Godkväll.

Nu börjar klockan springa ifrån mig, hade tänkt göra lite te och äta lite apelsin nu innan klockan slår tolv. Jag äter ju fortfarande inte på natten, inte för att det gör någon skillnad på mig mer än att jag går hungrig på natten, men eftersom jag är inne på 10e veckan så vill jag inte bara sluta (:

Inte nog med att klockan börjar bli mycket, men jag har faktiskt inte suttit och kollat på tv alls sen jag vaknade idag. Haft fullt upp med massa annat. Så som laga mat, beställa grejer, glo på nätet, vara social när mammas kompis kom på besök osv osv.  Men nu tänkte jag faktiskt placera mig i sängen, efter att jag fixat med apelsinklyfter och te vill säga. Så godkväll ..

---
I havn't watched TV at all since I woke up today, and that's the first day in a long time haha. But now its time to crawl into bed with a cop of tea and an orange and watch some TV.

Going to be mine.

Så jag lät pappa kolla beskrivningen på denna kameran och han tyckte det lät bra och dessutom var väl objektiv av Carl Zeiss väldigt bra, 16 mp kamera och 5x optisk zoom eller va de nu var så jag ger den en chans. Köpte till ett 8GB's minne så jag är säkert på att semesterbilderna får plats, har redan ett på 4GB men man kan aldrig ha för mycket minne (:

---
With help from my dad I decided that I would give this camera a chance, I ordered it. So the camera is probably in my hands next week. Yeay.


And the smile isnt gone yet.

Har snackat med Nathalie en sväng nu under kvällen och vi bara taggar järnet, för om 4½ veckor som Natha så fint ville säga även om det igår var 5 veckor ;p så sitter vi ju i en bil och dricker skumpa. Då är vi påväg att lämna landet för värmen, två veckors semester sitter inte alls fel.

Speciellt om jag nu har turen att börja jobba på måndag, härlig mjukstart med en månads jobb och sen två veckors semester och sen mer jobb. Jag håller tummarna iallafall för har ännu inte fått någon tid till mötet imorgon så jag undrar om det blir något.

Jag stuttsar dock fortfarande på mina moln, jadili!

---
I called my friend Nathalie this evening and we talked about this and that. We're thrilled because we're off to Playa Del Ingles in less than 5 weeks, and we're staying there for 2 weeks. Its going to be really awesome and I cant wait to get there (:

Red Riding Hood.

Yes please. Denna filmen vill och ska jag lätt se. Jag gillar ju fantasy och jag gillar skräck, perfekt kombo (:


Full av energi.

Efter att jag tagit min väldigt sköna dusch så tog jag och fyllde ett glas med hustler för att få lite gratis energi. Sen fick jag ju mitt glada samtal från min kontakt på MP om jobberbjudande och grejer. Tjihooo. Kan säga att jag har varit som en stuttsboll sen dess, bara hoppat runder och varit allmänt energifylld.

Sen var det dags att åka hem till farmor och hämta henne, fick med min syrran också. Farmor brukar ju säga att hon inte sett henne på länge så idag lyckades jag. Vi hämtade läskbackar och packade ut oss i bilen igen efter att hämtat Farmor, sen körde vi mot byn.

Blev först en sväng dit och sen en sväng dit, avslutade med att handla på ICA. Som jag sagt förut så gillar jag att handla med henne för man känner ingen stress på att det måste gå fort. Efter ICA så körde vi hem till farmor igen. Tog in hennes kassar och pratade en liten stund sen sa vi hejdå och åkte hem igen.

Just nu sitter jag här och väntar på middag, blir chicken nuggets med ris och sås. Jag är riktigt hungrig och min mage är i det stadie där den snart kommer börja låta som bara den. Nåväl, är nog inte så långt kvar tills det är middagsdags. Yum.

--
So after my work-talk, me and my sister went home to our grandmother. Picked her up and drove to town for some shopping. Even I had to buy some stuff and bought grated cheese and cream because Im going to make potato gratin for dinner tomorrow. Yum.

Welcome to my silly life.



In a small small town is where I live, I dream about leaving sweden for an exotic place. MM MM MM.

Happy news.

My supervisor on manpower (for whom i worked for before) called me before I drove to my grandmother. She talked to me about work and I am probably going to sign a new contract tomorrow. And if Im lucky I start to work on monday. OH HAPPY DAY (:

Godmiddag.

Tänken var att jag skulle upp iallafall vid elva, jag hade en sådan där hett härlig dröm så jag kom inte upp. Var tvungen att fortsätta drömma, så jag gick upp efter tolv :S Det var dessutom väldigt kallt utanför täcket så jag snoozade så länge jag bara kunde.

Gick upp och satt mig i badkaret och spolade varmvatten på mig själv i evigheter. Nu ska jag föna håret, klä mig och möjligtvis rita ett halvt ansikte i huvudet och sen bär det iväg till farmor.

Inatt vid klockan tre hade jag redan 32 läsare, och nu har jag redan något på 80. Jag tror jag vet var alla kommer ifrån så jag borde skriva mer på Engelska så det kommer sen. Nu ska jag göra mig iordning.

--
I just woke up, took a long hot nice shower. And now Im gonna get ready, cause soon im gonna met my grandmother for some shopping. So have a wonderful day everyone (:

Youtube fun.

I found Jenna when I saw this youtubevideo and I thought it was awesome, and then I watched this  youtube and was hooked. She's fcking hilarious and I was searching for more youtubevideos tonight when I found this respond and it was better than all the other responds cause she was thinking outside the box and didnt use all the ordinary "Jenna" words. Enjoy..


Torsdagen 31 Mars.

Ännu en natt där jag sitter här och fördriver tiden och lyssnar på musik. Det har blivit en rad med sena nätter där jag kommit i säng mellan fyra och sex, thats not good för jag sover desstu längre. Dock ska jag upp i normal tid idag då jag ska träffa farmor i eftermiddag. Så dags att borsta tänderna, hämta ett glas vatten och slänga av sig kläderna och glo lite smallville sen sova. Så godnatt och sovgott ..

I dont wanna be the broken hearted girl.

Jag gillar att fotografera.

Och naturbilder kan bli så vackra, ni borde vara glada att jag funnit annat än mig själv att ta bild på. Kul att jag lägger in en bild på mina skor här då också haha.. Finner glädje i mina egna bilder, jag ska framkalla många många och den dag jag flyttar hemifrån kommer nog några bli förstorade och uppsatta som tavlor på väggen, så nöjd är jag med vissa bilder.


Min blivande?

Jag är ju i stort behov av en ny eftersom jag inte kan låna andras hela tiden. Denna hittade jag för inte så mycket pengar och den verkar ju hyfsat bra men vad vet jag? Någon som har en sådan eller som känner någon som känner någon som har en? :p  Eller om bara någon vet om det är något att lägga pengar på, tack på förhand.

update, hittade precis kameran i rosa (och lila) och lätt den ska bli min .. I think ;D


Du och jag cykel, du & jag.

Bestämde mig för att inte sitta inne längre så jag lånade pappas systemkamera och tog fram min cykel och trampade iväg. Eftersom min ena idé inte funkade fick jag ta min standard skog nere vid bäcken. Funkar lika bra, hade funkat bättre om solen varit framme dock.

Jag gillar vatten bilder för även stillbilder tycks att något liv i sig. Graaow.

Bokbudning.


Inte varit inne på Tradera på hundra år, men nu har jag lagt bud på två böcker. Får se inom snar framtid om jag blir vinnare eller förlorare. Jadili.

update, jag vann dom båda.

Now that its over you cant bring me down.

You were everything I wanted,
you were everything a girl could be,
then you left me broken hearted,
Now you dont mean a thing to me,
All I wanted was your love, love, love-love-love-love.

Hate is a strong word, but I really really really dont like you.
Now that its over I dont even know what I liked about you.
Brought you around and you just brought me down.
Hate is a strong word, but I really really really dont like you.


Onsdagen 30 Mars.

Klockan har passerat tolv och här sitter jag och lyssnar på musik och håller på att försöka hitta ord till varför jag ska få en plats på ett ställe som jag så gärna vill. Tror inte det blir lätt utan utbildning men eftersom det inte är ett måste så tänker jag ge det en chans, hellre testa först och spara tjugosextusenkronor än betala och ha i tanken att det kunde gått gratis.

Nåväl , nu blir det sängen och No ordinary life tills jag ska sova, natti.

I rather feel pain than nothing at all. (en låt jag spelade mycket för en tidssen och nu är tillbaka igen)

Insider.

