Söndagen 30 April.

Nu lämnar vi snart denna veliga månaden och går över till Maj och då kommer de ljusare tiderna komma och snön kommer förhoppningsvis hålla sig borta nu. Bara massa sol och lite regn, de är vad jag vill ha.
 
I fredags efter jobbet tog jag mig inom ICA först och köpte läsk och dipp, sen tog jag mig hem och gjorde mig redo för en kväll ute med Linnea. Vi hade bokat bord på Estreet och jag valde deras hjortfilé med potatisgratäng och sås. Så jäkla gott, och även om jag egentligen vart mätt innan jag ätit färdigt kunde jag inte låta de goda köttet slängas. Perfekt! Blev några cider till och helt plötsligt fick vi sällskap av några random personer varav den ena fick oss att skratta så vi fick ont i magen, han hittade oss lite här och var sen. Mathias jobbade och gjorde som vanligt en god drink, när det kommer till drinkar så låter jag alltid han göra vad han vill för det blir alltid bra :) Efter drinken så stod jag och Linnea mest på dansgolvet faktiskt. Dansade till svetten rann i princip, sen var det dags för oss att bege oss hemåt. Först en runda in på Kebab City sen taxi hem. Hade en skit rolig kväll! 
 
Resten av helgen kommer bara vara väldigt lugn. Idag är jag så otroligt trött och sliten så jag orkar nog inte mycket mer än den sköna duschen jag tog förut idag. Ligger på soffan med boken i ansiktet, växlar om till tvn ibland när ögonen börjar gå i kors. Ledig imorgon också sen är det tillbaka till jobbet på tisdag.

Fredagen 28 April.

Wohoo det är helg. Arbetsdagen har väl rullat på ganska bra. Haft att göra hela tiden och jag kände inte att jag hade massa saker kvar att göra när det var dags att gå hem. Så nu har jag lämnat kontoret för denna vecka. Tog mig till ICA och köpte läsk, sen tog jag bussen hem. 
 
Nu lite chill, sen ska jag fixa vid mig och ikväll blir det god mat på Estreet och lite alkohol på det. En bra kväll med andra ord :) 

Min dag.

Så jag vaknade innan larmet ringde imorse, ja när jag är ledig brukar jag ställa larm för att inte sova allt för länge. Jag brukar dock aldrig sova så länge som jag gjorde när jag var tonåring. Då fick man ju ångest först om man vaknade vid fyra på eftermiddagen, nu får jag typ ångest om jag skulle vakna så sent som tolv. Vilket typ aldrig händer, möjligen när jag är bakis men då är det mest för jag inte orkar gå upp för jag mår dåligt. Aja, vaknade i alla fall vid nio, låg kvar och drog mig i sängen till halv tio sen gick jag upp och började fixa med tvätten, ett helt berg med kläder som behövde tvättas. Slängde soporna, diskade och sen blev de lite tv-tittande.
 
Emma kom hit runt fyra och vi åkte till Max och köpte chili cheese och vars en lyx shake, efter det visade hon vart hon ska flytta. Nu kommer vi få ett kortare avstånd till varandra, wohoo! Efter detta åkte vi till ICA och handlade och slutligen hamnade vi hemma hos mig där vi hängde på min soffa ett tag. Så glad att jag har henne i mitt liv, helt underbar!
 
När hon åkt så var tanken att börja med matlådorna men jag fastnade med mobilen i handen ett tag. Så matladningen började jag med först efter nio. Eftersom jag hade ringt upp Sofia så hade jag henne på högtalartelefon under hela matlagningen så det blev helt plötsligt lite roligare att laga mat när man kunde föra en diskussion samtidigt.
 
Nu är jag helt slut i skallen och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova några timmar innan jag kör veckans sista arbetspass imorgon sen är det lång helg även för min del. Woop woop!

Torsdagen 27 April.

