här. Jag har varit här länge och det har blivit mitt hem men idag slog det på riktigt. Jag går längst gatorna och vinkar och ler mot folk som känner igen eller känner mig.

 

Ön är väldigt liten, den är väl i ungefär samma storlek som Perstorp men där slutar också likheten med Perstorp. Lika glad är väl jag för det.

 

Men jag tänkte på att det är en väldigt härlig känsla att verkligen känna sig hemma.


Life is really magical.

- open up your eyes and you will see.

Dagens lunch.

- Känner att det börjar bli dags att bege sig hem och fylla magen igen.

Dream a little dream about me.

Finns det något värre läte än katter i slagsmål, lovar det går nästan en ilning längst ryggraden på mig. Mardrömsläte! Jag gillar inte katter det kan jag erkänna, visst kattungar är söta men annars är jag rädd för katter. Att de ska bitas. Dessutom har jag så många gånger haft drömmar jag blivit total attackerad av katter så det är drömmarnas fel.

 

Precis som de där med kärlekskänsla när man vaknar upp för att man var kär i drömmen. Om drömmar kan göra sån inverkan på en så är jag rädd att jag snart inte kan veta vad som är på riktigt och vad som styrs av mina drömmar.


Onsdagen 22 Augusti.

Har varit en dag på kontoret idag med allt från samtal, sms, bokningar, möten till välkomstmaterial och tonfisksallad. Håller på att kopiera upp ALLT välkomstmaterial. Det är ganska mycket papper det rör sig om. Sen ska det vikas. Så nu vet ni vad jag har för mig.
 
Imorgon är det utflyktsdags, Island Hopping, sen är det fredag och jag är äntligen ledig! Fy fasen va härligt. Fast jag kan visserligen inte roa mig allt för mycket innan löning. Mesta delen av lönen gick ju på flygbiljetterna hem. Så det är tur jag har ett skåp fyllt med mat så svälta kommer jag ju absolut inte göra haha.
 
Nej återgå till arbetet kanske.

teamkväll!

 
Har en mysig kväll med teamet på tennisklubben. Känner nog att jag kommer sakna dem när det är dags att säga hejdå. Vilken sommar jag har haft, den bästa på länge!

living life with a big fat smile on my face!(:

Just to make u smile.

Ibland behöver man bara lite bekräftelse. Jag är inte sådär jätte uppmärksamhets kåt. Jag får den fast jag inte alltid ber om den. Men att göra saker och få bra feedback på det, lite små bekräftelse över att någon gillar det man gjort för dem DET är något jag verkligen uppskattar. Ibland behöver man veta att någon ser vad för bra saker man gör. Kommentaren jag fick igår gjorde mig super glad.

 

Sen finns det en annan sak. När jag går förbi ett gäng med killar så tittar jag inte ner i marken eller framåt för att jag blir nervös. Jag gör det för att minska uppmärksamhetsfaktor, visserligen hjälper det sällan men jag fortsätter ändå. En del uppmärksamhet vill man ha, och en del vill man vara utan.


Tisdagen 21 Augusti.

Jag är nog lite rädd, det känns som det. Sen min lilla olycka med mopeden veckan innan jag åkte på semester så har jag blivit rädd för att trycka på bromsen. Det var därför jag trillade sist. Jag bromsade och däcken bara gled och styret bara swisch och så låg jag på marken med mopeden över mig. Aj.
 
- Så här ser knäet ut nu , klart drog man av skorporna och fick ärr. SOMMARBEN kallas det.
 
Idag var jag nära att vurpa igen. Körde på vägen och helt plötsligt bestämde sig en bil att vägbanan var en parkeringsplats. Tvärbromsa för att inte hamna i röven på bilen bakom den. Hjulen gled precis som sist så jag släppte bromsen såg röven närmare och närmare så svängde av och runda dem på macken istället. Hjärtat delade plats med hjärnan kan jag säga för jag var jävulskt rädd. Snart vågar jag väl inte köra mer. För jag vågar allvarligt knappt röra bromsen mer, rädd att de ska hända samma sak varje gång. Och nej jag kör inte snabbt. 
 
Sitter på kontoret nu efter min dag ute på hotellen. Ringer lite samtal och håller på. Blir väl snart hem känner att jag mår lite illa, behöver lite mat kanske. Annars skiner solen och det ser ut att bli tennis ikväll. We'll see (:

Under the stars.

Det har varit en väldigt mysig dag idag. Hade lite hotell att besöka på eftermiddagen. När jag var tillbaka på kontoret gjorde jag allt nödvändigt. Cille & Johanna åkte iväg och handlade och jag & Cecilia gick hemåt så länge. Packade ihop mat och grejer och när alla var på plats så tog vi bilen till Xanemo stranden. Det hade dock hunnit bli lite mörkt men det var ändå väldigt mysigt för Cecilia hade tagit med värmeljus så vi tände en del och ställde ut på filten.

 

En gångs grillen startades men det tog ett tag och så fick Johanna & Cille åka iväg för att köpa tändvätska eller något för att få fart på det. Medan de var borta höll jag och Cecilia på att blåsa och lägga i papper och allt. Innan Cille & Johanna var tillbaka hade vi lyckats få glöd på grillen till den grad att grillspätten åkte på grillen. Drack lite vin till maten, frukt och satt under en mörk himmel full med stjärnor. Det var riktigt härligt.