Eftersom solen gått och gömt sig idag drog jag ut på att gå ut enda tills syrran kom ner och frågade om vi skulle äta Donken mat till middag. Så jo vi åkte till Örkelljunga och hämtade hem mat och nu kommer det inte på frågan att gå ut , tar det imorgon som man brukar säga..

Bild från cykelturen igår.



Bilden fångade inte vägen ner till bäcken så bra men jag är ganska så mycket högre upp än bäcken är.

Wälo.

Solen har inte gett någon energi idag så jag har bara slö kollat tv, duschat och borstat tänderna. Klockan är redan halv fyra och jag har inte fått så mycket gjort. Suttit och ugglat en massa, fryser så jag inte ens vill tänka på att gå ut. Jag som ville ut och cykla idag igen, ta bilder men känns inte lönt när solen inte skiner, bilderna blir ju dö tråkiga. Nåväl, se klart ett avsnitt av 'Lie to me' sen ska jag se om det bär ut i den friska luften ändå eller inte.

Tisdagen 29 Mars.

Innan klockan passerat elva trodde jag att jag skulle lyckas somna tidigt. Sen skulle jag helt plötsligt sitta vid datorn och läsa igenom en massa gamla blogginlägg från förra året. Vilket har tagit mig tre timmar :o Jag har läst, lyssnat på musik , socialat mig på FB och tänkt på hur jävla awesome jag var i somras. Vad hände? Jag förfaller under det mörka månaderna på året, och därför livnärar mig på dom få soliga dagar vi har nu.

Fit och brun kommer leda till att jag blir snygg och känner mig awesome igen. Så tror jag. I know what I've got to do, en dag i taget och först ska jag borsta tänderna, sen i säng och kolla något avsnitt av någon serie medans jag intar drömmarnas land.

Godnatt.

Walk a mile in my shoes.


Jag hoppas att det inte blir dåligt väder imorgon, varken molnigt eller blåsigt. Vill ta mina ben och min cykel och cykla iväg. Men dagens cyklande följt av mat har bara gjort mig söt sugen så nu tänker jag leta fram glass och frukt, yum.


En av dagens alla bilder.

Jag gillar denna bilden för att solen speglas i vatten och det ger en härlig känsla.


Måndagen 28 Mars.

Hej jag lever! Det har varit fint väder idag och jag sa ju att jag skulle köra ett aktivare liv från och med nu. Tror inte att jag kommer ha någon som helst drivkraft till det så jag säger redan upp det!

Nåväl, det var fint väder idag. Så jag skulle leta fram min cykel men hittade den inte och trodde först den blivit snodd. Fick gå upp och fråga syrran var hon ställt den för det är hon som använt den senaste gångerna den använts. Hon sa, och där hittade jag den. Yehoo. Dock var det knappt någon luft i däcken så fick leta efter cykelpumpen men hittade inte den. Fick ett telefonsamtal av pappa och inväntade att han skulle komma hem från jobbet.

När pappa kom hem fixade vi mina däck på cykeln på tre röda sen bar det iväg. Jag har inte cyklat på säkert två år eller något sånt men det gick galant. Tog mig ut i skogen och fotograferade lite. En runda på en timme kanske, så jag har fått friskluft idag, tumbs up!


Fortsätter mitt dreglande.

Några avsnitt kvar sen är serien slut, så man får passa på att njuta så länge det varar ^^,


För övrigt så tänkte jag att imorgon borde jag starta mitt lite mer aktiva liv för snart bär det av utomlands och då ska man kunna visa upp sin kropp i enbart bikini, vilket jag känner att jag inte riktigt kan. Visserligen får jag väl hitta en bikiniöverdel som jag får plats i först, sen är det magen som ska sluta dallra sen har alla pussel bitar fallit på plats. Så imorgon så måste jag ut ut ut ut ut.. (spöregna eller snöa nu inte för då blir jag ledsen)

Till the world ends.


Våffelsöndag.

I fredags var det våffeldagen om man följer kalenderns dagar. Själv så åt vi inga i fredags, vi åt tunnbrödsrullar med räkor och sånt gott istället, yum. Så ikväll gjorde minisyrran och pappa våfflor till oss, så vi firade vår våffeldag idag istället. Bättre sent än aldrig, eller hur var det nu?(;
_
Update, lägger till en bild på vad vi åt i fredags ursäkta kvalitén min mobilkamera är inte så bra på närbilder.

Ger mig sommar känslor.



Musik videon ger mig mer längtan att komma utomlands till värmen.

Goddagens.

Eller kanske borde säga godkväll eftersom klockan passerat sju. Nåväl, dagen har bjudit på god mat och ögongodis då jag fortsatt mitt LOTS maraton med sällskap av en huvudvärk som jag inte längre vill ha sällskap av.

Söndagen 27 Mars.

Då förlorade vi nyss en timme på dygnet då klockan skruvats fram, vilket betyder att vi närmar oss sommartider så enjoy. Wijhoo!

Det är dock kallt ute, närmare sju minus grader. Det vet jag därför jag var tvungen att gå ut och skrapa rutorna på bilen, starta upp rost-Dagge och sen bege mig ut i Perstorpskogarna för att hämta hem syrran från fest. Så jag ställde upp som fyllechaffis med andra ord.

Nu ska jag isäng och kolla lite Legend of the seeker igen sen blir det BOOM sova som gäller. Go'natt.

Min hund är söt.

Hon lär sig från alla andra i familjen att man inte behöver äta i köket, därför börjar hon dra ut maten på mattan i hallen och äter därifrån. HAHA. Cuteness.


A love story.

Not all relationships are meant to last forever. Even when you're inlove.
Some love stories are short stories, but they are still love stories. All the same.

Wierd and limited, thats me.

Jag skyller på min barndom, att det är den som format mig till vem jag är. Man har blivit kastad hit och kastat dit i olika grupper av barn på skolgården, därför att man ena dagen var en vän till några och andra dagen inte längre fick vara med och leka, det var inte upp till mig det var någon annan som bestämde mitt öde.

Jag har levt mitt liv som people pleaser vilket menas att jag gör som folk säger, som andra vill. Jag tänker inte ens efter vad jag själv vill utan går hellre med på vad andra vill därför det är lättare. Vilket har lett till att jag inte vet vad jag vill när det kommer till någonting. Därför det alltid har varit lättare att leva på andras vilkor än mina egna.

Så nu är jag tjugotre år gammal, bor fortfarande hemma hos mina föräldrar, har för tillfället semester på obestämd tid men förhoppningsvis kommer jag tillbaka till mitt tillfälliga jobb snart så jag får en inkomst iallafall. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv i långa loppen, allt jag vet är att jag inte vill ha ett vanligt tråkigt jobb som känns som ett jobb, jag vill ha mer av livet än så. Jag vill upptäcka saker, hjälpa människor och jag vill göra något minnesvärt och något man kan skryta om i äldre dagar.

Jag vet inte vad jag letar efter, vad jag vill, vad jag ska. Därför att jag är så van vid att göra vad alla andra vill att jag aldrig ens tänkt på vad jag själv vill göra. Och nu har jag kommit till den punkt i mitt liv där dom viktigaste besluten ska göras och jag kan inte annat än skrämmas av min ovisshet.

Hur kan man vara såhär kluven, hur kan man inte veta vad man vill?

Ja, jag sitter fortfarande här.

I got no life. Jag vet inte, jag har suttit i flera timmar och velat göra något men har ändå bara suttit här. Visserligen började jag köra karaoke på youtube bara för jag fick höra att det var karaoke på flamman (eller var det så jag tog det som iallafall).

Vill fortfarande ut och gå som jag velat enda sen igår eftermiddags (alltså fredag, då det är lördag nu), men eftersom jag är mörkrädd och skrämmer upp mig själv så går jag inte ut när det är helt bäckmörkt ute. Kryper ner i sängen och kollar Greek / Criminal minds istället. Godnatt peeps, är väl snart dags att sova..

Lördagen 26 Mars.

HAHA, okej helt seriöst om ni kollar hela och inte skrattar eller ens drar på mungipan en gång så är ni fan tråkiga like hell. Jag dog näsan direkt av skratt, vet inte om det är nattens timme som gör det eller att ungen faktiskt är rolig. Ni får själva titta och dömma.


Detta är vad jag roar mig med ikväll.

Fast säsong fyra.

Dead friday.

Känns som det, jag bara dog mitt i allt musik lyssnande. Det är tur att jag inte känner hysteri på att göra något bara för att det är helg, det är tur att jag är en sådan person som faktiskt kan leva med att bara va fast det är fredag. Nåväl.