Veckan har bara sprungit förbi och jag har ett arbetspass kvar på fredag sen är det helg igen. Efter jobbet i tisdags åkte jag och Emma till Birsta, blev en fika och lite shopping. Ett besök på IKEA och jag kom hem med en badrumshylla. Jag hade först siktat in mig på en Hemnes hylla, men efter mitt Skåne besök så såg jag den lägre modellen och tyckte den funkade bra så det blev ett sådant inköp för min del. Ska jag vara ärlig tror jag faktiskt den passar bättre i mitt lilla badrum än Hemnes hyllan skulle gjort. Jag är i alla fall sjukt nöjd, nu måste jag bara köpa en ny blomma så jag kan ha en både i badrummet och en i vardagsrummet, blomman ger en lite bättre känsla faktiskt. 
 
 
Efter gårdagens arbetspass gjorde jag Linnea sällskap till Subway, fick med mig deras goda kakor hem. Vädret när vi sen promenderade hem var väl inget att hurra för. Snöblandat regn med lite uppehåll ibland, fick ont i ansiktet av kylan. Va är de frågan om, ja jag vet det är April och då får man i princip alla årstider i ett, men det börjar bli tröttsamt. Kan vi få vår och sen en bra sommar så skulle jag vara nöjd :)
 
Under kvällen så har jag powernapat på soffan, var inte direkt planerat men de bara blev så. Sen tog jag mig tiden att montera ihop hyllan till badrummet, tog lite längre tid än det egentligen behövde bara för jag missat en sak och fick skruva isär hyllan igen. Ja jag är inte den bästa på att montera ihop saker känns det som.
 
Ett samtal till Folksam har också gjorts, nu ska jag tömma telefonen och skicka in den till dom sen får jag köpa en ny telefon. Jävla mig till att vara klantig och kasta pengar i sjön, men hellre denna summa på en ny telefon än för att laga den jag redan har känner jag ändå. Blir nog bra i slutändan. 
 
Idag (torsdag) är jag ledig från jobbet eftersom jag jobbade helgen som var. Tanken är väl att laga mat så jag har en matlåda till fredagens arbetspass, i övrigt ska jag nog bara chilla. Se framemot fredagens afterwork med Linnea. Godmat och lite alkohol, perfekt början på ledigheten :)

Måndagen 24 April.

Måndag och full rulle som vanligt. Hann inte riktigt med alla saker idag känner jag. Hux flux skulle jag hålla i ett möte vilket gjorde att jag missade ett annat möte och även missade genom gång av veckan och månaden som vi brukar ha på måndagar. Sen vart det planering av kommande dagar och jag höll på med en del administration sista timmarna. En timme efter jag egentligen skulle slutat valde jag att stänga igen datorn och gå hem. Krockade nästan med Linnea på vägen ut från kontoret, så jag valde att hellre promenera hem i sällskap av henne än att ta bussen. Skönt med en promenad och det var ändå okej väder och ett väldigt trevligt sällskap såklart. 
 
När jag kom hem plockade jag ihop lite sallad och käkade en räk/kräft-sallad, sen blev det lite tv tittande, fixade med disken och sen läste jag ut boken. Slutade på ett så sjukt sätt att jag skulle vilja ha nästa bok nu direkt. Har dock så extremt mycket böcker så får börja med dom jag har innan jag köper nya :) Nästa blir Ninni Schulman vår egen lilla hemlighet, hon är också en bra svensk författare som skriver om den genre som jag älskar att dras in i när det kommer till böcker och filmer. 
 
Ett dagpass imorgon också som lilla jag ska dra täcket över mig och sova några timmar. På onsdag är jag ledig och kommer mest troligt spendera pengar på Birsta den dagen. Bra med lön imorgon då ;) Godnatt. 

Söndagen 23 April.