 

Så det blev en väldigt härlig kväll där helt ensamma i mörkret på en öde strand. I skenet av värmeljus och helljuset från bilen. Vi började runda av så lite innan tolv var vi tillbaka hemma. Avslutade med en dusch, några sidor i min bok sen var det dags att inta drömmarnas land.


Säsongen börjar glida mot sitt slut.

Och det märks. Ansökan till vinterdestination är iväg skickad så inom 2 veckor kommer man väl veta vart man befinner sig till vintern. Blir det något varmt land eller blir det kanske Sverige? Just nu inget jag vet. Saken är att som ny är det svårt att få vinterdestination för det är färre platser. Men man vet aldrig, och loppet är inte förlorat än så vi väntar och ser helt enkelt (:
 
Att orden Nedstängning av Destination uppkommer är också en sån sak som gör att man förstår att slutet är nära. Det känns konstigt mesta dels för att jag nästan precis kom tillbaka från min semester hemma i Sverige, men också för att tiden har gått så otroligt fort här.
 
Stället, personerna det har satt sig så det kommer nog bli lite tråkigt när man ska åka härifrån. Det har ju ändå blivit ens hem. Vi har haft väldigt roligt också. Ska dessutom försöka pressa på stranden den sista tiden jag har kvar. Behöver väl lite färg så folk inte är brunare hemma i Sverige än mig som varit i Grekland hela sommaren. Pappas armar va ju brunare än mina när jag kom hem på min minisemester (; haha.
 
Men det har varit otroligt roligt de här, och återigen kunde jag aldrig gissat i början av året att jag skulle få vara med om detta. Jag visar att vill jag så kan jag. Ibland har jag bara svårt att veta vad jag vill.
 
Vill säga stort tack till alla ni som gjort denna sommar säsong på Skiathos till vad den varit.

Måndagen 20 Augusti.

Godmorgon alla glada, solen skiner och det är dags för mig att köra till ett hotell strax. Sen är det beachservice som gäller. Snart har jag varit här en vecka och det har ganska fort.

Lördagen 18 Augusti

Varit en lång dag, det är med glädje som jag säger godnatt! (:

Dessa i stl 37 tack!

- Gillar klackar så dessa hade jag inte sagt nej till (; Källa.

Det åskar i min mage.

Suttit på kontoret i princip hela dagen, gjort en massa förberedelser inför imorgon då det är flygplatsdag. Eftersom jag har servicetelefonen är jag dock placerad i hamnen för att möta alla gäster som ska med och kommer ifrån båtarna. Varit iväg en liten sväng med bilen och lämnat ut lite brev, annars suttit här.
 
Nu verkar jag va skit hungrig eftersom det verkligen åskar i magen. Så hinner kanske koka lite nudlar (som jag var så smart och tog med mig från Sverige när jag var på besök. Jag vet ju nu till kommande säsonger att det är mat som ska fylla halva väskan hehe) innan vi ska gå på nattbio. Kolla på Snow white and the huntsman på utebion under stjärnorna. Någon som vill komma med mig på date? Inte det, nej inte jag heller, med dig alltså (;
 
Vilket härligt litet gäng vi är här, kommer sakna det när säsongen tar slut. Detta var ju liksom oskulden på reseledar livet om man kan säg det, första gången det varit något speciellt? Eller va. Den tomma magen som pratar, borde kanske sluta va så flumm och lite mer seriös. Vet ju inte vad för folk som läser här. 
 
Jag bara gillar livet, svårare än så är det inte (:

Lite sånt här nattsvammel kommer ibland.

Att se på från andra sidan är inte jätte kul alltid. Så länge jag kan minnas har jag omringat mig av vänner som varit lyckliga tillsammans med någon annan. Själv har jag alltid fått stå där just själv, lycklig självklart men själv. Vilket på samma gång bringar en lite sorg. Varför är jag inte bra nog för att någon skulle vilja välja mig? Jag har väl inga större brister. Eller så har jag väl kanske det.

 

Men inte nog med att man kan skiljas åt för att man kommit till olika punkter i livet och därför inte längre delar samma väg så kommer det alltid någon in i bilden som ska göra situationen otroligt pinsam. Fixa ihop en för man känner en vän som känner någon annan som också är singel. Som att det skulle vara fel att vara själv. Visst jag kanske alltid kommer att längta efter att ha någon att dela mitt liv med, men det gör mig inte till en desperat person. Jag tänker inte ta någon bara för att, och med detta menar jag kärlek ingenting annat. För andra saker kan man kanske välja att göra med bara vem som helst, för det behöver inte betyda någonting men när det just kommer till kärleksbiten så är jag otroligt svår.

 

Det spelar heller ingen roll hur många personer som säger ”varför är du singel som är så söt” för det spelar absolut ingen som helst roll. Visst jag kräver attraktion för att bli intresserad men det finns ändå en hel del andra saker som är stora faktorer till att man stannar kvar. Till varför det blir någonting mer än bara ett one night stand eller några dejtar. Nu har jag dock aldrig varit på en dejt men jag bara menar att det krävs lite mer för att bli lite mer.