Fredagen 25 Mars.

Har ingen plan för dagen, eller kvällen men snart ska jag gå igenom ny hämtad musik och leka vilding.

Wee-hoo.

När jag satt här och skrev om att bilen var fast och ditten & datten så fixade lillebror smeten. Han hämtade något som han satte fast i ett träd och kopplade ihop med bilen och började dra i kedjor och vips så var bilen uppe ur leran och kan kunde försiktigt gasa iväg.

Så jag hämtade min väska på nytt sen hoppade vi in i bilen och drog till byn och handlade lite samt hämtade ut ett paket och köpte blommor till farmor. Åkte och hälsade på farmor en sväng och blev bjudna på tårta och satt och pratade där en stund. Sen började det bli mörkt och det var dags att säga hejdå och åka hem.

Tada, nu är jag hemma.


Såhär såg det ut när jag kom ut och bilen blev uppdragen. Så ni fick aldrig se den långt ner i leran men men.

Överraskningen slog oss.

Min farmor fyller år idag och jag ville åka och gratta henne, sagt och gjort. Jag gick ut till lillebror som bara skulle köra upp och låsa portarna till logen sen satt han fast. Bilen är totalt nerkörd i den våta geggmarken så vi kommer ingenstans.

Pappa är snart hemma och kan hoppas att han kommer på någon lösning på vårat problem för jag tycker lagom synd om lillebror som är på väldigt dåligt humör nu. Men förstår jag, hade min bil stått med nosen nästan ner i marken och bakändan normalt så hade jag gråtit. Vid sånna här tillfällen vill man väl bara säga jävla tö väder.

On the road.


Dont blame it on the a-a-a-alcohol.

Sägs det. Men jag gör. För när jag får alkohol i kroppen så gör jag saker jag inte skulle gjort nykter, därför när jag är nykter så är jag mesig. När jag har alkohol i kroppen så har jag inga stopp. Därför är jag lite rädd för mig själv, att jag en dag kommer göra utlopp av alla mina negativa känslor som samlas i en liten box och göms deep inside of me. Men om jag är nykter så kan jag hålla mig själv inom gränser, har jag sen alkohol i kroppen kanske jag börjar slåss istället. Vem vet? Inte jag, jag är schizofren ..

Torsdagen 24 Mars.

I have a heart I swear I do.
But just not baby when it comes to you.

Hej såhär mitt i natten, har precis kommit hem efter en dag tillsammans med Nathalie. Åkte hem till henne, blev en sväng ut med Dobbie och sen begav vi oss till Helsingborg. Drog och solade solarium, fatta så skönt det var men efter tjugo minuter höll jag på att bränna sönder rumpan och axlarna men jag pressade dom sista 10 minuterna. Wraaam.

Efter det så åkte vi hem till Natha igen och kollade lite smått på tvn och snackade en massa tjejsnack fram tills närmare två sen var det dags för mig att köra hem. Öst musik som in i bomben och fått huvudvärk men annars är det prima skinka.

Snart helg igen, jag som nyss tyckte det var helg och jag låg var bakis like hell.

Its such a wonderful day.


Godmorgon.

Har varit iväg och handlat med mamma och min syrra och känner bara hur denna dagen inte har startat bra. Det är en sådan man önskade att man inte gick ur sängen så godnatt peeps nu går jag och lägger mig tills dess att jag vaknar glad för detta är inte kul.

Onsdagen 23 Mars.

Hellu mitt i natten! Här är jag typ nästan klar vaken. Har kollat lite Criminal Minds och försöker nu landa på kudden for real men det går inte så bra. Det är lite för varmt på mitt rum. Och när jag ändå kände mig klar vaken kunde jag ju samtidigt passa på och se om något hänt i internet-världen sen jag lämnat, men det hade det inte gjort.

Så nu ska jag minsann i säng igen, godnatt allesammans!

Ja tack, denna vill jag se.


Godkväll.

Känns som jag ska börja bege mig till sängen och sova så jag slipper nysa mer för idag. Hade inte varit för en allergi nog inte bara kommer sådär så hade jag trott jag hade någon typ av pollen allergi bara för att jag nyser sönder, kittlar i näsan och ögonen kliar men det är väl mitt imunförsvar som är sämst punkt se just nu (som jag också skrev igår). Jag blir sjuk så fort jag kommit i kontakt med andra människor så jag får väl gå ut och kontakta lite mer så man blir imun mot det igen ^^,

Nåväl, lite criminal minds såhär på kvällskvisten så man får sjukt konstiga drömmar inatt. Wee-hoo.

Dagens bild.



När jag var ute en snabb sväng runt middagstid idag så tog jag ett få tal bilder, denna blev dagens favorit. Bilden är tagen med min mobil och sedan redigerad and i do love it no matter what you say! (:

Tuesday Morning.

Please dont drive me home tonight, Cause I dont wanna feel alone.

När jag satt i min säng och njöt av en skål med äppelpaj kallade pappa efter mig, han frågade om jag kört min bil idag. Nej ? Nahe, då hade han tydligen kört punka på min bil igår och som min bil lutade då det var högerframdäck som va totalpunkterat.

Gick ut en sväng sen när pappa och mamma gick runt på tomten för att kolla alla hus så inget blivit stulet för det har tydligen varit inbrott hos några grannar under natten. Ankan och Jennie kom över för att låna batteriladdare så jag följde med dom över sen och meckade lite moppe, kan tycka det var ganska kul men moppen startade när vi försökte så något lyckades vi (läs dom) med så slutet gott, de hela gott!

Gick och kollade min bil och fick ångest, jag ska iväg imorgon men om lillebror ska jobba efter skolan och mamma jobbar eftermiddag och jag inte har någon körduglig bil kommer jag inte iväg. Så pappa och lillebror är nu ute och bytar däck då vi tydligen har några andra slitna däck ståendes. Så kommer pappa ta med sig grejer så han kan laga mitt ordinarie däck imorgon eller nått. Men återigen, slutet gott, de hela gott. Huvudsaken är att jag kommer iväg imorgon (:

Nu fryser jag efter att ha stått ute så enormt länge så ska ner under min filt, godkväll alles.


Tisdagen 22 Mars.

Solen skiner idag vilket är väldigt härligt, men det dras direkt ner av att det också blåser. Så någon värme kände jag inte av när jag var ute, eller jo första steget utanför trappan men sen va det bara kallt. Brr.

Ingen bauta stor måne.

Förresten så var ju månen väldigt nära i lördags. Jag höll verkligen mina tummar på att få se en enormt stor sådan, vilket jag ifs visste inte skulle hända men hålla tummarna skadar ju inte. Nåväl, månen var ju inte direkt stor, visserligen skarp men någon bra bild fick jag inte men here I go, en mobilbild.


Det är som att köra bil.

Man ska titta framåt, visst man kan titta i backspegeln ibland men för att inte krocka så är det viktigast att blicken är riktad framåt. Det är samma sak med allt som händer i ens liv, det negativa samlas i ett arkiv som man inte längre behöver blicka tillbaka på för då händer det lätt en krasch och allt blir typ skit.

Så håll blicken framåt, sikta in dig på nya mål som tar dig framåt.

Kylen full.



Skrev ju igår att mamma kommit hem och fyllt kylen efter sina dagar med dom gröna männen, jag överdrev väl lite också då jag skrev  att hon tagit allt de överblivna vilket inte var sant. Dom hade delat, och med tanke på allt mamma fick hem så undrar jag om dom åt något överhuvudtaget när dom var borta :p

Detta plus en massa frukt fyller upp hos oss, men snart är det väl tomt också. Mat försvinner snabbt i ett hushåll med hundra personer och en hund (:

Måndagen 21 Mars.

Goddagens, vaknade upp med ont i halsen igår men det gick över efter att ha varit vaken en stund men jag är däremot lagom förkyld. Känns som mitt imun försvar har blivit jätte kasst för det är alltid något som är fel, känns som det inte går en vecka utan att det är något and that sucks.

Några ord om gårdagen då?

Har inte haft orken att lägga stor manke på mina ord idag. Kanske förståligt när jag legat och mått jätte dåligt pga alkoholintaget igår/inatt. Men kan väl säga som såhär, jag var och festade i Perstorp för första gången på nästan 2 år. Det kändes bra, att vara nära hemma och inte behöva tänka på att köra bil eller något sånt. NICE!

