Måndagen 30 Juni.

Yes!! Jag är så jäkla awesome. Jag avslutade denna månaden på topp. Hade två ifrån och jag fick minsann in två också. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, för jag tycker jag gjort en sådan förändring av mig själv på jobb sedan jag bytte kontor till Sundsvall. Jo men jag trivs bra! (:
 
Och nu är det freaking semester i fyra veckor. Tiden kommer gå alldeles för fort, men jag ska spendera en del av semestern med familjen. Man måste ju passa på medan man kan och nu kan jag. Så en vecka nere i Skåne och bara mysa på det ska jag göra. Ser jag framemot massor ! (: JA och solen och värmen också, för den måste ju va där nere när den inte är här uppe (; hö hö.. 
 
Ja nej annars har jag inte så mycket mer att säga. 

Söndagen 29 Juni.

Avslutade inte arbetsveckan på topp direkt, två dagar med extrem huvudvärk gjorde att jag inte riktigt fokuserade lika bra som jag kanske annars gör. Nåväl, det gick okej ändå. Jag har den stora pressen på måndag dock. Två ifrån hundra procent. Snälla låt mig inte snubbla på mållinjen.
 
Och efter det då, ja då tar jag semester. Sen på torsdag får jag ju lite besök ifrån Skåne i några dagar, sen på måndag tågar jag och lillasyster ner till Skåne där jag tänkte spendera några dagar med familjen innan jag åker upp igen. När jag kommer hem så är förhoppningsvis vår besökare från Danmark fortfarande kvar. Så jo det känns ju som den här semestern är fullsmockad och tiden kommer gå så otroligt fort. Jag hoppas också för allt i världen att solen kommer vara framme och jag får möjligheten att sola och bli lite brun. Färgen från livet i utlandet har ju försvunnit och jag känner mig otroligt blek haha. 
 
Den här helgen har enbart varit i lugnt tempo, dels för min huvudvärk tyvärr hållt mig sällskap halva helgen också. Nu är den nog tack och lov hos någon annan och spökar istället. Ska nog försöka ta mig tid att besöka synoptik på semestern också. Få ett svar på om glasögon är något jag behöver. Om inget annat så kanske ett par att ha framför datorskärmen nu när man jobbar framför en dator ..

Torsdagen 26 Juni.

Du ska inte vara rädd för att gå fel väg. Tänk på att fel väg kan leda dig till en väg du inte visste fanns som visade sig vara den rätta vägen.
 
Jag tänker ju om och om tillbaka på att allting började redan med att mitt gymnasieval har fått mig hit där jag är idag. Jag ville inte gå den linjen och försökte byta till Barn och Fritid istället, speciellt då alla vänner hamnade där. Fick inte. Kund inte. Gick kvar. Fick möjligheten att jobba en månad i Cypern och det är väl egentligen på den vägen som allting gått. (Fast bartenderskolan kom för jag gick hotell&restaurang och hade en klasskompis som också ville gå det). Sen var det Cypern som ledde till Bartenderjobb som ledde till att jag stod på mina ben själv långt från vänner och familj. Detta ledde till att jag vågade Backpacka själv i Thailand som ledde till att jag tog jobb på Apollo som reseledare som ledde till att jag träffade Joakim. Så i slutändan kan man väl vara tacksam mot att jag inte fick byta linje där 2004 när jag egentligen inte ville gå kvar på hotell&restaurang. Ibland är det kanske bra att inte få sin vilja fram alltid. Det kan leda till någonting bra ändå. 
 
 

Onsdagen 25 Juni.

Månaden börjar närma sig sitt slut och jag hoppas verkligen jag lyckas hålla mitt månadsmål. Än så länge ser det ljust ut, hoppas bara inte det dalar ner för mycket. Har ju bara tre arbetsdagar kvar, skulle vara tråkigt att snubbla på mållinjen liksom.  
 
Förra sommaren när Joakim var nere i Skåne för första gången, det gick ju bra (:
 

Tisdagen 24 Juni.

En vecka kvar till semestern börjar för min del. 
 
Just nu när man jobbar eftermiddag så känns det som man inte gör något annat än jobbar. Det är ju inte så att man går upp sjutton timmar innan man börjar jobba för att hinna saker på förmiddagen. Nej jag tar sovmorgon till typ det är dags att åka typ. Sen kommer man hem, gör lite mat , slö tittar lite på TV sen är det dags att sova. 
 
