Fredagen 31 Januari.

Januari är inne på sin sista dag för detta år och som jag såg på en blogg så är det ju snart alla hjärtans dag. Jag vet hur mycket jag brukar skriva anti-saker om den. Detta året känns det lite annorlunda och jag ska försöka att leva för dagen istället för att bara dissa, jag menar jag blir ju inte av med den ändå. Och kärleken visas ju varje dag så det känns inte som det skulle va på tvång om man lever med.. Kanske börjar mjukna lite.

Torsdagen 30 Januari.

Det har varit en lång arbetsdag idag, började tidigt imorse och har haft ett splitt på nästan fyra timmar sen ett fyra timmars pass igen på det. Åkte inom ICA Maxi på vägen hem från jobbet, handlade lite ätbara saker sen körde jag hem. Sitter nu här och mår illa och har huvudvärk, tycker lite synd om mig själv. Blir lite kvällsmat nu sen ska jag väl slänga mig med huvudet i sängen..
 
Godnatt!

Godkväll!

Hade en ganska så lycklig sambo som kom hem tidigare idag. Det första han sa var att om femton minuter har vi fiber. Så nu har internet kickat igång på datorn igen och det känns lite bekvämare än att sitta med mobilen. Så blir kanske lite mer skriverier nu när vi blivit med internet igen (:
 

Tisdagen 28 Januari.

 Godmiddag! Idag är nog första dagen på länge som jag faktiskt sover ut. Har inga måsten idag så jag har legat kvar i sängen tills nu. Jag hoppas detta hjälper mig till att få resten av jobbveckan att gå as bra.
 
Onsdag, torsdag och sen har vi fredag och då får jag ju lite besök från Skåne (: pappa! Och i samma veva kommer alla mina saker från Skåne upp, sofforna är mest efterlängtade så vi kan börja möblera vardagsrummet lite bättre.
 
Troligtvis har vi snart internet i lägenheten också, då kommer jag börja blogga lite mer och lägga in lite mer bilder än vad som kommit upp den senaste tid när jag bloggat från mobilen.
 
Annars har jag inte så mycket på hjärtat.

Söndagen 26 Januai.

Att komma hem från jobbet och det dofta tacos i hela lägenheten va absolut inget jag klagade över igår. Vilken underbar sambo jag har som fixat mat till en när man kommer hem (:

Sen va det film och sängen som gällde ganska tidigt. Somnade ändå ganska sent och vaknade ännu tröttare idag än igår. Vill ha tillbaka energin igen, så sitter här med en energi dricka bredvid mig och hoppas på att dagen passerar snabbt.

Lördagen 25 Januari.

Idag hade jag gärna haft en vanlig ledig helg känner jag. Trots att jag var ledig igår känner jag mig väldigt trött och sliten idag. Ledig nästa helg och då ska vi väl lägga mest tid att få mina saker på plats i lägenheten. Pappa och Kurt kommer ju upp med mina saker på fredagkväll (:

Fredagen 24 Januari.

Jag är ledig idag och eftersom det är löning idag och Joakim började senare så spenderade vi förmiddagen på Ikea. Tittade efter lite möbler, blev inget sånt denna gång dock. Fick med oss en hel del grejer ändå, sånt som kan behövas i hushållet. När allt packats in i min bil sa vi hejdå och åkte mot olika håll. Jag åkte inom Willys på vägen hem. Handlade lite mer att fylla upp köket med plus hårfärg då jag haft en enorm utväxt.
 
Så när jag kom hem började jag packa upp allting och la allt på sin plats. Duschdraperiet får dock Joakim ta i helgen när han är ledig. Sen slängde jag i färg i håret och har precis tagit ur det. Nu blir det lite chill sen ska jag väl plocka lite mer här i lägenheten (:
 
Sen väntar en lugn kväll, ska ändå upp tidigt och jobba imorgon (jobb hela helgen).
 

Stress.

Det känns som stressen kan börja lägga sig nu. Lägenheten är inte i fullt kaos längre då jag plockat undan mycket idag. Sen efter ett samtal med pappa har jag fått besked att han och Kurt kommer upp med mina grejer nästa fredag så då får vi sofforna på plats och lägenheten kommer kännas mer som ett hem (:

Är det nu man kan börja andas igen. Jobb imorgon och på torsdag sen är jag ledig igen fredag och jobb hela helgen. Det är inte konstigt man inte har koll på dagarna när man är ledig mitt i veckan hehe. 

