Made my bed, now I wanna sleep in it.

Läsa lite papper. Lösa lite suduko. Spela lite mobilspel. Kolla lite TV. Sen välkomnar jag sömnen utan tvekan. Godnatt!


Booya!

Ibland hatar jag verkligen att ha heltäckningsmatta i rummet, jag har krupit på alla fyra och dammsugit mitt golv i säkert tjugo minuter. Och då är mitt rum ändå inte så stort. Hade hunnit ta övriga nedervåningen på kortare tid. Puh, varmt!

Ibland älskar jag det. För då fryser man inte om fötterna lika lätt som på ett helt vanligt trägolv. Återigen de här med ups and downs. Varje up har ett down. Varje down har ett up. Det gäller bara att hitta det.


Tisdagen 31 Januari.



Vaknade vid halv nio och har suttit med datorn i knäet sen dess typ. Kollat lite NCIS och gjort ett försök att "panta" lite & få in pengar. Jaja time will tell, precis som vanligt. Nu börjar dock magen säga ifrån så det är dags för lite frukost.

Godkväll.

Idag har jag faktiskt städat lite. Fixat med tvätten, gjort vid en ny hylla i garderoben då den snart är maxad med kläder. Känner att jag behöver mer utrymme, ändå har jag långt ifrån mycket kläder. Byrålådan med bikinisar & bhar har också blivit rensad. Kvar finns fyra passande bhar och några bikinisar. Tur man varit bra på de där med storlekar, knappt att jag borde få kallas kvinna. Antar det blir så när man är för snål för att lämna HM's bh avdelning, tur man växte ifrån det tillslut, bokstavligt talat haha.

Har även fastnat för Angry Birds spelet på mobilen.

Imorgon blir det dammsuga. Flygbiljetterna härifrån får vänta ett tag till, blir nog billigare ju närmare bye bye Sverige dagen jag kommer. Just det jag har också torkat av fönsterbrädan, lite dammig och jag är lite rädd för spindelattack.

Nu blir det NCIS, ostbågar och Coca Cola.

Gottis hela veckan.



Detta är vad som är skillnaden mellan barn och vuxna. Vuxna får äta godis alla dagar i veckan, men barnen får hålla sig till lördagsgodiset. Det är absolut ingenting annat.

Du ser inte vad du har, förren du förlorar det.

Ändå är det konstigt att allt jag kan är att drömma mig bort härifrån. Därför jag ser inget långsiktigt här, som att jag behöver komma ifrån trängslen för att få en framtid. Äsch jag vet inte men jag känner väl inte att det finns mycket för mig här. Men om man är en vilsen själ och inte vet vad man vill så kvittar det kanske vilken plats i världen man är på, man känner väl sig ändå på fel plats.

Ibland försvinner saker från oss, ibland saknar vi det och ibland inte.

Måndagen 30 Januari.

Godmorgon! Jag är nog ganska glad idag, för jag har sovit så extremt bra inatt. Vaknade en stund innan larmet ringde vilket betyder att jag fått sova länge också. TOPPEN!

Fast det är lite kallt så jag kröp ner under täcket igen, haha.



Chille dill dill dill.

Jahapp. Kollade Breaking Dawn tillsammans med minisyrran, och den var ju bra. Frågan är ju nu om man ska läsa fjärde boken innan man ser den absolut sista delen eller om man ska vänta på filmen? Time will tell.

Lite mer film och lite serier. Fortfarande inte sovit något sen jag hämtade lillebror inatt men skulle gissa på att jag ligger och dreglar på kudden ganska så tidigt ikväll faktiskt.

Först är det dock in med kläderna i garderoben, invänta maten (kyckling, mums!!), göra lite listor inför resan. Jag gillar att skriva men sen att jag inte alltid gör vad jag skriver är en annan femma haha. Sen blir det väl lite mer tv och lite mer angry bird spelande på mobilen.

Tjolahopp.

Äntligen kan jag se denna.


Godmorgon till resten av världen.

Själv har jag inte lyckats somna om efter att jag hämtade min lillebror inatt. Ja jag verkligen älskar mina problem till att sova när jag ska, och hålla mig vaken när jag ska det.


Söndagen 29 Januari.

Skepp o hoj! Syskonkärleken är ganska stor ändå. Lillebror ringde och väckte mig så det var bara att hoppa i kläderna och köra ner till Perstorp och hämta honom. Nu kommer jag garanterat inte kunna somna om på någon timme vilket betyder att jag säkert sover bort hela dagen. Lite Supernatural till sömnen kommer. Godnatt.

Wont let you hurt me.


Hepp Hepp Hellu.

Godmiddag! Efter att ha sovit väldigt bra och hela vägen till tolv så har jag nu ätit god frukost. Ska snart iväg och handla lite med pappa sen är det lördagsmys för hela slanten. Trevlig helg allesammans!

Lördagen 28 Januari.

Godnatt alles! Jag tror faktiskt det kommer att bli sovmorgon idag. Ganska troligt då jag nog kommer ha svårt för att somna innan tjugo i sex. Men kvällen har varit väldigt bra. Har varit i Bjuv och gett en hjälpande hand åt en vän och umgåtts med roliga människor hela kvällen och ätit lite god pizza. Så tummen upp.

Ikväll ska jag ha myskväll med mig själv, äta lite chips och gott och kolla på film. Ja och Gladiatorerna om jag inte glömmer bort det. Sen är det söndag och söndagar är heliga dagar. Efter det är det måndag vilket betyder en hel del nya tag av viktiga saker och återskapa mina planer.

Återigen godnatt alles, lite NCIS sen sova. Natti (:

Tada, jag kan stå på ett ben.


Fredagen 27 Januari.

Så ännu en tidig morgon idag, men jag skulle gissa på att jag får min efterlängtade sovmorgon imorgon eftersom att kvällen nog kommer gå in på natt idag.

Har kört ett litet träningspass framför tvn, ja för det är bara sånna pass jag kör på. Nu sitter jag med färg i håret. Med tre meter utväxt spelar det ingen roll om man är nyduschat, håret ser väldigt ofräscht ut ändå.
 
Jaja what ever, dags att tvätta lite också nu innan jag ska åka iväg. Effektivitet hade  kunnat vara dagens ord.

The downside with the upside.

Vinterns downside är att man fryser ganska mycket, men när man fryser så kan man ju alltid krypa ner under täcket. Dricka varma drycker och kolla på film. Nu ska jag kolla lite NCIS och söka värme under täcket.

Nu har jag tagit helg. Mina måsten återkommer nästa vecka igen.


Tanken är god, men jag gillar den inte.

Singel livet har absolut sina ups n' downs, precis som allt annat. Men när personer faktiskt säger meningar liknande "jag har en vän" så vill jag bara skjunka genom jorden. Jag ser inte det som något positivt faktiskt. Ser dom liksom ner på en, tycker dom synd om en eller vilken annan anledning kan dom möjligen ha? Tack för hjälpen men jag kan själv, om jag vill.