Vi hamnade hos Erik och där var mest korvkalas och jag var den äldsta tjejen, nästan i princip äldst på stället också. Sånt gillar jag inte med min åldersnoja. Sen blev det en bilsväng till skogen och tillbaka för där inte var något liv. Hamnade på 18års fest som dog ut lite och hamnade sen hos Joakim på laxen. Mer peeps i min egen ålder så jag trivdes bra där. Så jo, det var en bra kväll igår helt utanför min normala umgängeskrets. Sånt får man prova på ibland också. Så tack Jennie och Ankan för att jag fick haka på er igår (:

Söndagen 20 Mars.

Godkväll, jag verkligen älskar dagen efter en fest för jag mår alltid så himla bra! Hoppas ni läser detta med enorm ironi för jag är som en död sill idag. Och som alla andra gånger jag sitter i denna sits så skriver jag samma sak "detta är anledningen till varför jag festar så sällan".

När jag kom hem idag så slängde jag av mig kläderna dirr och kröp ner och somnade i min säng. Har druckit ett glas med limedrink virgin som jag nu i denna stund döpte de till. Efter att kastat upp det i min soptunna så vinglade jag ut i köket och mamma är hemma från sina dagar med dom gröna männen och tog tydligen med sig all överbliven mat och frukt för kylen va propp full med yoggi som jag nu tänkt slänga ner i magen. Tror inte en riktig middag är så bra idag.

Krypa ner i sängen igen, lika bra för i dont feel to good.

Men detta är iallafall en av mina favoritdrycker. Roses Lime och sockerdricka. Yum.


Vänligen hjälp mig att vinna en Weekend i Los Angeles genom att gå in och rösta 5 ostkrokar på min bild.

Förfestens underhållning.

Vi sitter just nu i mitt rum och spelar Sanning & Konsekvens, lagom roligt och många shottar som går runt. Dock inte för mig och Ankan. Tjejerna är just nu ute och rökar så vi har en minipaus men snart är dom tillbaka och då blir det lite mer personliga frågor och roliga konsekvenser.
 

Partyparty.

Skulle ut och kolla efter månen för att jag visste månen skulle komma fram kvart över sju, in kommer jag med en inbjudan att följa med på fest så nu är det fixa och dona sen ska jag iväg och dricka lite alkohol med min kära granne gånger två (:

Hustlern åker ner så man orkar (; haha.

Senaste animerade filmer jag sett.

Jag har fortfarande barnasinnet kvar och jag gillar animerat/tecknat så därför kommer även sådana filmer hem till mig stundvis. Med undantag från Tangled så har jag sett filmerna idag, Tangled såg jag för en vecka sen eller så.



Lördagen 19 Mars.

Har precis käkat pizza, fast jag orkade bara en slize sen tog det stopp (då jag körde americanstyle och dom pizzorna är typ fyra gånger så tjocka) så får väl va som när man kör bakis söndag. Äta och pausa sen äter man lite till :p haha.

Hit the lights.



Om man fortsätter och lyssna några gånger så funkar den nog ganska bra. Lite bra är den, sen får man bara tvinga på resten! (:

Thank god for chocolate.

Sen min lillebror skaffade körkort har det varit ganska nice att dra iväg, för man har ändå haft någon som kunnat köra så man slipper tänka på att hitta någonstans att sova osv. Egentligen så gillar jag inte att sova borta, med undantag om det handlar om sova hos en pojkvän när man har en för det funkar. Och igår fick jag ett sug för att leta efter en hemma fest så man kunde dra iväg och dricka lite idag men lillebror skulle själv iväg på födelsedagsfest så där försvann min chans till skjuts så det blir en hemmafredag för mig.
 
Så jag dränker mina såkallade sorger i chokladpudding och fortsätter Greek maratonet ett tag till.
 

Fredagen 18 Mars.

Goddagens!

Det vita täcket ligger kvar på marken, iallafall om man kollar ut genom mitt fönster. Går man sen igenom huset och kollar ut genom köksfönstret så ser det lite gråare ut. Töväder är det nog också för jag kan höra hur det droppar ifrån takrännan.

Fick ett brev ifrån Kristianstad idag, när jag öppna och läste vad det stod så kände jag mig ens väldigt gammal. Det är för att jag blivit kallad för ett gyncellprovskontroll, känns väldigt läskigt att ens bli kallad till undersökning för cancer när man är tjugotre år gammal. Så det blir väl ringa dit och boka tid på måndag, läskigt är bara för namnet.

Ett vitt täcke på marken.

När jag gick igenom köket precis fick jag mig ett slag i magen när jag kollade ut och såg hur snön verkligen lagt sig och man ser spår efter bilar och det bildar små snömoddar i mitten och kanterna av vägen. Come on!

Det är mars, snön ska försvinna, isen smälta, bäckarna porla, fåglarna kvittra, solen skina och växterna bli gröna och ta färg. Våren ska komma hit utan att det varannan dag ska bli dåligt väder.

Med detta sagt återvänder jag till sängen och kollar på Greek med mina mysiga fodrade strumpor på fötterna. Godnatt!

Känns inte längre som vår.



Tittar man ut och möts av detta så känns det mer som man står och kollar ut genom fönstret en novembernatt. I dont like this at all. Vill mötas av solsken från morgon till kväll, då är jag lycklig (:

Vänligen hjälp mig att vinna en helg i Los Angeles genom att gå in och rösta 5 ostkrokar på min bild.

Ett steg närmare resan.

Nu har vi betalat färdigt hela resan och har 6 veckor och 6 dagar kvar innan vi beger oss mot flyget och flyger bort. Wijhoo som man kan tycka detta känns awesome!  Här kommer några bilder som jag tog från Fritidsresor, enjoy.

Tänk när man vaknar på morgonen/förmiddagen och direkt sätter på sig bikinin och vandrar ut till poolen.

Lägger sig på en solstol och får känna solens strålar bränna skönt.

Hamnar vi högt uppe så kanske man får utsikt liknande de här. Fint.

Källa till bilderna finns HÄR.

Torsdagen 17 Mars.

Vill du ha frukost på sängen kan du alltid sova i köket.

Nu lite skratt, sen sova.


Har börjat kolla några avsnitt av Kvarteret Skatan, nu ska jag fortsätta med det sen ska jag sova. Godnatt!

Jag behöver er hjälp.


Jag har gått med i en tävling där jag kan vinna en resa till Los Angeles, vad jag nu skulle behöva är att folk röstar på min bild. GE MIG GÄRNA FULL POTT HÄR, please (går också att klicka på bilden för att hamna rätt). Jag vinner aldrig någonting och skulle jag vinna så lovar jag att göra något som ni får bestämma (; Snälla, ett klick är inte så jobbigt och det är allt jag ber om (:

Kvällsing.

Jag åkte och åt frukost på Kochs i Klippan, blev baguette och cocio i sällskap av Sandra. Satt där ett tag och träffade även Rebecca som svischade förbi. Efter att snackat en stund drog jag och Sandra upp till Lollo en sväng och snackade.

Sen var det dags att åka hemåt, mamma kom hem från jobbet och jag sa hejdå till henne. Nu ska hon spendera resten av veckan med sina gröna män (inga aliens), sen är hon tillbaka igen på söndag.

När syrran kom ner och visade att hon var vid liv så påbörjade jag middagen, lillebror och jag åkte ner till byn för att göra en snabb handling och kom hem lagom till maten var klar. Åt och kollade på Kvarteret Skatan som jag skrattade itu av :p

Sen slocknade jag en stund, hängde upp min tvätt och ska tillbaka och kolla tv i sängen. Inatt/Imorgon ska det tydligen snöa, det är ju verkligen tur att vädret kan bestämma sig. Jag röstar på solsken!

Solen skiner, men jag fryser.



Man känner energin komma tillbaka till kroppen varje gång solen tittar fram och sträcker sig nära med sina strålar. Lite tråkigt bara att det blåser så enormt så strålarna inte räcker hela vägen för att värma ens frusna kropp. Blåsten tar tag i en och skakar till en så man blir snurrig i huvudet. Men annars är det skönt!

Med tankarna att om 7 veckor sitta på flyget bort mot värmen ger en lite energi till.

Låten som spelas om och om i bilen.

Baby here we are, standing face to face.

Onsdagen 16 Mars.

