Lite stolt faktiskt (;

Det är så att under denna vecka som har gått så har jag bara ätit pasta en ända dag och det var imåndags då blev det ju makaroner och en nykombinerad köttfärsås och jag har även gjort ett litet matschema inför kommande vecka och då också bara en dag med pasta. Men sen får man väl se hur lätt d blir att följa.. Aja lite bra tycker jag iaf att de är (: hihi.

Veckans mest spelade.


Denna veckans mest spelade låt är en blandning av olika låtar, då jag mest lyssnar när jag kör bil ..  Men denna veckan får The Veronicas glänsa igen men denna gången med låten FADED..

Monsters vs. Aliens.


En meteorit träffar denna unga tjejen Susan på hennes bröllopsdag och gör henne jätte stor. Hon blir snabbt uphämtad och tagen till en statlig förvaring där hon får umgås med en grupp monster som också samlats in genom åren. Allt hon vill är hitta ett bot och bli normalstor igen så att hon kan åka tillbaka till sitt hem och leva sitt normala liv med sin pojkvän Derek.

Jorden blir attackerad av Aliens och statens vapen fungerar inte så dom måste kalla in 'monstrena' och en vänskap skapas och dom ska då rädda världen.

Jag tyckte att filmen var sevärd, rolig och gullig på samma gång. Så den får tre blööbies utav fem (:


Dagens skrivpuff!

Skriv om en mamma.
Min mamma är minsann bäst, hon har långt lockigt brunt hår.
Ett temperament som snabbt stormar och går över.
Hon är väldigt liten, men har en väldigt stor plats i mitt hjärta.
Älskar att tetas med henne, speciellt snacka om saker som får hennes kinder helt röda.
Mamma generas ganska så lätt, och då är hon extra söt!
Min mamma finns alltid vid min sida och hjälper mig igenom livet.
Jag älskar dig! Igår, idag, imorgon, föralltid i mitt hjärta.


Dagen!

Runt tolv sen har jag varit ute och solat och grejat nästan hela dagen. Mamsen och papsen höll på att rensa i trädgården, riva staket och grejer tillsammans med hjälp från mina andra syskon. Poolen kom också upp idag, vilket var väldigt härligt (dock cepe kallt vatten men iaf).

Jennie kom över en sväng och vi gick mellan solning och doppning typ i flera timmar, Zimpe har varit på besök och de va skönt och "svalt" i hans bil om man jämför hur varmt de varit idag. I skuggan var de uppe mot 26grader tror jag och solen ska vi inte snacka om. Sen att de knappt blåst heller, ja shit knappt varm alls:P haha.

Men varit himla roligt idag iallafall, spelat lite badminton, käkat pizza, suttit och hållt mamma&pappa sällskap i tvrummet ett litet tag, varit ute och gått en runda tillsammans med syrran, Jennie och söttotten Emmeli (:

Sen blev det som sagt lite film med Hampus och Jennie men hon stack hem efter en stund, jag somnade till lite sen drog Hampus och jag skulle egentligen hänga med gänget till bälinge nu på kvällen och bada men jag är lite sleden faktiskt. Tror jag håller mig bättre i sängen faktiskt. Kolla på film och bara chilla (; hahah..

Och de snackas om ännu varmare väder imorgon, me like. Jag ska minsann va ute imorgon också (: hihi..


Gårdagen!

Drog upp till Beppe och Johanna där runt sju snåret och jag var såklart först på plats som de vanligtvis är hehe. Väntade ett tag och tog en aphjärna under tiden, spelade högt eller lägre sen trilla dom andra in och förfesten starta på riktigt. Mycket trevligt om jag får säga de själv, de blev ölspelet, musik, liten del av caramelldansen, affekel, bord som flö i golvet, aphjärna, klunkar, härlig stämning och ja helt perfekt (:

Sen var det dags att dra ner till festivalen och in där, inga platser så vi drog till dass istället. Fy fan va d osa i dom och räliga var dom också. Sen satt vi där utanför på en liten gris/ko/get what ever sånna där cementklumpar kallas ^^, höhö.. Så halsa vi cider och sen drog vi in där igen, satt och tog en cider sen ränder jag mest runder, fick stoppa Johanna från att fråga polisen om han var kåt, sen träffa jag min halvstorasyster och pratade med henne ett tag, träffa även en av gubbarna som vi spelar innebandy med så blev lite taktiksnack och lite fotbollssnack med Hanna.

Jo sen drog vi på efterfest och de blev för mycket för mig antar jag, kräktes gjorde jag och värsta känningarna på vänster sida. Vetifan om d va hjärtat eller levern eller vad d nu va men ont så inåthelvete gjorde d iaf och så gick d över sen tryckte d igen och gick över. Aldrig vat med om något liknande, och hoppas jag slipper.

Pappa sa att kanske dags att trappa ner på drickan? Maybe...
Och bilder har jag inga från gårdagen heller då jag glömde fråga brushan om den lille rosa.

Filmkväll!


Såg som sagt denna filmen förut, tror jag tycker bäst om denna av American Pie filmerna faktiskt.

Nu håller jag på att se Monsters vs. Aliens och sen ska jag se I taket lyser stjärnorna. Får se hur mycket man egentligen kommer se, somnar kanske who knows?

Skit fint väder.

Har varit ute hela dagen så har inte haft tid och ork att ens starta datorn föräns nu på kvällskvisten då vi startade Beta House filmen och kollade på den, jag slumrade till så trött jag är så nu sätter jag igång en film till sen skriver jag mer antingen senare eller imorgon. Orkar inte just nu ^^,

Godnatt! (;

Lördag.

Varit ute ganska mycket idag, det är så himla fint väder så man måste ju ta vara på det. Sen skulle brushan o My ha chips och sånt till ikväll så jag körde dom till Öa så handlade vi och sen hämtade vi grejer hos My och sen körde vi hem igen.

Jag lastade in grönsakerna i kylen sen fick jag leta efter mina bilnycklar ett tag för jag förlagt dom någonstans. Leta i väskan säkert tre gånger, i pappas väska, i plånboken och överrallt utom där dom var såklart. Sen hjälpte brushan mig och efter bara ett litet tag hitta han dom. Dom låg bredvid kylen hahah ^^, Jaja så är det..

Storebror kom precis på ett litet besök, hann inte med så mycket för han skulle egentligen bara hämta en sak sen åkte dom typ igen efter en liten visit..

Ikväll ska vi grilla, jag hoppas dom fixar de snart jag menar jag ska snart iväg så hade vat bra om grillen startades nu. I denna sekund ^^, Ja sen ska jag göra vid mig och grejer, men lika bra att vänta så man inte svettas ner igen. Menar de är väldigt varmt idag!

Aja ska få fart på daddy nu, så vi kan fixa käket snart (;


Dagens skrivpuff!

fotsätt;
Hon bestämde sig till slut, det skulle
hon göra.
Hon hade länge velat fram och tillbaka ifall hon skulle eller inte skulle klippa av allt sitt hår.
Hon var trött på längden, trött på färgen, trött på de vanliga.
Nu skulle det bli annorlunda, men så tänkte hon efter ett tag kommer d också vara "vanligt".
Så hon bestämde att hon skulle behålla sin tråkiga frisyr..

(fick skriva en snabbis och såhär blev d inte så bra men alltid något)


Blåmärke!

Jag kände att jag hade ont i sidan av ryggen och titta i spegeln jovisst hade jag fått blåmärke och de tack vare karusellen Miami för varje gång man åkt ner så donga man i armstödet eller va man ska kalla d ): puttenutt..

Kvällens tjejliga!


För ikväll blir det få de igen, förfest och sen ner till festivalen.
SOUNDS NICE TO ME (: parday parday..

Gårdagen!

Jag och syrran gjorde vid oss och lite efter 6 begav vi oss hem till Petra, efter lite vägbeskrivning av Sarah gick det bra och vi gick åt rätt håll sen mötte vi även Padde och två andra killar och han sa att vi va på rätt väg och vilken dörr vi skulle in i. Så vi gick in och där satt Sarah och tre tjejer som jag inte träffat förut och Petra höll på att stressa runder överrallt.

Gick ut och stod på balkongen medans dom andra rökade så snackade vi en massa fotboll i början av kvällen, ölspelet kom ganska så snabbt igång och vi gick inte säga namn, vi skulle säga olika saker innan vi drack, vi fick inte nudda marken så när Sarah och syrran skulle på dass så såg d ganska roligt ut när dom klättra runder med två stolar ^^, och kvällen gled mot mörkt och vi skulle gå till festivalen.

Vi åkte den där Miami två gånger, sen hade jag inte mer biljetter så jag satt och tittade på istället. Sen gick vi och kissa x antal gånger. Följde efter strömmen för att se va som hände med bråken o sånna saker. Sen stod man och snacka i den klungan och lite politik med Lina lite där. Sen hitta vi ett "disco" så jag och syrran stod där mitt på gatan och dansade till en sång sen sprang vi tbx till Sarah och Lina. Sen gick vi tillbaka till dom andra och sen var kvällen typ slut.
Så in i själva öltälten kom vi minsann aldrig hehe.

Pappa hämtade oss på Statoil och vi åkte hem. Jag gjorde grillade mackor i ugnen med svampstuvning som jag råka hälla alldeles för mycket vitpeppar i hahahaha. Jaja åt sen ble de starta GW för jag va inte speciellt trött. Vaknade sju sen halv åtta imorse och drack typ 1 liter juice och sen kolla jag GW för jag kunde inte somna om. Sen somna jag tillslut och nu är jag vaken och ska väl snart ut och hälsa på alla som är där ute. CEPE FINT VÄDER JU ! :D

xoxo.


Snart partaay..

Så har ränt runder överrallt sen klockan slog två tycker jag. Körde till Öa och köpte till middagen, inom systemet för dagen&morgondagens festande, skicka iväg ett brev och sen körde vi ifs hem efter det..

Lagade mat, som blev snitzel, kroketter, sallad och bearnaisesås. Mätt som fasiken nu ^^, haha. Kollade på tv tillsammans med syrran & mamma under tiden vi åt sen ställde vi undan disken och grejer.

Syrran är i badrummet och ska duscha och sånna saker, jag ska byta kläder och lite sånt sen är vi snart redo att åka till Pp och förfesta (: I think its gonna be fun :D

Hörs när vi hörs (:  Ha en trevlig helg allesammans!

"Favorit"-djur topp 3!

Vet inte varför, jag tänkte väl lite på de där med äckeldjur som jag, Sandra och Saga snacka om när vi va ute och gick här om dagen så tänkte jag att jag ville köra en med "älskling/favorit" djur istället..

1. Vargen, nog lite för att den tillhör hund-släktet men utrotningshotad och lite mer mysterisk och farligare.
2. Tigern, fast att den tillhör kattsläktet så gillar jag tigrar och har alltid gjort. Dom är fina, och jag växte upp med en tigernalle när jag var liten som jag aldrig kunde sova utan. Dom är också rovdjur, farliga och sånt.
3. Hunden, de måste de vara. Zindy är min gosnos som jag älskar så mycket och jag har växt upp med hundar och dom finns i alla möjliga utseende och storlekar så ja nog måste hundrar komma med på listan.

Vill du skriva en topp tre lista så utmanar jag dig att göra samma sak på din blogg, eller liknande sida.
Säg då till mig så kikar jag in och kollar (:

Dagens skrivpuff!

En bild att skriva till:
Jag sprang igenom den mörka skogen och såg ljuset på andra sidan,
dimman låg tät på marken och ända ljudet jag hörde var mina egna andetag.
Var var han? Vem hade han blivit? Vad skulle han göra ifall han hittade mig?

Jag kände marken under mina bara fötter, hur stenarna skar in i skinnet,
men jag kunde inte stanna nu, inte för något.
Jag tittade snabbt bakåt, mitt misstag.
Självklart var där en trädrot som stack upp någon centimeter ovanför marken,
och självklart skulle klumpiga lilla jag snubbla och skrapa knäna.
Jag kvävde en snyftning och krälade in i buskarna.

Hämtade andan och lyssnade, lyssnade efter minsta lilla tecken av honom.
Efter en liten stund fortsatte jag, jag visste att vid sjön skulle en brygga leda till en liten båt.
Jag måste hinna dit..

Jag såg hur träden blev glesare och kände friskluften slå emot mitt ansikte.
Frihet skulle jag nog kallat det, men min skämtsamma sida var sen länge borta.

Sanden silade sig in mellan tårna och jag kände hur nära allting var.
Äntligen skulle de här få ett slut.
Jag sprang på bryggan, hörde hur vattnet skvalpade mot plankorna.
Båten var fortfarnade kvar, jag tog snabbt och snurrade loss repet som höll den kvar.
Hoppade i och puttade mig långt ifrån bryggan och fastlandet.
Paddlade en liten bit sen kom tårarna, tårar av lättnad.

I flera år hade han slagit mig, men under kvällen kom beslutet som skulle släppa mig fri.
Jag skulle lämna honom, jag skulle springa för allt jag bara orkade, nu skulle det bli annorlunda.

Jag tog tag i en tår som ringlade sig längst halsen och släppte ner den i sjön.
'Vi är båda fria nu'

(en liten längre variant av mig, jag hoppas ni tyckte den var bra för d kändes bra att bara skriva ner den)


Lagfest?

Vem vet blir kanske att man drar till Pp-festivalen imorgon också för det skulle tydligen va förfest och laget skulle festa tillsammans. De hade kunnat vara rätt roligt så imorgon drar jag till systemet och köper lite extra så ifall att så räcker d både fre & lör eftersom att jag ska ner dit på lördag tillsammans med girlsen (:

Men nu ska jag iallafall glo runder lite, sen ska jag slänga mig i säng och kolla på något vettigt och sen sova..

Fotboll och blött gräs..

Vi var ju inte direkt många på dagens träning vilket gjorde att de va lite mindre kul fast de där i rutan vi gjorde andra gången en mot en var fan kul även om man dog ganska snabbt (; höhö. Alltid roligt med nya saker tycker jag!

Men sen började regna, vilket ifs var skönt som jag sa på träningen så gör d inget om d regnar när man väl börjat träna för då är d skönt, värre om man börjar träna i regn för då fryser man mer..

Ja sen slutade vi träna lite tidigare än vanligt eftersom vi alla va döda, typ! höhö. Dom drog till donken och jag o syrran drog hem. Så gick jag runder o kolla kylen, frysen, skafferiet och allt efter något att äta till kvällsmat, började koka kaffe och tappa upp vatten i badkaret och hoppa i för jag frös som en liten isbit.. Sen blev jag varm (: skönt!

Satte mig vid tvn tillsammans med mamma o pappa, åt min kvällsmat bestående av en macka med prickekorv, kaffe med 6mått socker och tillsatt mjölk (vet inte hur mycke socker d blir för när man tar teskedsmått behövs knappt hälften) och fil med smak av banan & lime tillsammans med lite flingor för tuggmotstånd. Ja en regäl kvällsmat men då håller d väl hela natten o så (: Najs!

aja men kvällen har ändå varit nice price faktiskt (: kanske fler kan komma på tisdag?? (:

Största händelsen i Pp?

Skrattade lite innan när jag berätta för pappa att de tagit så långt tid för mamma att komma i på Netto i Pp förut så sa han att han hade tänkt köra inom påvägen hem men icke där va fortfarande mycket folk o sånt.  Hur stort är detta egentligen?

Fotboll!

Fotbollsträning idag, fast vädret kunde ju gärna varit lite bättre.  Så var först inte så sugen på att köra tack vare blåsten men de löste sig, eller ja d löser sig om d skulle vara obehagligt att köra. Fast när jag berättade de för pappa så sa han att de inte va så farligt med en så liten bil, hade varit värre om jag kört bussen så jag är lugn.