 

På tal om dejt så tror jag nog aldrig jag kommer att gå på en sådan heller. För jag skulle intekunna gå ut och äta middag, speciellt inte en romantisk middag. Jag är för feg. Kanske det är anledningen till varför jag är singel. Jag har svårt för att låta personer komma in. Är otroligt rädd för att bli sårad och för att bli lurad. Har man blivit sårad, dessutom av personerna som står närmast, då finns det en anledning till varför man är rädd för att låta folk komma nära. Fast sen å andra sidan så är jag en person som inte har några hemligheter, jag säger ju allt direkt. Jag har nog svårare för att va just hemlighetsfull, om det inte handlar om att komma hem utan att folk vet för det är jag ju specialist på (;

 

Jag hade väl en sak, en händelse, som jag kanske inte direkt gick och skyltade med. Ja alla andra visste det ju visserligen långt innan mig så det spelade väl ingen roll att jag inte sa något. Men nu, nu betyder min tystnad ingenting för helt plötsligt gick det att säga ut. Och vips så var mina så kallade hemligheter borta. Det enda jag inte säger, det är andras hemligheter. För jag är inte sån.

 

Och där spårade det. Texten handlade väl om utanförskap och long lost love. Inte hemligheter.

 

Om jag varit riktigt kär i någon så var det nog i sexan till nian. HAHA. Det var en sån där stor fet obesvarad förälskelse skulle jag nog säga. Fast å andra sidan hur mycket vet man om kärlek när man är så ung? Jag vet knappt vad det är nu. För vågar man inte lita på någon, eller kan man inte lita på någon så förstör det allting och då blir det en bränd pannkaka av det hela. Jag vet vad jag pratar om. Jag var med om det en gång. Och jag kommer aldrig göra om det igen, får någon som står dig nära dig att må psykiskt dåligt, då ska man gå. Man ska inte vara rädd för att vara ensam, man ska inte välja att må dåligt framför att va ensam. Jag klarar mig ju bra nu. Fast gör jag det egentligen så mycket som jag svamlar.

 

I cant have everything at the same time, so til love come salong I’ll travel the world. För det är ju också en typ av passion jag har. Materiella ting förälskar jag mig i väldigt lätt. Skor, väskor, skor igen. Min bil, absolut min älskade pärla. Men personer är svårare, dem kan ju faktiskt välja att lämna dig. Och det är väl egentligen det som är hela problemet. Rädslan för att bli lämnad, för att inte räcka till.


Hard working woman.

 
Håller på att göra allt inför imorgon, flygplats dagen. Skrivit lite olika brev som ska lämnas under dagen. Äter lite mackor, dricker cola och börjar städa lite. Fick en kaka också, klantig som jag var så skulle jag ta bild med mobilen och tappar den rätt ner på kakan. Oops.
 
Ser kakan konstig ut kan de ju vara för mobilen precis innan legat på den, haha. Mums!
 
För övrigt så skickade jag iväg min ansökan av vinterdestination i onsdagskväll innan jag gick hem från kontoret. Så nu återstår det bara att se vad som händer till vintern. Tvärdrag av alla öppna dörrar och fönster. 

Fredagen 17 Augusti.

Killarna är fortfarande kvar på högstadiet. Ni kommer väl ihåg er första tryckare när ni gick på småskolan, typ på lågstadiet. Jag gör det fortfarande. Stå där med armarna om varandra och sen hade han sina händer på rumpan. När dansen var över sprang man tillbaka till sina tjejkompisar och sa ”såg ni var han hade händerna någonstans?” och det var något nytt, något kul. Sen ville man kanske bara dansa fler tryckare.

 

Now days. Man är ute och dansar på en nattklubb och rätt som det är får man en hand på rumpan. Inte lika charmerande som när man var liten, inte det minsta gulligt i heller. Istället blir man förbannad. För det står inte i min panna ”ta gärna på mig fast vi inte känner varandra”.

 

Så jag undrar ifall killarna fortfarande är kvar i högstadie-stadiet och tror att det är okej att ta någon på rumpan. Det hade kanske varit okej om vi hade dansat, men om vi inte ens gjorde det vem sa att du fick röra mig?

 

Det är lite kränkande faktiskt. Det är inte okej.  Så killar, bjud upp henne först sen kanske ni får röra (;


Torsdagen 16 Augusti

Idag har jag varit ute på havet, haft Island Hopping turen. Värmen kom mer och mer desto längre in på em vi kom. Så idag har det nog varit några varma grader (;

På kvällen gick vi till Lyhnari och hade en liten avskedsmiddag. Det var hur kul som helst. Marikas bror är här och helt plötsligt är samtals ämnena inte så barn vänliga längre, förstår inte varför haha.

Solen sken faktiskt när jag var i Sverige.

- Tro det eller ej. Fast jag fick regn som jag beställt (;

Deadline.

Det börjar krypa sig närmare med att göra ansökan inför vintern, vilka destinationer man vill ha. Har varit inne på en av våra sidor och läst lite om destinationerna för att se om det kan hjälpa mig att bestämma mig. Fast jag har väl ändå det ganska klart. Två val iallafall. 
 
Jag har fjärilar i magen och jag är bara väldigt glad for no reason.

