Valborg!

Upp runt tio imorse och duschade hoppa in i bussen och körde till farmor tillsammans med pappa. Så uträttade vi lite ärende och jag köpte dricka till ikväll. Körde hem farmor, upp till stugan och hämta påsköl:P haha. sen hem.
Till Pp och hämta syrran och angeliqa och sen hem, till Pp och hämta brushan och my sen hem.

Sen hållt på lite med bilen, kört till en granne och fråga om däck till saaben men vi får återkomma igen. Sen meckat lite till och nu ska jag köra töserna till örkelljunga och sen inom donken för mat till mig sen hem och duscha packa ner mina saker sen åka hem till Sandra så känns som tiden inte riktigt räcker till idag hahah..

Jaja men trevlig valborg och ha så skoj ikväll, så hörs vi (:

xoxo.

Time for bed..

Har legat och kollat på sista avsnittet av Andra Avenyn och sen efter de blev det Desperate Housewives hela kvällen och nu är det dags att vända huvudet åt andra hållet och sova istället. Ska fan upp typ halv tio idag och duscha sen köra runder och sen mecka med bilen sen köra töserna sen åka och festa och ja allt. Herregud känns som Valborg detta året kommer vara ganska tajt, men vill man ha saker gjorda får man göra de när tid finns och pappa skulle va hemma från jobbet idag så får passa på då.

Aja öppnat fönstret nu iaf, knappt varmt här inne. Speciellt under mitt dundertäcke som jag köpte för typ 50kr på ullared för ett bra tagsen, nej men de är inget konstigt täcke det är tjockt och jävligt bra. Inte frösit en endaste gång sen jag köpte och börja använda de, och jag brukar ju annars alltid frysa under vinter året. Men icke .. Gött..

Nej nog snackat om meck och dundertäcken. Nu ska vi sova. Så godnatt och dröm sött (:

xoxo.

Random mottagna pic's!

Nu kommer några härliga bilder jag mottagit från olika friends.

Frida, Sandra och My, innan vi drog ut och fira min 21års dag ;D

Hahah, jag och Johanna på Nyår. Nog snygg min ju (;

Jag och Sara på förfest hos Johanna (:

Också en sån snyggbild haha, Nyårsmiddag hos Johanna.
In the pic is me and Äna :D

Pännis och jag i väntan på bussen innan vi drog ut och fira min 21års dag;D
het bild om inget annat (; hihi.

Helt underbart gott (:

Stack iväg innan för att tanka och leta mat, hittade inget jag var sådär direkt sugen på men plocka på mig majskolv och fetaost så tog jag även chicken nuggets för mamma dregla över påsen i affären, eller ja nästan iaf (; haha..

Hem och gjorde vid sallad, koka majskolvarna, in med nugget'sen i ugnen och pommes i fritösen och det var fruktansvärt gott (: Så nu är jag för en gångsskull lagom mätt och inte så överdrivet full som jag annars har tendens att bli. Inte konstigt jag alltid är hungrig om jag bara vräcker i mig och låter magsäcken växa.. Men men..

Sen har det också börjat planerats en del om morgondagen. För på förmiddagen efter tio någongång ska jag och pappa köra farmor till Perstorp så ska jag även inom systemet ifall det behövs. Sen ska jag och pappa mecka med bilen och förhoppningsvis kanske den blir klar imorgon (jag hoppas mer än något annat). Sen ska jag skjutsa töserna till Örkelljunga runt halv tre-tre tiden ifall min bil är klar kanske jag kör direkt till Sandra efter det annars får vi se hur det blir. Men det känns som det kommer bli en sliten dag, jag kommer säkert slita mer än vanligt så kommer jag va dö trött när vi ska partaja^^ haha.. Jaja men det blir nog bra..

Nu ska jag bara njuta av kvällen, ligga i sängen och kolla på desperate housewives och sånt. Låter helt perfa (; hihi.

xoxo

körning hit och dit..

Pappa kom ut innan och sa att han skulle till HBG och köpa lite saker till bilen, fråga om jag ville köra så visst. Vi hoppa in allihopa i bilen, jag , pappa och töserna. In och iväg till Biltema där han köpte motorolja, någon rem och sånt. Så nu finns förhoppningsvis alla delar hemma så nu är de bara montera ihopa de sen är bilen klar :D wii..

Sitter här och ska väl snart köra och tanka mammas bil så att jag typ får en hum över hur man gör de, för jag har aldrig tankat förut så är inte så lätt för mig:P hihi.. Speciellt inte med kort och grejer. Aja blir nog bra..

När vi är iväg får vi väl leta mat också för jag är dö hungrig, dock ingen aning vad jag är sugen på. En cheeseburgare hade inte suttit fel men sånt flott vill man kanske inte äta hela tiden..

xoxo.

Sol sol strålande sol (:

Gick ut och la mig i solen för en stund sedan. Tog filt, kudde, bok, solglasögon och mobilen, och sen följde såklart Zindy med så låg jag där och läste ett kapitel och sen la jag mig på rygg och sola lite. Men de är ganska så varmt alltså haha.
Men ska ut en sväng till sen får de bli en kalldusch på de, helt underbart ;D hehe..

Längtar ändå tills bilen är klar så att jag kan köra med den, naaaaajs. :D Tills dess får man slåss om bilarna med mamma och pappa. Jodå mamma t.o.m lånar ut sin, de är som attans (: hihi.. Men ut var det, vi hörs (:

Körkorts innehavare..

... om ca en vecka. För just nu är jag bara pappersinnehavare (; höhö..
Men så mötte jag ju pappa på trappan så kom han typ springandes med handen bakom ryggen sen slängde han fram denna buketten blommor  (: Fina är dom..


Sen låg där också ett kort som jag läste, ganska roligt kort (: Don't u think?
och där låg också lite pengar och en text som värmde i magen, saaben är min när den är fixad.
Så troligen har jag min egen bil till helgen, I do hope so :D


Kärleks glas.

Här kommer bild på mitt fina snapsglas jag köpte här om dagen. Köpte fyra stycken stora glas och fyra snapsglas var av två från varje hade vitt hjärta och två av varje hade svart hjärta. Riktigt nice (:  Va tycks?(:


Det är något negativt med sommaren!

Ja, jag tänkte på det nu när jag åter igen hör syrenerna från en ambulans. Varje eviga dag på hela sommaren så hör man minst en gång om dagen syrener från ambulans, polis eller brandbil och det är ju inte så himla bra. Visst kanske är bra att dom kommer och rättar till saker, men varför måste alla va så klantiga och utmana ödet på sommaren. Då ska det vara lyckliga stunder. Sommaren är en glad årstid för de flesta..

Förlorat oskulden!

Så nu har jag precis kommit hem från en sväng till Östra. Frida skickade innan idag och fråga om jag skulle komma till Östra så jag tog bilen när mamma kom hem (eller ja först fick jag vänta en timme på brushan men när dom väl kom hem så blev de lite tjaffs och han åkte inte ens med). Sen tog jag bilen körde några meter snackade med pappa sen körde jag iväg. Det var redan mörkt då och sen har jag varit hos Frida tillsammans med Sandra och Pernilla ett tag, snackat om lördag och lite sånt. Får se, blir nog bra (: Sen tog jag bilen och körde hem igen.

Hög musik is the shiat, jag som är lite mörkrädd och sånt och gärna skrämmer upp mig själv låste nästan in mig själv i bilen för jag trodde någon skulle komma och slita upp dörren och typ ja något.. Sen körde jag med högmusik och sjöng typ hela vägen hem. Det var faktiskt en aning najs, men påvägen till Östra kändes det som en dröm, att jag skulle vakna upp imorgon och att allt var en dröm, jag har inget körkort. Ja sen kändes det som om att jag skulle sitta där och köra och sen helt plötsligt krocka och dö.

Första dagen med körkort och så dör jag, mogen tanke så. Precis som om jag inte kan köra, de kan jag ju! hihi..
Tyckte första låten som kom på radion var väldigt passande 'I'm like a bird, I only fly away' Ja det kände helt enkelt fritt att bara köra där helt själv. Så nu har jag förlorat den oskulden, att köra en lång sträcka helt själv! wii :D

Jaja nu ska jag slänga mig i säng och kolla lite på deperate housewives eller något, inne på andra säsongen nu. Så jag säger godnatt så hörs vi!

xoxo.

För att lilla jag har kört uppkörningen..

Åkte till körskolan och satt där tillsammans med en annan tjej och väntade på Jane som kom lite sent så de va bara gasa till Ä-holm direkt. Körde nästan rakavägen till Vägverket och vänta ett litet tag. Nervositeten kom och tårarna rann lite sådär och Jane fråga om jag ville ha luft, eller att kanske skulle knipa mig haha. Nej men det gick över nästan direkt igen och nervositeten försvann med tårarna..

Gubben som hette Gunnar kom och han fick mig att slappna av direkt med lite skämt om Lilla My och sånt där, sen snacka vi om Artur Lundqvist och sånt hela tiden och det gick bra, kändes bra. Även om några galningar fanns med. Jane sa att hon hade inte varit med om så mycket på en och samma körning. Men jag klarade av händelserna så det var ju bra..

Och körningen gick ju fort också tyckte jag. Men det gjorde mig inte det minsta. Sen satt vi där och snacka igenom speciellt en incident och hur jag tänkte och så sen sa han Ja jag kryssa i att du klarade de, men de är lite synd att du inte läst Artur Lundqvist's böcker. HAHA pusta ut och jag var så himla glad!!

Så nu är det bara vänta ca en vecka sen har jag också körkortet i handen, så länge får man springa runder med pappret och pass men de funkar ju bra de också!

Så kom nextdoor Håkan och brushan så när jag tänkte hoppa bak så kom Håkan ut och lät mig köra hela vägen hem, inom klippan och betala då vi inte hann de före körningen och så hem.

Fick blommor direkt pappa kom hem, och tre hundra kronor och på kortet stod det att bilen är min när den är fixad.
I AM HAPPY TODAY :D men jag har ändå inte riktigt fattat att lilla jag faktiskt har körkort nu. Jag kan köra själv när jag vill, eller ja har bil till de (; hihi..

Men nu vet ni hur det ligger till, nu sticker jag . Ha de bra!



xoxo.

I did it, I fcking made it!!

I onsdags förra veckan så åkte jag till HBG och var där runt tjugo över nio, gick in på vägverket och var mest nervös över bilden jag tog i automaten, ja bra blev ju ingen heller men kunde inte ta sista bilden för där såg jag helt ner drogad ut för jag råka blinka:P hahahaha.. Sen va de bara vänta till tio i tio. Skrev testet, såg folk gå tidigt så kände att de inte gjorde något ifall jag gick. När jag väl svarat på allt tittade jag igenom några gånger innan jag äntligen tryckte på klar knappen.

Eftersom att jag såg dom andra gå fram för att få ett utskrivet papper så trodde jag inte man skulle få se sitt betyg men de gjorde man direkt på datorn och jag blev happy, men jag förväntade ju mig att jag skulle klara uppskrivningen och de gjorde jag! Sen blev jag lite smått rädd om jag skulle lämna pappret någonstans eller behålla de men eftersom att folk var utanför och vänta på ny uppskrivning så gick jag bara.

Ut i bilen och satte mig och mamma fråga hur de gick och jag sa jag klarade de och hon ååh fan va glad jag blir och hoppa runder, hon hade tydligen varit nervös. MMMM mer nervös än jag själv för jag va ju inte så nervös direkt hehe..
Men fick mina 59 poäng och 52 var godkänt och 65 var max så jag är helnöjd även om 61eller2 varit bättre (;

xoxo

Vill fortsätta sova..

Har dock varit vaken till och från sen runt nio, messat lite med my och bara rullat runder, inte kunnat sova tack vare ljuset in i rummet och ena med det andra.. Men nu är jag totalt uppe och har varit i ett tag nu. Ska göra mig iordning och sånt snart, sen blir det middag och sen ska jag iväg till körskolan..

xoxo

Snart dags för bingen!

Ja jag har ingenting att skriva egentligen så nu blir det väl bara babbel ifall att det blir ett långt inlägg.
Gick ut och läste lite förut i väntan på middag (ska nog åter gå och läsa några sidor innan sängdags), sen blev maten klar och jag gick in precis när mamma skulle ut och säga till att den va klar, haha ganska roligt. Åt och pratade med mamma om lite allt möjligt sen har jag väl mest spenderat min dag framför datorn och i sängen. Trött..

Har hållt på att leta nya kläder och så, kanske ska beställa klänningen i inlägget under men jag vet inte riktigt. Den är billig men sen är de så krångligt om de sen inte skulle passa och man blir tvungen att skicka tillbaka och ditten och datten, så tiden får avgöra hur det blir!

Håller på att få hem andra säsongen av Desperate Housewives och Grey's Anatomy, gillar dom serierna (: hih.
Aja nej finns som sagt inte så mycket mer att säga så kan väl lika gärna säga Godnatt nu, så hörs vi imorgon!! (:

NATTI!!

Goddagens!

Hemma från körskolan igen, körningen idag gick väl ändå ganska så bra tror jag. Men jag har börjat bli väldigt nervös och sen är de så jävla varmt att köra. Solen steker fan på en så man sitter nästan och svettas där i bilen. Inte så himla trevligt kanske. Men men..

Påvägen hem från Klippan åkte jag och mamma inom Storköpet för att handla middag, idag blir det fiskgratäng. Det var ganska längesen sist så kan sitta fint i kistan (; När jag väl kom hem tog jag ut Zindy, hon ligger fortfarande i solen och steker hehe. Ja maten är i ugnen och jag ska snart springa ut igen. Skönt väder, synd om jag inte kunde njuta lite!

Men ja vi hörs väl senare då. Ha en bra dag! (:


Dagens skrivpuff!

Skriv om eld.

Jag står redo tillsammans med några klasskompisar,
solen har gått ner och vi står just nu bara och väntar.
En vuxen kommer med en tändare och tänder fyr på faklorna i våra händer.
När alla faklor är tända säger han: Är ni redo?
JAAA!! skriker vi i munnen på varandra.
Vi börjar gå mot alla människor som står och omringar högen med kvistar och ris.
Jag ser mina föräldrar där bland alla andra, och vinkar glatt.
Vi går ut på bryggan och lägger i våra faklor på olika ställen, sen låter vi det ta fyr.
När det väl brinner ordentligt släpper dom repet som håller brasan på plats.
Låter den lilla flotten flyta runder i dammen, det är helt underbart fint.
Det är valborg och här har vi våran stora brasa, elden sprakar och alla står och tittar in.
Om några minuter börjar fyrverkeriet och sen är kvällen snart slut.


Måndag!

God förmiddag!
Har precis duschat, klätt på mig, gjort mig iordning och allt. Nu sitter jag här och 'väntar' på att klockan ska bli halv tolv så att jag ska åka till körskolan. Men innan det får jag nog äta frukost för jag hör magen kurra lite smått! Sen ska jag njuta av hela eftermiddagen, ute eller inne de spelar ingen roll men jag ska bara slappa när jag väl kommer hem..

Helgen har varit underbar och snart är det Valborg och sen är det Sandras födelsedagsfirande och sen ja, sen kanske man måste tillbaka till verkligheten och få något gjort.. Ska börja ta någon annan del av mitt liv i kragen också.
Men men, nu ska jag sticka och äta, vi hörs. Ha en bra dag (:


Godkväll!

Så under kvällen så har inte mycket hänt egentligen, jag la mig i sängen och kolla desperate housewives och sen gick jag ut och höll grannarna och familjen sälle när dom höll på att riva staketet och elda lite mer torrt gräs (ser genom fönstret nu att grannarna fortfarande eldar i deras tunna)..

Sen efter det så skulle brushan och my till Örkelljunga så brushan körde dit sen övningskörde jag hem. Kan behöva den körning jag kan få, och tidigare idag har jag inte kunnat köra eftersom att jag drack igår. Men så mycket blev de inte plus att vi sluta ändå ganska tidigt. Eller något.

Nu ska jag se om det blir lite kvällsmat eller jag skiter i det, sen ska jag iaf lägga mig i sängen och kolla lite despan tills jag ska sova, imorgon ska jag upp och köra igen.. Vill bara att de ska va över så jag kan sova lite mer (; höhö. Nej men ja..

Har ändå inget mer att skriva så ha det bra!

xoxo.

Börjar gå mot bättre tider!

Ja jag är faktiskt inte så himla bakis idag, hade väl lite illamående innan idag när jag och Sandra hängde med och lämna Saga i Klippan och sen lite huvudvärk vid ögonen precis innan jag skulle åka hem men annars har det inte varit något sånt mega och nu mår jag nästan helt bra. Tror det beror på att jag somna ett litet tag i sängen förut när jag kolla på despan. Vakna lagom till fem då jag skulle ta min p-pilla.

Pappa håller på att elda runt huset. Torrt gräs, jo de lukar ju inte speciellt gott kan jag lova. Och sen är jag helt konstig springer runder med svarta mönster strumpbyxor som jag fick av mamma, shorts på de, linne och en sån tunn svart koftliknande cardigan som jag fick av Sandra. Ja men jag tycker de är skönt. och lite snyggt kanske om man inte sett ut som man precis kommit från sängen med en baksmälla på halsen (; höhö..