Men syrran kom nyss in o berätta att de börjat regna. Skoj sånt ju. BAH..
Men ja om drygt en kvart beger vi oss till Statoil och samlas med dom andra, sen bär de iväg. Undra hur många vi blir ikväll för jag undrar om någon bangar för vädret? Menar jag var ju påväg att göra de (dock enbart för körning i blåst)

Aja vi ser, har tagit på mig ett par tjocka strumpor (jag hade med dom till bg som typ skidstrumpor) och fotbollsskorna sitter bättre, kanske jag kommer kunna springa lite bättre utan att ha ont också. Feels good, really good :D

Flitig lite My!

Nu har jag jobbat flitigt i ca en halv timme. Jag har skrivit ut papper, klickat in mig på mailen och skickat iväg hela sex jobbsökningar, jag håller tummarna på att jag får något litet jobb snart innan jag går under.. Men jag känner mig ändå lite stolt, men stoltheten försvinner om någon vecka när jag inser att jag inte får några svar ): Denna eviga väntan...


Torsdag.

sura miner och irretationer.. Jag plocka upp en färdigmat och värmde blomkålsgratäng och hade lite sånt grajs till middag idag. Annars hade d kanske blivit wokmat men får ta de en annan dag...

Missade ännu ett viktigt samtal ): Call me again, promise I'll answer.. Need it..

Så var det matfrågan också..

Alltså är det bara jag som alltid har problem med idéer till mat?

Därför har jag alltid så ovarierande mat. Alltid pasta i alla dess former men nu har jag minsann ändrat mig. Lite, jag ska variera mera.

i måndags blev de pasta o någon nykombinerad köttfärssås (jag vet jag vet pasta..)
i tisdags blev det ris och en het korvgryta.. i går blev det broccoligratäng (och pizza på kvällskvisten) och idag har jag ingen aning, och hittar jag inget, ja då blir de säkert pasta ): not good.

Nu ska jag ut på matjakt.. kanske klä på mig och dra och handla? vi får se.

Netto ala Pp!

Mamma sa att hon åkt och handlat på Netto för de öppna idag och om jag fattade de rätt så var de 20 minuters kö för att komma in i affären, för kön gick från dörrarna och runt bakom huset och de va vakter och allt va de va.
Och jag trivs bra på netto i Öa så jag lär inte komma till Pp oftare...

Vill verkligen utomlands!

Hade varit så skönt att slippa detta eviga regn, stormiga blåsten och åskvädret. Ja att bara få åka till ett hotell med bra plats vid poolen, eller nära och bra till en fin strand. Ligga och bara ta de lugnt med en dricka i ena handen och bok och musik tillgängligt. Ja gu va härligt de hade varit, hade väldigt gärna velat ha d så just nu (:

Mitt minne!

Alltså är det konstigt att minnet ibland försvinner när man dricker när man har ett glömskt minne nykter?

När jag kom hem innan så åt jag lite keso (a) sen tog jag och hällde upp ett glas mjölk för jag var törstig, gick på toaletten och sen satte jag mig här.

Nyss behövde jag gå på toaletten igen sen tänkte jag att jag var törstig igen och behövde dricka något, va hittar jag inte i köket då? Jo mitt glas mjölk som jag hällde upp innan. Jag hällde bara upp de, ställde in mjölkpaketen sen glömde jag minsann att dricka. Klokt sånt eller? hahahahaha (x

lekdag-lekdag (:

Så jag skulle ju köra och lämna brushans mc-saker sen skulle jag hem ett tag och sen till frida, men så blev inte fallet. Nej istället körde jag då mot klippan och när jag kommer till storäng från gamla hållet ja då kommer jag på att jag nog fan hade glömt mc-sakerna hemma. Svänger in och ställer mig. Ringer upp brushan:
mysaan: hej.. asså du jag kommer om typ en halv timme jag glömde mcgrejerna hemma hahahahaha.
brushan: haha du är dum-i-huvet.. skicka när du är framme så kommer jag ut.

Så körde jag hem och påvägen tillbaka fick jag mess från frida att jag kunde komma när jag ville så jag körde till klippan sen drajvade jag dirr till frida. Så satt vi där och snackade lite om allt möjligt sen efter en stund så damp Sandra in också. Satt och snackade lite till sen blev det dags att köra och äta och dom ville ta min oskuld och åka med mig så jag körde (; höhö.. Blev ett stort hopp HAHAHAHA (;

Så körde vi till Åstorp och åt på pizzerian där (ja jag vet där finns mer än en men skit samma). Tog en evighet innan pizzan kom och när den kom höll jag på att dö, stor som en jävla familjepizza ofta man åt upp hela då:P höhö.. Så satt vi där och åt och hade oss. Sen körde vi hem till Frida igen, kollade lite på matchen mellan Barca och United sen slog vi över till fråga Olle för Ola Svensson tydligen skulle va med, vilken miss en helt annan Ola så d va inte lika kul satt och snacka vårt egna snack istället.

Sen blev vi utslängda ^^, Nej men sledna och Frida skulle upp och jobba imorgon så vi drog oss hemmåt. Påvägen hem körde jag klart motorvägen och d kändes som om bilen bakom körde efter mig, de va lite läskigt. Men när jag körde upp till skåneporten va den ganska långt bak så den såg nog inte vart jag tog vägen. tack o lov. höhö..

Så nu sitter jag här och ska alldeles strax gå och lägga mig, slänga igång G.W sen sova till de (vilket aldrig går föräns jag sett alla jag repetat) Men men.. Hoppas ni haft en bra dag och tänkt SNART ÄR D HELG ((: hihi..

Lek-trion!


Fraajd, Mysaan och Sandsnutti (:

Onsdag.

Jag och mamma "lunchade" hemma idag, japp vi åt broccoligratäng och det var väldigt gott. Dock också väldigt varmt i mitten av varje broccoli så brände tungan ett antal gånger ^^, höhö..

Nu hade jag tänkt köra och lämna brushans mc' grejer till han sen ska jag hem igen en liten stund sen beger jag mig till Frida på ett besök (: Blir nog trevlans skulle jag tro, får se om Sandra syns på ett hörn annars får vi ta o ses en annan dag (: hihi..

Nu ska jag iallafall dra, så ha en bra dag!

Tidsbomb.

Yesterday is gone,
tomorrow is a mistery.
And today is a gift,
 that's why it's called the present.

Jobbig morgon..

Vaknat sådär varannan timme sen klockan fem, roligt. Nej inte direkt men det är tack vare olika saker så som att de var för varmt, jag behövde gå och dricka, eller toaletten kallade, brushan knacka och fråga mig en sak x 2, mobilen vibrerade och klockan ringde. Men nu är jag iallafall uppe och är lite sleden.

Träningsvärk i ena foten igen, men de går väl över. Får se om jag tränar på torsdag eller inte. Vill självklart men vet inte om d skulle va bäst o låta bli. Aja vi ser, jag lär säkert va med iaf.
Men träningen igår började väl lite halvkasst tack vare mina vrister men sen kunde jag pusha mer, och efter tagit sån salva på vristerna så gick d ännu mer galant att springa. Dock när jag sen sluta så brände d som satan men hellre d än inte kunna springa. Mycket hellre...

När träningen va slut blev d glass på stattan och sen drog vi när regnet kom, sen körde jag och syrran i blixtrarna. Va smått skraja när vi skulle från bilen till huset, men ifs hade ingen blixt kommit på ett tag då (; In, gjorde två mackor jag skulle äta. Älska detta mamma och pappa hade ju varit på city gross och hela kylen och frysen är fylld med nya grejer.

Sen när åskan och de avtagit startade jag datorn men icke funkade internet så de blev krypa isäng och kolla på G.W och CSI NY tills jag somnade, som jag gjorde tillslut.

Tisdag och fotbollsträning (:

Meningen var att syrran&brushan skulle till körskolan, jag skulle köra dit dom och åka och hälsa på Sandra men så skulle dom inte dit för dom redan varit på den lektionen innan så därför kunde jag heller inte hälsa på Sandra för då hade jag aldrig hunnit och grejer. Så allt blev bara kludd innan ..

Men fotbollsträning idag iallafall mellan 19 och 21 (: trevlans!
(håller tummarna på att fötterna orkar med^^)

En matlista..

Så nu är jag trött på mina problem så inatt satt jag och skrev ner en massa olika maträtter så att jag börjar äta varierad kost och inte alltid bara pasta pasta pasta o köttfärsås eller lasagne för jag tror det är pga de som min mage gör och är som den är. Får nog ta och äta lite ris och potatis ibland också..

Så nu sitter jag här och letar olika roliga recept på nätet som man kan testa och vad jag ska göra idag vet jag inte, men va lite sugen på någon typ av korvstroganoff eller något. Vi får se va smarrigt d bjuds på (:

Nice pic..


Tyckte denna bilden blev bra (:
(bild tagen i lördags)

Vakna upp med blöta ögon..

Drömde något helt... annorlunda emot vad jag brukar drömma så blev det komplicationer, missförstånd och sen ord som fick mig att börja störtböla. Ja jag vaknade med tårar i ögonen och bara wtf? :O

Hallå mitt i natten!

Så jag stack hem till Sandra, där låg hon och Frida B ute i solen och glassa så jag hakade på och låg där. Blev fett varm, riktigt skönt väder de varit idag alltså (: Sen när Saga och Sandra va klara så stack vi till Klippan, hämta upp något och stack till Sibylla och käkade glass och sen blev det lite skratt,snack och serioustalk där...

Åkte tillbaka hem till Sandra och satt och glodde lite, alltså när jag kommer in i deras hus, de är som att något flyger in i min kropp aswell för man blir helt sjuk i huvudet, typ får fnatt, inte riktigt klokt egentligen. Men roligt har man ju ^^,

Sen ville Sandra ha coca cola så vi gick till BK och där, tog 15 min och gå dit typ, det var faktiskt skönt att gå, men sen när där kom en Ollonborre och attackerade var de fan inte kul längre för då kunde jag klart inte springa, jo typ som en gammal gumma eller något ^^, Så jo d va nog ganska kul ändå. Sen såg vi igelkottar och började snacka om äckeldjur och muterade rådjur och sånt. Roligt men också helt sjukt^^,

Hem till Sandra och dom igen och så skicka o ringde vi runder efter ett recept sen gjorde vi scones sådär mitt i natten nästan:P Åt och blev riktigt mätt, skratta lite till sen blev klockan kvart i ett typ så de va nog dags att åka hem.

Va lite läskigt att gå där till bilen, (inbillar mig alltid att någon ska hoppa in och sliza mig eller något), så fort jag kommit ifrån deras tomt starta jag the musica och sjöng hela vägen hem, mycket trevligt men måste nog lära mig hur man får värmen att ösa fram för jag frös lite sen och satt på rövvärmen, d är najs (: hihi..

Nu sitter jag här hemma och ska snart slänga mig i säng och kolla på GW (Ghost Whisperer) för sova lär jag aldrig kunna göra nu..

Sen "imorgon"/idag så kanske jag hinner hem till Sandra en sväng, sen plockar jag upp syrran på körskolan där vid sju sen gasar vi till Pp lämnar av brushan(?) sen vidare till  V Torup och träna. Får se hur mycket mina ben pallar, men jag brukar ju va med även om jag knappt kan springa ^^ Bästa sättet att få bort träningsvärk och sånt är att träna mer så d är bara ge kroppen mer stryk och en vacker dag så tål den d också (; hihi..

Så nu säger jag godnatt, SOVGOTT :D

Måndag!

Efter att jag gått upp och suttit vid datorn ett tag så gick jag ut i köket och fixa med disken sen såg jag på tavlan vad som skulle göras och tänkte sure why not. Så jag började tvätta av spisen, vasken, gick ut med soporna, dammsög hela nedervåningen typ, snabbt ^^, Ja sen har jag lagat mat, fick improvisera då jag är trött på samma skit alltid.

Och nu ska jag göra vid mig och dra hem till Sandra en sväng (: fun fun. Så ni får ha de bra så hörs vi !!

xoxo.


Flyg fula Fluga Flyg!

Sånt är så irreterande, att ligga och sova sen har man en irreterande fluga som ska flyga och landa i ens ansikte hundra gånger om. That's not funny at all...
 

Natti!

Nej nu ska jag snart slänga mig i säng igen, typ slumrat till lite när jag kollade på Ghost Whisperer innan så tröttheten finns väl där någonstans. Kanske somnar snabbt eller nu när jag vill sova går d väl över bara för d(x förvånar mig inte.

Men ska säga hejdå till mina friends på MSN sen slänger jag mig i säng igen, så ha det bra och godnatt (:

Gårdagen.

Som sagt så var det Annas födelsedag igår och jag begav mig hem till henne runt sju och dom andra kom inte så långt efter, blev lite snack med tjejerna ute på balkongen först och vi bestämde att vi ska dra till Pp-festivalen på lördag. Ser jag redan framemot (:

Sen drog vi in och drog igång ölspelet för att alla skulle vakna till liv, musiken rann i högtalarna och vi skrattade, snackade och satte olika regler och körde vattenfall och massa sånt. Senare på kvällen så kom Sourzen fram, vi sjöng för Anna sen kom även Chips och dippa fram. Mums (; höhö.

Jo men det blev en bra kväll och nästa lördag kommer vi nog ha roligt igen, I do hope so :D

Kvällens bild.

Tyckte denna bilden blev så bra så det får bli kvällens bild, sen fanns d självklart fler som blev bra och dom kommer upp på BDB och facebook senare skulle jag gissa på (:

Veckans mest spelade.


Denna veckan så blev det nog en ganska jämn kamp mellan
The Veronicas - Untouched och Cascada - Evacuate the dancefloor.

Nio år kvar..

 
My, du kommer dö vid 30 års ålder.

Dödsorsak:
Rysk Roulette är dumt. Nu vet du varför.

Källa: http://deathtest.webb.se/

Så var det söndag!

och jag ligger i min säng och kollar på Ghost Whisperer för jag har inget bättre för mig och mår lite smått illa ibland.  Mer kommer kanske senare ikväll, nu ska jag tillbaka till min säng (:

Snart pardyhardy (:

Har gjort vid mig, ätit ännu en gång för ugnspannkakan innan idag mätta inte speciellt länge och vill inte riskera en cepe fylla bara för magen var tom på mat (; Ja nu sitter jag och lyssnar på musik, knappar på tagenterna och väntar mest på tiden ska gå framåt. Men jag är nog inte hundra klar så lika bra att göra de först.

Om mindre än en timme är festen igång, Anna fyller ju år idag så vi ska fira henne. Hoppas att det blir en rolig kväll men det blir de säkert (: Grattis Grattis Grattis!! (: Men ja ha de bra så hörs vi imorgon eller något.

TREVLIG HELG :D


Spegel spegel..

Ibland blir man bara kräkfärdig och vill slänga sig i sängen och inte vakna på mycket länge

Godmorgon, i min värld..

Har nästan precis öppnat ögonlocken, mamma&pappa undra om jag ville följa med till Gotteboet, nej tack. Sen kunde jag inte somna om, ville verkligen fortsätta drömma i samma bana (; höhö..

musiken är redan igång, waaaaay :D

Bekymmer går över med tiden..

Var ute i köket och tog ett glas vatten nyss och hörde fågelkvitter och såg att det börjar ljusna. Minnena går tillbaka till en moppe tiden och en gång då jag och Anna körde hem tidigt på morgonen och då var de redan ljust ute. Då hade man också bekymmer men idagsläget kan man nästan skratta bort dom för det är inget jämfört med vad dagen ger. Så jag undrar vilken katastrof som kommer slå ner mig om några år för att jag ska kunna skratta bort dagens misstag. Jag undrar jag, men jag längtar verkligen inte..

Nu ska jag sova, så godnatt (;

Filmkväll med mig själv.


