Förberedelser för slutet av detta år.


Funderar på att låta mitt hår blekas och sedan göras brunt och låta solen bleka det till denna bruna färg jag hade i somras. Fast det är ett annat projekt som får tas senare för nu är det fixa sig inför kvällen som görs.

Höll på att föna håret när min fön bara dog, pappa tog ut lite damm och blåste sen liv i den igen. Glad blev jag, dansat runder i bara underkläder har jag också gjort. Love it! Det är nog min hobby, den konstiga versionen av hobby.

Ikväll bär det av till Natha och vi ska äta god middag och dricka gott. Sen får vi se hur det blir inatt, jag har ju tappat allt vad som heter fest så jag är nog inte så rolig att ha och göra med längre. Men vi ser hur kvällen blir.

Fredagen 31 December.

Vi glider mot årets slut. Det ska sättas nyårslöften som kommer brytas, det kommer supas till många stupar och många kommer säga att med det nya året kommer nya möjligheter.

Jag fortsätter som jag alltid gör, sätter upp 'löften' jag vet att jag kommer kunna hålla. Att träna mer och äta nyttigare är inte lönt, jag är för lat för att träna och jag älskar att äta och efter det måste jag ha socker så nyttigt kan vi glömma direkt.

Istället har jag satt upp att jag ska minska på att vara en people pleaser, om jag inte vill eller känner för något så får jag våga säga ifrån istället. Jag ska se till och komma iväg från Sverige, men med våran resa planerad och förhoppningsvis snart bokad så blir det ju så. Sist men inte minst så ska jag hålla huvudet högt, försöka att inte fokusera ner mig själv till botten utan hålla mig ovanför vattenytan. Leva på den glädjefyllda sidan av livet helt enkelt.

2010 har varit ett väldigt annorlunda år för mig. Det började med att jag förlorade mig själv, sen förlorade jag den jag förlorade mig själv till vilket gjorde att jag hittade tillbaka till mig själv och nu inser saker jag inte gjorde då. Man lär sig av sådant som gör ont också, jag vet som sagt saker jag vill & inte vill ha nästa gång.

Dessutom ledde detta till en vänskap jag idag värdesätter väldigt högt. Hon hjälpte mig igenom min svacka och jag är väldigt tacksam för det. Jag ser oss som två helt skilda personligheter men samtidigt så finns det så många punkter där vi tänker precis lika, så jag tycker att vi är en bra match. Tack för att du är min vän (:

Detta året fick jag dessutom en stabil inkomst, planer på framtiden gjordes men precis när allting kändes så bra så fick jag veta att mitt kontrakt inte kunde bli förlängt pga att dom inte kunde ge mig fast anställning och allt de dära. Men jag biter i det söta äpplet och tänker OM jag inte hittar något nytt jobb så finns det alltid att komma tillbaka till kakorna i aprilmånad igen.

Sen har jag ju dom där tre underbara tjejerna som har stått där hela tiden, känn er för all del inte glömda. Ni är så fcking amazing så att jag inte kommer kunna förklara. Det som är så underbart är att även om det går en liten stund innan man ses så är det som att man aldrig varit ifrån. Det finns alltid saker att säga, samma saker sägs om, man skrattar och man gör saker tillsammans. Jag är så himla glad att jag har er tre som vänner.

Till kärleken så säger jag att jag är för feg för att ta steget in där, jag är ärligt rädd för att bli nekad. Jag håller väl i tanken att det är killen som ska ta första steget, jag tror det är därför det aldrig blir något av det (;

Kommande film jag vill se.


Onödigt arbete.

Eller får man väl säga att det var en chans att verkligen städa, vilket innebar dammtorka och sånt mög också. Jag är väl inte den som älskar att städa direkt men databordet blev tomt, det torkades av. Datorn blev fönad, jag fick sån äckligkänsla i halsen efter att jag försökt blåsa bort dammet där inne så tog hårfönen och fönade istället haha. Good work.

Sängen snurrades ett varv och sen var det dags att få upp tvn på väggen. Papsen kom och hjälpte mig, själv hade jag aldrig klarat det så vi skulle börja men det blev paus i arbetet för att åka ner till systembolaget och handla dricka. Jag köpte en flaska Asti och en flaska Black Tower, så hoppas att det räcker men eftersom jag inte ska på en brakfest eller festa mig redlös över huvudtaget så är det nog bra.

Efter besöket där så började vi. Monterade ihop väggfästet och sen upp med det på väggen. På med tvn and its done. Efter det så hade jag lite problem med att veta hur jag skulle göra med databordet så jag skippar. Mitt rum ser ut som en enda röra men detta är tillfälligt. Datorn och en del grejer som stod i datorbordet förut är på plats igen. Sitter trångt med sängen princip i ryggen, men som sagt tillfälligt. Ikväll inviger jag min nya tv, borde nog hitta någon bra film att kolla på. Godis finns ju kvar sen igår då jag handlade en väldigt stor påse.

För den som inte fattade vad som var onödigt arbete så var det såklart att tömma datorbordet för att sen inte flytta de utan låta det stå kvar vilket gjorde att jag bara får ställa tillbaka allt på plats igen.

Nu dör jag lite.

För jag har kommit till den biten då jag ska koppla ur datorn och försöka mig på att flytta dom stora sakerna. Aj jag vet inte hur detta ska gå men jag återkommer väl om några timmar eller så. Puh jag är varm redan!

Torsdagen 30 December.

Yeay, min julklapp har äntligen hittat hit så nu är det väl ommöblering av rummet som kommer ske hela dagen. Upp med väggfästet och sen fixa och ha sig, hihi. Sånt här som ger glädje för en liten stund.

Denna onsdagskväll.

Natha kom hit & då släppte jag ut Zindy så att hon och Dobbie fick träffas, gick hur bra som helst. När vi väl kom in så lekte dom hur länge som helst, båda flåsade med ändå slutade dom inte. Det var roligt att se, Zindy som annars brukar se så liten ut såg väldigt stor ut helt plötsligt hehe.

Sen efter att dom lekt ett tag stack jag och Natha ner till byn för att köpa thaibox. Drog först in på ICA  och handlade lite godis, sånt måste man ha (; När vi kom ut hade dom tydligen slutat sälja thaibox så vi tog och åkte till Santan och beställde pizza därifrån istället.

Åkte hem och kollade på Twilight som gick på tv1000, åt och bara hade det trevligt. Efter filmen och lite mer hundlek så blev det hemgång för Natha & Dobbie. Jag fortsatte mysa på soffan och började kolla Life as we know it, men lillebror kom hem och jag ville ha hans sällskap så vi kollade på Saw 7 med dåligt ljud dock.

Filmen var väl si sådär, man blev inte så mycket klarare i huvudet efter denna filmen så det är väl lika bra att det var sista och varför den skulle va i 3D förstår jag inte alls. SAW är äcklig/läskig film, 3D ska ses när det är objekt som kommer mot en och fart och sådant så ja jag förstår helt enkelt inte poängen men sen såg jag den inte i 3D heller så vad jag missa vet jag inte ^^,

Now: Life as we know it.


Jag får besök idag.

När som helst till och med. Natha och hennes hund kommer hit och efter hälsning och grejer så blir det väl thaimat och film som gäller ikväll. Känner redan hur magen kurrar, behöver påfyllning hehe.

Han finns i mitt undermedvetna.

I think so. För det är många gånger han är och hälsar på mig när jag sover. Inte för att jag klagar men det får mig att inte vilja gå upp på morgonen. För jag måste drömma klart hahahaha. Ni har säkert också drömmar som håller er kvar i sängen så jag känner mig varken wierd eller skadad! (:

Mössan används faktiskt ibland, fast jag känner ändå att alla blickar går åt ens håll. Fast det gjorde dom nog när jag springer runder i en illröd mössa också så varför inte välja den varma?(:


Onsdagen 29 December.