Ska ut igen, härligt skönt väder så får minsann inte ligga och lata mig i sängen även om de skulle vara skönare, faktiskt! haha. Fanta och sen ut i värmen, vi hörs mina vänner!

Veckans mest spelade.


Denna veckans mest spelade får bli E.M.D - Youngblood. Tycker ifs inte jag lyssnat så himla mycket på musik men efter att jag fixat hem den så blev den spelad ganska mycket ändå (:


Solig söndag!

Hej, jag hoppas att ni alla har haft en underbar helg, det har jag (: I fredags kom Sandra hit och det blev typ singstar hela kvällen sen igår så stack vi hem till henne på eftermiddagen så gjorde hon vid sig och sånt sen drog vi hem till Frida på inflyttningsfest. Hennes lägenhet var jätte fin (:

Blev ölspelet och singstar under kvällens gång och jag hade himla roligt (: och idag har inte mycket hänt, hjälpte Sandra och hennes mamma att flytta en soffa och sen åkte jag hem där runt kanske två? ätit både middag och nu precis också fika, himla gott (: Tittar på despan. Jag vet borde va ute, men eftersom  jag inte mår galant och heller inte ser galant ut pallar jag minsann inte att stå ute i den jävla värmen:P hih.. Och mitt rum är himla svalt idag, skönt!! (:

Bilder kommer upp på BDB så fort dom blivit inlagda på datorn!

Här kommer en standardbild på mig och Sandra :D


Godmorgon!

Hela kvällen igår blev det singstar så om rutor är krossade här i lilla OD så kan vi ta på oss skyllen (; Nej så illa va de verkligen inte. Men filmning på det kommer ju inte, känns inte lönt att videofilma när jag ändå inte vill lägga upp de på youtube.Usch aldrig livet! Så jag länkar till andra bloggen ifall jag nånsin skulle lägga upp filmer!

Magen skriker jag är fan hungrig, men de är väl timmar tills det blir middag. WÖÖÖH...
Sandra är fortfarande här så jag ska göra mig iordning fixning inför kvällen äta och sånt sen beger vi oss iväg. Så blir de fotboll och grejer i eftermiddag sen blir det fest. Najs eller bajs, najs ofc (: hihi..

LA LA LAAA...

Nej nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs! HAVE A NICE WEEKEND! :D

Mätt och belåten liten flicka!

Efter att jag varit och hämtat min kusin Sara så var vi tvungna att åka och handla för jag beklaga mig över att vi aldrig köpte någon lasagne i förgår. Så pappa hängde med denna gången och jag bakom ratten ofc (: Känns så mycket bättre.
Så handlade vi och åt typ en timme senare då. Sen dess har inte mycket hänt jag har lyssnat på musik och är helt happy.

Sandra är påväg hit så blir det väl lite singstar och sånt ikväll, spar oss redigt till imorgon haha. Då är det ju inflyttningsfest, mah va ska jag köpa till Fraajd. Aja löser sig säkert. Ska iaf köpa något påvägen till Sandra imorgon, för jag ska till henne på eftermiddagen, kanske också glo på fotboll innan vi drar och festar, vi får se hur de blir.
Men det är imorgon så får ta de då (:

Nu ska jag sticka, hörs när jag inte har något bättre för mig (;
TREVLIG HELG!! (:

xoxo

Musiktips by mysaan.

Här kommer några nya låtar som jag kommit över idag. Som jag tycker om.

1. E.M.D - Youngblood.
2. Hayden Panettiere - Wake up call.
3. Hayden Panettiere - I fly.
4. Aly and AJ - Like Whoa.

Dessa räcker för nu, nu ska jag kolla maten (:

Miley Cyrus - 7 things!


Jag är inte direkt ett Hannah Montana fan men denna låten var ändå bra, faktiskt (;

Mrs. Övningskör (;

Så stack iväg för ett tag sen och övningskörde, påvägen mot Örkelljunga mötte vi minst sex polisbilar, snackade om att det kunde va att dom skulle kolla hur långt tid de tog att åka mellan olika punkter. När jag stod i korset i Bälinge så svängde en in och passagerar polisen tittade sen föraren så jag vinkade på dom sen stanna dom längre ner. AH, mamma sa ja nu vänder dom väl och kör efter men de gjorde dom inte (; haha. Fun fun:P

Så blev det en sväng inom Netto sen körde jag motorvägen till Östa-klippan-perstorp och hem för minisyrran var med och ville att jag skulle köra motorväg, inte för jag vet varför. Men de va en rolig liten tur och det gick bra. Nu känns det mycket bättre i magen, tankarna ja allt. Kan hoppas det håller i sig även sen när jag återgår till körskolan. Menar den bilen gillar jag ju bättre (; Aja återstår och se..

Snart ska vi väl åka och hämta mina två kusiner också som ska va här över helgen, töserna har hållt på att städa hela veckan för att dom skulle få komma hit, men jag tror det fortfarande ser ut som ett bombnedslag där uppe ^^, Aja.

Varm är jag också, som fan! Ska klä av mig och dansa runder till E.M.D och en massa annan musik (; Ha en bra dag!!

xoxo

Upp, upp och iväg..

Jag sov faktiskt inte bort hela dagen, tur var väl det :P Men jag hade glömt att larmet på mobilen var igång så det var ju egentligen därför jag kom upp, klockan ringde vid elva så då var det dags. Har inte gjort väldigt mycket sen dess mest ugglat runder och duschat.
Ska troligen övningsköra lite idag också, får väl se hur det går.   Har även planer på att sticka ut och fotografera lite, men får väl se hur mycket tiden räcker till idag då.

Nej har inga mer ord just nu..

xoxo

EMD - I'm no Romeo.


Ännu en bra låt (:

I did it again :/

Nu är dygnet vänt igen, det är ju bara så himla typiskt.
Klockan är snart fem och jag är inte det minsta trött i mina ögon,
dock i huvudet och hela kroppen, men självklart ska jag inte kunna sova.
Kommer väl vakna klockan två i eftermiddag, skulle inte förvåna mig.
Herregud, snart ska pappa upp och jobba :S Nej sinne på sånt här.
Men ett sista försök kanske, godnatt, på återseende (; haha.


Dagens skrivpuff!

En bild att skriva till:

I mina tankar bildas en båt med plats för solning.
Drinkar serveras, med och utan alkohol.
Tjejer i sina bikinis och killar med bar överkropp.
Solens strålar skiner över hela havet, himlen är fri från moln.
Ungdomarna på båten har en underbar semester,
seglar runder på öppet vatten.
Tar ett dopp då och då för att kyla ner sig lite.
Sommaren är här och vad som helst kan hända!


Godnatt och lite mer gnäll..

Så nu börjar klockan bli lite mycket för att bara sitta och häcka framför datorn så ska starta några fler avsnitt av dom desperata sen försöka sova as well (; Magen kurrar snart och jag kom på att jag glömde äta kvällsmat så ska väl ta en macka eller något innan jag kryper ner i sängen ..

Sen var det lite mer gnäll och de är, om inte jag tror hur ska man då få någon annan att tro. Hur kan folk tro på mig när jag inte ens själv gör det. AAAH blir galen.
Men kvällens körning gick makalöst bra så kanske om jag kör så mycket jag kan i helgen och när jag sen kommer tillbaka och ska köra på måndag så går de bra, så känner jag inte längre klumpen i magen. Kan de gå? I hope so. För jag vill få slut på negativiten, jag som alltid brukar vara possitiv. Herre min skapare!!

Nå ja, det går eller så går det inte. Inget mer med det! Nu är jag iallafall alldeles för trött för att älta, för hungrig för att gnälla och sängen kallar så nu är det bara relaxing som gäller för hela slanten. Godnatt allesammans och sovgott (:

xoxo

Kvällen är ung.

Denna dag har enbart inneburit relax, jag låg ute och läste innan. Hade med mig Zindy ut men hon var ju inte dirket på något bushumör så hon låg vid stuttsmattan och jag låg på filten. Blev en aning varm och efter några sidor, när spänningen började lugna sig lite smått och ett nytt kapitel kom så stängde jag boken, tog mina grejer och gick in.

Sen dess har jag väl legat i sängen och glott på Desperate Housewives, ja nu har jag också fastnat lite. Har ju velat se de hur länge som helst men nog aldrig hittat hela säsong 1 föräns typ nu och äntligen fick jag hem de så har sett typ sju avsnitt under denna dag som gått..

Fick middag också, wow inte varje dag (; haha. Jo.. Blev pommes, snitzel och bearnaisesås. Mums sen åter till sängen då. Väntat på att jag skulle övningsköra och nu sitter mamma och ska få slingmedel i håret, minisyrran gör de. Så ja jag kommer nog inte iväg än på ett tag men va gör de, jag börjar få panik varje gång jag ens tänker på att jag ska sätta mig i en bil och köra. Varför nu? Varför när de känns som de är så nära, bara någon vecka kvar sen kan de vara slut för gott. Så slipper jag gå tillbaka till körskolan igen så varför nu :/

Sandra ringde nästan precis, vi diskuterade lördagen. Sen blev även Valborg bestämd. Så nu är de bara låta veckorna passera. Tiden går så himla fort, hinner knappt andas innan en ny dag gryr. Är det konstigt man är 21år och har åldersnoja? Nej jag tror inte de, när jag var liten gick inte tiden så här snabbt och då lekte jag ändå med kompisar dagen i ända så jag tycker minsann de är konstigt. Tiden går fortare, de gör den!

Imorgon är det fredag, då kommer mina två kusiner hit och ska sova över. Tydligen skulle jag köra och hämta dom. Vi får väl se hur de går ^^, Pappa och brushan har varit ute och tagit ut motorn ur saaben nu så förhoppningsvis kommer den fungera efter helgen. Gud va glad jag blir, för de är ju den jag gillar. Mammas nej inte alls, bussen absolut inte, saaben ja ge mig. So simple..

Men ändå så många ångest tankar.. Deprimerande, denna tiden borde vara lycklig, men ack :S
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och glo vidare, vi hörs när de är bättre tider!

xoxo

Fan fan fan ):

Jag tror inte att jag klarar det.. Det är därför jag inte säger när jag ska göra de för jag vill inte att folk ska se alla mina misslyckande, dom som redan är gjorda som alla vet, fine, de skiter jag i. Men detta är viktigt jag vill klara de men ju närmare jag kommer ju mer tror jag att jag kommer faila, att det kommer gå åt helvete. Så kanske tar ytterligare en månad innan jag har kortet i handen då ): Negativa tankar för hela slanten! fan..

What a beutiful day (:

Solen skiner, himlen är blå vad det är skönt att leva då (;
Nej men va jag kan se genom mitt fönster så är här iaf inga moln på himlen,
så jag ska nog sticka ut om en stund i guess (: Får njuta nu när solen kommit tillbaka!

Ha en bra dag (:


Dagens skrivpuff!

Skriv en alfabetsdikt där varje rad börjar på en ny bokstav i alfabetet.

Andningen kollas först och främst,
Blödningarna plåstras om.
Cyklat ner från rutshbanan på skolan hade han gjort.
Det han inte hade räknat med var väl hur det skulle sluta.
Efter rutshbanansslut var det lös sand som han kasa genom.
Flera vingelsträck kunde man se, han hade nästan återfått balansen,
Gick inte så bra, en stor sten kom ivägen och han slog en vålt.
Han landade och slog ut en tand, skrapade knäet men var ändå okej.
Ivrig som han var hade han inte haft hjälm på hvuvudet.
Johan, som han hette lovade att i fortsättningen ha hjälm på.
Kramade om sin mamma som var helt hysterisk.
La armen om henne och sa att det var ingen fara
Mamma jag älskar dig..


Go' kväll!

Innan kom Jennie in på ett snabbt besök, blev lite snack och skratt sen var hon tvungen att gå igen, då startade jag Gossip Girl och kollade på de sen har inte så mycket hänt. Jag har varit ute med sopor kollat lite youtube-klipp och tårarna har runnit lite då. Känslostarka scener och sånt, de tar på mig och jag kan börja gråta så lätt.
Ibland är det en skön känsla som jag välkomnar, ibland kan de vara en aning störigt. Men men..

Blev sugen på skagenröra till kvällsmat innan men de kan jag ju drömma om. Jag får väl ta en torr sleden macka med smör och ost som vanligt. Men egentligen borde man kanske inte klaga, men de är ändå allt man kan! Alltid..

Hade tänkt fortsätta med en sak i gamla bloggen, vi får se hur de går. Isf får ni veta. För personliga video bloggar lär inte hamna på denna blogg eftersom man måste lägga upp de på youtube och de vill jag inte med något. Ganska störigt ändå att bloggen har de så att man inte kan ladda dirr från datorn, hade varit mycket bättre.. Men ett annat projekt.

Nu ska jag äta kvällsmat eller poppa popcorn och sen är planen att ligga i sängen resten av kvällen så vi hörs inte föräns senare eller imorgon. Bye for now..


Dagens skrivpuff!

Skriv om att vänta.

Jag sitter ute i korridoren.
Den långa visaren har hoppat ett hack sen jag tittade sist.
Pappa är sen, han brukar aldrig vara sen. En massa tankar for genom huvudet.
Jag hör steg i trappan, men det är inte han. Det är min lärare Jane.
- Din pappa ringde nästan precis, sa hon. Han är lite sen pga trafiken.
Tack och lov ingenting har hänt, han är bara sen som man kan bli ibland.


Mitt i veckan,

redan.. Och helgen är väl lite planerad iallafall. Fredag blev ändrade planer så får se vad som händer och på lördag ska jag till Frida på inflyttningsfest (måste hitta en present, wap jag är sämst på de). Men de ska bli riktigt roligt faktiskt (:

Sen i nästa vecka är det Valborg får se vad som händer, men i byn lär jag inte va. Det är sämst!  Sen nästa helg firas ju Sandra, fyller ju snart gammal (; höhö. Så ska man åter hitta present, de är fan inte lätt alltså. Så om ni två läser så kan ni fan också skriva va fan ni önskar er (;

Jaha ja, men det är ändå nice, att det redan är onsdag. Alltså det är fan va tiden går. Snart kommer väl sommaren redan vara över så är det vinter igen, och två år senare. Nej men ibland känns det som man inte ens hinner andas, dagarna bara går så himla fort. Jag vill inte bli gammal ):

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på Gossip Girl och dricka lite tropisk juice, mums (:

Happyface (:


Dagens most wanted..

en liten lista på vad som är mest lockande just idag.

1. Körkortet (och de kommer troligen stå överst på listan tills de är i handen)
2. Pengar så att jag kan resa, vill ha en massa värme och sol.
3. Kärlek, ge mig kyssar, ge mig kramar, mys ja allt på en och samma gång.

Våren är här men en sak är ju alltid med på wanted listan, resa, de vill jag fan alltid (;
så om jag kommer hem i övermorgon från en resa skulle jag gärna varit på en ny redan igår(; haha..


"Det går ju som på räls för dig"

Det gör det minsann och idag är ett steg närmare slutet, och vissa slut kan vara lyckliga. För när slutet på körskolan har kommit så börjar en helt ny start i mitt liv så vissa slut dom är minsann lyckliga, för utan detta slut kommer jag stå still..

Varit i HBG med mamma och handlat, stack in på systembolaget på väla och där träffade jag Kit som jag jobbade tillsammans med i Ayia Napa för snart tre år sedan. Snackade lite medan jag lastade drickan i kassarna och sen sa vi hejdå. Krängde en munk påvägen hem. Åkte inom Örkelljunga, inom spargrisen för att köpa rätt parfym och dessutom investerade jag typ världens sötaste glas, kärlek i love.. Köpte även glass (; haha..

När de har röjts undan i köket så ska jag väl börja på maten också, blir chili con carne idag. Vet inte varför men jag va lite sugen på de igår så får bli idag. Pallar inget avancerat och de är ju super lätt ;D

Men nu ska jag bara springa över till grannen en snabbis, ha en bra dag :D

Dagens skrivpuff!

Skriv Twitter-kort - en hel story på max 140 tecken!


Tiden går sakta snart ska de ske
Fjärilarna i magen far runt, är en aning nervös
Ska snart köra iväg för att sen få veta om kortet är mitt.

(längtan efter körkortet spelar roll i dagens utmaning)


Sängen kallar mitt namn..

Så det är dags för mig att krypa ner i sängen nu, jag har fått i mig kvällmat och har mitt glas vatten bredvid sängen nu är det bara CSI maratonet som ska börja för jag tror inte jag orkar se på någon film nu, serier it is (; haha..

Dåligt med uppdatering idag men det beror på att det inte finns så mycket att skriva om, allt pga att jag somnade skulle jag tänka mig, fast ifs hade jag inte somnat hade jag ändå bara glott på dataskärmen inte gjort något vettigt ändå. Men så är det väl..

Godnatt och sov gott (:



Tisdag och snart helg (;

Jo om det nu vore så väl, men vem vet kanske de är också! La mig i sängen för att se på CSI vilket kanske inte var världens smartaste move men jag orkade inget annat, somnade på fem röda (förstår inte hur d kan va så lätt och sen på natten hur trött man än är så tar de evigheter). Men nu sitter jag här igen, äter lite Ben&Jerry's glass som jag fortfarande har kvar sen ganska så långt tillbaka:P Men dom tar ändå ganska långt tid att äta så priset kanske ändå passar in? I dont know..