Denna dagen har gått så otroligt långsamt och min energi har inte riktigt varit på toppen. Ändå tycker jag att jag hann med en del saker på jobbet. Vi har ju varit ganska få även idag så då hinner man en del administrativa aktiviteter också. Imorgon börjar månadens sista vecka, full pepp hela veckan..
 
Efter jobbet idag så följde Sofia med mig hem och vi käkade kinamat, små tittade lite på TV och snackade lite skit. Haft en väldigt trevlig, men lugn söndag. Nu trots klockan inte är mycket ska jag bege mig mot sängen. Har en del kapitel kvar att läsa ur Avdelning 73, den är sjukt spännande och jag vill bara att saker ska komma fram och upp till ytan just nu. Så ja mycket mer action än så blir det inte i mitt liv denna kväll. 
 

Lördagen 22 April.

Imorse vaknade jag innan larmet, som vanligt drömde jag att jag försov mig och därför fick jag rena paniken. Dock var klockan vara sex så jag kunde sova vidare en och en halv timme till. Skönt! 
 
Haft en ganska lugn men ändå fartfylld dag på jobbet idag. Typ bara mitt gäng inne i helgen och då har jag bara halva gänget inne så det är väldigt lugnt. Vi har väl haft roligt tror jag. Jag har fått chansen att både lära och skratta idag, så jag känner att jag fått ut något av dagen i alla fall. Fan vad jag älskar mitt jobb. Det är otroligt skönt när man känner så, jag har inte haft ångest inför en enda jobbdag sedan jag fick min nya tjänst och jag tror det är lite de här som är meningen med ett jobb. Jag känner mig lycklig. 
 
Efter jobbet så mötte jag upp Emma så vi tog en liten date på Max. Efter det köpte vi lite fika på ICA innan vi tog oss hem till min soffa. Nu ska jag slänga mig i sängen med boken i högsta hugg, några sidor hinner jag ju innan jag ska sova :) 

Fredagen 21 April.

Så veckan har stått ganska still här. Jag känner att jag har väl inte haft så mycket aktiviteter i mitt liv. Mest jobb faktiskt. Sen var jag ledig igår och var helt slut i huvudet så min dejt med Emma fick jag skjuta på. Körde en hel dag på soffan med olika serier varvat med läsning, mat och en powernap. 
 
Idag har jag varit tillbaka på jobbet och jag har känt fullt med energi stundvis. Fick ett sms ifrån synoptik att mina brillor var klara så jag hämtade dom på lunchrasten. Ett par vanliga brillor, ett par terminalglasögon och ett par solglasögon. Nu behöver jag förhoppningsvis inte köpa nytt på ett tag. 
 
 
Är min jobbhelg denna vecka så jag ska snart krya ner i sängen med näsan i boken en liten stund innan jag ska sova. Längtar redan till nästa helg då det blir AW med go kollegor :) 

Tisdagen 18 April.

Godkväll.
 
Vissa dagar på jobbet känns som man tar ett steg in och sen flyger tiden förbi så himla snabbt så de nästa man vet är att man tar ett steg ut från kontoret igen och dagen är förbi. Lite så kändes det idag också. Jag kom till jobbet, körde en medlyssning med en av mina och sen var det möte, sen hade vi team möte och sen några timmar med lite planering inför morgondagens flytt. Sen helt plötsligt hade jag jobbat över 45 minuter och det var dags att lämna kontoret. Ja det har varit en bra första dag tillbaka på kontoret efter min ledighet under påsken. 
 
Nu blir det någon timme med näsan i boken innan jag ska dra täcket över huvudet för några timmar i drömmarnas land. 

Påsken är över.

När man ska resa hem så vill man alltid att resan ska gå fort. Jag är iallafall en sådan person som tycker att resandet är roligt, själva resan också. I alla fall när jag ska resa bort någonstans, då är det inte bara destinationen som är grejen, men när jag väl ska hem. Då vill jag bara hem så snabbt som möjligt. Dagens resa var en av de kortare och det var riktigt skönt. 
 