Igår natt så började jag se på filmen Role Models (en komedi) men eftersom åskvädret kom fick jag stänga ner och se klart filmen idag istället. Men ja helt ärligt så blev jag lite besviken men det var nog väldigt mycket tack vare Seann William Scott som är med i American Pie filmerna, han är ju rolig där så man har en viss förväntning och tyvärr var mina förväntningar lite för höga. Visst några skratt kom det, såklart (speciellt under rollspelet och en tant kom åkandes på en rullator som var utrustad till kamel eller något liknande haha)

Filmen handlar då om två killar som får göra samhällstjänst för att dom kört rätt på en statligstaty, deras "straff" blir då att vara 'förebilder' åt barn som har det lite svårt och det är inget som någon av dom ser som en rolig grej, ett tag föredrar dom fängelset framför. Men så får man då se deras utmaningar med kidsen och banden som skapas och allt sånt där.
Så den får två (och en halv) blööbies av fem.


Nu underkvällen så kollade jag på skräckfilmen Uninvited, Tonnårstjejen Anna återvänder hem till det vackra familjehuset vid havet efter två år av terapi för att kunna hantera förlusten av sin mor efter en mystisk eldsvåda. Men hon inser snart att hemmet inte är sig likt då hennes far fattat tycke för moderns förföriska sjuksköterska Rachel, som enligt storasystern Alex "hjälper honom komma över sorgen - tre gånger per natt".

Som regel brukar det ofta vara så att man inte ska gilla pappas nya flickvän och så är det även här. Alex får med Anna på sin sida och snart får dom reda på att allt inte står rätt till med Rachel, dom gör en bakgrundskoll och får reda på att Rachel inte är den hon utger sig för att vara och mystiken ökar i filmen. Dom får reda på att branden inte var en olycka och högst på listan till misstänkta är självklart Rachel och fajten är igång.
Denna filmen hade jag inga förväntningar på och hade jag haft så hade dom inte varit så höga med tanke på dagens skräckfilmer men jodå den var riktigt bra och den var inte förutsägbar som det ibland kan vara. Först i slutet fattade jag en liten sak men de förstörde inte filmen alls. Spänningen var bra och ja den får fyra utan fem blööbies av mig (:


Jenny Jones - Don't walk away (remix)

Tyckte denna låten var bra (:

Skadad liten My.

Inatt vid tre fick jag släcka ner datorn för det blixta och åska som fan ett tag, jag somnade ganska snabbt efter de så vet inte hur länge de höll på men säkert inte länge.. Sen vaknade jag någongång runt halv åtta och skulle på toaletten och kunde knappt gå så ont jag hade i mina vrister, den högra mest. Sen la jag mig och sov igen.

När jag finally gick upp där vid tjugo i tolv så kolla jag vristerna och den ena sån bula ut var ganska så svullen, så kanske inte konstigt jag hade ont, men de måste varit för att jag träna igår fast jag hade ont för jag har inte slått mig där så. Men ja de som inte dödar stärker och jag klarar av lite fysisksmärta, de får man tåla för skadorna kommer nog avta när man har tränat upp kroppen och den är van vid att man springer, sparkar och har sig..

Ja sen begav vi oss till Öa för jag skulle bla ha dricka tills imorgon, och tur jag slapp köra för d är ju Örkelljunga dagarna nu och massor med folk överrallt, och jag tyckte vi såg släkten från mammas sida överrallt, men kanske inte konstigt den delen är ju från Ö-a (; hehe. Inom systembolaget, inom Coop sen till banken och sen hem.

Nu ska jag snart slänga min mat i micron sen ska jag köra syrran till Ö-a när hon är redo för de, själv ska jag minsann bara slappa ikväll. Om inte för huvudetsskull så åtminstånde för fötternasskull. Springa kan jag inte köra, försökte springa med Zindy där ute men gå kan jag utan probs. Visade pappa och han sa att jag skulle linda in så de är ju tur vi har en sjuksköterska i familjen så mamsen har plåstrat om mig och nu är d bara ta d lugnt (: hihi..

TREVLIG HELG! (:

Godnatt fräckis.

Ja nu är det dags för mig att verkligen sova, eller snart har inte sett filmen ännu men iaf. Så jag tänkte bjuda på ännu en fräckis så ni har något att skratta åt nu såhär sent på natten (:

Titta men inte röra.
På en flygtur till Chicago gjorde en gentleman åtskilliga försök att komma in på herrtoaletten, men det var upptaget hela tiden. En flygvärdinna uppmärksammade hans problem och sa:
- Ni får gärna använda damtoaletten, herrn, om ni lovar att inte röra någon av knapparna på väggen!
Han gjorde det han skulle, men när han satt där, lade han märke till knapparna, som han lovat att inte röra. På varje knapp stod några bokstäver: VV, VL, PV och på en röd knapp stod ATB. Han tänkte:
- Vem skulle märka om jag trycker på någon av dem?
Han kunde inte motstå frestelsen, utan tryckte på VV. Varmt vatten sprutade på hans bakdel.
- Mmmm, vilken härlig känsla, tänkte han, på herrtoaletterna finns det minsann inte sådana faciliteter.
Med stor förväntan tryckte han sedan på VL-knappen. Varm luft ersatte nu det varma vattnet och torkade hans ända! När det slutade, tryckte han så på PV-knappen. En stor pudervippa uppenbarade sig och till hans stora glädje spreds en angenäm doft av vårblomster.
- Damtoaletter är mer än bara en toalett! De ger besökaren en skön och härlig upplevelse, tänkte han glatt!
Då pudervippan hade fulländat sin glädjespridning, kunde han nästan inte vänta med att trycka på ATB-knappen, som han nu visste skulle bringa honom i yttersta extas! Nästa gång han öppnade ögonen, förstod han att han låg på sjukhus! En sjuksköterska tittade på honom med ett illmarigt leende!
- Vad var det som hände? undrade han.
- Ni tryckte på en knapp för mycket, svarade sjuksköterskan. Den sista knappen, som det stod ATB på, var en Automatisk Tampong Borttagare! Er penis ligger nu under huvudkudden!
__________________

men för att jag är extra snäll får ni en till.

Förhasta inte slutsatsen.

Det var en snickare på våning 3 som märkte att han hade glömt sin såg på våning 1. Han försökte ropa till sin arbetskamrat på våning 1, men avståndet var för långt. Han gjorde tecken, han pekade på sig själv (jag), kramade sig själv (behöver), drog armarna fram & tillbaka(såg). Snickaren på våning 1 nickade, drog ner byxorna och började onanera. Snickaren på våning 3 blev rasande och sprang ner till våning 1.
- Vad fan håller du på med? Jag behövde en såg!
- Oxh jag svarade att jag kommer snart!


Haha, jag tyckte dom var roliga! (;


Godkväll!

Så efter att jag kom hem från träningen så har inte så mycket hänt, men ändå. Jag gjorde lite äggröra men tackvare att vi inte hade ketchup så d räckte va de inte gott, jag mata Zindy istället, och hon älska de nog. Verkade inte bättre (:

Så skulle lillebror och My hem till My så jag hängde på, likaså syrran. Brushan körde och om ärligheten ska fram så va jag lite skraj men bara för d va mörkt och regna och han precis börjat övningsköra. Men de va inga probs, han klarade de galant. Inom stattan och jag köpte en pan pizza (; höhö sen lämna vi av dom och pappa undra om inte jag skulle köra. Ah de som va så skönt o bara åka (; Men jag tog ratten och gasade hem.

Pizzan är klar och snackade lite med daddy och tittade lite på programet han såg på men nu ska jag se klart dom två sista despan avsnitten sen blir de filmen Role models. Sen blir de natti natti..

Hörs kanske senare, men just nu är jag för seg för att skriva mer så TJA!

Dagens fotbollsträning!

Var rolig, vi gnällde nog inte lika mycket som vi brukar (kändes inte så iaf hehe). Dock var vi inte såå många på träningen idag, hoppas på bättre på tisdag (: Men vi träna lite skott, och passteknik om vi kan kalla de så. Kändes bra, och jag tycker de blir roligare och roligare för man kommer in i de lite mer. Sen att man har ont lite överrallt , ja de är smällar man får ta helt enkelt (; höhö..

ses på tisdag mina damer! (:

Fräckisar..

Nu bjuder jag på lite skratt, om ni har kass humor eller något (;

Dubbelt upp.
Bengt hamnade bredvid en äldre kvinna på en bar. Hon såg verkligen riktigt skaplig ut, även om hon sa att hon firade sin 59-års dag. Faktum är att hon såg bättre och bättre ut eftersom timmarna gick och han tänkte tanken att hon säkert hade en riktigt snygg dotter. De drack lite och småmyste med lite kyssar och smek, då hon plötsligt frågade om han testat en sportmans-dubbel?
- Vad menar du med det? frågade han.
- Det är en mor och dotter-trekant, sa hon förföriskt.
De drack lite till och hon sa att detta var hans turnatt. En stund senare tog de en taxi hem till henne. När de klev över tröskeln ropade hon in i huset:
- Mamma, är du fortfarande vaken?!?
_______________________________________

Prisvärt

Killen möter en snygg tjej på festen och kvällen slutar med att de lämnar baren tillsammans. De går hem till henne och hon visar runt honom i lägenheten. Han lägger märke till att sovrummet är fullpackat med teddybjörnar - hundratals små björnar trängs i en hylla, längs hela rummet.

Mellanstora teddybjörnar sitter tätt packade i en lika stor hylla en våning över. Högst upp sitter enorma teddybjörnar sida vid sida. Han förvånas över att denna sexiga kvinna samlar på teddybjörnar, men bestämmer sig för att inte låta sig distraheras av en sådan småsak.

Istället vänder han sig om och kysser henne passionerat. Några sekunder senare sliter de av varandra kläderna och har sex som vilddjur på golvet. Efter den intensiva akten ligger de på golvet och pustar ut.

Han frågar:
- Hur var det för dig?

Tjejen tar ett djupt bloss på cigaretten och svarar:

- Du kan välja vilken nalle du vill från den nedersta hyllan...
____________________________________________

Allt för idag, bye..


Goddagens!

Idag hade jag tänkt att jag bara skulle ta det lugn fram till fotbolls träningen men om jag tar de för givet så lär det ändras så jag får väl ta dagen lite som den kommer? (: I guess.. Men först ska jag ta något att käka och sen ska jag nog slappa lite med desperate housewives eller något (: 

Den som vänar på något gott... 

Torsdag och då blir det;

 
Fotbollsträning 19-21

Sleepingproblems..

Kollade nyss på den efterlängtade Wallander filmen - Hämden och som många andra skrivit som kommentar på olika sidor så var den himla bra. Det känns inte som att den ens behöver en recension eftersom den är populär och nästan alla vet va de är för någon. Den var riktigt bra och påminde mig om varför jag väntat så länge på den. Den var värd väntan faktiskt (:

Nu ska jag göra mig hundra procent redo för sängen, sen blir det CSI NY tills jag somnar. Får checka in Carmine Giovinazzo, dialekten är yam och hela han är ganska yam aswell (; höhö..

Sleep and wake up happy :D

Dagens skrivpuff!

En bild att skriva till;
Om Ikea skulle göra en byggbeskriving av mig så skulle den se ut ungefär såhär.
Jag är trägubben som helst bara sitter där, i två stolar.
Gärna ska stolen jag sitter i ha fällbart ryggstöd så att jag kan ligga bekvämt om de önskas.
Ett bord med dricka, något ätbart och gärna en tidning får helst placeras max 1cm från stolen.
Sen ska allt detta placeras utomhus en solig sommardag,
det är en perfekt dag i Mys värld ;D


I wish u a good night!

Så brushan och My är hämtade nu, så jag hade tänkt att jag skulle krypa ner i sängen nu.
Blir väl typ CSI eller något tills jag somnar, vilket nog ändå kommer ta ett bra tag. Usch ):
Imorgon är det fotbollsträning igen (: och jag fick ju låna josses fotbollsskor så imorgon kommer jag inte flyga i backen får man hoppas:P haha..

Godnatt och sovgott!


Cascada - Evacuate the dancefloor.

Detta är nog den bästa Cascada låten jag någonsin hört. Jag brukar inte vara såå förtjust i dom, dom är okej och festbara men annars lockar dom inte så mycket men denna är faktiskt riktigt bra (:


Onsdag, men samtidigt lördag.

Eftersom att det är röd dag imorgon så räknas denna dagen som lördag MEN när man kör förbi skolor så har dom sänkt hastighet mest för att man ska va beredd på barnen. Och därför är d sänkt men idag eftersom d räknas som lördag så behöver man inte köra dom 30 km/h som d oftast är utanför. Men borde man egentligen inte göra d ändå eftersom att det faktiskt är en skoldag? Lite dubbelmoral här kanske? Eller kanske jag som tänker alldeles för mycket? Idk (;

Efter att jag ätit mig mätt så satt jag och lyssna på massa musik, sen körde jag töserna till Ö-a eftersom att jag ändå behövde tanka och då hade jag självklart med pappa och hans kort (; höhö. Träffade mamman i familjen till personen töserna skulle va med så släppte av dom på Statoil sen körde jag och pappa hem igen.

Sen jag kom hem så har jag mest lyssnat på musik, lite ny musik till bilen hade jag tänkt mig. För just nu lyssnar jag ändå bara på Untouched och Halo när jag kör, mest untoched för gillar själva musikmusiken i den låten (: hehe.

Om två timmar ska jag va i Öa och hämta lillebror och hans flickvän, va gör man inte. Ännu ett poäng till att vara en snäll stora syster (; höhö. Jaja tills dess ska jag nog se ett avsnitt av desperate housewives sen får vi se va som händer.

en efter längtad låt.

Denna låt hörde jag och lyssnade på flera gånger per kväll när jag jobbade i Bulgarien men har inte hört den sen dess men velat ha den men inte vetat vad den hette och nu hittade jag den. Detta är inte riktigt samma remix som jag hörde i Bg men den funkar bra denna också (:



Dagen.

Så jag blev väckt klockan nio imorse av syrran för jag skulle ju köra henne, men så kom pappa hem precis när jag gått upp och han skulle köra till jobbet och så så sa han att han kunde köra syrran istället så fick jag sova. TACK :D hehe.

Vaknade och slappade mest och suttit framför datorn och sånt sen skulle jag hämta syrran tjugo i tre i Pp så körde jag vid halv och var framme typ tio i, tack vare att dom håller på med vägen så får man stanna vid rödljus och sånt shit. Plus att fyrhjulingen behövde tankas och grejer så påvägen hem körde jag inte de hållet utan tog en slingrig väg istället (; haha.

Kom hem och planerade middagen, körde till Öa för att köpa grejer till middagen och idag så blir det ugnsbakad lax med löjromssås och pressad potatis. Mums så himla gott :D Verkligen!! Så snart är det middagsdags, thank god. Jag mår nästan illa så hungrig jag är . Käkat en halv negerboll idag för jag och syrran köpte d och delade på de sen har jag en biskvi och hon en dammsugare (; hihi..

Men ska checka till middan nu, ha det bra! (:

xoxo.

Dagens syssla:

Drive around the world..

Sleden sill!

Så jag kom lite sent till körskolan men d gjorde inget för jag fick ändå vänta lite på brushan och syrran, sen körde vi till Pp vilket vi då också va sena att möta pappa, lämnade av brushan och körde till träningen. Fick springa ett varv dirr.

Sen har de varit skottträning, mottagning och diverse grejer och jag tycker att de går åt fel håll för mig. Blir tröttare och tröttare för varje träning och tycker konditionen borde bli bättre för varje gång , sån tur har jag inte ^^,. haha. Flö två gånger, ena gången för att jag fastna under en fot och kom inte låss^^ hahahahah. Sen andra gången halkar jag i backen fy fan va d gjorde ont i baken kan jag säga er^^, Men nog fick jag mig några skratt iaf:P

Sen blev det statoil och jag fick betalat medlems avgiften så nu är jag fotbollspelare på papper, eller ja medlem i en klubb iaf (; höhö. Tog min gratis glass på statoil tog den nya magnum chokladen va den nu heter, men den va inte värd dom 23kronorna som den skulle kostat. men men. Sen lämnade Josse sina fotbollsskor till mig så ska använda dom nu ett tag så ska vi bara hitta ett par till mig o syrran , kanske strumpor och benskydd också och shorts sen är vi fan redo på allvar ;D höhö..