Godmorgon, tänka sig att även jag kan vara i levande form vid den här tidpunkten på dygnet och har inte dragit en allnighter. Nej jag var tvungen att va uppe lite innan 8 så jag hann duscha sen har jag varit hos tandläkaren men nu slipper jag gå dit tills nästa gång det är dags att bli kallad för undersökning. Är nice när man är fri :D

Är riktigt hungrig, vilket jag varit sen lite innan slog tolv inatt. Men eftersom jag inte längre äter efter tolv får jag lida. Imorse hann jag inte äta något och nu vill jag bara äta en halv flodhäst, eller åka till Koch's i klippan och äta baguette hade ju inte heller varit fel (; Får se om Sandra är redo för en frukostdejt eller om hon ska jobba. Håller tummarna på första alternativet såklart .

Btw,

Det är en stor fullmåne jag förväntar mig på lördag när den ska vara så extremt nära jorden. Jag tänker sitta på en filt ute och bara ha världens romantiskaste kväll, with myself :o

Tisdagen 15 Mars.

Idag har vi haft underbart vårväder, solen har varit framme och det har varit amazing. Sen har jag stått och lagat middag, suttit ute lite i solen och känt strålarna mot ansiktet. Blev även en runda ner till byn under kvällen för jag var sugen på något och kom hem med chokladpudding som fick bli min kvällsmat. Är helt full i magen nu.

Känner mig lagom seg så får bli ombyte av kläder och slänga mig i sängen, godnatt.

Håller hjärnan igång också.

När jag ligger och glor på mina serier så brukar jag samtidigt hålla igång hjärnan med sudoku. Varesig ni vill tro det eller ej så är det något som är bra för en. Genom att lösa sudoku pussel så tränar man upp det logiska och matematiska tänkandet. Och jag är störtgrym på de (:



Theme song.

Detta är den serielåt som nog alltid kommer ge mig lite rysningar i kroppen efter som man alltid var så rädd när man var liten och tvunget skulle se denna serie fast den höll en sömnlös efteråt.
Ni vet väl självklart vilken det är, eller?(;


Listan på serier jag följer.

Denna listan följer jag dessutom sten hårt! Så hårt att jag håller koll på när avsnitten kommer ut samt när jag väl har dom kryssar över dom och när jag sett dom strycker över med under/överstryckningspenna för att ha bättre koll på vilka jag sett och inte. Tycker det är ett bra system jag gjort .

2½ men, fast den serien har ju lagt ner nu så fortsättningen på säsong 8 kommer väl aldrig att visas, tårar i ögat för den stora missen!

90210, en fristående fortsättning av den populära serien Beverly Hills, kretsar kring samma skola som ungdomarna i orginalserien gick på. Mycket bra, mycket drama.

Bones, en kriminalserie där Dr Temperance Brennan och FBI's specialagent Seeley Booth arbetar ihop för att lösa
mordfall där offrena oftast bara har skelettet kvar.

Cougar Town, jag ser denna serien som 2½men fast med en kvinna i huvudrollen. En absolut komediserie som verkar tagit paus då min källa inte visar när nästa avsnitt visas i USA.

Chuck, en serie där Chuck är en halv mesig kille som blir hemlig agent. Tyckte serien var bättre i dom första säsongerna men är fortfarande sevärt.

Criminal Minds, handlar om ett profileringsteam från FBI som arbetar för att spåra olika seriemördare. Lite annorlunda med denna serien jämfört med tex CSI är att detta team går mer in i själva seriemördaren än i brottet, dom analyserar och gör en profil på brottslingen och på så sätt hamnar han i fängelset.

CSI - CSI New York - CSI miami, alla tre serier handlar om samma sak, brott, och ibland händer det att dom binds samman i några ensaka fall därför tog jag och skrev dom tillsammans.

Desperate Housewives, drama serie som utspelar sig på villagatan Wisteria Lane där fyra vänner står för mest av handlingen, blandat med grannskap, lögner, hemligheter osv.

Dexter, en kriminalserie som handlar om seriemördaren Dexter Morgan som arbetar som kriminaltekniker för MMPD (Miami Metro Police Department) men som på nätterna har en liten annorlunda hobby.

Glee, serien som fylls av sångfåglar, nördar, fotbollspelare och andra personligheter som fyller upp skolan McKinley High. Kören Glee startas men det är inte en dans på rosor, kören möter på
motgångar efter motgångar men tillsammans orkar dom fortsätta kämpa.

Gossip Girl, serien handlar om rikemansbarn i Upper East sides finaste kvarter. Man luras, ljuger, bedrar, sanningen kommer fram, en massa drama. Pengarna ger makt samtidigt som man inte kommer undan med allt fast man har pengar på kontot.

Greek, serien utspelar sig i Ohio där de flesta karaktärerna är med i olika studentföreningar som ofta tävlar mot varandra i vilken förening som är bäst osv.

Grey's Anatomy, serien utspelar sig på Seattle Grace Hospital och handlar om Merediths och de andra AT-läkarnas liv och verksamhet vid sjukhuset. Vilket betyder mycket jobb, stress, brist på tacksamhet, tid och sömn. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken, men många relationer uppstår på jobbet, vilket kanske inte är det bästa.

Las Vegas, handlar om arbetsteamet på Montecito Resort & Casino i Las Vegas och deras arbetsrutiner. Allt från parkera besökarnas bilar, driva restauranger, och säkerställa säkerheten på Casinot då många försöker fuska till sig dom stora pengarna.

Legend of the seeker, en fanstasyserie som jag halvt om halvt jämför lite med Sagan om ringen då det handlar om en person som är bestämd att besegra den onda makten och till hjälp har han några vänner.

No ordinary Family, handlar om en familj som är med om en flygkrasch och efter olyckan har dom alla fått olika superkrafter.

One Tree Hill, en serie som man följt så länge och när (jag tror det var) fjärde säsongen slutade så trodde jag att serien skulle ta slut precis som O.C gjorde men sen kom det fortsättning och jag tycker än så länge att serien håller måttet. Saknar dock Lucas & Peyton, men vem vet dom kanske kommer igen.

Pretty Little Liars, en serie om fyra vänner som efter att deras vän Alison försvinner drar ifrån varandra. Ett år efter försvinnandet av Alison återförenas dom fyra vännerna då dom alla får hotande meddelande från en mystisk person som kallar sig själv för "A".

Private Practice, det är en såkallad uppföljare från Grey's Anatomy där vi får följa Addison när hon lämnar Seattle Grace Hospital för att börja arbeta på en privat klinik i Los Angeles.

Solsidan, en svensk komedi serie som får en att skratta mer än en gång per avsnitt.

Smallville, om superhjälten Clark Kent som lever på en farm tillsammans med sina föräldrar, går i skolan, har kärleksproblem och samtidigt bollar med världen problem då han som sagt är en superhjälte med krafter.

The Mentalist, vi får följa Patrick Jane som arbetar för CBI där han ofta kör med sina egna regler för att få fast gärningsmannen. Hans arbete hos CBI är bara en täckmantel då han är besatt av Red John som innan serien började mörde hans familj. Han söker nu efter Red John så han kan ta lagen i egna händer och hämnas morden på familjemedlemmarna.

The Vampire Diaries, Elena Gilbert en vanlig tjej från en småstad bär på en sorg efter att hennes föräldrar dött. En dag träffar hon Stefan Salvatore och blir direkt intresserad. Vad Elena till en början inte vet är att Stefan är en vampyr och där börjar allting.

Nu har ni fått min lista och några snabba ord, har ni någon serie ni tycker jag missat så kom gärna och tipsa. Jag brukar glo på serier hela natten när jag inte kan sova så tid finns det gott om (;

Måndagen 14 Mars.

Jag behöver lite mat i magen känner jag, sen ta och duscha, borsta tänderna och kanske bege sig ut i fågelkvittret. Solen skiner inte men på något sätt så känns det ändå som en bra dag. We'll see.

Godkväll.

Tänkte jag skulle vara snabb och se kvällens avsnitt av solsidan före det går på tvn men det var ju inte ens så roligt att man vill sno någon av kommentarerna och lägga ut på FB innan alla förstår vad man menar. Så det var ju lite tråkigt. Så istället återgår jag till Greek.

Söndagen 13 Mars.

Solen skiner, något att vara glad för.  Gick bakåt i mitt bildarkiv och tog en bild från exakt ett år sedan. Mitt hår har ju knappt växt någonting om man kollar på denna bilden och sen jämför när jag tittar mig själv i spegeln. Whats up with that? :o


Vilken hysteri.

Finns det något ord som heter Hyfteri? Annars patentar jag det för jag råka först skriva det istället för hysteri som rubrik. Tyckte det var ett helt okej ord så får bara hitta på vad det ska betyda, återkommer med det vid ett senare tillfälle.