 
Underbara fina Emma kom och hämtade mig på flygplatsen, så vi fick snacka av oss lite på bilturen hem till mig. Jag känner att jag har så mycket kärlek till dessa fina människor som finns i mitt liv. Jag vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattar er och hur glad jag är att ha er i mitt liv. 
 
Nu är jag hemma och har landat. Blir att packa ur väskan lite snabbt sen ska jag väl krypa ner i sängen. Imorgon är det tillbaka till vardagen och jobbet igen. Ingen ångest i min kropp inte, jag trivs så bra med mitt jobb att jag inte får någon ångest på "söndagar" längre. Visst skulle jag gärna spendera lite mer tid med familjen och mitt kära Skåne, men jag tror nog mina vägar drar ner mig där snart igen. Om inget annat så kommer det en sommar snart :) 
 
Godnatt och sovgott önskar jag er alla!

Måndagen 17 April.

Imorse gick jag upp lite tidigare än de övriga dagarna. Trots jag kom hem från lillebror sent inatt. Var vaken och fick lite tid med mamma, hon har ju mest jobbat när jag varit hemma och när hon varit hemma har jag varit borta. Lite kramkalas innan hon körde till jobbet. Sen kom lillebror och Hillevi på besök, lite kramkalas innan jag körde och hämtade syrran. Käkade mat med familjen sen blev det lite soffhäng och jag kunde inte hålla mig vaken och nickade till några gånger i soffan. Sen var det dags att packa väskan och krama små syrrorna innan pappa körde mig till flygplatsen. Där blev det hejdå kram till syrran och pappa. Nu ropar dem upp om att påstigningen påbörjas. Några timmar av resande innan jag är hemma i min lägenhet igen. Ska bli skönt även om jag haft underbart här nere och gärna stannat längre såklart. 

Söndagen 16 April.

Tog visst en länge sovmorgon idag, men då vaknade jag också tidigt imorse när mamma skulle ta sig till jobbet och spenderade en stund med att prata med henne. 
 
Blivit en lugn dag, mest läst och tittat på tv. Sen kom lillebror och Hillevi på besök efter vi ätit mat och jag följde med dem hem. Hillevi har introducerat mig för Skam och vi har sett hela första säsongen, så nu är jag väl lika fast som alla andra haha. En film nu sen är det dags att åka hemåt och sova några timmar. 

Godnatt.

Efter middagen med familj och släkt så lånade jag en bil och åkte iväg och hälsade på Natha och hennes familj i deras nya hus. Blev att vi käkade tacos på kvällen, fick även sett bilderna från bröllopet i somras. Jätte fina bilder och det var ju en så fin dag. Kramkalas innan jag tog mig ut till bilen och körde hem igen. 
 
Denna påskhelg kommer gå förbi så himla fort, men känns ändå som jag hunnit med det viktigaste redan. Imorgon kanske det blir lite alkoholintag på kvällen, annars kommer resterande tid bara vara familjetid. 
 
Nu är det snart dags att krypa ner i sängen igen. Tack för en till underbar dag, godnatt :) 

Lördagen 15 April.

Tog en ordentlig sovmorgon till typ halv elva innan jag gick upp och vaknade till liv i duschen. Sen började vi städa lite smått och fixa med maten. Förutom familjen i huset så har även syrran, brorsan, Hillevi, morfar och morbror Mats kommit på middagsbesök. 
 
Jag, syrran, brorsan och Hillevi håller på att diskutera vår resa vi ska göra i sommar. Asså gud vad jag längtar till vi ska åka iväg, jag har ju inte varit utomlands sedan jag kom tillbaka till Sverige efter mitt år som reseledare. Detta året precis som jag bestämde mig vid nyår blir ett resande år. Två weekend resor ska göras och en sommar semester. Detta året kommer jag ta mig tid att göra roliga saker som jag kan samla på mig i roliga minnen arkivet i hjärnan ;) 2017 året jag började leva igen. 
 