Efter de så tänkte jag att jag skulle inviga byavarv för min del men icke. Såg Anna, Sara, Stiff och Fidde så stod där ett tag och snackade istället. Sen begav vi oss hemåt, kom innanför dörren sen ville brushan ha skjuts till Öa så jag sa d kostar två cheeseburgare men icke hade han pengar, men skjuts de fick han minsann ändå. Snällsyster har jag ju sagt att jag är (; höhö.. Så skjutsa han och försökte burnade lite, se grupptryck från lillebror ^^,

Inom donken påvägen hem sen körde vi hem och nu är vi hemma. Ska upp tidigt imorgon, skjutsa syrran till tåget vid nio. Se igen snällpoäng för att va storasyster ;D höh..

Nu ska jag slänga mig i säng och bara slappa, vilket blir glo på desperate housewives I guess ;D haha..
Ha de bra, och sovgott (:

Snart dags (:

Så ska klä på mig mina träningskläder sen är det snart dags att köra och hämta syrran i Klippan, och brushan också ifs. Men han lämnar vi av i byn sen kör jag o syrran till V torup och spelar lite fotboll, it's gonna be great (:  Så vi hörs senare, take care :D

xoxo.

väntan..

Har ätit tre mackor idag, med ost på och två av dom hade även paprika. mums (; och nu väntar jag bara på att det ska bli dags att hämta syrran från hennes teorilektion (som börjar halv sex och slutar sju), sen ska vi åka dirr till V Torup och träna fotboll (:

Jag är ganska taggad och har jag tur så ska fan inte mitt ben cepa idag, har ju dessutom en bra "strech"-metod åt de problemet nu tack vare Saga. Haha vi skratta lite hur roligt d såg ut att gå runder så men jag ser hellre rolig ut än att jag går runder och har ont (:

Huvudvärk ):

Kollade sista avsnitten från Grey's Anatomy ifrån säsong 2 och bölade lite när en person dog och så, så ledde det till huvudvärk och nu mår jag smått illa. Har druckit lite vatten, spelat lite spel och nu ska jag starta ett avsnitt av despan sen ska jag slänga mig i sängen, lägga huvuvdet på kudden sen ska jag försöka sova gott utan att misshandla mig själv när jag sover ^^, höhö..

Godnatt (:

Dagens skrivpuff!

Skriv om att låna något.

Om bara för en liten stund, ta hand om det som om det vore ditt eget.
Såren som en gång varit har läkt nu, ärren som blev kvar syns inte.
Så är det konstigt man inte bara ger ut det till högst bjudande.
Nej du får låna det så länge, visa att du menar väl.
En dag kanske de blir ditt, men just idag kan du bara få låna mitt hjärta.


Ny duschad och sleden.

Så nu är jag äntligen hemma igen, hoppa in i bilen förut med en sur min som inte direkt blev bättre när vi började spela lite då min tröja fick svart färg från innebandyklubban men sen när vi väl började spela på riktigt blev det roligt och jag skrattade en hel del. Vann ganska många omgånger tycker jag (: och jag kände mig ganska bra också :P

Påvägen hem blev det donken och först va d syskonkärlek om vem som skulle sitta fram ^^,
Imorgon hade d kännts nice att åka och kolla efter fotbollsgrejer men får nog ta d en annan dag, känns tajt med tiden.

Nu ska jag iallfall lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna snart känner mig lite trött i ögonen men d gäller väl inte så länge. Blir säkert pigg så fort täcket kommer över mig. Men godkväll (:

Måndag.

Så har varit och lämnat brushans mckläder, hämtat hem hans gymnastikkläder och sen åkte vi inom netto o handla dricka, sån snäll syster är jag att jag slänger mina sista slantar på dricka åt han (; hehe..

Sen körde jag hemåt igen, och påvägen från Pp till OD så håller på att fixa vägen och påväg till klippan ble d lite problem haha, jaja sen påvägen hem så gick d galant bara snigelfart..

Nu är jag hemma och ska bara ta de lugnt och sen hör mamma av sig när hon är i byn så ska vi åka och spela innebandy. Så denna veckan blir de minsann tre träningspass. Först innebandy idag och sen två fotboll (: wii.
Måste få tid i veckan att åka och titta på fotbollsskor, för jag kan inte springa runder med skateskorna ^^, höhö. Jaja..

 

Goddagens!

Inatt rev jag mig själv på tummen när jag skulle snurra runder till en ny sovställning. Imorse vaknade man hundrasjuttiofem gånger dels för brushan kom in och fråga saker, mamma kom in och sa saker, mamma fick utbrott på syrran som inte kom upp, töserna utanför mitt rum osv osv..

Gick iaf upp vid halv ett och åt middag tillsammans med mamma sen stack hon iväg till jobbet för dom skulle ha brandövning sen har jag duschat så sitter här med handduk i håret, zindy är ute så jag får snart sticka ut till henne håller bara på att ladda batterier till min kamera lite så d funkar i någon minut åtminstånde.

xoxo.


Godnatt!

Så nu ska jag lägga mig och se på en skräckfilm som jag fått hem, säkert en b-film som så många andra men ofta när de är dåliga kommenterer så gillar jag dom så kanske funkar? Någon skrev erotic skräck, men då vill jag fråga, har ni sett en skräckfilm utan sex?, för de kan jag inte tro att jag har iaf..

Men nu är det bingen, och kanske det blir innebandy idag. Känner mig redan lite gladare, men sen har jag varit själv hela natten också. Med lite blandning av musik och film. Får se hur jag känner mig när jag vaknat. Så natti..

Angus, thongs and perfect snogging!

En film som jag hittade tack vare syrran. För när jag var liten så läste jag en bok om en fjortonårig flicka vid namn Georgia Nicolson som skrev dagbok, tror nästan att den skulle heta något i stil med 'Hjälp jag har jättetrosor på mig' eller något sånt ja. Så hade iaf syrran då sett denna filmen och tyckte den påminde mycket om boken så jag ladda hem och kollade och ja det var ju den. Direkt jag hörde hennes namn så ringde klockan i huvudet och ja de är ju en film för unga flickor så den kallar nog inte så mycket till er, men eftersom jag redan hade ett band med boken så skada inte filmen mig mentalt i huvudet (; höhö..

Det handlar då om Georgia som har problem med sina föräldrar som inte lyssnar, har en irreterande 3årig lillasyster som hon senare får vara barnvakt till för att hennes pappa åker till Nya Zeland och hennes mamma tar danslektioner med den snygga hantverkaren. Hennes katt Angus är ju helt galen men hon älskar hann och i skolan börjar där två nya killar och den ena, sexguden, blir hon såklart kär i. De leder till att hon tar dåliga beslut och blir ovän med sin bästa kompis. Inte nog med det så tycker hon att hennes utseende är fel, hon vill hellre vara blond och ha en mindre näsa och sen var de där med stringtrosor och kyssar också. Det är nog inte lätt att vara fjortonår och okysst, så hon går till kyss-'läraren' som sen blir kär i henne och säger att hon är hans bästa elev någonsin, men han är ju salivkillen i hennes ögon och inte alls intressant. Men ja jag är ju ganska barnsligsjälv eller har barnasinnet kvar så jag ger den tre blööbies utav fem (:


Dagens skrivpuff!

Skriv om luft.

Även om vi är omringade av luft och det finns här överrallt,
så kan jag ibland känna mig instängd, som att jag inte får plats.
Jag vill öppna lungorna och bara skrika rätt ut.
Men ibland kan det rätta vara att bara ta några djupa andetag,
känna luften gå ner och fylla kroppen. Sen är man lugn igen.

(längesen jag skrev men nu är det väl dags att ge mig på de igen)


Godkväll, helgen är snart slut!

Lika så jag..
Idag har jag skickat iväg ansökningar på ett eller två jobb, skrivit ut två ansökningar som ska skickas iväg och hittat kanske tre - fem nya jobb som jag ska söka. Varför jag ens känner glädje att scrolla runder på platsbanken vet jag inte men kanske för att om jag nånsin får ett jobb så får d mig nog att må bättre också. För jag orkar snart inte med detta mer.

Inget annat har någon betydelse så jag återgår till de, de betydelselösa...

Veckans mest spelade.





Ja denna veckans mest spelade var The Veronicas - Untoched, och det har väl bla syrran fått stå ut med. För jag lyssnar mest bara på musik i bilen nu och det är lätt man tar nr 1 hela tiden haha. Men det bästa med låten är dddd i början. Fiolerna eller va d nu är. aja den är bra iaf!

On the edge of breaking down..

Tror seriöst jag är påväg att få ett jävla sammanbrott eller något. Jag är schitzofren i den bemärkelsen just för att jag med människor omkring mig (exklusive min familj) kan slänga på ett leende, få in skratten och faktiskt vara glad på riktigt. Sen hemma är det precis tvärtom, surheten bitterheten irretationen och allt kommer. Leendena är få och glädjen desstu mindre.

Så 'Jag är bara lycklig när jag dricker' stämmer ganska bra in på mig just nu. And that's it.
Orkar inte med detta just nu så vi hörs...

Inte en zombie längre.

Syrran och Angeliqa väckte mig typ fem över sju och jag blev rädd och trodde jag försovit mig så vakna med ett ryck, sånna morgnar gillar jag för då blir man pigg direkt man slår upp ögonen. Annars kan man sega i evigheter.
Så jag klädde på mig och väntade på dom ett tag sen tog jag bilen och körde ner dom, frös mest hela vägen tyckte jag. Körde inom bankomaten så dom tog ut pengar sen lämna jag dom på stationen och körde hem. La mig i sängen men kunde minsann inte somna så kollade lite deperate housewives sen somnade jag.

Legat och rullat runder och varit halvvaken ett tag men nu är jag helt vaken iallafall, ont i magen har jag också.

Aja blir slappe igen nu så vi hörs (:

Can't sleep.

Tänker tillbaka på dåtiden, tänker på framtiden. Letar efter mig själv och ger upp hoppet om sällskapet. Men snart ska jag fiska igen, fishingtrip med framgång så är de bara. Tittar fortfarande på despan men känner sömnen smyga på lite halvt men ändå inte tillräckligt för att somna och nu när klockan närmar sig fyra är det lönt att slumra till?
Vet ju inte om det är 6 eller 7 jag ska upp och köra, för jag gissar på att jag ska göra de. Jag tycker jag ska ..

HÖRES..


Done for the night, i'm going to bed.

Så nu har jag lämnat Kurt hos sig och hämtat Pontus och tjejerna plus en till. Körde in och lämnade av plus 1 mannen ute i skogen sen körde jag hem. Nu sitter jag här och tar mig en funderare. Pappa har druckit idag och syrran och angeliqa ska med tåget vid sex eller sju imorgonbitti , troligt han kan köra. Njää.. Så det blir nog jag, frågan är då ska man sova eller ska man hålla sig vaken och vara säker på att dom kommer iväg. För ja jag vill inte höra en massa gnäll och se sura miner för att hon inte kom iväg. Så lika bra att alltid göra som jag gör, ge med mig ..

Så jag ser mig själv som en bra syster, egentligen. Jag ställer minsann upp ofta, kanske inte på töserna lika mycket men ibland går dom ju mig på nerverna för mycket. Men jo, jag är en bra syster, och ibland verkar dom se upp till mig. Okej inte dom men iallafall minisyrran, därav mini My also. Men ja what to do. I love them <3

Nu ska jag iallfall lägga mig i sängen och typ kolla på Desperate Housewives, fast först senaste Gossip Girl avsnittet.
Så säger iallafall Godnatt nu, natti!!

Liten hjärna men stora bröst!

Tack..  Det känns lite som att man inte längre är en levande människa istället är man ett par vandrande bröst. Är det konstigt man är deprimerad eller?  Jag ska be och få tala om för er att jag är fan smartare än man kan tro och min iq ligger på 120 något så ni ska inte tro att jag är en sån typisk trög blondin som alla fått bilden av att blondiner ska vara. Nej för jag är så mycket mer!

Ibland verkar det som att det ända som syns är det jag hatar mest. Det jag vill ha bort mest, kan man då inte typ lägga märke till dom saker som jag gillar. De faktum att jag är en väldig glad tjej tex, som har fina ögon när dom inte är trötta och jag kan vara väldigt lätt att umgås med för jag begär inte mycket.

Nej och ni är dom som talar om att det är insidan som räknas, annars är man ytlig. Tsss..

Fyllechaffisen My!

Körde ner grannen, hans tös och hennes kompis till Pp innan så när jag kom hem igen så hälsade jag fint på nextdoor grannen Carita och andra grannen Linus så böjer jag mig ner för att putta undan en av Zindys fotbollar från trappan då får jag värsta snälla välkomnandet hem en vatten ballong som smällde högst upp på trappan rätt över mig. Snällt så jag sa skitunge till linus sprang in och hämta en vattensprayflaska och sprang efter han, sprang lite runder där efter han men kom aldrig tillräckligt nära för att kunna ge igen haha sen sprang han in så jag vände och sprang hem igen.

Ätit grillspätt har vi också gjort , mums och nu har jag ätit typ nötter och godis hela kvällen samtidigt som jag kollat på despan och nu såg jag nyss det sista avsnittet från säsong tre så ska se första från fyran nu innan jag ska köra ner och hämta hem pontus och tjejerna igen och lämna kurt hemma hos sig. Blir nog bra detta.

Gillar inte så mycket att köra i mörker men bästa träningen är ju att öva så ja, blir nog bra (:

Nu är det jag och dessa brudarna på date igen ja (;

Slappelördag..

Grillspätten håller töserna och pappa på med just nu, jag ligger och kollar på desperate housewives i väntan på att grannen ska komma tillbaka för jag ska skjutsa ner dom till Pp sen. Kvällen kommer väl spenderas antingen i soffan eller i sängen och bara slappa för sen kanske jag även ska hämta grannarna inatt, troligast iaf.

Fryser gör jag också, så fort jag kommer från täcket fryser jag för det är verkligen inte varmt på mitt rum. Nej brrrr så känns det typ (; hehe..  Men ja detta är min lördag iaf. Slappe slappe och lite datanördning (; typ.


Shoppingtur (;

Så efter att Nina & co åkte så hoppa vi in i bilen och jag körde till Örkelljunga, så handla vi först på coop sen åkte vi till mormors grav och planterade blomman vi köpt, tog kort med mobilen men blev inte så bra bilder. Pratade lite sen gick vi igen. Åkte till gotteboet och handlade godis och sen körde vi hem.

Ikväll blir det grillspätt och sånt mums :D mmm. Annars händer inte så mycket, hade egentligen behövt dammsuga rummet men kan ta det imorgon (; hehe.


Mormor <3

Idag skulle min mormor ha fyllt 67år, men idag finns du bara i minnet.
I mitt hjärta har du alltid en plats även om den platsen ibland blir glömd.
Det har gått så långt tid, jag var så liten. Det är helt fel.
Men dom få minnen jag har kvar, dom är starka. Alltid i mitt hjärta.
Grattis på födelsedagen mormor <3

Lördag!

Gårdagen..

Vi tog faktiskt cyklarna tro det eller i, så vi trampa oss ner till ica köpte lite kött, sockerdricka och lite små saker sen trampa vi oss hemåt igen. Eller ja "hem".. Startade grillen som för övrigt cepa sig igenom hela eftermiddagen/kvällen haha. För vi fick knappt fyr, skulle nog tömt grillen först men maten blev klar och vi satte oss där inne.
Det var jag Sandra, Saga och Byrlen så krängde vi. mums va minsann gott (: och jag tror också att vi klara oss igenom middagen utan något cepe hände^^ höhö..