Jag längtar ganska mycket efter min semester kan man ju säga. Jag får besök av syster och lillbror med flickvän. Sen åkte jag ner och hälsar på familjen en stund nere i Skåne. Kanske även att man får lite möjlighet att sola för här uppe har det inte riktigt blivit någon värme än. Sen när jag är tillbaka igen så hoppas jag sommaren kommit igång här också :D  Sen efter alla mina drömmar och min shoppingcraving SKA det bli ett Ullared besök också så om jag kommer åka dit själv (;

Söndagen 22 Juni.

Midsommar helgen börjar glida mot sitt slut nu. Det har varit en bra helg, dock tycker jag vädret kunde varit lite bättre. 
 
I fredags jobbade jag till halv sex sen åkte jag raka vägen hem och fixade till mig i racer fart innan jag åkte ut till Oxviken och firade midsommar med Joakims släkt. Kom lagom till maten så började äta, under kvällens gång blev det en del snack, lite sing-along, beerpong, skratt och tårta. Vid tolv tider så åkte jag hem då jag var helt slut efter min arbetsvecka. 
 
Igår åkte vi till Oxviken nästan direkt efter att vi gått upp. Åkte och hämtade Joakims bil och snackade lite. Sen blev det hämta hem en pizza på vägen hem som vi senare delade framför något tv-program. Sen la vi oss och powernapade innan vi skulle vidare på en examenfest hos Joakims kusin. Åt god mat, tittade på fotboll, snackade lite om gårdagen och hade trevligt. Sen åkte vi ut till Holmöbrygga en stund och jag agerade chaffis medan Joakim drack lite med sina kompisar. Blev lite kallt men någon timme hann vi med där innan det stängde. Körde sedan hem och åt lite mat och små snackade innan vi somnade.
 
Nu har jag vaknat lite tidigare än Joakim. Trodde dock eftersom jag inte ställt larm och att vi somnade fyra i morse att klockan skulle vara sen eftermiddag nu. Tack och lov inte. Ingenting speciellt planerat idag så jag antar vi kör en lugn dag idag. Vila upp sig så man är redo för sin sista vecka på jobbet innan man går på semester. Okej jag har sista måndagen i juni också innan min semester är här. Sen första helgen på semestern kommer lillebror, lillasyster och Hillevi upp ett par dagar och det ser jag verkligen framemot. Sen blir det en liten tripp ner till Skåne för min del också. Då måste jag efter alla mina drömmar åka till Ullared, jag har extrem craving efter det. Vet egentligen inte varför. Tycker det är kul att gå runt där även om jag inte skulle handla speciellt mycket.

Onsdagen 18 Juni.

Vi är inge bra på det här med hungriga magar. Blir lätt sura miner för ingenting. Tur det finns mat då för då går liksom allting över. Det är precis som snickers reklamen "You're not you when you're hungry!". Lovar dem har baserat den reklamen på mitt liv hahah.. 
 
 
Så dagen har inneburit jobb, en tur på Maxi, mat&soffhäng, kladdkakemuffinsbak och nu är det snart dags att krypa under täcket. En lång dag imorgon då jag börjar tidigt, lång lunch och sen stängingspasset. Sen lite mer jobb på fredag och direkt därifrån ska jag på midsommarfest, får göra mig klar på min sista paus för dagen då jag inte riktigt hinner köra hem och fixa mig. Är ju redan sen som det är . Kommer förhoppningsvis lagom till maten, för hungrig lär jag absolut vara (;
 
Godnatt!

Måndagen 16 Juni.

Gårdagen blev väldigt lugn. Skulle väl egentligen gått ut och njutit av solen, men vinden var så kall så jag höll mig inomhus i princip hela dagen. Om man bortser från rundan till stan med saker till min glömske man eller rundan till ICA för att handla lunch och middag. Blev lite serier på soffan och jag börjar närma mig slutet på andra Mr Grey boken.
 
Arbetsdagen passerade förbi ganska fort tycker jag. Gjorde dessutom så bra ifrån mig i början av dagen att det liksom gjorde hela min dag. Sen delade vi en hel del skratt också imellan åt. Jo stämningen i mitt nya team är underbart. Och hela jag känns som en ny person på jobbet. Det går faktiskt bra nu måste jag säga. 
 