Onsdagen 15 Augusti.

Första dagen tillbaka i Skiathos är avklarad. Jag sov väl bort den mesta delen av dagen då jag gått sömnlös så länge. Ställde klockan på fyra men ögonen vägrade ge med sig, så halv sex gjorde jag ett nytt försök och det gick bättre.

 

Kollade lite film och läste några kapitel ur boken. Hälsade på Johanna, May Bente och Cille. Säsongen börjar gå mot sitt slut och det känns konstigt. Jag kom precis och nu börjar allvaret till att söka vinterdestination och snacket om att åka härifrån. It’s wierd, just för att jag just kom tillbaka.

 

Sen kom Cecilia in i rummet och vi satt och pratade, om vad vi gjort på semestern och tankarna kring vinterdestinationen. Jag tror nog ändå jag har mina tre destinationer valda. Första därför att dit vill jag. De andra två för det väl är en större chans att jag får något av dem ställena.

 

Vi gick ut och åt på Dionyssos, även Maria och hennes vän kom och joinade oss. Trevligt med lite god mat, ett glas vin med sprite till maten och härliga skratt och samtals ämnen. Detta är skillnaden, här har jag nära till allt livet har att erbjuda här vilket gör att det är roligare att ge sig in i det, jämfört med hemma där jag måste åka,köra minst 40 minuter vart jag än ska. Eller nästan i alla fall. Och då blir det helt plötsligt inte lika kul.

 

Hem och avslutade kvällen med att se klart filmen The tall man, som nog faktiskt är en av de bästa filmer jag sett på länge. Spännande och med en twist. Jo jag gillade den väldigt mycket. 


I am back.

Försökte sova lite inatt innan jag började packa min resväska men det gick inge vidare. Blev lite dregel på kudden sen va det liksom förstört. Packade in kräftorna i lite tidningspapper och slängde sen ner all annan mat och lite kläder. Jag kände ju att jag redan hade det mesta kvar i Grekland så jag hade inte så mycket att packa, hade bara lite kläder med som tvättats hemma osv.

 

Vid tre väckte jag pappa, töserna gjorde sig klara för att åka med i bilen. Jag gick upp och sa hejdå till syrran, knacka på hos lillebror och gav han en kram. Han sa bara ”stick!” med en morgontrött röst, fast han menade inte det det vet vi alla (;

 

Kramade om mamma också såklart, dock glömde jag Zindy men jag tror hon klarar sig ändå. Hoppade in i bilen med väskorna och åkte mot Köpenhamn. Såg stjärnfall på vägen dit också, mjau!

 

Väl där checkade jag in mitt bagage, stod sen med pappa och töserna. Kramade pappa och lät några tårar rinna ner på hans tröja. Att jag aldrig lär mig. Dessutom är jag pappas flicka så därför är det ännu svårare att säga hejdå till han. Minisyrran började gråta när jag kramade henne, bara ”va gråter du för, du ska ju stanna hemma med alla?” så skrattade vi. Efter att ha kramat pappa tre gånger var det väl dags att ta rulltrappan upp. Jag gick där uppe och pappa och töserna gick där nere, åt samma håll så vi vinkade på varandra. Det svider lite i hjärtat. Eller sved. För det gör  ju inte det längre.

 

Gick igenom nästa check och sen var jag inne. Köpte en macka och en coca cola för 9 euro. Nej men det är knappt dyrt! Satte mig vid gaten och bara väntade. Ögonen gick i kors och jag satt där och nickade till hela tiden.

 

 

- De va inte ens gott ):

 

Ombordstigning på planet och jag ser den feta texten Thomas Cook och kände att jag var lite otrogen. Fast såklart får man ju ta vilket flyg man vill (;

 

Väl på planet satt vi hur länge som helst innan vi fick lyfta, det blev cp varmt. Sen när vi väl började rulla så sattes luften igång och med ens blev det svinkallt. Alla började springa och ta filtar och kuddar, varför jag inte gjorde det samma vet jag inte. Hade nog lyckats sova på planet ifall jag hade tagit en filt. Och en kudde. Istället satt jag och fick ont i nacken, försökte sova men lyckades inte. Ögonen var extremt tunga hade ju inte lyckats sova något sen jag vaknade dagen innan.

 

När vi väl landade på Skiathos blev jag minsann lite överraskad över landningen. Var inte riktigt beredd. Fast jag vet ju varför det blir en så hastig inbromsning, det är för landningsbanan är så kort. Jaja, efter 10 minuter i planet för de skulle dela ut taxfree påsarna fick vi äntligen gå ut. Värme, sol, hemma. Tog ett tag innan min väska kom och jag hann inbilla mig att den var kvar i Köpenhamn pga för mycket mat i väskan hahahahah. Men den kom.

 

Sa hej till Vingarna när dom arbetade, tog sen en taxi till hamnen. Gick papadiamanti upp med min äckeltungajobbiga väska sen låste jag upp till lägenheten. Tömde väskans innehåll, in med kräftorna i frysfacket och maten i skåpet, kläderna i garderoben och jag själv i sängen.