Sen startade vi filmen 'It' jag hade aldrig sett den förr och vi kolla lite sen knacka d på rutan och vi ble lite rädda så var det Lollo så kom hon inom en sväng fast åkte ganska så snabbt igen. Vi började dricka lite och vi kollade på filmen samtidigt som Brylen var piccaso på Sagas ben och vi satt och snacka knasigheter. Filmen blev bara mer och mer cepe och vi tittade mindre och mindre. Min vinflaska gick ner mot botten och senare gick Saga och Byrlen och la sig. Jag och Sandra ville dricka mer men drickan var slut så jag gav mig ut och skicka till två personer i hopp om att någon av dom hade dricka, den ena sov och svarade inte och den andra festade, men hans fest var för långt bort för att vi ens skulle orka ta oss ut till cyklarna.

Kollade på American Pie naked mile och jag dreglade åt han den heta stifler sen zappa vi runder lite och gav upp hoppet och somnade sen tillslut runt tre kanske..

Vaknade idag vid halv elva tror jag, Saga och Byrlen kom ner och d va lite sura miner. kul och vakna till (; Jag va mest seg ett tag för mina ögon tar sig en halvtimme-timme att vakna ordentligt. Aja vi började städa undan , bädda sängar och sånt sen sa vi hejdå och körde åt samma håll tills dom skulle på statoil o jag hem (:

Kom hem men de va precis sen ringde telefonen och pappa fråga ifall jag kunde hämta mellansyrran så jag körde till Pp och plockade upp henne och nu är jag äntligen hemma. Ska bara slappa nu, helt sleden:P hihi..

Det har varit två helt sjuka dagar helt klart (; Men d har också varit roligt haha. Tyvärr låg kameran i väskan hela tiden så några bilder har jag inte. Men ni överlever kanske ändå (:

Mina två dagar med Sandra är nu över..

Varit helt knasigt och roligt, så tack för detta Sandrasnutt (:

HAHA vilken dag.

Igår skulle vi göra poppa popcorn och då blev dom lite brända trodde vi och de rök så bara skaka vi sen sa Sandra att det fan brann i påsen jag började asflabba. Ofta man lyckas göra så att det börjar brinna i popcornen men visst vi lyckades ^^,

Denna dagen går bara utför, allt vi rör bara blir helt wierd men ikväll blir det vin och grillning och dricka. Ja de kommer gå ännu mer utför men detta gillas hahaha.. Det var nog något konstigt i kladdkakan :P

Snart ska vi ta en cyckeltripp ner och handla inför kvällen, i guess men som allt går nu så tar vi säkert bilen.Ajja have to go nu. Ville bara skriva av mig. Hade bra!!

xoxo

Precis hemkommen.

Så träningen gick ganska så bra faktiskt, dock fick jag känning i benet redan innan träningen för syrran skulle springa och blåsa en maskros på mig för att jag gjorde så på henne. Vi var inte fullt idag men vi hade ändå roligt. Blev en hel del flumm och skratt idag och sånt gillas ((:

Sen blev de glass på stattan och nu ska jag ta av mina svettiga kläder och hoppa i duschen sen ska jag bege mig till Perstorp igen för att sticka och va med Sandra (: hihi.. Men vi hörs när vi hörs, trevlig helg på er (iförskott)

xoxo.

Torsdag.

Idag när jag vaknade så kollade jag ett desperate housewives avsnitt innan jag steg upp. Kände doften av middagen och bara mmmm, för idag käkade vi kyckling, ris och currysås. Jag och mamma romantiskmiddag för två (; höhö..

Efter middagen så gjorde jag vid mig, hoppa i mina kläder och sen ringde jag Sandra, tog mina grejer och körde till Pp där dom passar ett hus hon och hennes syster. När jag parkerade så välkomna Sandra mig in i huset och vi gick husesyn så jag fick se. Vardagsrummet var verkligen jätte mysigt sen kollade vi på tv och snackade lite.

Sen skulle hon köra sin syster och jag behövde hem och göra vid mig för om mindre än en timme ska jag vara på Statoil och samlas med tjejerna för att ikväll är det fotbollsträning igen ju. Sen när det är slut ska jag hem hämta lite grejer, duscha och sånt sen ska jag sticka till Sandra igen så ska jag sova där inatt (: Blir nog himla bra!

Desperate Housewives.



Fick hem den fjärde säsongen idag. Det går himla fort att kolla när man inte har något bättre för sig (;  Men jag har fortfarande några avsnitt kvar på tredje säsongen, så blir inte att jag börjar  titta ännu.

Kvällen..

Så jag tog min mat och satt framför tvn tillsammans med mami och daddy sen när jag ätit klart så ringde jag och snackade lite med Sandra, bestämde att jag skulle titta in imorgon istället för idag (blev lite tajt med tiden och sånt). Sen på fredag blir de kanske jag Sandra och varsin vinare (; höhö. Hade varit härligt minsann!

Tittade lite till på tvn tillsammans med m&d sen gick jag och hade lite sälle med dom desperata husfruarna sen har kvällen bara försvunnit så snabbt. Har fått upp min tvätt sen igår eftersom jag träna och glömde bort de, sen har jag slängt en ny maskin tvätt med kläder i tvätten idag. Hängt upp lite tvätt ja och sen har inte speciellt mycket mer än så hänt. Ska sätta igång dom två sista avsnitten av OTH säsong 6 nu (för jag tror iaf de är dom två sista avsnitten).

Sen får vi se, godkväll allesammans (:

xoxo

Svensk sommar!

Så jag fick pallra mig iväg och handla lite färdigmat för här blev ingen mat gjord och jag håller på att dö helt seriöst. Och ibland orkar man bara inte stå och laga mat så släng in möget i micron ska jag snart göra..

Men det var inget trevligt väder att köra i om jag får säga d själv, ösregn, inget regn, duggregn, normalregn och så höll de på så hela tiden. Typisk svensk sommar att de ska pissa ner, så självklart :S Tråkigt! Men men.

Nu hörde jag hur d plinga i micron så det är min tur att fixa mitt käk så vi hörs (:

xoxo.

Trött på detta nu..

Nu vill jag att solen visar sig och stannar framme för jag blir deprimerad av detta vädret. Eller så kan de minsann regna också behöver inte bara va sånt trist grått väder utan anledning.
 Det förstör hela min dag..

The tail of Despereaux!



En animerad film för barn, men innerst inne är jag ju en liten flicka så ingen skada skedd (;
Filmen handlar om en liten söt mus med stora öron som inte riktigt passar in i muslivet för han är inte rädd för saker han borde vara.

En dag tar hans store bror honom till bibleoteket på slottet för att han ska äta lite böcker men istället läser han sagan om en prinsessa som behöver räddas från sitt fångeskap och Despereaux blir helt till sig och hans föräldrar blir mer och mer oroliga för hans beteende. Det är inte normalt.
Despereaux träffar prinsessan i slottet en dag och det blir droppen och han blir utvisad från musvärlden och träffar istället en godhjärtad råtta och tillsammans ska dom rädda prinsessan och kungariket som ligger i sorg.

En ganska så söt film faktiskt, tjänsteflickan som jobbade på kungaslottet hade väl samma dröm som vilken annan liten flicka i världen att få vara prinsessa. Musen med det stora hjärtat och modet som ställde frågan 'Är du man eller mus'.
Även om den var fylld med allt de dära och såklart dom där onda parterna så tyckte jag den var värd tre utav fem blööbies (:


Goddag herr ont i magen.

Sovit ganska så gott men sen vaknade jag imorse av att mamma kom in, men va alldeles för trött för att reagera. Sen vaknade jag igen av att någon ringde till min mobil, sökte på eniro och d var tydligen någon försäljare så skit i att jag inte svarade då.

Sitter här och har lite ont i magen, den är helt svullen :/ Men träningsvärken har inte kommit ännu så något possitivt har jag att dela med i allafall (; nu har jag inte mycket mer att säga så byebye..

Sängdags!

och Greys Anatomy blir mitt sällskap!
Så vi hörs imorgon eller något, godnatt och sånt trams när ni ska sova (;

Fotbollsträning ala träningsvärk..

Körde och hämtade brushan från körskolan innan för att teorilektionen var inställd så hämtade han, stressade på med kläder, upp med håret och sånt sen körde jag och syrran till byn, såg josse på stattan och att hon va påväg ut så förstod att dom precis lämnat så gasade iväg.

Sen har vi tränat en del, blev lite jogging och sånt. Men fick typ jävligt ont i jumsken om nu var den platsen som hette så:P I dont know, men hade gärna kapat av benet för de gjorde för jävla ont och kunde knappt springa sen :S Jävla mongo:P Jo sen får man nog bygga upp kondisen lite mer, men d kommer väl (:

Roligt var det iallafall sen skulle några till streetracet i byn men jag hade aldrig pallat, jag hade frösit ihjäl så jag och syrran åkte hem istället. Sen drog vi till donken och krängde lite mat och nu ska jag typ slänga mig i sängen och burra ner mig för jag fryser ruskit mycket..

Imorgon kommer jag gå som en gammal tant och på torsdag är det träning igen (:
GÖTT SNACK!


Goddagens!

Så har gjort lite nyttigt sen jag vaknade faktiskt, typ jag håller på att tvätta lite, vat ute med Zindy, fixat disken i köket och sånt. Sen har jag precis kommit hem från att ha hämtat syrran och Angeliqa i byn, körde runder och leta efter minisyrran också men hittade inte henne så vi körde hem.

Nu hade jag tänkt leta upp något att äta till middag för jag är riktigt hungrig. Hittar jag inget får jag väl åka och köpa något.

Ja vi får se, så nu beger jag mig igen. Ha de bra!

Ensam är ibland starkast.

Jag tror nog att jag är lite av en ensam varg, jag behöver ingen kille för att känna mig hel inte heller behöver jag vara omringad av vänner och familj hela tiden. Jag trivs väldigt bra liggandes i min säng helt ensam, titta på någon serie få mig och tänka på allt de där jag inte har som jag så gärna vill ha, fäller några tårar, skrattar åt att jag vill ha de som alltid fått mitt hjärta att brista. Det är konstigt egentligen.

Jag åkte så gott som till Bulgarien helt själv, vilket var ett främmande land med främmande människor, men jag klarade mig ganska så bra ändå. Jag gillar att träffa nya människor, för jag har ganska så lätt för de. Lättare att träffa hundratals ytliga människor än att låta dom nära människorna komma ännu närmare. Jag har svårt att låta folk komma in.

Sen har vi drickan, samtal kan komma upp på fyllan tårarna sprutar (precis så som i helgen) men utan drickan hade jag aldrig i hela mitt jävla liv ens nämnt något. Det är konstigt hur man ibland kan vara en person och en annan dag vara någon annan. Men hur allting än slutar så slutar det med att jag är själv.

Jag klarar mig bra på mina egna ben, vilket jag aldrig riktigt tänkt på förut. Men alla gånger jag mått dåligt så har det varit för att mitt hjärta blivit mosat under en sten eller liknande. Så är det konstigt jag är som jag är. Hellre har något obetydligt då och hela tiden än låter mig själv ta smällar om och om. Nej jag tror jag kommer sluta själv. Finns ju många kattdamer i världen, dock kommer jag vara en gammal dam ensam i min lägenhet full med hundar eller något istället.

Ibland ser livet väldigt mörkt ut, ibland känns det väldigt tomt. Så varför dömmer jag mig själv för att jag ibland kanske vill fylla tomheten och ensamheten med något annat. Jag måste börja tänka om. Visst klarar jag mig väldigt bra själv, utan någonannan, men ibland kan någonannan kanske vara bra att ha.

Jag vet inte vad någonting av detta ska betyda, behövde bara skriva av mig lite innan min hjärna sprängs. Så mycket känslor, tankar och saker kommer fram när jag tittar på film osv så ibland behövs de bara upprepas en gång eller flera sen känns det lite bättre..

Jag klarar mig väldigt bra själv, visst. Men när eller om jag träffar "Mr R" så tänker jag nog om, tänker i andra banor. Men just nu så finns det ingen som jag är tillräckligt bra för. Men en dag så finns han kanske.

Done for the day..

Jupps nu slänger jag mig i sängen igen, och denna gången så är det Grey's Anatomy som håller mig sällskap. Det gillas för jag får ofta tårar i ögonen, för det händer så mycket sorliga saker där, men samtidigt piggas man upp av något för det kommer alltid något dumt man kan skratta åt (; hihi..

Så jag säger Godnatt så hörs vi när vi hörs (:

 

Gossip Girl!

Jag gillar verkligen denna serien, det är en av mina favoriter faktiskt (:  Såg förra veckans avsnitt igår och lär se dagens avsnitt så fort det kommer ut, vilket det gör senast imorgon (:

Bilen är städad (;

Tog och körde bak bilen bakomhuset, tog med mig dammsugaren och koppla in den i en förlängningssladd sen dammsög jag hela bilen, blev lite snack med nextdoor grannarna som var ute sen blev jag klar med dammsugningen och har precis kommit in, nu ska en skiva brännas så att jag och syrran har något bra att lyssna på imorgon när vi kör till fotbollsträningen (: För det är snart tisdag, wihoo ;D

Hade gärna stuckit och kört en runda, men har ingen speciellväg att köra så får ta min lilla roadtrip en annan dag istället (: För ja slösa bensin på nothing at all är inte de bästa. Så istället ska jag kolla på mitt Gossip Girl avsnitt som jag fortfarande inte sett, så vi hörs kanske senare (:

xoxo.

Platsbanken..

Det blir väl så att jag snart måste köra och skriva in på arbetsförmedlingen igen, inte för jag ser meningen (jo enbart pengarna) för jag sköter allting hemma ändå. Jag går in på platsbanken iaf typ en gång i veckan och kollar om det kommit några intressanta jobb, har redan skrivit ut tre stycken och sökt ett jobb. Men sen får jag aldrig dom ):Det är de mindre roliga..

Saken är den att nu söker jag t.o.m typ värsta skitjobben, typ diskare och städare (hellre de än laga mat, förlåt men klarar inte matlagning o grejs.) Nej vi får väl se hur det går denna gången. Hittade ett jobb som receptionist på ett hotell i Turkiet, de hade varit något för jag vill testa på de jobbet. Verkar roligt.

Sen kanske jag ska söka in och utbilda mig till reseledare och sånt, det borde ju vara ett perfekt jobb till mig då jag bara vill resa hela tiden. Det eller typ flygvärdinna, guide ja något inom turism borde ju va mitt område. Men men..
Ett steg i taget.

Måndag!

Då är den nya veckan här och snart är det helg igen (; Okej ska inte överdriva..
Somna som vanligt för sent och vaknade för sent men skit i det. Sen har inte mycket hänt, kollat på Grey's Anatomy och bölat lite sådär åt sorgliga saker. Sen ätit lite skinka (mums) haha. Sen har jag spelat Bouncing Balls på facebook två omgångar och andra så slog jag mitt gamla rekord vilket va gött för reimers hade slått de också, men nu slog jag han (; höhö..


Leaving you now.

Tvn lockar inte mer så jag ska lägga mig i sängen och kolla på de senaste Ugly Betty avsnittet sen följer Despan tills jag somnar. Känner mig ändå en aning trött, kanske kommer i säng i tid idag då? Återstår att se, men säger iallafall Godnatt nu så har jag det gjort, sov gott mina vänner! (:

ps en sak till, inne på Disneychannel kan man ju skicka in ett bidrag om en chans att åka på Camprock, då ett fett musikläger, som man nog får följa på disney channel sen och den som vinner får vara med och spela in en musikvideo och sånt. åååh tänk ändå (: Vill du bli en rockstjärna klicka då här. Du har fram till den 13e på dig!

xoxo


Soffan dagens bästa vän (;

Legat på soffan mest hela dagen och nu på kvällskvisten har ju även mamma kommit och joinat mig. Vi har kollat lite av slutet på Hells kitchen (och Gordon är ju min kockidol) sen blev det singing bee och nu snart börjar bones som vi ska kolla på sen vet jag inte vad kvällen mer har att erbjuda men ja vi får väl se helt enkelt. Men nog inte mycket, bakisen har smögit sig på lite sådär nu, seg och mår lite illa men inte sånt farligt som det brukar. TACK OCH LOV (;

Nej min bästavän kallar, så vi hörs (; höhö..

