1a advent.

 Och ljusen är i fönstrena. Julen är på väg..

Fredagen 28 November.

Godmorgon! Jag känner mig ganska pigg idag faktiskt. Fått mig en uppfriskande promenad på tio minuter då jag tar bussen till jobbet idag. För ikväll efter jobbet ska vi ut o äta och ha trevligt med grabbarna.
 
Mysigt.

Take a bite.

Idag har vi haft lite julstämning på jobbet eftersom vi har lite tema med Grinchen haha.. Det bjöds på julmust och pepparkakor och dem hade även dukat fram med ädelost så jag tänkte jag MÅSTE testa. Inte vågat köpa någon egen tub om de skulle vara svinäckligt. Dock är det ju så många som äter o tycker det är skit gott så jag borde väl typ också tycka om det. Eller?
 
Lite halv konstig smak, men det var minsann gott så tror nog ett ellet två till kommer kunna slinka ner (;
 
 
Efter en dag på jobbet med små kaos, inhandling på City Gross, matlagning, varm dusch, oljemassage och MasterChef USA så är det nu dags för mig att säga godnatt. Sliten som ett as och jag som är så morgontrött behöver väl all sömn jag kan få hehe..
 
Godnatt!

Söndagen 23 November.

Vaknade imorse med ett vitt orört täcke på marken. Hur mysigt som helst. För en gångsskull stämde ju min vädersak på telefonen. Den har indikerat att det snöat flera dagar utan det gjort det, men igårkväll började det.
 

Torsdagen 20 November.

Jobbet har hållt mig upptagen så jag har inte så mycket att uppdatera här faktiskt. Jag har fortfarande inte tagit mig till mitt första gympass så jag undrar hur stor nytta de där gymkortet gör egentligen haha.. Bilen gör att jag bara vill trycka huvudet i kudden. Den går inte komma in i längre. Får se hur jag ska lösa det problemet, men efter ett långt samtal med pappa igår så tänker jag inte gräva ner mig utan försöka lösa det istället. Satt tio minuter idag och sprayade i nyckelhålet och försökte vrida nyckeln. Sen var jag tvungen att köra tillbaka till jobbet.
 
Dags att krypa under täcket nu. Godnatt!

Måndagen 17 November.

Idag är jag ledig från jobbet eftersom jag jobbar på söndag. Kan dock inte säga att dagen blev lika bra som jag hoppats på. Jag åkte iväg för att köpa batteri till bilen då det la av igår trots jag två dagar tidigare köpt ett batteri som det visade sig jag inte behövde. Lämnade tillbaka batteriet dagen efter och dagen efter de gick bilen inte igång. Kändes som freaking karma. Dum som jag var stressade jag där på morgonen och råkade låsa dörren till bilen. Mina lås fungerar inte med nyckel så bilen går nu inte öppna längre. Försökte väl halvt bryta mig in idag, men vet inte hur jag ska göra. Vill väl hels tav allt bara bli pippi långstrump stark och slänga bilen i ån eller något. Börjar bli lite små trött på den nu faktiskt.
 
Sen skulle jag ju tvätta idag också. Kommer tillbaka och den ena tvättmaskinen felmeddelar och tvättmaskinen är fylld med vatten som åker ut över hela golvet i tvättstugan när jag öppnar. Tar ur min dränkta tvätt och försöker tvätta om de i andra maskinen. Moppar upp allt vatten från golvet och får ringa jourtelefonen som bara ber mig sätta en lapp på maskinen och ringa imorgon igen. 
 
Så idag känns det ju som man hellre jobbat. Allting bara går åt helvete. Självklart har jag ju varit ledsen också, bölig som jag är. Tur då att sambon inte riktigt bryter ihop, eller jo fast i skratt.. 
 
Så nu ska jag inte göra speciellt mycket mer ikväll. Bara ta det lugnt, för då kan väl ändå ingenting mer gå fel. Vågar knappt duscha, kanske halkar och slår skallen i badkaret. Känns ju inte helt omöjligt idag liksom.
 
Hoppas ni andra haft en bättre måndag än mig.
 
ps, igår hade vi iallafall en mysig kväll. Åkte in till stan och kollade på bio. Blev Interstellar och precis som andra sagt så tyckte jag också den var bra. Spännande och det är kul med lite ny tänk i filmer. Kommer väl säkert fler filmer i detta stuk, men kul när det är lite variation i handlingen. Visst såg Gravity för några dagar sedan och den handlar ju också om rymden, men inte alls på samma sätt. Det var jätte högt ljud igår också så jag hoppade till minst tre gånger i filmen och sånt brukar ju inte heller hända så jo jag var mycket nöjd med vårt val av film (:
 
 

Lördagen 15 November.

Dagen på jobbet gick hur bra som helst. Hela teamet var fantastiskt och jag och Bea agerade små chefer. Gjorde en tävling som iallafall vi tyckte var lite annorlunda. Pushade varandra och hade kul. Jag tyckte vi gjorde ett bra jobb. Applåd!
 
Sen kom jag hem och möttes av en sambo som röjt upp i köket, tagit ut soporna och började dammsuga lägenheten. Vilken underbar syn. Jag började på maten, åt den och tittade på veckans avsnitt av Master Chef USA. Gillar sådana program, inte så att jag skulle ladda ner säsonger och titta på det, men går det på tvn så tittar jag hellre på de än byter kanal.
 
Snart dags att sova så man orkar med veckans sista arbetsdag. Sen på måndag är jag ledig och de gillas ju, även om jag som vanligt på lediga dagar bokat in tvätttid. Det bästa med att tvätta är att det ganska mycket sköter sig själv. Det är bara vika och lägga allt på plats som är jobbigt. Och dessa strumpparningar, värdelöst! haha..