Kommer och sätter mig vid datorn efter mitt lilla mix i köket, ser bara hur alla bombaderar med att fel låt vann osv, antar ju att dom snackar om melodifestivalen helt efter är man inte. Jag har själv inte glott på de programmet på jag vet inte hur många år and I dont give a damn, för Sverige vinner ändå aldrig i det stora loppet och vinner man inte de så räknas inte vinsten här heller tycker jag. Who's with me?

Nåväl, extremt sugen på smulpaj och vaniljsås men några frukter hade vi inte. Tänkte hacka choklad och nötter men hitta några slitna björnbär i frysen så tog halva formen med sånt och halva utan. Den halvan som är utan bär har bara smuldeg och hackad blockchoklad, den sidan äter jag av. Hoppas det funkar, pappa skratta lite åt mig när jag fråga om man kunde göra smulpaj utan frukt och bär. Man får ta vad man har helt enkelt.

update: Så smulpajen hur blev den då?  Jo alltså att inte ha frukt/bär i funkar. MEN själva degen blir ju ganska geggig upp till toppen där den blir som vanligt så bästa sätt är väl att fylla ut lite med frukt eller bär, men som jag gjorde med halva fylld och halva icke fylld funkar i desperata tider. För smaskit blev det iallafall! Pappa höll med mig så tumbs up för egen tänkande!

New York.

Denna låten är så härlig när hon sjunger NEEEEEW YOOORK :D


Sandra & Pernilla dirty version.

I fredags förra veckan förfestade vi hos Pernilla med Sanning och Konsekvens spelet som jag köpt på Ullared dagen innan. Här är något jag fångade på film, enjoy!


Är det bara jag eller?

Innan var det ibland och har nu ökat till ofta. Så ofta händer det att jag vaknar upp med ryck på nätterna, flyger till min spegel bredvid mig och tänder lamporna och letar igenom min säng därför att jag kan svära på att något nuddat min arm eller liknande. Blir cp rädd och ger upp ganska snabbt för sängen är tom. Men ändå. Spökar det? :o

Can you see my dog?



Look in the picture and find my dog, I see her.

Lördagen 12 Mars.

Godmiddag. Hur många är bakis idag, räck upp en hand. Jag sitter på mina för jag mår ju hur bra som helst, om man då håller sig till de samtalet. Annars är det väl inte jag som mår bäst idag.

Tre saker som avslutar denna natt.

1. Jag satt och skrev i min dagbok härom natten, vet inte varför men jag började läsa några sidor i början. Efter en stund satt jag med tårar i ögonen, därför att jag bett till min mormor i himlen att hjälpa mig att behålla personen vid min sida. Jag tror inte på gud, men min mormor finns hos mig på något sätt och jag tror att hon såg att det inte var något att hänga i julgranen, därför hjälpte hon mig på de sätt att jag skulle komma ifrån blindheten och in i verkligheten igen. Är det stört att tänka så?

2. Varför är det så att absolut ingen kille jag ser är någon jag intresseras av? Inte ens min drömkille kom upp till sin egen glans sist jag såg honom. Och han stannar ändå bara i huvudet så han förstörs ju inte. ÄNDÅ. Whats wrong with me? och nej jag är INTE lesbisk bara för detta :S

3. Hade jag varit Annie i 90210 så hade jag också slagit ner min kusin Emily fast långt innan cafeteria dramat. Har fortfarande en del kvar att se på de senaste avsnittet 317, vilket jag nu tänkt återvända till.

Jag har det på tungan.

Att ha en åsikt som inte går att formulera på ett bra sätt det stör mig. Ibland vill man bara skriva av sig, sen får man tänka på att man blir dömd för allting man gör. Öppnar man käften på fel sätt så blir det smäll på fingrarna.

Middagen står i ugnen.



25 minuter sen hugger vi in (:

När solen var framme.



En bild från i tisdags när solen tittade fram.

Todays me.

Har fortfarande ont i halsen och är inne på tredje dagen med huvudvärk som blir extrem varje gång jag reser mig så försöker hålla mig i sängen. Så det blir att jag kryper ner där och kollar på Criminal Minds och vilar lite igen.

Fredagen 11 Mars.

Sitter här på mitt rum och hör hur det blåser enormt utanför. Hoppas för allt i världen att strömmen inte går för då kommer jag absolut inte kunna somna. Ligger och kolla Greek för att jag får ingen som helst ro i kroppen. Guess the fever comes and go.

Tagit en liten internetcheck paus, borstat mina gaddar och hämtat ett glas vatten. Halsen känns fortfarande som ett rivjärn körs ner varje gång jag sväljer, mitt huvud smäller varje gång jag reser mig men sen försvinner det igen. Värst av allt är väl att jag inte ens är hes och ändå får jag stå ut med all pain, inte rättvist. Jag som gillar att va hes, det är freaking sexigt ;p

Nej det är väl dags att krypa ner under täcket igen, försöka sig på att sova ..

Puh, jag säger godnatt nu.

Jag önskar att solen kommer fram igen snarast, för även om man är sjuk och inte mår så bra så är man åtminstånde glad. Man har något att glädjas över, för solen är framme. Så när jag vaknar vill jag ha solsken och värme.

Torsdagen 10 Mars.

Igår roade jag mig med avsnitt från denna serien samt sova om vart annat.


När pappa kom hem hade han med sig eucalyptus menthol tabletter som jag senare blandade ihop med mjölk och värmde upp på spisen. Väldigt yum yum! Så varsegoda att testa mitt tips.

Fick avsluta natten med en ibumutin för jag kunde inte sova pga värk i hela kroppen, frysa vs för varm hela tiden. Tillslut slog det ut mig och jag somnade.

Febern hade släppt när jag vaknade, hade fortfarande ont i halsen sen bar det iväg med farmor på ärenden i byn. Som jag nämnt tidigare så gillar jag våra små handlerundor. Mellansyrran kom och mötte upp oss på ICA och när vi sen va klara där så körde vi och lämnade farmor, sa hejdå efter en liten stund och körde hemåt.

Nu ska jag få ork att laga middag men har fått en släng av illamående så måste vila lite först. Sen så!

Onsdagen 9 Mars.

Idag har jag spenderat nästan hela dagen i min säng, med undantag när jag lagt mig hos mamma. Japp, idag är jag en mammagris för jag mår extremt dåligt. Halsont varje gång jag sväljer , gäspar eller något annat halsansträngande. Jag mår illa och känner mig febrig. Vilket betyder att jag nu ska försöka dricka en kopp blåbärssoppa och sen tillbaka till sängen och sova bort allt aj aj.

Kvälls update.

Maten blev supergod , ett noll till mig! Sen har jag inte gjort något speciellt, fortsatt att kolla på avsnitt från Criminal Minds som jag också börjat följa. Hyftsat bra serie där. Ätit lite morotsstavar med dipp samt druckit ett glas Fanta Exotisk. Snart dags att borsta gaddarna, dricka vatten, slänga av sig kläderna och leva loppan & hoppa i sängen. Hrm.

Lite hundsång?


Film från när jag var ute innan idag, min hund skäller så sällan så det är underhållande när hon väl gör, även om ingen annan glädjs åt detta så gör jag (:

Nu väntar jag på fooooooood.

Är super hungrig, men det tog mig en lång stund innan jag fick tummarna loss och körde ner till byn för att handla hem grejer till maten. Jag har gjort potatisgratäng idag, helt själv för första gången. För födelsedagen räknas knappt för då skiva jag bara potatisen (a) Dock tyckte jag att det blev för lite grädde i, vilket kanske kommer göra att jag tycker allt misslyckades, återstår att se om dryga 45 minuter...

Lite baconsnacks till att börja med? super hungrig som sagt.. Nu lite criminal minds.

Solen skiner, idag är jag glad.

Eftersom det var så fint väder så ville jag gå ut, men vad ska man göra? Så jag bestämde mig för att göra rostademackor och en kopp te (kommit på min egna blandning med en påse jordgubbste och en påse vaniljte. yum) sen tog jag en filt, min bok, mobil och Zindy så gick vi ut.


Åt mina mackor i fred sen började jag läsa lite i min bok men då kom Zindy och ville mest busa hela tiden så jag har haft lagom många skrattanfall idag åt henne. Ett tag grymtade hon som en gris, annat så rullade hon runder på rygg och letade efter sin boll och ja väldigt roande har det varit.