Det märks också att vi håller på att växa upp när ens sällskap är par, par och par. Kan ju säga att imorgondagens kommande sällskap så kommer jag verkligen känna mig som en outsider, men va fan. Jag tror nog jag klarar mig ändå. Jag är inte den som är den. Men av alla människor, så är jag den enda singlen. Är detta ett tecken på att jag borde gör något större steg i mitt liv?

Äsch, jag har aldrig varit en som följer strömmen.

Pants off.

När man skjuter upp saker för att man är rädd för det så kan det komma att överraska en, och då såklart när man minst anar det. Jag skulle bara på ett snabbt litet besök för att för nya mina piller, fick vänta i tjugo minuter sen slutade det med att mina byxor åkte av. Jaha vadå man känner sig gammal om man gör ett cellprov. Känner mig helt plötsligt som en 65åring. Det positiva med att jag skjutit upp detta i ett år gjorde att jag fick det gratis. Tackar jag för!

Hämtat ut mina piller och magsjuketabletter inför resan. Varit och handlat upp halva Netto också. Bara ät och drick-bara saker. Kom hem och gjorde jordgubbssmoothie och mackor. Gott som fan. Så nu är magen full på nytt och jag är glad.

Torsdagen 26 Januari.

Godmorgon världen!  Ännu en tidig morgon för miss My. Ny borstade gaddar och börjar dagen med lite NCIS. Ska dock snart göra mig redo och bege mig iväg på ett litet snabb besök. Sen handla en massa massa massa kränge! Mums.

Sova middag.

Det är nog det jag är bäst på, at the moment iallafall. Fast det är ganska skönt att vakna tidigt, innan hela världen har vaknat. Tystheten som hörs i huset när töserna är i skolan och övrig familj hemma fortfarande sover.

Snart dags att boka biljett kanske, lämna snön & kylan.

Onsdagen 25 Januari.

En liten sovmorgon idag då jämfört med igår. Lyckades sova till tjugo i sex imorse sen gick det liksom inte mer. Så det blev film & frukost. Några sms. Ringt ett samtal så imorgon blir det ett besök i byn. Apoteket och hämta tabletter, behöver väl magsjuketabletter till resan. Handla eftersom det inte blir något onödigt körande idag.

Fått fler papper idag som jag ska skriva i och skicka iväg. Sen har jag betalat mina räkningar, känner mig så vuxen när jag har fler än en haha.

Ett nytt försök.



Somnat från filmen nu x antal gånger men nu gör jag ett sista försök att se klart hela filmen. Sen vill jag faktiskt sova snart, är verkligen cp trött. GÄSP!!

Fått hämtat mitt paket idag & lämnat tillbaka ett annat. Annars har jag tagit det lugnt. Imorgon är det den 25e, löning. Ska börja med att betala räkningarna så jag blir av med dom. Sen, ja det får vi se då.

För kallt för att köra bil.

Jag tänkte gå ut och värma upp bilen så jag slapp skrapa rutorna så värst mycket, låta det liksom smälta bort av sig själv. Men icke. Jag kommer inte in i bilen då dörrarna har frusit fast. Så mitt ärende får helt enkelt vänta till senare. Vill helst gärna inte bryta av dörrhandtagen bara för lite ätbara grejer och ett paket.

Istället ska får jag kolla på film, Abduction.

Tisdagen 24 Januari.

Godmorgon! Här sitter jag pigg som en lärka hur kommer det sig? Haft sömnproblem sen två inatt, vaknade vid fyra och har inte lyckats somna om och någon gång måste man väl ge upp. Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer sen tänkte jag bege mig till byn för att hämta mitt paket samt handla lite.

Om man skulle försöka bli trött snart.

Imorgon så får pappa hjälpa mig att fylla i några papper. Jag ska iväg och handla upp mina sista pengar innan lönen samt hämta hem mitt paket. Sen får man kanske tvätta och städa lite också. Nu säger jag godkväll och ta en kopp blåbärssoppa, bara för det är så gott!


Måndagen 23 Januari.

Idag har jag haft min första videosamtal någonsin. Kändes ganska coolt, även om anledningen inte känns så jätte cool direkt. Nåväl, varit och haft min nödvändiga möte. Jag har varit på skoaffären för att kolla ifall jag behövde spraya mina stövlar innan jag använder dom. Har varit och handlat inför middagen.

Kollat igenom mina mail och inser att mitt paket har kommit bara att jag fick avi'n på mail och inte sms. ATTANS!

En sån härlig känsla.

En ren bäddad säng och en ren tvättad My, perfekt kombination och nu kan jag nog lyckas sova gott.

- I love the colors.

Helgen glider mot sitt slut.

Och imorgon är det faktiskt tillbaka till verkligheten, så jag får inte sova bort hela dagen. Och om allting gått som det ska så kommer jag få ett paket imorgon hihihi! Lite vattenkontakt, fylla magen lite och sen krypa ner i sängen igen för att lättast komma i sleep mode.

Söndagen 22 Januari.

Alltså mitt dygn är ju mer vänt och mer fcked up nu än när jag jobbade natt. Jag har legat i sängen hela natten och kollat på film. Skräckfilm följt av komedi följt av böl följt av komedi med lite böl. Nu ska jag dregla lite över Ryan Gosling, vet inte vad det är med honom men något är det hehe.


Godkväll denna lördag.

Har huvudvärk. Har kollat på Gladiatorerna tillsammans med töserna och vissa gladiatorer är ganska heta där dom går med sina tränade bara överkroppar, Wolf var nog den som också hade ett 'ser-bra-ut'-ansikte.

Är sockersugen och eftersom jag inte tar mig ut i detta väder så har jag bakat kladdkakemuffins, dom ska ut ur ugnen nu och svalna lite sen jävlar ska jag kränga och få sockerchock i min lilla kropp. Mums!

Jag gillar inte snö!

Eller jo det gör jag, men jag blir ju hemma i detta vädret. Jag hatar verkligen att köra och gör det endast när jag måste, och det måstet har jag enbart till jobbet. Alltså inte nu. Vilket är väldigt tråkigt. Då kommer jag inte iväg och får pynta kroppen. Och jag hoppas verkligen att snön försvinner från vägen innan måndag, för då MÅSTE jag köra :/

Godmorgon världen.



Det är tre av dom fyra filmer jag sett under natten. Så jag ställer nu frågan om man fällt så mycket tårar att täcke och kuddar är våta, kan man då kalla de för vatten säng? maha.

Nu kör jag på NCIS-maraton. Dock huvudvärk på G, kanske sömnen lika så.

I can't get no sleep.

"Horrible bosses" var ju ganska så rolig faktiskt. Sen blev jag sugen på glass så jag gjorde lite påhittad chokladsås vilket var romerska bågar som jag smällte i en kastrull och så i med en skvätt mjölk. Mosade pepparkakor och sirap på glassen också. Jag testar nya saker, mat är alltid gott. Jag har inget problem med att äta, förutom in public.