Lite serier nu för att avsluta dagen, så tar jag nya tag imorgon. Godnatt!

Tisdagen 21 Januari.

Idag har jag varit ledig och det behövdes verkligen. Hade sådan extrem huvudvärk sista timmen på jobbet igår och sen hela kvällen när jag väl kom hem och inga tabletter hade vi kvar så tig en redorb innan jag somnade.

Så idag har jag varit iväg och skrivit på kontraktet på lägenheten. Pratat lite om renoveringen som ska göras här och sen fått nycklar till våra parkeringsplatser. Åkte inom Coop och handlade lite matvaror också. Har ju ganska tomt nu eftersom vi inte hunnit handla i all jobb och flytt stress som varit i helgen.

När jag kom hem tog jag tag i Joakims kläder eftersom jag är så snäll, la in allt i garderobena och har sen plockat lite ur lådorna. Ser lite mindre rörigt ut idag. Och har vi ännu en gång en extrem tur får vi kanske upp mina saker nästa helg (:

Måndagen 20 Januari.

Hela helgen har gått i en stor dvala känns det som. Det är mycket som hänt. I fredags åkte jag ju hem på mitt splitt pass för att ta det lugnt , men när jag mötte Joakim fick jag info om att vi måste flytta ur huset. I panik åkte vi till en hyresgästföreningen och hade sån extrem tur att någon rackat nej till en lägenhet så den stod tom. Vi åkte och kollade på den direkt och tog den. Så i helgen har vi båda två jobbat OCH flyttat fy fan kan säga att i natt sov jag sjukt bra i vår nya säng i vår lägenhet. Nu ska bara flyttlasset från Skåne också komma upp på något sätt. Nu har vi iaf vårt egna hem och det känns fantastiskt även om de är en röra. Så de är vad vi gjort i helgen (:

Lördagen 18 Januari.

Ja det känns ju inte som lördag, här har jag jobbat hela dagen och har fullt upp hela kvällen också. Imorgon tillbaka och jobba förmiddag sen är det fullt upp på privatfront hela eftermiddagen och kvällen. De blir nog bra. Nu ska man hämta lite mat så vi får energi att funktionera under kvällens "arbete"...

Fredagen 17 Januari.

Det här har väl varit en dag med ups and downs kan man väl säga. 
 
Jag har jobbat både på förmiddagen och eftermiddagen/kväll. Haft ett såkallat splitpass och jag tänkte att jag skulle köra hem för att vila lite eftersom det är fulltschema i helgen. Blev inte riktigt som tänkt, fick besked som ändrade om lite i alla planer .. Splitpasset blev helt plötsligt fullt med ärende och ren tur måste jag säga så gick allt åt vårt håll och efter en snabbvisit så var jag tvungen att gasa tillbaka till jobbet. 
 
Nu är jag helt slut i huvudet, sista timmen hade jag huvudvärk och ville väl egentligen att tiden skulle gå lite fortare. Jobb som vanligt på lördag men söndagspasset har halverats då jag blev beviljad tjänstledigt så vi hinner med allt vi måste hinna med innan söndag. Det är snabba svängar så man hinner inte riktigt med. Men ja. 
 
Jag ska väl ta och krypa i säng snart så jag orkar gå upp imorgon. Godnatt!

Efter skottningen.

För några dagar sedan hade vi inte ens någon snö. Nu har jag skottat uppfarten två dagar i rad. Överlycklig på minusgraderna som gör att snön är lätt, annars hade jag aldrig klarat att skotta bort snön. 
 
 

Torsdagen 16 Januari.

Ja man kan väl säga att vintern har kommit till Norrland nu då. Imorse när jag körde till jobbet så var det ganska mycket snö på marken så skottningen jag gjorde syntes knappt. Jag visste att när jag kom hem från jobbet skulle skottning vara det första jag behövde göra så precis som igår placerade jag bilen vid vägen och skottade upp hela uppfarten innan jag körde och parkerade bilen. 
 