Helt underbart, enda orden som behövs. God mat och ett gott sällskap. Underhållande konversationer och skratt. Det var väldigt längesen och därför så behövligt. Om ni vill ha mer än bara gåtor så åkte jag faktiskt till Frida och hälsade på idag, plockade upp Pernilla påvägen, vi körde fel två gånger innan vi äntligen kom in på rätt väg haha. Upp och hälsade sen drog vi och handlade och fixade käk. Käkade och efter en stund stack Sandra sen satt vi och snackade & kollade tv hela kvällen & lite in på natten. Mucho mysigt vill jag lova.

Mina vindrutetorkare har gett upp totalt, tur jag fick nya i julklapp så det blir fixa på dom nya efter man vaknat idag. Efter det så kommer jag även få besök idag, Natha kommer hit med Dobbie så får väl se hur Zindy reagerar men det går nog bra. Jag måste städa! -.-' haha.

Väntar dessutom på att min julklapp ska komma vilket gör att jag ska möblera om på rummet för att sängen ska komma rätt jämt till tvn som ska upp på väggen. Jodå, blir nog bra när det väl är färdigt.

Nu ska jag slänga tvätt i maskinen sen så blir det väl sängen, är ruskit trött!

Tisdagen 28 December.

Åh -.-'


Vad jag än börjar att skriva så slutar det bara med negativitet. Handlar det om nyår ska jag skrika på dom som yttrar nya möjligheter för det är löjligt, nya möjligheter har vi varje dag inte bara för det blir nytt år. Handlar det om att jag ska träffa tjejerna idag så blir jag irriterad över att köra bil. För att jag alltid måste köra och det gör mig ledsen. Men what to do...

Märks att jag varit vaken ett tag för magen börjar gnälla om sitt, kanske därför jag är lite sne också. Behöver mat i magen och en hustler hade också suttit fint för då hade jag fått en energikick vilket känns nödvändigt. Så mot köket och vidare..

Blir så taggad.

Efter att ha pratat i telefon med Natha en halv timme så är jag mer taggad än någonsin på vår kommande utomlands vistelse. Ibland kan man inte bara tänka på framtiden och spara fram tills dess, man måste leva på vägen dit också, så att slänga dessa pengar på en resa till värmen är inget jag kommer att ångra. Fy fan vad jag längtar! (:

I need a new one.

Min väska är så otroligt sliten så det snart går hål på den, behöver köpa en ny väska. Hittade en bild på en väska från Accent. Denna påminner nog om den väska som jag hade ögonen på dagen innan julafton. Inget speciellt egentligen bara en ny väska så att säga (:

Måndagen 27 December.

Godmiddag. Jag tycker det är skönt att kunna snooza klockan när den ringer och ögonen inte vill öppnas, men jag hade hellre bytat ut detta mot att jobba faktiskt.

Inatt kom syrran in och frågade om jag kunde skjutsa henne till byn, hon skulle festa. Jaha, syrran tog bort lite av snön på bilen sen fick jag skrapa rutorna och ta bort mer snö sen bar det iväg. Snön vräkte ner från himlen så jag är glad att jag slapp köra och hämta henne också. Gillar inte alls att köra på ny snöade vägar och sånt. Blä.

Kom hem och kollade mer Smallville, var ju inte sådär jätte trött. Detta resulterade såklart i att jag sov länge idag. Sen tog jag en dusch för att vakna till liv och nu ska jag återigen inte göra speciellt mycket.

Done, det var på tiden.

Jag har suttit online och haft en beställning redo att klicka hem hela eftermiddagen. Efter en massa prat och sånt så klickade jag, skaffade mig ett användarkonto och sen sprang jag in och fick rådfråga pappa en massa. Men nu har jag äntligen klickat på beställning.

Kanske jag i veckan får hem mitt packet på en 32" platt tv, HDMI-kabel, Väggfäste och en Dvd med usb så jag kan koppla in min externa hårddisk. Jo så att jag ser detta som min julklapp till mig själv. Tack & hej (:

Julen är över.

Min storebror kom hit igår så det blev en mini julafton. Det åts julmat på nytt och kollade på tv gjorde vi också. När pappa körde och lämnade syrran i byn så handlade han även hem chips och dipp och sånt gott så det blev lite kränge på nytt.

Idag har jag skrattat lite åt min lillebror, därför att han var ute igår. Krogen för första gången, men att han var liksom hängig och sliten från gårdagen gav mig glädje för jag kände inget sådant. Visserligen mår jag illa stundvis men det har ju inget med alkoholintag att göra så därför fann jag lite glädje i de.

Min storebror har precis åkt hemåt så nu vill jag säga att julen officiellt är över för oss. Jag hoppas att ni alla haft en mysig jul och får en god fortsättning och allt de dära. Nu inväntar vi bara det nya året sen är kalabaliken över..

Med extra choklad, så himla god.


Ego girl? No just me.


Söndagen 26 December.



Detta är vad jag ska köpa till mig själv inom kort tid. Först och främst så behöver jag en ny digitalkamera då min nuvarande verkligen lever sitt eget liv, hänger sig hela tiden och batterierna dör hela tiden så det behövs förnyas.

Hade dessutom tänkt göra plats på rummet i den innebörd att jag tar ut den nuvarande tvn jag har, den är placerad på en TV bänk med hjul och tar mycket plats. Istället ska jag förnya mig med en platt TV av något slag, att hänga upp på väggen istället. Till detta behöver jag då en förnyad dvd-spelare i form av en sådan som kan kopplas via usb så jag kan koppla in min externa hårddisk så jag får någon användning av den nya tvn och kollar allt där istället för via datorn. Mycket mycket bra.

Så detta är vad jag ska spendera stora pengar på. Jag säger bara God Jul till mig själv, för man får faktiskt ge sig själv saker ibland. Yes.


Dagen blev pannkaka.

Planen var som följande; Middag på Cardinal tillsammans med Natha och några av hennes bekanta från Helsingborg. Innan avfärd hemifrån mådde jag inte bra, behöver inte gå in på detaljer idag. Så det blev in från bilen och sittandes i köket. Sen har jag legat i min säng och mått allmänt dåligt. Jag har nu huvudvärk och ett illamående som går berg&dalbana på mig precis som mitt humör.

Lördagen 25 December.

En lång kväll med familjen blev det igår. Så mycket mat och dricka att det stod upp i halsen men lika glad var man ändå. Sovit underligt och nu händer inte så mycket. Blir iallafall vidare till Natha lite senare idag och sen vidare till Hbg så ska vi äta middag på Cardinal tillsammans med några andra folk från Hbg. En nykter kväll dock, blir nog kul.

När det är julklapparna som räknas,

då är det tråkigt att vara vuxen. Tråkigt när man inte önskar sig något för allt man vill ha är saker man kan köpa själv därför att man faktiskt har pengar tjänade på egen hand. Det är tråkigt att vara det äldsta "barnet" under taket för man får inte lika mycket, man behöver inte lika mycket. Det var de som gav mig en sorglig känsla i kroppen, jag känner mig inte lika beroende längre.

Jag håller fast vid att julafton inte handlar om julklappar, om inte dom man ger för tycker att jag lyckades bra detta året. Jag slog in 28 julklappar detta året, visserligen var två av dom från tomten till mig men annars gick resten till familjen. För jag vill visa min tacksamhet jämt till dom. Jag älskar dom oerhört.

Vilket gör att jag återigen lämnar datavärlden för en fortsatt kväll i soffan. Spendera tiden med familjen, det är vad som är viktigast för mig denna dag. Ta till vara på det som aldrig annars är, för alla vanliga dagar spenderar alla på vars ett håll. Men idag är det julafton och vi alla är samlade, förutom lillebror som är ute och kör men det är för han fick lappen igår och är helt hyper. Förståligt.