Dagen började med grön mark och regn. Nu snöar det så många stora flingor att det hunnit lägga sig på vissa ställen. Jag som åkte ner till Skåne med orden i huvudet att jag skulle ta mig till värmen så möts man återigen av snö. Nej jag vill ha vår, sol och värme nu! 
 

Fredagen 14 April.

Det har varit en enda överraskningsfest idag känns det som. Allting började väl egentligen redan igår. Jag tog mig till jobbet och gjorde en riktigt rolig arbetsdag. Kändes bra att lämna teamet för några lediga dagar i påsk. Så efter jobbet gick jag till Subway och köpte med mig deras goda kakor innan jag gick vidare till tåget.
 
Första tåget gick väl hyfsat snabbt, fick dock lite ont i baken av allt sittande och även lite ont i benen. Tycker dock att SJ har ganska bra med plats vid sina sittplatser på tågen så det var inget där som påverkade värken jag fick. Tog sedan mina väskor och tog en kisspaus på centralstationen i Stockholm innan jag hoppade på nästa tåg. Då hade jag fått plats i en liggvagn så jag böjde mig ner till min lilla plats och bäddade innan jag tog av mig skorna och bäddade ner mig själv. Käkade en riskaka och sen la jag huvudet på kudden och sov mig genom natten, fick dock ryck och vaknade varje timme för att kolla klockan eller kolla Facebook. Vet inte varför jag nojade, men var så rädd att min överraskning skulle förstöras av någon. 4:50 ungefär kom någon och skrämde skiten ur mig när hon tog tag i min axel och sa att det var en halvtimme kvar till vi var framme vid min slutdestination. Visste inte att dem väckte en, jag hade ju ställt larmet haha. Aja tog mig upp och ur min trånga hytt, in på en trång toalett för att lätta på trycket. En stund senare stannade tåget och jag gick längst med perrongen och hörde bara ljudet av min väska som rullade mot asfalten. Tog trappan upp och sedan rulltrappan ner till väntsalen där jag satt mig och väntade på min skjuts.
 
Första överraskningen kom när bilen kom och passageraren hade ögonbindel på sig, med orden om en god middag som väntade, överraskningen var att jag kom ner. Jag hoppas hon blev glad ändå haha. Jag och mina två systrar åkte vidare hemåt. Jag hälsade först på hunden och sen gick jag in till pappa som hade sin vanliga plats i soffan med tvn igång. Sa Hej pappa och han mumlade ett svagt hej tillbaka innan han öppnade ögonen och såg mig, då såg han så glad ut. Efter att ha sagt hej gick jag vidare till deras sovrum där mamma sov. Knackade på dörren ganska högt och sa hej mamma, hon lät inte så himla glad för jag väckte henne så jag svarade henne med "hör du inte vem det är mamma" när hon öppnade ögonen och vaknade till liv och såg mig så blev hon så himla glad och jag fick världens kram av henne. Sen tog jag mig tillbaka till tv-rummet och tittade på TV med pappa till jag råkade snarka till på soffan.
 
Vid tio tiden var det inget mer sovande och dagen började. Pappa har stått i köket halva dagen och gjort efterrätten till morgondagens middag och sen även gjort lite köttbullar, jag påbörjade potatisgratängen som fick grädda vidare i ugnen medan jag och minisyrran skulle åka och hämta min tredje lillasyster och även överraska henne då hon inte heller visste att jag skulle komma hem. Så jag tog plats bak i bilen och gömde mig under min jacka när vi närmade oss hennes lägenhet. Precis innan jag var beredd på att hon skulle hoppa in i bilen så hör jag minisyrran som kör bilen skrika "PIERRE!!" och jag bara jaha då går jag väl ur bilen då. Syrran blev lite överraskad av att se mig, men att Pierre var och hälsade på blev den största överraskningen och minisyrran stod och bölade mot hans bröst ett tag innan jag fick säga hej och kramas lite. Vi hoppade alla in i bilen igen och åkte tillbaka hem och då fick pappa sig en överraskning att se Pierre igen.Det var några år sedan sist så det blev helt enkelt en bra överraskning även detta. Kul att vi gör det samtidigt tycker jag. Hehe..
 