Nej ska läsa lite nu, ha de bra! (:

Dying Breed!



Handlar om ett gäng kompisar som ska åka till Tasmanien för att ta och fortsätta vad en av tjejernas syster hållt på med innan hon dog i en drunknings olycka. Dom ska leta efter en otrotad tiger som är värsta inaveln och ser helt cepe ut med någon liknande zebrarandig kropp och sånt (Ja så såg de ut i början av filmen iallafall).
Sen är kanibalfilmer som dom är, väldigt konstiga familjer med konstiga vanor. Jag hann se en del och även om jag försökte sova så tittade jag ändå en del så så dålig som jag inbillar mig är den kanske inte. Det blir lite spänning under en natt och lite konstiga saker händer, men betyget jag ger filmen blir en och en halv utan fem blööbies och inte mer.  (markerar dock bara med en bööbie)


Trött!

Idag körde jag själv igen, körde en sväng till Ä-holm via östra och sen lite motorväg och lite annat. Men de gick väl bra, tror jag .. Sen efter det satt jag i teorisalen men orkade inte med mycket alltså, brushan och jag gick till hans skola och hämta hans grejer sen satt vi i teorisalen en stund och tog tåget vid ett. Åkte skogsmullebussen och kom hem runt två.

Fixade käk direkt, fan inte ätit sen sju imorse så va en aning hungrig. Gjorde pommes bearnaisesås och korv. Kanske inte världens bästa kombination men fanns inget bättre kött att ta så fick ta va vi hade..

Nu är jag bara halvt död så hade tänkt lägga mig och glo på typ CSI eller något, vi hörs när jag är mer vid liv (;


Godmorgon!

En ny dag, solen skiner och jag har nog varit halvt vaken sen klockan fem känns det som. Men nu är det dags att göra vad jag ska innan bussen kommer, usch känns som det kommer bli en långdag på körskolan idag. Trött är jag också..
Men ni får ha en underbar dag så hörs vi (:

xx

From within.



Det är en film om ett litet samhälle kallat Grovetown som får mystiska självmord bland invånarna och alla vänder sig till sin tro då nästan alla i hela byn är troende förutom en familj där bla sonen Aiden finns. Det är dom som får skyllen för alla självmord och det blir en jakt för prästens son Dylan och några av hans kompisar, dom vill såklart ta dö på personerna dom tror är skyldiga så att det går över. Lindsay är från början tillsammans med Dylan men efter ett bråk mellan han och Aiden så kör hon Aiden hem och ser till så han är okej, efter den dagen söker hon efter svar som Aiden verkar ha.

Den var spännande och jag hoppade till några gånger, visserligen är det övernaturliga fenomen i filmen, men jag gillade den ändå faktiskt. Jag brukar ofta vilja ha lite logik i de, ifs fanns de väl också om man tror på sånt.

Den får fyra utav fem blööbies i betyg av mig iallafall.


Virus?

Jag tror nästan att jag har fått virus på datorn och det är därför internet stänger ner sig själv, dock har jag inte stängt av eller startat om datorn på några dagar, eller ja sen jag flyttade hit datorn och de va för fyra dagar sen. Så kanske de är därför för mitt virusprogram hade några uppdateringar som behövde att datorn startades om, kanske därför de laggat jag vet inte men nu har jag iaf startat om datorn och hoppas på ett bättre beteende från min dator, annars åker den fan genom rutan och ut i gräset, gärna i en vattenpöl också (; haha...

Nej men har inte så mycket att skriva förutom att jag ville klaga lite, skicka mess till syrran att jag hade nya skräckfilmer ifall att hon ville glo med mig men hon har inte svarat och de va ett tag sen så jag får väl starta och se något själv då. (de kanske är höjden av lathet förresten, syrran har ju sitt rum på ovanvåningen men palla springa upp för trapporna för en jävla fråga, tur man har mobiltelefon:P haha)

Några av dom filmer jag fått hem nu är:
17 Again, som jag velat se i evigheter. Ända sen jag fick vet om filmen för månader sen har jag velat se den för Zac Efton (killen som spelar med i High School musical) är med i filmen och han är ju bara så himla söt (; hihi.
Beverly Hills Chihuahua, förlåt men jag brukar gilla barnfilmer så vem vet, kanske jag gillar denna också?
skräckfilmerna : From within, Dying Breed och The uninvited, vet inte riktigt vad dom handlar om men skriver om dom sen när jag sett filmerna..

Väntar på andra säsongen av Grey's Anatomy också, som sagt så gillar jag den serien, ganska mycket också (:
Men nu är de nog babblat för ikväll, jag ska upp imorgonbitti, TIO I SJU, för jag ska köra tjugo i åtta och ända sättet att komma dit är med tjugo över sju bussen :/ usch.. Kommer fan ha svårt att komma upp, de är en sak som är säkert.

Godnatt och sovgott (:
xoxo


Godkväll!

Tvn har gett upp, kanalerna funkar bara där uppe och där vill man inte vara. Picnik har sitt egna liv och bara stänger ner hela jävla tiden så kan inte signa mina bilder så dom kommer upp senare, troligen på BDB eller Facebook..
Klockan är redan halv nio och jag har inte gjort mycke vettigt idag, jag har mest bara varit ute. Och de har varit himla skönt faktiskt (: I like..

Sitter här under en filt, fryser hur mycket som helst. Bara jag inte börjar bli sjuk, men de tror jag inte. Det är isånnafall bara inbillning (; hihi.. Jaha men då har jag inte så mycket mer att dela med mig av nu, så kan väl lika gärna skita i att skriva mer, men ni kan få en bild till från när jag va ute och gick förut..



xoxo

Dagens skrivpuff!

Skriv en text på temat " En gång och aldrig mer"

Kvällen före brukar alltid vara så himla rolig och drickan flödar hela kvällen.
Visst kanske man har ångest om några få saker men man lever ändå livet.
Dagen efter mår man precis som man förtjänar.
Huvudet bankar, illamåendet är påväg upp och sleden som en sill.
Man säger detta är fan sista gången, jag ska aldrig mer dricka.

Sen börjas det igen.. Vissa 'aldrig mer' betyder inte aldrig mer..


Hemma, men ska gå igen!

Tänkte lägga in en bild som jag tog innan, blev mest egobilder så jag tänkte att jag sticker ut igen. Kanske får något annat motiv än bara mig själv den här gången (; hihi..


Jag stannade hemma!

Japp, det blev aldrig att jag drog iväg, jag tänkte och funderade och tillslut bestämde jag mig för att jag lika gärna kunde stanna hemma idag, för imorgon kommer det bli ca 5 timmar på körskolan om jag inte kommer hem på något annat sätt. Och palla så länge, då kunde jag lika gärna stanna hemma idag. Tyckte jag! Bara jag inte blir för slarvig..

Men nu hade jag tänkt ta min kamera och gå ut en sväng, vi hörs senare! (:

Vardagsmat!

En del av min vardag är att göra dagens första "sysslor" vilket innebär typ gå på toaletten, borsta tänderna och duscha. Sen ska jag alltid komma hit och skriva godmorgon eller godmiddag. Men sen tar orden typ slut. Ja det finns inte så mycket mer att skriva. Typiskt. Men det är som en tvångssak nästan. Bloggen har blivit det..

Men va händer idag? Jag ska fixa vid mig, sitter här med handduk i håret, sen ska det bli mat, sticka ut med Zniiid för solen skiner och det ser ut att vara vindstilla så där är nog härligt skönt där ute idag, lite synd man måste till körskolan bara. Sitta instängd och läsa och plugga hela dagen. Usch.. Men om några veckor är det äntligen över, najs ska de bli (:

Nej nu har jag skrivit mitt dagens första inlägg så detta räcker, hörs senare!

xoxo


Söndagen närmar sig sitt slut!

Följde med och lämna brushan och My i Örkelljunga så åkte vi inom donken så köpte jag tre cheeseburgare, två till mig och så var jag snäll och köpte med en hem till syrran. Sen har jag kollat på NCIS tillsammans med syrran och pappa och nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och så småning om somna om någon timme.

Visserligen får jag sovmorgon imorgon men måste ändå typ vänja mig, för på tisdag måste jag upp vid sju för jag ska köra 8.40 . Ångest bara att tänka på de^^, haha. Så blir det teori hela dagen där sen. Försöka komma hem någongång tidigt är väl inte lönt, kommer väl bara bli gnäll då (; haha..

Nej nog om detta, nu säger jag godnatt istället så hörs vi imorgon. Sov gott (:

xx


Pachanga remix!

Här kommer ännu en låt som jag gillar, sån som jag gillar redan från första början.


Hungrig!

Alltså klockan är halv nio på kvällen och jag har inte äitt middag än, eller ja om någon i familjen har de vet jag ifs inte heller. Men nu är brushan ute och övningskör så hade varit najs om dom typ kunde köpt hem en flottigpizza eller något sånt till mig, ååååh . Hade suttit som en smäck (fast jag vet fortfarande inte va d är^^)

Nej får väl gå och beklaga mig någon annanstans, vi hörs!

xoxo

Veckans tv-serier.



Eftersom att jag knappt lyssnat på musik denna veckan och verkligen inte kan sätta någon på den listan så skaffar jag en ny 'veckans' lista som blir en liten topp tre tv-serier.

Denna veckans topp tre blir:
1. Grey's Anatomy.
(Handlar om en grupp människor som jobbar på ett sjukhus och dagligen får nya fall att rädda andra människors liv, sen har dom även personliga problem som måste lösas, i like)
2. CSI New York.
(ett CSI team som har sin bas i New york som då ska lösa olika dödsfall och sätta fast the badguy!)
3. Cold Case.
(Ett team som löser gamla fall, så kallade 'kalla' fall som inte tidigare blivit löst som kommer upp igen.)

En konstig känsla.

Denna helgen har fan kännts som jag gått i en dvala eller något liknande, som en zombie har jag fullföljt en del saker här hemma men sen när dom blivit klara så har jag inte riktigt fattat vad jag gjort. Lite svårt att förklara men ni kanske fattade ändå. Så känns det lite nu också, sen att jag är rastlös, hungrig och trött ihopa blandat de hjälper inte så himla mycket heller. Men ja, va ska man säga. Det är ju trots allt söndag då behöver man inte göra så mycket viktigt. Bara vila sig och tänka på att allvaret börjar imorgon igen!


Bilder från helgen!

Fredagens bilder:





   

Lördagens bilder:
 

  

   

Gårdagen!

Började med att grannarna next door kom över och så började vi grilla och jag åt, mums gott (:   Efter att jag ätit så hoppa jag in i bilen, plocka upp Johanna påvägen sen åkte vi hem till Anna och förfestade.  Jävla spel Johanna lärde oss, en jävla massa klunkar alltså (; sen spelade vi de hederliga ölspelet.  Blev en aning snurrig i huvudet igår, men de va långt ifrån de värsta (:

Efter förfesten stack vi hem till Jeppe och där stanna jag tills folket skulle vidare, då skicka jag mess till vår lille vän Kurt så kom han och hämtade mig. Hoppa ut ur bilen och sen ble jag fett rädd när något rörde vi mina ben, så va d vår hund Zindy. Jo men ovanligt hon lämnas kvar ute, så va hon helt kall så jag och syrran skratta lite åt misstaget dom gjort och bäddade ner Zniid under två filtar så hon inte skulle frysa.

Jag åt lite nattamat sen gav jag upp, startade några CSI avsnitt på repete men somnade innan första hunnit börja riktigt ordentligt. Drömt helt konstiga drömmar som nog berodde på rösterna från datorn som vanligt. Men ja..

Och idag har jag bara legat och glott på avsnitten jag aldrig såg inatt. Så mycket händer inte ..
Nu åker snart Johanna hem igen, så det blev några tårar inatt. Men vi ses ju igen så (:

Dagens skrivpuff!


Skriv om hunger.

Magen kurrar, jag har väntat hela dagen.
Det vattnas i munnen när jag känner alla dofter i köket.
Maten är påväg in från grillen, potatissallad och sallad står redan på bordet.
Vi har bjudit in grannarna på en liten grillkväll.
Jag hugger direkt in på dom grillade majskolvarna,
tar en grilladköttbit och öser upp potatissallad och sallad.
Första tuggan, känner hur maten glider ner i halsen och magen fylls på sakta men säkert.
Det är en härlig känsla i magen, att mätta den..
Ingen människa borde få stå ut att gå hungrig, alla borde få bli mätta varje dag!


Almost ready :D

Sitter här med handduken i håret och väntar på att grillningen ska starta på riktigt. Grannarna är här, samt Kurt.
Jag har hittat kläder, vilket faktiskt gick ovanligt fort idag:P hihi.. Usch nej fy fan va jag är hungrig, magen skriker väl snart också. Så maten kommer sitta helt perfa i magen sen innan det är dags att hälla i sig en massa dricka ;D haha..



Party Trion (:

Music.



Jag gillar sån här typ av musik, för jag får sommarkänslor (:

Hello!

Nu har jag gått runder i en dimma hela dagen, vet inte riktigt vad det är men idag är jag helt out of it.  Det är ju tur att man är så beroende, att ens liv verkligen kretsar kring denna dator alltså. Sitter jag inte här, sitter jag framför tvn annars sover jag. Bra liv alltså! Jaja nog om detta...

Ska iaf sjunga lite singstar nu sen blir de väl hoppa i duschen då kanske man vaknar till liv eller något.  Auditionen i malmö äger ju plats idag, eller ja nu är det säkert på slutet men iaf. Men jag platsar inte..  Men I love it, att sjunga vill säga (: love it love it (:

Sen ikväll blir det ju fest tillsammans med Anna och Johanna, får se var vi hamnar men de blir nog bra (:  Hörs vi inte innan jag sticker så ha en trevlig lördakväll (:


It's all over now..

Ja för nu har Sandra lämnat mig igen (; Men låt oss ta de från början (;

Sandra skicka medelande om att hon kom och att hon redan kört, jag ställde mig i dörröppningen till mitt rum och kollade så hon inte menade bokstavligt talat att hon kom redan. Men nej där stod min morbror Masse istället så jag gjorde vi mig och sånt shit sen kom Sandra och pappa började grilla där ute.

När väl maten var klar så kändes de lite för kallt för att äta ute så vi satt i köket alla tillsammans och käkade, jag och Sandra hade korkat upp ölen nästan dirr hon kom haha. För vi hade ju några öl kvar sen förra helgen då vi köpte flak från vår hemliga kontakt (; hahahah.. Ja sen tog ju ölen slut, då gick vi över till barskåpet och drack goda blanningar med melon / ananas mix och fanta. Alltså inte mixarna blandade men i olika omgångar (;

Så sjöng vi även Singstar, riktigt roligt hade jag (: De hade nog Sandra också:P hiih. Sen vid två skulle jag gissa på gick vi isäng och la oss, jag somnade ganska så snabbt faktiskt men så vaknade jag runt sju imorse när jag hörde emil gå i mcstället ute i hallen. Dom skulle besiktiga hans mc och mammas ena sen efter de så vaknade jag typ hela tiden. Solen lös in i rummet och jag hade svårt att somna om.

Vid halv tio var vi uppe och drack lite sen slängde jag mig isäng igen, Sandra satt vid datorn lite sen la vi oss igen och halv ett gick vi upp helt och slut.. Sen satt vi och snacka lite i köket sen sa jag hejdå och hon åkte hem.

Nu sitter jag här ensam, lämnad och övergiven (;

Dagens skrivpuff!

Öva dig i att observera små detaljer. Gå till ett ställe där det finns gott om folk och notera vilka gester de använder. Skriv sedan en kort berättelse där några av dess gester ingår.

Solen skiner skarpt och inga moln syns så långt ögat kan nå. En hund haltar runder vid vägen, ser inte bilen som kommer så en flicka med pyjamasbyxor springer och säger till hunden att springa in på gården. Sen återgår hon till bilen där en annan tjej står, hon har mörka byxor på sig, klackskor och en jeansjacka, det är perfekt väder för jeansjacka idag.

Dom öppnar motorhuven och fyller på vatten, en granne visslar och tjejen med pyjamasbyxor vinkar glatt och fortsätter sedan med sitt arbete. Stänger motorhuven och vinkar hejdå till tjejen med jeansjacka som kör iväg med bilen.

Pyjamasbyxan springer fram till hunden och kelar lite sen går dom in och gatan blir tom igen. Det ända man njuter av nu är solen som skiner och att molnen är flera mil borta. Idag är en härlig dag att spendera utomhus, var är allt folk?

(finns inte så mycket att observera här ute i ingenmansland, men det funkar väl)


Grillning (:

Ikväll blir det grillning(: Pappa står i köket och håller på med Zindymat och har redan marinerat allt. Idag blir det med pommes för dom glömde ingredienserna till potatissalladen ): fan! Jag som ville ha (; hehe. Jaja men maten håller på att förberedas och Sandra är påväg hit, de är bara jag som ska göra mig iordning:P

Har hållt på att fixa lite på rummet, sminkbordet ska ut sen och soffan ska flyttas, hyllorna från väggen ska ner och sättas på ny plats, sängen ska flyttas och ja de är massa på gång men när de väl är klart blir d nog bra skulle jag tro. De ser bra ut i mitt huvud iallafall:P haha.