Nej God Jul på er, hoppas ni haft en fantastisk dag & fortsätt så (:

Bild på julmaten.


Fredagen 24 December.



God Jul & Gott Nytt År

Önskar My

Dryga halvtimmen kvar.

Imorgon är det julafton. För några år sedan så hade jag nog inte brytt mig så mycket om det, jag gillade inte julen speciellt mycket då. Men sedan jag i princip spenderade julafton helt själv i ett främmande land 2007 så har jag ändrat uppfattning helt. Julen handlar inte om att få alla julklappar man önskar sig, få flest eller dyrast. För mig handlar julafton om att må bra, att tillbringa dagen med sina närmaste och få känslan av gemenskap och glädje. Jag kommer aldrig sätta mig i den sitsen att jag firar en jul ensam igen, aldrig någonsin. Kommer alltid vara omringad av någon. The end.

Lucka nummer 23.

Näst sista luckan, imorgon är det julafton (:


Nu:


Inte ens min Facebook vän.

När man fått veta hur du tittar bort när någon av mina vänner ser dig så känner man bara, jaha why? Men att dryga ut med in slagning av julklappar när jag står och pratar med dina vänner är ju bara löjligt. Glo går ju bra. Nej så äntligen fick jag en anledning att rensa bort det sista. Känn att du inte ens är min Facebookvän, och är man inte vän på FB så finns man inte. För vi alla vet ju att allt som står på FB är sant så ..

Torsdagen 23 December.

Så hela min dag har gått till att åka runt och leta julklappar. Första punkten Ikea för deras 4kronors korv. Lunch. Sen Väla och köpte lite julklappar där sedan blev det Familia och köpte lite där. Nu är man färdig, ska slå in mina klappar sen är det bara vänta in morgon dagen, julafton! WÄLO.


Måste skryta lite.

Jag hittade ett skrivblock som jag skrev i när jag jobbade i Bulgarien. Där var en länk till tidningsartikeln när jag fyllde tjugo och HÄR KAN NI LÄSA DEN ;D Va bara tvungen, va ju en evighet sedan men minnena finns fortfarande där.

Jag & snusklubban.


Lucka nummer 22.


Två dagar innan julafton.

Yeah, var iväg på City Gross & Familia med mina föräldrar och yngsta syrror. Blev handlat julmat och sen liten sväng och handlade lite julklappar. Hihi, känner mig små busig för jag har lite roligt i huvudet också. Men nu är det dags att slå in lite julklappar. Fun fun (:

1-0 till mig.

Jag övervann min mesiga sida och ringde till lönekontoret för att prata om mina timmar, det blev tillslut så att dom skulle återkomma till mig så vi får väl se. Håller mina tummar att det går åt min fördel iallafall (:

Onsdagen 22 December.

Tänk, det är julafton i övermorgon :o  Har varit och lämnat lillebror i byn precis. Värmen ville inte gå upp i bilen, det kom bara kallluft så jag dog nästan. Påvägen hem blinka en lampa till och värmen var i topp, stannade. Kunde inte öppna motorhuven, lika bra insåg att jag inte hade någon vattenflaska anyway. Mobilen glömde jag hemma så ringa kunde jag inte. Väntade någon minut och slog på tenningen, men kolla där värmen hade sjunkit halvvägs så jag startade bilen och körde hem den lilla biten jag hade kvar. Wierd men hade väl frösit i motorn eller något.

Nu ska jag tillbaka ner under täcket, yum.

Lucka nummer 21.


Julen är runt hörnet.

Äntligen görs det knäck i vårat hem också. Någon kola som skulle kokas ihop i micron i 10 minuter är också done, himla gott får jag säga. Vad som också är gott är räkor och idag ska jag äntligen äta några. Säger bara dubbel yum.

Lite glad blir man iallafall.

Gammal men lika rolig, haha.

Frågetecken.

Att börja om på en dålig sida är aldrig roligt. Jag har gått hemma en dag och håller redan på att explodera. Det är så mycket som jag inte förstår mig på och det mesta handlar väl egentligen om själva A-kassan och mitt klabb med facket. Gick med där förra månaden, för jag trodde på förlängt kontrakt och för jag visste de kunde hjälpa mig när jag förlorade jobbet men nu när det bara gått en månad så hjälper det inte ett dugg. Vilket gör mig irriterad.

Ive got to put myself out there, once again. Vilket också ger mig lite negativa känslor, jag vet hur svårt det är att få jobb. Jag vet hur jobbigt det är att få ett 'Tack för din ansökan, någon annan har redan blivit tillsatt', varje gång man öppnar ett brev från någon man varit och sökt jobb hos. Så det lockar mig inte för fem öre.

Jag tror att jag just nu har en mörkt period därför att jag kunnat räkna med mig själv, jag var stolt över pengarna som kom in varje månad och nu har jag absolut ingenting vilket gör mig frustrerad. Jag vill ju komma någonstans, inte bli trampad på hela tiden.

Igår & idag, mycket kan hända.


Igår när jag var och handlade middag så såg jag lite blommor och tänkte att mamma brukar vilja ha in blommor på mitt rum men jag glömmer alltid att vattna dom så att dom dör. Men nu till jul hade det varit mysigt så köpte en sån vanlig julstjärneblomma. Fint.

Idag fick jag bekräftat att blommor är inget för mig. Den var skrumpen, bladen var ihop dragna lite smått. Antagligen från att stått ovanför mitt element men ändå, inte ens en dag. Jag ger upp, när jag flyttar hemifrån kommer jag bo i ett växtfritt boende..

Tisdagen 21 December.

Vet ni hur skönt det är att kunna sova hela vägen till klockan sex på morgonen utan att vakna, och sen när man vaknar vid den tiden är det bara att krypa ner i sängen igen för man kan sova länge länge. Its awesome (:

Om man skulle.

Är återigen väldigt väldigt sugen på räkor. Vet att vi har oskalade i frysen i källaren men orkar man. Får bli lite mer Smallville sen får vi väl se om man orkar sig ner, orkar skala och framför allt orkar äta. Men vem skulle inte orka räkor, egentligen. Så himla gott! (:

Lucka nummer 20.

Dagen till ära, en läxa vi får lära.
Ett jobb kan vi få, men lika fort gå.


En funderare.

Till förra sommaren så hittade jag en annons om ett jobb som jag verkligen kunde tänka mig att ta. Det kom dock inte på frågan då jag under sökningstiden var tillsammans, vilket ledde till att jag stannade hemma istället. Hittade samma annons idag och vet ni vad, jag är egoistisk och tänker bara på mig själv. Får det i denna vissna stund. Men jag tänker söka jobbet, sen låter jag väl slumpen avgöra. Får jag inte jobbet är det väl inte mer med det, men får jag jobbet så spenderar jag hela sommaren i Grekland, no doubt about it.

För jag vill inte va kvar här just nu. För allt som finns framför mina ögon nu är hur misslyckad jag är att ännu en gång sitta i arbetsökande båten, och jag orkar bara inte. Så eftersom mina stabila planer inte kommer komma till nu ändå pga bristande ekonomi så kan jag lika gärna förlora mer tid och spendera den utomlands där jag faktiskt vill vara hela tiden. Nothing will hold me back, gone with the wind.

En mysig kväll med ett helvetes slut.

Efter maten så dog jag lite smått. La mig i fosterställning under morgonrocken och somnade på tre sekunder. Några minuter senare var jag tvungen att vakna för att pappa tvingat med mig på julshowen på minisyrrans skola.