Sen drog "How to lose a guy in 10 days" och kunde inte somna för jag skratta så mycket, och nu när slutet är här så gråter jag en skvätt. Jag blir bölig av kärleksfilmer för jag blir avundsjuk, jag vill ju också ha den där biten i mitt liv. But I'm not made of the right material.

Nu har klockan blivit så mycket att jag funderar på att dygna. Nästa film tack!

Så att jag får le lite.


Lördagen 21 Januari.

När kanten är nådd så bör man inte hälla mer, för tillslut så rinner det över. För det finns bara så mycket man kan ta sen tar det liksom stop. Det är lördag nu. Det är den 21e nu.  Nu kan jag utan stress i kroppen försöka ta hand om mina demoner men mer tar jag inte in. Det räcker, jag är trött på att bli trampad på. Det är därför jag på senaste tiden blivit en liten bitch för att jag gått från snäll, säg ingenting, håll allting inom dig till att faktiskt säga ifrån när det räcker. Jag är ingen dörrmatta längre, du kan kliva av mig nu!

Med det sagt ska jag försöka att varva ner, ska jag orka med att lämna huset imorgon så bör jag nog försöka sova inom dom närmaste fyra timmarna.


Fridaynight.

Eftersom jag inte lyckades sova så mycket på förmiddagen så sov jag halva eftermiddagen. Så kvällens plan blev inte till vad den skulle. Jag är inte på socialthumör. Så jag kan sitta i min säng och mögla och hoppas på att morgondagen blir bättre. Coca Cola får fylla min mage såklart. Veckans ny släppta serie avsnitt får roa mig.

My heart's racing.

Jag vill, men kan inte sova.

Jag hatar det. Att ligga och vrida och vända. Tankar som bullrar och bankar. Ögon som är trötta men ändå inte vill falla i sömn. Istället sätter jag mig nu och betalar mina räkningar sen ska jag väl försöka igen (och där ändrades den planen, jag är tydligen fattig får vänta till löning). Vadå jag kommer till att sova hela dagen :/ AAAH JAG ORKAR INTE.



Fredagen 20 Januari.

Godmorgon fredag! Efter en bra avslutning på jobbet med x antal skratt och lite angry bird så har man gått av. Kom hem och började kocka (kocka som i kock, alltså inget stavfel) ihop lite mat och det blev så jävla gott, lätt min signatur rätt och ska jag bjuda på mat kommer jag försöka få ihop de igen (fast jag använder mig aldrig av recept utan går efter smaken så kommer nog inte lyckas med samma igen).



Lite time out nu då och det kan jag behöva. Mitt mående toppar och dalar om vart annat och det finns liksom ingen anledning till någonting utan det är bara en känsla och så är den kvar hur jag än gör. Så får ju se hur helgens planer blir. Nu ska jag iallafall sova och så får jag väl hoppas jag vaknar upp och är glad så kvällens plan blir av. Annars blir det lugnan ro här hemma. Sova bort min sura min (för sudda, ja det funkar ju inte)

Godnatt & ha en bra dag.

Allt jag vill är att sova.

Från och med imorgonbitti kommer jag stänga av min mobiltelefon under tiden jag sover.  Är trött på att vakna av varje sms som kommer in i min telefon, speciellt när det är sånna onödiga sms från butiker att dom har någon jävla rea. Sen tar det liksom arton år innan jag lyckats somna igen.

Allt som allt har jag väl lyckats sova mellan 3½-4 timmar idag. Snurrat runt i all evighet och bara jagats av hjärnspöken och allting. Jag mår illa. Dags att lämna sängen nu då.


Torsdagen 19 Januari.

Idag har jag varit väldigt glad, precis som downet helt utan anledning men det är ju bra när det är uppåt och inte neråt. Varit ganska så övertrött och vid ett tillfälle så fick man knappt luft pga att man skrattade så mycket. Och jag älskar det, det bästa som finns är när man skrattar riktigt ordentligt. Ja det är nog bättre än sex eftersom att skrattet är äkta ..

Och jag har kommit på att det bästa med att komma hem efter en natt på jobbet, förutom att äta mat, är att ta av sig sportbh'n som tryckt så hårt in i sidorna att dom lämnar meter djupa märken. Jag önskar att jag hade små bröst, då hade jag gått utan bh precis alltid, typ.

Ren-människa, blandras.

Ny duschad och nu ska jag göra mig redo för jobbet. Ser dock inte framemot körningen mot jobbet eftersom det är så mycket snö på marken, är rädd att jag ska kasa av. Nåväl, jag är rädd om min söta lilla bil så det blir att köra försiktigt (ja jag är rädd om söta lilla mig också).

Fortfarande helt öm i nacken efter vattenkriget på jobbet inatt. Även om mamma masserade mig med hästliniment och det hjälpte för stunden så är jag fortfarande stel, men det går väl över till jag gifter mig.

Nu måste jag gör mig redo för jobbet, todalo.

Yes dom blev mina.

Eftersom stövlarna låg på rea på have2have.se så kände jag att jag kunde lägga pengar på dom. Så idag kom dom till mig, lite förstora men ändå inte så stora att dom måste skickas tillbaka. Dock glad att dom andra skorna inte fanns då jag beställt dom i en storlek större för de va den minsta storleken som fanns. Nu vet jag att det är som Deichmann, beställ i storlek 36.
 
- Bilden är collage jag gjort av bilder ifrån have2have.

Onsdagen 18 Januari.

Efter att ha varit angry bird nästan hela natten så är jag nu äntligen hemma. Tack vare underbara Vickie så kom jag hem en timme tidigare, natten blev ganska så tung ändå. Försöker klara mig med tanken "Bara två nätter kvar".

Jag fyller snart år, herregud! Detta året kommer jag återigen på min "riktiga" födelsedag fira den utomlands. Precis som för fyra år sedan. Denna gången blir det dock sol och strand istället för snö och skidbacke. Mycket bättre och mindre slit.

Och i helgen så lämnar jag väl huset iallafall, jag hoppas bara min energi finns där. Jag har verkligen gått ner mig, så mycket att min mest använda mening snart blir "Jag orkar inte mer". Tack och lov ska jag snart lämna denna skiten och framför mig har jag som sagt sol och stränder. Ska bli så skönt att komma bort från vardagen, försöka glömma stressen och få njuta av ledighet osv osv osv. Nu blickar jag framåt och ska försöka hitta mitt high en stund igen.

Nu blir det fortsättning på Maria Wern tills jag somnar. Godnatt.

Förtränger min ångest:

Huvudet tynger ner en, även om man gömmer undan tankarna så finns dom där långt bak och tillslut vill kroppen inte mer. Jag har gått på den reservtanken ett tag nu men veckan började bra. Allt var bra. Tills idag. Nu är man där nere och trampar på tankarna för att få dom att försvinna. Även om man på ett sätt kan se glatt på vad som händer så finns ju verkligheten där i bakhuvudet ändå. Vad händer sen. Precis. Ovissheten tar på en utan att man märker det, förens det är för sent.

