Lördagen 30 Januari.

Kvällen har jag spenderat hemma hos bästa Emma, blivit lite vin och massa skratt som vanligt. Haft en jätte trevlig kväll, nu är jag hemma igen och de blir nog lite tv innan jag slocknar. 
 
 

Fredagen 29 Januari.

Det bästa med denna dagen förutom att det leder till helg är att jag vann första omgången av vinlotteriet på jobbet. Fick därför med mig fem flaskor vin hem. Jag som aldrig vinner någonting. Speciellt bra då jag har ett vinställ som jag vill fylla. Love it. Dessutom snart födelsedagsfest, då år det alltid bra att ha något att bjuda på (:
 

Onsdagen 27 Januari.

Denna dagen kan beskrivas med ett ord, men det är negativt så jag tror jag struntar i det hehe. Är iallafall hemma nu och de blir snart lite mat framför tvn. 
 
Annars kan jag säga att mitt liv är pretty weird right now. Jag kan inte förklara men jag fattar ingenting. Men det verkar ju som jag skulle gilla läget och go with the flow. Så jag gör det. Sen skrattar jag lite också. 
 
Godkväll. 

Tisdagen 26 Januari.

Det känns som vintern är påväg bort idag. Man hör snön smälta och droppa ner från taken. Men snart kommer väl kylan igen och då blir det rena isbanan. 
 
Innan jag lämnade lägenheten imorse. 

Måndagen 25 Januari.

Someone gonna be miserable sometime, just accept it. -  Dr House.
 
Orden är inte passande i mitt liv just i denna minut, men jag tycker ändå det är bra att ta till sig. Livet går upp och ner, skulle vi alltid må bra så skulle vi inte uppskatta de på samma sätt.
 
Måndagen är avklarad och det är splitt imorgon,  så det innebär en lång dag med öppning och stängning på jobbet. Kvälls vecka igen så det innebär jobb, jobb och jobb. Tur jag har roliga kollegor, innebär ju att jag gillar att vara på jobbet. 
 

Lördagen 23 Januari.

Sovmorgon var riktigt skönt. Blev något avsnitt av andra säsongen av Bron tillsammans med frukosten.
 
Efter det har jag fått upp en hylla i vardagsrummet, dammsugit alla golv och även soffan och alla kuddar. Diskat och pysslat lite smått med lägenheten.  
 
Huvudvärken börjar smyga sig på och kvällen förblir på soffan. Andra säsongen av Bron är snart slut. Riktigt bra serie de där. Rekommenderar den till alla som inte sett den förut. 

Fredagen 22 Januari.

Det bästa morgnarna måste ju vara när man vaknar av sig själv innan larmet och därmed är pigg när man ska upp. Kan säga att de är väldigt sällsynta dagar för mig, men dom är bäst! 
 
I helgen ska jag fixa med lägenheten, fixa upp en hylla. Kanske hyra en bil och köra till Jysk och köpa en byrå. Kanske borde ringa först och kolla så den finns. 
 
Känns otroligt skönt med fredag och ledig helg.. 

Torsdagen 21 Januari.

Jaha gick upp imorse och tog bussen till jobbet, sökt ATF och fick gå hem tre timmar tidigare. Så tog bussen hem och hann med en snabb visit sen tog jag bussen  tillbaka till stan igen. 
 
Mötte Emma och vi gick runt och tittade lite i butikerna, fick med mig två ljusstakar hem. Fina. Sen gick vi till Innergården och åt god mat & drack lite god dricka och hade väldigt trevligt. 
 
Sen blev det en sista bussresa för idag. Tog en varm dusch och nu sitter jag helt slut i soffan. Åt för mycket god mat. Haha. 
 
Nu blir det soffan en stund innan jag ska gå och lägga mig. Trevlig kväll! 

Onsdagen 20 Januari.

Denna månad har jag investerat i att fylla upp min vinställning. Några nya flaskor iallafall. Typ de sex översta flaskorna. Hehe. 
 
 
Annars har jag jobbat. Fått massage på jobbet också. Och nu hade jag tänkt äta lite mat och titta på tv. 

Tisdagen 19 Januari.

Det sägs att hoppet är det sista som överger en person. Om hoppet är det enda man har så är det inte konstigt att man håller fast även om allt annat säger släpp. För om hoppet är det sista som lämnar en, vad har man då kvar när det försvinner. 