 

Eftersom jag inte sovit på 24 timmar är det väl på tiden att jag gör det. Det känns lite konstigt att vara tillbaka, jag var ju precis hemma på semester. Men så är det väl för alla, semestern tar slut fort. Tillskillnad från andra får jag kanske inte riktigt ångest över att gå tillbaka till jobbet, jag trivs ju väldigt bra här.

 

Sen var det dags att söka vinterdestination på torsdag. Jag är fortfarande kluven men det löser sig.


Syskonkärlek.

- Jag har vetat det hela tiden men han försöker spela tuff.

Tisdagen 14 Augusti.

Tänka sig att mina 10 dagar hemma redan har passerat. Om 2h ska jag åka till flygplatsen och imorgon börjar jag jobba igen så semestern börjar ta slut nu. Och när jag kommer fram kommer jag ju gå raka vägen in i min lägenhet, lägga kräftorna i frysfacket, där jag dessutom vet att dem inte kommer få plats. Sen kommer jag dra ner den där mörkläggningssaken för fönstret och stendecka.
 
För när jag väl är framme kommer jag ha varit uppe i 24h och va såååå trött. För det är jag redan men va är de för lönt att sova nu? Dessutom har jag precis börjat packa, orka låta kräftorna ligga kvar i frysen fram tills dess att jag måste åka, då kommer jag bara stressa ihjäl. Så jag slog in dem i lite tidningspapper inte för jag tror ett laget kommer hålla dem kalla men I'll give it a try.
 
Jag vill va framme nu, hoppa över hela den här biten med att behöva stå där och säga hejdå till dem. Jag vet att jag älter men som sagt tycker jag det är jobbigt. Ändå envisas jag med att alltid lämna dem, men jag älskar er mest ändå. Och det vet ni (:

I know I can't have everything.

But at some point I really do want someone to choose me for a change.

It's my life.

Jag har absolut ingen ånger i min kropp, vilket jag annars alltid brukar ha när jag vaknar upp så där. Kanske har jag gjort en liten förändring i min personlighet, eller så tänker jag att de var precis vad jag behövde så varför ska jag då behöva känna ånger?. Med tanke på vilken historia som ligger i det förflutna så är jag kanske lite förvånad ändå, men samtidigt when u talk the talk you can walk the walk. Jag har faktiskt ingen aning vad den meningen egentligen betyder men jag kände att jag kunde använda de ändå, haha.
 
 
Going crazy. Tiden rinner ut i sanden och jag är så trött att jag knappt kan sitta upp. Ändå måste jag packa, fast kräftorna ligger i frysen och de vill jag ha i botten av väskan så de känns som jag inte kan göra så mycket :o En timmes säng liggandes sen full fart. Vid 3 går bilen mot CPH och klockan 10 svensk tid är jag framme på Skiathos igen. Home sweet home? (:

Trött!

Varit iväg och handlat med mamma och syrrorna, tog bara och satt utanför umott i en timme och vänta på dem. Hur långt tid tar det att fixa ppiller egentligen seriöst jag dog nästan. Sen fick jag tag i kräftor trots allt, så lite kräftskiva blir det allt när jag kommer till Grekland igen (;
 
Nu e jag dock skit trött, packandet har inte gått nå vidare, tvätten är iallafall någorlunda torr och jag tänkte halv sova lite tills maten är färdig sen ska jag ut och slira med pärlan en sista gång innan jag åker. 
 
Sen är det den jobbiga biten kvar, att säga hejdå ):

Måndagen 13 Augusti.

Då var måndagen här, redan. Måste tvätta och måste packa. Om 24h är jag tillbaka på Skiathos och lär väl slänga mig i sängen och fet decka eftersom någon mer sömn får jag inte. För sova på planet lär jag väl inte kunna. Åker till Cph inatt vilket gör att det inte är lönt att gå och lägga sig för min del, somnar ju så sent ändå. 
 
Om man skulle ta tag i dagen nu då. 

Söndagen 12 Augusti.

Födelsedagsfesten igår var mycket lyckad. Började med att vi gjorde en typ av femkamp där mitt lag dessvärre losade men det var riktigt kul (: Sen drog musiken igång där inne och det blev dans, sång, beer bongande. Efterfestade hos Adam, vaknade vid elva och åkte hem.
 
Varit helt död, sov till fyra sen har jag mått riktigt dåligt. Minisyrran kom med spannen precis i rättan tid för då behövde jag kräkas lite, va är inte en bakfylla utan det? Precis. Knappt fått i mig någon mat idag, nudlarna nu på kvällen va inte vidare goda så jag fick inte ner de heller. Men en liter cola har jag iallafall fått i mig. 
 
Så denna dagen känns ganska tråkig dessvärre. Imorgon blir det packa för på natten går bilen mot CPH sen åker jag tillbaka till Grekland för min semester är slut. Arbete i ca 2 månader sen är säsongen slut och då beger jag väl mig hemåt igen en liten vända. 

Getting ready to party.

 
Har blivit bjuden på 25års fest ikväll så håller på att göra mig redo för den, öppnat en cider i väntan på att Jennie ska komma över. Sen är det väl ganska så snart dags att åka också. Hoppas på en hel trevlig kväll och natt, vilket jag tror det kommer bli också (: 
 
Med musiken strömmandes ur tvns högtalare tar jag nu och snurrar några varv på rummet i väntan på Jennie. Skål and Im out.