Kom innanför dörren och började steka upp köttfärssen och gjorde köttfärssås. Efter att ha pratar lite smått med Joakim bestämde jag mig för att vänta med att koka upp spagettin så kan vi äta middag tillsammans ikväll när han kommer hem från jobbet så jag åt baconostmacka för att inte dö av hunger innan han kommer hem från jobbet. 
 
Imorgon har jag ett såkallat splittpass. Vilket betyder att jag jobbar förmiddag, har en lunch på några timmar och jobbar sen kväll. Kanske inte det roligaste passet men eftersom jag jobbar i helgen och enbart haft tisdagen ledig ser jag det som en möjlighet att köra en några timmar och vila. Plus pussa lite på sambon för han är ju ledig imorgon.
 
Nu blir det lite serietittande innan Joakim kommer hem från jobbet. Kommer upp lite bilder sen på snön, kan tänka mig att iallafall systern är intresserad av snö om ingen annan är det (;
 
Kom precis och tänka på en skit rolig sak. Imorse när jag kom till parkeringen där jag brukar stå med bilen så såg jag att dom hade plogat och det var ju nice. När jag sen körde en bit in såg jag att säkert tre bilar stått parkerade där över natten så bakom bilarna var värsta snövallen, och framför den här man parkerar bakom så hur bilarna ska ta sig ut vet jag inte men jag tyckte de va kul. Det första jag tänkte var att jag skulle ta en bild för att visa men kände mig stressad inför jobbet. Bilarna var kvar när jag körde hem men kunde ju inte stanna bilen mitt i körandet bara för att fota så ni får helt enkelt fantisera ihop bilden haha. Kanske inte lika kul för förarna som ska ta bilarna därifrån men jag tyckte de va lite kul :D

Knappt snö.

Jag tyckte själv det såg ut som min bil stått på parkeringen i dagar när jag kom till bilen efter arbetspasset. 
 

Onsdagen 15 Januari.

Blir helt förvirrad på dessa dagar, speciellt nu när man varit ledig en tisdag och ska jobba hela helgen. Dagen idag har gått super snabbt, måste va för jag jobbat över de andra dagarna och detta pass var ju "bara" åtta timmar hehe. Ja vi började med ett morgonmöte och frukost som företaget bjöd på eftersom vi jobbat övertid. Gott! Sen gick allt så fort och vips hade jag jobbat över min paus med en timme. Sen fick jag ett långt samtal och sen var det typ lunch. Min teamledare har medlyssnat lite idag också och sen gick eftermiddagen i ett nafs också.
 
När jag kom till bilen så såg det ut som den stått där i flera dagar. Helt ner snöad och knappt några spår bakom. Härnösand är inte så bra på att ploga/skotta verkar det som då det är typ flera decimeter överallt. Vägen hem gick otroligt långsamt. Värsta snöyran så man såg ingenting så jag låg bakom en lastbil hela vägen. Fast vi va så många bilar i kö så när det blev tvåfiligt så kunde typ ingen köra om för de fanns ingen plats att ta sig in längre fram. Så jag tyckte jag gjorde rätt i att hålla mig bakom lastbilen.
 
Det första jag gjorde när jag kom hem var att parkera bilen vid vägen och skotta upp hela uppfarten. Gick hur snabbt som helst det också. Måste erkänna att minusgraderna har sina fördelar också. Snön är ju som puder och hur lätt som helst. Mycket bättre än blötsnö som väger typ ton (;
 
Nu ska jag börja på middagen. Pannbiff, lök, potatis och gräddsås, det kommer sitta hur bra som helst. Får se om jag kommer ta tag i matten också. Annars blir det chill resten av dagen faktiskt. 

Godkväll!

Jag lyckades ha det för bra i soffan så jag somnade en timme. Vaknade sen och var otroligt trött och hängig, nästan så jag kände mig halv sjuk men jag vet de va för jag var trött. Så jag ställde mig inte och lagade någon mat. Körde på en enkelt variant med pulvermos och korv istället. Får ta pannbiffen imorgon när jag kommer hem från jobbet istället. Då har jag nog lite mer energi.
 
En varm dusch och nu ligger jag redan ner bäddad i sängen. Lika bra att ta plats här med serierna än i soffan för då lyckas jag kanske somna innan tolv inatt. Om jag har tur..
 