Åkte dit, jag vet inte vad det var med mig men fick lite tårar i ögonen när syrrans grupp uppträdde första omgången. För att jag såg henne där, göra något hon gillar och att ha kul. Jo jag blev glad för hennes skull och showen i sig var ju faktiskt helt okej. Inte så att jag vill ha en DVD av det i julklapp (PAPPPA!!!) men annars va de ju bra (;

När jag sen kom hem så såg jag missat samtal och sms från min MP-kontakt. Lät lite läskigt när det stod "My snälla ring mig osv osv osv". Ringde men ingen svarade. Först tänkte jag mitt mail till facket har gått vidare, sen tänkte jag tänk så får jag förlängning.

Ringer och hon svarar. Det har blivit fel, hon hade tagit fel på min start dag vilket innebar att dom två dagar jag hade kvar inte fanns att ta. Idag var min sista dag. FAN! Jävla skit mög. What to do nooooow?.

Så ni får ursäkta om jag är lite nere men nu har jag ingen stabilitet i mitt liv. Och detta har inget med personer att göra utan mig själv bara mig själv. För innan var inkomsten det enda jag hade som verkligen var mitt.. Nu har jag inget.  and that sucks ):

Fryser så jag kryper in i morgonrocken.

Slöa efter maten och kolla något serieavsnitt. Meningen var att jag skulle åkt ner och kolla någon konsert min minisyrra är med i men jag tror tyvärr inte att jag orkar med. Somnar snart känner jag. Men tiden får avgöra, är det senare hinner jag kanske vila av mig matkoman. Aja återstår att se...


Måndagen 20 December.

Godmorgon denna tidiga måndagsmorgon. Visst är det väl helt underbart att vara uppe såhär mitt inatten för att åka och jobba, nja kan diskuteras. Har inte hunnit sova speciellt många timmar och dom få timmar jag fått sova har varit halvvakna så jag kan väl säga att jag är pigg idag men det är för att jag har fått sova för lite timmar. Not so fun.

Aja, jag hoppas att denna dagen går på bra och fort. Får nog ta och göra lite frukost nu sen ut och skrapa mina rutor om det är behövligt. Ni får ha en underbar dag så hörs vi senare idag.. Jädili.

Lucka nummer 19.

Idag min lillebror 18år blir, snart han med bilen ska göra en slir.


Byebyebyebye.

Jag ska ta en varm dusch sen ska jag lägga mig i sängen och inte göra något mer ansträngande för idag. Ska upp klockan fyra imorgonbitti för att åka till jobbet lite senare. Usch vad det inte är lockande i dagsläget. Bara tre dagar kvar till friheten, men känner inte riktigt att jag vill ha den. Vill tjäna pengar. Får komma på något annat helt enkelt.

Looking back.


And I dont find anything. Looking forward and there's nothing. I dont know what to look for, I dont know what to do and time is going faster and faster. I want to pause and wait for a moment. Finding out what I want out of life. Finding myself. Doing good things. Helping others. Dont want to be just another face, want to make a difference.

What to do, what to do.

Det är den frågan jag ställer mig själv. Efter onsdagens jobbpass så är jag utan jobb igen. Om jag kommer fortsätta där så är det uppehåll på ca fyra månader för sen är det troligen igång igen. Men vad ska man göra så länge. Eller ska man bara skita i detta jobbet och sikta in sig på något helt nytt, men vad?

Det finns saker jag kan tänka mig.
- Åka till ett främmande land med vinter säsong och jobba där och komma hem lagom till detta jobbet startar igen.
- Plugga, antingen läsa lite språk eller ta min utbildning jag vill men då får jag starta om mitt liv igen efter jag jobbat ett tag inom de yrket. Och vill man de vid denna åldern? Aldrig ha stabilitet.
- Glida, men det tycker jag att jag gjort tillräckligt och det ger inga pengar så nja tack inte.
- Söka jobb, skriva in mig på AF och bara vänta tills ett jobb hittas och jag får de.

MAAAAAAAH, jag blir ledsen över att tänka på detta. Att inte veta, sen måste jag ju höra av mig till facket nu när jag inte längre har något jobb. Detta är fasen pesten nummer tre.

Söndagen 19 December.

Får väl börja med att min lillebror fyller 18år idag, shiiiit. På måndag har han väl körkort och jag är faktiskt rädd, men lite glad för då har jag en ny taxi (; hähähähähähä.

Annars, fortsätta mitt scrubs maraton. Inte många avsnitt kvar nu så jadiii.

Lucka nummer 18.

Luckan öppnas även idag, fast att jag är i bakfullast slag.


Bluuur.

Ni får ursäkta frånvaron men jag har tagit timeout idag. Myser ner mig i sängen med mitt illamående och funderar starkt på att öppna min ostbågspåse men vågar man egentligen. Baksmällan ökar väl på i samma veva som jag tror den ska gå över. Vilket helvete jag gav mig in på igår.
 
Note to self: Håll dig borta från fest, det är inte värt det på allvar. Så kul är det inte.

Lördagen 18 December.

Gårdagen i snabba drag blev som följande.
Jag fick ett sms om att jag skulle arbeta i örkelljunga istället för åsljunga, åker dit. Arbetar i någon timme sen får jag åka till Åsljunga, saker funka inte som det skulle så jag blev ståendes och städa i tre timmar istället. Kul kan man väl inte säga men men.

Hem och stressade ihjäl för att hinna till Örkelljunga till klockan åtta. Mötte upp Jenny och sen plockade vi upp Eva och lämnades av i Ängelholm där vi tog bussen till Olympia. Bowlade och jag var ju typ sämst sen ändrade vi hand till vänstran en omgång jag de gick bättre för min del så jag fortsatte och låg helt plötsligt tvåa , gött.

Det var av till knutan och festade där. En tequila slant även ner, vilket inte hänt sen 2008 :o Efter knutan blev det utposten och efter det cardinal. Sen kom papsen och hämtade mig, åkte inom donken och sen hem. Jag var full som en snuda och idag mår jag som en död sill så nej jag ska lägga denna skiten på hyllan. Det kostar bara massor med pengar och är inte tillräckligt givande för att jag ska må som jag gör idag.

Är nästan lika illa som efter helsingborgs festivalen. Fast idag va den bara kräkas en gång i soptunnan istället för krypa till Nathas toalett x antal gånger under dagen så ja lite bättre är det väl idag men ändå inte värt de. Att ligga och må ständigt illa och ibland behöva andas så mycket för att hoppas illamåendet ska gå över. Att inte våga röra sig eller inte kunna gå ifrån sängen, alltså nej det är fan som att va döds sjuk men man vet att de enda man behövt göra var att inte dricka alkohol dagen innan. Så det är vad jag ska sluta med.

Jag kommer hålla fast vid att vara nykter på nyår, kanske man skulle åka och bowla istället för det är ju väldigt roligt. Nej nu lägger jag mig i sängen igen.

Lucka nummer 17.

yum, sådana goda flaskor. mm mm mm (:

Fredagen 17 December.

Hellu. Då har jag väl en bättre dag idag, alla kan väl få incidenter och irritation men sen går det över. Det vet vi alla. Har sovit på saken. I helgen ska jag fundera ut vad jag ska göra med min tid ifrån jobbande fot. Dock ringde min kontakt idag så jag fick faktiskt mina tre dagar nästa vecka, bara det gjorde mycket för mig. Fast fortsatt kontrakt ville dom inte ge, av en anledning som är förstålig fast jag borde kanske egentligen sagt att avskeda mig om en månad hade varit bättre. Men äsch. Det får vara som det är, finns inte mycket jag kan göra.

Jag fick heller inte min fredag i Åa tillsammans med det gänget där utan jag blev flyttad, så jag hamnade i Öa. Det kan jag tycka om för vägarna dit och hem är iallafall plogade ordentligt. Sen ikväll är det avslut med manpower gänget, spela bowling och sånt. Tagga som tusan, skit kul ska det bli (:

Jävla skit dag, rent ut sagt.

Det började med att jag vaknade (no shit sherlock!), för då såg jag ju hur snön hade vräckt ner. Ingen hade ens sagt att det skulle snöa, jag visste inget. Var inte förvarnad, sucked.