Men som sagt jag förtränger nu min ångest med Maria Wern.

Goddagens.

Mitt inbokade möte har blivit avbokat. Med tanke på allting som händer så är det inte lönt att vi har ett. Tråkigt men sant. Jaja jag ska ju ändå åka iväg på mitt äventyr så det passar väl bra och säga "Varför gråta över spilld mjölk, det är bara att torka upp det och hälla upp ett nytt glas".

Jobbar dock över en timme imorgon och det känns inte så jätte lockande, men jag gör det ändå. Det gynnar ju med en extra timlön så varför säga nej när man ändå redan är vaken och på jobbet. Så ja.

Nej iväg och hämta veckans första paket kanske. Håller tummarna.

Drömmer mig bort bland skor.

Min bild av "himmelriket" tog just form. Finns här.

Tisdagen 17 Januari.

Andra natten avklarad och jag har haft ganska så roligt också. Sånt ska man tacka och ta emot, smile for life. Det behövs i dessa mörka tider. Nu har jag ätit frukost och druckit ett glas oboy och känner mig redo för några timmars sömn.

Somnar till ljudet från ett avsnitt av:


Snart var det dags igen.

Har fixat med mig nattamat till jobbet idag, lite tonfisksallad. Sitter och äter lite nu också eftersom det blev över, yuuuum! Senaste Bones avsnittet igen eftersom jag somnade ifrån det innan, en hustler och snart dags att hoppa in i bilen och köra till jobbet.

Håller tummarna att mina paket kommer snart, hihi. (Helst imorgon)

Trötta mig.

Snart har jag läst ut min lonely planet bok och har halva boken full med "post-it" lappar så jag kan hitta tillbaka till sånt som kan vara bra att komma ihåg. Fick bekräftelse idag att ett par är påväg till mig nu, woop woop. De andra paret är troligen slutsålt för där har jag inte hört något än.

Nu senaste:


Praktisk julklapp.

Jag har inte pratat speciellt mycket om mina julklappar men en av mina favoriter är denna julklapp. Något så enkelt kan göra så mycket. Just nu verkar den mest agera "golv", får skärpa mig. Ordning och reda, inga pengar denna freda.
(Btw, någon som kan gissa vad som är julklappen, den tycks inte synas så bra på bilden haha)



Nu tänkte jag dra täcket lite längre upp och släcka ner för det är minsann dags att sova.
Godmorgon med innebörden godnatt.

Måndagen 16 Januari.

Bara vad jag ska ha till frukost kan vara ett himla velande och då är det ändå bara en morgon. Kan man då kanske förstå varför jag är singel, det finns så många att välja mellan o att bara ha en och liksom "för alltid" så kan de ju va ett svårt val. Eller nahe, det är inte samma sak (; höhö.

Men jag kokar ägg, för jag har en macka som passar pefekt med kokt ägg & kaviar. Sen tar jag nog lite havrefras och vanilj yoghurt också. Bara för att jag är riiiiiiiiktigt hungrig, och jag älskar mat.

Lonely Planet.

Kan nog säga att det är den jobbigaste boken jag läst sen jag slutade skolan. Där står så mycket saker i den som inte intresserar mig och så är den på engelska så man måste anstränga sig desto mer för att få meningarna att gå ihop. Ja ni vet ju själva hur det kan va inför ett prov, man läser i böckerna men det fastnar inte. Så känns det nu också. Då är ändå inte språket något som brukar vara ett hinder, det är boken.

Efter att ha läst boken några gånger så kommer det väl sätta sig, tills dess är det minneslappar på var och varannan sida. För lite bra att veta texter.

Nu blir det en hustler och sen är det snart dags att köra till jobbet. Dags för arbetsveckans första pass.

Söndagen 15 Januari

Det är söndag, vilket betyder att det är jobb senare ikväll. Och för första gången på länge så känns det nog faktiskt helt okej. Kan vara för söndagarna brukar vara dom nätter som går snabbast plus att jag fick ingenting vettigt gjort denna helgen heller så jag behöver göra något så min kropp kommer igång igen.

Hoppas veckan kommer med presenter, finns en del saker jag väntar på. HIHI!

Mys baksida.

- yum.

Totalvänt mitt dygn.

Jag vaknade ganska sent idag och efter att ha ätit lite pizza och kollat tv så somnade jag minsann igen. Har jag varit trött måntro? Iallafall är det väl tur att jag ska jobba natt imorgon så det inte gör så mycket att jag kommer vara uppe hela natten och sova hela dagen imorgon.

Nu testar jag på mina bakarskills och gör en omgång kladdkakemuffins, några specialare med nonstop i (;

Nattens i-lands problem.

När man ändå tänkte ge upp hoppet om sömn och ska blanda dippen man köpte tidigare under dagen och inser att man varit alldeles för upptagen med att prata med sin gamla skolkompis i kassan för att få med sig dipppåsen hem. FAIL!

Sen var det de här med håret. Jag vill ljusa ner det inför resan för solen ändå kommer bleka det, men samtidigt är mitt hår redan så slitet att jag nog borde raka av allting. Så jag vill inte lägga i blonderingsfärg egentligen. Så om man bara skulle färga utväxten och få en jämnare brun färg och åka iväg på sol äventyr i mörkt hår. Det funkar säkert det också.

Lördagen 14 Januari.

Att hastigt vakna till av ett ljud, titta runt i sängen efter mobilen & se att displayen är svart och inse att det är ljudet från tvn. Då kom jag på nackdelen med att ha sony's ringsignal på telefonen, kanske dags att byta. Och att gå från seg och nästan somna till klar vaken på mindre än tio minuter känns si sådär.

Nu dricker jag Coca cola och fortsätter kolla på den svenska filmen Försvunnen.

För övrigt så känns det som någon har boxat mig rätt på en nerv. Jag har faktiskt aningen ont i armen aka axeln jag vet nog inte riktigt var den punkten tillhör då båda låter fel i mina öron.


Korka upp en flaska Asti?

Det är en av sakerna jag känner för att göra. Fast jag tror jag öppnar min Coca cola istället. Så slipper jag känna mig som en alkoholist som sitter instängd på rummet och dricker en hel flaska i sin ensamhet till ljudet från TVn. Förlåt men det låter alldeles för deprimerande, till och med för att vara jag.

The secret circle är det som är igång just nu.

Läslus.

Slö läste ett sms när jag halvsov, mitt bokpaket inför resan hade anlänt så här har vi troligen dom två pocket böcker som följer med mig. Samt Lonely Planet boken men eftersom jag ännu inte avslöjar min väg för er på nätet så får ni inte se var den guidar i heller. It's a secret I will reveal.


Sen hade jag även fått boken jag valt ut som julklapp från jobbet. Nu ser jag mycket läsning framför mig då jag har ca 8 poket böcker som är olästa.


Fredagen 13 Januari.