Vi åt lite påskmat allihop, har en jätte trevlig dag sen kommer även lillebror och Hillevi för att hälsa på Pierre och jag står och gömmer mig i en hörna i köket och lagom till att dem hälsat på honom så ser lillebror mig och säger "Jaså är du också här?" så blev lite mer kramkalas med dem och lite mer kaffe och prat innan vi ska åka och lämna Pierre på tågstationen och syrran hemma hos sig.
 
Nu har det varit en otroligt lång dag med tågresor och full rulle med familjen så jag ska bara vila lite på soffan en stund innan jag ska krypa ner i sängen. Tack och godnatt mina vänner! :)

Tisdagen 11 April.

Idag har jag haft en bra arbetsdag med lite möten och lite administrativa saker. Efter jobbet mötte jag upp Emma på IN gallerian för att fika och gå i butikerna en stund. Sen följde hon med mig hem och vi hängde lite på min soffa innan hon åkte. 
 
Jag är helt slut i huvudet idag. Så det blir lite mat i magen och sen blir det nog sova ganska tidigt faktiskt. Renbäddad säng väntar på mig, älskar att krypa ner i sängen lite extra mycket när man bäddat om med nya sängkläder :) 

Måndagen 10 April.

Så idag efter en lång arbetsdag tog jag mig till gymmet för att sola lite i solariet. Efter soltiden var slut så fångade en kvinna upp mig och jag var spontant med på ett danspass i gruppsalen. Behövde tydligen inga träningskläder, men jag kan ju erkänna att vid vissa hopp vi gjorde hade jag gärna haft sportbhn på mig, men det gick ju bra för det mesta. Inte så illa som de där klippet jag såg om kvinnan som hoppade ute på gatan och brösten nästan hoppade ur och boxade henne i ansiktet. Så illa var det alltså inte. På långa vägar.  Nej, men det kändes ju bra att få röra på sig lite istället för att bara slänga sig på soffan det första jag gjorde när jag kom hem.
 
Nu blir det en dusch sen ska jag tycka synd om mig själv i soffan hela kvällen pga en olyckshändelse.

Lördagen 8 April.

Godkväll. 
 
Idag har jag varit på Synoptik och gjort en ny synundersökning samt beställt glasögon, solglasögon och terminalglasögon. Blev en stor beställning minsann. Efter besöket på synoptik tog jag mig till jobbet en kort stund. 
 
Tog mig sedan med bussen till ICA för ett hämta ett paket. Förstår inte hur ett skyddsplast till mobilen kunde paketeras så de inte gick i brevlådan. Fick falska förhoppningar om att mina skor hade anlänt. 
 
Kom hem och fixade med disken och tvätten. Tittade lite på TV sen kom Emma på besök. Vi har käkat pizza och hängt på min soffa. Alltid lika trevligt med besök från henne. 
 
Nu är snacks och dipp framdukat och tvn är påslagen igen. 

Fredagen 7 April.

Det är helg nu. En annan dag hade jag kanske skrivit ut detta med stora bokstäver och utropstecken, men idag är en sådan dag då det inte känns riktigt okej att glädjas av detta. 
 
Ingen har väl missat attentatet i Stockholm, jag tycker det är helt sjukt att det hänt. Jag kan nog inte riktigt förstå att det inte bara är på låtsas. Jag är nog en typisk sån här person som tänker "det händer inte mig, det händer inte här". Jag kan verkligen inte förstå mig på folk som gör såhär. Som är villig att förstöra så många liv. Jag har inga ord. Tankarna går ut till Stockholm och de personer som drabbats. 