Veckans mest spelade.


Ligger faktiskt två låtar på toppen denna veckan och det är
Pussycat dolls feat Missy Elliot - Whatcha think about that och Beyonce - Lost yo mind.
Tycker dom är bra båda två så lär nog bli spelade mycket i veckan som kommer också (:

Kvällens bild.


ja gårkvällens bild blev denna, miner alkohol och fyllon^^, hih.

Väldigt lyckad fest!

Åkte hem till Anna strax efter att jag landat hemma efter att ha hämtat grannarna i öa där dom kastat pil. Så satt vi där och drack och snackade tills det blev dags att dra till Folketspark där Holmer hade sin 20års fest. När folket trillat in så blev det mat, han bjöd på potatisgratäng, kalkonskivor, rostbiff och sallad. Himla jävla gott alltså (: Älskar potatisgratäng (; hihi. Sen drack vi lite mer och folket började ha tävlingar vem som halsa snabbast, Matte skulle dricka Johanna underbordet men han sluta innan han börjat (; hehe.. Sen blev det tårta, himla god botten mmmmm (; haha..

Sen flöda drickan och det blev en helt lagom fylla även om lite fylleböl kom, alltid :S Men jaja kvällen va lyckad iaf tyckte jag och det blev inget bråk jag la märke till med de hade tydligen varit något där ute, så det var lagom med folk och en bra blandning och ja dans blev de ju också lite. Sen stängde d ner där lite efter två.

Packade in mig i bilen tillsammans med Anna och Martin, Jocke körde så drog vi till donken och åt mat. Sen skulle vi hem, va lite smått trötta så då fetta dom ner värmen så jag höll på att frysa ihjäl och när vi "piggnat" till och bett om varmare så höjde dom tillslut värmen :P hehe..

När jag landade hemma så va de klart låst, hade glömt skriva till mamma att jag inte hade några nycklar Så kastade lite sten på syrrans fönster i hopp om att hon var vaken, ja de lös ju i rummet. Men ingen reagera så jag knacka på mammas fönster istället så precis när hon kom så kom även syrran haha..

Sen somnade jag väl på typ fem röda. Vaknade runt elva idag, men låg kvar i sängen till strax innan tolv sen förflyttade jag mitt ass till soffan och vänta på middag. Åt stek, ris, sås och grönsaker. Alltså jag älskar sås. Hade kunnat leva på en riktigt god och krämig brunsås mmmmmmmmmmmmm (; haha. Vet lite smått störd i huvudet..
Jag ska snart tillbaka till soffan igen, men d fanns inte så mycket att glo på faktiskt så kanske för flyttar mig till sängen igen (; haha.. Jaja..

Men det var riktigt trevligt igår och jag hoppas även Holmer fick njuta, va ju trots allt hans dag (: och Grattis på 20års dagen för det är ju din dag idag också :D hurra hurra..

xoxo

Redan på bättre humör!

Maten är inte i magen ännu, men jag är redan gladare. Ibland räcker det att prata lite med mami eller daddy så får jag ett smile on my face (; Jag har en väldigt bra familj, jag är väldigt lyckligt lottad som har dom runt mig och att dom ställer upp för mig nu när allting är så dåligt. Inget jobb, inga pengar, ingenting. Men en familj som älskar en är fan allt som behövs ibland. Och deras ord kan få en att må bättre för en stund, även om det ser mörkt ut.

Alla som jobbade på gillebagaren som timanställda fick sparken (utan att vi fick veta de) och igår fick pappa veta att dom snart skulle ringa dom timanställda igen, för dom börjat med nattskift och sånt. Jaja men kan dom tro att vi suttit och väntat i x antal månader på att dom ska ringa. Visserligen har jag inget annat jobb för jag har inte fått något men menar dom kan ju inte förvänta sig en massa heller. Men men tiden avgör vad som sker.

Jag ska kanske bli trädgårdsmästare ute i skogen istället, två gånger i veckan. Why the hell not? exakt..

Nu är maten snart klar så jag ska slänga i mig maten snabbt, Pontus ringde nyss så de blir racer ner och hämta han sen efter, sen ska jag minsann göra mig färdig, så snabbt jag kan.. Aja blir nog bra ändå.
Ibland behövs bara lite prat, sen blir allt bättre..

Ha det bra allesammans (:

Jag har en dålig dag!

Allt för att jag inte fick sova, ibland så vill man bara sova ut. Känna sig utvilad när man vaknar men icke. Nej istället skulle mamma prångt ge mig luren och jag var tvungen att tröttsvamla med grannen så jag bestämde att jag skulle köra och hämta han i Öa senare när han kastat klart. Men ja de är ju kul sånt.

Så jag är irreterad, helt utan anledning. Gnälliga svar ger jag även om jag inte borde. Så ja jag har en dålig dag. Jag insåg det för ett tag sedan, musiken hjälper inte speciellt mycket, inte bouncing balls på facebook heller. Jag känner egentligen inte för att festa alls, fast jag brukar knappt göra de längre. De kommer alltid när jag träffar folket, eller om de kommer så kommer de då. Så de är bara åka dit, jag har fan köpt present och det blir tydligen mat där som jag redan sagt ja till så blir kvällen inte bättre så är de bara ringa mamma så åker jag hem igen. Ska inte förstöra för alla andra bara för att jag själv inte mår speciellt bra..

Men bara för de känns såhär nu betyder de inte att de gör de länge, menar jag är hungrig så kanske allt löser sig när jag får mat i magen vilket jag får om ca en halv timme kanske. Så ja vi ska inte förvänta oss de värsta (även om jag alltid gör de för då kan d bara bli bättre).. För jag brukar va tjurig när jag är hungrig och då botar alltid mat (;

Men ikväll är det 20års fest iallafall, trevligt att komma till Perstorp för en omväxling. Får hoppas att det blir roligt också (:

Whatcha think about that.


Pussycat Dolls feat. Missy Elliot - Whatcha think about that.

Bästa systern!

Igår kände jag att jag gjorde en väldigt god gärning, eller jag gjorde inte den men jag  planerade att göra en god gärning ifall ingen annan utväg fanns och den gynnar min syrra och min storebror samt hans flickvän och kanske någon av deras vänner.

För dom hade planerat att åka till Arvikafestivalen (tror jag det var) men så hade deras vän som hade körkort hoppat av så sa jag till pappa att i värstafall ifall dom inte hittar någon som kan köra så gör jag det. Då följer jag med och kollar på en massa skrikband bara för att jag faktiskt är så snäll och vill att dom ska komma iväg och få njuta av deras musik och sånt (:  Så pris för snällsyster eller något sånt borde jag ju få (; höhö..

Seriöst!

Jag är inte trött för fem öre, va fan ska man göra. Det är inte direkt så man kan tvinga in sömnen i kropp och själ. Men helvetes tröttsamt är det om jag får utrycka det så, vilket jag får.. Men kanske skulle köra Annas metod att räkna får haha (; Nej men det får väl va så att jag lägger mig igen. Dricka varm mjölk skulle ju funka men gjorde de en gång och de hjälpte inte så jag skiter nog i den metoden.. Hungrig är jag också! ):

AH klockan är ju tre, redan :S Shit..

Sängen kallar..

Ska ge mig på ett försök till att somna, vet inte riktigt hur bra det kommer gå då jag kommer sätta igång något att glo på men försöka duger så länge. Menar klockan är fan halv två, dags att släcka lampan och stänga ögonen tycker jag (:  Kommer drömma om vampyrer och spidermonkeys inatt, söta leenden och övernaturliga saker (; höhö..

GODNATT !

Paula DeAnda - Overloved.


Lyssnat på denna om och om nu ganska länge och jag gillar den.
It's a beutiful song (: I think..

Allt drar ut på tiden..

Sitter och lyssnar på sån lugn fin musik, höll på att skriva ett brev som nog fan får vara som det är ^^, hahahaa.. Jaja nog om det. Så klockan är nu ett, jag är inte de minsta trött och jag lär nog inte somna föräns efter tre, det känns lite katastrof fast å andra sidan så är det fredag så vem bryr sig egentligen? exakt..

Paula DeAnda - When it was me. <-- en mysig låt.

Träningsvärken har börjat kicka in ^^,

Lönt typ sent på kvällen att det kommer, men vet ju att boten är mer träning och det blir det ju på tisdag igen (: Längtar fan redan hehe, inte bara kul att röra på sig men jag gillar ju att spela fotboll och har gjort ända sen jag gick på Oderljunga skola och det var ju mer än halva mitt liv sedan jag gick där (; Men den har vi roligt också, fick in en del skratt och en full träff i syrrans huvud med bollen (de va ju dock inte meningen) haha. Så vi får väl se va som händer på tisdag då:P

Imorgon är det 20års fest som står på schemat och presenten är köpt. Inte för jag hade en susning vad jag skulle köpa men detta får va bra. För jag hade säkert inte ens behövt köpa något, men menar 20 är ändå en lite speciell ålder så jag kände för att ge något (:

Sen på söndag ska jag dammsuga bilen och fixa skivan då, nu har jag inte lika mycket press då jag inte längre kan köra bilen. Eller jag kan säkert men jag vill inte riskera att däcken skulle sprängas eller få punka då den jävla skruvsaken hamna i en skåra i däcket. Inte så kul, knappt haft bilen en vecka och redan kört och skadat den^^, Kul och bra sånt ju. Aja ska inte gnälla mer..

Ska sitta här och lyssna på musik ett tag till sen ska jag bege mig i säng, kolla något avsnitt av grey'an eller despan sen sova några timmar. Blir nog bra det.. Kommer kanske mer musik tips ikväll, ifall jag hittar några bra (:

xoxo

Nu blir det mys (:

Så nu har jag varit och hämtat lillebror och My, så nu ska jag ta min godispåse och lägga mig bekvämt i soffan. Kanske poppa popcorn sen kommer Twilight filmen rulla, får se om syrran skulle kolla annars blir det jag och mami som ska de iaf. Så nu ska jag bege mig. Hörs sen (:

xoxo.


Skit också! ):

Brushan och My skulle hem till henne för att fira sin mamma så tänkte jag att jag kunde skjutsa dom eftersom att jag ändå behövde tanka (ifall jag kunde få låna mammas tankkort) så vi väntade på att mamma skulle komma hem från jobbet. När hon kom hem så va hon snäll och lät mig låna kortet, eller ja hon följde med för vi skulle handla lite också.

In på Coop där brushan och My köpte present till hennes mamma, jag köpte mat till mig och syrran då hon va hemma från skolan men d va lite gnäll där och jag visste inte vad jag skulle ta så vi tog bara något. Sen upp till banken jag skulle kolla om jag hade några hundralappar på kontot sen körde jag runder o leta parkeringsplats för jag behövde in på systemet, hittade, hoppade av och handlade dricka till morgondagen..

Sen körde vi och lämnade av brushan och My hos henne sen körde vi till preem och tankade bilen, när vi sen skulle svänga upp på 90vägen körde jag på något så de tickade från däcket, mamma hoppa av för att se om de va punka vilket d inte va för hon tryckte och sparka lite på däcket haha. körde vidare, de tickade fortfarande så mamma av igen och kolla. Vi bestämde oss för att köra hem till morfar för min morbror Morgan skulle säkert vara där. Körde försiktigt , då jag inte visste vad de va. Körde och ställde mig, min morbror Masse va där med pågarna så sprang och hämta han och precis när jag skulle visa han däcket så såg jag en jävla skruv med någon bricka som satt i däcket. Masse skrek "nej för helvete dra inte ut den då har du inget luft kvar i däcket". Jaja kul sånt. Så skulle vi köra till bilfirman där i Öa men de va stängt så körde hem sen kolla pappa på de och den får väl bli inlämnad i perstorp antingen imorgon (om d är öppet) eller måndag. Kul när bilen äntligen är fixad att jag måste köra och pajja däcket^^,

Men till mitt försvar så hade nog vem som helst kunnat köra på de, menar vem letar efter skruvar på vägen? Fast å andra sidan så köra jag i alla hålor och sånt påvägen så jag är inte direkt försiktig om däcken ändå:P

Menmen.. Maten satt jävligt bra i magen och nu är jag lite smått sleden. Men detta är några timmar av min fredag. Så kolla någon fotbollsmatch idag är det ingen fråga om. Dock ska jag hämta brushan o My sen men då får jag väl låna mammas bil eller bussen kanske är bäst (; Aja..

Pussycat Dolls - Painted Windows.


Fredag!

Tack och lov har jag ingen träningsvärk idag, så jag slipper gå som en gammal tant som blivit av med rolatorn (; höhö. Men dock har jag ont i höger axel för jag legat för mycket på den inatt :S Alltid är det något..
Och ont i öronen också ifs, töserna sjunger singstar (; höhö..

Nu ska jag leta upp något att äta till middag för min mage skriker nästan så vi hörs senare. Take care :D

xoxo.

så fel jag hade..

Jag trodde jag skulle komma isäng väldigt tidigt eftersom att jag hade tränat på kvällen, att kroppen automatiskt skulle låta mig sova. Men icke! Somnade jävligt sent, vaknade tjugo över åtta sen la jag mig igen (jag skulle nog minsann stannat uppe) För sen vaknar jag ju fan efter ett idag.. ÅH, typiskt!

Reklampaus..

Och då har man ju inget bättre för sig än att bara kladda ner lite här :P Förlåt, kanske ett måste jag har i mitt liv. Höhö. Imorgon ska jag minsann bränna den där skrivan som inte blivit bränd ännu, need musica i bilen (;

Sen i helgen ska jag minsann dammsuga min skitiga lille Dagge. Ja för jag döpte bilen till Rost Dagge för det står ju Dag på regskylten why not Dagge liksom (;  (vet jag är trött, därför svammel)

Imorgon ska jag kanske också iväg och kolla fotbollsmatch, sen när vi kommer hem (syrran & jag) så ska vi mysa ner oss i soffan tillsammans med mamsen och kolla Twilight (: mys mys !! :D

Sen på lördag har man blivit bjuden 20års fest och dit skulle man ju, så dricka måste fixas imorgon också. Ja de känns som mycke rör sig i huvudet nu, men vi tar en dag i taget och ser hur de går (;

xoxo.

Harry Potter mys..

Ligger under täcket i soffan och kollar på Harry Potter, där även twilight snyggingen Robert Pattinson är med. Därför jag stanna kvar annars hade jag gått efter mina pommes var slut för jag har sett filmerna för mycket känns det som. Men sure nu går d bra (; höhö..

Sen lär det bli mys i sängen med film och sånt för jag behöver stanna under täcket för de är riktigt kallt, fryser fryser fryser. Känns som det är de ända jag gjort nu dom senaste dagarna! Jobbigt värre..

Så jag säger iaf Godnatt nu, så hörs vi när vi hörs ((:

Härlig träning belöning glass och pommes (;

Så jag och syrran stack till Statoil, kom dit först det kändes ganska bra då jag är nybörjare på köra in på stattan och sånt shit.. Väntade ett tag och jag fick minsann pissa ännu en gång (tappat räkningen över hur många gånger de blivit). Sen rullade folket in och vi begav oss till V Torup och jag fick låna skor från Josse sen va träningen igång.

Det var riktigt roligt och jag tror att när konditionen blir bättre så blir de ännu bättre, och lätt jag vill ha dom heta färgerna på kläderna. Hade ju bara ägt alltså (; hehe..