Jag har nog aldrig längtat till den tjugofemte (eller den tjugofjärde i detta fall) så mycket som jag gör denna månad. Lön, att se pengarna rulla in på kontot igen istället för bara se de försvinna. Magiskt! Dessutom ska man väl utöka garderoben med ett set träningskläder och få igång kroppen igen. Jag tycker inte om att gå på gym och sånt, ska jag va ärlig tycker jag inte om träning över huvudtaget men sen kan jag inte ligga på soffan hela tiden heller så förmodligen blir det att träningen också ska komma igång så småning om. Vågar inte säga för mycket dock (; hehe. Får hoppas jag också som så många andra ändrar åsikt när man väl kommit igång ..

Tisdagen 14 Januari.

Idag har jag varit ledig eftersom jag ska jobba hela helgen. Det kändes ganska skönt att få sovmorgon för jag är ju inte mycket av en morgonmänniska hehe. När jag väl gått upp började jag med matten, tog en break och körde iväg till ICA och handlade lite. Kom hem och väckte Joakim sen har vi fått städat lite här hemma också.
 
Resten av dagen blir att ta det lugnt, räkna lite matte sen ska jag ställa mig och göra middag. Pannbiff, potatis och gräddsås till middag, mums!

Myskväll och en trött jag som vanligt.

När Joakim hade spelat klart sitt spel så gjorde vi hamburgare och curley fries till middag. Hjälptes åt båda två, fast jag tror nog ändå jag mest stod med filten om kroppen om jag ska vara ärlig. Startade sedan en komedifilm som vi såg på medan vi åt och när maten var uppäten la vi oss till rätta i soffan. Jag råkade nicka till några gånger innan filmen kom till sitt slut, men jag såg slutet för en gångsskull. Har haft en tendens nu på sista tiden att somna ifrån nästan alla filmer vi ser så jag missar alltid slutet.
 
Nu ska han spela lite mer och jag tänkte väl spela lite mahjong (stavning?) på mobilen och se något serieavsnitt innan jag går och lägger mig under täcket i sängen. Är ju ganska trött faktiskt...

Måndagen 13 Januari.

Efter en lång arbetsdag är det otroligt skönt att vara hemma igen. Nu kvarstår bara nästa otroligt sköna steg och det är att fylla magen med mat igen. Var väldigt hungrig när jag körde hem men eftersom vi ska vänta lite med matlagningen har jag tryckt i mig lite oliver, ost och choklad. Oops. 
 
Ledig imorgon och då ska jag sitta med matteboken mesta delen av dagen är det tänkt för jag har inlämning på söndag. Annars har jag ingenting planerat (än sovmorgon, ofc! hehe)

Pisces - The partner for life.

PISCES – The Partner for Life (February 19 to March 20)
Caring and kind. Smart. Likes to be the center of attention. Very organized. High appeal to opposite sex. Likes to have the last word. Good to find, but hard to keep. Passionate, wonderful lovers. Fun to be around. Too trusting at times and gets hurt easily. VERY caring. They always try to do the right thing and sometimes get the short end of the stick. They sometimes get used by others and get hurt because of their trusting. Extremely weird but in a good way. Good sense of humor!! Thoughtful. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet. Good friend to others but needs to be choosy on who they allow their friends to be. 
 
Jag tycker den här texten passar in på mig så extremt bra och det har jag alltid tyckt att just fiskens tecken gjort. Kanske det är förklaringen till att jag föddes en månad för tidigt, för att jag skulle hamna i just fiskens tecken (;
Vill ni läsa ert eget horoskop finns det här.

Snön är tillbaka i Norrland.

Så vi tog oss ut och skottade bort lite snö och när vi kom in gjorde jag varm choklad och håller på att få en scones färdig i ugnen. Lite god "frukost" här i kylan. Tror det var ungefär -12grader när vi var ute innan. 
 
 

Söndagen 12 Januari.

Det blev en liten mys natt då Joakim kom från datorn vid tolv tiden. Så vi tog täcket från sängen och kröp ner under täcket i soffan istället. Åt lite chips och dipp samtidigt som vi kollade på The Sign. Väldigt längesedan jag såg den filmen, men minnet var ändå ganska färskt.
 
Sovit ganska så bra inatt och kom upp för typ en halv timme sedan. Kan inte sova bort hela dagen för jag vet att jag måste upp väldigt tidigt imorgon. Har dagpass hela veckan så jag börjar kvart i åtta alla dagar (förutom helgen då får jag lite sovmorgon).
 