Torsdagen 6 April.

Idag på lunchen gick jag till Synoptik och lämnade tillbaka bågarna jag lånat hem. Jag har nu beslutat mig för att ta de synliga bågarna, de kommer ta ett tag att vänja mig vid att de kommer lägga fokus på ansiktet, men ibland måste man våga något nytt också. Så jag har bokat tid för en synundersökning också eftersom förra var för två år sedan. Vill ju gärna inte få hem ett par nya glasögon med fel styrka ifall min syn förändrats under dessa år.
 
 
Så förutom jobbat har jag handlat lite, fyllt på mitt busskort och när jag kom hem har jag lagat mat och tittat lite på TV. Nu ska jag lägga mig ner skönt i soffan och låta matkoman ta över för en liten stund. Eftersom det är torsdag idag och jag inte jobbar stängning så innebär det att det är innebandy träning ikväll. Ska bli kul. Jag tyckte det var så jäkla kul att spela i lördags på turneringen, så det är vad jag förväntar mig ikväll också.

Tisdagen 4 April.

Idag har jag varit på jobbet några timmar. Varit en lugn morgon vilket jag behövde för att hinna med en del administration. Sen har det varit en del aktion, lunch och ett möte. När dagen närmade sig sitt slut så började planer spridas, nu är det verkligen dags att skaffa nytt pass. 
 
Mitt liv är inte så händelserikt, men jag får så mycket boostar och så mycket glädje för så lite just nu. Jag mår verkligen jätte bra just nu. 6 månader. 
 
Efter jobbet gick jag till synoptik och har lånat hem två bågar för att se ifall jag ska köpa nya brillor. De ena paret är typ precis likadana som mina nuvarande bara att färgen är annorlunda. De andra är ganska synliga, stora så jag tog hem dom för att se om jag gillar dom efter att ha "vant" mig vid skillnaden. För jag gillar dom. Får väl se hur det blir, har veckan på mig att bestämma mig.

Måndagen 3 April.

Godkväll. 
 
Idag har minsann varit en lång dag, gick upp innan sista larmet ringt och det var väl fem i sex imorse. Ställde mig under varmvattnet och vaknade till liv. Klädde på mig, ritade dit ett ansikte och tog min datorväska och tog mig till jobbet. Hämtade min jobbdator och papper sen tog jag mig till mötesplatsen och väntade på min skjuts. 
 
Varit på Härnösands kontoret hela dagen och haft utbildning. Jag har tyckt det varit en mycket givande och bra dag. Jag har lärt mig nya saker som jag ska ta med mig vid mina nästa coachningspass med mina i teamet. Ska bli kul.
 
Efter dagen i Härnösand skulle jag bara lämna datorn på kontoret, självklart kom jag på andra saker. Skriva ut kontraktet och skanna in det och skicka tillbaka. Fylla på listor och skicka lite mail. Tillslut kom jag ifrån kontoret och tog en snabb runda in på ICA sen bussen hem. Så tolv timmar efter jag lämnade huset var jag tillbaka igen. Puh. Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen blir det bara chill på soffan resten av kvällen. 

Söndagen 2 April.

Seriöst, jag skulle behöva en söndag till denna vecka. Gårdagens långa innebandydag har knäckt min kropp haha. Jag har träningsvärk i benen, i ryggen i magen. Ja typ överallt. Skrattar eller hostar jag känns det i magen, är det ett tecken på att det byggs magmuskler nu? Haha. Känt mig som en gammal tant när jag rest mig från soffan. Och detta lär kännas imorgon med tänker jag, vilket gör att jag gärna stannat hemma istället för att hålla på att gå en massa. 
 
I morgon ska jag åka till Härnösand på utbildningsdag. Suttit och pluggat samtalsmodellen hela kvällen så nu hoppas jag att det sitter, och att det är de jag ska vara bra på imorgon hehe. Ska bli kul att få hälsa på mitt gamla kontor också. 
 