Godmorgon, snart är det frukost som gäller. Eller om man ska säga nattamat? Jag ska ju trots allt sova efter detta. Och vill ni veta en fin sak till förutom mat? Det är att det är helg nu! Sånt gillar vi, då kan man ju försöka att glömma stressen för en stund.

Eftersom matkällaren saknar tonfisk blir det ingen tonfisksallad, istället får jag nöja mig med äggamacka. Todalo, äggen är färdigkokta. Godmorgon & Godnatt i samma mening!

ps, ont i min arm efter sprutan :o

2 can keep a secret, if one of them is dead.

Precis sett det senaste avsnittet av Pretty little liars och det är fortfarande lite spännande. Också fått i mig dagens middag, i lagom mängd så känner mig inte helt knocked down vilket är ett bra tecken. Lite mer TV sen en powernap och sen bär det av till jobbet, sista passet innan helgen. AWESOME!

Fuck me.

Det var vad jag trodde jag skulle ha som rubrik efter att ha varit på vårdcentralen. Jag hade gått in med att få en spruta i skinkan som skulle få mig att skrika, för det var så det varit för en stor man jag känner. Jag slapp då lida och fick behålla byxorna på. Min spruta sattes i armen, i axel höjd och jag är nog mer man än mus för ont gjorde det inte heller. Visst strama gjorde det men min tungpiercing gjorde fan så mer väsen. Nog för att tungan svullna upp och äta med det skapade lagom mycket problem vill jag lova.

Annars har det ju blåst en hel del också. Imorse innan jag körde hem från jobbet körde jag upp till Preem för att tanka bilen, när jag öppnar dörren för att gå ut rycktes jag med dörren och de kändes som den skulle flyga av. Kan nog säga att jag är lite trött på detta vädret, men håller nog fortfarande fast vid att detta är det nya svenska vädret, blåst. Ja det verkar ju inte mycket bättre.

Usch, jag är faktiskt fortfarande trött.

Torsdagen 12 Januari.

Jag är van vid att vara på utsidan och titta in på alla andras förhållanden. I nästan hela mitt liv har jag levt som singel. Jag vet inte varför det är så men jag har alltid varit vän med killarna, hellre varit med dom än tjejerna så jag ses väl mer som en vän än ett flickväns material. Och jag har i princip varit ensam om det då mina vänner omkring oftast haft förhållanden

Om jag sen skulle få känslor så blir det liksom tvärstop jag vet inte hur jag ska bete mig. För jag hatar verkligen den här katt & råtta leken vi gör. Gillar du någon så får du absolut inte visa något intresse, det är fan bara jobbigt. Och skulle man visa sig vara intresserad så var ju han ur bilden med svansen mellan benen snabbare än kvickt. Jag tror jag helt enkelt inte träffar rätt killar.

Visst att man kan ha lite kul ibland men sen är det liksom ingenting mer med det. Jag är inte en pryd tjej direkt och jag kan mycket väl följa med en främmande kille hem efter en utekväll, men det betyder ingenting. ( Och absolut inte utan alkohol i kroppen för jag är ganska mesig på den fronten som nykter.) Men efter att ha fått en liten stalker på kroken så har jag lagt den biten åt sidan. Jag känner inte riktigt att det är jag längre. Jag är 24 år (iaf om typ 1½månad), vill nog ha ut lite mer av livet än ett one night stand här och där. Och ja tjejer har precis lika mycket rätt som killar, att sen tjejer blir kallade för slampa/hora och kille för player visar bara hur korkade människor är som inte förstår ett ords innebörd för inga av dom orden är rätt. Vi har alla behov, unga som gamla, tjejer som killar. Punkt slut.

Jag är som sagt inte en prydtjej, även om mitt lillfinger ibland kan peta ut när jag dricker (; Och jag säger att det är okej med känslolöst sex, ha du det med vem du vill hur många gånger du vill , med flera stycken i en jävla bunke om du vill. Så länge du inte går runt och sårar folk till höger & vänster. Då är det ju värre med en heartbreaker som går in och ur förhållanden där känslor faktiskt bör vara inblandade.

Så var det de här med meningen av detta inlägget, I have no idea.

- Det var nog mest bara en suck för att jag alltid är singel och mina vänner i förhållanden, så jag är väl en liten outsider som drömmer om att få mysa ner mig i ett par mans armar var och varannan natt. Fast just nu är nog första gången som jag kan se en bra anledning till att vara singel och det är min resa, för jag har aldrig planerat den om jag varit i ett förhållande. Just nu är jag precis i perfekt läge för detta. Sen kan jag fortsätta sukta efter de där förhållandet jag väntat på i hela mitt liv.

Hot hot hot.

Feeling hot hot hot, burning up burning up. Feeling hot hot hot.



Efter min powernap känner jag mig nu aningen het. Och nu är timmen inne på den att jag ska göra mig redo för jobbet. Näst sista natten sen är helgen här igen. Feels awesome!

This means war.

Inne på SF Bio för att se vilka filmer som går i helgen, tänkte att jag kanske skulle lämna huset denna helgen. Going out of my mind över hur livet bara slutat fungera. Jag förstår inte hur folk får allting att gå runt med ett jobb som tar allt. Jaja , har en biljett jag fått från jobbet så tänkte att den kanske kan komma till användning i helgen, we'll see.

Kom över denna trailern, I want to see:

A wakeup call.

Bokstavligt talat. Jag vaknade av att telefonen ringde, fick frågan om jag skulle komma på möte idag men vi skjuter upp det till nästa vecka eftersom jag vaknade av samtalet och hon skulle köra klockan tre. Sov visst förbi mina alarm vid ett tiden, för då skulle jag gått upp och ringt detta samtalet själv. Jaja, det går bra nästa vecka också.

Ringt vårdcentralen och bokat tid till imorgonbitti klockan 8, så imorgon MÅSTE jag hålla mig vaken. 760kronor fy fan, inte nådigt va dyrt det är med lite vaccin. Sen ska ju twinrixsprutan tas igen och de va nog inte med i dom 760kronorna.

Mina kläder kom äntligen, det var också på tiden. Dock de jag ville ha mest av allt var såklart slutsålt så de va inget jag får ha på mig. Lite synd, det var en ganska så snygg tunika. Nåväl.

Nu ska jag väl sätta mig och betala min räkning till akassan sen får denna dagen ta mig dit den tar mig. Tänkte försöka orka mig till ett pass body burn men jag tror nog att jag är för trött för de där. Blir väl TV som vanligt.

Onsdagen 11 Januari.

Denna morgon började med ett stop på Statoil, stod och hängde där en sväng med Vickie eftersom vi slutar från jobbet innan dom öppnar. Blev en kanelbulle och en sub med räkor & ägg, måste rekommendera den med ljus bröd för yum den var god!

Nu blir det Revenge (tv-serie) i väntan på att klockan ska bli åtta, om jag klarar att hålla mig vaken tills dess är faktiskt trött.

Ni kan kalla mig läckan.