Nej måste kila, trevligkväll får jag väl säga för nu kommer jag va busy, jag och Sandra ska dricka oss redlösa (; haha nej skoja bara. Men ha de bra iaf :D

När räknas man som vuxen?

Någon nämnde här om dagen att jag nog inte räknades in som vuxen, eller så gjorde jag. Jag minns inte så bra.
Men iallafall så sa jag att jag inte kände mig vuxen, jag har följt mitt liv i 21år och jag tycker inte jag förändras. Pappa tittade konstigt på mig och sa jaha? . Typ som att jag var helt dum i huvudet.

Sen idag kom en släng om att jag visst förändrats, en jävla massa bara sen dom åren som jag gick på centralskolan till exempel. Hade någon när jag gick där sagt vad jag vet nu så hade jag skrattat och sagt aldrig livet.
Nu har jag suttit där två kvällar och jag tycker det går hur bra som helst, konstigt bara att jag ens fått chansen att vara där för hur jag betedde mig när jag gick på CT, värsta jävel ungen. En sån unge som jag i dagsläget hade fått ruskit sinne på. Det är väl ändå tur att man växer upp någon gång och faktiskt kan vara mogen om situationen kräver det.

Men åter igen när räknas man som vuxen?
- Jag tycker inte man är vuxen som 18åring även om man är myndig och alla typ säger man får göra va man vill när man är 18, men så är inte fallet. Bor man hos sina föräldrar så ska man också respektera vad dom säger och tycker.
Visst behöver man inte veta vem man själv är för att räknas in som vuxen men man måste ändå förstå en del saker. Kanske man känner de inom sig när man är. I dont know.
va tycker ni?

Musica!

"Zappade" runt på Youtube och hittade denna låten och jag tyckte faktiskt att den var bra (:




Dagens skrivpuff!

En bild att skriva till:



Bilden ovanför beskriver i bild om hur ens humör kan skifta från dag till dag.
Men också hur den kan skifta från timme till timme.

Något som alltid kan få mig på bättre humör och göra mig glad är musik,
den får mig att slappna av igen och tänka på något annat.

Som person är jag väldig glad av mig,
men när jag är trött efter att ha jobbat,
hungrig på mat, ja då är jag ganska lätt irreterad.
men så fort faktorn blivit bra som tex: ätit, ja då är jag glad igen (;

(dagens skrivpuff blev inte så bra men den va heller inte så lätt att skriva till tyckte jag)


Godmiddag!

Jag vaknade av att telefonen ringde förut, men som jag brukar göra så svarade jag inte. Jag tänkte var de till mig så ringer dom mobilen ändå, men ringde inte den. Sen ringde de igen och då hörde jag brushan säga "men svara inte då" trodde han syftade på mig att han hörde filmen rulla men att jag inte svarade..

Jag tittade klart på de sista avsnittet som jag hade i rullning sen gick jag upp. Kollade whitboardtavlan och där stod det att jag skulle koka två stora kastruller med potatis, jo för pappa ska göra sin goda hemma gjorda potatissallad tills ikväll /-och imorgon då vi ska grilla. Jag vet inte riktigt om vi grillar båda kvällarna och grannarna är med i morgon eller vi alla grillar ikväll. Hänger inte med i svängarna men hoppas dom kommer över ikväll för imorgon ska jag ju inte vara hemma.

Jaja sen kom brushan också upp, vi gick ut och satte oss på trappan i solskenet, tog ut zindy som nog har trampat på något igår för hon hoppar runder på tre ben, jag kan inte hjälpa att jag skrattar men de ser jätte roligt ut. Men jag tycker såå synd om den lille pniid (: Fick då också veta att det inte var jag som stod i skuld till brushans "men svara inte då" det var personen i telefonen som inte svara när han sa hej en massa gånger (; hehe..

Sitter här och lyssnar på musik, ska nog leta upp lite ny musik och göra en ny lista på mediaplayern. Jag tog ju bort Winamp förut, jag gillar de programet jätte mycket och skulle gärna ha de kvar men de funkade inte varje gång man starta så stängdes de av av sig själv igen så nu är de totaly väck från datorn. Brushan körde en liten rensning på datorn igår. Fick bort en hel del grejer och datorn känns faktiskt inte lika seg längre, vilket jag är väldigt glad över (:

Men nej nu ska jag inte hålla på här mer, vi hörs och trevlig helg nu (:


Vattnet kokar!

Ja jag vet min nattamat är kanske inte världens bästa men nu ska jag iaf sticka och lägga i makaroner i vattnet sen blir det bara gosa och gråta lite med Grey's Anatomy för jag har än så länge bölat till varje avsnitt. My god, jag hade nog aldrig kunnat jobba på ett sjukhus. Så mycket känslor, jobbiga beslut och om man inte klarar rädda en människa så tror jag dom flesta i början skyller allt på sig själv. Nej nej ..

Men nu passar jag också på att säga godnatt, så hörs vi imorgon så om det är om några timmar eller efter en skön natts sömn men de kommer iaf :D

GODNATT!! (:


Pillipill..

Håller på att sätta ihopa Sofies blogg, haft de som "projekt" hur länge som helst men inte haft tid så tänkte jag att jag kunde göra de ikväll så har hållt på nu i någon timme men de är väl snart slut för ikväll iallalfall så får vi se om hon blir nöjd eller vad (: Men som ni nog kan tro så visas inte ombyggnaden just nu då jag inte är klar. Men kolla in ändå ifall ni vill. Sofie är en liten hässleholmare (hlm:are i mina ögon iaf), jag har egentligen bara träffat henne en gång och de var på syrrans 16års fest så de va ju ganska så längesen. Vi har snackat om en fika, men vi får väl ta den någon dag också (; hihi. Japp så är det!

Detta är Sofie aka Hektor (:

Annars händer inte mycket, ska äta innan jag lägger mig för jag är fan cepe hungrig. Ska nog somna till Grey's Anatomy då jag fick hem första säsongen inatt, najs (: Ja nej jag har inte så mycket mer att skriva så GODKVÄLL (:

Mamma Mu-y!

hej och hå..
jag fixade med datorn och allt innan jag stack men internetsladden räcker inte hela vägen så kunde inte skriva något då, eller ens använda internetet. Men har flyttat datorn lite och låssat internetkablen lite så nu fuskar jag tills den nya längre kablen kommer.

Så jag stack iväg till familjen H vid sex tiden och fick direkt en kram av den äldsta, snacka lite med pappa H innan han stack iväg sen var det en massa lek och flumm hela kvällen men sen blev jag lite trött men de funkade ju bra med tvn också, iaf efter ett tag. Sen för en stund sen kom då föräldrarna hem igen och jag fick säga hejdå till småtjejerna..

Sprang nästan hela vägen hem men fy fan andnöd, världens sämsta kondis har jag (; Nej men hade en tanke på att börja röra mig innan men efter detta I dont know. Har redan fått hosta och anstängde mig inte ens sååå mycket. Aja kommer väl hosta hela natten nu bara för de..

Men ja, nu ska jag glo lite sen får vi se vad som händer (: Väldigt glad när jag logga in och fick åter fina kommentarer av skrivpuffen, thanks (:

På återseende.


Nu ska jag stänga ner datorn och dra alla sladdar, nu börjar ommobleringen på rummet.
Vi hörs när jag fått allt rätt, eller så hörs vi när jag är hemkommen ikväll från barnpassningen.
Have a nice day!



Skruvar, spik och brädor..

Och tillsammans blev det tillslut mitt databord. Visserligen har jag kanske fyra bädor kvar som tillhör Annas hylla och sen saknas där en men vafan jag och brushan var ett jävligt bra team faktiskt (; Gick väldigt bra sen när de nästan va klart kom brushan på att en bräda skulle va där nere och den där nere skulle va upp så va bara skruva av dom och byta plats. Men de gick ju bra (; haha..

Blir väl snart att jag packar ihopa alla datadelar och sätter ihopa de på databordet, ska bli riktigt skönt att byta och sitta vid ett riktigt bord och inte något sminkbord med lådor ivägen så man måste sitta helt mongo (; haha..

Förutom detta så har de inte hänt så mycket sen sist, jag snackade en sväng med Sandra och får se ifall hon kanske kommer hit imorgon eller om dom ska ha något hos sig. Troligen lär jag annars slappa imorgon för jag kan inte ta mig någonstans i helgen, visserligen ska jag iväg på lördag men vi får se hur d går med den saken då pappa måste laga bilen, men de kommer nog lösa sig. Som alltid (: Jag är nog ändå en aning possitiv tror jag (:

Bilder kommer upp sen när jag fått ordning på allt, lite före och efter bilder kanske kan gå om jag får ihopa de på något bra sätt (: hehe.. Dessutom uppskattar jag kommentarerna på Skrivpuffen då jag faktiskt blev en aning nöjd med inlägget (:

Försovit mig..

Okej inte för att jag skulle något idag, men jag tog sovmorgon till klockan tolv och det va inget bra alls ):  Det är så himla lätt att vända dygnet fel och allt som tog var påskhelgen och nu är jag typ fast, men nej det får bli andra bullar ..
Men nu är det helg igen och då är det inte så lönt för på lördag blir det fest och då lär jag inte komma i säng i tid heller så ja what to do..

Nej ska väl sätta mig vid tvn tills maten är klar, mamma står för de idag då hon snart ska åka till jobbet och behöver mat i sig innan hon åker. Sen blir det väl bara ta de lugnt hela eftermiddagen och ikväll ska jag sticka iväg och vara barnvakt ett tag igen, ska bli roligt (:

Men glöm inte att njuta av solen nu, det är trots allt April och då vet man inte om de börjar snöa imorgon eller vad..

Dagens skrivpuff!

Fortsätt:

- Hur många gånger ska jag behöva säga det för att du ska förstå, jag vill bli lämnad ifred. Jag klarar inte av detta just nu, det är så mycket press, stress ja jag får aldrig tid för mig själv så för en gångs skull bara gå utan några ord.
Johan tog med sig Jasmine ut ur rummet, stängde dörren och lät Alexandra stanna i sovrummet i sin ensamhet. Att skaffa ett barn förstod dom båda två skulle bli tufft men att Alexandra skulle få depressioner och må psykiskt dåligt hade dom aldrig väntat sig.

Det började med att Alexandra hade väldigt svårt att sova om nätterna, men dom tog det inte så allvarligt då Jasmine ofta skrek på nätterna. Det gick över till trötthet och allmänt seg hela dagarna så Alexandra hade svårt att vara den pigga och glada tjejen som hon ofta varit förut. Efter några veckor hade Johan tagit pappa ledigt från jobbet för Alexandra började dra sig undan och sa att hon oroade sig för att skada deras dotter, hon mådde inte bra i närheten av Jasmine.

Men nu hade dom tagit hjälp, Johan hade ringt till barnmorskan och pratat och berättat om situationen, dom hade genast bestämt ett möte för att ha personligkontakt med Alexandra. Redan efter första mötet bestämde dom sig för att gå i stödgrupp, få prata och ta del av andras problem. Det hjälpte lite, Alexandra kände inte längre att hon var världens sämsta mamma och samtalen blev flera. Johan tog ledigt från jobbet extra för att Alexandra skulle få vila ut, dom hade kommit en bra bit på vägen. Men denna kväll förstod Johan att det inte kommit hela vägen fram. Fast två timmar tillsammans på kvällen hade det blivit innan Alexandra hade blivit för trött.

Johan satt i soffan och tittade på bollibompa tillsammans med Jasmine och kände en lättnad skölja över kroppen, ett leende kom fram. Kvällens framsteg var det bästa på länge, vi är påväg till det bättre.
- Mamma älskar dig och vi kommer alltid att finnas här för dig hjärtat, viskade Johan och pussade Jasmine på hjässan..

(dagens utmaning tog jag lite längre tid på, jag hoppas de uppskattades för jag blev själv nöjd)


It's a new day.

Tycker att denna veckan började precis och nu är det redan torsdag. Var tar tiden vägen, egentligen? Shit, det är sånna här dagar jag får åldersnojja, då tiden bara försvinner utan att man märker det och man går mot rollatertiden mycket snabbare.

Tittade på Grey's Anatomy precis med syrran och där gäller det att rädda liv, vilket nog borde räknas som ett av dom bästa jobben, egentligen. Men är det konstigt man måste gå i skolan och utbilda sig så länge? Nej för de är rädda liv det handlar om då måste man vara bäst, just där funkar det inte att mesa runder. Jag hade aldrig platsat där.
Men en tanke slog mig, förut när jag var yngre kom det många kvällar då jag tänkte att någon annan borde få ta min plats. Någon som verkligen vill leva, för jag gjorde inget viktigt med mitt liv men nu i äldre dagar så tänker jag i andra banor. Eftersom livet ska vara långt så kan ju inte livet vara en fest var eviga dag även om en del tror det.
Vissa dagar får man koppla av och bara njuta av sin egna ensamhet, man måste tänka på att stanna och njuta lite också.

Jag gillar faktiskt min nya header, förlåt mig kan inte hjälpa det (; hehe..

Och sen tänkte jag fråga er läsare, ni som är filmälskare. Kan ni tipsa om någon bra tårframkallande film känner för att gråta lite. Det är mysigt till filmer med massor av känslor i och sånt. Ja ni fattar, eller så är ni inte the right one for the job (; hehe..

HAHA!

Helt seriöst filmen gjorde fan denna kvällen, har inte kommit härifrån vilket jag skullat ända sen klockan nio typ. Hållt på med bloggen och när jag väl blev klar så va syrran inte i tvrummet så höll på med en ny wannabe profilbild och la in den men den hamnar ju fan fel hela tiden för att bloggen inte uppdaterar när jag vill. Jaja dagens ilandsproblem.

Men under tiden läste jag bloggar och såg ena filmen från i fredags, jag säger bara HAHAHA. och här är länken till filmen som ligger på Johannas blogg. Vill ni typ skratta eller bara se cepefyllon så är de bara att glo. Men kanske ni inte fattar, kanske ni gör. Jag skratta iallafall så jag nästan dog (;

Nu ska jag iaf leta upp lillsyrran och se om vi skulle glo film eller vafan vi skulle (;

Under ombyggnad..

.. så har pillat lite med designen på bloggen men nu orkar jag inte göra mer.
Detta får vara okej för denna gången, lite mer coolt på något sätt även om bakgrunden bara är jobbig på sitt egna lilla sätt..
Egentligen..

Goddagens, idag är det onsdag!

Jaha min onsdag då? Mamma och dom kom hem med mat och de blev en micromat med ostsnitzel, passa mig skit bra I love it (; hehe. Ja sen bar det iväg till körskolan och jag satt och läste lite vägmärken innan jag skulle iväg.
Började lite med sån säkerhetskoll, dock fortfarande inget jag har bra koll på, mest bara lamporna kanske. Eller ja något.

Jag började köra och det gick bra men jag hade ändå en 'dålig'-dag kändes de för jag va inte så konsentrerad och jag skyller på Jane för de första hon gör när jag sitter och ska köra ut från parkeringarna, jag är helt inne i att kolla höger vänster och hon fettar i bromsen, sen skratta hon och jag fick nästan en hjärtinfarkt. Tror nog de satt i hela körningen ^^ hahaha. Eller kanske för att jag inte kört på en vecka för pappas saab inte funkar och jag inte gillar mammas, i dont know. Men får övningsköra lite mer hemma nu dom närmaste veckorna för snart är de ju dags. Tiden har gått fort, redan den 15e så jodå inte långt kvar (:

Sen efter körningen så satt jag och gjorde vägmärkesprovet och fick 65/70 så helt ok enligt mig själv. Sen satt jag väl mest och längtade hem haha. Så himla sleden. Så halv fem kom pappa och hämtade mig och nu är jag hemma. Är en aning hungrig så ska fixa något krubb snart. Sen får vi se , blir nog slappe hela dagen.
Får se om jag sticker till körskolan imorgon eller vad jag gör. Finns inte så mycket kvar för mig att göra än att typ repetera och de kan jag nog göra var jag vill kanske? Aja..

Dags att öppna ögonlocken igen.

Skulle egentligen upp klockan tio men eftersom att jag visste när jag senast skulle åka så kunde jag snooza och gjorde de också. Bad, jag behöver ju lära mig att gå upp tidigt igen. Visst inga sovmorgnar till klockan två längre men elva känns ändå lite segt också. Tio är perfa. Förutom om jag tar bussen tjugo över tio (;

Men men mycket har såklart inte hunnit hända på den halvtimme jag varit vaken, mamma kom in och berättade att mannen från där jag var barnvakt igår, vi kallar han H, var och frågade vad jag gjorde idag om jag kunde varit barnvakt till 1. Synd att jag skulle köra idag, annars hade jag minsann inte tvekat en sekund. Det var ju roligt och jag behöver sysselsätta mig lite med arbeten aswell (:

Sen har jag suttit och traggat lite med brushan som praktiserade inatt, han åkte lastbil tillsammans med en annan av våra grannar. Han tyckte de var roligt och de blev nästan tolv timmars jobb så att han är uppe och "pigg" nu de fattar jag minsann inte. Jag är nästan död och jag gick väl och la mig vid tre kanske. Visserligen kom han hem en timme senare så visst har inte sovit så mycket mer än han (; men men..