Måndagen 18 Januari.

Min lediga fredag innebar ett besök till Birsta City. Jag ville inom Ikea för att kolla efter hyllor till lägenheten samt en bordslampa att ha  sovrummet. Sen skulle jag även inom Systembolaget för att köpa vin till lördagens festligheter.
 
På kvällen fick jag besök och det blev lite tv tittande och sen begav vi oss ut på en promenad. Kan ju erkänna att jag fick tvinga mig till det för jag var så jäkla trött. När vi väl kommit ut fick jag ont i fötterna typ direkt för jag hade nya skor på mig och efter halva rundan hade jag hunnit få skoskav på båda hälarna. MMMMM.. Men efter att ha gått ett bra tag så tyckte jag de var lite skönt och inte alls påfrestande om man bortser från fötterna som gjort ont hela vägen runt typ. Ska försöka mig ut fler gånger, är ganska skönt ändå när man väl börjat även om de är ett helvete för mig att ta mig från soffans sköna hörna..
 
Dagen efter var jag på jobbet och jag hade inte sovit många timmar alls så jag var helt slut. Och under hela dagen kände jag mig hel konstig. Varm,kall, huvudvärk och illamående. Mat hjälpte inte, energidryck hjälpte inte och inte heller vatten. Så kvällens plan med vin och trevligt sällskap blev avblåst. Hamnade på soffan och efter en kort stund lyckades jag somna. Efter det mådde jag faktiskt lite bättre.
 
Dagen efter hade jag tänkt att jag skulle fixa lite i lägenheten eftersom jag var ledig. Dock blev det inte alls som tänkt då heller. Tydligen var soffan för skön och de blev inte mycket mer än så. Dessutom hade jag fortfarande skoskav så de blev inte någon promenad eller något.
 
Idag har jag varit uppe tidigt för vi har förmiddagspass denna veckan, trots att jag inte är en morgonmänniska erkänner jag att de uppskattas av den enkla anledning att man faktiskt kan göra något mer än bara sova och jobba. Ska försöka ta mig ut och gå någon runda så fort mina skoskav lagt sig, var till och med på apoteket och köpte salva och plåster så förhoppningsvis är de snart över.
 
Snön faller fortfarande här uppe och spåren i snön döljs återigen av ny snö. 

Lördagen 16 Januari.

Kvällens planer blev inte riktigt som planerat eftersom jag känt mig konstig hela dagen på jobbet. En powernap på soffan gjorde mig lite bättre. 
 
Hade tänkt gå en lång promenad imorgon,  men eftersom jag igår blev med dragen på promenad har jag enorma skoskav haha. Knappt att jag får på mig skorna, men ja det känns bra efteråt även om det var kallt. 
 
Är ledig imorgon så lite fix i lägenheten. 

Torsdagen 14 Januari.

Haft stängning hela veckan så det har inte blivit mkt mer än jobba och spela tv-spel. Imorgon är jag ledig så de ska bli små skönt efter sex arbetsdagar i rad. 
 
Nu har jag faktiskt sett pilot avsnittet av Arkiv X, de ska ju komma nya avsnitt så var tvungen att se från början hehe. 

Tisdagen 12 Januari.

Mitt liv är så fruktansvärt händelselöst och tråkigt. Jag går upp, går till jobbet, äter, kommer hem och sover sen går det runt så varje dag. Jävligt roligt. Vad hände egentligen. Jag tyckte jag var en rolig människa,  med ett roligt liv. Sen blev man vuxen och har inte råd att ta ledigt från jobbet för att åka utomlands. För ja jag skulle tycka livet var så jäkla mkt roligare om jag iaf en gång om året kunde göra en resa att ta med i minnet. 
 
Detta året ska jag åka så om jag åker själv igen. Jag behöver en vecka i värmen. Fy fan va skönt de skulle varit. 

Måndagen 11 Januari.

Haft en lång dag på jobbet idag. Hade öppning och jobbade tre timmar innan jag hade splitt på några timmar. Gick inom butikerna innan jag tog bussen hem för jag hade tänkt köpa en fönsterlampa till mitt sovrum, hittade dock inget jag gillade så kom bara därifrån med förlängningssladd. Nu ska jag bara fixa sådana spik som kan sätta kabeln längst listen så man får lite ordning, hatar mitt kabelbo vid TVn, fast ser lite bättre ut nu än innan...
 