Lördagen 11 Augusti.

Dags för lite frukost och ta sig ut i det fina vädret. Sen ska jag spela musik halva dagen så jag blir flumm. VIll även ut med pärlan lite, kul och köra och ösa musik. Det känns ganska nice och sitta där i då. Jag hade velat testa att köra en racerbil på en landnigsbana och bara köra gasen i botten, för jag gillar ju att köra fort. Wroom wroom.
 
Och igår tog ju pappa priset som superhjälte och tror ingen sa emot.
 

Fredagkväll.

Det märks att det är "hemgång" snart då nattens drömmar innehåll transfers och allmänt mycket guide liv. Jo snart så. Tiden har gått fort här hemma och jag har fått väldigt mycket kvalitéts tid med familjen, precis som tanken var. Det var ju därför jag kom hem. För deras skull, för min skull, för vi behövde det. Familjen är viktigast, ibland måste man tänka lite på sig själv också. Måste bara få tid att träffa farmor också innan jag åker. 
 
Har musiken igång och vissa låtar ger mig pirr i magen. Ger mig en stor lust som fyller hela kroppen, känns så stor att jag t.o.m hade velat ut och springa, med musik i öronen såklart. Hade kunnat, men det är för mörkt och jag är mörkrädd, speciellt här där jag bor. Hade ju kunnat springa på en älg, så nej tack.
 
Fick äntligen läst ut boken jag påbörjade innan jag åkte men lämna hemma för det var mammas bok. Den var bra och spännande, precis som de flesta böcker jag läser nu för tiden så är det kriminalare av något slag. Iallafall de som är skrivna på svenska.
 
 Coca cola, lite film och ostbågar får väl roa mig resten av kvällen. Sounds nice.

Gillar iaf mitt leende.

Jag är en sån person som allt för sällan kan säga bra saker om mig själv. Men jag skulle faktiskt kunna säga att mitt leende är en sak jag gillar med mitt utseende. Japp.
 
 
Och helt plötsligt är glasögon och läpstift en del av mig, annars är jag osminkad därför kanske konstiga trötta ögon?
 
 
 
 
 

Mamma är en ängel.

- Kolla vad hon gjort för min skull (:

Fredagen 10 Augusti.

Har tänkt på det, alla väder är bra läs-väder. Är det fint väder kan man va ute i solen och läsa, är det dåligt väder kan man ligga i sängen och läsa. Så läsa funkar alltid.
 
Precis som musik, så har startat den och klädjakt. Dansar lite, och blir full på min coca cola. Kanske inte men kunde blivit. Måste börja packa också, på måndag ska allt va redo så jag kan åka mot Danmark på natten, sen bär det som sagt av till mitt andra hem igen. Semestern sjunger på sista refrängen, ser inte framemot mina hejdån ):

The one.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag tror inte det finns en för alla, jag tror att det finns många för alla. För varför skulle just the one and only bo i närheten av dig? Skulle det bara finnas en för alla är det ju synd för personen som aldrig rest om dens one and only finns på andra sidan jorden. Då blir det ingen love. Därför tror jag att det finns många för alla, det handlar bara om vem man träffar först. 
 
Och eftersom jag fortfarande letar efter den där personen som får mig att må bra, och han inte finns här. Då gör det ingenting att jag reser lite, vem vet, kanske hittar han någon annans? 
 
Jag är rädd för att vara ensam, det verkar så. Varför är man annars rädd att lämna dåliga relationer när man vet att man inte mår bra av dom. Varför är man så rädd för att vara ensam. Det kanske är det här med åldern igen. Kanske är man rädd att lämna något som en gång varit bra för att det varit just bra förut. Men som jag läst förut så har vi många relationer som kommer och går i våra liv, det gör dem inte mindre värda och jag tror man får ut någonting av alla. Det säger inte att en relation är dålig för att den inte håller, kanske man växer ifrån varandra och vill olika saker.
 
Jag vill precis som jag alltid velat ha den där kärleken som inte tycks bita på mig. Och allting kan man faktiskt inte styra över och med denna biten känner jag mig förlamad för hur mycket jag än vill så händer ingenting. Det går inte att ge någon chansen bara för att man så gärna vill träffa någon. Personen måste kännas rätt också. Så spelar inte söthetsgraden någon roll...
 

And they say you cant buy love.

- They lie. Just look at my love <3, and I bought that.

There's a difference.

- Hemma i Sverige.
 
- Hemma i Grekland.

Torsdagen 9 Augusti.

Känns som mina dagar börjar ta slut. Snart är det dags för det jobbigaste jag vet i hela världen. Att säga hejdå. Det är väl tur att jag åker mot flygplatsen mitt i natten och bara behöver gråta mot pappas axel. Ja för hur många gånger jag än kommer att lämna och vara tvungen att säga hejdå så kommer jag aldrig att lära mig. Vissa saker är svåra även efter hundra gånger. 
 