Blir nog att dra ut och skotta lite där ute idag för det har snöat mer under natten. Jag undrar om den norrländska vintern är kommen nu eller om det kommer försvinna snart igen. 

Lördagen 11 Januari.

Efter en trevlig middag hemma hos Joakims föräldrar är vi nu hemma igen och jag ska spendera kvällen på soffan. Lite popcorn, Cola och någon bra film eller serie får göra min kväll nu när jag har Joakim i andra sidan av huset. Det är där spelandet pågår för fullt ikväll. 
 

Fy sören va trött jag är!

Efter att ha vräkt i mig maten la jag mig ner på soffan och tittade på Big bang theory. Efter något laggande avsnitt startade jag en film, började känna mig lite trött och vips hade jag somnat. En timme och tjugo minuter senare vaknar jag och nu sitter jag här helt slut i hela skallen. Vet inte om jag ska poppa popcorn och se en film eller skita i allt och bara gå och lägga mig. Lutar otroligt mycket åt alternativ nummer två. Vet knappt vad jag heter, så trött är jag. 
 
Snaaaaark... Zzz Zzz

Fredagen 10 Januari.

Äntligen helg och lite ledighet igen. Det känns faktiskt som något jag behöver, eller jag känner att jag behöver det för jag vet att jag får det. Efter mina sömnproblem men nya drömmar som gör det svårt att varva ner tycker jag iallafall att det ska bli skönt med lite sovmorgon igen.
 
Hemmastekta hamburgare med pommes blir det till middag ikväll. Lite godis, chips, dipp och cola blir det nog också. Kommer väl spendera kvällen ganska ensam (läs helgen) då det är gaming (game'ing) på G för Joakims del. Min egen lilla spelnörd (;
 
Så helgen är oplanerad och det känns skönt, jag vet ju att jag har två ganska fullsmockade veckor framför mig. Ny schema vecka var tillgänglig att se idag och inte bara att jag jobbar nästa helg utan jag har åkt på att även jobba hela helgen veckan där på också. Jaja men då har jag väl haft mina helger sen och har dom fria några veckor framöver (om jag har tur). Så jag värdesätter helgen lite mer nu när jag vet om bristen på den hehe.

Torsdagen 9 Januari

Efter ännu en lång dag hemifrån har jag äntligen kommit under täcket. Både när jag körde till och från jobbet idag snöade det lite smått. Inte så att det lagt sig som ett tjockt vitt täcke, men man vet aldrig vad man vaknar upp till.
 
Dagen på jobbet har gått bra och det känns bra att man börjar känna sig mer bekväm med systemen. Klart man gärna tar all kunskap från början, men man ska ju utvecklas också och då måste man börja någonstans och ta sig uppåt så det känns bra. 
 
Det enda jag skulle kunna tänka mig skulle ge mer bekvämlighet är väl om jag lär mig att göra matlådor att ta med så man slipper slänga ut en massa pengar och tid på att gå och köpa mat varje lunchrast. Absolut något att jobba på (;
 
Imorgon börjar jag redan kvart i åtta så jag undrar hur mycket sömn jag kommer hinna få. Jag känner mig inte särskilt trött har ju inte direkt hunnit varva ner. 
 
Sen undrar jag lite det här med mina drömmar. Hur kan mina drömmar vara så lätt påverkade av min vardag. När jag precis hade börjat på Gillebagaren så vaknade jag av att jag själv satte mig upp i sängen och halv ropade "Jag ska" (vad jag skulle vet jag dock inte hehe), sen dess har jag fortsatt drömma om Gille vid olika tillfällen. När jag vet att jag ska upp tidigt och iväg på möten, jobb eller skola för första gången drömmer jag ofta om förseningar och försovningar av någon konstig anledning. När jag började plugga ekvationer för inte så längesedan var ju varje natts dröm en stor ekvation. Och sist men inte minst, inatt drömde jag enbart om att svara i telefon. - Känns som man inte hinner slappna av och vila ut under natten när drömmarna är så här "hektiska" av sig. Är det någon som känner igen sig i det här eller är det bara jag?
 
- Nej nu ska jag sova gott folk! Godnatt..
 

Onsdagen 8 Januari.

