Onsdagen 31 Augusti.

Idag har jag varit ledig från jobbet och jag har sovit ut och bara chillat. Sen har jag rensat garderoben lite och insett att jag har för mycket kläder, men ändå aldrig något att ha på mig. Och slänga kläder verkar jag inte heller kunna göra. Fast jag troligtvis aldrig kommer använda de som hannar längst in i garderoben haha. 
 
Övertiden är tillbaka så jag har en extra timme både imorgon och på fredag. Sen är det AW efter jobbet, men en lugn sådan. På lördag ska jag på 30års fest och på söndag kommer jag må för jäkla dåligt haha. 

Make your own happy ending.

Jag vet inte om jag just nu är på ett high eller om jag faktiskt mår bra. Min hjärna är expert på att vända kappan efter vinden. Varje gång jag ser ett uppbrott på tvn så kan jag fortfarande få ont i hjärtat och bli med tårar och jag kan fortfarande känna att kvällarna kan vara tomma. Men det är okej, de blir färre och det betyder inte att mitt liv ska kastas över en bro. Jag tror mitt liv blev ljusare den dagen jag såg mig själv i ett bättre ljus.
 
Dessutom lämnade jag kontoret med ett leende på läpparna idag när jag insåg hur många underbara människor som finns i mitt liv. Så ja jag tror jag mår bra, faktiskt..
 
Dessutom ser jag framemot helgen, fylld med alkohol och roliga människor. Kan inte bli annat än spännande!

Det är okej att se sitt eget värde.

Jag är jätte dålig på att göra slut på dåliga relationer, kärlek eller vänskap spelar ingen roll. Jag vet inte varför, men jag verkar aldrig vilja ge upp. Det finns ett fåtal relationer i mitt liv som jag redan då visste var dåliga för mig. Om du tappar all din energi bara av att höra en persons namn, då är någonting fel. Du borde göra slut. Om du ger & ger, men får inget tillbaka. Du borde gör slut. Och det är helt okej att släppa taget om personer som inte ger dig någonting tillbaka. 
 
Jag har börjat se mitt eget värde på ett annat sätt. Och jag har visst tänkt en hel del på min senaste relation. Jag har ingenting ont att säga, för personen i fråga är helt fantastisk på många sätt. Men i slutet måste jag ändå få lov att säga till mig själv att det är okej att det blev som det blev. Jag skriver detta för jag måste få mig själv att inse detta. My, att vilja mer är okej. Och om någon annan inte kan ge det så betyder det inte att jag inte räcker till eller är bra nog. För det är jag! Jag måste sluta se mig själv som felet hela tiden. 
 
Ibland träffar man personer man lär sig saker av och ibland träffar man personer som stannar kvar i ens liv. Och de relationer som inte håller måste inte nödvändigtvis vara någonting dåligt. Du övar. Du lär dig. Du lever i nuet. Minnen som får dig att le kan omöjligt varit något dåligt. 
 
Vad som är viktigast i slutändan är att man mår bra. Att man gör saker som man vill göra. Finns ingen mening att försöka göra alla andra till lags om man inte får något tillbaka. Ibland är det okej att vara självisk. Iallafall när det kommer till ens välmående. Och jag tror att jag äntligen jag börjat inse att det är okej för mig också....

Fredagen 26 Augusti.

Jaha var det fredagskväll idag? Känns absolut inte så eftersom jag var ledig igår och sen jobbar jag hela helgen. 
 
Igår var jag ledig och det typ första jag gjorde när jag vaknade var att beställa min nya telefon, har den troligtvis 6 september. Yeay! Bara en dator som behövs köpas in också, lär dock dröja lite för jag är så jävla snål haha.. 
 
Igår så fick jag även fixat tvätten, disken och jag hämtade ett paket. Att hämta paket är dock lite som ens födelsedag, bäst är när man beställer mycket och har glömt hälften av de när man öppnar "presenten", överraskning haha. 
 
Idag har jag jobbat. Var en ganska seg dag måste jag erkänna, var inte så många inne på kontoret så de blir med ens så himla lugnt. Ja visst jag hade samtal att ta, men det är skönt med lite kollegor att surra med ibland också ;) 
 
Nej nu blir det sängen och lite tv tittande innan jag ska sova. Trevlig helg! :) 

Onsdagen 24 Augusti.