Mamma, syrran och brushan är iallafall iväg och ska handla nu, så får väl se vad dom köper hem och låter mig äta innan körskolan då. De får ju egentligen bli något som inte tar så himla långt tid då jag ska åka till körskolan vid tolv tiden. De ordnar sig säkert! Nu ska jag glo runder lite innan jag klär mig och sånt.

Ha en bra dag! (:

Dagens skrivpuff!

Skriv om något du önskar att du visste för 10 år sedan.

För tio årsedan var jag elva år, och redan då var killar ett "hett" ämne.
Jag hånglade för första gången när jag gick i fyran och tyckte de va jätte äckligt.
Sen gick tiden och allt va de gäller killar har bara fallit rätt ner i ett stup.
Så självklart hade jag för tio år sedan velat veta hur killars hjärnor fungerar.
Varför allting ska sägas i "koder" och ingen kan säga vad dom egentligen menar.
Allting ska vara en lek som tillslut ingen vet hur man leker.
Det slutar bara med att någon blir sårad och ledsen.


Godnatt!

Då säger jag godnatt för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn sen är det faktiskt nattidags som gäller, ska ändå upp hyfsat tidigt idag. Ja typ som igår fast får faktiskt inte snooza till halv elva egentligen.

För idag ska jag faktiskt köra, då är det ju viktigt att man kommer i tid och körlektionen är vid kvart i ett så måste ju ändå lämna hemmet vid typ tolv så hinner jag plugga lite teori innan. Eller något i den stilen. Jaja men GODNATT då, så hörs vi senare :D

xoxo.


Vissa dagar..

Ibland kan jag bara blogga itu om verkligen ingenting, ibland har jag så mycket att säga så orden inte räcker till så det blir fan inget sagt. Ibland kan jag va på bra humör och ha tid till att verkligen läsa och kommentera en massa, sen andra dagar så skuggar man igenom men orkar inte alltid kommentera. Så jag förstår responden, att den är lika med noll..

Men som jag sagt innan så skriver jag bloggen för min egen skull, ingen annans. Min plan i livet är inte att bli en stor bloggerska, nej mitt liv ska hända i verkliga livet och inte här. Visst hade jag väl velat bjuda med er på ett äventyr som heter duga men tyvärr så är inte mitt liv så livligt på den nivå just nu, jag drömmer väl om de men har inte kommit dit.. ÄN.

Vissa dagar mår man verkligen toppen, minsta lilla grej kan få en att springa på moln. Andra dagar så kvittar de vad som händer man ser inte längre än till näsan räcker, åskmoln och sura citroner är allt man bjuder på. Nej de är faktiskt konstigt hur allting kan kännas så olika bara på vilken dag de är.

Vädret vi får som är så kanon, ja bara de gör ju så att man har ett jävla smile i facet. Sen om det då blir regn så är man inte lika happy som dagen före.

Jag kan verkligen se mig själv ligga där vid poolen, på en solstol med en dricka i handen eller bredvid. Jag hade verkligen velat åka iväg för att koppla av, ja bara ligga och läsa och ta de lugn, ta en öl eller något. Inte bara supa bort livet utan verkligen njuta av värmen ända in på skinnet. Fy fan va härligt.

Åka iväg med kompisar och campa i ett jävla tält även om de är äckligt fuktigt och svettvarmt på morgonen, ge mig en kall öl en varm sommar dag, ett natt dopp, ett dags dopp, ja ge mig dopp hela jävla tiden. Ge mig getingar och insekter, i don't give a damn as long as we're having fun!! (: Man kommer ju inte ifrån dom ändå, så varför klaga.
De finns så mycket jag skulle vilja göra under sommaren, men de förstörs alltid pga de dåliga vädret. Så kanske man inte ska förvänta sig så mycket detta året så bara blir de bra av sig själv? Dream on bitch (;

Ego pic!


Snart dags för lilla mig att sova!

Dagens skrivpuff!

Skriv om en plats du aldrig varit på.

Denna plats finns inte i någons värld.
När du öppnar dörren så stuttsar du på ett golv gjort på tuggumi.
Går du in i badrummet så fylls badkaret med chokladsås, så ren blir du inte.
Tv rummet är delat på mitten med soffa i ena delen och krockbilar i andra,
såklart inrutat i en "tv-skärm" så det verkar som du tittar på tv.
Sovrummet är bara en stor hög med täcken, goos och mys.
Sen när du känner dig kär öppnar du en röd dörr,
där inne klänger du i en sele och flyger på ritade moln,
 så nog kan man flyga på moln alltid (;
Köket behöver ingen handlelista för skåpen fyller på sig med exakt vad man önskar,
så innan man öppnar dörren säger man va man vill ha så bara finns de där.

Med en livlig fantasi kan man få vad man vill, i huvudet iallafall (;


Äntligen hemma!

Alltså inte tvprogrammet utan åt att jag äntligen är hemma i huset, på mitt rum, i min förbannade fåtölj. Ja borta bra men hemma bäst (;

Dagen börja som så att jag gick och duschade, kollade ut och mamma stod och tragga med grannarna så jag gick ut snacka lite, vänta på mat, fixa med jävla kläderna och skicka tillbaka de (fan på tiden) åkte till klippan inom sibylla där och krängde mat. Stack till körskolan och satt där och läste och läste en massa först sen blev en dator ledig och jag gjorde ett av dom sista proven och fick 66/70 så jag tror nog jag ligger ganska bra till, I hope so :D

Sen kvart över fyra kom mamsen och daddy och hämtade mig, va lite sur för dom kom så sent men ja jag hann ju ändå. Kom hem bytade kläder, drack lite vatten sen begav jag mig till en av mina grannar. Vi gick igenom lite saker, jag fick nr om något skulle krisa, blev visad på rundtur av töserna sen var jag barnvakt åt fyra söta tjejer. Fy fan va dom har busat med mig, jag är inte van vid så mycket bus men de har varit mysigt och dom är verkligen skit söta så att jag ska dit fler gånger de tycker jag bara kommer bli roligt. Direkt jag skulle hem fråga dom sin mamma ifall jag skulle komma imorgon men de ska jag inte. Men en annan dag kommer Mamma My och tar er (; hihi. Mm för de kalla dom mig hela tiden efter att vi sett på Mamma Mu och kråkan (;

När jag kom hem, ja jag nästan sprang sista biten när jag såg huset och att folk var på baksidan och förstod att grillning stod på schemat fastän mamma vat lite grinig under dagen. Men dock blev d ju typ bara korv, potatissallad och bröd och sånt. Men i helgen skulle vi grilla tillsammans med grannarna igen, och då blir de nog fan riktig grillning. Mysigt sånt (:

Ja vad kan man mer säga? Denna dagen har ju varit en utav dom bra dagarna men jag känner mig fan helt slut. Men tanken på sovmorgon imorgon får mig ändå att le och orka till slutet av denna dag (; haha..

Kompromissa.

Sovit himla gott inatt, mmmmmm (; Sen ringde klockan vid halv tio som en förvarning att jag snart skulle upp sen ringde den tio snoooza till halv elva typ och låg död i sängen där imellan, kollade cold case och hörde telefonen ringa men orkade minsann inte svara^^ Sen hörde jag mamma och någon komma in genom dörren och sen ringde en mobil i köket så svarade mamma och kom in på mitt rum.

Så jag snackade ett tag där och jag kompromissade med mig själv att jag sticker på körskolan någon timme nu sen hem igen vid fyra och sen vid fem så ska jag vara barnvakt i typ två timmar, så har jag tur så kommer jag få lite mer och de blir nog himla bra tror jag (: Blev faktiskt väldigt glad, en bra start på dagen minsann (:

Hur startade eran dag?(:

Godnatt!

Nu är det minsann dags att bege sig från datavärlden, egentligen.
Imorgon, eller ja idag så är det ju körskolan som gäller men både mamma&pappa är lediga imorgon så jag tänkte att jag tar en sovmorgon (inom rimlig tid) så äter jag hemma och sånna saker sen åker jag till körskolan på eftermiddagen någon gång då jag även ska vara på teorikurs på kvällen (vilket egentligen är löjligt, redan gått på dom innan, menmen)

Kvällen har spenderats på soffan, ibland tillsammans med minisyrran, ibland med mamma och ibland med syrran. Och även Zindy hittade sig in i tvrummet under kvällen för hon skulle hela tiden tigga godis. Snyltare (;
Skrattade åt Wipeout, åt parlamentet någon gång, herren på täppan sen har jag kollat typ NCIS, jag vet vad du gjorde förra lördagen och Cold case lite sådär gott och blandat.

Men nu har jag iallafall fått två dagars vila och jag känner verkligen att jag behövt de, men nu kanske jag fått för mycket för jag hade gärna varit ledig idag också, men nej de blir iaf en mjukstart så är inte så farligt då..

Men nej nu har jag inte så mycket mer att tillägga egentligen så kan lika gärna säga godnatt nu då, NATTI (:

Godkväll önskar mysaan!

Vissa dagar känns mycket bättre än andra..

Middagen avklarad.

Kusinerna har hållt på att busa, velat springa in och hålla på i mitt rum (sist gick d inte så bra då hällde Andy parfym i hela sängen) sen har vi ätit och det va riktigt gott men jag är fan hungrig igen alltså^^ Konstigt sånt japp..

Har suttit i soffan och kollat på tvn mesta delen av dagen, löst suduko och pratat med Morbror Masse om framtidsplaner, eller ja mest han som frågade hur saker och ting går. Jobbsaket går ju inte så bra så jag har ju min plan om att sticka till USA om inget annat löser sig inom snarast. Visst just nu kan jag inte jobba, de har jag inte tid med när jag kör körkortet på fulltid men de är ju bara till nästa månad sen är de klart..

Men ja jag vet faktiskt inte vad livet har att erbjuda mig och jag vet ju själv knappt ens vad jag vill göra. Jo resa men ofta man kan göra de alltid? Jag måste nog ta mig en funderare och faktiskt ta reda på vad jag vill. Fast samtidigt jag är 21år så jag har hela livet framför mig, alla sånna här tankar får mig till mer panik och åldersnojja så får nog lugna mig lite kanske.

Nej ska kolla på Grey's Anatomy nu så vi hörs senare.

Vänt på dygnet..

Känns som jag redan lyckats vända dygnet fel, kanske inte så makalöst fel som jag gjort förut men ändå fel.    Vet inte när jag kom isäng inatt men kanske runt tre som dom senaste nätterna nu när de varit lång helg.   Sen sover jag till halv tolv-tolv tiden vilket heller inte är så lyckat. Imorgon ska jag troligen upp tidigt, iaf åtta och ringa extra bussen ifall inte mamma eller pappa kan köra mig till körskolan.  Men men, vänder väl tillbaka någongång..

Om en stund så kommer Morfar, min morbror Masse och mina två kusiner Lance och Andy på besök för idag bjuder vi på middag, kyckling och ris mmm gott jag vill bara att de ska bli färdigt så att man kan äta nu ;D hehe.. Så är väl lika bra att typ sätta på mig strumpor och kanske hjälpa pappa i köket om de är något han behöver ha hjälp med.

Jaha nu ringde de på dörren, så får springa och va social nu. Hade bra så hörs vi senare :D

Dagens skrivpuff!

Se dig själv i spegeln en stund. Skriv sedan ett självporträtt.

Jag har precis stigit upp ur sängen och slänger en blick i spegeln.
Håret står åt alla håll och kanter så jag drar borsten genom håret.
Nyvakna ögon är inte dom finaste ögonen, helt trötta och sledna.
Ögonen är gröna nu, men i solljuset skiftar dom till blåa.
Jag är så vacker utan spackel, men nog inte som precis nyvaken.


Ska slänga mig i säng nu..

Hade faktiskt tänkt lägga mig i sängen nu, bara mysa ner mig och kolla på någon film som jag förhoppningsvis inte sett förut eller får man göra som man brukar. Vända sig om, krama kudden och sova till ljudet av filmen som är på repete.

Har ni också en kramkudde? De har jag, världens mysigaste sak. Började med de för ett tag sen och sover ganska bra , för innan krama jag om täcket men bättre med en kudde för då kan man ha hela täcket på sig utan kludd (; hehe..

Jaja nog bra att snacka om en jävla kudde men men..
Mitt ID-kort söps bort igår och sånt är ju roligt, de går ju inte ut föräns om två år så är inte såå himla roligt. Men what to do? Men har jag tur kan d kanske ligga i Fridas bil men annars så är de bara skaffa ett nytt eller använda mitt fula jävla pass tills jag fått körkortet eller något. Aja de löser sig, de gör de alltid som jag brukar säga..

Jag har också insett att jag älskar Grey's Anatomy, satt och såg något inspelat avsnitt och bölade en massa innan idag, i like it and i like it alot (; Men nu blir det ner i bedden för jag orkar inte sitta och glo mer, så godnatt! (:

Min maskot!


Nej min lilla woodo är helt sleden, typ död.
Jag bestämde att den passa bäst hängandes i Sandras bil,
och där ska den stanna tills den inte kan hänga mer.
 Den är ju ganska så söt ändå, mitt lilla hjärta (;

Veckans..

Här kommer en lista med veckans ...

Klädesplagg: Joggingbyxor.
Sysselsättning: Körskolan ofcourse.
Längtan: Körkortet såklart.
Godsak: Påskgodisen såklart? (; haha.
Dryck: Kaffe säkerligen.
Glass: Magnum.
Helgspecial: Släkten ska fira påsk hos farmor&farfar..
Roligaste: Att träffa släkten (:
Have to have: typ pengar?
Film: Fullt hus 2 (; höhö
Tv-serie: 2½men lätt alltså (;

Veckans mest spelade.



Även denna vecka blev det Enrique Iglesias feat. Ciara  - Taking back my love, som toppade lyssnarlistan (; hehe.

Pic.


Hoppas ni haft en trevlig påsk (:

Söndagen redan här.

Igår kom Sandra hit en sväng så käkade vi lite spagetti&köttbullar, fixade vid mig sen åkte jag med Sandra hem till henne. Hennes föräldrar och kompisar satt och drack och käkade pizza så vi tog oss varsin öl sen ble vi festsugna skaffa ett flak sen fixa vi skjuts till ängelholm och spenderade väl mesta kvällen att prata engelska då vi träffa två engelsmän.
Full som fan blev jag fast vi inte drack något där typ. Hade ju halsat i oss en massa då mina sista femtio kronor hade gått åt att fixa flaket^^ hehe..

Sen vaknade vi halv tolv idag, herre min skapare synen va helt grumlig och jag var typ fortfarande full. Käkade frukost sen kom daddy och hämtade mig så hela dagen har blivit spenderad på soffan och nu har vi problem med att bestämma oss va vi ska käka för mat. Är ju bara jag och töserna hemma och jag pallar fan inte laga mat igen:P

Men men, mer skriv kommer senare! Nu är de fullt hus två på tvn som jag glor på.. Så ha en bra kväll :D

Musiktips.

Nu är det så att jag lyssnar på musik på youtube och skulle vilja säga några fina låtar jag lyssnat på. Jag tyckte iallfall att dessa låtar var mysiga (: Så här har ni tre fina låtar:

Jay Sean - Cry.
Jay Sean - All or nothing.
Jay Sean - I use to love her.

Dagens skrivpuff.

Skriv om ägg.

Ägg Ägg Ägg Ägg..
På utsidan finns det skal som kan finnas i olika färger,
speciellt på påsken då kan dom vara randiga, prickiga och enfärgade.
Ägg är också mångsidiga då dom kan kokas, stekas, scrablas och va konstgjorda.
Även finns det fake ägg som kallas för påskägg.
Dom är inte gjorda av skal eller har en äggula och vita..
Nej dessa ägg kan vara proppfyllda med godis, pengar, trisslottor eller annat skoj.
Konstigt nog är dessa ägg heller inte från hönan, de är från en hare.
Är det då konstigt att innehållet inte är desamma? (;


Goddagens.

Igår efter att jag kommit hem och gjort mig iordning så drog jag upp till Jeppe för Johanna var där så satt vi och snacka och lyssna på musik, sen blev de lite beklagande för ölen var gamla ish.. Så de blev att vi fick åka med Jonte & Beppe och hämta öl i kvidinge sen var festandet igång runt halv tio tio något..

Blev ölspelet, musik, snack, filmning, foto och hundkel. Sen vid halv två tiden kom pappa, brushan och my och hämtade mig så de första jag gjorde va kränga köttbullar ^^ sen satte jag mig vid datorn startade csi sen la jag mig i sängen och somnade ganska så snabbt faktiskt.

Nu har jag inte gjort mycket men har igång filmen seven pounds som tydligen skulle vara bra men jag fattar typ inget så jag tycker än så länge inte att den är så bra, men frågetecknena dom reds väl säkert ut senare i filmen..
Så nej nu ska jag bege mig tillbaka till sängen, är sjukt sleden faktiskt. Igår skulle ju blivit en lugnkväll hemma efter släktträffen men så blev det inte så jag får kanske ta denna dag till de istället, för jag behöver de.

Collage bilder från igår.





Gladpåsk!! :D

Påskfirande hos farmor&farfar..