Kan väl säga att jag legat i sängen mest hela dagen. Har beställt en Lonely Planet bok inför resan, samt någon pocket bok att ha med mig till paradiset. Annars har det varit serier som gällt och mina tårar bara rinner, jag är nog ganska mycket cry baby känner jag när jag trycker kudden i huvudet för att torka tårarna. Grey's Anatomy är alltid känsligt. Desperate housewives, ja det var lite sorligt idag.

Lite mat sen göra mig redo för en natt på jobbet.

Lets watch some TV.

Är sådär skit trött igen. Efter att ha gett upp hoppet om något telefonsamtal från Kstad så fick jag precis ett. Nu har jag blivit updaterad om att twinrix nog skulle räcka och sen dom där bra att ha. Så imorgon ringer jag vårdcentralen och försöker boka in ett besök denna veckan då det känns som ett måste. Ändå hooked up on att mitt klädpaket fortfarande inte kommit, jag har ju känslan av att något hänt på vägen men det är väl bara känsla.
 
Nu blir det ett avsnitt av TVD, men först ska jag göra en kopp te.

Bara en liten stund till.

Jag är trött och det syns i hela ansiktet. Jag höll mig inte vaken till åtta imorse vilket gör att jag nu sitter och väntar på att sjuksköterskan från Kristianstad ska ringa tillbaka mig. Så bara en liten stund till sen kan jag få lägga huvudet på kudden igen.

Kläderna har fortfarande inte kommit, snart blir jag sur också.

Tisdagen 10 Januari.

Godmorgon! Då var även denna natten förbi, feels great. Jag är aningen trött men inte får jag sova för det. Jag måste först vänta till klockan blir 8 så jag kan ringa mottagningen i Kstad, telefontid 8-12 lär ju sova förbi det om jag går och lägger mig. Mycket krångel för lite sprutor.

De här hade inte suttit fel, istället får jag leva med knäckemacka och en kopp te. Nu frukost.


Ingen bra idé, fan.

De där med att försöka göra en halv timmes powernap var nog det dummaste jag kommit på idag. Jag blev ju bara extremt trött när larmet väl ringde och somna det gjorde jag ju aldrig . Jag undrar hur denna natten slutar. Nej om man skulle sminka dit ett ansikte och dölja ringar och kuddlinjer och sen bara se glad ut. Blir nog bäst, ha en bra natt. Jag ska ju trots allt sällskapas av Jossan och då ser livet lite ljusare ut faktiskt (;

Peace out!

Huvudet på kudden en halv timme.

Vem behöver köpa reseguide när man kan göra en själv? Här sitter jag med datorn i knäet och googlar för fulla muggar, skriver av det intressanta och gör mig en egen liten guide. Jag är ganska påhittig ibland, dessutom kan det ju vara bra med lite förkunskaper när man kommer till ett främmande land.

Nu ringde dock Jossan in mig så jag ska börja jobba om mindre än två timmar så tänkte slå huvudet i kudden några gången så jag kan hinna med en halv timmes powernap. Ni får klara er själva så länge. Det är bara andas in, andas ut och gör det om och om så klarar ni er nog (;

puss och snark.

Sweat baby sweat.

Ska man ändå gå och duscha kan man ju lika gärna bli svettig först så jag startade Hiphop abs och körde body burn en halv timme. Varm blev jag ändå satt jag i badkaret och sprutade varm vatten över mig för jag satt och frös. Nåväl, nu är leggings och linne på så jag tänkte krypa ner i sängen och köra lite serie maraton.

Snön håller på att lägga sig, och det med blandade känslor.

Godmorgon, Godmiddag & Godkväll.

Legat och snoozat från halv tolv till typ 1. Ut och hämtade posten ihopp om ett brev eller paket till mig men ingenting. Jag börjar tro det har hänt något med mitt paket för såhär långt tid brukar det ALDRIG ta! Ändå skrev dom att dom skickade iväg beställningen den 29e vilket är 6 arbetsdagar sen. Så seg brukar väl ändå inte posten vara? Hrm..

Jaja om man skulle ta och träna lite hiphop abs, jag behöver ju göra mig redo för beachen 2012 redan inom en månad då jag ska ligga och flasha allt , okej inte allt downstaires är inte för publika ögon. Men man vill ju gärna vara lite fit om magen.
 
Eller kanske lite seriemaraton.

Måndagen 9 Januari.

Godmorgon! Natten har rullat på hyfsat fort men det är väldigt skönt att vara hemma igen. Så nu är det dags att krypa ur kläderna och krypa ner under täcket. Mysa med kuddarna och somna till rösterna från NCIS. Jodå, en ganska bra morgon so far.

Håller mina tummar att kläderna jag beställde förra året kommer idag. Väntat i snart två veckor, så långt tid brukar det ALDRIG ta från den sidan. Jag som alltid gillat den för att man oftast har kläderna innan helgen om man beställer på onsdagen. Nåväl, den som väntar på något gott..
Godnatt.

Skål, en hustler på detta.

Nu är det dags att börja göra sig redo för en natt på jobbet. Så det kan va bra att korka upp en energidricka, fast korka kanske är fel ordval då den inte har en kork. Ni får njuta av er skönhetssömn så ska jag vara en flitig person och arbeta hela natten. Peace out!

I brist på annat.

Så tvättar jag. Ja jag kände väl att jag var tvungen att göra något vettigt. Dock känner jag bara att jag vill ta min powernap nu, jag blev ganska mätt efter maten. Som alltid, och aldrig lär jag mig. God mat är en förbannelse.

Istället blir det NCIS och lite städning.

Sitter vid min nya dator.

Känns som att vi kommer bli ganska bra reskompisar.

Annars så njuter jag av mina sista lediga timmar för ikväll går jag och arbetar med team natten igen. Det var ett tag sen och kanske blir det bara ikväll, vi får väl se hur resten av arbetsveckan ser ut.
 
Nu väntar jag på att maten ska bli färdig, jag känner i magen att det är dags snart. Hungrig är förnamnet! Kyckling, ris och curry sås en riktigt perfekt söndags middag.

Söndagen 8 Januari.

Det blev en trevlig kväll igår. Åt väldigt mycket räkor och även vitlöksbröd fast jag inte gillar vitlök. Kommer aldrig förstå den biten hur vitlöksbröd går att äta när inget annat gör. Im wierd and I know it. Kollade lite på TV, hade sötaste Jennie över här också. Sen gick dom vuxna över till grannarna och fortsatte sin fest.

Jag satte mig och installerade min dator så kanske jag skulle börja använda den nu också. Förbereda den så att den är färdig med allt som behövs när jag åker. Jadå.

Sovit dåligt och rullat runt en massa och halv sju hör jag hur mina syskon trillar in genom dörren, då var deras utgång i Hbg över. Nog en lyckad natt.

Börjar dagen med att spela lite:


When pop goes punk.

Me like!!! (: 

- Love the way you lie.

- Rolling deep.

- Fuck you.