Idag har jag även fått träffa morfar, han var här på ett litet besök förut. Han frågade om jag var hemmasjuk och inte klarade av att vara borta mer. Sen fick han veta att det bara var semester. Jag åker ju "hem" igen natten till tisdag. Tiden går fort när man har roligt, vilket betyder att de månader jag har kvar i Grekland kommer gå fort. För det är så otroligt kul där borta. Jag säger ju det, jag trivs väldigt bra. Med människorna och med jobbet. Saknar bara gillelönen, men man kan ju inte få allt här i livet, de hade varit orättvist (;
 
Tänkte att jag kanske skulle ut och rulla med min pärla idag, har ju saknat den också. 

Godkväll.

Det har varit en mysig kväll. Pappa och töserna åkte iväg och hämtade maten satt vi alla (förutom lillebror som  i princip aldrig sällskapar oss) i tv-rummet och åt samtidigt som vi kollade på filmen Just Wright. Mysigt. Sen kela jag en del med Zindy och kramade om mamma. Sa ju att jag var kelsjuk.
 
Nu roar jag mig med Drawspelet på mobilen samtidigt som jag kollar på supernatural säsong 6.

Min mage vill ha påfyllning.

Och den vet vad som väntar. Efter att männen uppe på taket (inga jultomtar dels för det är sommar och dels för att ja dessvärre finns dem ej) är färdiga med sitt spikande för dagen så blir det matbeställning. Jag ska ju självklart ha min KEBABRULLE!! :D Ännu en mat sak att checka av från min lista i minnet. Ja mat är i princip det enda jag saknat, värmen & solen får jag ju där borta. Vad mer behöver man? (;
 
Tills de är färdiga fortsätter jag läsa lite, så boken kan läsas ut och nästa kan påbörjas (:

Semestern är snart slut.

Det känns så nu eftersom tillbaka biljetten precis bokades, fast jag har några dagar kvar. Det har varit behövligt att komma hem lite till familjen. Så mycket som jag kramat mamma under dessa dagar har jag nog inte gjort på hela året. Sitter där på armstödet till fåtöljen och håller om henne. Jag e lite kelsjuk och här hemma kan jag ju tro att jag är ett barn.
 
Men snart åker jag som sagt tillbaka till Grekland igen, till Skiathos. Till värmen, solen och det otroligt fina. Det är otroligt vackert där borta. Ni har väl själv sett på en del av de bilder som hamnat här.
 
- Platsen som jag kallat för hemma de senaste månaderna. Skiathos town.

Onsdagen 8 Augusti.

Idag är jag bara riktigt trött. Läser för fulla muggar den här boken som jag och min mellansyster har en halvt om halvt tävling om vem som läser ut först. Men eftersom jag har övertaget och hon har dysleksi så är det väl inte riktigt en jämn fight. 
 
Sen roar jag mig lite med tvn. Och Draw spelet på mobilen. Så idag är inte en jätte aktiv dag, för idag är jag lite trött.
 
Sen var det ju något nytt med mig och läpstift fast, kind of like it:
 

Me like Ranch.

- Så det var ganska givet att jag skulle testa dessa. 

Mmmm DONKEN!

 
 
Tryckt i mig en big mac & co idag, och hotwings. Gott var det.
Donken, check. Potatisgratäng & rostbiff, check. Timmermannenspasta, check. 
Nu återstår, kalops, stek och kebabrulle (även om jag smakade av lillebrors kebabrulle i söndags )

Tisdagen 7 Augusti.

Vaknar runt 9 varje dag. Ja det är ju fortfarande skönt att inte sova bort dagen, nu tycker jag bara att syrran kan komma till liv så att vi kan åka och handla. Trio-shopping med mamma och syster!

What's up.

- Jag tror att de som gillar Transformers även skulle gilla denna, på något sätt de filmer jag tänker på.
 
Bytade även om och gick ut och hjälpte till att måla huset, tills dess att färgen tog slut vill säga. Så nu är jag tillbaka i min säng med Battleship igång. Väntar på att plättarna och pannkakorna ska bli färdiga så man kan trycka i sig några. Fast har ifs redan nallat två plättar (; tihi.

What I'm waiting for.

PLÄTTAR!! - magen kommer bli glad.
 
Jag blir aldrig för stor för att slänga mig i mamma & pappas säng. Ligga i mammas armar medans hon läser i sin pocketbok. Jag kommer alltid vara deras kido, just därför kan jag inte bli för gammal (;
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndagen 6 Augusti.

Godmorgon! 
Vaknar väldigt tidigt här hela tiden, även om jag inte somnar förrän väldigt långt in på natten. Det är väl visserligen bra att jag inte sover bort hela dagen. Sov mycket bättre inatt än igår, det märktes ju då jag inte märkte av något jordskalv. Fast jag märkte ju de vi hade i Skiathos för ett bra tag sen, låg i sängen och läste och hela sängen vibrerade. 
 
Tänkte lägga huvudet på kudden igen en stund.

Njuter av semestern.


Ibland behöver man bara prata.

Och skratta. Natha överraskade mig med ett samtal när jag kollade på ett avsnitt av The Killings. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och helt plötsligt hade det gått nästan två timmar. Det var så otroligt härligt, vad jag saknat henne. Och som våra liv har förändrats mycket sen för ett år sedan när vi åkte till Gran Canaria, we didnt see it coming (: Allt på ett bra vis. 
 
Nu kryper jag ner i sängen och fortsätter min semester. 