Fredagen 15 November.

Veckan har sprungit iväg som vanligt. Var ledig igår och då passade jag på att fixa med bilen, köpa träningströjor och mysa med min sambo.
 
Annars har veckan mest varit arbete. Och resterande dagar av veckan ska också spenderas på jobbet. Så det känns inte direkt som helg för mig då , men jag passar på att önska er alla en trevlig helg.
 
Och detta gjorde jag igår, gott!
 
 

Måndagen 10 November.

Eftersom det var stängning i fredags så var det ju ganska underbart att vara ledig även idag. Så jag har kört på att det är söndag. Åt tacos idag och vi käkade upp resten idag. Har även kopplat in min bil till elvärmen så förhoppninsvis om jag gjort rätt för mig angående timern så kommer kanske bilen vara varm imorgonbitti när jag ska köra till jobbet, hade varit underbart!
 
 

Söndagen 9 November.

Jag hoppas alla ni som har era pappor i närheten ger dem en massa kramar. Jag har min nittiomil bort typ så jag har inte den lyxen, hoppas dock resterande familjemeddlemar kramat han desto mer (:
 
Veckan har mest inneburit jobb, jobbat sent och sovit typ hela vägen till man skulle till jobb. Snön kom ju också lite där i början av veckan, sen har det inte blivit något mer. Hann dock få lite julkänslor där ändå hihi.
 
Igår var jag hembjuden till Emma så vi hämtade med oss sushi och drack lite vin och snackade lite skit. Hur trevligt som helst och även kvällen bara sprang iväg där på sentimmarna.
 
Idag har jag bara tvättat, och det känns ju som det varit kväll i flera timmar bara för det blir mörkt så otroligt tidigt nu. Det är det som är så tråkigt med denna tiden av året. Visst det har sina mysiga stunder ibland, men att tro klockan är åtta när den är halv tre på eftermiddagen känns väl inte optimalt hehe..
 
Ledig imorgon också eftersom jag jobbar till helgen så tänkte väl dra iväg och titta lite efter träningskläder. Skaffade ju ett årskort på Star Gym i Sundsvall så jag tänkte börja röra på fläsket. Nu ska jag bli lite mer fit. Jag kan väl inte påstå att jag någonsin varit tränad, men jag har heller aldrig varit så otränad som jag är idag. Så någon ordning får det allt bli. 

Onsdagen 5 November.

När jag gick till jobbet idag så fick jag lite julkänslor och sen gick jag upp på kontoret och möts av julmust och pepparkakor. Och en oklädd julgran. Jo men jag kan nog snart börja pynta in julen i vår lägenhet också. Fast jag håller mig två-tre veckor till. Ja jag tycker att December får gärna närma sig innan. Eller iallafall första advent! 

Tisdagen 4 November.

Snön låg inte på marken imorse när jag gick upp, MEN under dagen på kontoret så började regnandet gå över till snöblandat som gick till snö som gick till regn och tydligen mer snö. När vi gick hem från jobbet så fanns de lite vita plättar på vissa ställen. Snöar fortfarande och det är fortfarande blött på marken får se om regnet eller snön vann kampen imorgon då.
 
Varit på gymmet och beställt ett par träningsbyxor också som man fick i samband med inskrivning. Nu behöver jag ju bara en tröja också sen är jag fit för fight (;

Måndagen 3 November.

Snacket går om att det skulle bli massa massa snö här imorgon. Jag tror inte på det, det är flera plusgrader och helt blött på marken. Dock kan ju mycket hända över natten så det är väl tur att min älskade sambo kom och hämtade min bil under kvällen och bytte till vinterdäck! Så OM det mot förmodan blir snö imorgon så kommer jag inte glatta runt på mina sommardäck nå mer.
 
Sen under lunchen idag så vart ju jag och Bea inne på ett gym och skrev in oss. Så jag har för första gången i mitt liv ett medlemskap på ett gym. Helt jäkla sjukt. Nu hoppas jag att jag kan motivera mig själv att gå dit också. Alla andra drar fram en massa bilder på vältränade kroppar. Jag drar fram en bild på frisyren jag vill ha. Först om fem kilo My, om fem kilo så kan du få gotta dig med ett nytt svallande hår! Vem vet, kanske fungerar. Vart jävulskt peppad i söndags när jag kom på idén iallafall. Och redan idag var jag och tog första steget. Går åt rätt håll (:

Lördagen 1 November.

Jag måste göra något åt mitt hår och har nu faktiskt hittat en bild på google och nu är det exakt vad jag vill ha. Dock krävs det både hårförlägning, klippning av mitt slitna hår samt ombre-färgning. Hade varit så sjukt jäkla snyggt. Vill ha vill ha vill ha ...
 
Ja annars välkomnar vi väl in vintertiden och dess minusgrader, får panik när bilens fläkt ibland inte vill fungera. Som när jag körde hem från jobbet igår. Fick skrapa rutorna, men kunde ju knappt se någonting ändå. Körde spolarvätska och torkarbladen i hundranittio. Tillslut var bilen varm nog att tina upp rutan, men smått jobbigt. Jag som inte kan något om bilar vet ju klart inte hur jag fixar det. Hade jag haft pappa eller lillebror här hade jag bara bett dem sätta sig i bilen så hade dem väl vetat direkt vad som behövts göras (: 
 
Tvätta imorgon, sen är det väl bara chill så man är redo för en ny kvällsvecka på jobb.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0