Kom sen hem och det blev väl lite mys på soffan, sen kom Joakim hem och det blev lite mat och veckans avsnitt av Game of Thrones. Jag tyckte nog faktiskt serien var bättre i tidigare säsonger. Fast en scen i detta säsongsavslut var faktiskt bra och jag tror det för mig räddade hela avsnittet. Mer än så säger jag inte..
 
Fått undan tvätten sedan igår och har varit i tvättstugan och slängt in sista tvätten i maskinerna. Det är nackdelen med bara ett tvättstreck, det får liksom inte plats så mycket när man ska hänga upp så de blir inte mer än två maskiner åt gången. Dock skönt när man blir av med det, så nu dröjer det några dagar innan det är dags att tvätta igen (;
 
Midsommar på fredag och det är lite synd att jag ska jobba hela eftermiddagen. Jag fick ju veta för ett år sedan ungefär att jag hade ett år på mig att förbereda mig inför midsommar, och när det väl kommer så missar jag halva dagen för jobb. Fast ja det är ju lite extra pengar att jobba så jag får le och ta emot mina samtal sen åker jag och joinar hela stora gänget i stugorna och firar midsommar med dem. Ska bli kul (:

Lördagen 14 Juni.

Igår efter jobbet så blev det en liten spontan utekväll. Följde med Therese till stan och förfestade och hade trevligt sen drog vi ner till stan och hyggade oss på en bar. Vi avslutade natten med att gå till Donken och köpa mat. Nattamat när det är som bäst alltså! haha.
 
Kom hem och pussade lite på min man som låg och sov eftersom han skulle upp och jobba. När larmet ringde imorse var jag lika vaken som han var. Så istället för att sova vidare i sängen gick jag och la mig i soffan och har kört seriemaraton typ hela dagen. Fixade med disken och skapade sedan ny disk eftersom magen ville ha någon typ av mat.
 
Ja jag har ju helt missat att njuta av det fina vädret. Fast när jag var ute förut så var det inte så varmt. Ska dock ge det en liten chans nu. Ta min bok och sätta mig i min fina solstol (:

Torsdagen 12 Juni.

Inatt ska jag sova ensam för första gången på flera månader. Lägenheten har aldrig känts mer tom, även fast jag liksom haft kvällar själv förut. Jag känner mig typ som den ensamaste människan på jorden just nu. Så det är tur jag är en serienörd så jag har något att roa mig med. Sen återstår det ju att se om man sover bättre inatt eller om man blir helt sömnlös. Menar nu har jag ju hela stora sängen för mig själv. 
 
Återigen kommer den där nykär känslan krypandes upp längst ryggraden på mig. Den där saknaden. Jag antar att det är ett bra tecken. Och jag har ju hört att vara ifrån varandra är bra. Så man får bygga upp längtan efter varandra lite. Sen kommer han ju visserligen tillbaka imorgon så det är ju egentligen bara ikväll jag är själv. Så jag överlever ju. Hoppas jag (;
 
En dusch sen ska jag mysa ner mig i sängen. Förhoppningsvis kanske man somnar tidigt för en gångsskull. Sista arbetspasset för veckan imorgon sen tar jag helg vilket jag ser framemot, lite sovmorgon, oh ja!  
 
Ja och sen gjorde jag hemmagjord potatismos och ugnsstekt falukorv till middag idag för första gången. Blev hur bra som helst, och lilla jag blev alldeles för mätt som vanligt.
 

Onsdagen 11 Juni.

Känner mig ganska grym faktiskt. Igår var första gången jag fickparkerade sedan jag övningskörde på körskolan (vilket är över fem år sedan) och jag klarade det galant. Likadant idag. Jag måste säga att det är Therese's förtjänst för när vi samåkte för några veckor sedan fickparkerade ju hon och då kom jag ju ihåg hur det var man gjorde det smidigast och nu går det hur bra som helst. JA så länge man hittar en parkeringsplats vill säga. 
 
Dagen på jobbet rullade på ganska bra. Klarade över mitt dagsmål vilket kändes ännu bättre. Sen tog jag då bilen och körde hem. Gillar dock inte att sluta där runt fem snåret för det är ju verkligen så att hela Sundsvall ska lämna staden samtidigt. Köer ut till motorvägen. Tar ju evigheter att komma hem. Nåväl. Några dagar kvar innan jag går på eftermiddagspassen igen och då tar det väl längre tid in i stan istället hahah..
 