What I've been up to since y-day.


Söndag 5 Augusti.

Idag är det första riktiga söndagen på länge. Vet ni vad det betyder. Att jag tänker fira söndag som den ska vara, med att göra så lite som möjligt. Vill också tillägga att jag fryser inte, vilket jag är aningen paff över.
 
Sovit ganska dåligt då jag vaknat och drömt om jobbet massor. Men det var otroligt skönt med 5 kuddar i sängen och ett riktigt täcke :o
 
Igår blev jag lite överraskad med de här, mamma är så söt och började köpa in och skulle lämna det när dem kom på besök hos mig. Fast at the moment blev det tvärt om. Jag håller tummarna dock på besök senare i säsongen (:
 
 
Sen har jag kramat min lilla hårboll också. Hon nosade på mig sen började hon pipa och slicka mig i hela huvudet. Hon e för söt!

Surprise liksom!

 
- I love the feeling. It's priceless!

Lördagen 4 Augusti.

Vilka glada och överraskade miner det varit idag. Haha. Kul att se livet från andra sidan dessutom. Nu ska jag pusta ut i min säng lite, läsa lite i skvallerblaskorna osv. Väntar på ett känt ansikte sen är dagen fulländad. Jodå. Livet är väldigt bra, jag har egentligen ingenting att klaga på. Jag trivs bra med det liv jag valt, reseledare passar mig perfekt. Jag behöver inte ha bråttom med allt annat för jag lever livet först. Då har jag inget att ångra senare.
 
Svammel. Mer ord kommer senare. Peace out!

Nu blir det BIO!

Äntligen är det Amazing Spiderman, jag som väntat sen första gången jag satt i biosalongen och såg trailern. Välkomstmaterialet är äntligen färdigt för dagen och det blir springa till bion för filmen börjar ju klockan 9 eller något och ska möta Maria där kvart, tio i vilket är om några minuter. Run bitch run!!

Igår gick jag på beautyspa.

 

What's going on?

Internet är ett bra ting för att hålla kontakt med vänner och folk man inte träffar och ser så ofta. Perfekt när man liksom sitter på en helt annan plats i världen. Men när stora händelser outtas på facebook först, då börjar jag undra vad som hänt med vänskapen. Det är skillnad på surprise och surprise liksom.

Fredagen 3 Augusti.

Det är underligt hur allting kan förändras på bara sekunder. När jag satt i köket och fullföljde mitt köp på flygbiljett till Thailand. Att ta steget ut i världen, långt långt borta alldeles ensam. Jag tror på mig själv, annars hade jag nog aldrig vågat. Jag visste att det skulle gå bra. Jag litade på min sociala kompetens och min lätthet till nya människor. Jag fann nya människor som jag känner att jag vill träffa igen, extra päronen.

 

När jag var där nere trodde jag välaldrig att mitt liv skulle ta en sådan total vändning. Jag trodde väl att jag i april månad skulle återgå till kakplockandet. Dag ut och dag in på Gille, bli en äkta GBF!!! Fast vad jag inte visste var att det fanns någon annan, just då på andra sidan världen, som ville ge mig en chans. För andra dagen i Thailand fick jag mail ifrån Apollo. De ville att jag skulle komma på intervju i Stockholm. Woop woop!

 

Sen kom nästa mail, då hade jag ett annat jobberbjudande också de med intervju i Stockholm så redan innan jag hade kommit tillbaka till Sverige hade jag förberett mig för nya resor. Ta mig dit det behövs för att släppa taget om det gamla.

 

Jag åkte upp, sen åkte jag ner. Sen åkte jag upp och stanna en natt och åkte hem igen. Blev kallad på en andra intervju för Apollo så det blev en tredje resa upp till huvudstaden för att vara där på en tre-dagars kurs. När jag åkte upp hade jag inte vågat ge mig själv tanken att jag kan åka efter helgen.

 

Väl där uppe så började tankarna. Efter de tre dagarna var det bestämt. 2 veckor senare skulle jag åka flyg upp till Stockholm för att sen åka vidare till Skiathos. Vem kunde ana detta? Kanske jag själv, för det var ju det jag sa redan innan året börjat. 2012 BLIR MITT ÅR! Och det kan jag ju säga att det är. Det känns bara så himla rätt!


Movie from the crayfishparty!

 
Helan går (Hell and gore får the english peeps). Andy try to do the swedish snapsvisa.

Onsdagen 1 Augusti.

Tänka sig att vi redan är inne i Augusti månad :o
 
Igårkväll efter jobbet gick vi på bio, kollade på Rock of Ages. Trodde kanske inte att de skulle vara en musikal men måste säga att musiken som var med gjorde att jag gilla det. Rock musik är ju ganska bra (; Dessutom var ju Tom Cruise snyggare jag kom ihåg att han var (; 
 
Idag sov jag till elva sen har jag ändå varit kvar i sängen, läst några sidor ur Midvinterblod, sett ett avsnitt NCIS sen behövde jag gå till kontoret. Gör en betalning, woop woop. Sen var jag på tvätteriet och lämnade kläder också. Nu ska jag väl snart gå hem igen. Städa lite, diska lite, sen ta det lugnt. 
 
Imorgon är det Island Hopping på schemat. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0