Kom till farmor och farfar så hälsade man på dom som redan kommit, hjälpte till lite att plocka fram och sånt sen när alla var på plats var det dags för mat. Det fanns paj, korv, köttbullar, rödbetor, sill, bacon, räkor, bröd, och en massa andra saker att fetta i sig. Blev en aning mätt redan efter första portionen så slappade med påskölen som dock inte va så god..

Sen sa vår faster Katrin att de var dags för kubb så spelade vi några runder eftersom att vi vann så fick vi möta typ alla sen i slutet spela vi mot ett lag typ tre ggr i rad och losade alla tre:P höhö.. Sen orkade vi inte mer så vi satte oss i soffan och traggade lite till sen var de dags för typ "efterrrätt" blev ostbricka och någon rysk ostkaka som jag tyckte va jävligt god. Jag hämta fan efterrätt tre gånger så gott de var och när vi sen anlände hem och jag skulle gå upp för trappan fick jag ett illamående, fy fan åt för mycket haha..

Ja men vi satt och snackade lite efter att vi fikat klar, min farbror Bengt från DK var ju hemma så vi pratade lite om USA planerna och han tyckte också att det var en bra idé, man måste passa på medans man är ung för när man sen blir för gammal för sånna saker så kanske man ångrar sig och de är helt rätt..

Kom nästan precis hem och det finns planer på att sticka och festa ikväll men så ska såklart pappa dricka idag och mamma jobba imorgon så skjutsen är inte allt för lätt att fixa men de ordnar sig säkert på ett eller annat sätt, i värsta fall får väl brushan skjutsa mig på moppe ner ändå. Fan bryr jag mig bara jag kommer dit och hem (; höhö..

Nej ska lägga in bilderna från idag på datorn, ha en bra dag! :D

Påskfirande!

Så har sovit väldigt gott inatt drömt om stinsen och att man tog sig därifrån sittandes i en berg-och-dahl bana och att när jag satt upp och ner knäppte någon upp mitt bälte så jag jagade han genom hela knutan. Jo de är ju bra sånt..

Vaknade vid elva tiden kolla på csi lite och vaknade till liv, hoppa i duschen (inte bokstavligt talat) sen har jag hållt på att göra vid mig sen dess och nu ska vi snart åka hem till farmor&farfar och fira påsk med pappas sida av släkten, trevligt att samlas alla för en gångsskull. Eller ja om alla kusiner är med vet jag ifs inte men ja..

Nej ska fortsätta här, men trevlig påsk och helg allesammans :D

Lång helgen har börjat!

Efter ett jävla väntande på att mamsen skulle duscha, tog ju tjugo minuter för henne bara att komma in i badrummet sen kom Jennie in på ett snabbbesök sen var äntligen mamma klar men nej då skulle ju någon annan in och duscha för att hänga med och handla så jag fick utbrott och bad pappa köra mig till Anna, jag palla inte vänta mer..

Upp till Anna sen ner och kolla om Froman fick rätt på bilen men han var inte där så upp igen, tog ett glas påskmust, sen ner igen och då åkte vi och plocka med en sak till bilen sen hem igen följde med ner i källaren på tvättjakt sen upp igen satt ute på balkongen och de va riktigt mysigt alltså (:

Kollade på tv lite sen blev det dags att åka och hämta upp Johanna på stationen i Ä-holm, såg hennes hue efter ett tag och hon såg inte glad ut, fick veta att hon va röksugen att de va därför (; hehe. Sen satte vi oss i bilen och jag satt där bak och krama den rosa stora resväskan, sen va de bara kånka upp den för trapporna in till Anna. Satt där och glodde lite, planerade mat och de blev taccos.

Fick lite surmess från papsen men de lugna sig ganska snabbt (; höhö..

Dags att laga maten och de blev klart och då satte vi oss och kollade på zappande och krängde mat, sen såg vi någon video på Johannas dator och jag kunde inte låta bli att skratta, fick ont i axlen/nyckelbenet och två tårar kom från högerögat haha. Jo jo säger bara de och nu fick jag skratt bara av JOJO fast d egentligen inte va menat som just de men iaf..

Sen var det dags för mig att åka hem, ska ju iväg på släktträff imorgon lika bra att va pigg på de, så åkte hem. Lämnade över New moon boken och ble lite lack på att pappa rört boken med flottiga fingrar då jag har strikta regler om hanteringen av mina älskade twilight böcker, förlåt men de är mina käraste ägodelar precis som vissa har sina bilar, datorer, mobiler eller något annat. Dessa böcker va fan inte billiga :( Men dom är fan värt priset för känslorna bara sprutar och jag bölar en massa AND I LIKE IT (;

Men nu ska jag krypa ner i säng kolla CSI eller vad som helst tills sömnen kommer på besök.. För sleden de är jag fan, varit de hela dagen så de är faktiskt en aning skönt med helg nu faktiskt! Känns som jag behöver de (:

Om jag inte skriver mer inatt så får ni sova gott (: NATTI!


He's just not that into you.



Filmen handlar om några få människor vars liv går in i varandra pga relationsproblem och lycka. Vi har det gifta paret Janine och Ben som går igenom lite problem i förhållandet vilket leder till att Ben börjar träffa sångerskan Anna, som i sin tur "dejtar" Connor som är värsta aswholet mot tjejerna han träffar. En av tjejerna han träffar och säger han ska ringa är Gigi som blir helt besatt och ska försöka stöta på honom i en bar "utan mening" men han är inte där och då träffar hon killen Alex som berättar alla dessa knep om hur killar tänker och att dom inte är intresserade. Är killar intresserade då visar dom de och får de att funka (men vem har sagt att de är killens move egentligen?) Sen finns det ett par till i filmen och det är Beth och Neil, Beth vill gifta sig men det vill inte Neil vilket leder till att dom gör slut istället.

Filmen fick mig att tänka väldigt mycket på hur komplicerat allting är, varför inte bara göra saker och ting enklare är man intresserad säg då de är man inte ja då säger man de, inget jävla dittande hela tiden. Jag tyckte den var ganska så bra men hade typ världens sämsta kvalité på filmen som tog ner poängen en del, så kanske behöver se den i bättre kvalité?
Men de skulle vara en komedi stod de fast jag tyckte inte den genre:n passade in alls, de skulle va kärlek all over..  
Den får  två av fem blööbies av mig..


Goddagens.

Vaknade av mess ifrån Anna innan idag så bestämde vi att vi skulle ses när mamma kommit hem från jobbet, sen la jag mig och kollade på filmen "He's just not that into you" som faktiskt var ganska bra om kvalitén nu bara varit bättre..

Har plockat fram falukorv ifrån frysen så ska göra korvstroganoff till middag idag, för de är ju mitt jobb då varkens mamma eller pappa är hemma och syskonen har påsklov (dom kan ju inte reda sig själva:P) Nej men magen börjar kurra så de är minsann dags att käka snart!

Där ute skiner solen så varför jag inte är ute och njuter av den vet jag inte riktigt, har bara inte orkat. Helt slö och har huvudvärk så mmm får skita sig med de.. Men jaja, ha en trevlig helg för nu är det lång helg för min del ;D hihi..


Har ni gått barfota i år?

Kom och tänka på det för någon tids sen men det var ju himla skönt väder i helgen, solen sken och jag solade för första gången utomhus detta året. Men även första visstelsen utan skor skedde i helgen, har ni gått barfota ännu?(:

Sen hade jag också årets första mjukglass i helgen, med strössel men det mesta av de hamnade ju på marken. Lika glad blev jag då de bara var fett jobbigt att knastra på ^^ hehe..

Jaha, nanna kudden snart?

Har inte hänt allt för mycket sen jag kom hem från körskolan, lagade middag förut och sen kollat på tv lite typ 2½men medans man åt och sen suttit vid datorn och mest ugglat, läst lite och sen glott på One tree hill och 90210..

Tiden har bara sprungit iväg idag känns det som men det är troligen för att jag var på körskolan så himla länge idag, men det gör ingenting. Ju fortarade tiden går, ju fortare har jag kortet i handen (: hihi...

Jaja men det finns väl inte så mycket mer att skriva men ska iaf sätta igång CSI innan jag går och lägger mig, så blir de väl bra. Men nu ska jag göra mig iordning för sängen iallafall, ta ett glas kallt vatten för fy fan va jag blev needy nu (: hehe.

BAH, har inget mer att skriva så jag skiter i det för det kommer en ny dag imorgon.
Godnatt och sov gott kära vänner!

xoxo.


Kvällens skrattmoment med ett budskap i sig..

Sitter och kollar på lite serier på datorn och kollar de nyaste avsnittet från 90210 och slutet snackar dom om fördelarna med att bo kvar i Beverly Hills och inte flytta tillbaka till cansas (stavning) så säger hon tillsist:

"and gluten free bread and i dont even know what gluten is,
 but i like the option of not having to eat it"

de fick mig att skratta lite, men de är just så de är. Man ska ha möjligheter att själv få välja ..

Min onsdag..

Tog bussen där tjugo över tio sen tog vi tåget till Klippan. Gick till körskolan och var där ett tag och läste teori och sånt, jag gjorde ett test och var ett poäng från att klara de sen stack vi till koch's och käkade sen tillbaka till körskolan ännu en gång. Så gjorde jag ett nytt försök på repetitionsprovet och klarade de, läste lite sen stack syrran&brushan och jag blev lämnad .. Jag gjorde ett slutprov och klarade de sen satt jag mest och va sleden resten av tiden tills det var dags att köra tillsammans med Jane.

Personen jag skulle köra med hade avbokat så jag trodde först inte de skulle bli någon sväng till Ä-holm men jodå de blev de visst och de gick ju bra (: och jag tycker de känns skönt att man märker att man går framåt och nu börjar de närma sig för i början av nästa månad så ska jag minsann ha mitt körkort (: Jag vill verkligen så de ska gå..

Men nu kurrar magen så ska göra lite makaroner och köttfärssås.. Gott (; Ha de bra så hörs vi!

Godförmiddag!

Så då har man fått några timmars sömn och klockan ringde 5 över 8 så att jag kunde ringa och beställa bussen sen la jag mig och sov en timme till. Brushan kom in vid nio och beklagade sig över att han vaknade försent och inte väckt mig så han sa vi kunde gå in och fråga grannen så sa jag "ja men då va de ju tur jag ställde larmet och ringde" så det var redan fixat (:

Sitter här med handduk i håret som snart ska av och så ska håret fönas och jag ska hitta en tjocketröja att ha på mig sen får man väl äta en macka eller något. Bussen går tjugo över tio sen beger vi oss till Klippan och körskolan.. Jo blir nog bra! Men vi hörs väl senare då för nu ska jag springa iväg..

Njut av dagen! (:

Dagens skrivpuff!

Skriv om att hoppa av.

För två årsedan så började jag på körskolan.
Jag gick på gymnasiet och kände att jag ville ha körkort precis som alla andra.
Jag ville inte ha mitt körkort sist av alla mina vänner, jag ville visa att jag också kunde.
Tiden gick, sen var det inte roligt längre.
Jag läste teoriboken om och om men det ville aldrig fastna.
Jag körde men kom aldrig ifrån Klippan.
Jag kände mig en aning värdelös så jag hoppade av...

Nu två år senare har jag energi till att kämpa, nu är det för min skull och ingen annans.
Jag kör på varje dag och allt jag nog behövde var lite press.
Har kämpat på i två veckors tid och jag har redan kommit förbi halkan.
Jag längtar tills kortet är i handen och allt jag kan säga är att detta hade aldrig hänt för två år sedan.
Nej för det är nu allt känns så himla bra, nu behöver jag inte längre fundera på att hoppa av!


Nattifnatt.

Så nu ska jag sätta mig och kolla på tv tillsammans med syrran sen får jag allt bege mig i säng för klockan börjar bli mycket och jag ska ändå upp en aning tidigt, men vi fixade med så att jag slapp ta bussen tjugo över sju iaf. Brushan och syrran ska också till körskolan så vi tar och ringer sån extra buss som går vid tio istället. Så skönt annars hade jag fått ha fullrulle i typ tolv timmar och vem pallar de, inte jag (; höhö..

Men teven kallar så jag får säga godnatt för ikväll så hörs vi när jag får nästa knasiga idé..
GODNATT :D

Nya planer smids i min hjärna..

Har suttit och glott runder hela dagen på nya sätt att skaffa jobb för jag är fruktansvärs trött på att gå hemma, visserligen så gör jag ju inte de nu om dagarna men även detta tar slut snart plus att detta ger ju inga pengar men slutändan av allt slit ger ju något mer, just de mitt körkort (:

Men sen när kortet är taget så är det nya tag som gäller och de där med Aupair lockar mig som fan, jag kommer åter igen få stå på mina egna ben, jag kommer va hemifrån 1år kanske och jag kommer dessutom få åka till USA (: Men vem vet om jag får något, men man kan inte sluta tänka possitivt för de leder ju ingenstans. Men jag är sjukt peppad.
Nya saker, nya äventyr, nya händelser, nytt nytt nytt.. Även om livet pausas åter igen här. Men det finns ju som sagt inget här och jag kan inte stanna för alltid och vara arbetslös bara för att..

Om livet ändå kunde va en dans på rosor utan taggar, va enkelt allt skulle varit då.
Ååå så mycket hjärnan håller på just nu och så mycket jag vill herregud man får ju erfarenhet som man kommer minnas för resten av sitt liv och man får ju hoppas man då kommer till en normal familj och inte en sån jag skrev om i en skrivpuff där barnflickan hade en affär med daddyn i huset. Inte så mysigt kanske, eller vem vet kanske en dilf? haha.
Nej sluta..

Men de jag läste om är fan bra, gratis flygresa dit och hem, veckovis lön, mat och boende gratis, passa ungarna under dagen och oftast ledig under helgen och kanske lite kvällspassning, två veckors betald semester sen när året är slut får man 30dagar att resa runt i USA om man vill, man får försäkring och grejer, arbetsvisum och massa annat. Och jag behöver inte betala något alls. Så jag tvekar inte. Har ju inte fått något bekräftat om dom andra jobben så de blir säkert inget så får ta nya tag och söka nya jobb. Man kan inte ge upp bara för något inte går som man planerar för jag vet hur mycket jag ville jobba sommaren på Cypern men så blev inte fallet så är de bara fortsätta någon annanstans.

Men just nu i några veckor framöver så ligger fokuset på körkortet men efter de så jävlar, bautasteg ut i världen hade jag tänkt. I want to ... Men sen hur långt de tar mig får vi väl se.

fingers crossed..
xoxo

Jag vill åka till USA.

Alltså jag vet redan för längesedan att jag valde fel linje på gymnasiet för jag vill typ göra allting förutom att laga mat. Jag har många gånger tittat på annonser som typ barnflicka och sånt, helst i typ usa för jag vill verkligen dit, men egentligen vet jag inte varför. Nu sitter jag här och kollar och önskade verkligen att jag hade erfarenheten som behövs så hade jag kunnat åka. Men vafan man kan ju inte göra allt, tyvärr..

Men vem vet vad jag hittar på när körkortet är taget, då är det tiden som får visa vägen..

Kommande filmer jag vill se.

Det finns en hel hög med filmer jag skulle vilja se och här kommer iaf fyra utav dom..

New Moon, som nog inte kom som någon stor överraskning egentligen. (20 November)


Harry Potter och halvblodsprinsen.  (17 Juli 2009)


Ice Age 3 - Dawn of the dinosaurs.   (1 Juli 2009)


The last house on the left. (22 Maj)

"Ledig dag"

Ja jag vet jag är en liten mes, men detta är första lediga dagen sen jag började och jag behöver ta ut en slappe dag. Dessutom har jag träningsvärk i hela ryggen sen gårdagens innebandy ^^ Men nej det är inte de som är problemet det är faktiskt min hals, jag har legat och typ rrrrrrr:at i halsen hela natten för de har kliat och irreterat och sen haft torrhosta till jag nästan kräkte och haft ett helvete att somna så that's why och nu vet ni också..

Men jag ska dit imorgon, usch redan kvart över sju med bussen härifrån och hela långa dagen för imorgon ska jag köra sent, 16.10 börjar jag köra och eftersom de är i Ä-holm så är vi väl klara närma till klockan 19 eller något sånt. Men ja jag överlever nog efter att jag tagit en ledig dag nu. Sen blir de inga fler föräns kortet är avklarat för meningen är att jag ska klara allt på första försöket för annars kommer jag säkert aldrig klara de. De självförtroende jag har de rasar så jävla lätt.
Såg ju bara då på planeringsmötet, de gick ju åt skogen och efter de trodde jag att jag aldrig mer skulle kunna köra bil :S Men de kunde jag ju ifs, men men..

Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen får jag och mamma planera lite middag, men ha en bra dag iaf! (:

Natti (:

Även om jag har sovmorgon imorgon, t.o.m länge om jag så skulle önska så vill jag lägga mig nu. Är ganska trött och innebandyn lär säkert ge mig träningsvärk imorgon så jag kommer gå som en gammalgumma med rullator bara det att min är osynlig för blotta ögat (;

Nej men sen har jag varit trött och slut hela dagen från det att vi åkte från halkan till dess att innebandyn började för då var man igång men sen tog batterina slut igen så nu måste jag ladda upp inför den nya dagen (; hehe..