Sen kom även syrran ut, hon skulle röka så när hon närmade sig att va klar packade jag ihop mina grejer så gick vi in igen. Det var riktigt skönt väder ute, synd att det blåste så man frös om händerna o så men annars värmde ändå solens strålar en lite. HÄRLIGT!!

Sötnosen och jag leker.


HAHA, awesome.




Återigen så rockar jag.


Alla killar på FB började helt plötsligt uppdatera sina statusar med samma mög, så jag kontrade med min egna. För det stämmer ju bra faktiskt. Dom har ju inte sina 364 dagar som alla tjatar om, för att få dom dagarna måste dom ju va i kalendern. Nötter, rätt ska va rätt (; haha.

Från Ullared.

Har ju glömt att visa vad jag tog med mig hem från Ullared, visserligen blev det inte så mycket men det betyder väl bara att man kan åka dit upp snart igen ;D


En smyckes hand, har länge letat efter en och skulle köpt på bolaget på Väla innan jul men då fanns de inte kvar. På Bolaget gick smyckes handen på runt 129kronor och var helt i porslin. Denna smyckes handen är minst lika fin och har samma funktion och gick på 49,95 så kan ju säga rena kapet eller?(;


En söt liten väska, även om mammas ord "kom nu inte hem med en massa väskor" ekade i mitt huvud så var jag tvungen att ta med mig denna hem. Liten och söt, perfekt till festen. 89,95 vilket inte heller är en förmögenhet.


En hoody, snygg som gatan och kostade bara 99kronor så jag var tvungen. Jag älskar den redan.  Köpte även en brunaktig cardigan, en sådan som man inte kan stänga och den hade något broderi i ryggen , väldigt snygg och kostade mig 119kronor.


Lite hårdvård kan alltid vara bra, så ett nytt proffs hårspray för 21,95 samt en hårinpackning för 15,95 var något som åkte i vagnen och följde sedan med hem.


Köpte mig en rese-necessär för 39,95 inför Gran Canaria så att jag får plats med alla badrums grejer som jag behöver ta med mig. Köpte även ett proffs hårspray i litet format så jag kan ha med mig i väskan i krisande situationer, 10,95. Hårsnoddar 5,95. Två sminkpenslar för 9,95 st. Hårnålar 5,95. Två nagelfilar 11,90 st.

Andra små saker jag köpte var shampoo, balsam, fleece filt (älskar filtar), fotogramar i svart, strumpor, brännbara cdskivor, en ny mindre plånbok, Nivea kräm, lite godis, Sanning & konka-spelet jag skrev om HÄR. Och detta var väl i princip det mesta.

Måndagen 7 Mars.

Inatt har jag bara legat i min säng och mått illa och varit allmänt het. Hetare än vanligt? :o Nåväl, vaknade upp och mådde fortfarande kasst så har fått ringa farmor och prata med henne, vi bestämde att torsdag var en bättre dag att åka iväg och handla på.

Så nu ska jag dricka lite te och begrava mig i sängen igen.

Recension - Chain Letter.


Genre: Skräck/Thriller.
Handlar om en grupp ungdomar som får mindre trevliga kedjebrev där dom måste skicka vidare annars dör dom. Och hur ofta tror man på kedjebrev, hur ofta raderar man dom inte bara utan att skicka vidare. Vad dessa personer inte vet är att det är allvar. Jag tyckte att filmen var bra, lite sådär halv äcklig som är bra, samtidigt då var slutet lite sådär halv kasst. Men värd att se va den ändå. Nikkie Reed som spelar Rosie (den blonda vampyren) i Twilight spelar huvudrollen i denna film. Om det skulle göra någon påverkan .

Yogi Bear.



Jag gillar animerat, barnfilmer och jag växte upp med tecknade avsnitt av Yogi Bear så jag måste nog se denna filmen faktiskt ;D

Usch, hemskt.



Detta är precis den anledning som gör att jag inte satt mig i en bil och åkt runder på isen. Jag vågar knappt åka skridskor längre för jag är rädd för att åka igenom, en bil väger ju ganska så mycket mer än jag så att sitta i en sådan hade varit ännu längre ner på listan av saker jag vill göra. Jag hoppas det inte är någon man känner, eller ja tradigt läge ändå, att ens bil försvinner ner i vattnet men tur att ingen följde med ner. Usch hemska tanke.

Söndagen 6 Mars.

Hyfsat fint väder idag. Bakis känslan har försvunnit men eftersom jag bara åt några plättar igår när jag kom hem så är jag ändå inte helt återställd, behöver ordentlig mat i magen först.

Lördagen 5 Mars.

Igår var det ett stort alkoholintag, jag blev riktigt full och halva kvällen är försvunnen i glömskan :o


Idag har jag varit bakis nästan hela dagen, när jag fått i mig apelsinjuice hemma hos Pernilla dröjde det inte länge innan jag fick ställa mig hukandes framför toalettstolen och kasta upp det igen. Mysigt värre. Vi kollade lite tv och jag kände att jag återigen fick en släng med extrem illamående så gick in och la mig på toalettgolvet. Råkade somna :o sen vaknade jag till och skulle resa mig, usch mådde illa så la mig ner en liten stund innan jag fick slänga upp resten av apelsinjuicen sen hade jag inget mer i min kropp.

Senare på kvällskvisten tittade även Sandra förbi, sen lämnade jag av Pernilla hos hennes pappa och körde hemåt. Har ont i huvudet, mår illa och ska dricka lite blåbärssoppa och kolla på tv hela kvällen. Mår riktigt dåligt och det känns som en söndag idag. Det är just pågrund av sånna här dagar som jag inte vill dricka, Im not cut out for it, anymore.

Så pausen får hålla i sig, alkoholen får hålla sig väck. Hej mitt namn är My och jag är nykterist på obestämd tid.

Fredagen 4 Mars.

Ska starta tvn och slö kolla lite, helt seg som vanligt. Efter det blir det en dusch och förhoppningsvis piggnar jag till lite. Tills dess, hejdå.

"Baby".

HAHA. Lillebror kom in för att visa en ful video på youtube och sen visade han mig denna:


Good luck.

Jag la mig i sängen och började kolla på filmen "Life as we know it" och jag visste redan att jag skulle somna. Det gick en kvart-tjugo minuter sen sov jag som en gris. Hur jag ska kunna sova inatt är en bra fråga, i dont know. Så good luck Chuck med sömnen!

Som hittat.



Köpte detta spelet på Ullared för 69 kronor, på nätet hittade jag en sida med prislista för olika butiker där priset låg mellan 149-198kronor. Vadå som hittat då? Im happy!

Torsdagen 3 Mars.

Godeftermiddag. Här sitter jag hemkommen efter en lång dag med mina girls. Mötte upp dom på Donken i Örkelljunga och åt en liten toast till frukost, och drack min blåbärssoppa som jag hade med då jag inte hann dricka den hemma.

Åkte sen upp till Ullared, måste säga att det gick skit fort. Eller kändes som det gick skit fort (: Gick runder där inne och plockade på sig en massa små saker och två tröjor som faktiskt är väldigt snygga (: Vi gick upp och fikade varsin baguette/bulle och dricka, sen gick vi en sväng till.

Körde hemåt och landade på Donken i Laholm och fick med oss varsin ballong hem (förutom Frida, hon var för snabb ut i bilen). Fun fun.

Jag Sandra och Pernilla blev avlämnade hos Pernilla, sa hejdå till Frida och sen in till Pernilla och snackade, kollade våra grejer osv. Snabbare än jag trott kom pappa och hämtade mig, nu sitter jag här med alla mina nya grejer. hihi. Det är kul att spendera pengar och köra grejer ibland (:

(Hade kunnat åka upp igen till och med, addicted haha)

8 timmar kvar.

Sen sitter jag i bilen påväg till Örkelljunga för att möta upp mina friends. Sen bär det av till ULLARED. Så nu blir det sängen, minsann. Godnatt!


 

En lista jag snodde från Jennie.

Hur gammal är du om 5år?
- 28 :o oh herregud.

Vem tillbringa du minst två timmar med idag?
- Bara mig själv. Ensamvarg på vift.

Hur lång är du?
- 160 plus, minus, noll.

Vilken är den senaste filmen du såg?
- Despicable Me.

Vem ringde du senast?
- Nathalie.

Vem ringde dig senast?
- Även det va Nathalie.

Hur löd det senaste smset du fick?
- Jo det är bra :) då ses vi imorgon :) pussss

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Skicka sms helt klart.

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- Gifta.

När såg du senast din mamma?
- För en stund sen.

Vilken ögonfärg har du?
- Skiftar mellan blåa och gröna.