Ännu en arbetsdag avklarad och jag är nu redo för soffläge och lite film. Imorgon är min fridag eftersom jag jobbar helg och jag får väl ta itu med allt jag inte gjorde förra helgen när jag kom hem. Desstom är det löning vilket betyder att jag ska beställa hem min telefon och betala räkningarna. Sen blir det hämta paket, handla och tvätta också.. Alltså ingen rolig dag, bara en måste-göra-dag haha...

Måndagen 22 Augusti.

Tillbaka till verkligen idag då. Det var inte alls så "jobbigt" som jag tänkte går när jag låg i soffan och gärna tagit några veckor till. Ja dessa fyra veckor ifrån jobbet har gjort mig gott. Känner att jag har mer tålamod än den senaste tiden och det är ju bra.
 
Så det är både kvällsvecka och helgsvecka så jag kickar igång hårt direkt, lika bra. Idag när jag kom hem började jag laga mat direkt, känner att jag måste bli bättre på att ha med mig matlådor till jobbet. Blir ju både dyrt och onyttigt av att äta ute eller från Bistron på jobbet varje dag haha.
 
Nu blir det "En man som heter Ove" och soffhäng. 
Update: Asså jag trodde detta skulle vara en komedi, måste säga att den var nog mest sorgsen faktiskt. Men helt okej att titta på. 

Söndagen 21 Augusti.

Sista dagen på semestern. Ångest, ja lite. Klart man vill ha några veckor semester till haha. 
 
Igår blev det att jag och Fredrik gick ut och drack öl. Eftersom Mathias börjat jobba på estreet så blev det även några goda drinkar där. Hade en riktigt rolig kväll och de blev även lite dans med Emma och Jeremy innan natten tog slut. 
 
 
Idag har jag alltså haft en soffdag. Druckit massa juice och sett på serier och filmer hela dagen. Fått diskat också men det är allt. Nej tillbaka till verkligheten imorgon.. 

Fredagen 19 Augusti.

Efter en lång tågresa så är jag hemma i Sundsvall igen. Aldrig mer två tågbyte, räcker med ett gott och väl. Aja när jag närmade mig hemmet igårkväll så trodde jag att jag skulle slockna direkt jag la mig i soffan. Ack nej, sju imorse la jag mig i sängen och somnade. 
 
Jag förväntade mig att jag skulle bryta ihop när jag kom hem till ensamheten. Men nej. Jag tror jag trots allt blivit lite starkare under de senaste året. Ensamheten är det värsta som finns enligt mig, men ger de mig något i slutändan så får jag väl stå ut och kämpa. 
 
Idag har jag inte gjort mycket. Packat upp allt ur väskorna, lägenheten ser stökig ut. Blommorna ser bra ut trots jag varit borta i fyra veckor. Posten  har öppnats och jag har hittat min plats i soffan och tittat på Tv. Imorgon får jag nog dra iväg och handla. Kan inte leva på nudlar och alkohol ;) 

Torsdagen 18 Augusti.

Igår började dagen med sol så jag gick ut och la mig och solade, dock inte jätte varmt. Sen följde jag med mamma och mellansyster till Örkelljunga där vi hälsade på morfar och sen åkte vi och handlade. 
 
Åkte därefter och hälsade på Hillevi en kort stund, för att hinna säga hejdå. 
 
På kvällen kom både syrran och brorsan hit och käkade tacos med resten av familjen. 
 
Väskorna är packade och snart är semestern slut.  

Tisdagen 16 Augusti.

Så jag sov hos syrran inatt igen. Var kattvakt medan hon var iväg på dagvården. Söt katt med mycket bus i sig. När syrran kom hem så körde jag hem till föräldrarna igen. Inte gjort mycket vettigt och inget solande blev det heller, kändes för kallt för att de. Blivit tv och läsa, samt massa fönstershopping på nätet. 
 
