Måndagen 31 Juli.

Jag vet det är lite av ett duckface, försökte väl göra någon typ av puss vad vet jag. Står iaf med Högakusten bron bakom mig och det är delvis vad jag haft för mig idag på min lediga dag. Haft det riktigt bra, nu väntar drömmarnas land och imorgon är jag åter på kontoret. 
 

Söndagen 30 Juli.

Fick ett väldigt bra sms idag när jag var på jobbet, så kvällens planer att dricka öl med en kompis blev inställt. Nu är jag hemma och ska alldeles strax gå upp och hämta en pizza sen är det bara att invänta mina besökare som kommer ikväll :) 

Lördagen 29 Juli.

Imorse kom Sofia och hämtade upp mig så åkte vi till jobbet tillsammans. Skönt att jag fick sova lite längre idag, vaknade dock i panik en timme innan larmet ringde eftersom de var så ljust denna morgon. 
 
Arbetsdagen har rullat på och när köerna var tömda lämnade vi kontoret. Tanken var gymmet, men istället blev det en promenad i det fina vädret och när jag kom hem gjorde jag lite mat och tittade på Vikings. Lite mer tv sen förflyttar jag mig in i sängen. 

Fredagen 28 Juli.

Asså det är helt sjukt hur hela sommaren har passerat och jag har inte ens börjat min semester än. Jag känner inte att sommaren hunnit börja än. Ska bli så skönt att gå på semester, ser speciellt fram emot veckan i värmen samt få hälsa på familjen :) 
 
Annars har det inte hänt så mycket sedan sist. Jag har varit helt utan energi i typ två veckors tid, så förra helgen var jag bara för mig själv. Hade tur med vädret på lördagen och låg ute i solen mest hela dagen. Tack vare min egen tid kom energin tillbaka i måndags och det känns skönt att kunna tänka på något annat än sova. 
 
Igår var jag ledig eftersom jag ska jobba i helgen så då passade jag på att åka hem till Anette för att fixa mina naglar. Jag känner mig lagom stolt för nu är det inte någon förlängning gjord utan det är helt mina naglar. Nöjd och kommer va så snyggt med solbruna händer och gärna med fingrarna om ett glas med alkohol :) 
 

Söndagen 16 Juli.

Så denna helg har gått hyfsat fort. I fredags kom Emma förbi en kort stund på kvällen. Igår spenderade jag hela dagen i solen, så otroligt skönt att jag fått två hela dagar i solen denna sommar :) 
 
Sen kom Emma hit och vi invigde min balkong. Har en riktigt stor och bra balkong, så varför vi inte suttit där ute förut är ju ett frågetecken. Musik, vin och bailey's i någon timme. Sen gick vi iväg på födelsedagsfest och vidare ut på stan. Hade en riktigt trevlig kväll och natt. Lite wired också, men otroligt bra. 
 
 
Idag har jag varit seg och det har varit titta på tv och sova på soffan om vart annat hela dagen. Ätit lite rester och hällt i mig cola. Kvällen kommer fortsätta i samma andra och imorgon är det tillbaka till jobbet. 

Torsdagen 13 Juli.

Nu är det bara en månad kvar sen är det sol och värme som gäller. Fy sören vad jag längtar :) 
 
Annars hade jag tänkt hyra bil i helgen för att köra stor shopping i hela Birsta, sen insåg jag att jag hade för lite pengar på kontot för att go bananas så jag tror jag får vänta till efter min semester. Lägga pengar på Skåne resan istället. Måste boka innan det blir för dyrt. Redan gått upp 800kr sen jag sist tänkt boka. Hatar att jag är så velig. Så får väl bli tåg ner för att de ska bli billigt. 
 
 

Fortfarande fredag.

Ja eftersom jag inte gått och lagt mig än räknas det fortfarande som fredagskväll. Hela denna vecka har dragit så otroligt mycket energi av mig och jag kan inte svara på varför. Trots jag inte gått ur sängen förrän vid halv elva, elva hela veckan är jag typ död. Kanske sover för länge. 
 
Jag har också slagits över hur jag alltid är hungrig, även trots jag ätit typ en halv timme innan. Jag googlade och första gången någonsin kom det inte upp du är döende eller gravid som alternativ som det annars alltid blir när man googlar något. Det kom dock upp en del saker som kan ge en känslan av att vara hungrig och det enklaste för mig att prova först är väl att återställa vätskebalansen, för vätskebrist kan ge en hunger känslor och jag dricker otroligt sällan så varje gång jag känner mig hungrig ska jag dricka ett stort glas vatten och se om det hjälper. Annars kunde stress, sömnbrist och felaktig kost också påverka, men att ändra kosten är lite väl mycket begärt så jag kör på ett glas vatten jag ;) 
 
Jobba hela helgen, men trots tidigt larm imorgon bitti måste jag köra igång lite Hollywood fruar på telefon innan jag somnar. Godnatt! 

Torsdagen 6 Juli.

Den senaste veckan har jag mest bara jobbat.
I fredags var det afterwork med teamet, men det blev både lugnt och hyfsat tidigt för min del. Lördagen var underbar för då var det inte ett moln på himlen på hela dagen, så jag nyttjade varje soltimme jag kunde få. Helt amazing. I söndags åkte jag till Anette så fixade hon mina naglar och sen var det måndag och tillbaka till jobbet igen. 
 
 
Idag har jag varit ledig och jag hade en inbokad tid hos Petra som skulle fixa mina eyebrows. Nu vill jag bara fixa mitt hår också, sen tror jag att jag är ganska klar med alla skönhetsbehandlingar på ett tag. Eller ja naglarna ska väl få en fix innan resan, men annars får jag vara nöjd ;) 
 
Nej nu kryper jag ner i sängen och kör igång Hollywood fruarna som blivit lite av en kvälls rutin, samt fram med en deckare att läsa i pauserna. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0