Hann även inom systembolget där jag köpte några nya öl. Kom även hem med en flaska att lägga i vinstället, köpte den enbart för jag tyckte flaskan var söt.
 
 
 
Nu hemkommen efter några timmar till på jobbet och kvällens planer gick inte riktigt som jag ville så istället ska jag roa mig med lite kvällsmat, TV-spel och sen ska jag väl sova några timmar också innan det är dags för arbete igen. 

Godnatt.

Jag blir så glad när jag tittar ut mitt i natten och all snö gör så det är ljust ute. Och enligt en vän ska det tydligen snöa i en vecka, kanske mer än grannarnas bilar som måste skottas fram då hehe. 
 
Det är ganska mysigt faktiskt. Nej dags att sova kanske, lång dag imorgon med både öppning och stängning. Godnatt.. 
 

Söndagen 10 Januari.

Utanför är det -17, inne på kontoret sitter jag och fryser. Dricker en kaffe i hopp om att få värme och energi. Såklart för mycket socker i, annars går de inte att dricka hehe. 
 
Några timmar kvar, läs sex timmar, innan jag får gå hem. Blir väl tv-spel ikväll med.. 
 

Lördagen 9 Januari.

Jag tycker om att det är snö ute fotfarande, de gör mig ingenting. Det som är jobbigt är att vi på en vecka gått från plus grader till - 22. Det är så sjukt kallt, stack i benen under de 20 minuter som det tog för mig att gå till jobbet imorse. Sjukt kallt. 
 
Annars, tv-spel hela kvällen typ. 

Fredagen 8 Januari.

Idag har det varit en väldigt konstig dag. Antar jag inte kommer lyckas somna inatt eftersom jag sovit på soffan typ hela dagen. Verkligen haft noll energi så somnat ifrån filmerna hela dagen. 
 
Hunnit spela lite tv-spel nu innan jag kröp ner i sängen. Försöka sova lite nu då innan det är tillbaka till jobbet imorgon, har ju helgpass denna vecka. 
 
Eftersom allt på Facebook är sant antar jag detta stämmer på mig. 

Torsdagen 7 Januari.

Så till mig själv i julklapp köpte jag en ny och större TV, äntligen. Sen har jag en längre tid velat kunna spela Nintendo 8-bits igen och hittade en konsol som gör att man kan spela dessa, så köpte de också. Fun! (:
 

Onsdagen 6 Januari.

Igår efter jobbet så fick jag äntligen spelat lite tv-spel. Super Mario och Bionic commando, så jäkla kul! 
 
Fick sen oväntat besök och vi gjorde mat och kollade på film med extremt bra bild. Julklappen vart kanske lite stor men de är väl en vanesak. 
 
Några timmar kvar på jobbet sen blir det tv-spel hela kvällen. Wohoo (:

Tisdagen 5 Januari.

Snön föll fortfarande ner på marken imorse när jag gick till bussen. Såg väldigt mysigt ut och de låg pudersnö på marken. Inte svinkallt heller. 
 
Runt tjugo över sju imorse. 
 
Nu har jag snart jobbar klart för idag och längtar bara hem för att leka med min julklapp. Fått bildbevis på att de är på plats nu (:

Måndagen 4 Januari.

Hej hopp. Jag är sjukt glad för min julklapp som jag beställde i mellandagarna (eller ja julklappar) kommer levereras till mig imorgon. Freaking awesome! Nu behöver jag inte vänta till torsdag, wohoo! 
 
Hunnit komma en del snö under dagen och jag gillar det.  De gör ju att dagarna blir ljusare och energin förblir i kroppen. Känns bra det. 
 

Marken är vit.

Det har snöat hela dagen typ. Så när jag ska lämna kontoret om några timmar lär jag väl inte komma ut. Jag uppskattar ljuset som kommer med snön, man blir lite piggare faktiskt. 
 

Lördagen 2 Januari.

Summering av nya året. Firade inte nyår direkt, men var ute och såg raketerna vid tolv-slaget. 
 
 
Igår fick jag oväntat besök,  så första dagen på nya året blev ju bättre än förväntat. Ikväll är det bara soffhäng som gäller och imorgon ska jag bjuda på festmat. Hoppas de lyckas med tanke på att jag varit sugen på maten i flera dagar hehe. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0