Mina första två veckor på semestern gick faktiskt i lagom takt tycker jag. Men denna och förra veckan har sprungit iväg. Verkligheten börjar komma ifatt och snart är man hemma i vanliga rutiner igen. Det är okej att känna lite ångest efter så lång ledighet. Man vänjer sig ganska snabbt vid att vara tillbaka igen tror jag. 

Måndagen 15 Augusti.

Sov hos syrran inatt och jag var med henne idag när hon hämtade hem sin kise. Efter de då åkte jag hem till föräldrarna och solade en stund då den äntligen hittat hit. Nu är jag tillbaka hos syrran och ska sova här inatt och va lite kattvakt imorgon :) 

Söndagen 14 Augusti.

Varit en heldag med syrran, brorsan och Hillevi på Liseberg. Hade tur med vädret som gjort ett jackan åkt av typ hela tiden då värmen tog över. Skönt! Åkt massa karuseller, provade även den nya aerospin, va lite läskig först faktiskt. Men blev ett åk nummer två också. Hade sån tur med Helix att vi hann åka tre gånger, express pass ena gången. Hann åka en del innan vi började spela och jag lyckades minsann vinna en storvinst idag igen. Marabou denna gången, wohoo!! 
 
På väg hem nu, känner hur trött man är efter en lång dag med roligheter :) 
 

Godkväll.

Riktigt gott med kräftor, räkor, krumelurer och vitlöksbröd. Morfar, lillebror och Hillevi kom hit och joinade oss andra som redan var här. 
 
 
Nu är jag helt slut efter den långa dagen så jag lär väl snart gå och lägga mig. Blir en lång dag imorgon också då det blir en heldag på Liseberg :) 

Lördagen 13 Augusti.

Så det var ju en väldigt tidig morgon idag. Körde och hämtade syrran, sen vid de att jag körde ena bilen till Ullared. En hel dag med hela familjen, minus lillebror. Hittade inte så mycket, men de blev en slant och för mycket för att jag ska kunna ta med de hem på tåget. Men skit i det, får väl besök någon gång så kommer grejerna upp ;) 
 
Snart kräftskiva! 

Fredagen 12 Augusti.

Igår var jag och syrran iväg på en shoppingrunda i Hässleholm. Kom därifrån med mer böcker haha. 
 
Efter det åkte jag hem till Natha och familjen. Vi åkte till hembygdsparken i Ängelholm där vi fikade och kollade på djuren. Mycket trevlig dag som avslutades med en kvällspromenad innan jag åkte hem. 
 
Imorgon blir det Ullared på dagen, sen ska vi ha kräftskiva. Sen på söndag blir det Liseberg. Så hela helgen är fullbokad med roliga saker :)

Tisdagen 9 Augusti.

Så det blev en sen natt för jag matade master chef avsnitt hela natten haha. Och det blev en tidig morgon då jag följde med syrran ut på promenad, sen följde jag även med henne till gymmet. Känns ganska bra att göra något "nyttigt" på semestern också :) 

Måndagen 8 Augusti.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vädret har inte varit bra idag heller så jag har kollat på tv och läst. Nu ikväll körde jag och hämtade hit syrran. Så blir filmkväll. 
 
Imorgon ska jag med henne och gå ut med brorsans hund. Sen efter det ska jag med henne och träna. Var ett tag sedan sist så de kan ju vara bra att göra något nyttigt också ;) 

Söndagen 7 Augusti.

Alltså det har varit en helt fantastisk dag med världens finaste Natalie och John. Att få vara delaktig i denna dag har varit jätte kul. Känslomässigt i kyrkan så man fick blinka lite. Växlande väder mellan regn och sol, och regnet kom varje gång vi skulle vara utomhus.  Bra musiker som underhöll, fina och roliga tal, lekar, dj och sista timmarna en massa massa dans. Ja dagen igår var helt underbar. Tack alla underbara för detta. Och all lycka till fina brudparet :) 
 

Fredagen 5 Augusti.

Sov hos syrran, hur bra som helst. Tittade på tv och åt bullar som mamma packar med mig. Ja jag känner mig som ett barn när jag kommer hem ;) 
 
Åkte hem i förmiddags för att kontrollera klänningen efter att mellansyrran sytt den åt mig. Lugnade ner mig ganska mycket när jag kom hem och faktiskt kunde sätta på mig den utan fyra händer till. Kanon. Underbara syskon man har. 
 