Sen körde vi tillbaka till Statoil, vi käka glass sen stod vi där och snackade ett tag. Jag frös som fan då svetten blivit helt kall haha:P 

Sen när vi skulle köra därifrån va d ju fullt med folk och jag fick halvt om halvt hjärtinfarkt redan innan jag hoppa in i bilen. Backade skulle köra ut kom en bil väntade, bohman trängde in sig en bil kom jag fick baka sen kunde jag köra. Finally! haha lite pinsamt men de funkade ju nu är vi hemma och väntar på pommes. Syrran va sugen så why the hell not! ;D Hade blivit donken om jag haft bättre med pengar, vilket jag inte har. ): to bad. Men detta blir bra d också..

Ses på tisdag (;

Going out the door..

Joggingbyxor on, tröja och en tshirt på det. Skydden på strumporna och håret uppsatt i en hästsvans och ett diadem på de. Så nu är jag fit for fight. Kommer dö efter en minut men är ju där för att träna upp mig. WAH, it's gonna be hard but at the same time, fun (: I guess..

One love.


Härlig låt (:

Skulle det inte vara sol idag?

Det är inte kul att ens gå upp ur sängen när det är sånt här väder ):  Men uppe är jag, behövde jag för mamma hade gjort klar maten för en stund sen.  Men Sandra sa att dom lovade sol utan moln idag, men de va nog fel dom menade nog moln utan sol ): wööp..

Nu sitter jag här igen, har precis sprungit runder i hela huset och letat efter skydd men hittade minisyrrans och dom passade nog precis ifall dom passa, haha. Sen får jag väl köpa kläder i helgen eller något. Kanske inte världens bästa att springa i för långa joggingbyxor eller så.. jaja..

Imorgonkväll ska jag och mamma mysa ner oss i soffan och kolla på Twilight, för filmen kom idag (: hihi. Även om jag redan sett den x antal gånger så vill jag mer än gärna se den med bra kvalité för ja den är magisk (: hehe.. Så en mysigstart på helgen där (:

xoxo.

nej nej nej nej ..

Då var vi tillbaka på ruta 1 igen. Dygnet är totalvänt och jag borde sovit för flera timmar sedan. Men icke, nej jag ska ha ögon som inte vill stängas och ett huvud som är helt slutkört. Roligt sånt här. Det är ju så himla lätt att vända det fel och så himla svårt att vända tillbaka, men vi får väl ge det ett nytt försök. Upp tidigt, gör något vettigt, somna innan tolv, upp tidigt and so on...

Godnatt..


Godnatt!

Desperate Housewives går runt och runt på datorn, så det lär väl bli det tills ögonen stängs och sömnen intar. Men först måste jag spela en omgång bouncing balls på facebook (; beroende var jag ju, det sa jag förut (; haha..

As long as you're not hurting anybody.. go for it
(kanske själv borde lyssna på de, menar kan inte safe:a hela livet, måste gambla också)

Men men, natti natti!

I am home agaaaain..

Så drog till Sandra, kan säga att vinden drog i bilen också.. Stack inom Gotteboet för att köpa sånna goda chokalader. Ja sen tog jag motorvägen och det var lite läbbigt att köra om lastbilarna då det även drog i dom och slängdes hit och dit på vägen. Aja kom helskinnad till Sandra. Snackade lite sen tog vi Sandras bil till Gotteboet för dom blev sugna på gottis när dom såg min lilla påse. Sen stack vi inom Donken och jag fick ett litet snack med Anna som gjorde att jag klickade lördagen faktiskt.

Sen drivade vi till Sandra Ljung och snackade lite där, dom rögade, såg roliga miner och grejer. Sen hem till Sandra där jag tog min bil och sen drajvade vi till Klippan för Tilda skulle fixa med Sagas hår så satt vi där och tragga, kolla tv, kolla hårfixningen och sånt. Sen begav jag mig hem.

Är törstig som en gnu så jag har kolsyrat en flaska vatten som står redo bredvid sängen för nu ska jag minsann slänga mig i sängen och glo på serier. MMMM I love..

Så blev ingen bia eller filmtittning idag, men de gjorde inget. Hade roligt anyway (: hih..

Change of plans..

Sandra ringde nyss och vi bestämde att vi skulle skippa bian pga vädret, det blåser ganska kraftigt och dom har ju varnat om klass 1 storm så ja kanske bäst och skippa då.. Så istället kör vi filmkväll hemma hos Sandra, ska bara göra mig klar och sånt sen beger jag mig hem till Sandra så blir det nog bra! (:

och sen något helt annat, jag har blivit beroende av spelet bouncing balls som finns på facebook (; höhö..


Fira snutt ikväll (:


Det är så att min lille vän Sandra fyller år idag, så frågade hon om jag ville gå på bio.
Så jag ska göra vid mig och sånt alldeles strax sen ska vi sticka till HBG och se filmen 'Män som hatar kvinnor'. Jag har velat se den så himla länge men inte kunnat ladda ner så nu blir d på bia istället, maximal känsla (;  Grattis Grattis Grattis Grattis! (: hihi..

Sleden som en gnu..

Javisst, somnade alldeles för sent inatt och blev väckt runt halv tolv av pappa, då var det dags att äta. Drog mig någon minut sen slängde jag på mig kläderna, drog borsten genom mitt hår och gick ut och käkade.

Regnet "öser" även idag, och så varnar dom för en klass 1 storm, roligt sånt här. Var tog det fina vädret vägen tex? Jag vill ha sol och värme. För när det håller på så här blir jag på dåligt humör och fryser. Ingen bra kombination för det slutar med att jag bara ligger i sängen och gör inget annat..

Och då borde ni kunna gissa vart jag ska om några minuter... alldeles riktigt, sängen!

xoxo.

Godkväll!

Ja det är väl lika bra att säga det redan nu, för jag vet ju inte om jag kommer tillbaka igen ikväll. Tänkte lägga mig i sängen nu och kolla film, lösa suduko eller bara sova för jag börjar redan bli sleden och klockan är inte ens elva men ja (:  Nöden har ingen lag!

Imorgon hade jag iallfall tänkt sköta lite sysslor här hemma så som att jag behöver tvätta, ser ut som en evighet sen om man ser tvätt högen. Sen städa , pilla lite på rummet och kanske även dammsuga får se hur mycket man orkar. Kan ju inte slita ut sig i onödan (; höhö..

Nej men som sagt, GODNATT så hörs vi när vi gör!

xoxo.

Snart är den min min min (:


Mamma berättade i eftermiddags att hon sett reklam att Twilight DVD'n är släppt så sa jag att jag redan visste och att jag sett på Väla att den kostade 199kronor. Hon stack snabbt in och knappade in på datorn och vips så är DVD'n beställd på CDON där den enbart kostade 169kr plus man inte behöver köra iväg för att få den, iaf inte så långt:P
Ifs hade resan varit värt det, och ännu mer om man kunnat tjuvkika på Robert Pattinson (; hihi..

Nej men längtar minsann lite tills den kommer även om jag sett filmen ca 10gånger. Men denna gången blir det med bra kvalité och allt. Mums, kan knappt bärga mig (; hihi..

Som jag sagt innan så har denna filmen fått betyget 5/5blööbies och jag kommer inte ändra mig, nu längtar jag såklart som så många andra efter uppföljaren. Tydligen hade dom lagt ner mycket tyngd på förvanlingen från människor till vargar så det ska bli kul och se hur dom har gjort. Så det inte blir som andra filmer där människorna hoppar ett ljus kommer och vips kommer där vargar.. Nja vi får väl se. Även detta ska ju bli spännande (; hihi..

Nog om detta, GODKVÄLL (:

Nog ett liv ju..

Sitter här och knappar runder på samma sidor over and over. Då har man nog inte mycket att göra, eller?   Jag läser bloggar jag vet inte uppdaterats sen sist då personerna inte ens är hemma, jag är nog konstig ja..

Det är meningen att jag ska gå och leta efter något att äta till kvälls mat, lika så är det meningen att jag ska typ kolla på film eller något. Jag ska iallafall härifrån och det är NU.

Hörs och syns..
xoxo.

It's getting better in time..

Så sant så. Jo min huvudvärk är påväg bort (jag är en sån person som gärna låter smärtan försvinna av sig själv, jag använder mig knappt av huvudvärkspiller och sånt, känns lite dumt ibland. Smärtan är där i onödan). Måste bara hitta något att äta sen kanske magen också blir normal, för jag känner nu hungern komma fram..

Jag ångrade mig innan, jag skulle följt med. Eller jag skulle kanske inte men jag hade velat.
Jag hoppas ni hade roligt iallfall (:

Small talk..

Såg klart på filmen och insåg att klockan hunnit bli ganska så mycket, pappa är hemma så ska väl gå och prata med han om min bil. Ifall den gick bra de långa han körde osv.. Jag tog en dusch för att svalka mig för frysningen övergick i svettning och nu sitter jag här med huvudvärk och illamående. Troligen vätskebrist kanske, jag hoppas på de. Men nu ska jag snacka med pappa sen kommer det väl bli mer sängliggande och filmtittning. Why not (;


Rachel Getting Married!



Filmen handlar om Kym en tjej som har åkt in och ut på behandlingshem ända sedan hon var 16år. Nu åker hon hem till sin bardomshem över helgen för att vara med på hennes syster Rachels bröllop. Hon är inte direkt den lugna typen som smälter in i mängden utan hon ska synas och höras och gärna få sympati från alla andra, vilket går syrran på nerverna.

Man ser familjedrama där Kym får all uppmärksamhet av sin pappa medans Rachel knappt finns, smärtan av att ha förlorat en familjemedlem, ångesten och skulden av att ha tagit detta liv. Visst fanns det lite känslor därför en blööbie mer men filmingen var helt kass och ibland kändes filmen mer som en dokumentär än en riktigfilm och sånt gillar inte jag, den var också en aning dryg då man verkligen följde alla tal och sånt på middagen före bröllopet och sånt. Men visst den får två av fem blööbies. Och nej jag kommer aldrig se om filmen igen. Tyvärr men den var inte så bra..


Sista chansen är på G igen!

Orkade du inte ta dig till en av auditionstäderna? Eller gick det inget bra hos juryn? Misströsta inte, du kan fortfarande söka till Idol 2009 här! Ladda upp ditt videoklipp på Idolsajten och visa oss vad du går för.

Då var det dags igen ja!
Idol har börjat med sista chansen och där är ju en hel del bidrag redan. Jag fick veta de för att syrran nämnde det, fråga ifall jag skulle söka. Men va är det för mening? I'll never make it.
Men vem vet, nu kanske kameran kommer ställas in på filmning och jag sjunger o sjunger. Haha, ja vi får väl se vad som händer med all tid. Men nu ska jag iaf lägga mig och kolla på filmen jag inte fått igång ännu.

I brist på annat..

Här kommer en lista som så många fler gjort, så jag gör den också (;

1. vad heter du? My Svensson.
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Detta var nog de ända.
4. vilket stjärntecken är du? Fisk.
5. vilken årgång är du? 1988
6. vart bor du? I ingenmans land.
7. bott utomlands? Ja fyra månader i Bulgarien.
8. flyttat antal gånger? 1 gång.
9. vart skulle du vilja bo? Utomlands (;
10. vilken skolklass? Går inte i skolan längre.
11. vad vill du bli när du blir äldre? vet inte, svårt att säga.

UTSEENDE
1. hur lång är du? Omkring 160 cm.
2. hur mycket väger du? Hemlighetsstämplat.
3. hårfärg och frisyr? Blont axellångt hår med en lite för lång lugg som behöver trimmas.
4. ögonfärg? Blåa och ibland gröna, beror på ljuset.
5. mest nöjd med? vet inte.
6. minst nöjd med? dubbelhakan.
7. skostorlek? 37, oftast.
8. glasögon? nej.
9. har du några piercingar/tatueringar? Naveln, Näsan, Läppen, Öronen. Sen har jag en drake vid höftbenet typ.
(skulle gärna vilja pierca tungan men d blir nog inget av d)

FAVORITER
1. filmer? Twilight helt utan tvekan (:
2. låtar? Varierar, olika varje vecka (;
3. årstider? Våren för det är då värmen är här.
4. mat/dryck? Pasta, kyckling, grillat och ugnsbakadlax / Cocio, Juice.
5. djur? Varg.
6. färg? Rosa.
7. parfym? Olika, ett samlingsobjekt men jag älskar fortf. Fizzy parfymen.
8. tv-program? Gossip Girl, Desperate Housewives , Grey's Anatomy och en hel hög till.
9. ämne i skolan? Musik och idrott (fast går dock inte i skolan längre)
10. sysselsättning? Musik och titta på serier&filmer.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Ingen.
2. vad använder du just nu för skor? Barfota.
3. favoritfärg på kläder? Olika.
4. favoritmaterial på kläder? Beror på vad d ska va.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En helt ny full Garderob.
6. favoritaffärer? H&M and i dont know.
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? varierar..
8. favoritmärke? Inget speciellt.
9. vad har du för byxstorlek? vet inte.
10. vad har du för tröjstorlek? medium typ.

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Förlitet för allt mitt skit, men ändå lagom.
2. vilken färg på tapeterna? Beige och brun.
3. vilka färger går rummet i i övrigt? beige, trä..
4. favoritmöbel i rummet och varför? Sängen, för det är där jag spenderar mest tid. Sover och kollar film/serier på datorn.
5. vad vill du ändra där inne? Moblera om lite bara.
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja men används inte då allt ses på datorn ändå.
b) video/dvd? Nej de är utlånat till mamma&pappa.
c) dator? Ofcourse, hade nog inte klarat mig utan den:P
d) stereo? Ja fick ju i julklapp :D
e) telefon? Nerpackad någonstans finns en trådlös. Men annars finns ju mobilen (;
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Vår tomt, grannens tomt och en fet åker bakom några sledna byggnader.
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sitter vid datorn eller ligger i sängen.
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Zniid om jag lyckas tvinga henne (;
10. favoritpryl i rummet? Datorn.

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Klas.
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Ludd skulle jag tro.
b) skolväska just nu? Har ingen skolväska.
c) handväska eller liknande just nu? Körkort, nycklar och pengar.
3. vad är du beroende av? Musik, halvt om halvt suduko.
4. vilket land kommer du i från? Sverige.
5. vilken sorts lypsyl använder du? Just nu inget.
6. vad tror du på? Att man inte ska leva livet för seriöst utan ha roligt as well.
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen.
8. vad köpte du senast? Shott på Tapaz i lördags.
9. har du nåt husdjur? Ja hunden med  många smeknamn (:
10. vad bor du i? Ett hus.

GREJER
plånbok: En stor svart med mönster på men används inte i handväskan för den är förstor (;
tandborste: Rosa/Vit.
smycken: Halsband är ett måste (; Sen finns en hel del till..
solglasögon: Svarta Pilotare och sen Mallis brillsen som är hemma hos Anna.
nagellack: Naturell (;

It's movie time..

Ända sen jag vaknade har jag suttit i min röda gosiga morgonrock och jag lär nog lägga mig under täcker med den också. Jag fryser och jag fryser, är inte beredd på omväxlingen med vädret eller så kanske jag håller på att bli sjuk, hur det än är så ska jag få klar min mat sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. För sjuk det vill jag inte bli, så jag vill verkligen ha solen tillbaka så man kan gå ut igen (; hehe..

Ska iallafall sätta igång filmen Rachel Getting Married sen. Får hoppas att den är bra (: Aja nu ska jag sticka igen.  Hörs senare. Take care (:

xoxo.

It's raining men..

Det var väl det som gissades på, att när det väl började regna skulle det inte sluta.
Nu har det regnat i några dagar och jag är minsann väldigt trött på de redan.
Ge mig sol sol sol (:


This day is almost over..

Underkvällen har minsann inte mycket hänt, jag åt kycklingsallad och drack ett glas juice till kvällsmat om någon var intresserad (; haha. Men sen har jag väl spenderat mesta tiden i sängen och kollat despan. Ska snart logga ut från MSN och återgå till sängen och glo CSI tills jag somnar, så tänkte passa på att säga Godnatt för jag lär inte återkomma ikväll.