- Til the world ends.

Taxi, inte ett yrke för mig.

Eftersom jag kör vilse i Helsingborg så bör jag nog inte ta på mig yrken där jag ska hitta till och från olika platser. Jag skulle ta mig till NetonNet-lager butik i Hbg. Ja man ser den ju skit bra från motorvägen men när man sen kör av motorvägen så var det ett himla sjo att hitta rätt väg. Vägbeskrivningen som går till mitt hus "när man tror man kört vilse så kör man lite till sen är man framme" passar minsann in här också. För när jag tänkte ge upp hitta jag en väg med pil in "NetonNet". YES!!!! Hitta ingen fyndhörna men jag tog datorn jag kollade på datorn innan jag åkte hemifrån, och en väska till den.

Körde tillbaka och hamnade i felrondell så jag hittade inte till Biltema, två varv senare tänkte jag återigen ge upp och då hittar jag. Woop! In för att leta efter en ryggsäck till resan men där fanns inga bra så det sket sig. Köpte ett lås , en coca cola och plåster. Kan säkert vara bra att ha..

Nu blir det räkor för hela slanten tillsammans med min familj och våra kära grannar.

Jag ljög.

- Det är sex brickor.

Godmorgon!

När jag väl ställer klockan för att inte sova bort hela dagen så vaknar jag långt innan larmen ska ringa. Ändå satt jag uppe halva natten. Har dessutom nu redan drömt om en natt på äventyret, dock var det inte så mycket att hänga i julgranen plus att halva familjen var med vilket inte kommer hända irl haha.

Annars? Köket luktar bara räkor då det nu ligger tre eller fyra brickor med oskalade räkor på tining. Lite mys senare idag, woop woop. Funderar på om jag inte ändå borde åka iväg på en shoppingtrip. Jag behöver köpa mig en rejäl ryggsäck och så var det de där om jag inte ändå skulle kolla fyndhörnan. Jaja we take it as it comes. Först borde jag duscha, mitt hår ser för jävligt ut.

Oj tiden sprang visst bara iväg.

Jag sitter som vanligt och drömmer mig bort. Sitter inne på en sida och kollat boenden och läser och skriver upp lite bra att veta. Ja något bra att veta var väl de där stora partyt jag väldigt gärna måste haka på, det blir nog obeskrivligt för något så stort har jag aldrig varit med om. Beachparty 2012 me över tusentals andra, woop woop.

Annars är ju wifi lite viktigt. Och andra människor så att dela rum med främmande människor kan jag gärna göra, då hittar jag kanske nya vänner. För hur som än blir så lär jag åka iväg själv för jag ser det som ett större äventyr att göra på de viset, faktiskt. Jag ser fram emot detta och det kommer bli en sån jävla kick-start av det nya året.

Återigen, jag har ju sagt att 2012 kommer bli ett bra år. Ja om jag inte blir attackerad av en haj eller uppäten av en tiger. Och gud nåde om jag dör av en jävla brännmanet, inte okej.

Nej nu måste jag sluta fantisera om de här, sängen o lite tv sen får fantasierna gärna skena iväg på annat håll, blink blink haha. Godnatt & sovgott!

Lördagen 7 Januari.

Jag tror nog att årets fest blir om exakt två månader. Fy fan säger jag bara :o Kolla själv HÄR.

You can buy my love.

I can be a material girl, sometimes. And I do love shoes.. 
- Är lite snål, annars hade jag köpt dom själv.
- Finns dock inte i min storlek annars hade jag köpt dom själv.
 
Skorna finns på have2have.

Fredagen 6 Januari.

Att vakna av sig själv utan ett ställt larm, det är helglyxen. Att jag sen vaknade efter att lilla visare passerat tolv är en annan femma. Så idag har jag bara en lugn dag, I need it. Varvar min sysselsättningen mellan datorn och tvn. På datorn spelar jag Bubble trouble 2, Facebookar och drömmer mig bort bland alla snygga skor. Jag älskar att va längre, högklackat är så extremt sexigt.

- Att man sen i princip bara skulle kunna använda mitten skorna för dom andra är svåra att matcha, det är också en annan femma (: Skorna finns på have2have.
 
Tvn erbjuder seriemaraton och mest blir det NCIS men började dagen med lite komedi i form av 2½men samt How I met your mother.

En trevlig kväll mot sitt slut.

Vem har sagt att man inte kan ha det kul hemma?
Jag har haft jätte kul idag, skrattat så jag var typ såhär nära --><-- att kissa på mig, true story. Jag spelade biljard med min pappa & lillebror först. Kan säga att jag oftast inte ens träffar den vita bollen så, så bra är jag :p

Sen kom mamma och va med en runda, hon var typ lika bra som mig så hon blev trött på det och drog ner alla bollar med händerna, efter det fick hon inte vara med längre. Syrran var med någon runda hon också men datorspelandet var viktigare så hon lämnade oss efter någon runda.

Jag & lillebror spelade någon runda efter alla lämnat oss. Mitt i spelet så sköt jag iväg den vitgulrandiga nr nio bollen istället för den vita, när vi insåg mitt fel kan jag säga att jag i princip låg på golvet och krälade. Övertröttapunktse kanske.

Sen har jag käkat lite skruvar och dipp, och druckit coca cola. Löst lite suduko och kollat på NCIS. Börjar känna mig trött i ögonen så all min energi ska gå åt serier nu. Sen ska jag sova gott, varit uppe sen fyra imorse, eller ja halv fem för jag snoozade nästan en halv timme. Så jag får gå och lägga mig nu om jag vill, så de så!

Fortsätter att drömma mig bort.

Jag har suttit och spanat på internet mest hela dagen. Letar efter äventyr på olika ställen. Kollar lite priser på boenden. Vilka har gratis wi-fi. Tänker på fina fiskar och natur. Jag drömmer mig bort och denna gången ska dröm bli verklighet, den som väntar på något gott!


Torsdagen 5 Januari.

En kort dag på jobbet gjord. Stämplade ut 10.05 idag bara för att dom inte ville ha kvar mig ;p nej kanske inte därför, kanske för att dom hade stängt linjer efter städning och hade för mycket folk. Efter lite tanke så inte mig emot, lång ledig.

Har ringt vårdcentralen idag för att ta reda på vilka sprutor jag måste ta innan mitt äventyr. Nu måste jag sitta med näsan i atlasen för att göra en resplan. Innan dess kunde dom inte veta, man behövde tydligen mer skydd om man inte höll sig på turistområdena. Ja jag säger då det. Sen blir det ringa Infektionsmottagningen i Kristianstad så dom kan säga vad som behövs och inte. Klarar säkert mig på Hepatit A & B spruta, måste dock ta den typ nästa vecka om jag ska hinna ta en gång till inom en månad :o

Fast nu tänkte jag faktiskt äta, och sätta på mig en extra tröja för jag fryser som attans!

Godkväll.