Så nu blir det att jag startar en film eller två innan jag somnar totaly (; hehe. Sen får vi se vad som händer imorgon utöver allt annat som är planerat för varje dag verkar ha något extra planerat för mig, som jag skrev innan känns det som att jag aldrig får coola ner och slappa. Känns som det var hur längesen som helst jag ens bara satt i soffan och tog de lugnt någon timme. Evigheter...

Ja ska sluta älta, så godnatt på er och dröm söta drömmar :D hih..

xoxo.


Dagens skrivpuff!


Dagens skrivpuff - Du får den lyxigaste dag du kan tänka dig - hur ser den ut?

Vardagslyx är den bästa lyxen och helt ärlig kan jag se detta framför mig.
Jag har fått ett bra betalande och roligt jobb, har körkort och en tillräckligt bra bil.
Flyttat hemifrån och bor i en egen lägenhet, två rum och kök blir bra.
Jag har pengar så att det räcker månaden runt och lite till.
Mat på bordet varje dag, pengar till lite extra nöjen och få bilen att rulla.
Även om det bara är små potatis i vissas ögon så är det lyx i mina.
För det är exakt detta jag väntar på, de jag ser framemot att få i mitt liv.
Detta liv längtar jag efter, lyxen att få stå på sina egna ben och klara av det utan problem.


Innebandy, it was fun (:

Ja då var det ju så att jag hängde med mamsen och spelade innebandy med hennes gamlingar från hemvärnet. Vi var sju stycken och det var helt lagom då idrottshallen var lika liten som OD's och ni som gick när i lågstadiet vet vad jag snackar om. Men fan va roligt det var faktiskt. Jag blev en del svettig och halsen krångla men de blir väl bättre med tiden för jag ska troligen dit nästa vecka också och sticka med mamma så mycket jag orkar och kan..

Sen påvägen hem så stanna vi på statoil och köpte glass (; hihi.. Plockade upp syrran och Sigge på stationen i Pp och lämnade av sigge hos sig sen körde vi hem och nu sitter jag här och ska plocka ihopa lite grejer och springa i duschen sen ska jag kanske få tid att slappa?! Sov morgon imorgon iallafall och det är fett najs. Lämnar huset kanske vid ett tiden, sen är de ju teorilektion där halv sex till sju så de kommer att bli en lång dag :S usch.. Blir nog bra (:

Men nu ska jag bege mig, kommer tillbaka senare och läser bloggar (om de finns någon uppdaterad sen sist)
Så hade bra sötnosar (:  

xoxo.

Så mycket slappe blev det ja.

Hann precis ut ur rummet så hörde mamma mig och frågade ifall jag ville följa med henne och spela innebandy så nu ska jag snart iväg och spela med massa gamlingar. Va fan bryr jag mig, jag behöver ju röra på mig så visst kan jag hänga på, även om jag hellre sovit, men de kan jag göra när jag kommer hem istället.  Så nu ska jag ta fram något klädesplagg att spela i, så vi hörs (:

xoxo.

Trött..

Jaha ja, mycket har väl inte hänt sen jag skrev sist men vill ändå tillägga en sak.
Jag tror det är lättare att vara glad och lycklig på våren och sommaren för då känns minsta lilla sak ända in i benmärgen. Ja för fan va jag blir glad hela tiden, och även om jag inte är den som blir sur ofta så blir jag knappt sur ens då jag i vanligafall kanske kan.. Nej solen och värmen gör sitt sen bara åker en massa små saker med.
I'm inlove with the sun, som jag sagt förut och troligen kommer nämna igen :D

Imorgon efter jag varit på körskolan och sånt så ska jag och mamma fixa med kläderna och skicka tillbaka dom, det är på tiden. Men kommer dock va en aning pinsamt att gå till ICA och skicka iväg ett så stort och tungt paket :S Men va fan ska man göra liksom, inte direkt mitt fel att deras stl's tabeller inte fungerar och stämmer överrens med kläderna..

Nej nu ska jag snart bege mig, bara prata klart lite på MSN sen får de fan räcka. Orkar snart inte sitta här mer.
Helt seg i huvudet och kroppen. Känns bra som fan att de blir sovmorgon imorgon (; gött gött!!

Så kom där en banan..



90210's hetaste kyss, en överraskning och sen vakna hon...

Måndag eftermiddag.

Sen efter halkan så var vi framme i Klippan typ vid ett och då skulle Christina gå på lunch så jag stack till koch's eller hur man nu stavar de och käkade. Träffade Kitty från min gamla klass igen så satt där och åt tillsammans med henne och hennes jobbkompisar som tog en break från försäljningen (;

Sen såg jag vår bil körandes i Klippan så ringde mamma och dom kom och plockade upp mig, inom netto och handla dricka sen stack vi till körskolan och skrev in syrran och brushan sen åkte vi hemåt igen.
Inom örkelljunga där de blev både handla lite vardagsmat, systemetmat och sen parfym på spargrisen för jag tjata på att jag ville ha den:P

Sen lämna vi av My och Brushan hos My och körde till donken och krängde mat, nu sitter jag här och har precis lugnat ner mig, ska nog slänga mig på soffan för att slappa.

Just nu när jag har hållt på med körskolan känns det som jag aldrig får koppla av riktigt, det är hela tiden något så jag är på högvarv hela tiden. Tror det är därför jag kännt av de lite i kroppen, men de får inte mig att stoppa jag ska ha mitt kort så fort jag bara kan och sen efter, då om några veckor, först då kan jag slappna av och ta de lugnt!

Men vi hörs (:

Mina ord om Halkan..

Kom till körskolan redan tio i åtta för jag kunde åka med bussen direkt hemifrån till klippan utan att byta buss tack vare påsklovet skulle jag tro. Men satt där så kom Jane lite senare så ble lite snack sen kom två tjejer sen vänta vi på den tredje och han gubben vi skulle åka med till knutstorp. Så kom han och vi gasade iväg, och bytade förare efter halva vägen.

Sen kom vi äntligen dit och satte oss i en teorisal och gick igenom lite där sen ut och se bilarna. Jag hamnade i en mörkgrå toyota nr 8 för att va exakt (; hehe. Så va de bara att köra. De roligaste var ju lätt att man körde ensam , ja helt jävla ensam (: sen va första omgången på banan också roligast för då visste man inget om hur d skulle gå hur d skulle kännas. Så körde då 50 jämt genom kurvan fy fan va jag sladda med baken och skrek tjihooo sen bong tog de isidan och jag fick kontroll på bilen igen. Fun fun :D

Sen körde man på en annan bana och alla körde på älgen första varvet sen klarade nog alla också de för jag körde inte på den igen iaf(; haha. Sen in i hallen där och åkte runt i bilen haha de va fan roligt även om man kände blodet pumpa i huvet och bältet spände som fan, jag satt ju verkligen inte i stolen utan jag hängde bokstavligttalat i bältet helt tiden. Läskigt , tänk om jag råkat knäppa upp då hade jag knäckt nacken kanske^^ höhö...

Sen va de dags att åka hem och en tjej körde halva vägen sen körde jag resten av den slingriga 70vägen, fan va läskigt. Jag satt själv och va rädd, undra då om någon annan va de? haha. Nej tror jag inte, så farligt va d ju faktiskt inte.
Sen va vi i klippan och de roliga äventyret var tyvärr över ): wööp..

Godnatt inlägget (;

Så jag skulle egentligen lagt mig för ett tag sen för jag ska ju upp kvart i sju men ja får väl ta mig i säng snabbare än fan nu då.. Jag tog ju mammas bil innan och körde till Sandra för att hämta körskolesakerna. Alltså fan mamma kan behålla sin bil, jag vill aldrig köra den mer, fan så konstig^^, Men vi kom dit och vi kom hem så så farligt kan d inte varit (;

Sen har jag suttit vid MSN typ ja så fort jag vat vid datorn och de har varit ganska underhållande, sen har jag spelat monopol med brushan och My i någon timme så sängliggandet tog längre tid, sen hoppa jag i duschen så nu är jag redo för sängen och ska sova så gott de bara går för som sagt ska jag upp tidigt imorgon.
Ska försöka se med körskolan ifall jag kan ta mig ett litet "påsklov" även jag, för ja de ärju som sagt ett tag kvar till slutproven eller va man ska säga så några dagars ledigt kan nog kvitta tror jag..

Dessutom skulle jag vilja njuta av solen som dom lovat ska komma iveckan (; hihi..
Men nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon, take care och NATTI!! :D

xoxo

Veckans mest spelade.



Jag tror faktiskt att Enrique och Ciara slår alla låtar med Taking back my love (eller life som radionissen råka säga idag)



Sjukan verkar locka mer och mer..

Japp, här sitter man och mår inget vidare. Eller visst bra mår jag väl men så satans ont.
Jag började märka av smärta i revbenen på högersida i början av helgen när jag typ andades och låg konstigt så gick de väl över och sen kom de tillbaka och flyttade upp sig typ de nyckelbenet men d mellanrummet som är där och de gör så helvetes ont när jag skrattar och då kan jag inte sluta skratta så mitt skratt nu för tiden låter: haha aj haha aj aj haha. typ något i den stilen och är cepe jobbigt.

Dessutom när jag gäspar, andas tungt och så så går de ner i sidan av revbenen och under bröstet där. Något jävla fel är de för jag har verkligen inte gjort något. Jag har inte trillat, slått mig eller något. Så de är cepe wierd :S
Så får väl åka till sjukan om det inte går över, vilket jag helst hade sluppit då jag inte tror de finns mycket dom kan göra, kanske ska gå till systern på CT och få lite salva? hahahaha..

nog om detta..


Ett skratt förlänger livet.

Sandra och jag sitter och snackar i bilen från körskolan och hem till henne i fredags så ställer hon en fråga jag inte riktigt hör rätt på..

Sandra: Brukar du köra med Jean..
My: Nej jag brukar ofta köra med joggingbyxor.
HAHAHA...

förlåt men trodde hon sa Jeans och inte körlärarens namn^^,


Dagens skrivpuff!



Det var ju ett bra tag sen, men har inte haft tid och ork men nu tar jag mig i kragen och försöker med nya krafter (;
Idagens skrivpuff skulle man skriva om något förbryllande.

Att barn, små söta varelser, i ett sött oskyddat skal kan vara så kalla, så hårda och så elaka.
Ju mer tiden går ju lägre åldrar börjar allting i. Man retas, puttas och skriker ord efter varandra.
Detta är verkligen inte okej, men vad kan man göra?

Man har fula kläder, man är för kort, man pratar konstigt.
Inte får man härmas men heller inte vara sig själv.
När ska man passa in?

Men sen då, hur moget är det av vuxna att bete sig på de sättet?
Då borde man lärt sig att alla är olika, att alla tycker och känner olika.

Jag säger bara, va dig själv och skit i resten. Du är bra precis som du är.


Slirigvägbana.

Ja imorgon så är det fan halkan för min del, jag har gått och varit halvt nervös hela helgen. (ja när jag tänkt på de) Nu känner jag i magen hur de pirrar men tror nog det är hungern som ger utslag ^^ haha..

Men jag ser framemot de lika mycket som jag är nervös för alla utom en har sagt att de va så himla roligt, hon jag körde med en gång hade förväntat sig så mycket och när hon väl körde så va d inte så roligt. Jag hoppas jag inte förväntar mig för mycket, som jag i vanligafall alltid gör ):

Men de ska bli roligt, visst jag är fan rädd att jag ska få motorstop, men egentligen vem fan bryr sig. Nu ska de ut och sliras lite :D aaaaah, imorgon kvart i nio sätter jag mig i bilen mot knutstorp. Eller va fan d nu hette.

De roliga va att pappa först hade sagt han skulle ta ledigt från jobbet för att åka dit och filma mig, ofta liksom (; min pappa är lite rolig ibland faktiskt ;D hihi..

en toppen helg att lägga på hyllan.

Efter att jag och Sandra fixat håret hos Pernilla aka Marwin så stack vi till Fraajd och lånade hennes trefingertång sen begav vi oss hem till Sandra igen och finputsade och klädde på oss festkläderna. Sen öppna vi drickan och begav oss till festen.

Satt där ute i de sköna vädret ett tag sen begav vi oss in och festen började, vi spelade ölspelet och sen satt vi och snackade, musiken va mest skrik i början men sen fick vi tjejer kontrollen och de blev ett dansgolv precis vid datorn och vi sjöng och dansa och hade oss. De va riktigt roligt (: hela kvällen va lyckad tycker jag personligen.
Sen där kanske vid två tre? I dont know, men när festen dog ut så gick jag och sandra hem vi hade sälle med späckadegrisen och matti  tills dom kom till mattis hus då sa vi hejdå och gick vidare. Hem och käkade två rostade mackor och hade jävla problem att svälja sista tuggorna sen gick jag upp och la mig och sov bredvid Sandra, somnade nog fan på tre röda^^

Vaknade sen vid halv elva och solen lyste och de va jävla härligt väder. Gick ut och la oss och solade, men ble lite varmt med mina joggingbyxor så jag fick låna ett par shots utav Sandra (: Så låg vi där och stekte ett tag men sen fick vi pallra oss upp, gjorde vid oss lite sen stack vi till Ängelholm och krängde pizza, ja varsin halva blev de inte ens. Ville inte göra magen upprörd så fick äta lite bara:P haha.. Så körde vi lite i Ängelholm och körde ut till stranden och satt där en liten stund, de va mysigt. Så snart kan man säkert spendera lite tid där (: Några spelade redan beachvolleyboll och någon familj satt på filt med sina barn så de va mycke härligt. Sen blev det även årets första mjukglass i munka, dock hamna typ halva glassen på marken haha. Men gjorde inget strösslet va ändå bara jobbigt (; höhö..

Sen kom vi hem va hemma en stund sen skulle Saga till klippan så vi träffa Lollo och snackade där ett tag på preem. Sen åkte vi med Lollo i hennes lilla cabbe så ble några glidvarv i Klippan (; hihi.. Sen upp till Lollo en sväng sen åkte jag och Sandra hem till henne igen. Så ble d att vi åt lite tacos och bestämde oss för att hyra film. Tog Pineapple express men jag somnade där någongång och snarkade så fråga mig inte om den va bra :P hehe..

Drömde konstiga drömmar om snygga killar och vampyrer slagsmål och allt , helst stört^^,

Gick upp vid halv elva så va man mest bara sleden, kela med polly och prata lite med eva medans sandra dushade sen krängde vi frukost gott med grönsaker på mackorna (; höhö.. Sen ble d inte så mycket mer, vi lyssnade klart på Rix fm då EMD tog över studion men lite mesigt att dom inte snacka så mycket tyckte vi ju. Sandra locka mitt hår med trefingertången och jag tycker minsann de ble snyggt (: visst joggingbyxor och osminkat face kanske inte passar så bra till men de ble ändå fint (: hih..

Sen va de dags för mig att åka hem, pappa kom och hämtade mig och precis när vi landar hemma så kommer jag på att jag glömt mina teorisaker så lite panik då ett papper är viktigt att ha med imorgon på Halkan. Så jag ska övningsköra sen med nya bilen även fast jag inte vill egentligen men vill övningsköra sådär en gång innan halkan. Så får göra de, så kör vi och hämtar sakerna samtidigt. Gott (:



Ja mycket mer har inte hänt, men de är ju en del och de har varit en toppen helg med mycket sol och värme.
I love it, I love it alot (; höhö..

Hoppas ni haft en trevlig helg aswell, ända felet är väl att jag inte tagit en ändaste bild^^ höhö men vi överlever ändå (;


Tack för helgen lille snutt (:

Hallå i de fina vädret.

No comments ):

Så stack till körskolan och körde idag, jag vet inte riktigt var mina tankar var för jag tyckte dom sväva och jag va borta från vad jag gjorde men jodå de gick bra och vi snackade lite mer om hur d låg till med veckorna fram över. Det kommer bara springa iväg skulle jag tro, så nog kommer kortet va i handen snart. De tror jag (:

Sen efter de så snackade jag med Jane tills Sandra kom så åkte vi hem till henne, ble lite putsning av fönster sen har vi legat ute i solen fy fan va härligt. Tog en paus och stack till systembolaget men efter de så la vi oss igen i solen tills vi inte pallade mer..

Och nu sitter vi hos Pernilla som dock inte är hemma men vi ska fixa frillsen tills ikväll och behövde Marwins utrustning med trefingertången så fick komma hit och göra de (: och om dom inte hinner komma tillbaka tills vi stuckit ser vi ju dom ikväll when the pardaaay is going oooon ..

Jag flyger på moln av redbullen och solen, ingen bra kombination kanske (; hihi.. Happy Happy..
Det är så himla mycket som går i rätt riktning (förutom jobbet då) så man kan fan inte va deppig mer, dessutom leder de ingenstans så de är bara kämpa och göra de bästa av situationen så kommer det på ett eller annat vis att ordna sig.