Klockan ringer redan tio i sex imorgon och tio minuter senare måste jag gå upp. Sen ska jag möta upp en kollega och samåka till Härnösand. Så nu säger jag redan godnatt för att förhoppningsvis somna inom två timmar så jag får sova lite inatt. 

Lördagen 1 April.

Jag har haft en så jäkla bra dag och denna energi kan jag gärna få behålla. För det är ganska kul att sitta och le och må bra utan att ens tänka på det.
 
I alla fall. Min morgon började 6:45 och drygt 45 minuter senare kom min chef och hämtade upp mig och vi åkte runt hela stan och hämtade upp andra kollegor. Sen åkte vi till Timrå och spelade en företags kupp i Innebandy. Jag gick in med inställningen att vi skulle förlora alla våra matcher, men det är där glädjen kommer in. Vi rockade på ganska bra.
 
Den första matchen, ska vi kalla den uppvärmningsmatchen?, där förlorade vi med 2-1 och det tyckte jag ändå var okej. Trodde poäng skillnaden skulle vara högre. Andra matchen två timmar senare började inte bra, vi låg under med 3 mål ett tag sen helt plötsligt bara vände det och vi matade på med mål och matchen slutade 4-3 till oss. Sån jäkla skön känsla att vinna alltså! Efter denna match tog jag och köpte mig en toast så jag fick lite frukost i magen.
 
Vid tjugo över tolv gjorde vi vår tredje match och den vann vi med 2-1 och det kändes också så fantastiskt bra. Sen ungefär en timme senare fick vi gjort den sista matchen i gruppmatcherna och då låg vi faktiskt under med 2-1 fram till typ de fem sista sekunderna då lyckades vi kvittera och avsluta matchen oavgjort. Wohoo.
 
Med dessa matcher gjorda så hamnade vi direkt vidare till kvartsfinal och den skulle vara först efter klockan fyra så vi åkte iväg och käkade lite och fick lite arbetsrelaterade saker att hantera. Sen gjorde vi kvartsfinalen och vi vann!!! Vi låg under denna match också, men vi tog igen och vann. Jag blev även utsedd till matchens lirare, inget jag visste. Det kom en tjej fram och gav mig en vattenflaska, som jag då trodde skulle till en annan, men så förklarade hon att jag blev matchens lirare och jag var ju helt överlycklig. Jag gick fortfarande runt och var den mest glada personen på stället tror jag.
 
Det ni måste få lite information om också är att vi från början var 8 utespelare och efter första matchen så skadade en spelare sig så mycket att hon inte kunde spela mer. Så var vi bara två avbytare kvar och eftersom en tjej hela tiden var tvungen att spela så fick jag och den enda andra kvinnliga spelaren turas om. Jag höll på att dö av dålig kondition och andnöd. Minst tre andra spelare sprang runt och haltade på plan. Så trots att vi hade minst avbytare av alla lag (fanns ett lag som hade så många avbytare med sig att vissa inte ens fick spela vissa matcher) och skadade spelare av de få som fanns kvar så kom vi ändå så långt.
 
I semifinalen höll båda lagen nollan ganska länge sen efter 8 minuter något gjorde dem första målet, men vi var ganska bra på att vända matchen till lika. Men tyvärr gjorde dem ett mål till och vi fick aldrig chans att kvittera så vi fick nöja oss med en tredje plats. Vilket jag är sjukt stolt över, speciellt då ingen trodde vi hade en chans förbi gruppmatcherna typ. 
 
Jag har haft en skit rolig dag. Ont i hela kroppen nu typ och ont i halsen pga att jag vart så torr av allt springande så jag fick rethosta som gett halsont. Men lite vila så kommer de bli bättre. Träningsvärk kommer jag mest troligt ha imorgon dock.
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0