Den här dagen har varit otroligt lång. För tolv timmar sedan hade jag nästan precis börjat jobba. Vart nästan lite nervös också när jag vandrade upp för trappan för att leta efter en ledig dator att sitta vid. Trots att jag var tidig var min tre utbildningskollegor ändå före mig på plats hehe. Tog en stund att hitta en dator som inte redan var inloggad med någon annan, men tillslut så fick även jag min plats för dagen.
 
Det känns konstigt att sitta helt själv, inte ha Thommy att save'a med när man har frågor. Idag har jag använt mig av hjälpmedelssidor och jag tycker ändå i slutändan att jag klarat mig riktigt bra för att va första dagen helt själv. Och med helt själv här menar jag då utan en utbildningsledare som ändå nångång ibland kommer och tittar till en. Jag har gjort en hel del nya saker idag och jag märker hur nervös jag blir för jag inte vill göra fel, men en andra gång så går det galant så det känns väldigt bra.
 
Kan lova att Joakim fick stå ut med precis lika pratglada My som hela familjen nere i Skåne får precis när jag anländer. Då går liksom munnen i ett och jag måste stanna upp för jag inser att jag bara rusar på i hundranittio.
 
Nu är jag dock trött så efter en sen middag framför TVn har jag nu krupit i säng. Lite Big Bang Theory innan jag somnar blir nog bra. Får se om Joakim hinner tillbaka från datorvärlden innan jag somnat eller om jag för en gångsskull faktiskt somnar snabbt. Hoppas på en kombination av dom båda för jag kan inte välja mellan sömn och sällskap (;

De positiva sidorna med att flytta.

Jag har fått lite fin post sen jag flyttade, och sedan jag skaffade ett ICA-kort. Maxi har en tårta som väntar på mig och senast idag låg detta och väntade i brevlådan, så nästa ICA besök, ja då tar jag med mig ett paket kaffe och en påse bullar hem. Hur bra är inte detta? Någon som vill komma på fika så bjuder jag (;
 

Tisdagen 7 Januari.

Då var utbildningen färdig för denna gång. Det kommer kännas konstig att åka till jobbet imorgon, dels för jag börjar klockan elva, men också för att jag inte kommer va samlad med hela gänget som vanligt. Vi har ju trots allt hållt ihop i lokalerna sedan dag ett. Men det är kul med nya utmaningar och chansen att utvecklas så det är med nerver i kroppen jag sätter sikt för det nya som kommer imorgon. Första dagen med mitt nya team. 
 
Så nu när jag kom hem lite tidigare än planerat ska jag väl ta till vara på tiden och sätta mig med nästan i matteboken. Har prov nummer tre idag och jag känner som vanligt att jag inte är riktigt redo, får hålla tummarna på det bästa. Förra provet var ju bara ett fel, det kan jag leva med. Första provet hade jag alla rätt. Sen har jag visserligen haft två inlämningsuppgifter också och de är väl dom jag har lite svårare för. Utförliga uträkningar är kanske inte riktigt mitt moment. Men jag kämpar på och ser glad ut!

Bättre sent än aldrig.

Jag tog några bilder på raketerna på nyår. Vissa blev väldigt dåliga, men när vi körde igång tårtorna så sköt de upp många raketer efter varandra och då hann jag fånga det på bild lite bättre. Här kommer ett litet collage av bilder.
 

Måndagen 6 Januari.

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, det betyder mindre lediga dagar och mer arbete. Imorgon är dessutom sista dagen på utbildningen och på onsdag börjar vi arbeta på riktigt. Känns lite nervöst. Fast samtidigt kul!
 
Idag har jag redan hunnit vara mycket mer effektiv än igår. Jag har rensat kattlådan, tagit ut soporna, tvättat (inne på andra maskinen nu), fixat med disken, plockat undan lite. Även pluggat lite quizar och börjat titta på matematiktalen, har ju prov på två ställen imorgon varav matematik är det ena.
 
Nu tar jag en liten break ifrån allt, ska se något serieavsnitt sen ska jag väl "plugga" lite till. 

Söndagen 5 Januari.

Jag måste nog erkänna att det är riktigt skönt att vi är lediga imorgon också för idag kommer jag inte resa mig många gånger från soffan. Kan väl säga att jag fått lite besök av baksmällan. Guuuud!
 