Sen ringde aldrig min kontakt vilket gjorde mig ledsen och små irriterad. Som om allt man gjort inte betyder ett skit. Tack för den liksom, smäll på käften typ.

Påvägen till jobbet var jag med om något som gjorde ont i hjärtat så rädd jag blev, nära döden upplevelse. När jag svängde av till lillvägen till Åsljunga och insåg att vägen var totalt oplogad började jag nästan gråta. Alltså nej jag kommer inte komma till jobbet i tid, om jag ens kommer komma fram. Låg och puttrade i mina 30-40km/h.

Jobbet i sig var väl inte så farligt men jag har gått och tänkt på allt negativt hela dagen så jag har varit extremt irriterad på insidan. Så nej denna dagen hade varit bäst spenderad i sängen under mitt täcke. Men istället så var man på jobb och tjänade sina näst sista pengar på detta kontrakt.

lilla vägen till Åsljunga, wälo mycket snö.

Lucka nummer 16.


Hunrig.

Jag med mina dåliga matvanor och lata fantasi har precis slängt in en potatisgratäng i ugnen. Eller precis och precis, gjordes för tjugo minuter sedan. Är nu ganska så hungrig och mat ska sen slukas fort som attans. GOTT!

Idag ska jag & min rumpa befinna oss i Åsljunga och arbeta. Känner mig inte så jätte lockad nu när snön har vällt ner på nytt. För lillvägen till Åsljunga plogas väldigt dåligt så blir väl avfärd väldigt tidigt så man både hinner samtidigt som man inte åker ner i diket.

Men imorgon är det fredag, dagen jag längtat efter så. Jadili :D

Synen jag såg när jag kom ut i köket, jippy eller not.

Påväg till Åsljunga.


Detta är en bild tagen den 6 December påväg till jobbet i Åa. Det ser ändå lagom plogat ut men det märktes inte vill jag lova. Kändes som vi kom till istiden där plogbilar inte existerade.

Torsdagen 16 December.

Trying to free myself from loving again,
but Cupid has me captive, stuck here with him.

Blev bättre närmare slutet.

Dagen på jobbet har varit tom, den har inte innehållt allt de där roliga som brukar inträffas. Tror jag hamnade helt fel i folkmängden. Avslutade med storstädning på 9an vilket inte brukar va något man kanske skriker TJOHEEEJ till men helt klart var städningen dagens höjdpunkt. Massor med flumm, skratt. Översvämning och det samtals ämne som alltid går hetast. Jag skratta nog mest.

Efter att vi var klara fick vi höra om incidenten på 6an, chokladen hade översvämmat. Smällt choklad över golvet vid kakbandet och ena rummet var helt översvämmat. Roll around, you and me. Yum! hahah.

Jag har huvudvärk och är trött. Precis ätit kvällsmat och nu ska jag krypa ner under täcket. Ännu ett 8h's pass imorgon, fast i Åsljunga. Blir nog bra (:

Vad har hänt idag?


Jag är chockad, allt jag gjort har varit och jobbat. Besökslistan är toppad i höjden. Tack nu blev jag mer glad. Går bara uppåt, som dagens statistik (; hahahahahahaha.

Lucka nummer 15.

Dålig variation i luckorna, tur godiset är gott iallafall :D

Onsdagen 15 December.

Godmorgon. Då var det dags att stiga upp, göra sig i ordning för jobbet ännu en gång. Mår smått illa men eftersom gårdagen klabbade så inåt så blir det inget hemma pill för min del. Jag ska till jobbet. Efter att jag kört mot Nathas håll så ringer jobbet, dom har fixat och behöver dig. Ja jo jag kan tyvärr inte är inte hemma. Hade dom ringt en halv timme tidigare eller något så hade de gått. Blir irriterad, men visst inget dom kan göra något åt.

Fick en helt underbar dag tillsammans med Natha istället. Vi stack in till stan och tog en fika på tre timmar. Väldigt underhållande och mycket mycket snack. Sen åkte vi hem till henne och käkade lite mat och kollade tv. Klockan blev mycket och jag fick köra hem, såg ett stjärnfall i ögonvrån och det var mer speciellt än när folk såg 21st på 40 minuter så de så (;

Och nu ska jag göra vid mig sen bär det ner till byn för att handla lite mat och grejer. Snart fredag! :D

Lucka nummer 14.

Dagen till ära fyller min bror år, han vill inte bli gammal men ett grattis han får (:


Jobbpasset inställt.

Fick ett sms om att jag inte skulle jobba idag, jag säger fan till det då jag igår insåg att jag inte alls tjänar några pengar på att gå hemma. Garantilönen är fan bara något jävla påhitt och inget man tjänar på. Jag kommer upp i min medellön utan att jobba hela månaden vilket gör att jag inte får min garantilön. För den inte behövs säger dom. Jag säger jo ge mig mina pengar!

Nåväl, det blir tvätta klart och sen ska jag bege mig iväg ..

Tisdagen 14 December.

Står vid spisen och lagar middag, höll dock på att elda upp hela köket i samma veva. Okej kanske inte men skvätte smör från stekjärnet ner på ena plattan och poff så brann det lite på spisen. Oops.

Finally. En gång var det nästan hela mitt liv, nu känns det som att det aldrig hänt. Jadili.

Lucka nummer 13.

Tur man inte hunnit öppna gårdagens påse för i dagens lucka gömde sig inget godis ):


Done for the day.

Så nu har jag packat kakor vad jag ska idag. Vid 6 tiden kom även förmännen och sa att jag skulle åka hem, vi var för många. Tio minuter senare kom dom tillbaka då dom hittat en som ville åka hem och tog min plats då jag inte ville. Kvällen fortsatte i vanlig ordning..

Nu har jag precis ätit och är lite nanning i ögonen. Ska dricka te och mysa ner mig under täcket. Blir inte så mycket mer idag, om jag inte piggnar till vid senare tillfälle vill säga. På förhand, godnatt & låt veckan gå fort vill ha fredag! :D

Jobbet kallar efter mig.

Maten satt fint i magen och nu är jag mätt och belåten. Klockan har passerat ett vilket betyder att jag ska göra mig i ordning för en dag på jobbet. Så ni får ha en bra dag så återkommer jag ikväll igen, take care! (:

Måndagen 13 December.

Godmiddag, nu sitter jag här med en handduk i håret. Maten har nyligen kommit in i ugnen, mamma är en ängel. Hemmagjord potatisgratäng, im inlove. Okej kanske inte men jag är snart hungrig så det kommer sitta som en smäck (:

Om två timmar bär det av till veckans första arbetsdag, som jag sagt tidigare så hoppas jag att veckan går fort så helgen kommer snabbt (: WÄLO.

Time for bed, Zzz Zzz


Lucka nummer 12.

Halvvägs in i kalendern vi gått, tolv luckor till sen vi julafton fått.


Söndagsmys.


Nu ska jag göra lite te, vaniljte i sin vanliga ordning. Sen blir det väl inte så mycket mer för denna kväll. Imorgon är det tillbaka till jobbet, en eftermiddag att slita. Jag vill verkligen att denna vecka går fort för jag ser framemot helgen ganska mycket. Har mina anledningar men ja .. hihi. I have to learn to keep things inside.

Mmm lussebullar.

Mamma har stått och bakat lussebullar och nu håller hon och minisyrran på med pepparkakor. Jag hjälper också till lite, för jag äta lussebullar och dricker mjölk, en hjälpande hand på att få kakorna uppätna ;D Gott med nybakat, love it!

Söndagen 12 December.

Detta har varit mitt tidsfördriv sen jag vaknade. Har inte allt för roligt nu, så jag tänkte roa mig med två avsnitt av Vampire Diaries för det är ju lagom nice (;

Lucka nummer 11.