Jaja men nu är det dags för lite mat och lite serier medans min man är och tränar. 

Nu är jag slut som artist!

Efter en lång dag på jobbet, en timme i solen och lite kvällsfika framför Lyxfällan och Family guy är jag nu redo för att krypa ner i sängen och inta drömmarnas land. Förhoppningsvis lyckas jag få lite bättre sömn inatt..
 
Yum, svenska jordubbar med grädde och lite socker! (:

Tisdagen 10 Juni.

Efter en dag på jobbet var det skönt att komma hem och ta ut solstolen och sätta sig i solen en timme. Nu man känner av sommaren lite, snön i skidbacken är ju i princip borta nu också hehe. Blev lite för bra där i slutet och jag höll på att somna i min solstol så jag kände att det var lika bra att gå in och fixa lite käk. Ska avrunda kvällen på soffan med lite jordgubbar och grädde, amazing! (:

Serienördens number one.

Alltså folk som träffat mig tror jag på ett eller annat sätt fått veta att jag är en extrem serienörd. Jag har det som kvällshobby om inget annat. Varför? För jag tyckte det kom ut så få bra filmer att somna till så jag började leta upp serier istället. Alltid skönt att få ner tempot efter en lång dag nere i sängen med Tvn igång bredvid sig. (Ja sen har jag ingenting emot att köra seriemaraton på dagarna heller, hehe).
 
Så har ju då en lista på runt tjugo-trettio serier som jag ser på NU och då menar jag ändå att jag redan sett klart på flera serier som inte längre går. Men av alla serier som jag någonsin har sett så tror jag faktiskt Grey's Anatomy är den serie som får plats nummer ett på min topplista. Varför? För den har dragit med mig så otroligt mycket, jag har knappt sett ett endaste avsnitt utan att böla itu. Man sitter liksom och håller tummarna för att vissa personer ska bli tillsammans, att vissa människor ska överleva och vissa människor ska få sina drömmar uppfyllda. Den berör liksom in i hjärtat tycker jag. Så på senare dagar har jag börjat fundera på om jag inte ska se om serien från början, för det finns ju vissa karaktärer man saknar...
 
 

Måndagen 9 Juni.

Imorse när jag vaknade var jag ganska pigg och det var väl för jag nog aldrig riktigt kommit in i den djupa sömnen under natten. Känns som jag sovit otroligt lätt och i princip varit vaken hela natten. Sjukt. 
 
När man åkte till jobbet imorse var det varmt i luften och jag trodde det skulle bli en otroligt varm och solig dag. Ack så fel man hade, tittade ut genom fönstret och stundvis bara öste regnet ner. Och åskade gjorde det också. Så jag hade det bra bakom min datorskärm på jobbet.
 
Kom hem och såg på veckans avsnitt av Game of thrones med sambon. Kan säga att detta nog var det dåligaste avsnittet jag sett än så länge. Är ju så van vid att man slängs från område till område, men idag var det i princip samma "scen" hela timmen. Vilket var lite synd, speciellt då man ville se fortsättningen på förra veckans avslut!

2013-06-07.

Även om det har gått ett år sedan cancern tog dig ifrån oss så har jag inte riktigt förstått att jag inte kommer träffa dig igen. Krama om dig. Höra ditt skratt. Se likheten till pappa varje gång man ser dig. Vi saknar dig varje dag och du finns med i våra tankar, lika så gör din familj, vår familj. 
 
Jag kan fortfarande se en liten film i mitt huvud från er bröllopsdag när du fått en nylonstrumpa som du tog runt huvudet. Alla vi yngre tyckte det var skit kul. Du har gett så otroligt mycket glädje genom åren och det är det vi har kvar, minnena som du gett oss alla. 
 
Vila i Frid älskade farbror!  ♥

Söndagen 8 Juni.

Då har ännu en lång helg passerat, och alldeles för fort som vanligt. I torsdagskväll var jag ju ute en sväng med Emma. I fredags tog vi det bara chill här hemma. Igår var vi på examenfest för Joakims två systrar som varit flitiga nog att läsa vidare. Och idag har vi åter haft en chill dag. Jag har snart sett klart första säsongen av Orphan black, japp den är spännande och bra fortfarande så se den!! (:
 
 
Och om ungefär en månad, lite mindre kanske, så får jag besök ifrån Skåne! :D

Orphan Black.