Sen har de varit hela eftermiddagen i Billesholm för att förbereda inför imorgon. Här har verkligen blivit jätte fint. Bilder kommer efter helgen. Tror jag. Jag är glad att få vara en del av deras stora dag :) 
 
Kvällen blir bara lugn hos föräldrarna så jag är utvilad och redo för morgondagen :) 

Torsdagen 4 Augusti.

Idag har jag umgåtts med Natha. En sista shoppingtur inför helgen och jag fick inhandlat strumpbyxor så jag kan få på skorna utan problem. Lär väl dansa barfota sen på natten. Efter shoppingturen blev det även några timmar hos Natha och familjen, drack kaffe och kollade på pysslet med placering och liknande. 
 
Blev sedan en läskig tur hem då en skåpbil höll på att blinka på mig en jävla massa. Körde bakom mig och blinkade i flera km. Jag har ingen aning om varför, kollade även baklamporna när jag kom hem för att se om de var något fel på dom. Jag blev rädd och gasade på istället för att stanna, ja jag tänkte iaf inte stanna mitt i skogen för att kolla varför dom blinkade. 
 
Åt mat med nästan hela familjen då både syrran och brorsan kommit till mamma och pappa. Nu sitter jag här med hårinpackning i håret för att se om lite av de gråa /silvriga vill försvinna. Blev lite för mörkt.. 
 
Ska snart köra hem till syrran och sova hos henne inatt. Sen imorgon blir det en runda till Natha och hjälpa till med det sista inför bröllopet och på lördag är den stora dagen. Ska bli så kul :) 

Onsdagen 3 Augusti.

Så jag vaknade tidigt idag eftersom hela huset var fullt i liv. Jag fick lite sol under förmiddagen, vid tolv kom alla moln och jag har spenderat resten av dagen med näsan i boken. Haft besök av lillebror, druckit kaffe och hållt pappa sällskap när han byggt ihop saker. 
 
Färga håret, äta mat och mysa i soffan med näsan i boken är vad som sker resten av dagen. 
 

Tisdagen 2 Augusti.

Gick upp halv nio imorse och skjutsade syrran till dagvården. Därefter körde jag hem till mamma och pappa, blev att jag slocknade på soffan en stund för jag gick upp för tidigt ;) 
 
När syrran har klar åkte vi till Helsingborg. En runda till Ikea, Väla och Familia. Fick bakad potatis till lunch, super gott och super mätt blev jag. 
 
Åkte sen vidare till lillebror och Hillevi. Såg hur långt han kommit med renoveringen, drack kaffe och mös med kattungen som flyttar in nyligen (ja vi mös med andra katten och hunden också såklart)
 
Sen åkte jag och syrran och åt hos mamma och pappa innan jag körde henne till sin lägenhet. Nu blir det soffan resten av kvällen. 

Sleepover.

När jag körde hemifrån idag så öste det ner samtidigt som solen sken så tog ju inte lång stund innan regnbågen tittade fram. 
 
 
Kom egentligen hem till syrran för att hjälpa henne med elektroniska grejer. Blev att jag fick sova över så jag slipper alltså sova själv inatt ;) 
 
Och imorgon ska jag in till Helsingborg och fixa lite grejer. Sen förhoppningsvis skulle de vara sol på onsdag så jag kan sola. Haha. 

Måndagen 1 Augusti.

Idag har jag varit och lämnat syrran i sin lägenhet. Har fått igång hennes internet, så nu kommer jag få sova själv i rummet hos mamma och pappa. Tror säker jag får sova hos henne någon kväll innan jag åker hem också. Många kvällar kvar tack och lov. 
 
Så kul att se hennes lägenhet och få vara med när hon tar detta steg i livet. Skönt att inte missa det. Är så himla glad för hennes skull. 
 
Vädret är fortfarande inte bra här nere. En dag har jag kunnat ligga i poolen och sola. En!! Varit här i över en vecka. Aja det är några dagar kvar så får hoppas på sol. Det är trots allt sommar ;) 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0