Grodor idag igen :o


Jag har absolut ingenting att må dåligt över.

Jag har ett jobb som jag i vissa stunder trivs med så otroligt mycket, för vissa dagar är så roliga att jag längtar efter morgondagen i samma spår. Vissa stunder har man såklart inte samma energi men då tar man sig igenom utan gnäll iallafall. Visserligen kommer det ett uppehåll i min inkomst källa men jag ser inte ner allt i det negativa utan ser hellre på det vis att det snart är dags att packa kakor igen.

Jag har vänner som är så otroliga som står kvar vid min sida fast jag på sista tiden lagt ner all min energi på jobbet istället för dom. Vilket visserligen gett mig dåligt samvete men jag hoppas såklart att dom förstår och att när jag nu är ledig några veckor + , så har jag ju antagligen mer tid att ge er (:

Jag har ingen i min närvaro som drar ner mig. Jag har inga jobbiga tankar som förföljer mig var jag än går, snarare att jag känner att jag är på en ny väg. Där jag gärna fortsätter rakt fram och ser vart den leder mig någonstans.

Jag har en tid framöver mig att ägna åt betydelsefulla saker, sen när jobbet tar fart igen så har jag nya planer som ska införas. Några kommer ta mig till platser jag inte varit på förut och förhoppningsvis även få mig att växa som person ännu mer.

Jag kan bara se positiva saker framför mig, och skulle annat uppenbara sig så blundar jag för en stund.

Tidsfördriv.


Nyinköpt.

Ett par jätte mysiga inneskors-strumpor och min Alyssa Ashley  Fizzy parfym som jag älskar så.

Lördagen 11 December.

Igårkväll när jag höll på med bilderna i mitt slöa program så blev jag otroligt trött. Jag la mig och vila i sängen medans sidan laddade. Somnade i en minut. Gjorde vad jag skulle i programmet, väntade på att det skulle ladda och la mig i sängen och dog lite igen. Bestämde mig för att skita i datorn resten av natten. La mig och somnade .

Vaknade ett antal gånger under natten för att se mobilen så jag inte missat syskonens samtal. Vaknade tillslut av att lillebror ringde och då körde jag ner i regnslasket för att hämta han och syrran. Kallt i väntan men sen kom dom. Körde hem. Fick en kram av lillebror när jag höll på att ta av mig skorna; tack för att du hämtade oss, jag älskar dig men mest för kläderna. Hihi, han är så söt ibland (:

Den som spar den har.


Lucka nummer 10.

Some more candy for me (:


The big love.

If I had to give all that I own in return for the love thats grown. I would do it gladly cause nothing compares to the moment we share.

 

Goddagens.

Idag har varit en dyr dag. Efter jobbet körde jag hem, plockade upp syrran och körde till stationen och plockade upp lillebror. Körde till Väla och gjorde av med över tusenkronor på kläder, till min lillebror! Efter det blev det lite shopping till mig själv samt äta donken mat.

Är helt slut i kroppen. Ska va fyllechaffis ikväll åt syskonen och sen blir det inte mycket mer än så. '.',

Fredagen 10 December.


Ingen godmorgon. Visserligen är mina ögon inte så tunga längre och jag börjar vakna, men herre vad trött jag var idag. Vaknade nog upp i en insomning eller något för lätt var det inte att gå upp. Snoozade en kvart, aja baja!

Grillad macka till frukost, och ett glas oboy. Yum!
Jag äter inte frukost direkt jag vaknar för jag är hungrig, jag gör det för att jag måste. Så att jag orkar igenom dagen på jobbet utan något större att äta. Det blir för dyrt. Så bättre att äta mina viktiga mål hemma! (:

Låter som jag är jätte fattig för jag hela tiden snackar om att det är dyrt, jag har inte pengar och jag jag inte vill slösa. Faktan är enkel, jag sparar mig till något bättre.

Lucka nummer 9.

Olalala, more candy.


Vi ibland lite over the top.

Mitt jobb. Vissa dagar så känns det verkligen som jag hade kunnat stanna där i en evighet framöver. Vi är så over the top med vårt snack och jag får betalt för det. Att jag i samma veva som jag står dubbelvikt över pepparkaksflarnen och skrattar även måste plocka dessa kakor är något jag får leva med.

Fick även en glad överraskning, sådant gillas. Its a secret though. Mohahahahahah (6)

Torsdagen 9 December.


Rise and shine honey! Dom ringde precis från jobbet. Hoppa i mina kläder, äta frukost och sen köra till jobb. I knew they would call today.

Min dröm är krossad.

Jag hade en dröm där min karriär skulle vara på resande fot. För en tid i mina unga dar, måste ju passa på. Såklart är det en öppning i utbildningen jag vill ha, sista ansöks dag är den 19 och allt börjar sen i April om man blir antagen. Men nu har jag ju andra planer på gång, för lika väl som jag vill ha min karriär på resande fot som jag drömt om länge så har jag ju nu börjar sikta in mig på stabilitet och tänka långsiktigt. Funkar inte hand i hand dessa två moment. What to do, what to do?

Lucka nummer 8.

Quack quack, dagens lucka innehöll grodor.


Christian Louboutin.

Love at first sight, no question asked.

Caught in the moment.

In a moment of time, when I got my life kind of sorted out. I hope I find myself thinking: If the rain aint falling down, and the sun aint shining. It makes no difference to me, cause Im right where I wanna be.

Ge mig ett fat med räkor.


Eller två om ni inte vill snåla. Blev helt plötsligt fett sugen på räkor, skaljobbet får ni gärna också stå för (;

Im on an edge.

Det känns så iallafall. Som att minsta lilla kan få det att bära eller brista i denna minut. Jag sitter på helspänn med tårarna inte så långt ifrån, minsta sötsak eller sorg sak får ögonen att vattnas. Men samtidigt har jag någon bubbla i kroppen som vill spricka och jag vill göra något galet. Fast that never gonna happen. Jag måste vara lugn. Redo, kanske blir man inringd imorgonbitti. I dont know.

I do know that I want to see this face once more soooooooon.

Känner mig välkommen hem.

Och en enorm glädje när det första jag ser när jag tagit av mig skorna är en hundspya utanför mitt rum. Tack för den, känner mig extremt älskad! Så det va bara slänga massa papper på och hoppas att själv göra ett nummer på golvet.



Älskar min utstående mage.

Att vakna med att magen är helt svullen och det gör ont att i princip bara andas, det är kanske inte det skönaste sättet. Den är så svullen att det inte går att dra in den ens en centimeter. I really love how this day started out. Yeah.

Onsdagen 8 December.

Godmorgon.
Vaknade upp med tårar i ögonen en runda inatt, kommer inte ihåg vad jag drömde men hemskt var det iallafall. Sen somnade jag om en sista runda och vaknade upp med jätte tunga ögon och inte alls så pigg. Usch, men nu ska jag klä på mig och sen äta en bra frukost så jag klarar mig i princip hela dagen tills jag kommer hem.
Ha en underbar dag allesammans.

Snart redo för sängen.

Ett avsnitt 90210 har passerat, min apelsin och vaniljteet är i magen. En varm dusch satt på sin plats. Pantiesen är på, nu är det bara håret som ska torka sen ska jag minsann dyka ner under täcket och mysa till ännu ett avsnitt av 90210.

Jag drömmer om att vara modig, att ta första steget. Jag är rädd för att få ett nej, att bli till åtlöje och göra bort mig. Man säger att man inte bryr sig men det gör man, jag gör. Om jag lägger ut vad jag känner och sen pannkaka på det, självklart bryr jag mig och känner mig väldigt dum. Dum är inte något som passar sig i mig. Därför står jag still. That sucks. Jag ska ta steget ut, när jag på något sätt känner att det kanske är rätt. Då vågar jag... kanske.

Apelsin & Vanilj.