När vakna du idag?
- Gav upp vid elva iaf.

Vilken är din favoritlåt?
- För tillfället Fabolous life.

Vilken är din favorit plats?
- Min säng eller nere vid bäcken.

Vilken plats föredrar du minst?
- Kan inte komma på någon plats nu.

Var tror du att du befinner dig om 10år?
- Jag vet knappt var jag befinner mig om en vecka.

Vad skrämde dig om natten som barn?
- Mina mardrömmar.

Vad fick dig att skratta ordentligt senast?
- Mitt och Natas roliga samtal igår.

Hur stor är din säng?
- 180x160 tror jag.

Har du stationär dator eller bärbar?
- Stationär.

Sover du i kläder eller utan?
- Sover aldrig naken.

Hur många kuddar har du i sängen?
- 6st.

Hur många landskap har du bott i?
- 1, fast ändå i två länder då bgresan var i fyra månader och därför räknas som en boplats då jag även jobbade där osv.

Vilka städer har du bott i?
- Inga, Pp är en håla. Fast ifs i Bulgarien bodde jag i Borovets.

Föredrar du skor, strumpor eller barfota.
- Skor eller strumpor, men barfota utomhus på sommaren.

Är du social?
- Har tappat en del faktiskt.

Vilken är din favoritglass?
- Raspberry cheesecake.

Vilken är din favorit efterrätt?
- Smulpaj med vaniljsås kanske.

Tycker du om kinamat?
- Ja.

Tycker du om kaffe?
- Ja med mycket socker och lite mjölk så.

Vad dricker du till frukost?
- På senaste tiden blåbärssoppa.

Sover du på någon särskild sida?
- Ja ovansidan av sängen haha.

Kan du spela poker?
- Ja.

Tycker du om att mysa/kela?
- Ja.

Är du en beroendemänniska?
- Jag har beroenden, men jag känner mig inte beroende av folk. Jo mamma & pappa.

Känner du någon som fyller år samma dag som dig?
- Ja och hon föddes 14 minuter efter mig och blev min första barndomskompis.

Vill du ha barn?
- Ja det vill jag.

Kan du fler språk än svenska?
- Ja engelska.

Har du någongång åkt i ambulans?
- Inte vad jag är medveten om iallafall.

Föredrar du havet eller en bassäng.
- Bassäng, gillar inte maneterna i havet.
Vad spenderar du helst pengar på?
- Det varierar.

Äger du dyrbara smycken?
- Ja.

Vilket är ditt favorit TV-program?
- Finns så många serier jag följer så kan inte välja.

Vem är den roligaste människan du känner?
- Svårt att säga.

Sover du med gosedjur?
- Nej, men har en kramkudde.

Vad har du för ringsignal?
- Jason Derulo - Love beat.

Har du något klädesplagg sen du var liten?
- Mamma har säkert sparat något.

Vad har du närmast dig som är rött?
- En pärm.

Flirtar du mycket?
- Inte medvetet.

Kan du byta olja på bilen?
- Byta och byta, men jag kan fylla på iallafall.

Har du fått fortkörningsböter någon gång?
- Nope.

Vilken bok var den senaste du läste?
- Utan onda aningar, har fortfarande inte läst ut den än.

Läser du dagstidningar?
- Händer väl ibland att man bläddrar igenom.
Prenumerar du på någon dagstidning?
- Nej.

Vilken radiostation lyssnade du på senast?
- Tror mammas bilradio var på rix fm.

När var du i kyrkan senast?
- Var nog när Lisette konfirmerade sig.

Vad lyssnar du på nu?
- Ljudet av tangenterna när dom trycks ner.

Vem såg dig naken sist?
- Its a secret I'll never tell.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
- Ingen, jag är inte en prata i telefon människa.

Civilstånd?
- Singel och sambo med min familj.

Vilka sidor besöker du dagligen?
- Blogg.se, min blogg, Egoinas blogg, Facebook.

Va har du haft för djur under livets gång?
- Hundar, Katter, Tre möss och några dammråttor under sängen.

Svär du ofta?
- Jag svär men jag kallar det inte ofta.

Vilken kroppsdel är du mest stolt över?
- Kallar väl inte ögon för en kroppsdel men ögonen är väl de som inte ger mig ångest.
Vilken kroppsdel är du minst stolt över?
- Boobsen är för stora.

Saknar du någon?
- Nej.

Vad ska du göra nu?
- Lägga mig i sängen och kolla på Private practice.

Dagens tumbs up and down.

Tumbs up:
Pannkakor med chokladsås, yum.

Tumbs down:
Att jag varit så trött idag.

Dagens middag.

Även idag blir det en sen middag, vet inte varför det blir så ;p Tänkte tillbaka till Bulgarien och blev extremt sugen på pannkakor med choklad så thats my dinner! ;D


Inte kunnat hålla ögonen öppna.

Jag skulle egentligen iväg idag, men eftersom stället vi skulle till inte gick att ringa till och inte hittade nytt nr så skjuter vi upp det till nästa vecka. Så det betyder att jag spenderat min dag hemma, samt haft väldigt tunga ögon och somnat hela tiden eller legat vaken med ett  öga stängt haha. Vet inte vad som hände idag.

Nåväl, imorgonbitti väntas Ullared, det ser jag framemot. Shoppa shoppa shoppa ;D

Sötnöten.


Onsdagen 2 Mars.

Min morfar var här på besök under kvällen , drack lite kaffe och pratade om lite allt möjligt. Sen började jag med middagen, så även igår blev det en sen middag vilket blir tredje dagen i rad. Blev något enkelt och simpelt, pasta och köttfärssås. Gott, och mättade magen.

Efter att morfar åkt så har jag slappat framför tvn, haft ett skrattanfall i telefonen med Nathalie och sen mer tv. Är nu redo att hoppa i säng och stanna där för natten. Tänderna har blivit fixade i typ en halv timme :o och ett glas vatten står redo att drickas om två timmar när jag får dricka igen. Är redan törstig, nog mest för att jag ska låta flouret ha sin bästa effekt och inte får inta något vatten förän om två timmar men men.

Känns som jag börjar bli ännu nördigare, ha mindre att skriva om eftersom jag håller på att snacka tandvård. Som om det skulle va något som i princip alla möter dagligen. Hmf.

Nej en hyfsat (ett ord jag tycker jag börjar använda mig av mycket) tidig morgon väntas så det är väl bäst att rappa på sänggåendet. Jag säger godnatt och dröm sött alla så får jag återkomma när det finns tid till de (: Natti.

Dagens tumbs up and down.

Tumbs up:
Morfar har varit här på besök.

Tumbs down:
Tandläkar'skräcken'.

Chain Letter.

Sometimes you just shouldnt break the chain.


En annorlunda tandläkarskräck.

Att sitta i väntrummet med ett hjärta som slår hårda långsamma slag, i huvudet försöker jag tänka ut hur jag ska förklara varför jag inte skött mig. När första tandsköterskan kom ut och kallade in en annan person slog mitt hjärta extremt fort. Jag är nervös att gå till tandläkaren, jag skjuter upp mina besök hela tiden vilket gör att när jag väl är där så är det inte så bra, egentligen. Jag skäms.

När det väl var min tur att gå in och sätta mig i tandläkarstolen så va det inte så farligt. Vad är jag rädd för? Jag började prata om mina visdomständer, som det ser ut nu så är dom inte tillräckligt mycket uppväxta för att bli utdragna, så jag kunde välja att vänta några månader och se hur mycket dom växt eller om jag tvunget vill ha ut dom nu gick det att operera bort men den biten slipper jag helst så vi väntar några månader istället.

Jag har inte varit hos tandläkaren på hela 2010 och minns knappt sist jag va där. Så nu ska jag dit i nästa vecka igen. Sen en ny undersökning innan året är slut därför att det är mitt sista år innan jag ska få bli värderad om jag ska stanna eller om jag ska flyttas upp eller ner på prislistan. Att gå till tandläkaren i mina skor kan bli lagom dyrt. Får nog slå mig själv på fingrarna och börja sköta mina tänder bättre, annars så kommer plånboken bli tom :o

Tisdagen 1 Mars.

Godmorgon, här sitter jag ganska så nyvaken. Har precis skjutsat iväg min lillebror till Birger, mannen som har hand om honom när han jobbar typ. För imorgon behöver vi antagligen hans bil redan när pappa kör till jobbet och det var inte hundra att Emil hunnit hem tills dess. Det är långa abetspass som lastbilschafför, puh!



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0