Det känns faktiskt bra, just nu är jag i mitt high och det känns som detta kommer räcka för att jag ska ha energi igen. Fast imorgonbitti vaknar jag nog med trötta ögon igen. Fast nu kämpar jag på. Och nu ska jag börja att planera. Hur länge, var, vad , hur när osv osv.

Sa att 2012 skulle bli ett bra år. Med detta sagt ska jag ta mig och min blöta fläta och lägga mig i sängen. Kolla lite NCIS och sen kanske åter snacka lite med mapsi innan jag slutligen går och lägger mig och sover. Det är "fredag" imorgon vilket betyder kort arbetsdag, slutar 11.40 och det är inte helt fel vill jag lova.

Peace out peeps.

Julklapp beställd.

Efter att ha läst en massa bokhandlingar bestämde jag mig för att ta en av böckerna från Mari Jungstedt's serie. Jag fick ju hem första och andra delen igår. Har läst sjunde boken för ett bra tag sedan och eftersom sidan jag beställde ifrån inte hade tredje-femte delen så fick det bli sjätte. Min plan är ju ändå att ha alla delar till slut . Perfekt julklapp, så tackar min arbetsgivare för detta (:


Onsdagen 4 Januari.

Min dag började inte så himla bra. Larmet ringde klockan fyra, det borde ju säga allt eller? hehe. Jag hann vara på jobbet i en och en halv timme innan jag fick första panikattacken och kände att jag skulle bryta ihop. Om jag varit en bläckfisk med åtta armar hade jag haft det bättre. Låt mig få tillräckligt med bra sömn inatt så jag kan va mitt vanliga pigga glada jag imorgon.

Kan ju iallafall säga att jag kanske kan få detta att bli en motivation. Nu finns det liksom ingen återvändo hur det än blir. Jag kommer att komma iväg. Evigt tacksam, jag behöver ett äventyr!

Borde sova.

Klockan har hunnit bli mycket och jag känner att jag borde sovit för en stund sedan, med tanke på hur trött jag var imorse när jag vaknade. Imorgonbitti är en lika tidig morgon, men kan väl glädjas åt att det bara är en och en halv dag kvar på arbetsveckan. Fredag är ju röd dag vilket betyder att torsdag blir som en fredag, woop woop.

Har överfört säsong 2 av NCIS till den externa hårddisken så nu kan jag ju fortsätta mitt maraton. Fast jag bör nog ändå tänka över det där med sömnen. Så godnatt och sovgott peeps!

Drömmer mig bort mot varmare väder.


Brändkyckling och pasta.

Kan inte säga att kycklingen smakade jätte gott, men sen får jag väl tillägga hellre bränd än rå så jag dör. Förutom den brända ytan på kycklingen så smakade maten gott och jag är som vanligt alldeles för mätt.

Roar mig med NCIS och har snart sett klart första säsongen.

Vi kan inte alltid vara förnuftiga.

Denna arbetsdag har gett mig väldigt mycket att tänka på. En utbildning på två år låter för mycket för att sen jobba med det i några år och helt plötsligt är jag liksom 35 och både barn och manlös. Det är väl säkert därför jag inte vågar mig till några chansningar för jag är rädd för att bli för gammal för snabbt och inte få någon familj. Jag vill inte vara hon den där med tretton katter, varför? Jag hatar katter. Så mycket att jag ofta har mardrömmar om dom.

Men ska rädlsan om att bli för gammal hindra en från att leva? Jag vill göra karriär innan barnen kommer. Så kanske jag skulle ge mig fan på att få loss tummarna och göra det INNAN jag blir för gammal. Jag är snart 24, herregud! Jag har haft åldersnoja i fyra år, det går inte över. Jag tycker tiden går för fort och man får ingenting gjort.

Jag har ställts inför ett val, kanske jag fått min chans nu att liksom bryta mig fri. Njae. Jag är fortfarande en kluven själ som ingenting vet. Allting får planeras efter den 20e. Innan dess har jag ångest och mår dåligt för ovissheten om framtiden. Fast jag borde försöka sudda ut ångesten, jag har en back up plan. Faktiskt. I en månads tid, sen vet jag inte mer.

2012 skulle bli ett bra år, 2012 kommer att bli ett bra år.

Tisdagen 3 Januari.

Early morning she wakes up.. Har ändå snoozat nästan en halv timme så jag får väl va glad för det lilla, men jag tror den där extra timmen sovmorgon som man kan få ibland gör ganska mycket skillnad. Men nu ska jag äta lite frukost så jag orkar med jobb-biten. Godmorgon och ha en bra dag!

Om jag får som jag vill.

Så lär ju inte jag fira min födelsedag på svensk mark. Fast jag lär ju inte planera in någonting innan jag vet lite mer om hur framtiden ser ut. Men om jag får som jag vill, så vet jag vad jag vill. Typ.

Första dagen avklarad.

Arbetat hela dagen med huvudvärk så när jag kom hem var jag ganska så slutkörd. Blundade lite och nu väntar jag på mat sen kommer jag vara liggandes igen. Peace out.


Måndagen 2 Januari.

Integod morgon! Har sovit väldigt dåligt inatt, rullat runt en massa och vaknat flera gånger. Är dock väldigt glad att jag fick en timmes sovmorgon, annars hade jag börjat mitt arbetspass nu. Så får väl gå och försöka tvinga ner lite frukost sen ta mig i kragen och åka mot jobbet. Ha en bra dag allesammans.

God fortsättning.

Efter att powernapat lite och får ner nästan en halv kebabrulle och närmare två glas Fanta ananas så mår jag faktiskt prima. Typ prima skinka japp japp! Fast nu måste jag i princip sova anyways för att komma upp imorgonbitti. Att det tar emot så mycket. Funderar på om man skulle börja plugga istället, men vad?

Tar mig till sängen istället, godnatt och sov gott.


1 Januari 2012.

Då var det ett nytt år, då var det mitt år. För jävlar va detta året kommer att bli bra, ja om jag själv får välja.

Igår åkte jag till Perstorp och firade in mitt nya år hemma hos Adam tillsammans med några trevliga människor. Jag blev beerpong mästare och killarna kunde inte tro att det handla om nybörjar tur. Fick en hel del skrattanfall och drack froozen pina colada, mums! Vid tolv slaget var det ut och se på raketerna. Fått "champagne" över hela min jacka. Massa nyårs pussar och sen blev det en såkallad efterfest.

Idag har jag legat i en av Adams soffor och kollat på tv tillsammans med han, hans bror och hans flickvän. Mer eller mindre var väl alla sega. Jag blev väldans glad när klockan blev fyra för då kände jag att jag kunde köra hem. Jag gillar inte att va med människor dagen efter en fest, jag är inte i levande tillstånd men jag mår ändå hyfsat bra idag är bara lite seg. Inget kräkande idag iallafall, de är alltid något.

Nu tänkte jag hälla upp kallt vatten i ett glas, slänga ner en c-vitamin sen ska jag gräva ner mig i sängen och kolla NCIS resten av dagen.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0