Något yum som ska intas nu. Apelsinklyftor och Vaniljte. Samt kolla dom senaste 90210 avsnitten som jag har. Sen blir det sova för jag ska upp tidigt imorgonbitti. Oj oj, men går nog bra (:

Jag imponderas inte av "brunstiga" killar.

Det var fest och en person var alldeles för full, kunde inte ens stå på sina ben. Jag sa 'om du inte sätter dig ner så åker du ut härifrån'. Vips skulle nästintill alla killar ge en hjälpande hand. Killen välte mer och snubblade. Han åkte ut.

En kille skulle väl imponera och brusade upp som en brunstig tjur och skulle gå på. JAG KAN SJÄLV. Jag behöver inte någon kille för att reda ut det som står i vägen för mig. Jag har egna armar och kan dra ut problem själv. Jag blir inte imponerad över dom som brusar upp och verkligen ska ut och bråka. Killen var alldeles för full för att stå på sina egna ben. Han behövde ut, inte få folk på dig, efter sig what ever. En ledande hand ut, det kunde jag ge själv. Fast jag är en tanig tjej.

My current relationship status.

Vodka, vodka orange, vodka redbull, malibu, malibu milk, Tequila sunrise, Jägermeiser and because Im awesome im going for Jägerbomb as well!
- Ofc its a facebook thing. And a secret girl thing.

Lucka nummer 7.

Tack och lov var det ingen leksak utan en sötsak i dagens lucka (:


Du kan inte sluta älska.

Jag läste någonstans för inte så länge sedan att man inte kan sluta älska någon, då älskade man aldrig från början. Jag skulle vilja påpeka att den personen har fel. För man kan sluta älska en person för handlingens skull. Om man inte kan och dom har rätt, ja då älskade jag väl aldrig dig. Got it here, black on white.

edit: med handling så menar jag såklart saker som personen gör. Jag menar om personen dras ner i allt man inte gillar, sådant man inte klarar av och nästintill hatar. Då är det väldigt svårt att känna något. Min åsikt är att det som en gång älskats och förlorats i en värld av mög, den personen är förlorad och tappade sin plats i hjärtat. Jag kan inte älska någon som har för mycket av det negativa hängandes runt halsen. Ive got my reasonssssssssss.

Out of work today.

Då jag väntat hela dagen så har hela dagen gått. Allt bara på att vänta. Jobbet ringde aldrig in mig och nu börjar det bli mörkt. Ska få ett litet besök av boo nu snart. Får se om det blir äta av eller om det bara blir hemma besök. We'll seeeeee.

Om jag hade haft mindre bröst.


Då hade denna lätt fått komma hem till mig. Men jag får tyvärr inte plats i den så då får någon annan lycklig själ ta min plats. Det är ledsamt. När man nämner det, folk förstår inte. Tror att små bröst är det värsta problemet men så är inte fallet. Det är lika. Om ni nu tycker ni inte fyller upp kläderna, tänk då dom som inte får plats i kläderna. Utan att drunkna i dom andra partierna vill säga.

Jag vill också kunna bära en sådan här fin klänning, axelbandsfri men skulle jag gjort det så hade det nog inte varit så snyggt. Jag får helt enkelt fortsätta drömma.

Åt bacon till frukost.

Fast detta kanske inte räknas in till rätt sorts frukost bacon?:P hähä.


Tisdagen 7 December.

Godmorgon.
Jag for upp ur sängen på tre röda, fast jag hade tio-femton minuter kvar tills jag bestämt jag skulle upp. Anledningen var att jag gned huvudet mot kudden, undrade om jag tappat min piercing i läppen. I samma blick som handen rör ett tomt ställe kommer jag på att jag glömde sätta i piercingarna efter jobbet.


Först tungan den är viktigast, trögt men efter lite motstånd gick den i igen. Läppen gick i mycket lättare. Värkte lite i tungan men no its fine. Nu är dom på plats igen och jag känner mig hel (;

Godnatt.

Jag har en väldigt ajig känsla inne i min kropp som jag inte vet var den kommer ifrån så jag väljer att lägga mig i sängen och stanna där tills imorgon. Får väl se om jobbet ringer in en eller vad, men så blir det nog. Så är det alltid. Håller mina tummar på ...............

Åh vad jag blir irriterad. Ska fan byta nr och sen inte ge ut det för jag blir terrad av små pojkar (eller gamla vad vet jag) som ringer och lägger på. När man sen undrar vem det är så får man svar tillbaka 'vem är du' .. Blir fan trött i huvudet. Vad vill världen mig. Bara låt mig va tack!

Lucka nummer 6.

Dagens lucka var inte i samma intresse för mig som föregående luckor. Lite ledsen. Give me sugar.


I saved Stampe!

När jag körde hem var det mörkt och halt ute. Körde i lugnare tempo. Mötte först på Stampe nr 1 i diket. No hit and run. Sedan kom en annan Stampe ut och sprang i lyset. Har ju hört från min tid i Perstorp att kaniner/harar kan springa ihjäl sig då dom följer ljuset. Jag körde sakta sakta, Stampe fortsatte att springa. Jag stängde av helljuset och började blinka för glatta livet. Sen tutade jag. Tillslut sprang han av vägen och försvann.



Thank god. Annars hade jag väl fortfarande varit ute och kört i snigelfart. The end.


Nej jag har inte mens.

Jag kunde bara inte parkera bilen. Pappa sa att jag nog skulle ta och lämna tillbaka mitt körkort. Och jag tycker nog att dom ska ta och skotta infarten så man kan köra in utan att slira runder och va rädd för att träffa bilar, hus och allt annat. Så jag lät bilen stå nästan ute på vägen för jag fick motorstop ): snyft.

Men underbara pappa fixade smeten. Han gick ut och så körde han rätt bilen. Självklart utan problem. Men jag skyller på att jag fortfarande har mitt körkort på prov. Parkera is not my thing, speciellt inte med hundra kg snö ivägen.

Men nu är jag glad igen. Och nu ska jag inta mat då jag inte fått mat i magen sen jag körde hemifrån. Är lite små hungrig om man säger så.

Yum.


Värdelösa.

Ingen respond what so ever. Kan sluta läsa tycker jag.

Get ready for work.

Puh precis kommit in i matfeberstadiet men har inte ens tid att bara ligga still och jäsa utan jag måste bestämma mig för om jag ska packa väskan med mat eller svälta mig själv tills jag kommer hem. För snart bär det av till jobbet igen. Packa kakor för glatta livet. Yeah.

Måndagen 6 December.

Godmorgon.
Då satt man här, ny duschad och små hungrig. Inväntar timmarna tills det är dags att ut och slira på vägarna igen. Det skriker i huvudet, men jag tror skriket kommer avta efter några timmar på jobb. Jag hoppas. Sen är allt frid och fröjd igen. Har ändå skickat iväg min förfrågan. Hoppas på ändring men förväntar mig inget.

Dricker julmust och ser glad ut.

Julmust ska halsas på nytt, så sugen! Och nu tycker jag att jag har suttit och fulat mig vad jag ska. Blir kanske bannad från Facebook snart då jag uppdaterar statusen otroligt mycket, bara fula roliga historier som jag tyckte folk skulle lista ut. It was fun. Men nu tänkte jag bege mig i säng och  kolla CSI på nytt.

Give it a try.



V
em är Englands lataste doktor?
Den person som först gissar rätt får såklart äran, länkad om länk finns tillgänglig.


Lucka nummer 5.

Dagens lucka kändes som en liten luring. Det står vingummi - lakrids, fick en med smak av lakris and that sucks.


And so Im happy again.

Lite mat gör susen, fast åt mig såklart mest mätt på min dipp med tillbehör. Bad bad little girl! (;

Jag är negativ.