Jag har börjat se en ny serie idag. Bara hunnit se första avsnittet, men jag är redan hooked. Så jag tänkte mest bara tipsa om den till er. Första avsnittet handlar om den här kvinnan som ser en dubbelgångare ta livet av sig. Hon väljer att ta den här okända kvinnans identitet och efter det kommer all action. 
 

Fredagen 6 Juni.

Kvällen igår spenderades i stan. Jag åkte bussen in för att umgås lite med Emma och det vart ju hur trevligt som helst och sitta och snacka massa skit. Tiden gick dock för fort tyckte jag. Joakim slutade jobba och kom och joinade till Innergården stängde och vi gick därifrån.
 
När jag kom hem så blev det absolut inte att jag började tvätta. Istället la jag mig i sängen dirr. Tittade lite serier sen somnade jag gott. Sovit ganska bra hela natten och vaknade ganska tidigt imorse. Tog dock och snoozade en stund efter jag spelat upp min energi och mina liv på mina mobilspel. 
 
Idag har varit en riktig slappe dag. Det har mest blivit film och serier i sängen. Pussats med sambon har också hunnits med och sen gick vi en sväng till ICA och tillbaka. Nu är filmen slut och det har blivit dags för mig att göra middag. 
 
Sen ska jag väl börja titta över vad jag ska ha för kläder på mig imorgon. Vi ska ju på examenfest (:

Torsdagen 5 Juni.

Då var denna arbetsvecka över. Även om jag inte är en morgonmänniska och mest känt mig trött denna vecka är det ganska skönt med dagveckan ändå. Nu ska jag snart ta bilen och köra till Timrå och ta bussen in till stan för att träffa Emma en sväng. Sen kommer jag väl hem lagom till det är tvätttid, får se om jag orkar eller bokar ny tid haha :D

Onsdagen 4 Juni.

När jag vaknade imorse och kunde röra mig utan några som helst problem (förutom att jag var trött då) så trodde jag att träningen igår inte hade gett någonting. Tänkte att allt jag gjort igår gjorts fel och därför inte varit någon träning. Ju längre in på dagen vi kommer desto stelar känner jag mig, så jo nog gjorde jag rätt igår ändå för träningsvärken är nog på plats imorgon när jag vaknar. Tjohooo!
 
Sen kan jag glädja mig att det bara är en tidig morgon till sen lite helg och det ser jag framemot. Min sovmorgon är otroligt värdefull haha..

Tisdagen 3 Juni.

Jag är så jäkla trött!! Tidig vecka, dålig sömn, jobb och sen var jag med killarna på gymmet idag också. Nu ska jag krama kudden och sova innan det är dags för jobb och träningsvärk (;

Måndagen 2 Juni.

Idag går en extra tanke ut till himelns alla fina änglar. Om vi tror på sånt. Jag skänker iallafall en extra tanke till alla fina som jag mist och som jag saknar. För ett år sedan fick vi ta det svåra och osjälviska beslutet att avliva vår hund. Detta därför att hon började bli för gammal. Fast in i det sista hade hon ändå en massa bus och lek i sig och i alla dagar kommer hon alltid vara en bättre dribblare än Zlatan (;
 
Forever in my heart ♥  Zindy, Znidas, Zniiid, ja ett kärt barn har många namn...

Söndagen 1 Juni.

Min träningsvärk gjorde sig påmind även idag. Vi hade blivit hem bjudna på middag hos Joakims föräldrar och där blev det en hel del skratt utdelade. Och skratt brukar sätta sig i magen och där hade jag visst också lite träningsvärk. Mycket trevlig kväll! 
 
Annars har denna dagen inte bjudit på så mycket action. Rensat ut lite kläder ur garderoben och vikt in och lagt det andra snyggt. Jag gjorde ju sådan röra när jag letade efter sportbhn i fredags i all stress så jag bara slängde in allting igen. Vilket ju var positivt när man sen då gjorde en rensning av kläder. Nu finns det ju plats för mer nya kläder (; mohaha..
 
Nu blir det sängen för min del, ska försöka få med mig min man också då båda börjar jobba tidigt imorgon. Visserligen får Joakim en timmes längre sovmorgon men ändå. Så tidig arbetsvecka väntar och till helgen ska vi på examenfest och det ser jag framemot (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0