Det vart en trevlig kväll igår iallafall. Åke kom och hämta oss på kvällen så var vi full bil in till stan. Det blev förfest hos Elin sen vandrade vi vidare till Invito och satt där hela kvällen/natten till det stängde. Jag tyckte inte jag vart så full först men det slog på sen när vi skulle hem. Tog taxi och åkte inom Max för vi var hungriga, märktes inte när man kom hem typ all mat var kvar på bordet imorse och vi båda hade somnat på soffan haha. Gick in och la oss i sängen där på morgonkvisten sen sov vi ganska länge.
 
Kollat lite hockey men mest sovit på soffan faktiskt, mår inte allt för bra och sova bort saker är jag ganska bra på så jag kör på de racet idag också. Tummen upp! 
 
Var ju tvungen att få lite bilder på min nya telefon, gillar selfie-kameran hähä.. 

Lördagen 4 Januari.

Efter en lugn eftermiddag med lite hockey tittande är kvällens plan en utgång med Joakims kompisar. Fick även det nya simkortet påfyllt så nu är min Iphone officiellt igång. Plus att jag efter nio år har bestämt mig för att byta nummer. Stort steg! hehe..
 
Nej ska väl börja leta fram lite kläder, öppna en cider och komma i stämning för kvällens planer. 

Årsdag med mitt hjärta.

 
Eftersom det är en dålig klyscha borde jag inte skriva att jag aldrig känt såhär förut, ni får helt enkelt läsa mellan raderna. Jag vill dock påpeka att jag har en så otroligt fin pojkvän & sambo. Så ikväll har vi ätit god mat och myser ner oss med filmer, mysigt (: Jag älskar dig mitt hjärta!
 
 
 

Fredagen 3 Januari.

Då vart det helg igen, kan tycka det är lite förvirrande med alla dess fridagar vi haft nu under julen. Jag klagar absolut inte, det är skönt med lite ledighet ibland men det känns ju inte direkt som det är fredag idag, snarare typ tisdag hehe..
 
Utbildningen hade sin nästsista dag idag. Känns konstigt att det bara är nästa tisdag också sen går vi till olika team på jobbet. Då börjar väl allvaret på riktigt. Håller tummarna på att jag klarar tempot och alla mål osv osv.
 
Nu håller jag iallafall helg och det känns väldigt skönt...

Will you marry me?

 
A hundred and five is the number, that comes to my head when I think of all the years I wanna be with you. Wake up every morning with you in my bed, that's precisely what I plan to do.
 

Torsdagen 2 Januari.

Då var vi tillbaka i utbildningssalen idag, hela dagen förutom när vi hade små "raster". Gick igenom våra samtal i utbildningssyfte, gav varandra feedback. Jag blev faktiskt otroligt överraskad för jag gjorde visst en hel del bra saker utan att jag ens tänkte på det. Så nu ska jag bara fortsätta jobba på det och bättra på några fler saker såklart. 
 
Sen kom jag hem och så åkte och jag Joakim iväg och handlade mat som vi tillagade så fort vi kom hem igen. Jag var ganska hungrig efter en dag på jobbet. Har bänkat oss framför TVn då det är hockeymatch..

Onsdagen 1 Januari.

Välkommen tvåtusenfjorton! Det kommer väl ta ett tag, typ till årets slut innan man vant sig hehe. 
 
Vi var bjudna på nyårsfirande hos Joakims föräldrar, så nästan hela familjen var samlad. Blev bjudna på jätte god mat & trevligt sällskap. Vi spelade lite buzz och sjöng singstar innan vi gick ut och sköt upp raketer vid tolv slaget. Det blev den årliga nyårs pussen vid tolv slaget också (:
 
Vi vart bjudna på en nyårfest en bit ifrån hans föräldrar så efter att alla raketer skjutits upp i himlen bestämde vi oss för att gå dit, fick även sällskap av hans systrar. Det blev någon timme på festen innan den stängde ner och vi gick hem igen. Åt lite nattamat också innan man kröp ner i sängen.
 
Idag hämtade vi lite mat på vägen hem, sen har vi tittat på Iron Man både ettan och tvåan som gick på TVn. Det blir en lugn kväll och imorgon är det back to work som gäller. 
 
Jag hoppas att ni också haft en bra början på det nya året!



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0