GODNATT (:

Kvällens underhållning Lindsay Lohan.



Inne på Funny or die hittade jag en liten rolig film by Lindsay så letade upp den på youtube.
Dock inte så bra kvalité men jag tycker ni ska se den, it's fun. I think so iaf (;

Bethany Joy Galeotti - Halo.

En lite äldre låt från OTH som jag lyssnade på ett tag innan. Nu fann jag den igen och tänkte dela med mig:P



Bethany Joy Lenz - Elsewhere
Bethany Joy Galeotti - Feel this.
(är också några bra låtar därifrån.)

Min fot sover!!

Så just nu kan jag minsann inte flytta mig härifrån så varför inte slänga in ett litet inlägg (x
Jaja men imorgon är en ny dag och då ska pappa köra min bil till jobbet så han får testa på en längre runda sen när han kommer hem så ska jag städa den. Måste damsugas och sen ska jag bränna en skiva så jag kan sitta och sjunga i bilen när jag kör. Sounds dubbel nice ;D hihi..

Nu vaknade foten, eller halvt om halvt. Så sängen kallar och desperate housewives it is ;D Take care..

xoxo.

Körkortet i handen!

Så körde och lämnade brushan hos My innan sen gasade jag hem igen. Pappa hade redan hunnit att ta ut alla dubbar ur däcken så det var bara för mig att testköra vilket inte gjorde mig så glad för jag sitter inte speciellt bra i bilen. Jag når bara fram med typ tårna på gaspedalen och sånt så vi får ändra sätet på något sätt. Annars får jag väl köra helt mongo.. Plus att bilen har fått rost ): Nej som jag bara gnäller, kanske borde vara glad för allting istället och det är jag också. 

Efter att jag testkört så tog jag bussen tsms med pappa och Zindy åkte också med hehe. Så körde jag ner till Ica och skulle hämta mitt körkort men självklart skulle de hämtas på posen posten och inte icaposten men tack och lov så kunde jag ändå hämta de fast posten egentligen hade stängt. Thank god ;D Men vad jag stör mig mest på är att jag som är ett ljushue måste ha ljus bakgrund. Syns knappt. Men jaja alla blir mongo på sina kort så varför skulle jag bli bra? exakt.

Nej nu ska jag inte sitta här och skriva mer, men ha det så bra! (:

xoxo

Ibland behöver man hjälpa till..

När jag varit vaken ett tag hörde jag pappa gå ut och låsa dörren så jag sprang och fråga vart han skulle sen bad han mig dammsuga så jag tog ut soporna sen tog jag dammsugaren och dammsög, syrran kom ner så hon fick ta ena hallen sen åt jag frukost (en macka med ost och gurka) sen har jag mest legat i sängen och kollat på Deperate Housewives.

Mamma kom in i rummet för ett tag sedan med två brev, de ena var räkning för tillverkningen av mitt körkort och de andra ett avi så att jag ska sticka och hämta ut mitt körkort senare idag. Blir nog efter maten skulle jag gissa på för pappa håller på att göra lasagne (hemmalagat är bäst). Sen skulle han hämta något så hänger jag med eller så..

Sen tror jag nog vi tar av däcken på bilen idag och tar bort alla dubbarna sen är bilen körduglig. På ett ungefär iallafall.  Känns väldigt bra faktiskt, mmm. Ett glädjerus! hihi..

xoxo.

Have a nice one..

Regnet porlar lite sådär smått utanför fönstret. Får väl hoppas inte sommaren börjar nu, med det menar jag att regnet inte slutar utan bara håller på så tills det typ blir höst eller något i den stilen.. Men visserligen behövs ju regnet också, det har ju inte regnat på jag vet inte hur länge (natten då de åska räknas inte^^).

Jag har inte speciellt mycket att tillägga, som vanligt. Så jag säger Godkväll nu så hörs vi när jag inte har något bättre för mig. Ta hand om er..

Jag gör det imorgon istället.

Är en vanlig tanke.. Nej men jag skulle egentligen fortsatt att ta av dubbarna på mina däck idag men jag strunta i det. Jag får helt enkelt göra det imorgon istället, vilket jag måste för att kunna få köra med bilen.Dessutom är den ju fungerande nu. Pappa hade testkört igår och den är prima. Nice!! (: Happyface..

Nej men under dagen har jag bara legat i sängen och glott olika serier, inte mycket ork till annat (:  Och nu hade jag även tänkt fortsätta faktiskt , ha en trevlig söndag (: hehe..

Nick Lachey - All in my head!

Även denna låt hörde jag genom OTH och gillade med direkten (:


Gårdagen i långa drag!

Nästan precis innan jag skulle åka till Sandra så skickade Saga om jag kunde bränna en skiva så jag kom iväg en halv timme senare. Mamma fick verkligen använda gasen för jag trodde jag skulle komma försent men som tur kom jag ibland dom första (: hihi..

Så hälsade man och snackade ett tag sen började en tipsrunda med frågor om familjen Karlsson och ja vi i vår grupp var med och fick högst poäng så var det en utslagsfråga där vi inte vann hehe. Så blev det mat, kyckling, rostbiff, exotiskbricka, potatissallad, vanlig sallad och sånt mums. Hihi, och drickan flödade.. Dans, skratt, foton och prat hela kvällen.

Sen vid halv tio var Danne snäll och skjutsade oss in till HBG där vi drog till Tapaz först, träffade en massa kändahuen sen in på Stinsen och träffa ännu fler så var vi på Stinsen typ hela kvällen. Jag kände för att dra och dansa på typ Tempel och så men gick inte hade inga pengar så de blev Stinsen istället. Sen i slutet av kvällen satt jag ifs på Tapaz för jag tänkte slänga ut mina sista pengar på shottar. Istället blev jag halvt uppraggad av någon gamling som sen betala mina shottar så drog jag (; snällt sånt men inte mitt fel:P

Hittade Sandra och Pernilla och så lämna vi sandra på knutan medans vi drog till seven eleven där jag höll på med dilemat om maten men de ordnade sig sen då en full jävla kille betalade min wokmat och Pernillas korv sen drog vi in på knutan där Sandra lilla drutten hade deckat. Jag käkade och folk kom hela tiden och fråga hur de va med Sandra sen kom vakterna men vi vänta ju på pappa så de va ingen fara.

Föräns vi skulle därifrån vill säga. Jag och pernilla kunde inte ta henne själva så vakterna fick hjälpa till och stötta henne till bilen, sen körde vi och plocka upp mamma, carita och heidi som varit på sundspärlan och röjt. Sen hem med Sandra och la henne i sin säng sen lämna vi av Pernilla hos Andre sen hem och sova. Tittade lite på Despan först men somna tillslut ifrån det..

Ja men denna kväll var faktiskt ganska så lyckad. Jag hoppas dom andra tyckte likadant men de tror jag nog om man kanske bortser från slutet (; hehe.. Bilderna kommer upp på BDB så fort jag lagt in dom på datorn and that's the end of it! (:

Kate Voegele - Angel.

Alla som kollar på OTH nu känner ju till Mia (Kate Voegele irl), hon sjunger väldigt bra och jag letade efter en låt jag ville höra hela av som heter 99times men fanns ingen bra kvalite så hittade jag denna låten istället och tyckte den också var bra. Finns säkert en hel hög med bra sånger av henne så intresserade är d ju bara söka på youtube (:



Oh my..

Ja gårdagen får vi ta senare för jag har inte så mycket ork att skriva just nu och det känns som det finns mycket att skriva men sen glömmer jag väl hälften ändå så vi får se hur det går senare. Men jag lever iallafall, och baksmällan har inte slagit på mig ännu så det är nice. Får väl se hur länge jag sen mår bra, det är ju en annan femma (; haha..

xoxo.

Almost ready to party!!!

Nu är jag snart redo att sticka, ska bara fixa de allra sista dvs typ håret och sånt. Sen ska jag snart åka till Sandra, så är det parday harday all night long :D

Kvällens outfit blir mina ljusa jeans, en svart lila klänning som jag har som typ tunika, en svart cardigan/kofta. Ja det blir nog fan bra. Kameran lär få stanna hemma tror inte jag har plats i min lilla väska som jag börjat använda nu. Fick den i 20års present av Aimiee och Arie när jag jobbade för dom i Bulgarien. Inte tyckt om den så mycke innan men nu duger den (; höhö.. jaja..

Hoppas att få se ett ansikte ute ikväll men det kanske är att hoppas lite för mycket (; hihi..
Men ha de så bra allesammans så hörs vi (:

xoxo.


Saturday!

Hallåja..
Mamma kom in i morse och fråga om jag skulle till systemet då jag snackade om de igår, men hallå fast de stänger ett behöver man ju inte åka klockan nio på morgonen så jag vände på huvudet och somnade om. Vakna sen med ett ryck och trodde jag snoozat för mycket men då va d en minut till mobilen larmade att det var dags att gå upp. Så halv elva började jag dra på mig kläder och sen drog jag och mamma till Örkelljunga.

Inom Ag's eller ja Coop men what ever:P Mamma köpte lite inför kvällen och jag köpte lala :P Sen drog vi till systembolaget och köpte lite dricka sen körde vi hem till Morfar och han var minsann hemma. Även min morbror och mina två kusiner Lance och Andy var där. Busfröna höll på att gunga på en söndrig gunga och slängde sig ner och hade sig, inte lugna för en sekund (; så söta!! Ja sen efter de så blev de rakavägen hem med en del svängar (;

Nu sitter jag här och lyssnar på Paper Gangsta och Money Honey, dom var bättre nu än inatt t.o.m ;D höhö..
Jaja men mycket mer har jag inte att säga..

Vad som ska göras idag:
- hitta kläder till kvällen.
- äta något innan jag drar, typ snart.
- packa med mig allt jag ska ha.
- kalasa hos sandra och sen dra till stinsen (; höhö..

Lady Gaga musica I like..


Lady Gaga - Money Honey


Lady Gaga  - Vanity

Lady Gaga - Paper Gangsta.


En nattlig lust..

Jag fick en sån lust att lyssna på musik så nu sitter jag här och just nu strömmar Taylor Swift i högtalarna. Letar lite ny och gammal musik på youtube typ. Sen ska jag titta på någon drama film, ja sen efter det blir det sängen för att jag ska orka med denna dagen också. Sen kommer Söndagen bli värsta slappedagen (förhoppningsvis, får inte hoppas för mycket hehe)

Men musiken jag lyssnar på nu kommer i ett inlägg antingen senare nu på natten eller så kommer den efter att jag fått sova ett tag (; hehe.. Men säger iaf GODNATT till er nu (:

xoxo.

Dagens köp!

Var ju på Väla en sväng idag och så skulle jag leta present till Sandra för hon fyller år i nästa vecka och har kalas imorgon (; Japp så såg jag ett par söta gråaskor sen när jag hittade var alla var så hitta jag dom i rosa och lätt jag ville ha dom. Nu ska de bli samlar objekt för jag ska köpa dom gråa också sen kommer jag inte riktigt ihåg vilka fler färger det fanns men lätt fler (; höhö..

Slaughter



Är en skräckfilm baserad på verkliga händelser..
Faith är en tjej som i början av filmen flyttar till en ny stad pga ett ex hon vill bli av med av personliga anledningar. Hon träffar och börjar umgås med en bondtös vid namn Lola som älskar att festa och gärna träffa nya rika män som hon kan utnyttja på samma sätt som dom utnyttjar henne. Faith flyttar in med Lola på bondgården och börjar bli nyfiken på konstigheterna som händer på farmen och snart blir det för mycket, hon kommer för nära sanningen och då får hon betala, måste hon betala med sitt liv?

Saken är det med denna filmen att jag inte riktigt vet vad jag tycker om den. Spänningen kom inte föräns i slutet tyckte jag och då var den ganska eller lite bra. Men innan det var den nog lite dryg kanske. Jag löste lite suduko och va väl inte så engagerad i filmen först. Men den får två och en halv blööbies av fem. (markerad dock bara med två i betyg)


Godkväll!

Så jag gick ut och satt på gräset tillsammans med My först, sen fick vi i uppdrag att dra basänglocket och lägga över lite bräder sen satt vi på gräset ett tag till. Efter de så blev det dags att bända ut dubbarna från däcken. Ett jävla mög alltså haha. Jag slant och fick ett jack i fingret men annat än de så gick de ju bra. haha..

Sen tog jag mammas bil och skulle köra ner och köpa gotte till ikväll så åkte brushan och My med så blev först statoil och jag köpte snus till pappa, in på donken och köpa cheeseburgare, snacka lite med grabbarna på donken som gratta till kortet sen satt vi i bilen ett tag tills jag ätit upp min cheeseburgare sen drog vi till Ag's och handla, sen upp till My sen upp till morfar för att visa att jag fått körkort men han va inte hemma så vi körde hem igen.
Sen på 90vägen mellan örkelljunga och bälinge så gick syrran och Angeliqa påväg till Öa för att köpa potatissallad, dom hoppa in i bilen fort som fan sen gasa vi iväg till Öa igen. Sen lämna vi av dom i bälinge och körde hem.

Nu sitter jag här och ska få hem någon film jag kan glo på när jag kränger mina gottesaker. Va snack om lite pokerkväll men pallar nog inte. Behöver lugn och ro, imorgon är en ny partydag och då blir de hårt. Vi ska ut också ^^, Aja blir nog bra! Nu ska jag iallafall bege mig.

Trevlig helg!

xoxo.

Ut i det sköna vädret..

Japp har suttit och glott runder här lite, spelat lite bouncing balls på facebook men nu är det minsann dags att gå ut. Dels för att det är fint väder och dels för pappa säkert vill ha min hjälp och fixa min bil. Troligen kommer jag få skit görat. Vi skulle nog ta ut alla jävla dubbar från dubbdäcken så kan jag köra runder med vinterdäcken istället för att köpa nya. Aja vi får väl se hur det blir med den saken. Ska iallfall byta om nu sen springer jag ut.

Stinsen 27/2 09.

Hörs..

Helgstart..

Känns som det är typ söndag eller något sånt idag, fast jo det är de ju om man räknar färgen på dagen men annars är de ju bara fredag idag! Nice..

Gårdagen då, jo jag kom hem till Sandra och all stress jag kände hade jag inte behövt känna, jag var ju ändå först:P Jaja sen kom Pernilla och vi började med ölspelet sen kom även Frida och Danne så satt vi och drack ett tag sen drog vi ner till firandet, men dom fick inte ha något bål så de va vi utan. Stod där ett tag, stack in hos Matti en liten sväng sen drog vi hem till Sandra igen och de blev lite kallt. Jag hade inte druckit särskilt mycket för jag var inte dirket så festsugen och så va jag mest trött pga all stress under dagen. Allt som skulle göras och all körning, så att festen sluta tidigt gjorde inte mig så mycket.

Så gick jag och sandra upp o la oss i hennes säng och jag somnade inte så snabbt även om jag var trött, låg och tänkte för mycket. Men tillslut somnade jag..

Sen idag vakna jag några svängar och somna om igen, sen vakna jag när Sandra stack med hennes mamma för att hämta Saga. Jag klädde på mig och sen väntade jag en timme på att Frida skulle ringa så vi kunde sticka till Väla. Åkte inom Familia sen in till Väla sen City Gross. Sen hem till Sandra och hämta bilen, jag kunde inte starta Gps:en så jag fick gissa mig till hastigheten på bilen för bussens hastighetsmätare funkar ju inte ^^, höhö. Men ja de funkade ju ändå.
Jag är ju hemma nu, sen fick jag veta av brushan att pappa och min morbror ska iväg och köpa en sak till bilen imorgon sen kan förhoppningsvis jag köra den efter de. För vi köpte en rem till motorn för någon dags sen men de va samma stl som den vi redan hade så vi kunde inte använda möget. Men snart så (:

Hur hade ni det under valborg då?(:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0