Och va d gäller killar så kommer jag nog inte komma till de stadiet för de finns inga spännande nog här för mig, förlåt om jag vill ha en filmkille men jag har så mycket tråkigheter i vardagen att jag söker spänning och då behövs en spännande kille som tar mig med storm och hånglar upp mig mot väggen eller något. Inget jävla mesande nu! haha. Ja jag vet kanske inte ska skriva sånt men vafan, vi lever bara en gång och man ska leva till max och inte ångra saker man inte vågade göra. Och de man gjort och ångrat ja de försvinner med tiden eller så får man bita ihopa, inte direkt så man kan ta bort de anyway så varför gräva ner sig? exakt..

Nej nu ska jag hjälpa till här lite med håret och grejer, ha en trevlighelg (:

xoxo

Gondatt och trevlig helg!

För nu är det så att jag åker till körskolan dirr imorgonbitti kvar över sju och tjugo över åtta ska jag köra en vända till Ä-holm med någon kanske okänd person sen direkt efter det så ska jag va med Sandra så får vi se vad vi gör för att fördriva tiden men sen blir det iaf fest hos marwins kille (de är planen iaf).

Så jag vet inte riktigt när jag kommer hem så lika bra att önska trevlig helg redan då (; hihi..
Men vi hörs och ha nu en bra helg, njut av vädret om d blir bra :D

puss.

Mitt tidsfördriv..

Jo som säkerligen många som inte redan vet, försökt räkna ut så håller jag då på med mitt körkort.
Jag började förra måndagen och har gått dit varje jävla dag åkt med bussen kvart över sju och vat där tills ja olika från dag till dag så de börjar ta på en men jag ska absolut inte lägga av eller lägga d på hyllan en gång till för nu är jag så jävla nära. Det har gått så himla fort fram fast nu är jag lite fast med teorin men jag kommer komma igång ännu en gång så är det. Jag har kommit igång med körningen och är i Ä-holm och kör en massa hela tiden.

Halkan är bokad och jag ska ut och slira på måndag faktiskt (: Fatta vad jag är glad, jag har ju fått tid för uppskrivning och uppkörning också fick de i förgår fast de är fleeeera flera veckor dit så de är kanske lite drygt men man ser ändå målgången på något vis och sen veta att OM en lucka kommer tidigare så kan jag få den ifall jag vill. Men jag är iallafall fett stolt över mig själv att jag bara tagit mig i kragen som jag gjort men å andra sidan när man inte har något att göra om dagarna så varför inte ta vara på tiden och göra detta nu när jag har tid till de, inget jobb eller annat som tar min tid så nu jävlar. Så snart får jag också slira runder och köra byavarv. Eller ja jag har inte pengar till de så jag lär nog inte göra d så mycket. Jag kör någon annanstans istället (; höhö..
Men nu vet ni iallafall, så nu ska jag skriva hur allt gått...


Allting började med att jag vaknade en morgon och bara va helt happy och det höll i sig ganska så länge. Jag letade jobb och sökte några utomlands sen kom de till facket Körkort och jag skickade ett mail och frågade lite om intensivkurs och dom tyckte det var lättare om jag ringde eller kom dit så redan nästa dag var jag där.

Vi bokade ett planeringsmöte en vecka senare, men trög som jag var trodde jag vi skulle sitta ner och snacka så fel hade jag. Lars som mannen hette fick mig in i bilen och vi körde runder i Klippan och de va verkligen katastrof. Jag fick motorstop säkert tre gånger för jag var ju van vid deras gamla bilar (som dom hade för två år sen). Jag var inte uppmärksam och glömde speglarna och kolla döda vinklen, så jag hade väl tur att inga cyklister kom bakom när jag svängde för dom hade vat historia.. Hans ord slog ner mig och mitt självförtroende som pappa pushat upp hamna på marken och när mötet var över och pappa kom och hämta mig övningskörde jag hem och de gick typ lika kasst.

Där trodde jag att jag hade tappat gnistan och aldrig skulle kunna köra bil mer. Så fel hade jag (tacka fan för de). Två dagar efter så tog jag och övningskörde med pappa en hel massa i villa områdena och sånt i Tyringe och allt gick galant så jag fick väl tillbaka mitt självförtroende i bilkörning (:

Sen var då helgen över och Allvaret började, jag tog bussen till Klippan varje dag den veckan.  Satt från tjugo över åtta på morgonen tills de att jag inte orkade mer, typ. Nej men satt där och gjorde allt i mina teoriböcker, gjorde pärmarna och kom till fas C på dataproven. Jag hann köra en gång i klippan med Jane sen var det så att hon hade en tid i Ä-holm så att jag fick testa köra där och de tyckte hon gick så bra att nästa lektion som var bokad i klippan blev flyttad till Ä-holm.

Happy face.. Nu väntar vecka två då (:

Ja det blev måndag och jag hade ont i magen så nervös jag var (tror jag men vet egentligen inte varför).
Det blev en lång dag då en Krisutbildning började 8.30 och varade fram till 12. När mötet var över så satte jag mig och gjorde två dataprov som var repetition som dock inte blev klarade men de får göras imorgon istället (:
Ja sen efter det så bar det på körlektion med Jane och en annan tjej. Vi började med säkerheten på bilen så gick igenom motorn och lamporna och sånt sen körde vi.

Även denna gång i Ä-holm gick bra, om inte bättre egentligen. Fick beröm för att jag blev mer uppmärksam och använde speglarna mer som jag vat för slarvig med innan. Jag fick även beröm för att jag klarade landsväg så bra, men de är ju typ de jag hela tiden kör med pappa så stadskörning är inte riktigt min grej egentligen men d ska fan gå bra (: Jag har motivationen så de ryker om de! (: Jag vill verkligen denna gången och då kommer det nog gå lättare.

Menar så här långt kom jag inte förra gången och vi snackade redan om att boka halka och jag började körskolan för exakt en vecka sen. Så snacka om att jag blir glad, de går ju snabbt om man verkligen lägger manken till de och de gör jag verkligen nu. Och de känns så jävla bra och jag är faktiskt en aning stolt över mig själv. De är jag faktiskt (:

tisdag, och körning direkt när jag hoppa av i klippan. En bra start de där fick motorstop dirr vi vände och skulle hämta upp den andra kvinnan som skulle köra. Men sen gick de väl ganska bra, hade backning runt hörn och vänstersvängar en hel del så jag kan ju säga att de inte gick bra just för att backning är inte min specialare.. När vi sen kom tillbaka till körskolan så gjorde jag två dataprov repedition som inte blev klarade denna gång heller ): buhu.

Sen hade jag blivit tvingad att komma på teorilektionen 17.30 så när kl närmade sig ett gick jag in i receptionen för att snacka om att ta tåget fem över ett och de första dom säger är 'Vi snackade precis om dig kände du de eller'
Så blev Halkan, uppskrivningen och uppkörningen bokad bara sådär. Fatta om jag är glad, visst det är ex antal veckor framåt men om d kommer en lucka tidigare ja då får jag den så känns ändå bra (: skit bra faktiskt!

onsdag, och jag körde i Ä-holm igen och det blev en hel del backning igen för jag behöver de de vet jag sen körde man en massa slingriga vägar och bestämdes att de skulle bli motorväg nästa körlektion. Gott (: Sen satt jag och höll på med teorin hela eftermiddagen gjorde två försök på repeditionfasen men klarade fan inte och då är de inte kul heller, fick ont i huvudet och ble bara trött och ville sluta.. Men läste på sen åkte jag fan hem..

torsdagen var enbart teori i tre timmar sen fick det vara nog för den dagen, nu väntar fredag och de är enbart körning då så jag ska ännu en gång till Ä-holm, ja då skulle d även bli motorväg så spännande. Måste ju även köra på körskolevis så kan inte köra som man gör med pappa de är också lite jobbigt man måste tänka så mycket mer på regler än när man kör med pappa. De är nog de svåraste faktiskt. Men de kommer nog gå bra även detta (:

Så nu vet ni , även om jag skulle hålla allt hemligt så är d inte lönt då ändå alla fattar när jag sagt förut att jag ville gå på "intensiv" men inte skulle säga när. Nu går d ju veckor och jag skriver inte vad jag gör så klart att ni säkert fattar.
Men så här ligger de till iallfall så vi får väl se hur långt tid de tar innan jag står där och viftar med kortet och hoppar jämfota upp och ner med tårarna rinnandes ner för kinderna för glädjen är total (:

 
Så vill ni samla ihopa till en present så gör de absolut inget om de slutar till en Honda civic type R (;
 kostar bara sådär 150 000kr på blocket ^^,


xoxo.

En dyr jävla biff ^^,

Idag mår jag så mycket bättre, inte alls så slut i kroppen som dom andra dagarna. Tror helt ärlig sovmorgonen var needed för fan va jag mår bra! (: Jaja men åkte iväg sen kom Sandra, Saga och Frida så åkte vi och handlade grillmat och i kassan höll jag på att dö när jag skulle betala ett paket kött och min coca cola och d hamnade på 219kr. Jodå vårt lilla paket med kött kostade ju inte bara 201,49kr och sen paketet frida köpte kostade 175 kr eller något i den stilen. Fy fan i gatan, fyra hundra spänn för lite grillmat, eller ja köttdelen då..

Sen körde vi hem till Frida packade av alla saker, hem till Sandra och hämta lite saker sen hem till Frida igen, började göra salladen, potatisen, beasåsen och grilla köttet sen kom Danne och Sille precis itid när maten var klar och vi precis skulle hugga in. Sille hade med sin söta hund, som dock blivit jävligt stor sen jag såg henne sist, minns dock inte hennes namn fast jag hörde d senast idag (; höhö..

Jaja, vi käkade gott. Snackade bilar, fest, killar och allt annat . Lyssna på musik skratta snacka slagsmål eller snarare catfights och beklagade oss lite över hur dyr maten var och sen orkade fan ingen så ett paket hade egentligen räckt hahah.. Jaja vafan. Men nu är jag pank och kan itne göra ett ändaste dugg denna månaden, känns ju bra då den precis började :S Men jaja..

Sen kom då pappa och alla dom och hämtade mig då dom precis kommit från ett möte så nu sitter jag här och lyssnar på musik och tänker skriva ett nytt litet inlägg om vad jag hållt på med då jag ändå säger d till alla hela tiden..


Skönt med sovmorgon.

Nu kanske jag klarar av dagen lite bättre utan att tömma kroppen på all energi som den har. Dock måste jag väl lära mig att äta och dricka lite mer istället för en till två gånger om dagen. Skärpning tror detta är kroppens sätt att säga att den behöver mer för att ge mig energi. Så nu ska jag se till att äta något innan jag sticker sen har jag med mig en drickyoghurt och lär ha med en flaska vatten, kanske köper dricka påvägen eller något?

Sov väldigt gott inatt, vaknade vet inte när men fan va gott att vakna och se solen skina som fan (: mmmmmm.
Happyface!! Ja så har jag klätt på mig, snackat med mamma om trubbel ifrån skolan, sen har jag inte gjort så mycket mer ska packa ner lite saker i min väska bara frågan om vilken jag ska ta, men blir nog Bg väskan för den är ju störst.
För ieftermiddag ska jag ju va med Sandra, Frida och kanske Marwin.. Vi får väl se , men vädret ser ju fint ut nu så grilla lyckas vi säkerligen med (: åååh håller tummarna (: hihi..

Men nu börjar klockan bli mycket så jag får faktiskt ta och käka något nu och sen åka så jag hinner göra något vettigt idag innan jag drar. Men vi hörs när jag kommer hem, om jag har energi till att skriva vill säga (; hehe..

Ha en bra dag och njut för fan av solen nu när den äntligen kommer fram ;D

xxx.

Wihoo.

Innan satt jag ju och kollade på 'Du är vad du äter' men sen ringde ju Sandra och störde (; så fick pausa för telefon jävlen cepa sig igen. Jag hörde henne men hon hörde inte mig så satt i köket sen och snackade. Så imorgon så blir det kanske grillning, man får väl hoppas på fint väder först och främst (; hehe. Men planen ser ut så iaf, grillning om vädret tillåter annars får vi hitta på någon annan sån där spontangrej (: hihi.. Och snacka d ska vi fan också, details ;D

Sen på fredag så är det ju fest de bjuds på så då ska jag sticka till Sandra typ någon gång där på förmiddagen sen får d bli fixning, trixning och sånt shitbananas sen partaaay ;D hihi. Fun fun..

Sen var ju även planen att jag skulle slappa lördag och övningsköra söndag men nu har ju pappas bil pajat i motorn så vi får väl se hur bra de kommer gå, visserligen kommer ny motor redan på fredag men vem vet om saker och ting blir gjorda. Man kan hålla tummarna och se vad som händer. Jag hoppas på körning ofcourse (:

Nej men nu säger jag godnatt så ska jag glotta lite film innan jag går och lägger mig, så sov gott babes och ni andra också såklart (; hihi..

xoxo.

Britney Spears - A little bit of oh.



A little bit of oh, a little bit of ah.
A little bit of did we go to far.

Du är vad du äter.

Det var det jag sa en gång i tiden, jag kan äta vad jag vill när jag vill men inget händer jag kommer va som ett popcorn helt plötsligt bara kommer det. De har de även gjort, jag ser de men va gör jag? nada shit...
Sitter och kollar på 'Du är vad du äter' och jag brukar bara typ titta in då och då, jag har ju mina åsikter och skulle vilja ringa Anna Skipper men de kommer aldrig på frågan en viss person tycker det är förnedrings tv då hela sverige får se hur illa ställt man har, men visst så är de kanske, men d hjälper ju oftast dom som är med också..

Men vad jag ville säga är då att redan nu har jag bölat, alltså tankar flyger genom mitt huvud. Inte på mig personligen, nej på någon annan i min närhet och jag blir rädd och så blir de för mycke och tårkanalen bara rinner. Så tänker jag på hur känslig jag är och frågar mig själv om jag alltid kommer att vara det..

När jag är vuxen också? Så kommer vi då till nästa steg i min tankebana. De är att jag har föräldrar som aldrig ser sårbara ut så när jag och mamma var påväg hem igår och jag såg hennes rödsprängda ögon och när vi kom innan för dörren och hon berättade för syskonen hur det var för morfar så brast de för henne. Jag gillar verkligen inte att se henne sårbar på de sättet, hon är min mamma och en stark person. Men visst fan ska hon också kunna visa sina känslor, varför ska de vara annorlunda bara för att hon är vuxen och mamma? Men saken är den att jag tror inte att jag kommer ändras på den fasen, nej jag tror jag kommer vara en känslig bölprick även när jag fått barn sen i framtiden. Eller kanske d förändras. Ja who knows..

Men men detta va säkert inte ens ett nödvändigt inlägg kände bara för att skriva lite..
xoxo.

Cepe sleden.

Tur att jag bara skriver om hur sleden jag är men jag är fan trött alltså, åt middag titta på tvn la mig i bekväm ställning och vips hade csi avsnittet slutat ups..  Satte igång det på nytt missade mitten och såg typ slutet, sånt är ju normalt. Nu är jag vaken men för hur länge kan man ju undra, för jag är fortfarande bara helt degig typ. Men men..

Vad jag egentligen ville säga är att jag nog hittat en bil jag verkligen skulle vilja ha i framtiden, till och med som röd. Jag har sett en sån i byn och en i ängelholm och ja den är liten, sportig och ser lite ut som ett ägg men den skulle passa mig (; Dock jävligt dyr så kommer ju aldrig bli en första bil, för de är redan tingat typ en likadan som pappas eller hans till att börja med, d har vi inte diskuterat så mycket om. Men bilen jag vill ha då, jo de är en Honda Civic type R

Jag har blivit kär varje gång jag sett den bakifrån och ändå har den fan varit röd och om ni känner mig så vet ni hur mycket jag inte gillar rött på cykel, moped, bil ja vad som helst där för allting ska alltid vara rött och de vill inte jag. Men den va faktiskt snygg som gul (;  Men detta är väl en så kallad drömbil för irl kommer jag aldrig att ha den.
Men va fan ska man leva för om inte för drömmar och mål?(;

puss.

Halva veckan har passerat.

Och jag tycker att det är en aning skönt då jag är fett sleden och vill helst bara ta en stor paus från allt men så funkar det inte. Känns som jag står och stampar lite men de kommer väl skulle jag tro.

Träffade en gammal klasskompis idag när jag stack och "lunchade" snackade lite om hur livet efter studenten varit och sen käkade. Sen vid två tiden kom mamsen och hämtade mig, vi körde till Pp och skulle sola påvägen in i the big city mötte vi Saga fast såg henne ifs inte eller jo men inte att d va hon, sen ringde hon och hälsa (: hehe.
Stack och solade och ble en aning varm alltså.

Egentligen lite sjukt hur jag dör om de är för varmt på rummet när man sitter vid datorn, sover eller egentligen bara vistas här men sen kan man ligga där inne och njuta och typ somna så skönt de är, hur konstigt är inte d egentligen?

Ja sen ble d stop i Pp i evigheter kändes de som, mamma hamnade och snackade med vickies mamma och dom traggade hemvärnet och sånt hur mycket som helst. Inte intressant för mig som va lite gnällig pga kissignödig, huvudvärken va påväg och allmänt sleden och trött.. Men vi kom därifrån sen tillslut haha.

Nu är jag hemma och snart blir det middag "kycklingpytt" fast jag kallar d väl egentligen wokmat då d är sånt gojjs (: mums skulle jag tro, minns inte hur d smakade. Men nu ska jag dra då. Hade så bra (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0