Vilket i stora drag betyder att jag behöver mat i magen. Eftersom det dröjer ett tag tills maten är done så tänker jag gå ut i köket och hämta min dipp från kylen. Vattnas i munnen bara av att tänka på att mumsa i sig gotte. Jag tror jag är ätoholic, jag älskar mat. Att äta. Sen sötsaker efter maten är ganska stort tvång.

En plan på att slippa betala bensin, äta tills jag rullar fram och inte längre behöver någon bil för att ta mig till ställen. Jo, världens sämsta plan faktiskt. Tänk uppförsbackarna då, dom orkar man sig aldrig upp för -.-'

Något gott i kalla stunder.


Dricker dock inte detta nu, det var väl en morgon efter jobbet I think. Vill påpeka att jag nog inte vill ha mer snö just nu. Så jobbigt att dra av all snö från bilen varje gång man ska köra någonstans. Och hur vägarna blir så dåligt plogade, som vägen mellan Bälinge & Åsljunga, kan tro plogbilarna inte vågar sig in där för sååå dåligt plogat var det. Körde som en snigel till jobbet i fredags.

Annat är att man kommer tröttna på snön om det fortsätter såhär. Menar vintern varar till mars-april, snömässigt iallafall. Sen kommer det till berg-och-dal-bane tempen som just nu är nära noll vilket betyder att eldningen i huset gjort susen och det är alldeles för varmt på rummet. Puh, aldrig nöjd va det va?

Nej jag har dipp i kylen så jag är glad, orkade inte köra och handla igår så fick bli idag istället eftersom jag behövde handla hem lite dricka och frukt till jobbveckan jag har framför mig.

Jullängtan.

Den har jag haft länge, och det har absolut ingenting med julklapparna att göra. Utan för att julen är väl i princip den tiden då familjen verkligen är samlad. Gemenskapen. Plus att detta året så jobbar inte mamma vilket hon alltid brukar göra så det är ett stort plus.  Jag längtar till julen. Sitta och äta god mat. Dryga framför Kalle och bara vänta tills julklappsutdelningen är för att sedan kränga massor med julgodis och gröt!

Att få ha familjen nära, att få äta none-stop och sen få överraskningar. Jodå, julen är en bra tid på året (:

Söndagen 5 December.

Godmiddag, hur många är nu bakfulla idag räck upp en hand. Min hand är nere vilket ni inte kan se.
Jag hade en lugn kväll igår och deckade i min säng innan klockan hade slagit tolv, det vet jag därför att jag vaknade till någon minut runt tolv och klädde av mig och kröp på nytt ner i sängen och somnade om. Gottsnack.

Hade önskat det var lördag idag igen så jag kunde fått en extra dag ifrån jobbet. Energilös. Men äsch går väl över, imorgon är det eftermiddag i åsljunga som gäller. Och idag är det bara lugnt lugnt lugnt som gäller.

Lucka nummer 4.

En liten sockerkick kan väl sitta bra en sleden lördag som denna, här har vi öppnat lucka nr 4.

Något att fördriva tiden med.


Miss the crazy old times.

This picture do not belong to me, but since Im in the picture I took the opportunity to save them and put them here on my blog. I just want to show you the times I really miss. This is the winter of 07/08 when I was working as a bartender in Bulgaria. It was so much fun and I really miss it. Spec the last picture of us singing karaoke. Lots and lots of fun (:

This is crazy me not working in Alpina Restaurant with Robert TK behind me in the bar.

This is me, Tiger Tim and Bobbelibob singing Atomic Kitten - The tide is high, and Pepi is in the bar.

Lördagen 4 December.

Blev inte mycket till uppdatering igår för att det fanns ingen tid till det. Jag jobbade, faktiskt väldigt kul. Sen avslutades det med storstädning som gick otroligt fort och tiden med för den delen. Körde hem. Fixade vid mig och drog sedan ut till festen. Var otroligt trött men några cider och några shottar slank ner. Halv två blev klockan sen gick jag in och la mig i sängen, kollade lite CSI sen deckade jag skönt under mitt varma täcke (:

Lucka nummer 3.

Dagens lucka i fyra steg, med en liten påse av godaste slag.



Fredagen 3 December.

Vaknade av klockan kvart i fem. Sovit dåligt tills klockan nio då mami kom in och sa hejdå. Satt i fönstret och var ledsen för att jag inte kunde följa med och handla. Tinar bacon så jag kan laga middag. Ska ta en dusch och borsta tänderna sen om drygt en timme bär det av till jobbet.

Sen är det hem och fira syrran som blir tjugo idag, tänka mig henne som tjugo det går inte. Min lilla ögonsten. Men grattis på dig sötnöt! (:


JLS.


They say that some things are too good to be true.
But I just hope they aint taking about you.
I heard that everything must come to an end.
But I just cant imagine me with out you.

Dont tell me Im dreaming
Cause If Ive been dreaming
I dont ever want to wake up.
So inlove with this feeling.
Tonight Ill be sleeping.
Sleeping with my eyes wide shut.

Top Notch.


Lucka nummer 2.

Dagens lucka i fyra steg, och en lite påse med GODIS på en torsdag. Vissa har det bra (;



Tillbaka och jobba imorgon.

Jag var så hyper på att jobba innan. Det räckte med att man blev lite dålig för att allt de dära skulle försvinna. Imorgon står jag med på listan igen och hamnade i Åa på eftermiddag. Jag har små ångest över det, dels för jag helt plötsligt helst hamnar i Öa och sen för att dessa sjukdagar hemma gjort sitt. Jag tappade min jobbenergi. Fast jag hittar nog den igen, hoppas jag. Tills dess får jag väl hålla munnen stängd.

Red eye.


Igår hade jag lite små röda ögon för jag fått hår i ögonen. Sen var det blandat med dålig sömn så resulterade det i detta. Fast det såg lite värre ut i verkligheten.

Är dom lika?


Det är min lillebror som undrar om han & hans nyfunne vän är lika. För helt plötsligt blev det en flipp i huset och det var skrattattack och felsägningar om vart annat. Sen kom han in och flumma itu och undrade då ifall han kom in i rätt pose för att vara lik. Speak your mind.

Torsdagen 2 December.

Idag har jag lyckats sova lite längre. Visst vaknade jag där runt fyra-fem men det var för att vara beredd ifall jobbet skulle ringa in mig. Har halv sovit och drömt om Vampyrer, lovar att det är Vampire Diaries som satt sitt spår även om det var en dag sedan jag sluta se den serien. Vaknade till av ett sms från jobbet, fråga om jag kunde jobba imorgon igen. Ja, jag kunde ju bli inringd idag också så det kan jag.

Vill äta nybakade lussebullar, men jag gillar inte att baka heller hrm.

Lucka nummer 1.

Här har vi dagens lucka i tre steg, en liten söt påse med gottis. YUM.


If it's meant to be.

Nu kommer jag med mina tankar och åsikter igen..
Men jag tror, att om någonting är meningen att ske så sker det inte i ett såkallat "första ögonblick". Med detta menar jag att sånt som så enkelt kommer in och tar plats i ens liv det är sånt som bara kommer in och tar plats. Och det som får stå emot prövningar, motstånd och mot alla odds ändå händer, det är det jag menar, that's meant to be.

Julkalenderns oskuld.

Den tas idag, för ikväll öppnar jag lucka nr 1.

Creapy.

Vaknade till imorse och hade svårt att somna om. Tjugo över fyra ringer mobilen, tänkte det kanske var jobbet så jag svarade fast jag inte kände igen nr. Ingen där, bara någon som andas mig i örat och som sedan lägger på.
Sms utdelades till ingen nytta. Även timmar senare, återigen till ingen nytta. Efter en lång paus så ringer personen igen. Jag svarar inte ens. Känner mig förföljd. Naked. Leave me alone. Creapy.

Onsdagen 1 December.

My head is still messing things up. So its back to bed and feeling sorry for myself.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0